1. 4:0 i sta radi Djokovic?samo vraca lopte....kao:evo momce ako si hrabar potegni ako uspevas dobio si...da vidimo...i Tim je uspeo.
    (retro, 22. novembar 2020 19:18)

    # Link komentara

  2. Nole da sredi backhand kojim juce nije skoro nista osvojio u razmenama i opet standardno uzima AO. Volej izgleda ne ide bolje od ovoga.
    (Baghdatis, 22. novembar 2020 16:12)

    # Link komentara

  3. Novak po ko zna koji put dokazao klasu, i kad izgubi cestita sportski i ljudski protivniku.
    (Novakfan, 22. novembar 2020 15:22)

    # Link komentara

  4. @Gavran
    Ne to je razocaranost u nekog ko je projektovan(od stane Novakovog okruzenja i nekih strucnjaka)da i dalje osvaja sve i poobara sve rekorde,a on maltene sam sebe dobija,niko od njih ne misli zaista da on treba da ide u penziju,ali onda nemojte da podgrejate nerealna ocekivanja da ce se jos naosvajati Gren Slemova kao da nema ovoliko godina i kao da su Tim i ostala mladja ekipa teska boranija,a bukvalno je napravljena atmosfera da dok velika trojke bude na sceni niko im nece moci nista.A mrznja i patologija bi bila da npr.vredaju Novakovu decu,fizicki izgled,da klevecu i lazu u vezi njegovog privatnog zivota...to naravno niko ne radi i,za razliku od ostalih nasih sportista koje vecinu pljujemo nemilice,on i kada se kritikuje to se radi biranim recima,da se slucajno ne ponisti njegov minuli rad,pogledaj komentare,vecina su takva,a zaista pljuvacki komentari su 99 odsto trolovanje ostrascenih fanova(Miki,Jumko,King Roger...),zato mi nije jasno cemu svaki put histerija na komentare
    (labud, 22. novembar 2020 15:11)

    # Link komentara

  5. >> Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je posle eliminacije sa Završnog Mastersa u Londonu.

    Najbolje rangirani*
    I treba dodati da je to slucaj iskljucivo jer je privremenom ATP odlukom zamrznuto oduzimanje bodova, inace bi bio 4.

    Najbolji teniser sveta je trenutno Dominic Thiem, kako god prosao do kraja ove sezone.
    (Mitar, 22. novembar 2020 14:22)

    # Link komentara

  6. Jel neko zna da kaze malo vise o tome (sto sam citao nedavno i ovde i na jos nekom portalu) koliko je tacno da porodica Djokovic ima delom Ilirsko poreklo, da njegovi preci sa oceve strane imaju i te Ilerske gene. Pominje se i da je to vrlo moguce (i sa 5% naslednih gena) s obzirom na konstituciju, njegov pogled, oblik nosa i usiju i slicno. Ako neko zna blizi istorijat crnogorske familije Djokovic sa Kosova molim da nam saopsti.
    (Samo da pitam, zovem se Petar,, 22. novembar 2020 14:13)

    # Link komentara

  7. a zar se nije desilo isto prošle godine?
    (zvonko, 22. novembar 2020 12:34)

    # Link komentara

  8. DA je i blizu top forme nije. Iskreno ja sam ustao na 4:0 u tb misleci gotovo. Moguce da je i Novak to pomislio.
    Nedostaje mu ciste snage da neke vec gotove pone zavrsi jakim udarcem. Juce je Thiem imao forhende od 160+ kmh, par bekenda samo nesto sporijih.
    Sad, za narednu godinu klucan je kondicioni trener. Mozda ce ici na to da se srema u talasima, za AO pa "pauza", i tako redom da dosigne pik spreme samo na GS. Da odrzi visok nivo tokom tri msecea vezano mislim da nece moci. Uvek ce se naci neko od mladjih ko je spremniji u datom trenutku.
    Problem je sada sto se recimo AO mozda premesta za mart.
    Na kraju, najvaznije po mom misljenju je ipak nedostatak publike. Sve bi bilo drugacije, pa makar tribine bile protiv Novaka. Nikako nije isto, vazi za sve sportove.
    (Papillon, 22. novembar 2020 11:51)

    # Link komentara

  9. @Labud
    Kritika bi bila kaf neko o jektivno komentarise nacin igre, sta ne valja i sta da se popravi, to podrzavam i toga ima ali kako sam kases mozda jedan promil. Medjutim ako je neko toliko toga osvojio, a kad god izgubi odmah ga salju u penziju to nije kritika, to je mrznja i patologija.
    (Gavran, 22. novembar 2020 10:52)

    # Link komentara

  10. Mladje snage dolaze i Nole i Nadal vise nmg da ih pobedjuju kad su na 70-80% svojih mogucnosti.Moraju biti na 100%.BTW Nole je sinoc bio vrlo solidan ali to vise nije dovoljno.
     (Kalina je u pravu, 22. novembar 2020 10:42)

    # Link komentara

  11. to ti je sport.seti se kako si federeru ukrao nekoliko epskih meceva.sutra ce tebi neko...
     (milos, 22. novembar 2020 10:06)

    # Link komentara

  12. Napred Nole!
    (Dragan Bibin, 22. novembar 2020 09:24)

    # Link komentara

  13. Smejali ste se 40:15, a sada je bilo 4:0. Ovo je ipak zavrsni Masters i svi igraci su dobri. Tim nece izgubiti u svlacionici od njega, a morao je da zna da 4:0 ne znaci sigurnu pobedu i da igra do kraja. Odjednom vise nije u formi. Ni USO mu nije bio vazan, pa ni RG. U Becu je zalio Amfilohija, a i obezbedio je prvo mesto. Ovde u Londonu ga ne zanima da pobedi, a u losoj je formi. Nije povreda, ne zali Patrijaha Irineja, jednostavno ceka januar.
    (Ajme, 22. novembar 2020 08:43)

    # Link komentara

  14. Beskrvno, malodusno, bez herca i emocija, e to je njegova igra. Potpuno zasluzena pobeda Tima, i nezasluzeno 1. mesto imajuci u vidu igre u poslednjih 6 meseci. Trenutno od njega za klasu bolji Tim, Medvedev i Nadal.
     (Lazar, 22. novembar 2020 08:40)

    # Link komentara

  15. Novace kako si smeo sa izgubis ? Pojesce te hronicni luzeri, 90 % Srba.
     (PSG 6 KOMADA, 22. novembar 2020 08:39)

    # Link komentara

  16. Vrati O'Sonesija, sa njim si postizao najbolje rezultate.

    Odmah otpusti Ivanjisevica (on je i oterao O'Sonesija), covek ne zna sta ce sa sobom, a ne sta ce sa tobom.

    Mozes i Bekera da vratis slobodno, sada ce da radi za sicu, posto je bankrotirao.
     (Ono sto se desava na ovom svetu nije istina, 22. novembar 2020 08:32)

    # Link komentara

  17. Samo budala verije u čuda...a čudo je izgubiti u tajbrejku gde vodiš 4:0 i dozvoliš protivniku da veže sledećih 6 poena...to je čudo u svakom slučaju, a postaje čudo Biblijskih razmera kada to dozvoli igrač No1. Pošto čuda ne postoje...završite sami, mene mrzi...Ali, kapa dole na fingiranom porazu koji nije čudo već tehnologija...
    (Sizif, 22. novembar 2020 08:12)

    # Link komentara

  18. Jao kako nerealni komentari. Kako vam bre smeta njegova igra. Tom igrom je osvojio US open 2018, "zid koji sve vraća" , ne vidiš neiznudjenu grešku pola sata... A sad što vinerima ne osvaja???
    I niko ne spominje duplu grešku Tima na meč lopti. I Tim se pribrao i držao svoje gemove. Nolo pomislio da je na 4:0 sve gotovo. Nije gotovo dok na meč lopti ne osvojiš poen. Cvrc
    (Strašno, 22. novembar 2020 08:01)

    # Link komentara

  19. Pa tek sada se vidi koliki je Federer gromada..
    (Imperator, 22. novembar 2020 07:55)

    # Link komentara

  20. kazu omatorio je, vreme dolazi po svoje...cini mi se da sam ja u 55oj u boljoj formi..bez zezanja
    (St, 22. novembar 2020 01:06) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Znam da nisi u stanju da vidis od iluzije istinu.
    (Sasa, 22. novembar 2020 07:53)

    # Link komentara

  21. Novak u 3. setu kao borbeni avion u kome mu u odličnom okršaju ponestaje goriva i sam pada kao sveća.
     (e, 22. novembar 2020 07:04)

    # Link komentara

  22. PREVIŠE PASIVNO, u finoj meri taman da se izgubi .. lekciji naučenoj u finalu Madrida'09 jednostavno je istekao rok, zaboravila se, moralo se ponoviti .. prepuštanjem inicijative može se doći do 4:0, pa i osvojiti meč, ali ne protiv najboljih, u formi, pri tom sigurnih u svoju igru. Novak ili nije primetio da Tim od USO to jeste, ili mu je iz nekog razloga ova titula bila manje važna a ovaj nastup deo šire priče. Ako ćeš prvi kroz cilj protiv najboljih, mora u petu, ne može četvrtom čekajući da buranija prokliza u poslednjoj krivini. Obratite pažnju da je Novak uvrstio Tima u pobednike turnira pre meča..
    (GOAT IDEMOOO, 22. novembar 2020 05:52)

    # Link komentara

  23. Ajde sada pametnjakovici...vi sve znate...tako ste mu prognozirali kraj i kad je pravio pauzu zbog povrede lakta!!
    Bice Nole opet onaj stari i nadmasice sve rekorde u tenisu...nece ga niko stici ni u narednih 1000 godina...
    (DuX, 22. novembar 2020 02:59)

    # Link komentara

  24. @Uzas sta smo postali
    A vecina komentara podrska i konstuktivna kritika.Inace zanimljivo je da vas i slicne nema nigde kada se najgore pljuju svi ostali nasi zasluzni sportisti,ali dovoljno je da jedan promil negativnih komentara za Novaka bude razlog da pljujete po narodu,e za jedno si u pravu jeste uzas u sta smo se pretvorili,da po svima udaramo najnize a jednog jedinog uzdizemo kao Sveca iako je to mnogo manje zasluzio nego neki koji pljujemo,nije sve u rezultatima
    (kkk radnicki, 22. novembar 2020 02:27)

    # Link komentara

  25. @Lik
    Pricas o narodu koji je uzigao njega kao NIKAD NIJEDNA NACIJA nekog svog sportistu,narodu koji ga histericno do poslednje kapi krvi brani iako je totalno neogovorno organizovao turnir u vreme korone i prosirio zarazu,narodu koji sudiji koja je samo radila po pravilima preti smrcu zbog njegove diskvalifikacije,narodu koji najvise veruje njemu kada su vakcine i ostala zdravsvena tematika u pitanju,narodu koji ga je uvek podrzao kada je otkazivao reprezentaciju a npr.za istu stvar Anu javno lincovao,narodu koji nikad mu nije zamerio sto pojedinacne uspehe ne prate i reprezentativni i jos vazi za najveceg patriotu,dok npr.ni krive ni duzne najgore pljuju Vidica i neke druge,narodu koji ga stavlja u rang najvecih srba ikad odmah do Tesle,dakle pre Vuka,Svetog Save,Dositeja,Milankovica,narodu koji mu je kao jedinom Srbinu ikada dodelio 2 glavna nacionalna odikovanja,narodu koji je u zadnjih pedesetak godina samo do Tita vise drzao,narodu koji se vise potresa je ga "mrze" Vilander i Kirjos nego sto leba nema da jede,narodu kome je vise stalo da on postane taj famozni GOAT nego da Srbija bude bolje mesto za zivot,narodu koji totalno zanemaruje sve druge sportiste(a uspesniji smo nego ikad u zadnjih 7-8 godina),da bi dalo njemu na jos vecem znacaju,narodu koji mu nikad nije prebacio na "druzenju" sa Prvorodjnim a najgore pljuje npr.Spanovicku koja je manje povezana sa njim...inace od kad je sportska kritika "mrznja",ili bolje biti bez stava,lepo kao S.Koreja,samo idolopoklenstvo
    (labud, 22. novembar 2020 02:18)

    # Link komentara

  26. (NeUm, 21. novembar 2020 23:13)

    A on rođen u Beogradu i odlučio da bude Srbin, pravoslavac, a i da igra pod srpskom zastavom i oženi ženu čistu Srpkinju.

