1. Melik, 22. novembar 2020 08:59

    Sto volim kad neko ovako izdominira sa cinjenicama koje se ne mogu pobiti. Zapusio si im usta. Probali su iskriviti stvari i dogadjaje ali uvek se nadje neko da ih vrati na fabricka podesavanja. Bravo!
    (vilenjak, 22. novembar 2020 13:03)

    # Link komentara

  2. Gvardiola ti je zaslužan za izmišljanje šake preko usta i tiki-take, najdosadnijeg stila fudbala još od katenaća.
    (*, 21. novembar 2020 21:56)

    Najgore sto nije. tiki taka je napadacki stil gde gradis igru i probijas odbranu kratkim pasovima, vodi korene od Krojfa. Sarijev Napoli je igrao slicno. Gvardiola je to doveo do absirda kada je bukvalno posed zarad poseda stavljen u prvi plan. I kada je posed postao nacin da se branis. Pa kod Gvardiole ja ne pamtim da su jedan prekid izveli kako je Bog rekao vec uvek kretko.i novo besomucno dodavanje lopte levo desno
     (Vazda gazda, 22. novembar 2020 10:55)

    # Link komentara

  3. Vidim zapalila se debata. Ali ako cemo realno, preterujete sa nekim stvarima, tu pre svega mislim na vas koji branite portugalca. Kako mozete reci da je dosao u raspali Inter? Isto tako, covek je potrosio brdo novca do sad a vi ga predstavljate kao nekog siromaha. Kad se samo setim koliko se Abramovic razbacivao sa milionima u njegovom prvom mandatu. Trosili su isto kao City ili PSG danas. Naravno, tada je bio transfer od 40 mil ono sto je danas od 80. Pa sta je imao u Realu ? Perez mu jeste dao na tanjir preskupu igracku, Ferari, ali on ih je vozio kao da je Skoda! Imao je ogroman budzet i u Interu, ali i Unitedu gde nista posebno nije uradio. Jos jedan minus mu je los publicitet. Uvek trazi alibije za poraze, nikad ne preuzima odgovornost . Preteruje u tome. Ne branim uopste spanca, cak sta vise ovo zadnjih godina prevazilazi granice dobrog ukusa koliko se razbacuje milionima, i mislim da ce mu se to obiti o glavu, ali ne moze mu se osporiti sjajna igra Citya kad su osvajali titule a i revolucija u barsi. Nije tamo bilo sve sjajno pre njegovog dolaska. Barsa je dozivela nekakav vrhunac 2006 osvajanjem LS i onda je krenuo pad. Dosao je Gvardiola i preporodio ih. Napravio cudo od igre i tima.Prema tome, malo objektivnosti ne bi bilo na odmet. Mnogo gluposti sam procitao. Ipak ni meni Gvardiola nije br 1. Klop je realno iznad svih. Veliki harizmatik, genije i pravo je remek delo ovo sto je uradio sa Redsima. Fan sam Arsenala, ali skidam mu kapu. Mnogo ga gotivim.
    (Sale, 22. novembar 2020 10:00)

    # Link komentara

  4. (Beli, 21. novembar 2020 22:18

    Uh jesi zapalio fanove bunkerasa samo zato sto si napisao gorku istinu hahahaha. Salu na stranu. Dobar je Murinjo, stari je to vec lisac i napravice on dobar rezultat sa Totenhemom verujem, ali i ja se pridruzujem vecini s misljenjem da je mnogo narusio sebi ugled, realno od Intera on nije ostavio nigde pozitivan trag i svuda je dobijao pedalu sto i to znaci da nisu bili zadovoljni s njim. Real sa onim novim galaktikosima je premalo osvojio i jos ga Gvardiola namlatio ko vola u kupusu haha. Onda Chelsea opet nedovovoljno uspesan, napravio haos na kraju. United strasno kakav su oni fudbal igrali. Kao sto neko rece, nista on manje nije ulagao od Gvardiole a cak vise od Klopa, ali velika je razlika bila u svemu. Promasivao je sa transferima, nije znao izvuci max iz igraca. Koja crna evropa liga. To je mizerija od trofeja , pogotovo kad pogledamo preko koga je sve dosao. Nije imao postene konkurencije. Prema tome, vreme ga pregazilo i ljudi generalmo vise cene napadacki fudbal. To danas vise prolazi. Pogledajmo Bayern, Liverpool, pa i City kako je igrao pogotovo pre godinu ili dve kad su poobarali sve moguce i nemoguce rekorde u ligi. Murinju je ovo doslovno zadnji voz da spasi karijeru. Mora nesto napraviti u suprotnom skroz ce srozati i onako narusen ugled. Fudbal je evouliran, ne mozes vise igrati tako kukavicki protiv najvecih rivala. Razvij sistem, igru koja melje protivnika, a ne cekati samo gresku. Sportski poz
    (Faustinjo_asprilja, 22. novembar 2020 09:34)

    # Link komentara

  5. @Nele
    "Dosao je u MU i sa timom koji je bio 5-6 na tabeli, uz par pojacanja je osvojio LE i bio drugi u premijer ligi. Onda ga je Pogba oterao."

    Nele, nema šta dodati, sve si lepo i istinito rekao. Kao navijač Junajted mogu samo konstatovati da je naša uprava oterala Murinja, proverenog trofejnog trenara svetskog ranga, a dovela amatera i neznalicu OGS. Mada sam i ja lično bio protiv Murinja, tek sada uvidjam koliko je Murinjo bio u pravu u vezi Pogbe. Da ju uprava podržala Murinja i prodala Pogbu, uz kupovinu par novih igrača Junajted bi bio kandidat za titulu (baš kao sada Spursi). Ovako, mučno je gledati tim kojeg spasavaju VAR i penali, tim koji na jedvite jade pobede jedan slabi WBA na domaćem terenu. Ne znam koliko dugo će Ole (OGS), al' ne piše mu se dobro. Junajted nema napad (Marsial i Rašford igraju toplo/hladno), u odbrani dva panja Megvajer i Lindelof), a o Pogbi ne treba trošiti reči.
    (Red Veteran, 22. novembar 2020 09:27)

    # Link komentara

  6. Siti 22 suta, 10 kornera. Totenhem 4 suta, 0 kornera. i sad ti igraj napadacki.
    (fotos, 21. novembar 2020 20:31)

    Od ta 22 šuta 12 su bili blokirani i to oni odbici što završe u terenu, čak ni korner ne bude. Statistika je glupost, Siti je jedinu pravu priliku imao u 90 minutu kad je štoper sa 3 metra pogodio Lorisa.
     (CJC, 22. novembar 2020 09:19)

