1. Ako Dastin preživi prvu/drugu rundu, uzima meč. Ako.
    (Stanislav, 24. novembar 2020 16:39)

    # Link komentara

  2. Dastin nema sanse u stand up borbi osim ako ne izdrzi do 3-4 runde predpostavljajuci da Konor nije popravio kardio, ali iskreno ne vjerujem da moze toliko izdrzati. Mislim da Konor ovo dobija. Dastin zna bacati duge udarce i ostaviti se otvorenim za kontru sto niko nece kazniti bolje od Konora koji se nece povlaciti na vecu distancu vec ce se za pola koraka pomjeriti unazad,kretnjom glave izbjeci udarac i naci se u perfektnoj poziciji da kontrira, nesto slicno kao i protiv Alvareza. Na osnovu jednog Habibovog udarca se prosula prica da je Konor izdominiran u stand up-u sto je daleko od istine.
    (Sveznalica, 24. novembar 2020 14:13)

    # Link komentara

  3. Kad macke nema misevi kolo vode
    (Komsa, 24. novembar 2020 13:21)

    # Link komentara

  4. Ne znam na osnovu cega je Konor favorit protiv Dastina, kao vidi mu se zelja u ocima opet, ista prica bila i protiv Habiba, pa izgubio lagano, pritom i na nogama ga izdominirao Habib. Naravno, Konorova levica je posebna prica i moze da zavrsi bilo koju borbu, ali Dastin se ozbiljno bori godinama, u formi je, tako da ocekujem njegovu pobedu, tko.
    (sinisa, 24. novembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  5. Mislim da je vrlo pametno kladiti se na Dastina ovde jer je Konor favorit po kladionicama. Ljudi pretpostavljaju da Konor ima prednost u stand up-u u sta ja nikako nisam siguran. Jeste ga nokautirao u prvoj borbi ali to je bilo kada je Dastin cutovao na 145 i nokautirali su ga i drugi borci (npr. Korean Zombie) koji ne bi imali sta da traze s njim na 155. Ne zaboravimo da je Dastin u stand up-u pobedio Holoveja koji je delovao nedodirljiv u tom segmentu. Dastin je napredovao neuporedivo od te prve borbe. Konor ima tu levicu koja te salje u smrt medjutim ja sam vrlo skeptican prema nejmu kao borcu kada za protivnika nema nizeg protivnika sa kratkim rukama kao sto su Alvarez, Aldo, Mendes. Protiv Diaza je izgubio (mozda i dvaput) a Diaz tesko da je bio u top 10 na 155 u to vreme. Ko sto kazu Ameri stilovi prave borbe, a sto bi Diaz rekao o Konoru "lako ti je sa patiljcima". Naravno, jedna precizna levica i Mekgregor moze da me demantuje i zacepi mi usta.
    (saiyan, 24. novembar 2020 12:58)

    # Link komentara

  6. Bice ovo dobra borba.
    Oboje znaju da udare dobro.
    Mislim da je Dastin u daleko boljoj formi od Konora ali videcemo.
    Konor mi deluje kao da ce opet sve da ih premlati kao sto je radio pre nekoliko godina.
    (ar, 24. novembar 2020 12:32)

    # Link komentara

  7. Ne volim ga uopste ali odvalice ga Konor od batina.Cini mi se da se maksimalno uozbiljio i podseca me na onog Konora od pre nekoliko godina kada je mlatio sve redom u ufc-u.
    (Bjelasicompaslastada, 24. novembar 2020 12:01)

    # Link komentara

  8. iz onoga što mogu da vidim po društvenim mrežama i snimcima, konor deluje vrlo fokusirano, kao da je ponovo dobio volju i glad za borbama i pobedom. nisam neki ekspert, daleko od toga, ali mislim da mu se na njegovim slikama u poslednje vreme može videti u očima žar.
    milim da dastin (koji je i dalje ozbiljan borac) tu ne moze puno da očekuje, konor je mnogo bolji na nogama što se videlo i u prvom meču, dok im rvanje nije uopšte jača strana, zbog toga mislim da ovo konor rešava kao prošli put, možda rundu kasnije
    pozdrav svima sto prate
    (kradem kupus, 24. novembar 2020 11:57)

    # Link komentara

  9. Nemojte opet 2020...neka to za 2021 he he he
    ove nam je dosta
    (Šumadinac bre, 24. novembar 2020 11:54)

    # Link komentara

  10. Može li Dustin konačno da pošalje čovjeka u penziju?
    (D'Angelo Russell, 24. novembar 2020 11:49)

    # Link komentara