1. @CJC
    To je Barsina igra godinama, orijentisana na napad u kojoj i golman učestvuje tako što stoji visoko i često se lopta vraća do njega, odekle kreće sledeći napad (prošle sezone Ter Štegen je zabeležio dve asistencije!). Zbog takve igre je i Pike tako visoko i pravi glupost, ali na 60 m od Barsinog gola. Međutim sada, tačnije još od pretprošle sezone, kreću problemi zato što su igrači koji su naučeni da tako igraju, postali stariji i sporiji i što vezni red odlaskom najpre Ćavija, kasnije Inijeste, a treba pomenuti i Fabregasa, više nema snagu da kreira kvalitetan napad. Zato sada kruže oko kaznenog kao u rukometu, bez ideje šta dalje. To naravno stvara puno prostora za grešku, gde više Pike i družina ne stižu da zatvore. U problemu povratka nazad, ali i u značajnom učešću u kreiranju napada, dodatno treba istaći odlazak Dani Alveša. Takav fudbaler njima nedostaje jednako koliko i fudbaleri klase Ćavija i Inijeste.
    Ter Štegen je vrhunski golman, sigurno među tri najbolja trnutno i ovo juče nije samo njegova odgovornost. On jeste zakasnio u odnosu na Karaska, što je ovaj majstorski iskoristio, ali i Pike je bio daleko od svog gola i izgubio je loptu, a daleko od gola bili su i ostali odbrambeni fudbaleri.
    (hm, 22. novembar 2020 11:30)

    # Link komentara

  2. Vecina igraca Barselone se cudi kako su dosli i kako uopste igraju u Barselonu,a sto se tice Kumana ne bi nista pricao,covjek je za Hetafe i slicne,daleko od kluba kao sto je Barselona.
    Barselona mora da dovede Upamenka,Garsiju iz MS i da proba dovest Halanda,ko ga dovede bit ce miran makar 10 godina s napadacem.
    Takodje treba se oslobodit nekih igraca:Roberto,Pike, Umtiti,Grizman,Alba,Dembele, onaj strasni spic i Messi nek ide ako zeli,nikog na silu zadrzavat.
     (BOSS, 22. novembar 2020 09:21)

    # Link komentara

  3. Ter Stegen uvek visoko stoji i sad je rezonski istrčao i u 99% slučajeva bi zaustavio napad ali sad mu je Karasko majstorski kroz noge gurnuo...veći krivac je Pike koji je izgubio loptu, krenuo na istu i ostavio svog igrača (pitam se i desni bek gde je bio).
     (CJC, 22. novembar 2020 09:15)

    # Link komentara

  4. Katastrofalna greska Pikea na 70m od gola?
     (Lazar, 22. novembar 2020 08:30)

    # Link komentara

  5. GdeSSi? Lutaš? Izgubljen ssi?
    (Tsunami, 22. novembar 2020 07:54)

    # Link komentara

  6. Barselonina odbrana je skup nevidjenih bezveznjakovica, medju koje se utopio i Ter Stegen. Primiti ovakav imbecilni gol u ovakvom derbiju koze samo Barselona. Potpuno je logično da imaju takve bezveznjakovice u odbrani, kad su do skoro imali u upravi gomilu bezmozgovica koji su 1. doveli sve te bezveznjakovice 2. propustili da dovedu mnoge velike zvezde kad su mogli da ih priušte. Sada su u tolikim dugovima i toliko propali da će se teško i u Ligu Evrope plasirati sa gomilom bezveznjakovica.
    (veliki strumf, 22. novembar 2020 00:54)

    # Link komentara

  7. xG na mecu je bio 0.58:1.58 u korist Barse. Taj xG nam govori da je rezultat na osnovu sansi i prilika trebao da bude 1:2 za Barsu. Kao sto je Rusija u Ligi nacija imala 3.50 xG naspram samo 1.96 Srbije (rezultat je trebao biti 3:2 ili 4:2 za Rusiju, a mi smo ubedljivo pobedili Rusiju sa 5:0).
    Nekad pobedi onaj ko ima vise srece, a ne onaj ko je bolji tim.
    (Kao i u zivotu, 21. novembar 2020 23:34

    Za taj xG sam prvi put čuo na SK podkastu za SP 2018 od onog Vladimira, kome je Pogba najbolji igrač u istoriji, a Danska liga ultra zanimljiva. Težak hipsteraj, pazi ti molim te xG. Pa što nije bilo 1:2? Šta vi klinci radite od sporta, totalna katastrofa...
     (Ankh, 22. novembar 2020 00:40)