    I šta ćete sada ?
    (Moravac, 22. novembar 2020 01:54)

    # Link komentara

  27. kazu omatorio je, vreme dolazi po svoje...cini mi se da sam ja u 55oj u boljoj formi..bez zezanja
    (St, 22. novembar 2020 01:06)

    # Link komentara

  28. Bez boljeg servisa i bez BH paralele ne moze da se dobije ni jedan ozbiljniji protivnik. Ja za ceo mec nisam video ni jednu BH paralelu? Samo dijagonale na BH Tima, koji ima odlican BH. O tome da Novaka taj udarac nije sluzio, posebno u prvom setu koji je izgubio necu ni da pricam. On nesto mora da menja u svojoj igri jer je ovo daleko od pocetka sezone pre pandemije gde je bio u strasnoj formi..OK, ostvario je cilj, ostao na mestu br.1 ali od AO on nesto mora da menja u svojoj igri. Plus, udarci koji su vise spinovani nego sto imaju jacinu..
    (111, 22. novembar 2020 00:31)

    # Link komentara

  29. Novak: Ne znam da li mi se ovo ikada desilo?
    Ja znam, desilo ti se isto na istom mestu od istog čoveka, samo prošle godine.
    (Mo, 22. novembar 2020 00:04)

    # Link komentara

  30. Kukavicka igra.
    Servis prosjek kao i smeč. Drop šot užasan. Snaga udarca ispod prosjeka.
    Glava mu je ko zna gdje.
     (krajišnik, 21. novembar 2020 23:50)

    # Link komentara

  31. Moj utisak je da mu je ove godine opala jacina udarca. Malom telesnom tezinom dobija na pokretljivosti i brzini ali gubi na snazi.
    (Jelena, 21. novembar 2020 23:43)

    # Link komentara

  32. Ovo je početak kraja jedne sjajne karijere u tenisu.Novak više nije fokusiran i posvećen tenisu,rano je počeo da se bavi politikom u tenisu,barem da je sačekao kraj koji je blizu pa onda nek se bavi ostalim problemima u tenisu.Stvara sebi nepotreban pritisak da hoće da obori sve rekorde u tenisu to je veoma teško jer to zahteva da 365 dana u godini samo o tenisu da razmišlja a to je veoma teško i neizvodljivo.Teško će moći da mladog Dominika Tima pobedi jer je sazreo u veoma dobrog tenisera koji ima fantastične udarce a i servis mu je mnogo jak.Bez potrebe je sam sebi stvorio veliki pritisak,treba da pusti da ide sve svojim tokom pa polako osvajati bitne turnire a ne po svaku cenu ići na obaranje rekorda a na kraju od toga može ostati samo pusta želja.
    (Nenad, 21. novembar 2020 23:42)

    # Link komentara

  33. Bez emocije i strast igras decko...Zasto ti znas...Ali..
     (branko, 21. novembar 2020 23:24)

    # Link komentara

  34. Samo se pitam, ko su ovi kreteni? @ Jumko, @Kaiser Roger, @Will Mosley, @Gosn, samo da znam?
    (Rasim Np, 21. novembar 2020 20:00)

    to su ljudi koji na indexu brane Modrića pošto real opet nije pobediu
    (dare slovenac, 21. novembar 2020 23:24)

    # Link komentara

  35. Novak(33) je na mestu gde je Agasi bio sa 30.god.Andre je otišao u teretanu po prvi put i treneru rekao ovo:"Zelim da igram dobro protiv mlađih i jačih, omogući mi da mogu to".Vratio se sa dna do broja 1 i uzeo Rolan Garos po prvi put ! Nole,sinko, treba ti trčanje i teretana! Probaj barem i to uz pilates i jogu !
     (Ceki opinionista del cazzo, 21. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  36. Bio jednom jedan teniser, imao četri GS uzastpnih , šest mastersa uzastopnih sa preko petnaest hiljada poena na prvom mestu. Stvarno je postojao takav teniser iako znam da mi ne verujete... Kad bih vam još rekao da je Srbin, svi bi mi se nasmejali...
    (neca ....bi,zato jer mu je otac Crnogorac a majka Hrvatica.
    (NeUm, 21. novembar 2020 23:13)

    # Link komentara

  37. Dešacvaće se to.
     (MileR, 21. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  38. Ništa od Novaka bez prvog servisa.
    (petar, 21. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  39. Bravo Novak za komentar iako boli ovakav poraz... Znate šta bi Federer rekao?? Ma nekad igrači kad ne znaju šta će, udaraju loptu iz očaja i ona ulazi....
     (Markan, 21. novembar 2020 22:56)

    # Link komentara

  40. Bravo Nole, nema veze za ovo danas, videlo se da ceo turnir igras sa 60-70% svojih mogucnosti. Sada lepo kuci pa odmaraj do sredine decembra a onda... onda ide odlucujuca godina kad je GOAT u pitanju. Da oderes AO, uzmi jos koji masters, cisto onako, da odrzavas formu, i vreme je za jos jedan RG. Posle toga u London na tradicionalno grickanje trave i naravno, US open. Ako budes imao snage jos i olimpijadu da odigras dobro ali realno i ne treba. Da pokazes svima ko je Novak Djokovic!!!
    Srecna slava!!!
    (mikica, 21. novembar 2020 22:55)

    # Link komentara

  41. Jeste, Nole, prijatelju dragi, desilo ti se.

    I sve cesce ti se desava.
    (DEDA CVETKO, 21. novembar 2020 22:47)

    # Link komentara

  42. "Ne, zaista, ali zar se ovaj sport i dalje prati?
    (ivan grozni, 21. novembar 2020 22:10)"
    Ne, zaista, a šta ti, koji ne pratiš "ovaj sport", tražiš na ovom mestu?!
    (Legionar, 21. novembar 2020 22:45)

    # Link komentara

  43. Samo se pitam, ko su ovi kreteni? @ Jumko, @Kaiser Roger, @Will Mosley, @Gosn, samo da znam?
    (Rasim Np, 21. novembar 2020 20:00)
    Koji bolesnici ovaj Jumko i K.Roger!!
    (????, 21. novembar 2020 20:00)

    Zaboravio si i krompiroglavog. Psihologija je veoma kompleksna nauka. U pitanju je jedna osoba opsednuta likom i delom Novaka Djokovica. Najbolesnije kad komentarise svoje komentar. Mnogostruka licnost. Zreo za terapije

    tako su mu u nastavku sezone ovde upisivali 18. i 19. Slem, 500 poena iz Beča i rekordni uz Federera 6. završni masters. A on pogodi sudiju u glavu, dobije krompir u Parizu, ne igrq mu se u Beču i ispusti 4:0 protiv Tima. Kakve su vam prognoze za Melburn?
    (Krompirko, 21. novembar 2020 19:02)

    Osvaja AO mozda RG i W sigurno, tako kazu nolomani.hahahahaahahah
    (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:24)
    (Vili, 21. novembar 2020 22:43)

    # Link komentara

  44. Stvarno mi nije jasno zašto neki kipte od mržnje prema najboljem teniseru planete pa još i sunarodniku, neverovatno koliko je ovaj narod moralno i psihički propao.
    (Lik, 21. novembar 2020 22:09)

    Tacno tako, 30 godina pod ovima na vlasti nije ni cudo, dno dna sta naprivase od naroda.
    (Uzas sta smo postali, 21. novembar 2020 22:34)

    # Link komentara

  45. Pa bar se borio.
    I nisu ovi momci mladi i nadolazeci. Oni su u svom prajmu 23-28 godina. A Novak i Nadal i dalje odolevaju sa 34-35. Ipak je Novak izgubio od dosta mladjeg a odlicnog tenisera, juce je pobedio 10 godina mladjeg i odlicnog Cicipasa. Danas je Tim igrao kao Wawrinka i to stvarno prolazi 1/5 puta.
    Ono sto mene zabrinjava je toliko pogresnih odluka Novaka na terenu. Kao da igra neke sablone i uopste ne gleda gde je protivnik i uporno salje lopticu njemu na reket. Odigra sjajnu dijagonalu i izbaci protivnika izvan terena, ceo teren mu je otvoren za viner a on opet salje dijagonalu pravo u protivnika koji nije ni pokusao da se vrati. I to se cesto desava. Precesto vraca mlake lopte prema sredini i protivniku umesto prema aut liniji, nakon cega ovaj pravi viner. Ili nema samopouzdanja ili igra nesta napamet. Valjda analiziraju snimak meca ako vec trner to nije pohvatao tokom meca.
    Naravno, fali mu i snage, ali ne znam da li tu vise moze nesta da se ucini.
    (nike, 21. novembar 2020 22:27)

    # Link komentara

  46. Ovo je prvi put da sreća napusti Đokovića. Na stotine meceva gdje sreca odlucuje pobjednika Đokovic je dobio. Danas nije bilo tako. Njegovo najbolje oruzje koje se zove sreca danas mu je okrenulo leđa. Kad se samo sjetim zadnjeg finala vimblendona kada je Federer u ukupnom skoru osvojio 12 POENA više a miljenik srece je dobio meč. Taj dan je TENIS UMRO.
    (Ante Tesla, 21. novembar 2020 22:23)

    # Link komentara

  47. Teška simbolika moj Nole: završit sezonu sa sedam uzastopnih izgubljenih poena! Tuga. Be oporavih se od RG a sad ovaj šok. Sve najbolje Novače ali ne mogu više gledati. Dolaze neki drugi dani...
    (Myrthos, 21. novembar 2020 22:17)

    # Link komentara

  48. Novace, ajde batali nas tim pateticnim pricama, pa svi smo gledali mec!
    Dok si ti igrao kao seka Persa i cekao greske Tima, on je "grizao" i napadao, svaki poen, dobijen ili izgubljen, je zavisio iskljucivo od Timove igre, ti se na terenu nisi pitao ama bas nista! Dovoljno je videti broj vinera oba igraca i sve je jasno!
    Servis brzine poput zenskih servisa, igra na mrezi nula, volej kao amater, a drop sot i smec uopste ne umes da igras, meni stvarno nije jasno kojim trikom si ti prvi na svetu u ovom trenutku?
    (bigserb, 21. novembar 2020 22:16)

    # Link komentara

  49. Ne, zaista, ali zar se ovaj sport i dalje prati?
     (ivan grozni, 21. novembar 2020 22:10)

    # Link komentara

  50. Stvarno mi nije jasno zašto neki kipte od mržnje prema najboljem teniseru planete pa još i sunarodniku, neverovatno koliko je ovaj narod moralno i psihički propao.
    (Lik, 21. novembar 2020 22:09)

    # Link komentara

  51. Da se ne lažemo Nole na ovom turniru nije u prvih 4 igrača.Cele nedelje je igrao nikakav tenis, čekajući da DRUGI pogreši kako bi pobedio. Bila bi nepravda da je danas pobedio Tima...
    (Miroljub, 21. novembar 2020 22:04)

    # Link komentara

  52. ja sam dao sinu ime NOVAK, naucio ga da su u zivotu tri svetinje PORODICA,ZVEZDA I NOLE!!! Nikada necu noleta da pljunem ali zbog ovakvih stvari ga ljudi ne vole i nikada ga nece priznati za GOAT uprkos svim ostvarenim rezultatima. ono gadjanje sudije u njujorku, najsramniji poraz od nadala svih vremena , danas 6 uzastopnih poena protiv tima u taj brejku.jednostavno,novak gubi dostajanstvo na ovakav nacin, sam sebe diskredituje...
     (devil himself, 21. novembar 2020 22:01)

    # Link komentara

  53. nebitan poraz u sportskom smislu ali jako dobrodošao u vidu sledeče sezone, sada ima vremena da razmisli želi li biti šampion i u buduče ili teniski funkcioner/organizator/tito... da je danas pobedio u TB i kojim slučajem u finalu, siguran sam da bi nastavio isto, sada ima vremena da se odmori i razmisli i nadam se punim žarom u sledeču sezonu.Kad pogledam današnji meč, više puta je aplaudirao na suparnikov poen nego pokazao emocije na svoj osvojeni.. Fizička sprema i znanje se kod Novaka ne dovode u pitanje, problem je glava...
    (dare slovenac, 21. novembar 2020 21:59)

    # Link komentara

  54. Petar@ Da si jednom isao u teretanu naucio bi da biceps sluzi za podizanje kasike i “sminku”. Snaga su triceps, podlaktica i tetive....toliko o tvojim preporukama.
    (sasa jokic, 21. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  55. @Драгивоје

    Ma nemoj...? Ua Monaćanin! Dole PTPA!
    (Veljko, 21. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  56. Neka, neka, navikavaj se na dranje. Bice toga ...(@Arsa, 21. novembar 2020 21:41)
    Vidiš Borg se penzionisao sa 26 g, Novakov uzor Sampras sa 32 g.... Radi se o zakonima BIOLOGIJE (brzina, refleksi i tsl).
    Ps. Novakov stil igre "troši igrače" (vidiš šta je bilo sa Marejem, Del Potrom, Nišikorijem,....)
    (Andjela, 21. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  57. Tim bije irgao nešto naročito ovaj meč.
     (lule, 21. novembar 2020 21:46)

    # Link komentara

  58. Otpisivali i Rodzera, otpisivali i Nadala i Novaka...

    Vratise se svi oni iz otpisanih, i to nekoliko puta.

    Novak je izuzetan! Hvala mu na njegovoj izuzetnosti!
    (M, 21. novembar 2020 21:46)

    # Link komentara

  59. Polako ne brini tek ce da ti se desava
    (Misko, 21. novembar 2020 21:45)

    # Link komentara

  60. SREĆNA SALVA Arađelovdan NOVAKU ĐOKOVIĆU.

    BOrio se i to je to.

    SREĆNO NA ODMORU.

    SADA KUĆI NA SLAVU, UŽIVANJE, zasluženo za najboljeg na svetu po 6.put !

    I drugi igraju i drugi treniraju i drugi žele. SVE JE U REDU. Stepenik !
    Treći put polufinale. Pet pobeda i tri polufinala za 13 nastupa, malo li je !? PA NIJE, VALA NIJE.

    TAJ BREKOVI OVE GODINE 15:2. PA I TO JE ODLIČNO.

    Neko igra jednom, kao naš sjajni TIpsa, na tom završnom turniru i to kao rezerva uskoči, pa je super, napravio posao, A TEK KAKAV POSAO PRAVI ONAJ KOJI IGRA STALNO I PET PUTA OSVOJI, PA TO JE POSAO SA ISTORIJOM, NARAVNO.

    NOVAK JE U AVGUSTU PO ZARADI UBEDLJIVO PRVI PREKO 143 MILIONA USA DOLARA.

    DRUGI JE Fed za preko 129. Treći Nadal sa preko 120.

    KAKO OVDE često MNOGI UMEJU DA NAPIŠU "pametnom dosta".