    # Link komentara

  7. (Nele, 22. novembar 2020 07:54

    Decko vam je sasuo u lice bolne cinjenice i ne mogu da verujem dokle idete sa izvrtanjem istih. Alo, Inter je bio najveca sila u Italiji i pre Murinha, o cemu ti decko pricas? Juventus poslali u drugu ligu a Milan isto kaznili i Inter se jedino provukao. Nisu imali konkrencije u Serii A. Taj isti Real je godinu pre Murinha doveo Kaku, Ronalda, Xabi Alonsa, Benzemu.. a onda je jos dobio Di mariu, Ozila, Kediru i ostale.. Plus Marcelo, Casiljas, Ramos, Pepe od ranije. Pogledaj ta imena, da se smrznes! Sta je tu svetskih prvaka, zlatnih lopti.I ako je tako lako bilo pepu, zasto Rajkard nije osvojio ni jedan trofej zadnje dve sezone? Dosao Pep, pocistio svlacionicu i sa La masijom razbijao Real u evropu. Necu se ponavljati dalje iz prethodnog komentara koji nadam se objave. Sve je objasnjeno.Dakle, Murinho je dosao u Real koji je najvise ulozio tih god. Imao drim tim na raspolaganju . I s njim od velikih trofeja uzeo samo 1 titulu prvaka, dobio petardu po usima od La masije i takodje mu se Gvardiola revansirao u LS. A u Unitedu je druze moj on imao identicne resurse kao i Pep i nista nije napravio. 400 mil potrosio koliko i Gvardiola za vreme murinhovog boravka u unitedu. Dakle pricamo o vremenu dok je tamo bio. I fudbal mu je bio krs. Sraman. Ostavio United u katastrofi sto vidimo i danas. Kao sto vam je momak sasuso jos jednu bolnu cinjenicu. Murinho jeste trener koji je najvise potrosio na transfere u istoriji fudbala. Sramno dokle idete.
    (Melik, 22. novembar 2020 09:15)

    # Link komentara

  8. @ Inter je te godine bio igracki 2. tim u Evropi, tako da ne lupaj molim te. Imali su po imenima najbolju odbranu i napad, a na sredini coveka koji je te godine zasluzio zlatnu loptu.
     (Lazar, 22. novembar 2020 09:11)

    # Link komentara

  9. Endoplazmatični Retikulum, 21. novembar 2020 23:31

    Nigde ja nisam slagao. Ti si taj koji je pokusao prisiti neuspehe Gvardioli i glorifikovat uspehe Murinhu. Znamo vrlo dobro da si mislio na titule prvaka, a ne na kojekakve kikiriki kupove, ali eto, ako ti sta znaci, da, osvojio je i kup 2011. Ali to ne menja cinjenicu da je od dva najbitnija trofeja primere i ls uzeo samo 1 u 3 godine. A nepobitna je i cinjenica da je Perez tada slozio najskuplji tim tog vremena. Gotovo 300 mil je pljunuo samo jedno leto kad su stigli Kaka, Ronaldo i Benzema ako se ne varam. A gde su Xabi alonso, Ozil, Iguain..Niko vise nije ulozio od Pereza tih godina. Dakle jos jedna nepobitna cinjenica. I pazi sad ovo. Gvardiola preuzme barsu koja je u kanalu bila 2 god. Ni jedan jedini trofej nisu uzeli. I resi se prvih zvezda, Ronaldinha i Deca, dovede samo Alvesa od kljucnih igraca to leto i covek uzme sve sto se moglo osvojiti. Dakle, ta "super mocna" barsa nije nista osvojila dve sezone, dolazi Pep, pravi revoluciju, daje stafetnu palicu La masiji , i na papiru sa slabijom ekipom razbija jos mocniji Real od onog koji je uzimao titule 2007 i 2008. Sa la masijom je razmontirao Murinha sa 5-0, najskuplji tim tog doba. 4 god za redom je Pep pobedjivao na Bernabeu u primeri,jedini u istoriji, a tu je i ona pobeda u LS. 3 za redom titule i 2 LS, te jedna tripleta u 4 god! Tu su bile pobede i od 6-2 i 3-0 . Sve crno na belo prijatelju. Prema tome, kad trolas, radi to sa stilom a ne ovako se blamirat!
    (Melik, 22. novembar 2020 09:05)

    # Link komentara

  10. Endoplazmatični Retikulum, 21. novembar 2020 23:31

    Nigde ja nisam slagao. Ti si taj koji je pokusao prisiti neuspehe Gvardioli i glorifikovat uspehe Murinhu. Znamo vrlo dobro da si mislio na titule prvaka, a ne na kojekakve kikiriki kupove, ali eto, ako ti sta znaci, da, osvojio je i kup 2011. Ali to ne menja cinjenicu da je od dva najbitnija trofeja primere i ls uzeo samo 1 u 3 godine. A nepobitna je i cinjenica da je Perez tada slozio najskuplji tim tog vremena. Gotovo 300 mil je pljunuo samo jedno leto kad su stigli Kaka, Ronaldo i Benzema ako se ne varam. A gde su Xabi alonso, Ozil, Iguain..Niko vise nije ulozio od Pereza tih godina. Dakle jos jedna nepobitna cinjenica. I pazi sad ovo. Gvardiola preuzme barsu koja je u kanalu bila 2 god. Ni jedan jedini trofej nisu uzeli. I resi se prvih zvezda, Ronaldinha i Deca, dovede samo Alvesa od kljucnih igraca to leto i covek uzme sve sto se moglo osvojiti. Dakle, ta "super mocna" barsa nije nista osvojila dve sezone, dolazi Pep, pravi revoluciju, daje stafetnu palicu La masiji , i na papiru sa slabijom ekipom razbija jos mocniji Real od onog koji je uzimao titule 2007 i 2008. Sa la masijom je razmontirao Murinha sa 5-0, najskuplji tim tog doba. 4 god za redom je Pep pobedjivao na Bernabeu u primeri,jedini u istoriji, a tu je i ona pobeda u LS. 3 za redom titule i 2 LS, te jedna tripleta u 4 god! Tu su bile pobede i od 6-2 i 3-0 . Sve crno na belo prijatelju. Prema tome, kad trolas, radi to sa stilom a ne ovako se blamirat!
    (Melik, 22. novembar 2020 08:59)