    # Link komentara

  8. Ovoj Barsi i Realu ce trebati najmanje 5 godina da se ponove sastave i da budu one svemirske ekipe sto su bili od 2009 do 2018.
     (Kole, 22. novembar 2020 00:01)

    # Link komentara

  9. Ne volim ja nešto Pikea, ali ljudi, on je pogrešio na 60m od svog gola. 1 igrač Atletika na polovini Barse, sam, ispred njega jedan Barse plus golman, još trojica ga stižu. Stvarno ne razumem izletanje golmana 40m od svog gola, po meni je on najveći krivac za primljeni pogodak...
    (Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 21. novembar 2020 23:38)


    upravo tako. kiksao je onaj zadnji vezni koji u slicnim situacijama, kad kolega nosi loptu u želji da "napravi višak", treba brzo da krene malo pozadi, da pokrije prostor dok ne vidi dal da ruši dal da trči nazad... ništa od toga.
    golman je klasična nemačka škola, deo toga je i često izletanje bez pardona, zasnovano na samopouzdanju. nije morao da izlazi jer se kolega već vraćao nazad. ali to nisu lake odluke. nemačka škola se zasniva na principu "uvek je bolje reagovati, makar i pogrešno". nasuprot tome, stara italijanska škola, pretežno linijaška, više preferira stav "bolje je ne žuriti sa reakcijom". stari bufon npr. ne bi ovako rano izletao već bi čekao do peterca.
     (neutralni felš, 22. novembar 2020 00:00)

    # Link komentara

  10. Rastimana je ova Barsa...Jednostavno bezbortaka nema hemije...a bez hemije nema Top rezultate...A ovo je sve vestacki sakupljeno i dobija se utisak da se ovde niko nisakim privatno ne druzi :(
    (branko, 21. novembar 2020 23:23)


    to je umeo gvardiola. nije propustao priliku za partije i sastanke... pravio rodjendane jaji tureu, sećamo se kad je kasnije kmečao i štrajkovao zato što mu u sitiju nisu čestitali rodjendan, naljutio se ko detence :)
     (neutralni felš, 21. novembar 2020 23:47)

    # Link komentara

  11. (nik., 21. novembar 2020 23:09)

    Sve si dobro rekao. Ja bih se samo nadovezao da ne vredi graditi tim oko jednog čoveka. Čoveka kome se očigledno više ne igra fudbal ili mu se samo ne igra u ovoj ekipi. Šta će biti od Barse, dobro ili loše, videćemo tek kad Mesi ode. Volim čoveka, maestralan je, ali, ruku na srce, drugi deo prošle sezone i cela ova, stvarno kao da je igrač manje na terenu, što je neko napisao. Nema poteza koji rešava, nema da motiviše, povuče ekipu kad je teško, a počinju i saigrači da se bune protiv njega. Indirektno, doduše (Grizmanov ujak na aerodromu). Počinjem da verujem da tu ima nešto.
    (*, 21. novembar 2020 23:41)

    # Link komentara

  12. Ne volim ja nešto Pikea, ali ljudi, on je pogrešio na 60m od svog gola. 1 igrač Atletika na polovini Barse, sam, ispred njega jedan Barse plus golman, još trojica ga stižu. Stvarno ne razumem izletanje golmana 40m od svog gola, po meni je on najveći krivac za primljeni pogodak...
    (Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 21. novembar 2020 23:38)

    # Link komentara

  13. xG na mecu je bio 0.58:1.58 u korist Barse. Taj xG nam govori da je rezultat na osnovu sansi i prilika trebao da bude 1:2 za Barsu. Kao sto je Rusija u Ligi nacija imala 3.50 xG naspram samo 1.96 Srbije (rezultat je trebao biti 3:2 ili 4:2 za Rusiju, a mi smo ubedljivo pobedili Rusiju sa 5:0).
    Nekad pobedi onaj ko ima vise srece, a ne onaj ko je bolji tim.
    (Kao i u zivotu, 21. novembar 2020 23:34)

    # Link komentara

  14. Messi se čuva da ponovo unisti Juve i da obori Peleov rekord.
    NAJVEĆI IKAD će isponizavati Kristinu i poslati ie u penziju.

