1. GOTOVO. SACRAMENTO NIJE IZJEDNACIO PONUDU. SAD JE I ZVANICNO BOGI HAWK!!!
    SRECNO BOGI U NOVOJ SREDINI. ZELIM TI DA UVEK BUDES STARTER!
    (Srleee, 25. novembar 2020 06:34)

    # Link komentara

  2. Uskoro, da da, Evo sad ce on da proradi
    (Dvojnik, 25. novembar 2020 05:36)

    # Link komentara

  3. @ Mladen
    Sa atlantom je bogi potpisao +15% na poslednju godinu ugovora!!! Naučite šta je trade kicker!!!

    Sometimes the kicker is worth a fixed amount, but usually it’s based on a percentage of the remaining value of the contract. So, a player who has a 10% trade kicker is eligible for a bonus worth 10% of the amount of money he has yet to collect on his deal.

    Regardless of whether a trade kicker is set at a fixed amount or a percentage, the bonus can’t exceed 15% of the remaining value of the contract. Most trade kickers are worth 15%, the highest percentage allowed.
    (statističar, 24. novembar 2020 21:19)

    # Link komentara

  4. @ Bane
    Bogdanova rođena sestra je valjda položila treću godinu koleđa tako da Bogiju neće smetati da ostane još jednu sezonu u Kingsima i da se sa Bjelicom takmiči u jednoj igrici iz Blokova NBG - ko će više puta utastopno pogoditi obruč. NAPISAO SI DA KINGSI PRVE GODINE NE MOGU DA GA TREJDUJU NI U JEDAN TIM AKO SE BOGI NE SLOŽI. E PA NEĆE SE SLOŽITI, JER ZNA DA KINGSI POSLEDNJIH DECENIJU NISU PROBILI SELERI KAP A OVE GODINE JE MANJI NEGO PROŠLE.
    Logiko - zašto jure da trejduju Hilda? Kingsi planiraju da Bogdana sledeće godine trejduju ako im se dobro pokaže 12. pik. Tu je ogroman problem KLAUZULA od + 15% na poslednju godinu ugovora pa bi u 4. godini Bogijeva plata bila 20,4 miliona dolara. Problem je da ga trejduju sledeće sezone jer će biti tri puta veća ponuda slobodnih agenata. Bogdan je sa Atlantom potpisao ugovor 3+1 sezona gde ON bira da li će u poslednjoj sezoni aktivirati ugovor još na godinu dana.
    DA ZAKLJUČIMO - KINGSI MOGU DA GA TREJDUJU SLEDEĆE SEZONE TIMU KOJI ĆE IMATI GARANTOVANO BOGIJA SAMO NA DVE SEZONE A ZA TO ĆE U TREJDU KINGSI DA DOBIJU SMEŠNE PONUDE. KINGSI ODAVNO NISU IŠLI PREKO SELERI KAPA I SADA SU SE UPLAŠILI AKO TREJDUJU HILDA A BOGDAN ZATRAŽI TREJD SLEDEĆE SEZONE - raspad sistema.
    Ove godine će biti na dnu tabele jer im je očajan prelazni rok. Prošle sezone ispod njih su bili Voriorsi i Timbervusli koji će ih počistiti ove sezone. Za poslednje mesto Zapada boriće se San Antonio i Kingsi. Kingsi ponovo rebilduju tim.
    (statističar, 24. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  5. Za Bogdana bi bilo idealno da Sacramento metchuje ponudu i da ga u toku sezone trejduju u Milvoki.
    Milvoki mora Janisa da okruzi suterima, nisam siguran zbog cega su recimo potpisali Craig-a. Uz Dontea, imaju Wilsona koji je visak, dodas Connaughton-a i trejd je na granici moguceg finansijski.
    (meda, 24. novembar 2020 21:13)

    # Link komentara

  6. @statističar
    Bice da ti nisi upoznat sa predugovorom. Ako Kingsi izjednace ponudu i zadrze Bogdana onda samo u Atlantu nece moci da ga trejduju prvih godinu dana. U svaki drugi tim ce moci da ga trejduju tokom prve godine pod uslovom da Bogdan pristane na taj trejd (imace no trade clause godinu dana). S obzirom da se Bogdanu ne ostaju u Saktramentu skoro sigurno bi pristao na trejd osim ako nije u pitanju neki krs tim ili grad.

    Kingsi imaju bird rights na Bogdana tako da mogu da probiju salary cap ako mu izjednace ugovor. Hilda ne moraju da trejduju sada. Jasno je da na duge staze ne mogu da zadrze ugovore i Bogdana i Hilda ali bi imali do iduce sezone da trejduju jednog od njih dvojice pre nego sto se aktivira Foksov super max ugovor. U najgorem slucaju mogu da izvuku makar neke pikove za Hilda ili Bogdana. A u suprotnom ako ne izjednace ponudu Atlante onda im jedan od najboljih igraca odlazi bukvalno za dzabe.
    (Bane, 24. novembar 2020 20:39)

    # Link komentara

  7. BOKI POKUPI 72 MILIONA,GDE GOD DA ZAVRSI....
    IJAOOO...
    (sasha the red Baron..., 24. novembar 2020 19:51)

    # Link komentara

  8. Kingsi moraju da izjednace ponudu inace gube Bogdana koji ima vrednost za dzabe. Ako izjednace ponudu imace nagomilane bekove i bice na granici salary cap ali ce moci da trejduju Hilda ili Bogdana eventualno Barnsa i tako makar dobiti nesto zauzvrat. Tako da nema logike ne izjednaciti ali Kingsi su to.. sigurno ce napraviti los potez.
    (Bane, 24. novembar 2020 17:58)