    # Link komentara

  11. @Beli
    U ski-skokovima se ocenjuje umetnicki dojam. U fudbalu se gleda samo i iskljucivo rezultat.
    Ako igras protiv podjednakog rivala i napadnes, bacio si novcic ko ce te veceri imati raspolozenijeg igraca. Pod uslovom da i protivnik igra otvoreno. Ako se on zatvori a ti napadas veca je verovatnoca da izgubis.
    Inace, taj za koga kazes da je potrosio najvise, nije ni blizu. Pa Gvardiola je samo za jedan prelazni rok potrosio BDP jedne omanje drzave (preko 400miliona!!) I to je dosao u tim koji je vec bio najskuplji u ligi. Tako da.. lupas gluposti.
    Opet, prica da Murinjo trenita samo "skupe" i velike timove? Osvojio je LS sa Portom I Interom!!! Interom koji se i pre i posle njega raspada. Dosao je u MU i sa timom koji je bio 5-6 na tabeli, uz par pojacanja je osvojio LE i bio drugi u premijer ligi. Onda ga je Pogba oterao.
    U Realu je doveo Kediru iz Stutgarta, Coentra-a i DiMariu iz Benfike i Modrica iz Totenhema. Za tri godine! I za njih je potrosio manje od 100mil.
    Za to vreme je Pep u Barsi kupovao Alavesa, Ibrahimovica, Maskerana, Davida Vilju, Fabregasa, Sanceza.. To je 200miliona..
    Alo bre, Murinjo je sa Interom izbacio Barsu iz LS. Barsu sa Injijestom i Cavijem! Samo i iskljucivo na boljeg trenera!
    (Nele, 22. novembar 2020 07:54)

    # Link komentara

  12. Jel' to ima publike na stadionu ili oni pustaju sa razglasa kada padne gol?
    (Jovan, 22. novembar 2020 02:46)

    # Link komentara

  13. @Bell
    Nemaš pojma.
    I još nešto, glumiš nešto, a počinješ rečenicu zamenicom prvog lica jednine. Zabranjeno!
     (Pkijg jako i do samog krsjs, 22. novembar 2020 02:17)

    # Link komentara

  14. Rivalstvo moua i guardiole trebalo bi se zvati 'derbi dva josipa'.
    Velike face zvale su se tim imenom. Broz, dzugasvili...
    Pa onda 'sveta 3 josipa': hrvatski udbasi manolic, perkovic, boljkovac.
    Pa verdi i galibardi.
    A uvijek pomislis na isusovog tatu, 'bezazlen kao golub i mudar kao zmija', a ono sve opasniji od opasnijih.
    Kakav ernest, vazno je zvati se josip. :D
    Idemo, mourinho!
    (Pijani zlotvor, 21. novembar 2020 18:38)

    mrš
     (petar markovic, 22. novembar 2020 01:01)

    # Link komentara

  15. ako Totenhem uspe da pobedi na sledećem gostovanju Čelziju,onda se može reći da je glavni kandidat za titulu ove sezone.
     (limeni, 22. novembar 2020 00:32)

    # Link komentara

  16. @legolas

    Ne mozes kazati "Nije uzeo pa nije uzeo pa nije uzeo LS. Pa sta." - kao argument da treba skinuti to breme sa Gvardiolinih ledja, a pogotovo opravdavajuci to nekakvim "stilom".
    To je njegov posao i cilj.
    Inace neverovatan spin je da je on napravio stil ili "revoluciju", to mladji momci misle jer ne poznaju istoriju fudbala, to nisu njegovi postulati vec jednog drugog coveka.

    O ukusima se ne raspravlja, a cinjenice i brojke su sve i svja, ovo je profesionalni sport a ne okrsaj u pantomimi.

    Pre 9 godina sam napisao ovde da ce do kraja njegove karijere i najvecim Pepovim apologetama ponestati municije za opravdanja i glorifikaciju.
    Sacekajmo jos koju godinu pa cete videti.
     (BlueFortress, 22. novembar 2020 00:20)

    # Link komentara

  17. Polako bre... Još se igra 30 kola... Nista nije poznato do zadnje utakmice. Nije ovo naša banana liga😁
    (Ludi Milojko, 22. novembar 2020 00:15)

    # Link komentara

  18. (Melik, 21. novembar 2020 23:07)

    Greška je za trenera, da, priznajem. Ipak, za titule si ti taj koji laže, "stari". Jedna La Liga, ali tu su i ostali (istina, ne naročito bitni) trofeji poput kupova i super-kupova. Dakle, množina. Smiri se malo, udahni duboko, pa onda komentariši. A što se tiče tadašnje marketinške cene klubova (pod uslovom da i za to nisi slagao, ali hajde da ti poverujem), potpuno nebitno jer istorija pokazuje ko je gde, bio i ostao, i kakve su karijere igrači iz oba kluba imali, a ne tamo neka marketinška kampanja za pumpanje cene osrednjih igrača (kakvih smo i previše svedoci danas) kojom bi ti da opravdaš ono što se opravdati ne može.
    (Endoplazmatični Retikulum, 21. novembar 2020 23:31)

    # Link komentara

  19. Samo 2 Engleza u oba tima.
    (nike, 21. novembar 2020 22:51)

    Па шта? Само се још код нас пребројавају крвна зрнца фудбалера. Када се само сетим коментара за Звездину генерацију из 1991. Пребројавање колико је било Срба и осталих. Фудбал је постао огроман бизнис. Као и у сваком бизнису, најважније је шта знаш, а не одакле си.
    (Куп је битан, 21. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  20. Liverpool i City su pali, Chelsea se pojacao i osvajao je zadnjih godina, za razliku od Tottenhama. Oni bi trebali osvojiti.
    (drago, 21. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  21. (Endoplazmatični Retikulum, 21. novembar 2020 22:40

    Primer dezinformacija. Gvardiola nije primio 7 komada od Bayerna, to je bila barsa Tita Viljanove. Pep je vec bio otisao.I Murinho nije uzimao titule nego samo 1 titulu u 3 god reala. Dakle jednina, ne mnozina. i taj real druze moje je bio najvredniji i najskuplji tim tog vremena, Perez sklepao druge galaktikose. Dakle imao najskiplju igracku na svetu i uzme samo 1 domacu tituli u 3 god? Isto tako, ta ultra mocna barsa pre Gvardille je dve godine ostajala bez trofeja. Real ih ostavljao i 18 bod. I to slabiji Real od Murinhovog , odnosno Perezovog. Sve proste nepobitne cinjenice, za razliku od tvojih lazi. U jednom komentaru toliko neistina i izvrnutih cinjenica ! To decko mozes prosipat svom uzrastu, al ne nama starijim koji pamtimo sve.
    (Melik, 21. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  22. Beli@ Obrisi suze mala moja. Murinjo je najbolji trener i tacka. Ofanzivno il defanzivno on moze kako hoce. Sa krhkim Portom ls pa le. To su primeri i cinjenice koje niko oborit nece
     (neko, 21. novembar 2020 22:53)

    # Link komentara

  23. Samo 2 Engleza u oba tima.
    (nike, 21. novembar 2020 22:51)

    # Link komentara

  24. (Beli, 21. novembar 2020 22:18)

