1. wink wink, 25. novembar 2020 21:21)

    Naravno, voleo je i postovao i Novaka i Srbiju.
    (Vanja, 26. novembar 2020 09:34)

    # Link komentara

  2. Možda nije bio toliko blizak kao sa Federerom, ali je Dijego mnogo poštovao i Novaka, posebno zbog igre i temperamenta.

    "Mnogo poštujem takvu sportsku veličinu. Drago mi je da sam imao priliku da ga upoznam. Igrali smo i fudbal jednom prilikom kada smo se oboje našli u Dubaiju. Razgovarali smo, družili se...Veoma je emotivan i temperamentan, prava "vrela krv". Još se vidi u njemu taj takmičarski duh, žar u očima, iako se davno penzionisao. Čak i kada gleda tenis, sve jako emotivno doživljava, kao što je doživljavao fudbal kada je igrao", Novak Đoković o Dijegu Armandu Maradoni.
    (wink wink, 25. novembar 2020 21:21)

    # Link komentara

  3. Voleo tenis, obozavao Federera, opstepoznato i dokumentovano hiljadu puta. Dovoljno videti njihove video klipove na youtubu i brojne izjave Maradone.
    "Jedan je Federer, moj prijatelj, najbolji bio, i sad je, a i ostace najbolji svih vremena". I ostale izjave slicne toj.
    A kad je Federer bio u Argentini lani, Diegova video poruka na stadionu: Prijatelju, ako imas problema u mojoj zemlji, zovi me. Najbolji si!

    Pa eto, znam da ne odgovara uz sliku iznad clanka i da necete objaviti, a valjalo bi. Da se zna. Da ne pocnu sada kako je obozavao Noleta.
    (Vanja, 25. novembar 2020 20:33)

    # Link komentara

  4. Fudbalski Federer
    Dva Goata
    (Mile, 25. novembar 2020 19:17)

    # Link komentara