    SREĆNO NOVAKU NADALJE.
    (nikol dz femija, 21. novembar 2020 21:44)

    # Link komentara

  61. Veliki čovječe, hvala ti za sve što si činio i činiš za svoj narod i hvala ti što nas sve učiš kako da budemo veliki u porazu, a to nije lako. Hvala ti Nole.
    (budimo realni, 21. novembar 2020 21:11)

    Idi!!!
     (Dragance, 21. novembar 2020 21:43)

    # Link komentara

  62. Novak je odlicno igrao, ovde su odlucivale nijanse. Mnogo bolje nego ranije ne treba zaboraviti da Tim sa 27 godina u piku svoje karijere a i fizcke snage, a osvojio samo 1 GS. Novak moze da ga pobedi ali mora da batali sve te gluposti o sindakitu, komentarise sve i svasta i da se iskljucivo samo koncetrise na tenis. Moj savet vrati Borisa da ti opet bude trener, izbaci Ivansevica i 100% koncetracija i energija samo na tenis.
    (Nije jos kasno..., 21. novembar 2020 19:43)

    Boki će da ga digne opet !!! Samo da te psihološki podrži i kaže ti da si pobijedio!!! Da skoči na svaki poen tvoj dobijeni a ne ko Ivanišević bulji u prazno cijeli meč !!!
     (Jumko, 21. novembar 2020 21:42)

    # Link komentara

  63. Neka, neka, navikavaj se na dranje. Bice toga ...
     (Arsa, 21. novembar 2020 21:41)

    # Link komentara

  64. nijansa je odlicila. Nole se pred kraj opustio, povela ga razlika.
     (penzioner profesor, 21. novembar 2020 21:40)

    # Link komentara

  65. nikad se nisi plasio pobede ,sta bi sad?
     (Nikola, 21. novembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  66. Novače idi nek te teši, Rodzera kome si "oteo" pobedu na Wimbldonu, nema gore nego kad ti "otmu" pobedu!
    (Andjela, 21. novembar 2020 21:38)

    # Link komentara

  67. Bio jednom jedan teniser, imao četri GS uzastpnih , šest mastersa uzastopnih sa preko petnaest hiljada poena na prvom mestu. Stvarno je postojao takav teniser iako znam da mi ne verujete... Kad bih vam još rekao da je Srbin, svi bi mi se nasmejali...
    (neca, 21. novembar 2020 21:34)

    # Link komentara

  68. Bio si u poenu, kažeš? Ti si sve danas bio, sem u poenu.
    Žalosno je kad gledaš tenis u kojem ti je igra zasnovana, ja ću prebaciti lopticu, a ti molim te, napravi grešku jer ja nemam snage da udaram jako. Oslabio sam, mlitavo udaram i jednostavno to više nisam ja. Ako ne počneš da jačaš bicepse, odlaziš posle AO. Ova nova petorica ili šestorica su gladna pobeda nad vama trojicom. I sad kad vide da te mogu potući snagom, ima da ubrzaju ritam svaki put. A gde su još svi ostali? Nismo ljuti što si izgubio, toliko si nam poklonio u poslednjih 10-12 godina, da si nas zadužio. Ali prijatelju, ti si sad samo bleda senka sebe od pre par godina. Ili jačaj ili penzija i da ti aplaudiramo za sve godine.
     (petar, 21. novembar 2020 21:34)

    # Link komentara

  69. Непоштовање Нолета је очигледно а смешно је да га не поштују они којима је "највећи успех у животу" то што им неки, такође, искомлексирани модератор објави најординарнију "бљувотину".
    НОЛЕ, НАЈБОЉИ СРПСКИ СПОРТИСТА, ИКАДА, И НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР НА ПЛАНЕТИ (ЗВАНИЧНО) СЕ МНОГО ЗБОГ ТАКВИХ БЉУВОТИНА СЕКИРА.
     (Драгивоје, 21. novembar 2020 21:30)

    # Link komentara

  70. dobro je u svoj ovoj "nesreci"da Nole ima vremena da se odmori i konsoliduje za narednu sezonu.Naravno da ce biti tesko i dalje jer mladi stasavaju sazrevaju i mogu da pariraju velikima.Ako je Nole morao da izgubi onda neka to bude Tim.Kako se oseca mogu samo da zamislim ali i porazi su deo igre.Nasem Noletu zelim samo najbolje jer to zasluzuje uvek.
    (NADA, 21. novembar 2020 21:27)

    # Link komentara

  71. Glavu gore Nole dao si sve od sebe i ovaj put.Do novih pobeda Idemoooo.
     (zed, 21. novembar 2020 21:22)

    # Link komentara

  72. Crni Nole, šta ti izgubi i na koji način. Sad na odmor, ali moraš da razmisliš o nekoj novoj strategiji za Tima. Bio je blizu na AO, dodatna priprema biće potrebna da bi se sačuvala ta kruna. Srećno sledeće godine u pohodu na trofeje, ova nas je izgleda sve umorila.
     (Zara, 21. novembar 2020 21:22)

    # Link komentara

  73. Nema veze, idi zagrli sekvoju i zaboravices na probleme. Ja sam budala sto se nerviram oko tebe
    (gurbet, 21. novembar 2020 21:22)

    # Link komentara

  74. ne valja kad dobije ne valja kad izgubi i naravno jos stotine "profesionalaca" i "sveznalica" , a ustvari gomila plitkih umova se naslo da mu prigovaraju sto je izgubio...
     (novi sad, 21. novembar 2020 21:21)

    # Link komentara

  75. Za tebe je redovno propustanje RG propustanje zadnjih 3.Sta ti pricas?.2016 nije igrao jer je bio povredjen 2017 je preskocio kao i 2018.2019 je igrao a 2020 nije igrao celu sezonu.Od 1998 do 2016 igrao sve RG.I to je za tebe redovno propustanje?. (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 20:39)

    Aloo pričamo o ozbiljnim godinama u koje udju sportisti... pa kad kardeš tudje mišljenje. Pa kakve veze ima da nije propustio od 98 do 2016, pa 2016 ulazi u ozbiljne godine sa 35, kao Nadal sledeće. Od 35 godine Fedrerer ne igra Garos i šljaku. A od 32 do 35 četvrfinale najveći domet. Samo 2019 je napravio izuzetak i odigrao.

    Aha, propušta 2016 šljaku jer je povredjen , a igra polufinale Wimbldona. Kako da ne...
    (Rafa fan, 21. novembar 2020 21:21)

    # Link komentara

  76. Vidi se po njemu da se zasitio malo tenisa. Sad ima dvoje dece i želi da provodi vreme sa njima, što poštujem.
    Za mene je on naš najbolji sportista i hvala mu za sve što je učinio i što će dalje činiti Srbiji.
     (Maximus, 21. novembar 2020 21:17)

    # Link komentara

  77. Čovek je izgubio 3 meča ove sezone, a vi ga šaljete u penziju, da l' ste normalni?
     (saša, 21. novembar 2020 21:16)

    # Link komentara

  78. Najači su ovi što kao navijaju protiv Nola! Takvi su se za vreme Osmanskog carstva masovno poturčivali! Sram vas bilo indijanci!
     (veljko, 21. novembar 2020 20:20) 

    Veljko dete, idemo redom:

    NAJJAČI a ne najači.

    Koja je to veza izmedju turaka i indijanaca?
    (Amerigo vespuci, 21. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  79. Ti si izgubio samopouzdanje i igras bojazljivo, a verovatno i ne treniras dovoljno.
     (Pera, 21. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  80. Нема сервиса, нема снаге у ударцима, нема концентрације, малодушност... Највише брине малодушност и деконцентрисаност. Стварно треба бити тотално одсутан па после 4:0 изгубити 6 поена за редом!
    Волео бих да Новак и сви ми заборавимо ову годину што пре. Ово је била најодвратнија година у Новаковој каријери, без обзира на прво место на АТП листи.
    (sempervivum, 21. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  81. Igra samo defenzivno i nikakva pretnja u servisima.
    Thiem je jednostavno bolji od Noleta i uzeće mu prvo mesto u 2021.
    Nole je trenutno 4. igrač po mom mišljenju, mada još drži 1. mesto zato sto ne brani poene zbog Covid-a.

    Nadal, Thiem, Medvedev pa Nole i tako će i biti na leto 2021.
    (Kopenhagen, 21. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  82. Veliki čovječe, hvala ti za sve što si činio i činiš za svoj narod i hvala ti što nas sve učiš kako da budemo veliki u porazu, a to nije lako. Hvala ti Nole.
     (budimo realni, 21. novembar 2020 21:11)

    # Link komentara

  83. Ako ništa, nisi igrao drop-šotove. Meni je to dovoljno. Ovo ostalo lakše podnosim.
    (RG Fan, 21. novembar 2020 21:10)

    # Link komentara

  84. Retko gledam tenis poslednjih godina... ali rekoh da pogledam ovaj polufinala, zanimljivi parovi... čitam komentare i ne shvatam kako ljudi ne vide da ovi sazreli novi igrači dovode Nadala I Noleta do kranjih granica... jednostavno godine ne dozvoljavaju određene stvari... pre svega kada je kondicija i snaga u pitanju, nešto se mora žrtvovati ili promeniti... Videli ste kakao je onaj Švajcarac menjao igru i skraćivao poene posle 32., 33. godine... jednostavno je prilagodio igru telesnim mogućnostima... znao sam da Nole ne može kada je vrisnuo zbog toga što ovaj Tim pogađa linije... nekako je imalo prizvuk nemoći... nije to bio onaj žar koji ima nego kao neki vapaj... Trebalo bi ppmno pratiti AO... moglo bi biti zanimljivih zaokreta u svetu muškog tenisa...
     (Srđa Zlopogleđa, 21. novembar 2020 21:08)

    # Link komentara

  85. Pa sta ako je izgubio, pobedjivace opet ima vremena
    (Toni, 21. novembar 2020 21:03)

    ovakve tvrdnje sve cesce citam a vremena je sve manje i manje
     (Djuka, 21. novembar 2020 21:07)

    # Link komentara

  86. Zaslužen poraz,Tim je bio mnogo agresivniji i hrabriji tokom cijelog meča,Noleta je prilično dobro služio servis,ali nije bilo preciznih i hrabrih udaraca i čišćenja linija,jednostavno da bi se pobijedio ovakav protivnik potreban je viši nivo agresivnosti i preciznosti udaraca,Nole kada je god pokušavao da napadne na Timov servis to je išlo u aut,dakle nije imao kvalitetne i precizne udarce,uostalom bila je ogromna prednost u vinerima na strani Tima što dovoljno govori ko je kvalitetnije tukao lopticu i bio bolji.Problem kod Noleta je što protiv slabijih tenisera mnogo poena uzima na njihove greške,a kada dođu rivali koji igraju ili kao Nadal na RG ili ovako agresivno kao Tim,ili Vavrinka kad ga je pobjeđivao,on jednostavno nema odgovor na njihove precizne i jake udarce,jer bazira taktiku na greškama protivnika i igra stegnuto i nedovoljno agresivno.Tako večeras kada Tim pogađa liniju,on pravi grimasu,tipa kako ga hoće,ali naravno pogađati linije nije sreća,već umijeće.
    (PeruN, 21. novembar 2020 21:06)

    # Link komentara

  87. Kako bese? Udarao je iz sve snage i sve je ulazilo... Gde sam to vec cuo?
    (Statisticar, 21. novembar 2020 21:05)

    # Link komentara

  88. Pa sta ako je izgubio, pobedjivace opet ima vremena
     (Toni, 21. novembar 2020 21:03)

    # Link komentara

  89. Nole je GOAT i sad kad bi zavrsio karijeru on bi bio GOAT
     (Stimpi, 21. novembar 2020 20:59)

    # Link komentara

  90. Igro si dobro,nema se sta zameriti,to je sport.Ali poradi na agresivnosti u igri previse se branis i samo prebacujes loptu
    (djenka, 21. novembar 2020 20:57)

    # Link komentara

  91. Pa do skora je Novak prskao snazno po botovima, sad se oni malo raduju a od Nove godine opet prska Nole a oni ce i da gutaju
     (Djole, 21. novembar 2020 20:56)

    # Link komentara

  92. Dobar si Nole. Tebi se obraćam ako ovo čitaš, a znam da čitaš komentare na portalima. Izgubio si od najperspektivnijeg igrača na turu i to tesno. Porazi su deo sporta, pogotovo u tvojim godinama i ne treba ih doživljavati tragično.
    Takodje, sl. sezona počinje vrlo brzo.
     (Nole, 21. novembar 2020 20:54)

    # Link komentara

  93. Mislim da u glavi Djokovica nesto nije u redu,i to nema veze sa tenisom
    (analiticar, 21. novembar 2020 20:54)

    # Link komentara

  94. Treba Novak da ojaca bicepse kako bi jace udarao loptu.
    (g4, 21. novembar 2020 20:52)

    # Link komentara

  95. Po meni sto se samog turnira i bodova tice nije smak Sveta sto je izgubio,ali dobro bi bilo da ga je osvojio i time bi podebljao prednost nad RN,medjutim mene brine druga stvar,kako je izgubio tj.na koj nacin,ocigledno je da nas Nole sve teze i teze izlazi na kraj i fizicki i mentalno sa mladjom gardom pre svega Timom,zatim Medvedev i Cicipas,sto je ruku na srce i logicno da se u jednom trenutku desi da ovi krenu da osvajaju vece turnire,po meni na GS ce jos mozda godinu do dve Nole i Rafa biti prvi favoriti,ali da ce biti sve teze i teze to je apsolutno sigurno!.
     (Mikloš Salamander, 21. novembar 2020 20:50)

    # Link komentara

  96. Kad ima takav rezultat uvek igra ziheraški. To me najviše nervira. Tako ne igraju šampioni bez obzira sto je to nekad donosilo i rezultat.
     (milan, 21. novembar 2020 20:47)