    Šta ti, dečko, šuketaš, strašno... "Primeri blamiranja"?! Kao onda kad je tvoj Gvardiola sa možda i najjačim timom u istoriji primio sedam komada od Bajerna? Uostalom, navedi jednog jedinog trenera koji išta vredi, a da u rezimeu nema neko rezultatsko poniženje. "Nabijao statistiku protiv Alavesa", 'ej?! Uzimao je titule u Španiji baš protiv gorepomenute ultra-moćne Barse, i to u kakvom maniru. I koga je ono tukao Murinjo sa Interom u polufinalu te čuvene sezone kada je osvojena LŠ? Malo manje ostrašćenosti, dečko... I da ti objasnim još nešto u vezi sa stilom fudbala koji po sopstvenom priznanju voliš: beskonačna hipnotička dodavanja dok protivnička odbrana i svi na stadionu i kraj ekrana ne zakuntaju nisu napadački fudbal. Naprotiv.
    (Endoplazmatični Retikulum, 21. novembar 2020 22:40)

    # Link komentara

  25. Kakva patnja, kakav nenormalni providan napor da se "spusti" Murinjo, to samo pokazuje koliko ste daleki od fudbala, i koliko vas ego vrti kao malu decu, i nije napadački fudbal ono najprivlačnije u fudbalu već kontranapadi, raznovrsnost fudbalske igre je "majka" uživanja a ne samo jedan deo dudbalske igre, ograničeni ste i površni, Murinjo najbolji trener u istoriji klupskog fudbala. Svi ste predvideli tavorenje Totenhema u sredini tabele, nemte nikakvo pravo ništa negativno da kažete sada, licemeri.
    (Kikujiro, 21. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  26. murinjo takticki nadigrao gvardiolu
    niskom blokom sa ekstra tranzicijom
     (Jaime Vardy, 21. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  27. 21. novembar 2020 21:56

    Ja sam dao konkretne primere gde se izblamirao a ti govoris da su gluposti? Nije problem izgubiti ako gajis napadacku igru, ali je sramota izgubiti ako igras defanzivno protiv cak i slabijeg protivnika sto se njemu desavalo. Pusti ti nabijanje statistike sa onakvim Realom protiv Alavesa i sl, sto nije razbijao barsu tako? Razbijao je njega Gvardiola u paramparcad. Dakle, poenta price je da ja bar licno mnogo vise postujem trenere koji igraju ofanzivno protiv svih, pa taman se to nekad i obilo o glavu. Gvardiola je tata za Murinha koji ce ostati bunkeras i tako razmisljaju mnogi, kao sto vidimo iz prilozenog i ovde, ali ni jedan nije ravan Klopu. Ono sto je nemac uradio svih ovih godina je za udzbenike kako se podize velikan i korak po korak stvara dinastija. I opet ce uzeti titulu ove sezone. Zakljucak, ne placem ja, nego se smejem vama fanovima bunkerasa jer ste godinama u rupicama. Sramotio se redovno. I ovakve pobede vam postale velika dostignuca. I jedina izvrnuta istina dolazi upravo od vas, njegovih fanova koji uporno prebacujete svima da su veliki potrosaci a zapravo je Murinho prvi trener sa potrosenom milijardom eura i koji je najvise do sad potrosio u istoriji fudbala. Ne znam kako bi tu dozu bezobrazluka ,drskosti i licemerja uopste nazvao!? Dno dna i jadno !
    (Beli, 21. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  28. 21. novembar 2020 21:56

    Ja sam dao konkretne primere gde se izblamirao a ti govoris da su gluposti? Nije problem izgubiti ako gajis napadacku igru, ali je sramota izgubiti ako igras defanzivno protiv cak i slabijeg protivnika sto se njemu desavalo. Pusti ti nabijanje statistike sa onakvim Realom protiv Alavesa i sl, sto nije razbijao barsu tako? Razbijao je njega Gvardiola u paramparcad. Dakle, poenta price je da ja bar licno mnogo vise postujem trenere koji igraju ofanzivno protiv svih, pa taman se to nekad i obilo o glavu. Gvardiola je tata za Murinha koji ce ostati bunkeras i tako razmisljaju mnogi, kao sto vidimo iz prilozenog i ovde, ali ni jedan nije ravan Klopu. Ono sto je nemac uradio svih ovih godina je za udzbenike kako se podize velikan i korak po korak stvara dinastija. I opet ce uzeti titulu ove sezone. Zakljucak, ne placem ja, nego se smejem vama fanovima bunkerasa jer ste godinama u rupicama. Sramotio se redovno. I ovakve pobede vam postale velika dostignuca. I jedina izvrnuta istina dolazi upravo od vas, njegovih fanova koji uporno prebacujete svima da su veliki potrosaci a zapravo je Murinho prvi trener sa potrosenom milijardom eura i koji je najvise do sad potrosio u istoriji fudbala. Ne znam kako bi tu dozu bezobrazluka ,drskosti i licemerja uopste nazvao!? Dno dna i jadno !
    (Beli, 21. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  29. Plakyyy. :D Murinjo je sa svakim timom gde je imao mogućnosti gajio napadački fudbal. To što mu se nerezonski stavlja na teret da "parkira autobus" i ostale gluposti, su upravo to - gluposti.
    (*, 21. novembar 2020 21:56)

    Obožavam Murinja, ali covek igra bunker I parkira autobus cim je protivnik iole jači. Napadao je sa Realom Almeriju i Granadu.

    Poenta je da on odlično i parkira autobus i zato mu ljudi to pamte - jer to radi kad god je neka važnija utakmica koju svi gledaju. Upropastio Dzerardov juriš na titulu parkiranjem busa sa drugim timom praktično - šta je drugo i mogao? Ali i taj drugi tim je briljirao u defanzivi.
     (Adriano_Galliani, 21. novembar 2020 22:14)

    # Link komentara

  30. @ BlueFortress
    I da, na duge staze, mislio na prvenstva zadnjih godina. Niko im ni blizu skoro na kraju sezona.
    To je to, pozdrav.
     (legolas, 21. novembar 2020 22:07)

    # Link komentara

  31. Mnogi su se smejali "specijalnom" sad vec "iskusnom" kako je sebi nadenuo nadimak.Dozivali su nazad Poketina (iako je on imao daleko bolji tim od Murinja),sumnjali u strucnost ovog trenera itd. glupo je spominjati neke kritike.
    Ja eto nisam i pratim ga samo sa strucne strane.Murinjo je Vagao manje od godinu dana kako da vrati tim na stare staze, iako je imao dugo odsutnog Kejna zbog povrede,otislog Eriksona,koji eto sad greje klupu a bio je glavni igrac.Svakom treneru dajem godinu dana da se privikne na novi klub,igrace i organizaciju.Pevci jesu mali klub u odnosu na velikane PL,ali krasi ih konstantnost i uvek su u igri,seti te se kad ih je Murinjio preuzeo jurili su bar plasman u LE.Eto sad nakon te protekle godine gledamo Totenhem koji jurisa mada uvek nekako iz senke na titulu PL.Osvoje li to vise niko nesme da opovrgne njegovu strucnost,zar ne!?
    (bradina, 21. novembar 2020 22:06)

