1. @Aurora Na "storiju" je objavio fotografiju sa Maradonom
  (Hfjd, 26. novembar 2020 12:37)

  # Link komentara

 2. Kao neko ko je poslednjih 10 godina odgledao verovatno 90% Novakovih meceva i izgubio dosta zivaca navijajuci za njega, moram da kazem da pocinje da smara, i na terenu i van njega.
  Nema teme o kojoj se on ne oglasava, za svaku glupost je prvi. Sad je on bio veliki ortak sa Maradonom, pa ce propasti zalost ako se on ne javi
   (dejan, 26. novembar 2020 12:13)

  # Link komentara

 3. Ja zaista ne znam kako se Tviter objava neke Ester Mirande, u kojoj je stavila fotografiju Maradone i Đokovića može nazvati Đokovićevim oproštajem od Maradone. Na njegovim zvaničnim Instagram i Tviter profilima uopšte nema Maradone. Poslednje je čestitka Timu, a pre toga čestita slavu. Pet dana nije ništa objavljivao na Instagramu i Tviteru, a Maradona umro juče.
  (Aurora borealis, 26. novembar 2020 12:13)

  # Link komentara

 4. @Dragan Popovic

  Jesi li uopšte proverio Đokovićeve zvanične Instagram i Tviter profile? Poslednje što je objavio je od pre nekoliko dana, slika njega i Tima i čestitke Timu.
  (Aurora borealis, 26. novembar 2020 11:51)

  # Link komentara

 5. Možda nije bio toliko blizak kao sa Federerom, ali je Dijego mnogo poštovao i Novaka, posebno zbog igre i temperamenta.

  "Mnogo poštujem takvu sportsku veličinu. Drago mi je da sam imao priliku da ga upoznam. Igrali smo i fudbal jednom prilikom kada smo se oboje našli u Dubaiju. Razgovarali smo, družili se...Veoma je emotivan i temperamentan, prava "vrela krv". Još se vidi u njemu taj takmičarski duh, žar u očima, iako se davno penzionisao. Čak i kada gleda tenis, sve jako emotivno doživljava, kao što je doživljavao fudbal kada je igrao", Novak Đoković o Dijegu Armandu Maradoni.
  (wink wink, 26. novembar 2020 11:23)

  # Link komentara

 6. Najveći o najvećem.
   (Dragan Popovic, 26. novembar 2020 11:16)

  # Link komentara