    # Link komentara

  97. Pasivan si već dugo. Čekaš da protivnik pogreši. Imao si prilike da napadaš, ali ti si išao na sigurno. To nisi ti iz najboljih dana.
    (Globtroter, 21. novembar 2020 20:46)

    # Link komentara

  98. Najači su ovi što kao navijaju protiv Nola! Takvi su se za vreme Osmanskog carstva masovno poturčivali! Sram vas bilo indijanci!
     (veljko, 21. novembar 2020 20:20) 

    Zasto? Ako je sovinizam mrznja prema nekome samo zato sto nije pripadnik tvog naroda zar ne mislis da je vrlo slicno i to da moras nekoga da volis samo zato sto je pripadnik tvog naroda? Zasto moras da navijas za nekoga samo zato sto je rodjen u istoj drzavi u kojoj si i ti? Pa i brata od strica ne moras da volis ako on to ne zasluzuje. Ne navijam za Novaka zato sto mi se ne svidja njegov stil. Ne volim sto on jedini udara lopticu kao da udara jaje pa se plasi da ga ne razbije. Moze nekada da se opusti i raspali po loptici i da da sve od sebe u svakom udarcu.
    (Mrgud, 21. novembar 2020 20:45)

    # Link komentara

  99. Svaka cast Timu na pobedi, potpuno zasluzeno i u skladu sa pruzenom igrom. Novak svojom pasivnoscu nije zasluzio finale, identicnom igrom je prosao u polufinale, iako je Zverev imao igru da odevede mec u treci set, ali se Novak volsebno provukao, uz ogromnih 20 vinera manje, ali i vise dobrih poteza ili srece u odlucujucim momentima meca. Za razliku od tog meca u ovom nije bilo tako, odnos vinera i greska 47-35 za Tima i 19-25 za Novaka, tako da je sa te strane pobedio bolji igrac, igrac koji je napadao i isao po poene. To se najbolje videlo u tajbrejku treceg seta gde je Novak cekao greske Tima, sto je i funkcionisalo, ali samo do 4:0, a neko ko je prvi igrac sveta i ko pretenduje na titulu najboljeg tenisera ikada, ne sme da dozvoli da u kljucnim momentima zavisi od protivnika, jer koliko god cesto da je Novak uspevao da dobije takve meceve, na visak srece u kljucnim momentima, nece to uspevati uvek, desice se da neko pogadja tada, kao sto je danas to Tim radio.
    (-46-, 21. novembar 2020 20:41)

    # Link komentara

  100. Evo desilo ti se. Često ti se nešto dešava po prvi put u poslednje vreme. Folirantu
     (Balkanboy, 21. novembar 2020 20:41)

    # Link komentara

  101. Nole je završio sa ozbiljnim i vrhunskim tenisom, mislim da bi mu najmudrije bilo da sledeće godine batali tenis dok je prvi, a ne poniženi. nadal i Federer ovako nisu bili ponižavani, što on sebi dozvoljava samo tako, ne znam razlog ali je tako...
     (ljuba, 21. novembar 2020 20:41)

    # Link komentara

  102. Ne lupaj i ne kradi tudje mišljenje. Prvo Federer ima servis, iako se sećaš proti Rodika u finalu Winmbldona u 5 setu 16:14. Federer je imao 50 aseva. To ni Nadal ni Djoković ne mogu da imaju ni pola. u finalu bilo kog GS. Nisu ni imali niti će. Igraju fizički prezahtevan tenis.
    I može se biti fizički spreman,do neke 36,37 ali ne na svim GS, kao što je Federer propušato redovno Garos.
    (Rafa fan, 21. novembar 2020 20:14)

    Za tebe je redovno propustanje RG propustanje zadnjih 3.Sta ti pricas?.2016 nije igrao jer je bio povredjen 2017 je preskocio kao i 2018.2019 je igrao a 2020 nije igrao celu sezonu.Od 1998 do 2016 igrao sve RG.I to je za tebe redovno propustanje?.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 20:39)

    # Link komentara

  103. (APSOLUTNI GOAT!!!, 21. novembar 2020 19:28)

    Plači, voljena zemljo...
    (Op trt gevezn zajn, 21. novembar 2020 20:37)

    # Link komentara

  104. Nole....nemoj pocnemo da navijamo za Nadala
     (hoce li mi konacno objaviti komentar?, 21. novembar 2020 20:36)

    # Link komentara

  105. Desilo ti se pre mesec dana, kad je umro prošli deda mraz.
     (Ja, 21. novembar 2020 20:34)

    # Link komentara

  106. Gotov je! Javite mu molim vas!
     (kme kme, 21. novembar 2020 20:33)

    # Link komentara

  107. Strasno! Kritikuju ga oni koji mu nisu ni do kolena! Ciji je najveci uspeh da se uvlace u razna du..ta u zavisnosti od toga sta im zatreba u zivotu! Sramota je za njih nepoznata rec!
    (Vera u masu, 21. novembar 2020 20:33)

    # Link komentara

  108. U odlucujecem TB si se pretvorio u legendrnu Jelenu Jankovic! Lepo je bilo videti OMAZ cuvenoj JJ najboljoj teniserki bez GS kojoj je falilo"samo'hrabrosti da osvoji sve!
    (satelit, 21. novembar 2020 20:29)

    # Link komentara

  109. Kako bude stario i ovi mlađi lavovi dobijali na hrabrosti i iskustvu, sve će ti se više dešavati.

    Tim i Medvedev se nikoga ne boje i postaju konkurentni za svaku titulu na betonu, a u dva seta, rekao bih, čak i favoriti.

    Onaj urlik Đokovića je kulminacija njegove nemogućnosti da se pomiri sa činejnicom da više ne kontroliše mečeve i da je, kada su protivnici u formi, potpuno nemoćan. Jako ružan gest.
    (Monden, 21. novembar 2020 20:29)

    # Link komentara

  110. 40 : 15 doslo na naplatu. Urekli te zajedljivci, karma je cudo.
    Nije strasno, odmori i ubuduce se baziraj na GS turnnire. Treba
    i na zdravlje misliti.
    (//,,, 21. novembar 2020 20:28)

    # Link komentara

  111. Ispustiti onaku prednost u
    udlucujucem setu je donelo
    poraz Novaku i eliminaciju.
    Tim je dobio na poklon
    pobedu samo to Novak
    zna kako je to sebi dozvolio.
    Sada odmaraj kao prvi na
    ATP listi, i napuni baterije
    za AO. Sretno majstore u
    novoj 2021.
     (DRAGAN, 21. novembar 2020 20:28)

    # Link komentara

  112. Daj počmi da igraš pimpleru jedan...
    (Nikola, 21. novembar 2020 20:27)

    # Link komentara

  113. Marko ..., gotov je.. , da je prošao- Medvedev bi ga u finalu zgazio.
     (delboy, 21. novembar 2020 20:27)

    # Link komentara

  114. dva poena i druga bi se pesma pevala ovde, a nije sve samo crno ili belo. sigurno je jedino da je novak i dalje u samom vrhu tenisa i sta ce dalje biti je na njemu. a on planira slemove, bez ovih okolnih zamajvanja kao sto ih je bilo do sada. to zvuci kao dobar plan i mirise na bar jos nekoliko jakih godina. bice tesno sa po nekim igracima, ali bilo je i ranije pa se slavilo.
    (vrg, 21. novembar 2020 20:26)

    # Link komentara

  115. Saša.. , kakva vatra. , on je gotov.
     (delboy, 21. novembar 2020 20:26)

    # Link komentara

  116. Šta je sad razlog..., jel.., bleferu jedan.
     (delboy, 21. novembar 2020 20:25)

    # Link komentara

  117. Narod umire svaki dan, a mi se bavimo ovim bleferom .
     (delboy, 21. novembar 2020 20:25)

    # Link komentara

  118. Dosta više foliranta.
     (delboy, 21. novembar 2020 20:24)

    # Link komentara

  119. Novak je imao veliku šansu u karijeri ali je nije iskoristio. Na žalost, moram da konstatujem da je njegovo prošlo. Ima dosta godina i gomilu mlađih lavova (Tim, Medevedev, Cicipas, Zverev, Rubljev). Svako od njih može da ga dobije pa čak i da ga ponizi. Svako od njih ima svoj peak u različitom delu sezone... Svi su odlični čak izuzetni serveri a ritern više nije kao nekada. Novak je u karijeri izgubio više mečeva koje je trebao da dobije a dobio je samo nekoliko izgubljenih. Izgubio je čak 10 GS i 14 Master 1000 finala. Izgubio je i dosta mečeva od nisko rangiranih igrača. Da je dobio trećinu od toga bio bi GOAT odavno. On je velemajstor da grogiranog i razbijenog protivnika potpuno vrati u meč u drugom setu. Nakon toga se u podređenom položaju protiv razgoropađenog protivnika grčevito bori za svaki poen u trećem setu. Setite se koliko je bilo mečeva koje je lagano trebao da reši u dva seta.

    Nikad mu neću oprostiti poraze u finalima GS protiv Wawrinke. Ni on sam to sebi ne sme nikada da oprosti. O Murrayu da ne govorimo. Imao je taj peh da "naiđe" Andy u svom vrhuncu . Naneo mu je par bolnih poraza i mučio ga na terenu kao retko ko ikada. Novak je prebacivao 100 lopti ali Andy 101… Osvojiće Novak još turnira ali sve ređe. Svi sa pravom spominju rekordnu 2011. Bio je to tenis za pamćenje. Ali pamtimo i Rogera sa podignutim prstom posle pobede u polufinalu RG. U naredne dve godine Novak gubi još 4 finala GS. Propustio je previse šansi i to je to. Šteta, velika šteta…
    (Jovan, 21. novembar 2020 20:24)

    # Link komentara

  120. Gotovo je...
     (delboy, 21. novembar 2020 20:24)

    # Link komentara

  121. Bojis li se Boga?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nislija, 21. novembar 2020 19:53)

    Nije potrebno bojati se Boga. Jer on nije strah, već ljubav. Ali je potrebno imati poštovanje i empatiju. A to se već iz kuće nosi.
    (Millennium, 21. novembar 2020 20:24)

    # Link komentara

  122. Jedna je stvar neosporna a to je da za pobjedu nad Nadalom i Djokovićem morate da budete na 200% i da vam je baš dan, da svaka loptica ulazi...i onda pogledate rezultat a on 7:5,7:6, izgubili set jedva pobjedili a igrate van svih svojih granica. Sad zamislite ovu dvojicu da igraju na 'samo' 80-90% svojih mogućnosti, to nisu neizvjesti setovi i rezultati 7:5,7:6 nego daleko daleko ubjedljivije. To je razlika ovih momaka od svih ostalih i zašto vladaju tenisom po 10-15 godina.
    (djape, 21. novembar 2020 20:23)

    # Link komentara

  123. Vrati Bekera!
    (Rajko, 21. novembar 2020 20:23)

    # Link komentara

  124. trodnevna zalost.
    (singrrr!, 21. novembar 2020 19:41)

    Bojis li se Boga?
    (Nislija, 21. novembar 2020 19:53)

    ne tripuj se.
     (neutralni felš, 21. novembar 2020 20:21)

    # Link komentara

  125. Najači su ovi što kao navijaju protiv Nola! Takvi su se za vreme Osmanskog carstva masovno poturčivali! Sram vas bilo indijanci!
     (veljko, 21. novembar 2020 20:20)

    # Link komentara

  126. To je zbog Irineja....
     (Amerikanac, 21. novembar 2020 20:18)

    # Link komentara

  127. Vrati Bekera u strucni stab samo uz njega mozes nastaviti pobedjivati mani se eksperimentisanja samo on moze najbolje da izvuce iz tebe i da te motivise nemas ti vise puno vremena tu su godine i nacin tvoje igre ti neide u prilog.I mani se politike i davanja koje kakvih izjava i mesanja u sve i svasta i organizovanje koje kakvih asociacija i udruzenjna ali to je tvoja karijera radi sto hoces ali svako vidi ko zeli u cemu je problem.
    (Buki, 21. novembar 2020 20:16)

    # Link komentara

  128. "Ne mislim da sam igrao loše. Mislim da sam ubacio svaki prvi servis..."

    U ovoj izjavi je sadržano ono što je najveći problem trenutno kod Đokovića. To što je dečko u zabludi ili sam sebe laže ako stvarno nije svestan koji su pravi razlozi i ovog i većine poraza poslednjih godina. A to su su pasivnost i kukavičluk pa tek posle toga dođu stvari poput očiglednog manjka snage u udarcima.

    Nije poenta samo ubaciti servis već sa njim napraviti razliku, prednost da poeni NE traju svaki 15+ razmena... a Đoković prvim mlakim udarcem posle ( svog WTA nivo tenisa servisom) servisa totalno predaje inicijativu u poenu.