    PATOS
    (Messi GOAT, 21. novembar 2020 23:33)

    # Link komentara

  15. ne može se na atletiko vez pravog centarfora... to real dobro zna, barsa tek uči. moglo je dok su bili u stanju da nametnu svoj tik-tak, ali ova ekipa to više ne može. kuman nije lik za vraćanje stare slave nego više za prvu pomoć. on jeste strog i utegnut trener, voli pravilnu geometriju, ali za sada nije uspeo da ekipu na duže vreme odrzi kreativnom. vidi se da se muče. sa ovakvom igrom ima foru maksimalno do proleća.
     (neutralni felš, 21. novembar 2020 23:33)

    # Link komentara

  16. Kakav potez brate mili. Znaci svi sad pljuju Stegena ali covek je relativno rezonski izasao kad pogledas, ali ono sto je Karasko uradio, ono je iz najbolje Mesi/Pele/Maradona skole, ono je cista poezija.
    (Sabre, 21. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  17. Atletiko ima utakmicu manje i ako pobedi imace 6 bodova u odnosu na Real
     (Bred, 21. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  18. Rastimana je ova Barsa...Jednostavno bezbortaka nema hemije...a bez hemije nema Top rezultate...A ovo je sve vestacki sakupljeno i dobija se utisak da se ovde niko nisakim privatno ne druzi :(
     (branko, 21. novembar 2020 23:23)

    # Link komentara

  19. Ter Stegen je glavni krivac za poraz. Neto treba da brani sledeci mec, a Ter Stegen treba da ide na klupu. Viktor Valdes je bio bolji golman za Barsu nego Ter Stegen.
    Da Lengle (na Mesijev centarsut) nije gadjao glavom direktno u Oblaka sa 5 metara u 58. minuti bilo bi 1:1.
    (Sta reci?, 21. novembar 2020 23:19)

    # Link komentara

  20. Jos jedna u nizu utakmica za zaborav fudbalera Barselone. Da nije bilo uzasne reakcije Barselonine odbrane i pokusaja Ter Stegena, da po ko zna koji put spasava tim(sada nazalost neuspesno), utakmica bi se zavrsila bez golova, jer se na startu meca videlo da nijedna ekipa nije spremna za nadigravanje, vec za cisto otaljavanje posla nakon obaveza u reprezentacijama. Sa strane Atletika to i nije nesto novo u ovako velikim mecevima, oni su odigrali svoju igru i cak imali i jednu odlicnu sansu da povedu i pre gola Karaska, preko Ljorentea koji je pogodio precku. Sto se Barselone tice, jos jedna utakmica bez sansi, bez ikakvih naznaka da ce ih i biti. Cela ekipa je bila losa, uz to da je Pike bio na svom nivou i bio katastrofalan i dok god je on u ekipi, rivali Barselone mogu da se nadaju lakim golovima i pobedama.
    (-46-, 21. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  21. Ja ne vidim nista dobro da je Kuman doneo Barseloni. Igraju isto kao kad je trener bio Setien jos cak i gore jer nemaju Suareza nego panja Grizmana,ali sve je ostalo isto. Ne vidim ideju, promenu, igraju isti igraci, oni su nosioci igre i oni su uglavnom losi. Bekovi i napadaci su katastrofa. Ovako ce Kuman zavrsiti kao Van Gal. Nece ni u top 4 uci kako je krenuo.A pricao je kako ce pokrenuti Grizmana i De Jonga ono katastrofa na terenu. Pad je neminovan ali i promene su potrebne. Pike, Lengle, Roberto i Alba su problem. Sa tim igracima nece se Barsa dobro provesti...S druge strane Kuman nastavlja da redja negativne rekorde kad je u pitanju start sezone za Barselonu.
    (nik., 21. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  22. Svaka čast Jorgandžije, samo da se ne prosipaju bodovi na "malim" utakmicama i 2014.može da se ponovi!
    (ACM, 21. novembar 2020 23:08)

    # Link komentara

  23. Pa da li u ovoj Barsi ima rezervnih štopera ili tu poziciju mora da igra De Jong!?
    (Deluxe, 21. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  24. Kamera snima Karaska u 80 minutu, a lik na sebi nema ni kapi znoja, što je dokaz koliko samo prespreman igrač!
    (Arty, 21. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  25. A najbolji svih vremena, je li srušio Peleov rekord?
     (MileR, 21. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  26. DOK ROKI TRPA U SERIJI A, DA VAS PITAM: JEL IGRA MJESI? HAAHAHA
    (CR7 GOAT, 21. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  27. Mesi na ovoj utakmici covek manje, mislim da je golman vise pretrcao od njega
    (canvas, 21. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  28. Mesi je trebao jos jesenas da ode iz ove krs ekipe pa makar godinu dana pauzirao - ovako samo gubi vreme sa ovim luzerima I panjevima......produzili ugovore dvojici najvecih rupa u timu Pikeu I Lengleu, menjali Artura za Pjanica ......kao da menjas novijeg Golfa 6 za staru Zastavu 101 ......bruka kakav su krs od ekipe postali......
     (Danica, 21. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  29. Bruka koliko ova Barsa nema pojma......daj Boze da bankrotiraju slepci.....
     (Danica, 21. novembar 2020 22:48)