    # Link komentara

  32. @ BlueFortress

    Mislim na igru najpre. Dominira, i "ubija"dominacijom u igri.
    Murinjovština se i odlikuje čekalicama i bunkericama pa na kontre. I to Murinjo dobro radi, u Junajtedu nije imao s'kim, pa je opet bio drugi čini mi se.
    Ali meni lično više se dopada Pepeov stil koji forsira. Nije uzeo nije uzeo nije uzeo titulu LŠ. Pa šta.
    I Klop moj omiljeni trener nije uzimao titulu pa tek kad je skockao sastav docekao je. Pep ulaze za moje ukuse ogromne novce u odbranu, u tim uopste. I to je odvratno.Ali i Klop je doveo za 80 miliona štopera iz Sautemptona. Malo li je?!
    Pa Murinjo je jednom Sancezu dao pola miliona skoro nedeljno.
    Cifre su ogromne i tu mi ne mozemo nista. Pepu hvale titule u LŠ to stoji, pogotovo koliko troši,ali njegov način i poimanje fudbala su revolucionarni voleli ga ili ne.
    Uostalom to mu svi priznaju, od trenera do igraca preko svih koji znace nesto u fudbalu.Njegove ekipe su sve tehnickintru savrsene, bekovi krioa krila napadaci, meni se to sviđa bez obzira na trofeje,bodove,mesto na tabeli.
    Nisam navijac, nego uvazavam taj fudbal. Zvezdaš sam, kada je Milojević bio u Zvezdi,na sav glas svi oko mene, u javnosti,okoreli zvezdaši, nisu se slagali s'njim zbog nacina na koji Zvezda igra. Forsirao neku cekalicu, bunker, na kontru, poput Murinja. I imao je rezultat.
    Prosto stvar ukusa.
     (legolas, 21. novembar 2020 22:05)

    # Link komentara

  33. mnogi ljudi ne vole Gvardiolu, pa ih je ovaj rezultat odusevio. moj komentar je neutralan , ali sam uvek vise voleo napadacki fudbal, koji neki treneri forsiraju na svakom mecu, cak i onda kada im ne ide sve onako kako su zamislili. vise volim cekanje dok ne dam gol, nego Murinjovo cekanje da ne primi gol, a napred sta uradi, uradi.
    (fotos, 21. novembar 2020 21:18)

    Zbog ovakvih i slicnih razmisljanja fudbal i jeste postao samo biznis, jer deluje da je sve vaznije od rezultata; igraci su velike zvezde i zaradjuju mnogo i nefudbalski, klubovi su vise brendovi, itd... Verujem da bi ogromna vecina klubova hipoteticki radje prihvatila 200 miliona nego titulu Lige sampiona, otislo je sve u ....
    Ovo je fudbal, igra se na rezultat, i to bi trebao da bude konacan cilj, pa nije ovo umetnicko klizanje ili folklor da je vazan umetnicki dojam.

    Sto se tice Gvardiole; sve klubove koje je vodio su morali da igraju napadacki, takve igrace su imali(bez imalo preterivanja, ali zaista bez preterivanja, sa onakvom Barselonom, Bajernom, ja i bilo ko od nas koji samo pratimo fudbal bi najmanje bili u top 3 lige, znaci minimum). Evo, neka gospodin preuzme Benfiku, Hetafe ili Lacio, pa da nametne svoj stil igre i osvoji LŠ, tek tada cu mu priznati da je veliki.
    (nostalgija, 21. novembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  34. (Beli, 21. novembar 2020 21:06)

    Plakyyy. :D Murinjo je sa svakim timom gde je imao mogućnosti gajio napadački fudbal. To što mu se nerezonski stavlja na teret da "parkira autobus" i ostale gluposti, su upravo to - gluposti. Izmišljotine onih koji ga ne vole ponovljene milion puta kako bi postale istina. A istina je na drugom kraju spektra: sa Portom, Interom, a naročito Realom, Murinjo je gajio izuzetno ofanzivan stil igre (pod njegovom palicom, Real je onomad poobarao rekorde po broju golova i bodova u jednoj sezoni). Po svim kriterijumima defanzivni Inter preobratio je u ekipu koja puca iz svih oružja: Milito, krajnje prosečni napadač, pod njegovim vođstvom postao je bukvalno nezaustavljiv; Eto se preporodio; Snajder, koji je važio za isluženog igrača, postao je najbolji ofanzivni vezni igrač Evrope; Sa sredine, Kambijaso je konstantno bio pretnja po gol protivnika; čak su i odbrambeni igrači postizali planinu pogodaka - Lusio, Materaci, Majkon... Razume se da sa Junajtedom nije mogao tako da igra budući da u dotičnom timu nije ni imao naročitog potencijala u napadačkom kadru, a ipak je, i u takvom odnosu snaga, sa nikad slabijim Junajtedom, osvojio LE i neke manje trofeje, te prekinuo post titula od odlaska Fergusona. A Gvardiola ti je zaslužan za izmišljanje šake preko usta i tiki-take, najdosadnijeg stila fudbala još od katenaća.
    (*, 21. novembar 2020 21:56)

    # Link komentara

  35. @beli

    Sterao ih Siti u misiju rupu ako si gledao na flashscoru. Jesu kruzili oko 16m Totenhema, ali nista preterano ozbiljno nisu napravili jer su igraci Totenhema sve besprekorno zatvorili i udvojili.
    (sef strucnog staba, 21. novembar 2020 21:56)

    # Link komentara

  36. Kod podjednakih ekipa u 90% utakmica 451 pobedjuje 433.
    (ON, zti, 21. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  37. Realno, Spursi su imali i ranije lepu ekipu, ali su se emotivno ispraznili posle onog finala i trebao im je restart. Prosla sezona nije bila dobra, ali ove bar za sad, Jose dobro to vodi. Mada, slozio bi se jednim od komentatora. Trofeji su najvazniji, to se najvise pamti, ali ako osvajas jos trofeje sa stilom, napadackim, ofanzivnim fudbalom, onda jos dublje ostavljas trag u istoriji igre. Sta mislite zasto se toliko prica i spominju Jupov Bayern ili ta Pepova Barsa? Ili Klopov Liverpool ili recimo ovaj novi Bayern? Zato sto su to ekipe koje su podarile gledaocima spektakl, igrali na gol vise, nisu odstupali od svoje filozofije . Slabo ko prica o Interu zar ne? Realno, kroz karijeru Murinjo je potrosio brdo novca i na ulozeno, morao je ako ne osvojiti vise trofeja, onda bar igrati modernije i vise napadacki. To ce mu ostati kao etiketa. Njemu su sefovi bili Morati, Abramovic, Perez i Glejzeri! O cemu dalje da pricamo? Morao je gledaocima pruziti lepsu igru, vise spektakla sa tim resursima koje je imao na raspolaganju. Pa i vise trofeja. Sa onakvim Chelsijem i Realom nije uzeo LS. United imao takodje veliki budzet, ali pogledajmo sta su Klop i Pep napravili tih god od svojih timova, kako su igrali i sta osvojili, a pogledajmo United! Ogromna razlika, a potrosio je identicno kao i Gvardiola u tom vremenu, cak i vise od Klopa. Zato Jose vise nije sam krem. Ima tu i mladjih, ovih nemackih trenera koji idu u korak s vremenom.P.s. englezi prezanimljivi ove sezone. Bice tu svega.
    (Pandemonium, 21. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  38. Ko bi rekao,ko bi li se nadao?MC od prvog mjesta udaljen 8 bodova,iako ima meč manje...
    (Leleeee..., 21. novembar 2020 21:44)

