1. Medvedenko.
    (Nikola, 24. novembar 2020 17:46)

    # Link komentara

  2. DAVIDENKO JE DOBIO FEDERERA samo 2 puta - PRVI PUT NA TOM PRVOM LONDONSKOM TURNIRU 2009. god i DRUGI PUT ODMAH U DOHI 2010. i
    NIKADA PRE i NIKADA PPOSLE - 19 puta je izgubio.

    UVEK je Nikoja igrao odlično i mnogo puta, mnogo puta bio bolji u mečevima, nekoliko puta mogao i da pobedi, ALI NIJE POBEDIO JER NIJE ISTINSKI BIO BOLJI, NIJE IMAO SNAGU NERAVA ŠTO JE SVE NEOPHODNO.

    Ali bio je odličan igrač, lepo igrao ( POPUT RECIMO RADVANJSKE U ŽENSKOM TENISU ) i nekako mu je uvek falilo čvrstine psihičke - bar se nama, publici, tako činilo, tako je izgledalo ali verovatno je to bio max što se njega tiče i po pitanju fizičke spreme, tehnike i talenta, a onda i metalne pripreme (mada mu je supruga psiholog, kao usostalom i Čiliću).

    U SVAKOM SLUČAJU zaista lepo da su Rusi obeležili London na početku i na kraju.

    Od Nilolaja do Andreja SA RUSOM POČELI SA RUSOM ZAVRŠILI U LONDONU - NE VERUJEM DA SU ENGLEZI HAPPY HAHAHAAA...50 godina od početka ATP karavana a RUS TRIJUMFUJE U LONDOU HOHOHOHOOOOO....pale se svetla crvena hahaha

    Ako Medvedev nastavi da pobeđuje ili da ostvaruje velike pobede, pa se još približi mestu jedan, a u godinama koje slede, odu zapadnjački igrači Rafa i Rodžer, videće šta je Novakovo mučenje, posebno još ako nije verovao.

    Ali pošto dolazi iz ogromne i moćne Rusije, u odnosu na Srbiju, biće mu dozovljeno da bude glasan i glasniji, mada će neumoljivost Zapada biti ista. Uostalom jesu li im uveli sankcije i bojkotovali OI 84-te.
    (nikol dz femija, 23. novembar 2020 18:59)

    # Link komentara

  3. Svaka čast Danilu.

    Treba napomenuti da je Davidenko dobio Delpa u finalu a da je u grupi prošao kao drugi jer imao grupu u kojoj igrao protiv Novaka,Nadala i Soderlinga. Sa dve pobede prošao dalje jer izgubio od Novaka koji branioc titule iz 2008 u Šangaju kad je bilo igrano.

    U tom polufinalu izbacio Rodžera koji bio ubedljivo prvi u svojoj grupi.
    (Poštovalac igre, 23. novembar 2020 14:29)

    # Link komentara

  4. Medvedev je Davydenko ali za glavu viši.
    (Topnik, 23. novembar 2020 11:37)

    # Link komentara

  5. Uz duzno postovanje prema Davidenku i Medvedevu , London je obelezio realno Novak. Osvojio je 4 titule u Londonu.
    (borcanac c2, 23. novembar 2020 11:10)

    # Link komentara

  6. Još uvek se sećam tog izdanja Davidenka. Kako je samo igrao, ludački. Mnogo lep tenis je igrao, a usput i efikasan. Pomeo je rivale. Dopada mi se ova simbolika oko prvog i poslednjeg londonskog šampiona.
    (Robert, 23. novembar 2020 10:51)

    # Link komentara