    U opasoj je zabludi ne samo zašto je izgubio tiebraak 3. seta nego i da je on taj koji je svojok igrom i zaslugama "dobio" tiebreak u 2. setu. Puka sreća, mačko...
    (shamanNS, 21. novembar 2020 20:15)

    # Link komentara

  129. Nisam Novaka nikad otpisivao pa necu ni sad, ali, ovaj mec je trebao da izgubi sa 2-0, uzasna igra, samo prebacivanje i nista vise nismo videli u prva 2 seta, samo on zna kako je dobio drugi set. Novak je proradio od sredine treceg seta, tu je bio i ritern i servis i crtanje po terenu, ono njegovo kada uhvati protivnika u masinu...ali nedovoljno da bi zasluzeno pobedio i na kraju je pravda zadovoljena. Iskreno se nadam da ce naredna sezona biti dobra i da ce gledati samo tenis a ostale gluposti staviti po strani.
     (Djole, 21. novembar 2020 20:15)

    # Link komentara

  130. Djoković je,ipak,samo čovek...
    (Nex, 21. novembar 2020 20:14)

    # Link komentara

  131. Samo Federer moze da igra u poznijim godinama i da pobedjuje.Za Nola i Nadala samo jos sledeca sezona i to je to od GS.
    (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:28)

    Ne lupaj i ne kradi tudje mišljenje. Prvo Federer ima servis, iako se sećaš proti Rodika u finalu Winmbldona u 5 setu 16:14. Federer je imao 50 aseva. To ni Nadal ni Djoković ne mogu da imaju ni pola. u finalu bilo kog GS. Nisu ni imali niti će. Igraju fizički prezahtevan tenis.
    I može se biti fizički spreman,do neke 36,37 ali ne na svim GS, kao što je Federer propušato redovno Garos.
    (Rafa fan, 21. novembar 2020 20:14)

    # Link komentara

  132. @Krompirko

    Moja prognoza za Melburn je da će ga Novak osvojiti.
    (Miloš_NS, 21. novembar 2020 20:14)

    # Link komentara

  133. "Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo – nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo" - ušlo je i tebi 2011. godine, pa je Federer nešto slično pričao, doduše sa dosta manje poštovanja.
    (NikolaKG80, 21. novembar 2020 20:12)

    # Link komentara

  134. Očigledno je da Nole u zadnje vrijeme nema energiju borca, suviše je statičan, kretanje očajno. Mečeve koje dobije su rezultat njegovog imena i iskustva, a ne sjajne igre koju je ranije imao. Nadamo se da će Nole naći način da vrati želju i energiju za nove pobjede.
    (Spasoje, 21. novembar 2020 20:11)

    # Link komentara

  135. Razlika 4 poena ukupno sve govori.
    I brejk lopte 1/2 tj. 0/3.
    (Dragon, 21. novembar 2020 19:45)

    Zaboravio si da dodaš - ali Tim, na srbskom Thiem, nije ni Federer, ni Nadal, i da je protiv svakog "malo jačeg" spas tražio u taj-breku.
    (Taj-breci, dosta je bilo, 21. novembar 2020 20:08)

    # Link komentara

  136. Razlika 4 poena ukupno sve govori.
    I brejk lopte 1/2 tj. 0/3.
    (Dragon, 21. novembar 2020 19:45)

    Zaboravio si da dodaš - ali Tim, na srbskom Thiem, nije ni Federer, ni Nadal, i da je protiv svakog "malo jačeg" spas tražio u taj-breku.
    (Taj-breci, dosta je bilo, 21. novembar 2020 20:08)

    # Link komentara

  137. Ако Надал освоји овај турнир годину завршава са 10.750 поена. У односу на Новака имаће 1.280 поена мање. На овогодишњем АО Надал је испао у четвртфиналу и освојио је 360 поена. Ако следеће године освоји АО, зарадиће додатних 1.640 поена и може престићи Новака. А Новака овај пораз може скупо коштати. Ако изгуби прво место нако АО, могуће је да му након остане неколико недеља до обарања рекорда, а да се више никада не врати на прво место. Новак има срећу и што се поени са прошлогодишњег АТП купа не бришу следеће године.
    (Куп је битан, 21. novembar 2020 20:05)

    # Link komentara

  138. Dragi moji Srbi, budite ponosni da imate priliku gledati Novaka koji je još uvijek na nivou najboljih. Falit će vam jednom da imate za kog navijat svim žarom u finalima grand slamova.
    (Marko, 21. novembar 2020 19:38) 


    Marko, nije tenis u nasim zivotima poceo sa novakom, niti ce se njegovim penzionisanjem zavrsiti. Zvucis kao moja komsinica penzionerka od gore sa osmoga sprata koja se svadja sa televizorom, kune i vodi novaka kroz mec, iako je koucing zabranjen.
    (Lecce, 21. novembar 2020 20:04)

    # Link komentara

  139. Kako objasniti one sarkastične osmehe kada protivnik pogađa linije a kada on pogađa linije to je "najnormalnije".
    (Mihaela Krajiček, 21. novembar 2020 20:02)

    # Link komentara

  140. Samo se pitam, ko su ovi kreteni? @ Jumko, @Kaiser Roger, @Will Mosley, @Gosn, samo da znam?
     (Rasim Np, 21. novembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  141. Godine prolaze , Mi starimo ! Dva polufinala u Londonu ...Tim ga pobeđuje redovno. Sutra će Tim biti poražen u finalu. A Novaku nije više stalo. Na 4:0 i trenutku kada Timu prolazi igra na sve ili ništa, stari Novak bi razbio reket, posvađao sa sudijom ..uradio sve da poremeti servis i koncentraciju protivnika.Do finala mu je trebao još jedan prvi servis ili ritern. Novak je bio miran. Više se ne takmiči.
     (VUK, 21. novembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  142. Koji bolesnici ovaj Jumko i K.Roger!!
     (????, 21. novembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  143. Znate sta je interesantno? Noline su uvek u prednosti ovde, ne mozes ih "peckati"... Kada Djokovic pobedjuje srecni su, a i kada gubi toliko su kivni na njega da pisu komentare kao i mi neistomisljenici! Tako da su uvek zadovoljni! Stvarno su "verni" Djokovicu!
    (Jumko, 21. novembar 2020 19:16)

    Jedino tvoje lomoćenje ostaje isto. Da li si ti stvarno zatucan za čoveka, majke ti?
    (BossRoyal, 21. novembar 2020 19:58)

    # Link komentara

  144. Slab na servisu, slab na riternu. Cim je to malo popravio, rezultat je pokazao. Na kraju su ti elementi bili dosta slabiji od njegovog proseka, i to ga je kostalo pobede. Ali ne samo danas. To se desava vec duze vreme. Ritern uglavnom kroz sredinu, nema vise onih dubokih lopti na jednu ili drugu stranu. Na servisu nema snage, nekada mi se cini kao da gledam Zvereva kada pocne da se gubi. Mlako, mlitavo i bez prave koncepcije poena, cisto prebacivanje lopte preko mreze i cekanje na protivnika da pogresi. Ipak, kada je dosao na 4:0 u taj brejku, pomislio sam da se opet izvukao. Zao mi ga je kao coveka i sportiste, mislim da je nas najbolji reprezent u svetu, ali ova igra vec nekoliko godina nije na nivou njegovih najboljih igara. Mislim da mu puno hvali analiticar O'Sonesi kojeg je oterao Ivanjisevic.
    (Ono sto se desava na ovom svetu nije istina, 21. novembar 2020 19:58)

    # Link komentara

  145. Baš te briga Nole, bavi se ti savetom igrača i svojom asocijacijom, tenis ostavi igračima.
     (Reziel, 21. novembar 2020 19:57)

    # Link komentara

  146. Novak ide u konobare :
    Ej daj ovamo dve salate i dva pečenja! Za ovog gospodina ovde!
     (holivudski frizer, 21. novembar 2020 19:56)

    # Link komentara

  147. Izgleda da ga Bog vise ne simpatise.Odlucio je da više ne favorizuje Novaka bez obzira što on redovno diže ruke i pogled prema nebu!Ali tu se ništa više ne m9ze uraditi. Bog dao!Bog uzeo! Nema tu nikakve veze da li igrač trenira ili ne. Mečevi su unaprijed namješteni od Boga!
    (Goran, 21. novembar 2020 19:55)

    # Link komentara

  148. Glavni Novakov problem je nonsalancija,i sto je dozvolio ovim mladim.momcima da ga biju jos od starta kada su se pojavili sto nije slucaj sa recimo Rafom, koji igra svaki poen i dobija ih kada moze.

    Oni se ne plase Novaka, vec izlaze da zeljom da pobede jer su to vec cinili, a on im pomaze svojim mlakim udarcima. Daleko je on od svog najboljeg tenisa, ne zato sto ne moze, nego je evidentno da nema volje.
     (chupavi, 21. novembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  149. nesto skripi u zadnje vreme.
    (lemi, 21. novembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  150. trodnevna zalost.
    (singrrr!, 21. novembar 2020 19:41)

    Bojis li se Boga?
     (Nislija, 21. novembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  151. O.K. I Nole je covek,kad nije teniser.A ne moze se biti oba istovremeno.Nije sramota izgubiti,ali besmisleno je istaci kanditaturu za GOAT,ako ne znamo sta nam se desilo na terenu posle 4-0.Poetika je divna disciplina dok jurimo Federera,ali zabrinjavajuca kad ga prestigne Nadal.Nole,ljubi te cika,ili reket o klin,ili igraj onako kako se danas igra.Onako,kako si ti napisao da se igra.Menjaj trenera,bezi s Balkana i ne vracaj se dok ne zavrsis ono sto si zapoceo.Inace,kajaces se do kraja zivota.P.S.Za zabrinute nutricioniste:Slon,u svom zivotu meso jede samo kad proguta nekog crva u trulom vocu,pa nagura nekoliko tona.Antilopa,crva ne proguta ni slucajno,pa trci i skace nebu pod oblake,kao vila Ravijojla.Znaci,nije u pitanju ishrana,vec odnos prema varenju hrane.
    (Senke su drugacije, 21. novembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  152. Malo vise treninga i posvecenosti . Vidi se da ti tenis nije na prvom mestu ovih meseci.
    (gigs, 21. novembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  153. Najbolji Tim
    To svako zna
    Najbolje igra ....
    (ntt, 21. novembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  154. Ne zna Nole jel pošo il je došo...
     (Janko, 21. novembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  155. ...jeste Nole, jeste al' sad to nema veze !!!
     (Fljorent Jashari, 21. novembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  156. Ma ne, 30 godina narednih će da pobedjuje sve... Daj bre ne identifikujte se više sa tudjim uspesima i neuspesima, imamo mi svi i većih problema od Noletovog poraza...
     (Sale..., 21. novembar 2020 19:47)

    # Link komentara

  157. Trebas i ti ponekad da odigras jako svom snagom i jacinom po lopti a ne samo da teras defanzivu i cekas protivnicke greske. Sad ovi mladji igraju dosta snazno a nas Nole vraca loptu kao na treningu poput balina preko mrezice. Imam utisak ako ne popravi servis i ne bude podigao nivo igre na jaci ofanzivniji intezitet tesko da mize nesto dalje osvojiti
     (Tema, 21. novembar 2020 19:46)

    # Link komentara

  158. joj da moze da se psuje
     (mile, 21. novembar 2020 19:46)

    # Link komentara

  159. Uzbudljivo i Neizvesno do kraja.
    Odlican mec.
    Razlika 4 poena ukupno sve govori.
    I brejk lopte 1/2 tj. 0/3.
    (Dragon, 21. novembar 2020 19:45)

    # Link komentara

  160. Đokoviću, malo više vatre u očima, i tek tada ćeš moći da računaš na pobedu!
    (Saša, 21. novembar 2020 19:45)

    # Link komentara

  161. Uh sto mi je drago. Ovo je ujedno i pobeda nad nolomanijom.
    (Krle, 21. novembar 2020 19:44)

    # Link komentara

  162. Očekivano i nije to ništa novo. Prošlo je vreme tenisera koji su gubili još u svlačionici kada igraju protiv velike Trojke. Gladni su uspeha, nemaju straha i žele da skinu skalp najboljima. I ovo što radi Nadal, ma koliko bilo impresivno je labudova pesma. Novak je mnogo izgubio kada je imao problem sa laktom i uporno odbijao da ode na operaciju. Čitavu godinu je prokockao. Na kraju zahvat trajao 15 minuta i odmah je mogao da se vrati na teren. Kao što Apolo kaže Rokiju, izgubio si glad. Eye of the tiger man, eye of the tiger. Ako možeš to da vratiš, biće titula, ako ne, tvoje vreme je prošlo.
    (Millennium, 21. novembar 2020 19:14)
    Zar ima ljudi koji jos vjeruju u lakat O.o
    Ako nas kolektivno sjecanje dobro sluzi on je taj lakat operisao i za 15 dana trenirao... Kao da je operisao urasli nokat, a ne lakat.
    (Srba, 21. novembar 2020 19:44)

    # Link komentara

  163. Novak je odlicno igrao, ovde su odlucivale nijanse. Mnogo bolje nego ranije ne treba zaboraviti da Tim sa 27 godina u piku svoje karijere a i fizcke snage, a osvojio samo 1 GS. Novak moze da ga pobedi ali mora da batali sve te gluposti o sindakitu, komentarise sve i svasta i da se iskljucivo samo koncetrise na tenis. Moj savet vrati Borisa da ti opet bude trener, izbaci Ivansevica i 100% koncetracija i energija samo na tenis.
    (Nije jos kasno..., 21. novembar 2020 19:43)

    # Link komentara

  164. Čitam neki pišu kao i uvek unazad da će osvojiti ovoliko i onoliko GS a sve je realnije da od najboljeg ikada nema ništa,i to sve njegovom krivicom,hteli to da prihvatimo ili ne.Sportski pozdrav za ljubitelje sporta.
     (Boka, 21. novembar 2020 19:43)

    # Link komentara

  165. @Milica
    Je li mu neko branio da "zagrize"? Samo je čekao da ovaj "sve izgreši", čist kukavičluk i potcenjivanje protivnika.
    (Jula, 21. novembar 2020 19:43)

    # Link komentara

  166. Sasvim korektno odigram mec s obzirom na njegovu formu u poslednje vreme.Mogao je proci u finale al dobro ..
     (no name, 21. novembar 2020 19:42)

    # Link komentara

  167. Novak je dobro igrao. Izgubio je, ali je malo falilo da pobedi. U drugom setu malo falilo da izgubi, spasao se i potom skoro pobedio. Ne smeta mi kad se bori i izgubi. Najgore kad izadje i ne pokazuje nikakvu volju za igranjem. Ovo danas je bilo sasvim u redu. Sve najbolje u 2021!
    (Radomir, 21. novembar 2020 19:42)