    # Link komentara

  39. @Beli

    Reci mi koliko se bodova dobije kada nekoga "steras u misiju rupu",a das manje golova!? Murinjo voli na kontre da igra a Pep na posed. Eto,svako svoju taktiku primenio,pa mi ti reci u cijem bi ti timu voleo da si bio veceras!?
    (Najiskrenije, 21. novembar 2020 21:42)

    # Link komentara

  40. Nedostaju oni komentari... Murinjo za penziju...

    AAAAAAAAAA
    (GM, 21. novembar 2020 21:30)

    # Link komentara

  41. "Iskusni" - iskusno do pobede!
    (bmiles, 21. novembar 2020 21:27)

    # Link komentara

  42. @Fotos

    Jesi li gledao utakmicu, ili tipicno ono Live score poznavalac fudbala? Totenhem ih je ODUCIO od fudbala.
    (neki veliki dr, 21. novembar 2020 20:36)

    mnogi ljudi ne vole Gvardiolu, pa ih je ovaj rezultat odusevio. moj komentar je neutralan , ali sam uvek vise voleo napadacki fudbal, koji neki treneri forsiraju na svakom mecu, cak i onda kada im ne ide sve onako kako su zamislili. vise volim cekanje dok ne dam gol, nego Murinjovo cekanje da ne primi gol, a napred sta uradi, uradi.
    (fotos, 21. novembar 2020 21:18)

    # Link komentara

  43. @legolas

    "City je neprikosnoven po igri vec godinama, tu nema dileme, zajedno sa Liverpulom čine strašan dvojac Premijer Lige."

    Kakve azdaje i dvojac zaista, citave dve sezone su se strasno makljali - prilikom Pepove odbrane titule i prosle godine gde je Liverpul bio ispred 17 bodova bese?

    Staviti Klopa i Gvardiolu rame uz rame? Nikako. Jedan od njih dvojice nije ulozio 500mil samo na stopere i bekove, jedan od njih dvojice je igrao 2 finala LS sa Liverpulom a drugi se blamirao protiv Liona, Totenhema i Monaka.
    Nije sejk dao blanko cek da bi Pep imao rezultate kao Mancini i Pelegrini.

    Ne znam kako kazes "na duge staze su Pep i Klop ispred svih" jer to onda upravo ubacuje Murinja u pricu, pa i Kontea koji je u prvoj sezoni pocepao svu trojicu, u PL je konkurencija jeziva i ako ljudi ne vide koliko je Pep napukao pod tim pritiskom u poslednje 2 godine, onda ne mora vise ni da prati engleski fudbal.

    A Zoze? On je stara skola, preuzeo je vruc krompir i Totenhem koji je bio u slobodnom padu prosle godine, Kejn mentalno skrhan, Eriksen i Dele Ali apaticni, odbrana mekana.
     (BlueFortress, 21. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  44. драго ми је због муриња. прошле године сам мислио да је готов.
    некако му више леже мало мање екипе типа интер, порто, тотенхем, челзи... као да је сувише ауторитаран за веће средине где има гомила главоња којима не смеш да станеш на жуљ.
    мислим био је он добар и у реалу и у манчестеру, али је ту некако било доста турбулентно и умало га коштало каријере. овако кад га пусте да буде потпуни господар, он цвета.
     (веверица, 21. novembar 2020 21:11)

    # Link komentara

  45. Voli ga ili ne ali..Nisam nikako ljubitelj murinja a pogotovo jesa ali je napravio takvu taktiku sa Kenjom i Sonom i izvukao maksimum iz ekipe. Pep potpisao na dve sezone sto verovatno znači da dolazi Mesi pa da vidimo i to čudo u PL.Frenki skockao CfC, klop problema sa povredama. Biće ovo jedna uzbusliva sezona. Pozz za sve ljubitelje fudbala na Ostrvu.
    (GSB OUT, 21. novembar 2020 21:10)

    # Link komentara

  46. Kejn ludak vec 9 asistencija i 7 golova, klasa svjetska !
     (Milos, 21. novembar 2020 21:07)

    # Link komentara

  47. Dzaba mu ovakve pobede, dobro je narusio svoj ugled. Ne radi se o tome da njegove ekipe ne postizu mnogo golova kao sto neko rece, vec o tome da on nikad protiv protivnika koji je jednak njemu ne sme napasti, uvek mu se igra zasniva na defanzivi i kontri. Nekad mu to upali, ali bogami zadnjih godina cesce ne. Sramota je bilo protiv Lajpciga prosle sezone igrati onako kukavicki! Kao sto je sramota bila i igrati onako ziheraski protiv Sevilje dok je vodio United. Na sred Old Traforda ga oduvala Sevilja. Nikad protiv protivnika ravnog sebi nije izasao i napao, osim mozda smao tog cuvenog el klasika kad je dobio po usima upravo od Gvardiole ako se ne varam 5-1 je bilo. Probao i video da ne zna da tako igra. Dakle o tome se radi. Evo veceras, City ih sterao u misiju rupu, i ovi iz dva suta, fakticki dve kontre usunja 2 gola. Ovako moze pobediti 1 u 5 utakmica. Ove sezone mu se poklopile kockice jer City i LFC nisu u formi. Mnogo toga utice na to, ali vidimo i po tabeli da je mnogo toga cudno ove god. Ali ovakvom igrom ne moze do trofeja. Proslo je to vreme. Kukavicki pristup vise ne prolazi a on je upravo to. Nema hrabrosti igrati napadacki protiv bilo koga ravnom sebi. Na prstima jedne ruke mogu nabrojat takve utakmice. Zato ni prismrditi ne moze Gvardioli, a o Klopu da ne pricam. To je drugi univerzum za njega, ali ne samo oni. Inace, Murinho je trener koji je potrosio najvise love u istoriji fudbala,a njegovi fanovi prozivaju druge. Neverovatno!
    (Beli, 21. novembar 2020 21:06)