    # Link komentara

  30. Da ne branim golmana, ali on da nije izleteo i pokušao da preseče loptu Karasko bi izašao 1 na 1 na njega. Intervencije je komična, ali pre toga su igrači Barselona katastrofalna pogrešili i doveli ga u nezavisnu situaciju ili da izleti ili da brani 1 na 1.
     (Jim Beam, 21. novembar 2020 22:46)

    # Link komentara

  31. kuman izgubi posle 10 godina ravno od atletika.dobrog su trenera dovelip i produzili ugovor panjevima lengleu i pikeu. bezi mesi gde god samo idi
     (krtola, 21. novembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  32. Kakav start sezone za Real i Barsu, uzas. Ne pamtim kad su bili ovoliko loši a očigledno atletiko to ne zna iskoristiti.. ok mozda pobede veceras,al se ekipe poput eibara,elchea.. moraju dobijati
    (Crni96, 21. novembar 2020 22:27)

    # Link komentara

  33. Haland i Ronaldo po dva na poluvremenima.
    (ON, zti, 21. novembar 2020 21:50)

    Haland 4 u drugom.
     (The_Dejan, 21. novembar 2020 22:17)

    # Link komentara

  34. Dembeleu se prvo lopta odbila od drvene noge, a potom je Pike pokazao kako ne ume ni loptu da uštopuje... I čovek još igra fudbal... jbt!
    Za njega je onaj panj iz Junajteda Bekenbauer!
     (Bolesni skot, 21. novembar 2020 22:16)

    # Link komentara

  35. Bravo Atleti, izdržite do kraja!
    (ACM, 21. novembar 2020 22:07)

    # Link komentara

  36. Nije nije ter stegen je primio 8 komada od bayerna a nojer 6 od spanaca?
     (petar, 21. novembar 2020 22:04)

    # Link komentara

  37. Ter Stegen je dobro procenio, ali ga Karasko majstorski predriblao. Problem je veci izgubljena lopta Dembelea i PRIJEM PIKEA. KAO O DRVO SE ODBILO. PIKE I NA DRUGOJ POLOVINI TERENA NAPRAVI GRESKU KOJA DIREKTNO DONOSI GOL PROTIVNICKOJ EKIPI. A NJEMU JE JOS PRODUZEN UGOVOR HAHAHAHAHAHAHA
     (..., 21. novembar 2020 22:01)

    # Link komentara

  38. Ludnica od Ter Stegena :)
     (branko, 21. novembar 2020 21:57)

    # Link komentara

  39. požurio čovek u svlačionicu?,možda ga poteralo?
     (marija, 21. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  40. Koja rupa je Pike godinama.
    Pa pogledajte vi ovu reakciju amatera kod primljenog gola.
    Inace, kakva majstorija Karaska, kakav elegantan dodir i kroz noge Ter Stegenu.
    (phrm, 21. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  41. Komentator na SK, a vidim i ovde, pričate kako je pogrešio Ter Štegen..
    A ne vidite grešku koju je napravio Pike, i nakon toga se stvorila šansa za Karaska. Pike greši, i to na protivničkoj polovini, i šansa za gol. Kakvo drvo je ovaj Pike, očaj. Živi očaj.
     (The_Dejan, 21. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  42. Kakva gluperda ovaj Ter stegen, bezi Mesi jos u januaru i ne osvrci se.
     (Pfc, 21. novembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  43. Haland i Ronaldo po dva na poluvremenima.
    (ON, zti, 21. novembar 2020 21:50)

    # Link komentara

  44. Ma bolja je utakmica Aston Vila-Brajton
     (Trol, 21. novembar 2020 21:35)

    # Link komentara

  45. Suarez u crveno belom protiv Barse i ortaka Mesija.
    Nadrealno.
    (legolas, 21. novembar 2020 20:31)

    Suarez je zaražen i neće igrati...
     (,,,, 21. novembar 2020 20:46)

    # Link komentara

  46. Suarez u crveno belom protiv Barse i ortaka Mesija.
    Nadrealno.
     (legolas, 21. novembar 2020 20:31)

    # Link komentara