    # Link komentara

  168. Nole nemoj mnogo da pricas,sedni i razmisli malo,vodis 4-0 u tajbrek i da izgubis
    (Dejan Stojanovic, 21. novembar 2020 19:41)

    # Link komentara

  169. trodnevna zalost.
     (singrrr!, 21. novembar 2020 19:41)

    # Link komentara

  170. Svaka čast Nole
    Samo napred
    (Marko, 21. novembar 2020 19:39)

    # Link komentara

  171. Nije to više onaj stari Nole.Ne može sa 70% svojih mogućnosti da očekuje nekave nove uspehe.Nešto se sa njim događa i dok to ne rasčisti neče biti dobro.Kao da je zasićen i letargičan.Poželimo mu brz restart i povratak na stari nivo.
    (Bobi B., 21. novembar 2020 19:39)

    # Link komentara

  172. Tim pobedjuje 2:1.
    (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 09:37)

    Pa Vi kazite da sam trol botina i ostalo.
    (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:09)

    И још да ти је тата дао неки динар да уплатиш тикет, и да није субота пошто мораш да седиш кући, ми би могли да кажемо нешто остало. А да, и ово Ви ћеш ускоро научити, пошто граматика креће мислим беше у шестом, основне.
    (mr, 21. novembar 2020 19:39)

    # Link komentara

  173. Mozda vise nikad ne pobedi tima jer mu iskreno nelezi al da ce osvajati titule e to Hoce! Vi luzeri koji ga pljujete bolje se pogledajte u ogledalo pa onda napisite nesto i lecite frustracije... Alo bre dokle pljuvanja jos niko nije ni blizu proslavio srbiju kao on. On je Car!!!
    (Dejo, 21. novembar 2020 19:38)

    # Link komentara

  174. Čitam od RG komentare o Novaku i iskren ću vam biti, ako mi b92 odobri komentar.
    Koliko samo komentara punih zlobe, naravno, razočaranih vlastitim životima pa onda preko jednog od najboljih tenisača ikada liječe svoje komplekse.
    Dragi moji Srbi, budite ponosni da imate priliku gledati Novaka koji je još uvijek na nivou najboljih. Falit će vam jednom da imate za kog navijat svim žarom u finalima grand slamova.
    (Marko, 21. novembar 2020 19:38)

    # Link komentara

  175. Od kada je Nole izjavio da igra tenis zivota, nemoze vise da se sastavi sa sobom.
    Sjecam se pre otprilike dve godine kada je Cilic izjavio,da izmedju njega i velike trojke gotovo da nema razlike.I stvarno,od tog momenta je nestao kao teniser koji cak ima i GS. Sta je to?Kaoko se to zove.
    (djoka, 21. novembar 2020 19:37)

    # Link komentara

  176. gren slemovi su njegovi cuva se on za njih sledece godine
    (da, 21. novembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  177. Jeste Novace desavalo. se! Nije mi se dopala odsutnost koju si pokazao u finalu RG!Zavrsnica sezone ti je za zaborav,!Prihvati to!
     (mickey rudinsky, 21. novembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  178. Od kada je Nole izjavio da igra tenis zivota, nemoze vise da se sastavi sa sobom.
    Sjecam se pre otprilike dve godine kada je Cilic izjavio,da izmedju njega i velike trojke gotovo da nema razlike.I stvarno,od tog momenta je nestao kao teniser koji cak ima i GS. Sta je to?Kaoko se to zove.
    (djoka, 21. novembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  179. @I tako su mu u nastavku sezone ovde upisivali 18. i 19. Slem, 500 poena iz Beča i rekordni uz Federera 6. završni masters. A on pogodi sudiju u glavu, dobije krompir u Parizu, ne igrq mu se u Beču i ispusti 4:0 protiv Tima. Kakve su vam prognoze za Melburn?
    (Krompirko, 21. novembar 2020 19:02)

    Moja kratkorocna prognoza je sledeća:

    Melburn uzima Medvedev,
    RG Nadal i dolazi do svog 21. slema
    Wimbledon Djokovic
    USO Medvedev ili Thiem

    Dugoročna prognoza:

    Svi su oni milioneri (Djokovic polumilijarder) I obezbedili su unuke svojih unuka, I realno boli ih uvo za rezultate. Igraju oni najviše za pare, pa tek onda za nekakav prestiž, dok je narod tu da plaća hleba i igara i baca živote u prazno raspravljajuci se koji igrac je bolji prebacivac/suter lopte. Veća će biti korist za civilizaciju od prosečnog seljaka koji ima 5 krava i proizvodi mleko, sir i kajmak, nego od vas palamuda ovde koji visite po internetu i nemate drugi problem u zivotu osim toga koji sportista/klub će da bolje udari/sutne loptu.
     (Jovan, 21. novembar 2020 19:35)

    # Link komentara

  180. koliko smo los narod,da je neko vas u pitanju vi bi ste ga bodrili i kad gubi a nebiste cekali da izgubi da ga pljujete,svaka vam cast,ne shvatate da je on najbolji u istoriji tenisa i to za sad u prva tri,koji je to uspeh
     (mile, 21. novembar 2020 19:34)

    # Link komentara

  181. Dešavaće ti se sve češće sa ovakvom nelogičnom igrom, ako već želiš da igraš kraće poene onda moraš da lopticu udaraš jače a ne ovako anemično, ovako sam si sebi najveći protivnik.
    (Ernest Gulbis, 21. novembar 2020 19:33)

    # Link komentara

  182. Isuviše defanzivno igra i čeka greške protivnika. To može protiv slabijih igrača, a ne Tima. Uostalom broj vinera sve govori: 50 : 23 za Tima.
     (zozonpb, 21. novembar 2020 19:33)

    # Link komentara

  183. Sezona je potpuni promasaj, ovim porazom je to pokazao.
     (Nole Goat, 21. novembar 2020 19:32)

    # Link komentara

  184. Care samo GS.Ovo nije vredno ni pomena...
    (1DJOKOVIC, 21. novembar 2020 19:31)

    # Link komentara

  185. Nole kada god izgubis ja se setim samo onih 15-40 na Vimbldonu protivu Rodje... Sve ti je oprosteno pa makar izgubio sve do kraja karijere. Glavu gore majstore.
    (Straight Outta München, 21. novembar 2020 19:31)

    # Link komentara

  186. Ha ha ha ha ha
    (Milos, 21. novembar 2020 19:31)

    # Link komentara

  187. Ja mislim prijatelju da je tebi ovo dosadilo. Nema više žara u očima. Nema gladi za pobedom. Ne ma više one gromade, pred kojom su svi drhtali. Šteta što ovu godinu (za zaborav) , nisi iskoristio da se odmoriš i od tenisa, i od novinara, i od saveta igrača, pa u 1021 ušao odmoran i željan borbe. Možda bi imao još dve tri dobre godine. Ovako. Sumnjam. Daj bože da nisam u pravu.
     (mad dog, 21. novembar 2020 19:31)

    # Link komentara

  188. Fenomenalna je pretencioznost ovih mrzitelja Novaka. Tipicno za titoisticku malogradjansku satro elitu i naslednike IM.
    (Moler, 21. novembar 2020 19:30)

    # Link komentara

  189. Biće da oda počast Patrijarhu..
     (m, 21. novembar 2020 19:30)

    # Link komentara

  190. Nolo nema vise sta da trazi protiv mladih igraca gotov je.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:30)

    # Link komentara

  191. Jok nisi gurao loptu...ajde ne mlati,igrao si ziheraški celi meč...a desila ti se ista stvar prošle godine isto u meču sa Timom u Londonu
    (Kirgios skupljač perja, 21. novembar 2020 19:30)

    # Link komentara

  192. Pa kad se druzis sa energetskim vampirima i hohstaplerima poput Ilmaza,Osmanagica i Nestorovoca i jurcas po izmisljenim piramidama da "vatas energiju" i zaludjujes se nekakvim "teslijanstvom" umesto da se usresredis na TENIS,aman!
    (Ode karijera, 21. novembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  193. Nema sreca nema pobeda hahahaha
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  194. Znate sta je interesantno? Noline su uvek u prednosti ovde, ne mozes ih "peckati"... Kada Djokovic pobedjuje srecni su, a i kada gubi toliko su kivni na njega da pisu komentare kao i mi neistomisljenici! Tako da su uvek zadovoljni! Stvarno su "verni" Djokovicu!
    (Jumko, 21. novembar 2020 19:16)

    Tako ti je to u Evropskoj Severnoj Koreji.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  195. protivnik jeste udarao svom snagom u trecem setu posle 0-4 ali zato sto si mu je Novak slao takve lopte. previse ziheraski odigrano kad je trebalo da se malo hrabrije da odigra.
    to volim kod rafe. on gleda uvek da rasturi protivnika kad moze..a nole uvek kalkulise. e sad su mu kalkulacije dosle glave.
    mora da se igra glavom ali i srcem.
     (bagzi, 21. novembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  196. Samo Federer moze da igra u poznijim godinama i da pobedjuje.Za Nola i Nadala samo jos sledeca sezona i to je to od GS.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  197. sad Novace moz da zaboravis na titulu na AO....zasto? pa zato sto svi vide da ti vise nisi isti igrac....a zdrav si, dakle povrede nisu problem
     (hoce li mi konacno objaviti komentar?, 21. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  198. Rodjak, ne sumnjam da ćeš kao i uvek izvući pouke...Ti to uvek radiš naravno...ali kupi što deblju svesku da bi zapisivao pouke jer ćeš ovakvih situacija imati sve više i više i sve češće i češće...
     (dax, 21. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  199. Mislim da je u ovom trenutku najbitnije da su.. Linijske sudije.. Dobro.
    (Milos, 21. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  200. Poruka za hejtere:

    Najbolja sezona u istoriji tenisa: Djokovic
    Najbolja dekada u istoriji tenisa: Djokovic
    Najvise osvojenih ATP poena (16,950) u jednoj sezoni: Djokovic
    Najvise osvojenih Masters 1000 turnira u jednoj sezoni (6/9): Djokovic
    Najvise osvojenih Masters 1000 turnira u istoriji (36) : Djokovic
    Najvise velikih titula: Djokovic 58 / Nadal 56 (sa olimpijskim igrama) / Federer 54

    Jedini u istoriji tenisa osvojio sve masterse (i to DVA PUTA): Djokovic
    Jedini u isto vreme imao sva 4 GS naslova + zavrsni masters: Djokovic
    Najvise zaradjenog novca od turnirskih nagrada: Djokovic (a igra 6 godina manje od rodje na ATP turu, i rodja je celo vreme tu i igra)

    ELO Ranking: 1. Novak Djokovic, 2. Rafael Nadal, 3. RF.

    Najvise godina zavrsenih na broju jedan: Djokovic (6x), Sampras (6x)
    Najvise nedelja na broju jedan: Djokovic 8. marta 2021 (310+)

    Lepo'pavajte pacenici!!! Hahahahaaa~
    (APSOLUTNI GOAT!!!, 21. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  201. Ne seca se? Evo da ga podsetim, pa objavite, mozda procita.
    Prosle godine, isti turnir, isti protivnik, treci set tie-break, znaci ista i situacija, Nole vodi 3:0, Tim pobedi.
    Kako se ne secas, Novace?
    (Vanja, 21. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  202. Uz Novaka i kad gubi
     (Nislija, 21. novembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  203. Moj Partizan pobedio Novak izgubio, ja sam sem srecan, toliko mi je Novak nabio komplekse da moram u ovakvim njegovim porazima da uzivam.
    (Goran Loznica, 21. novembar 2020 19:10)

    Mi smo bre zvezdasi gospoda za ove...
     (Lak, 21. novembar 2020 19:27)

    # Link komentara

  204. Dobar tenis i moglo je da okrene na bilo koju stranu.Tim polako hvata zalet i najkonstantnije igra od ovih mladjih,sigurno ce podici dosta trofeja.Ja ne mislim da je Novak bio toliko defanzivan,cak je Tim u nekim trenucima izgledao defanzivnije i igrao na udarac vise.Ako Nole batali piramide i Imaza mozda postane GOAT za sta ce mu biti potrebno jos 5 GS.Jos jednom cestitke Timu i idemooo Noleee!!!
    (Braja, 21. novembar 2020 19:27)

    # Link komentara

  205. Gospodaru nemojte me na ulicu. Molim vas, ako treba spavaću u garaži i jesti pomije, ali nemojte me na ulicu, mraz je!
    (Milan_PT, 21. novembar 2020 19:27)

    # Link komentara

  206. Prijatelju protiv njega si isto prije godinu dana vodio 4:0 (tiebreak)u trećem setu i izgubio meč
    (Kraljevina Hrvatska i slavonska, 21. novembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  207. Poruka za prestojeći AO!, “Dajte nam Djokovića da se igramo”!!!
    (Sofronije, 21. novembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  208. Cela godina je bila katastrofalna. Ko zna zašto je dobro da se ovako završilo, da je izgubio u finalu bilo bi još gore. Ovako, već od danas na odmor, pa priprema za sledeću sezonu. Srećno Novače.
    (optimus prime, 21. novembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  209. Bas si gurkao. Ne mozes da pobedis samo cekajuci na njegove greske.
    (Milan, 21. novembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  210. Rekoh ja posle poraza od Rusa, nece nas Nole vise videti ozbiljan trofej. Nisam gledao, odavno ga ne gledam, ali sam se nadao i navijao. Sad moze opet na Piramide u Visoko.
    (kunta bez kinte, 21. novembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  211. Iskreno, bez snage predvidivo i sa plitkim loptama i ovo je pesma.
     (Iz prvog lica, 21. novembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  212. Eto Jumko sad mozes da slavis opet Djokovic izgubio, ali cutis ko ku*vica tokom celog meca da se ne ispalis kao mnogo puta do sad, ne smes ni ti vise da rizikujes kao pre i da se radujes pre vremena hhhhahahahaahha
     (Brljotina, 21. novembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  213. Nisi gurao loptu? Koga lažeš, sebe? Igrao si mekano, bez hrabrosti da napadneš, bilo je jadno!
     (lulubela, 21. novembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  214. Znam da si izgubio zbog Irineja....
     (TuNekiMali, 21. novembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  215. Upravo tako, bio je hrabar - u stvari se ono što ti Novače nisi bio!