    # Link komentara

  48. Dzaba mu ovakve pobede, dobro je narusio svoj ugled. Ne radi se o tome da njegove ekipe ne postizu mnogo golova kao sto neko rece, vec o tome da on nikad protiv protivnika koji je jednak njemu ne sme napasti, uvek mu se igra zasniva na defanzivi i kontri. Nekad mu to upali, ali bogami zadnjih godina cesce ne. Sramota je bilo protiv Lajpciga prosle sezone igrati onako kukavicki! Kao sto je sramota bila i igrati onako ziheraski protiv Sevilje dok je vodio United. Na sred Old Traforda ga oduvala Sevilja. Nikad protiv protivnika ravnog sebi nije izasao i napao, osim mozda smao tog cuvenog el klasika kad je dobio po usima upravo od Gvardiole ako se ne varam 5-1 je bilo. Probao i video da ne zna da tako igra. Dakle o tome se radi. Evo veceras, City ih sterao u misiju rupu, i ovi iz dva suta, fakticki dve kontre usunja 2 gola. Ovako moze pobediti 1 u 5 utakmica. Ove sezone mu se poklopile kockice jer City i LFC nisu u formi. Mnogo toga utice na to, ali vidimo i po tabeli da je mnogo toga cudno ove god. Ali ovakvom igrom ne moze do trofeja. Proslo je to vreme. Kukavicki pristup vise ne prolazi a on je upravo to. Nema hrabrosti igrati napadacki protiv bilo koga ravnom sebi. Na prstima jedne ruke mogu nabrojat takve utakmice. Zato ni prismrditi ne moze Gvardioli, a o Klopu da ne pricam. To je drugi univerzum za njega, ali ne samo oni. Inace, Murinho je trener koji je potrosio najvise love u istoriji fudbala,a njegovi fanovi prozivaju druge. Neverovatno!
    (Beli, 21. novembar 2020 21:06)

    # Link komentara

  49. Ndombele-Hojbjerg, najbolji tandem veznjaka u premijer ligi. Hojbjerg neumorna radilica, Ndombele majstor sa loptom i kreator igre, mislim da umnogome u tome lezi kljuc dobrih igara Totenhema ove sezone.
    Ndombelea sam gledao jos iz perioda kad je bio talentovani klinac Amijena, videlo se jos tada da decko ima magiju u nogama i pregled igre vrhunskog veznjaka, drago mi je sto je sav svoj talenat uspeo da pretoci u suvi kvalitet i sto igra odlicno na najvisem nivou fudbala.
    A Kejn je prica za sebe, i kad ne daje golove njegov uticaj na ekipu je nemerljiv. Engleska dugo dugo nije imala ovako dobrog igraca. Istinska svetska klasa.
    (Stevan, 21. novembar 2020 20:58)

    # Link komentara

  50. Totenhem titula? Hahahaha.. dobar vic
    (BorisSrb, 21. novembar 2020 20:56)

    # Link komentara

  51. Искусно!
     (Фактор мира и стабилности, 21. novembar 2020 20:55)

    # Link komentara

  52. Mozda Gvardiola nikad vise ne osvoji LS al meni se mnogo svidja kako su igrale sve ekipe koje je on trenirao.
     (BOSS, 21. novembar 2020 20:54)

    # Link komentara

  53. Totenhem ide po titulu? Mora da se šalite.
     (Biću Slobodan, 21. novembar 2020 20:50)

    # Link komentara

  54. Još 500m za gospodina ćelu, da se pojačaju još malo na svakoj poziciji. Ili da kupe neku tekmu??
     (The_Dejan, 21. novembar 2020 20:46)

    # Link komentara

  55. Totenhem titula? Hahahaha.. dobar vic
    (BorisSrb, 21. novembar 2020 20:46)

    # Link komentara

  56. Neće oni niđe :)
    (Jirgen Klop, 21. novembar 2020 20:45)

    # Link komentara

  57. Doktor Žoze... 'ladno mu Kejn igra pleja, genijalac je video šta je potrebno posle odlaska Eriksena. I našao za malu kintu sjajnog Hojbjerga. Eriksen se baš zeznuo, otišao u raspalu seriju A, umesto da ostane... samo bi mogao da napreduje kod ozbiljnog trenera. Ali, neko bira lakšu kintu a neko borbu za titule u najtežoj ligi na svetu. Stvar mentaliteta. Oni luzeri iz Junajteda plaču i kukaju na Pogbu, koji im je oterao trenera. Sad neka uživaju sa Pogbom kao Srbija sa SMS-om.
    (Mali Hijavata, 21. novembar 2020 20:44)

    # Link komentara

  58. Bio pročitan ili ne, bio mator ili bivši trener kako ga nazivaju, Murinjo uvek protiv jačih i skupljih ekipa ume da postavi igrače i taktiku da uz manje šuteva, poseda, kornera da više golova i pobedi.
     (Bard Živa, 21. novembar 2020 20:42)

    # Link komentara

  59. Pozdrav iz.. Antverpa..
    (Milos, 21. novembar 2020 20:41)

    # Link komentara

  60. Volili ga ili mrzili ali ako se kockice poklope po njegovom, Murinjo je jednostavno jedan od najvecih trenerskih majstora svih vremena.
    Danasnja igra i takticka postavka su bili pravi masterpiece
    (misterX, 21. novembar 2020 20:39)

    # Link komentara

  61. ahahahahah, rastavio sa zivotom svaki put tog ‘dokazanijeg trenera’, kakav nemac pojma
    (Goran Loznica, 21. novembar 2020 20:21)
    Nisi dorastao da trolujes osobu pod tim nikom.
    (onako usput, 21. novembar 2020 20:39)

    # Link komentara

  62. Totenhem do titule!
    COYS!
    (Peki, 21. novembar 2020 20:37)

    # Link komentara

  63. @Fotos

    Jesi li gledao utakmicu, ili tipicno ono Live score poznavalac fudbala? Totenhem ih je ODUCIO od fudbala.
     (neki veliki dr, 21. novembar 2020 20:36)

    # Link komentara

  64. Ako ćemo iskreno ovaj siti večeras na terenu nije ni upola toliko jak po imenima kao onaj od pre dve godine
     (Milan, 21. novembar 2020 20:35)

    # Link komentara

  65. Siti 22 suta, 10 kornera. Totenhem 4 suta, 0 kornera. i sad ti igraj napadacki.
    (fotos, 21. novembar 2020 20:31)

    # Link komentara

  66. Kako mi samo tesko padaju porazi Sitija, vrijeme je da se uozbilje vlasnici i dovedu Mesija plus 4 ozbiljna pojacanja jer ovako ne mogu na Murinja Rusiju. Dodaju se do besvijesti, naprave neku situaciju ali dvije kontre, dva gola, ćao zdravo. Bravo Žoze.
    (Red devil 7, 21. novembar 2020 20:27)