    Bane ako NISI UPOZNAT sa predugovorom koji je Bogdan potpisao sa Atlantom onda nemoj da komentarišeš. U predugovoru piše da NEPOSTOJI OPCIJA (tako su potpisali) da u prvoj godini bogdan bude trejdovan bilo gde ali su još više zapržili Kingsima klauzulom da ako klub (Atlanta ili Kingsi) u četvrtoj (poslednjoj) godini ugovora kada će Bogi imati 32 godine starosti plata za tu godinu se množi sa dodatnih 15%, odnosno ide na 20,4 miliona dolara!!! ZAŠTO RASTE BAŠ U POSLEDNJOJ GODINI UGOVORA? PA ZATO ŠTO ĆE ZA 4 GODINE PORASTI ZNAČAJNO PLATE FOKSU I VEROVATNO BAGLIJU A STIŽE IM NA POTPISIVANJE MOŽDA SUPERMAKS UGOVORA OVAJ RUKI KOJEG SU UZELI SA 12. POZICIJE OVE GODINE ZA KOJEG SVI AMERIČKI ANALITIČARI TVRDE DA ĆE BITI FANTASTIČAN BEK. Zato su juče i danas Kingsi zapeli da trejduju Hilda ali kako nekog ko je pobedio u šutiranju trojki i koji je najbolji šuteer ako se gledaju poslednje 4 godine vezano trejdovati za siću??? Mnogi klubovi već na granici seleri kapa ili su je prešli. Kingsi hoće trejdom Hilda jednog mladog (jeftinog) talenta i nekoliko pikova da bi oslobodili prostor za platu Baglija sledeće sezone.
    (statističar, 24. novembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  9. Atlanta je maksimalno zakomplikovala Kingsima stavljajuce neke zanimljive stavke u ugovor (nesto po cemu je prvo Hjuston bio poznat, a nakon i mnogi drugi timovi). Naime stavili su no-trade klauzulu za prvu godinu i maksimalan "trade kicker" od 15%. To znaci da ako Kingsi odluce da potpisu Bogdanovica nece moci da ga trejduju bez njegove saglasnosti u prvoj godini ugovora. A trade kicker je vec posebna prica. Ukoliko ga trejduju duzni su mu 15% novca od ukupne vrednosti ugovora. Pored toga su stavili i players option za zadnju godinu i time Bogdanov ugovor ucinili maksimalno nepozeljnim.

    Tako da je moje misljenje da ce da ga prepuste Atlanti. Zadrzat ce ga jedino ukoliko pronadju tim za Hilda i trejduju ga, narocito jer se isti zalio na minutazu i to sto je ulazio sa klupe iza Bogdanovica. Plus sledece godine im dolazi potpis Beglija, itd. Ali znat cemo ujutru...
    (Mladen, 24. novembar 2020 18:52)

    # Link komentara

  10. The Kings get two full NBA business days to make the decision, meaning they can take this all the way to the brink of midnight ET tonight...IF they choose to do so (via Mark Stein) :(
    (Aleks, 24. novembar 2020 18:20)

    Translate please.
     (Will Mosley, 24. novembar 2020 18:39)

    # Link komentara

  11. Neka Bogi predje u Lejkerse ili San Antonio, to su prave ekipe za njega.
     (Will Mosley, 24. novembar 2020 18:37)

    # Link komentara

  12. Зар није требало 48 сати?! Сада је 60 да изједначе понуду. Чак се атлантини фанови на твитеру питају због чега је продужен рок? Ја се надам да ће Боги да оде из овог распалог Сакрамента. Да више и то дочекам, а по коментарима на твитеру види се атлантини фанови цене Богдана.
    (Батке, 24. novembar 2020 18:00)

    The Kings get two full NBA business days to make the decision, meaning they can take this all the way to the brink of midnight ET tonight...IF they choose to do so (via Mark Stein) :(
    (Aleks, 24. novembar 2020 18:20)

    # Link komentara

  13. Зар није требало 48 сати?! Сада је 60 да изједначе понуду. Чак се атлантини фанови на твитеру питају због чега је продужен рок? Ја се надам да ће Боги да оде из овог распалог Сакрамента. Да више и то дочекам, а по коментарима на твитеру види се атлантини фанови цене Богдана.
    (Батке, 24. novembar 2020 18:00)

    # Link komentara

  14. Kingsi moraju da izjednace ponudu inace gube Bogdana koji ima vrednost za dzabe. Ako izjednace ponudu imace nagomilane bekove i bice na granici salary cap ali ce moci da trejduju Hilda ili Bogdana eventualno Barnsa i tako makar dobiti nesto zauzvrat. Tako da nema logike ne izjednaciti ali Kingsi su to.. sigurno ce napraviti los potez.
    (Bane, 24. novembar 2020 17:58)

    # Link komentara

  15. To Bogdane,tićile se legle se,kotile se gajile se!Sad kad krene žalopojka Srba i budnih komšija za kasama američkih milijardera,čuće se do Zakintosa!
    (Leleeee..., 24. novembar 2020 17:41)

    # Link komentara