    Ne može se protiv ovakvog protivnika dobiti meč samo prebacivanjem loptice i čekanjem da on pogreši!
     (Wllaxy, 21. novembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  216. Opušteno, kad već ne uđe da se uzme turnir sutra će neko biti pun gorčine kao najveći gubitnik, u finalu.
     (466453, 21. novembar 2020 19:24)

    # Link komentara

  217. Pridružujem se svim ovim VEOMA uspešnim muškarcima.
    S pravom pljuckate po Novaku Đokoviću.
    (Austrijanče,hvala tvojim precima, 21. novembar 2020 19:24)

    # Link komentara

  218. I tako su mu u nastavku sezone ovde upisivali 18. i 19. Slem, 500 poena iz Beča i rekordni uz Federera 6. završni masters. A on pogodi sudiju u glavu, dobije krompir u Parizu, ne igrq mu se u Beču i ispusti 4:0 protiv Tima. Kakve su vam prognoze za Melburn?
    (Krompirko, 21. novembar 2020 19:02)

    Osvaja AO mozda RG i W sigurno, tako kazu nolomani.hahahahaahahah
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:24)

    # Link komentara

  219. Da li je ovo moguce,da ljudi ovoliko mlate protiv Noleta,kolko su to jadni likovi,da vas usreci njegov poraz,e slepci jedni
    (Miljan, 21. novembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  220. Tim pobedjuje 2:1.
    (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 09:37)

    Pa Vi kazite da sam trol botina i ostalo.
    (Kaiser Roger)


    Ti si trol, botina...i sve ostalo.
    (Torrente, 21. novembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  221. ipak federer ostaje rekorder sa 6 zavrsnih mastersa, onaj urlik na 5:5 najsmešniji, odra ga Tim posle
    (Krompirko, 21. novembar 2020 19:10)


    Pa sta ako ima 6, najbitniji mec u karijeri Federer je izgubio setimo se onih 40-15, Federer je izjavio da je plakao u tunelu.
     (Vidal, 21. novembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  222. Odličan meč, komentarišite vi šta hoćete. Ovako se igra tenis! Nijanse su odlučile pobednika. Zbog ovakvih mečeva se i prati ovaj sport.
     (mm, 21. novembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  223. a jos si dva puta bio u piramidi pa opet nista
    (Urok, 21. novembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  224. Tim,Vavrinka i Medvedev su mu tezi rivali od Federera,Nadala i Mareja
    (Petar, 21. novembar 2020 19:08)

    Ne nego su Tim i Medvedev mladji.Da su svi isto godiste Nolo bi imao najmanje GS a Vi nolomani bas tvrdite suprotno, nemate pojma.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  225. Ne treba otpisivati Noleta, još ima vremena da napravi dobre rezultate. U ovom meču je odlučila jedna lopta. Bolje da izgubi od Tima na ovom turniru nego na grend slemu. U svakom slučaju, mislim da će se Nole oporaviti, sledi važna sezona i olimpijska godina. Verujem da će Novak sve karte baciti na grend slemove i zlato na Olimpijadi, usput da sruši rekord Federera po broju nedelja. Verujem u Novaka, imao je i teže poraze u karijeri pa se uzdigao. Srećno Noletu i da je živ i zdrav, kao i mi svi ostali.
    (srle, 21. novembar 2020 19:22)

    # Link komentara

  226. Bratiću, osim prvog meča protiv autsajdera, napravio si JEDAN brejk na CELOM turniru. Ja ne znam kako imaš obraza da još ironično komentarišeš.
     (Car, 21. novembar 2020 19:22)

    # Link komentara

  227. Nole hvala za sve titule. Ali razmisli da li ti je potrebno igrati bez volje za pobedama kao ovih zadnjih meseci.
     (MileR, 21. novembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  228. vise ga se ne plase, namirisali su krv...
     (Saikovski, 21. novembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  229. Gotovo je s osvajanjem završnog Mastersa, zadnji put 2015. Ušao u 30-te, sporiji, udarci gube lagano ali sigurno oštrinu, a mladi lavovi su sve gladniji...
    (CroFed, 21. novembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  230. Jel moze neko da mi objasni zasto grobari mrze Djokovica jer navija za Zvezdu? Pozdrav svim dobrim ljudima.
     (Dule, 21. novembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  231. Bravo.. Nole.. Najbolji si.. Ha ha ha ha ha.. Tako je.. Bre.. Idemo.. Opa.
    (Milos, 21. novembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  232. Definitivno,ovo nije Novak od prije dvije godine.
    U sva tri meca u Londonu,i u onim nesretnom sa Nadalom,ispoljio je drasticni pad u tri segmenta svoje igre.
    1.Novak igra,do zla boga ,staticno.Nema onog leprsanja od ugla do ugla.Ne pokrjeva teren.hvata lotice,koje idu na metar--dva od pozicije koju pokriva.
    2.Novak nema brzina u riternu,i prebacivanju loptice preko mreze.Djeluje,kao da trenira protivnika.I pod
    3.njegov izbor udarca,kosi se sa logikom i zanemaruje poziciju protivnika u tom momentu.
    Ako misli,da bude onaj stari Novak,pod hitno se mora vratiti starom stilu.Inace,svakim danom bice poraza sve vise i vise,jer su ga protivnici procitali.
     (Baranin, 21. novembar 2020 19:20)

    # Link komentara

  233. Ma nije mu se igralo. Očekujem od zadojenih Novakovih navijača bar 200 minusa.
     (Nexus, 21. novembar 2020 19:20)

    # Link komentara

  234. Kukavička igra, samo prebacivanje i čekanje greške protivnika. Vimbldon 2019. i "krađa" pobede protiv Federera u tri taj breka ne mogu se stalno ponavljati. Ili počni da igraš hrabrije i agresivniije, ili se ostavi tenisa i posveti sebi i porodici! Ne može se stalno imati sreća, drugi set ti Tim poklonio, ali igrao do kraja hrabro i agresivno i nagrađen za to!
    (Bole bgd, 21. novembar 2020 19:20)

    # Link komentara

  235. Tim je zaslužio pobedu, bio je sve vreme bolji. Novak sad već ima problem da u mečevima sa Timom ništa ne zavisi od njega, previše je pasivan. Kada je uspostavio dominaciju 2010/12 uradio je to idući po poene protiv Federera i Nadala, 3/4 spasene meč lopte protiv Federera su bili vineri. Bojim se da Tim njemu sada radi isto i ne vidim kako će u budućnosti doći do GS titula takvom igrom.
     (Milan, 21. novembar 2020 19:19)

    # Link komentara

  236. Lupi čovek i ostade živ,kaže nisam gurao loptu,pa ti si čitavih 3 sata gurao loptu i čekao da protivnik pogreši,ja da sam novinar prvo bi te pitao dali ti gledaš svoje mečeve i ako ih gledaš dali ti vidiš da poslednjih 5 turnira ti konstantno guraš lopticu,izlaziš sa mlakim udarcima na mrežu gde te protivnici stalno probijaju,volej kao kod nekoga amatera ali do tog voleja nebi ni trebalo dolaziti da su ti udarci jaki i precizni kao što je to bilo kada si bio posvećen tenisu i nisi se bavio budalaštinama van tenisa,onda su te loptice bile jake,duboke i precizne a ovo je samo puko prebacivanje loptice i čekanje da protivnik pogreši.Tako ne smije igrati teniser koji želi da bude najbolji teniser svih vremena.Taj luksuz sebi može da dozvoli neki Viktor Troicki da ne trenira i da uživa u životu jer nikada nije imao ambicije da bude najbolji u sportu kojim se bavi a ti ako želiš da budeš najbolji svih vremena moraš da se u potpunosti posvetiš tenisu jer ti je ostalo još malo vremena.Na tebi je da odlučiš i zato Mani se gluposti i uzmi reket u ruke i da budeš opet onaj stari Đoković koji je mleo svoje protivnike još u svlačionici.
    (Ljubo, 21. novembar 2020 19:19)

    # Link komentara

  237. šteta za naše živce
     (ne mere to bez srca, 21. novembar 2020 19:18)

    # Link komentara

  238. Evo ih mrzioci svega, dočekali trenutak, pa ispuzali ispod kamena, da opljunu, jer im je to najveća satisfakcija koju imaju.
    Smuce mi se i oni sto naprave sveća od Noleta, kad pobedi, ali ove sitne duše su neuporedivo gore.
     (Vlada, 21. novembar 2020 19:18)

    # Link komentara

  239. Tim je imao sreće. Toliko. Nadam se da će ga neko u finalu turnira odučiti od tenisa.
     (Frozen Throne 123, 21. novembar 2020 19:18)

    # Link komentara

  240. Ova godina se moze reci uspesna za Novaka:

    Osvojio AO gde je obrisao Nadala u finalu

    Osvojio Atp kup za svoju zemlju takodje obrisao Nadala

    Zavrsio godinu kao prvi na svetu ukupno 6 puta, ispred Nadala i Federera sa po 5.

    Sledece godine napad na Slemove i 8. marta da uruci kitu cveca Federeru kad mu obori jos jedan rekord
     (Gedza, 21. novembar 2020 19:17)

    # Link komentara

  241. Zaboravi na ovaj mec. To je sada proslost. Bolje se potrudi da ostanes na prvom mestu dok ne oboris rekord po broju nedelja, jer ako i od toga nema nista, mislim da je to onda definitivno kraj onog Novaka koji osvaja skoro svaki turnir na kojem se pojavi.
     (Anksiozan_'91., 21. novembar 2020 19:17)

    # Link komentara

  242. Najbolji potez karijere Novaka Djokovića.... odlazak iz Srbije u neku normalnu sredinu
    (kimiko, 21. novembar 2020 19:17)

    # Link komentara

  243. Gadno je to kad mladji stasaju pa malterisu... Desavalo ti se i gore, danas si i bio u mecu i blizu. Al seti se 5 poraza u finalima Us opena gde si igrao katastrofa... Tesko ce Nole set uzeti ovim momcima u 34 toj a kamoli titule. Sada vidite koliko je Federer jak i velik u 38 igra sa Novakom na vrhuncu u 5 setova i bolji ceo mec...Steta mislim da Novak nije naplatio prvo mesto sa Gs titulama i zato nije sa onom dvojicom. Rafa ovo uzima.
    (Lakic, 21. novembar 2020 19:17)

    # Link komentara

  244. Igrao previse kratke lopte kojima je omogucavao Timu da igra ofanzivno sto je njegova igra.Odlicno servirali obojica.To je napravilo razluku.
     (branimir bjelica, 21. novembar 2020 19:16)

    # Link komentara

  245. voleo bih da gresim,ali, ovo je pocetak kraja...jednostavno je,nema emocija,nema žara u očima kao ranije,nema te odlučnosti u njemu, ovo je neki drugi igrač...
     (građanin opasnih namera, 21. novembar 2020 19:16)

    # Link komentara

  246. Na ovako vrhunskom nivou nijanse odlucuju, a Novak u zadnje vreme najmanje u vestima iz tenisa. Te specijalan rezim ishrane, te meditacija, Pepe Imaz, piramide, predsednik saveta tenisera, osnivanje novog udruzenja... Razmislja o mnogo stvari, pa njegov tenis zbog toga trpi. Velika steta sto se ne fokusira samo na tenis jer ima jos par godina za njega...
     (Bane, 21. novembar 2020 19:16)

    # Link komentara

  247. Znate sta je interesantno? Noline su uvek u prednosti ovde, ne mozes ih "peckati"... Kada Djokovic pobedjuje srecni su, a i kada gubi toliko su kivni na njega da pisu komentare kao i mi neistomisljenici! Tako da su uvek zadovoljni! Stvarno su "verni" Djokovicu!
     (Jumko, 21. novembar 2020 19:16)

    # Link komentara

  248. Naravno da mu je sve ulazilo kad je igrao napadacki,a nije se branio i igrao ko p.... kao ti.Ubuduce ili napadaj ili nemoj uopste igrati jer od defanzive nema mnogo koristi.
    (BGD, 21. novembar 2020 19:16)

    # Link komentara

  249. Ostade novak sakupljač bodova, kao Halep, JJ, Voznijaki, tako će ostati upamćen, dok ostali uzimaju titule
    (Luzer, 21. novembar 2020 19:15)

    # Link komentara

  250. Nema vise izgovora, jednostavno si slabiji. Dosli mladi igraci i pobedjuju. Nema vise, nije mi se igralo ili tenis ti vise nije prioritet, ako nije, onda se povuci kao i Ana Ivanovic. A onda dajes kojekakve komebtare i izgovore za sve. Ako tako nastavis, neces ti doci ni do 18 GS titula.
    (Dejan, 21. novembar 2020 19:15)

    # Link komentara

  251. Nadal osvaja bez izgubljenog seta!!
     (magla svuda oko nas, 21. novembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  252. Igralo mu se?
     (Ankh, 21. novembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  253. onako iskusan, a ponadao se pre vremena...poceo da se smeska...
     (singrrr!, 21. novembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  254. Očekivano i nije to ništa novo. Prošlo je vreme tenisera koji su gubili još u svlačionici kada igraju protiv velike Trojke. Gladni su uspeha, nemaju straha i žele da skinu skalp najboljima. I ovo što radi Nadal, ma koliko bilo impresivno je labudova pesma. Novak je mnogo izgubio kada je imao problem sa laktom i uporno odbijao da ode na operaciju. Čitavu godinu je prokockao. Na kraju zahvat trajao 15 minuta i odmah je mogao da se vrati na teren. Kao što Apolo kaže Rokiju, izgubio si glad. Eye of the tiger man, eye of the tiger. Ako možeš to da vratiš, biće titula, ako ne, tvoje vreme je prošlo.
    (Millennium, 21. novembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  255. I tako su mu u nastavku sezone ovde upisivali 18. i 19. Slem, 500 poena iz Beča i rekordni uz Federera 6. završni masters. A on pogodi sudiju u glavu, dobije krompir u Parizu, ne igrq mu se u Beču i ispusti 4:0 protiv Tima. Kakve su vam prognoze za Melburn?
    (Krompirko, 21. novembar 2020 19:02)

    Ajde ne gubi se
     (pacovcinosmrdljiva, 21. novembar 2020 19:13)

    # Link komentara

  256. Tesko nam je poslije svakog tvog poraza, pogotovo na ovakav, da ne kazem bizaran nacin (od 4:0 do 5:7), ali sta je tu je. Bitno je da se zavrsila ova teniska godina.