    # Link komentara

  67. Ovo je Murinjov pecat a igraci uspjeli uraditi sve sto je on zamislio. Jednostavno svaka cast!
    (Sting, 21. novembar 2020 20:26)

    # Link komentara

  68. Murinjo je sigurno dokazaniji trener,jer je osvojio Ligu Sampiona sa Portom koji nije bio favorit za osvajanje...A Gvardiola je vodio samo velike ekipe...I nista u Ligi Sampiona nije uradio ni sa Bajernom ni Sitijem...
    (Nikola, 21. novembar 2020 18:18) ahahahahah, rastavio sa zivotom svaki put tog ‘dokazanijeg trenera’, kakav nemac pojma
    (Goran Loznica, 21. novembar 2020 20:21)

    # Link komentara

  69. Svo taktičko savršenstvo Žozea Murinja u jednoj utakmici, tačno se znalo ko šta treba da radi gde ko treba da stoji, ko koga da preuzima, i neverovatna transformacija iz odbrane u napad, kad igrači kogu da prate njegove zamisli i kad hoće da prate njegove zamisli, njegove ekipe su jako opasne, a on ima baš ono što mu je potrebno da ostvari sve svoje zamisli.
    (Sasa, 21. novembar 2020 20:19)

    # Link komentara

  70. Ajmo još 200 miliona za gospodina da zategne tu zadnju liniju.
     (stefan, 21. novembar 2020 20:10)

    # Link komentara

  71. I pogledas tabelu i vidis opet isto kao i dok je vodio Inter, Real Madrid ili Chelsea svojevremeno - "najdefanzivniji trener, sa destruktivnom igrom, trener koji ume samo da parkira autobus ispred svog gola" opet ima najvise postignutih golova u ligi... Njegove ekipe mozda ne igraju toliko atraktivno ali skoro uvek budu najefikasnije u ligi, ako mi ne verujete, proverite tabele spanske, italijanske ili engleske lige dok je on radio u njima (jedino sa Man Utd. se nije bas proslavio ali njima vise ni Ser Aleks ne bi mogao pomoci)...
    (sofronije, 21. novembar 2020 20:05)

    # Link komentara

  72. Kejn je pored toga sto je vrsan golgeter postao i vrsan asistent
    Veceras je zabelezio vec svoju 9. asistenciju u ligi
    (Miki, 21. novembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  73. Bilo kako bilo, Totenhem igra jako dobar fudbal. Dovodi Murinjo polako sve na svoje mesto.
     (tmi_smo_i_biti_cemo_fini, 21. novembar 2020 19:56)

    # Link komentara

  74. Ništa novo u duelu Žozea i Pepa. Španac napada, Portugalac daje golove...
     (Majstor sa mora, 21. novembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  75. Atomski fudbal
    (Durlan do Mekdonalds, 21. novembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  76. Gvardiola, najveca trenerska prevara u istoriji fudala.
    (bosko, 21. novembar 2020 19:41)

    # Link komentara

  77. Totenhem nije najjača ekipa u ligu, ali je vodi GOAT.
    (LA, 21. novembar 2020 19:20)

    # Link komentara

  78. Nije var ponistio nista. Gol nije regularan te nije zbog toga priznat
     (vaxilar, 21. novembar 2020 19:01)

    # Link komentara

  79. Mislim na Poketina... mnogi ga još hvale, a ja ne mogu da verujem da nije video koliki potencijal ima tandem Son-Kejn... i to najčešće u dva poteza... A Murinjo je oduvek igrao na dva, tri brza igrača u kontrama. U Interu sa Snajderom, Etoom i Militom je uzeo titulu...
     (Bolesni skot, 21. novembar 2020 18:57)

    # Link komentara

  80. @ Nikola....Kad bi se na ovaj nacin radila evaluacija trenera, niko nikog trenirao ne bi, a Oto Rehagel bi bio najbolji trener u postojecem kosmosu..
     (JaSam, 21. novembar 2020 18:43)

    # Link komentara

  81. Rivalstvo moua i guardiole trebalo bi se zvati 'derbi dva josipa'.
    Velike face zvale su se tim imenom. Broz, dzugasvili...
    Pa onda 'sveta 3 josipa': hrvatski udbasi manolic, perkovic, boljkovac.
    Pa verdi i galibardi.
    A uvijek pomislis na isusovog tatu, 'bezazlen kao golub i mudar kao zmija', a ono sve opasniji od opasnijih.
    Kakav ernest, vazno je zvati se josip. :D
    Idemo, mourinho!
    (Pijani zlotvor, 21. novembar 2020 18:38)

    # Link komentara

  82. Nadam se Gvardiola.
     (Will Mosley, 21. novembar 2020 18:33)

    # Link komentara

  83. trenutno je bolji totenhem
    tako da ocekujem egal utakmicu gde totenhem nece izgubiti
     (Jaime Vardy, 21. novembar 2020 18:28)

    # Link komentara

  84. Smejurija od lige i fudbala. Samo trcanje. Nigde lepote. Englezi i fudbal? Xexexexex
    (Freddy, 21. novembar 2020 18:23)

    # Link komentara

  85. City je neprikosnoven po igri vec godinama, tu nema dileme, zajedno sa Liverpulom čine strašan dvojac Premijer Lige.
    Tu dileme nema, bez obzira za koga se navija i prema kojoj ekipi idu simpatije.
    Uzeli titule ili ne, i Klop i Pep napravili su aždaje od svojih timova, melju non stop, ništa im ne smeta, ni bunker, ni vreme, ni kada gube, ni sudije, ni gostovanja, ni što igraju non stop.
    Dostigli su savrsenstvo fudbala, poput Bajerna, i nekada Barse, igraju proaktivno i proatraktivno, a imaju i rezultate.
    Ove sezone ih juri po meni najpre Celzi,pa onda I ostali, Totenhem Junajted, o Arsenalu i Lesteru, iako ih gotivim, Arsenal pogotovo, ali u njemu je dzumbus već godinama unazad,ne treba trošiti vreme o priči o tituli.
    Ali svi oni međusobno mogu da se takmiče i da dobiju jedan drugog, ali na duge staze, pokazalo se da Klop i Pep su daleko ispred svih.
     (legolas, 21. novembar 2020 18:22)

    # Link komentara

  86. Murinjo je sigurno dokazaniji trener,jer je osvojio Ligu Sampiona sa Portom koji nije bio favorit za osvajanje...A Gvardiola je vodio samo velike ekipe...I nista u Ligi Sampiona nije uradio ni sa Bajernom ni Sitijem...
    (Nikola, 21. novembar 2020 18:18)

    # Link komentara