    A kada se okrenemo unazad imamo sta i vidjeti:
    -osvojen ATP Cup
    -osvojen AO
    -osvojen Dubai
    -osvojen Sinsinati
    -osvojen Rim
    -finale RG
    -pf Londona
    -No.1 na kraju godine po 6. put

    MALO LI JE!

    Sada povratak porodici, punjenje baterija i povratak u 2021. jaci nego ikad.

    Da ostane do marta No.1 i prestize Federera po broju nedelja i to ce biti jos jedan rekord. I onda iskljucivo GS. Da osvaja 3 GS u 2 godine i postace nedodirljiv za iduca pokoljenja.

    Samo daj Boze zdravlja...
    (Silton, 21. novembar 2020 19:13)

    # Link komentara

  257. Kako se ono prevodi na srpskom KALKULATOR?
     (Rossi le, 21. novembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  258. stizu me godine...na zalost, ocigledno je da mladji dolaze i da je tesko da ce uspeti da osvoji jos neki veliki turnir.
     (comi, 21. novembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  259. To je to od Novaka... Za sada mu nije ugroženo mesto 3. najboljeg tenisera ikad.
    (pfc, 21. novembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  260. Evo ovako, nikada u životu nisam navijao za Novaka. Jednostavno mi nije uopšte simpatičan, još od onih imitacija i glumljenja klovna... No nebitno, prosto individualni je sport i uopšte se ne mora po difoltu navijati za onoga ko igra pod zastavom zemlje u kojoj živiš.
    ALI, ne mogu da razumem bees i frustraciju onih koji ga sada najstrašnije pljuju, vređaju, pozivaju d se ostavi tenisa i sl. Aman, u čemu je problem? Leče sopstvene komplekse kroz Novakove pobede? Ostvaruju "pobedu" nad mrskim Zapadom svaki put kada Novak osvoji neki trofej? Pa još ako pomene bombardovanje na pres konferenciji - gotovo, još jedna epska pobeda srpskog naroda, jel?!?

    Postoji terapija za takve stvari, nemojte se ustezati da potražite pomoć ako vam sportski uspesi/neuspesi ljudi sa kojima apsolutno nikakve veze nemate čine toliko sreće ili tuge.
    O politici koja se toliko meša sa sportom, u Srbiji kao nigde na planeti Zemlji, tek ne treba trošiti reči. BOLI UVO NEKOGA NA "MRSKOM ZAPADU" DA LI JE NJEGOVU REPREZENTACIJU POBEDILA SRBIJA ILI NEKI NJEN STANOVNIK!
    (sTEF, 21. novembar 2020 19:11)

    # Link komentara

  261. Novak zvuci kao" placljivko" na US openu kad je komentarisao Novakov ritern na mec lopti.
    " zatvoris oci i raspalis"
     (Dokholiday, 21. novembar 2020 19:11)

    # Link komentara

  262. Kad je RF rekao tako 2011. na US openu, onda je bio na stubu srama. Sad kad NDJ o kaže, onda je ok...
     (sale1907, 21. novembar 2020 19:11)

    # Link komentara

  263. @Robert Hahahahahaha, da da! Au, noline, kako se sve vraca!
     (Jumko, 21. novembar 2020 19:11)

    # Link komentara

  264. Glavu gore legendo
    Sledeca godina je samo tvoja,osvojices nadam se 3 od 4 Gren slem titule i olimpijsko zlato u Tokiju i naravno ovaj zavrsni turnir
    (Lazar, 21. novembar 2020 19:02)

    HAAA…AA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    (Pera, 21. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  265. Moj Partizan pobedio Novak izgubio, ja sam sem srecan, toliko mi je Novak nabio komplekse da moram u ovakvim njegovim porazima da uzivam.
     (Goran Loznica, 21. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  266. Djokovica svako moze da dobije ako pogadja sve uglove.Bajbolji primeri su Vavrinka i Del Potro.Sto jace i preciznije i Nolo je gotov.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  267. Nole sokole, samo napred.....
     (milan, 21. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  268. ipak federer ostaje rekorder sa 6 zavrsnih mastersa, onaj urlik na 5:5 najsmešniji, odra ga Tim posle
    (Krompirko, 21. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  269. До сада ти се није дешавало овако нешто, али од сада хоће све чешће!
     (Kralj mača, 21. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  270. Ubio ga Thiem.Tako je kada Nolu ponestane sreca.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  271. Glavu gore ! Jos uvek si najbolji u Monaku.
     (roarrr, 21. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  272. Tim pobedjuje 2:1.
    (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 09:37)

    Pa Vi kazite da sam trol botina i ostalo.
     (Kaiser Roger, 21. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  273. Neka, u naredne 4 godine osvajas po 2 Grend Slema! Ma sigurno! Hahahahahaha... Ni 18, a ne 20! Ali ne brinite noline, evo prilike da likujete kada Rafa izgubi, pa da Djokovic opet bude Goat!
     (Jumko, 21. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  274. Par malih korekcija u udarcima i mozda neka takticka izmena i eto novih GS titula za No1eta vec od Australije! Sada mali odmor, skupljanje nove energije i onda u nove pobede!!! No1e vec sada drzi 9 od 10 najvaznijih teniskih rekorda i usoro ce imati i taj deseti rekord cime potvrdjuje da je apsolutni GOAT!!!
    (40:15, 21. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  275. "nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo..."

    Opa, istorija se ponavlja. Tako je i Federer opisivao Noletova spasavanja meč lopti protiv njega - zatvoriš oči i raspališ. Izgleda da je gorke knedle teško dostojanstveno progutati, o kome god da se radi, kada dođu takve situacije.
    (Robert, 21. novembar 2020 19:00)

    ako je vec tim morao da ga dobije negde, bolje ovde nego u onom finalu ao. bolje nego u bilo kom mecu na slemu. prezalice novak ovo mnogo lakse nego sto je neke druge stvari morao ove godine. nikakva je, a on opet prvi. :D
    i racunaj da sledece godine za vimbldon dobija poene makar ispao u prvom kolu. ostali su svoje kredite iskrcali, novak ne.
    i na kraju, 14-2 u taj brejkovima? nisu ni oni bili nista manje vazni od ovog. malo li je. :)
    (vrg, 21. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  276. Tim,Vavrinka i Medvedev su mu tezi rivali od Federera,Nadala i Mareja
    (Petar, 21. novembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  277. Da si igrao ceo mec kao zavrsnicu treceg seta verovatno bi pobedio, ali si igrao kao baba u vecem delu meca i zasluzeno izgubio, glavu gore i u nove pobede posle NG
     (Nidza, 21. novembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  278. Nista strasno, glavu gore Novace!!!
    Sad odmor pa napad na AO. Sto se
    mene tice, jedan od zacrtanih ciljeva
    je ispunjen, izjednacen broj godina
    na prvom mestu, samim tim i rodjin
    rekord po broju nedelja je gotova
    stvar. E sad, ono sto najvise zulja
    su GS-ovi ali s obzirom na formu,
    i nacin kojim neguje telo, moze on
    jos par sezona da uzima bar jedan
    godisnje. Malo li je. Poz.
    (Cole, 21. novembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  279. Samo da si zagrizao kod 4 0 i rizikovao vise. Ovi hejteri posto izbljuju svoju muku neka se vrate svojim tuznim zivotima i dzabalebarenju.
     (Milica, 21. novembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  280. Black magic,Nadal te busi sa onim njegovim flasicama za vodu!
     (unknown, 21. novembar 2020 19:07)

    # Link komentara

  281. Sasvim dobra igra Novaka, posebno u drugom i trećem setu. Protivnik takođe jako dobar. Moglo je da ode na bilo koju stranu. VIše sreće sledeći put Novače i čestitke za odličnu sezonu. Nadamo se da će sledeća biti još bolja, prvenstveno po pitanju GS! Hoćemo još jednu super-dominantnu sezonu :) .
    Uzdravlje!
    (dzara, 21. novembar 2020 19:06)

    # Link komentara

  282. Ma ne drami, poklonio si mu taj brejk
     (Ivan, 21. novembar 2020 19:06)

    # Link komentara

  283. Nije kraj sveta. Biće dana za megdana. Ti si naš sampion!
    (Goran Loznica, 21. novembar 2020 19:06)

    # Link komentara

  284. Tehnički jeste. I to prošle godine na istom turniru i to od istog protivnika u istoj fazi meča, sem što je tada bila grupna faza. Ako se ne varam, bilo je 4:1 u taj-brejku trećeg seta tada.
    (Jorgen, 21. novembar 2020 19:05)

    # Link komentara

  285. Gospodin uvek i u porazu!
     (Milos, 21. novembar 2020 19:05)

    # Link komentara

  286. kraj karijere!!! desilo se isto prosle godine protiv istog igraca!!
     (magla svuda oko nas, 21. novembar 2020 19:05)

    # Link komentara

  287. Ma daj bre, šta se vadiš... Odgledaj meč večeras, pa se javi... Bio si kao neka baba... Ni u ženskoj ne bi ovakvom igrom prošao ni do polufinala!
     (Bolesni skot, 21. novembar 2020 19:03)

    # Link komentara

  288. I tako su mu u nastavku sezone ovde upisivali 18. i 19. Slem, 500 poena iz Beča i rekordni uz Federera 6. završni masters. A on pogodi sudiju u glavu, dobije krompir u Parizu, ne igrq mu se u Beču i ispusti 4:0 protiv Tima. Kakve su vam prognoze za Melburn?
    (Krompirko, 21. novembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  289. Mentalna gromado ti li si hahahaha
     (Neil McCauley, 21. novembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  290. Ooooooo Noooooolo za sve postoji prvi put. Aj ti u penziju.
    (Pera, 21. novembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  291. Glavu gore legendo
    Sledeca godina je samo tvoja,osvojices nadam se 3 od 4 Gren slem titule i olimpijsko zlato u Tokiju i naravno ovaj zavrsni turnir
    (Lazar, 21. novembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  292. Ne treba previse analizirati.
    Sve je jasno.
    Kad Nole igra dobro, onda on okrece nemoguce i dobiva.
    A danas nije igrao dobro, tj. na terenu je tokom cijelog meca Thiem bio bolji.
    I drugi set je Thiem poklonio u tajbrejku.
    Jednostavno, Nole ne igra svoj najbolji tenis,nema tu potrebne agresivnosti, velik broj lopti pada kratko i nema potrebnu snagu, a kad je tako, onda se dogodi poraz.
    (Rafa30, 21. novembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  293. Gospodaru, a ja? Šta će biti samnom!?
    (Milan_PT, 21. novembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  294. Veoma kiseo komentar Novaka: "Sve mu je ulazilo." Pa Novače, druže, kad si hrabar, mora da ulazi. Ti danas to nisi bio nažalost.
    (Milorad, 21. novembar 2020 19:01)

    # Link komentara

  295. Penzija..
     (Goran Loznica, 21. novembar 2020 19:01)

    # Link komentara

  296. Kako bese ono kad je Federer imao 33 godine, penzija matori haha
     (Neil McCauley, 21. novembar 2020 19:01)

    # Link komentara

  297. "nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo..."

    Opa, istorija se ponavlja. Tako je i Federer opisivao Noletova spasavanja meč lopti protiv njega - zatvoriš oči i raspališ. Izgleda da je gorke knedle teško dostojanstveno progutati, o kome god da se radi, kada dođu takve situacije.
    (Robert, 21. novembar 2020 19:00)

    # Link komentara

  298. Nema veze Novace, samo jako u 2021u godinu. Odlicni ste bili obojica
     (ubso, 21. novembar 2020 19:00)

    # Link komentara

  299. Napad je najbolja odbrana.
    (GM, 21. novembar 2020 19:00)

    # Link komentara

  300. Ali na 4-0 ti si se smijuljija Novace. Ca ti to tribalo? Odmori lipo pa da pobidis Australiju. Pozzz iz NY.
    (Splicanin, 21. novembar 2020 19:00)

    # Link komentara

  301. Desilo ti se prosle godine na istom turniru, protiv istog protivnika, tada si vodio 4-1 ili 5-1 pa si opet izgubio u taj brejku luzeru
     (Neil McCauley, 21. novembar 2020 19:00)

    # Link komentara