1. Svi top sportisti su dopingovani u nekoj meri, ko god veruje da postoji top borac, bokser, atleticar, biciklista koji je cist veruje u bajke. To zna svako ko se ozbiljnije bavio sportom
    (David, 24. novembar 2020 21:10)

    # Link komentara

  2. Jones nije ni blizu da bude GOAT. Pored toga što se više puta dopingovao, on je prikazivao prilično skromne nastupe kada je bio čist, tako da se može čak smatrati da je izgubio od Gustavsona, Santosa i Rejesa.
    (Zo, 17. novembar 2020 21:05)

    # Link komentara

  3. GOAT je samo jedan a to je Darko Stošić....svako ko misli drugačije je globalista,satanista,soroševac,reptilijanac ili ustaša.....😂😂😂😂
    (Kalevra, 17. novembar 2020 16:16)

    # Link komentara

  4. @ (@stanislav)
    Izgubio je prve 3 runde, a druge 2 nisu bile za 10-8.
    (Stanislav, 17. novembar 2020 16:09)

    # Link komentara

  5. Ajmo ovako. Kako je to moguce da je izgubio od Gustafsona? Sto se Rejesa tice, ima osnova da je bio losiji i izgubio, ali da li bi trebalo da se dobije pojas za onakav nastup?
    (@stanislav, 17. novembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  6. Mislim da je besmisleno oduzimati mu borbe na kojima nije pao. Mozda se tad dopinogovao, ali isto tako mozemo reci da se neko ko nije uhvacen takodje mozda dopingovao. Neka kazemo cak da je trebalo da bude dozivotno suspendovan nakon borbe sa Kormijeom, to je i dalje cak 10 pobeda u mecevima za titulu, svakako ga kvalifikuje za pricu o najvecem ikad. Doduse, tu su jos Silva i Dzonson sa velikim brojem pobeda Cejudo (nisam bas siguran oko transkripcije, Sehudo mozda?), i Amanda kao dominantni dupli sampioni i mozda najimpresivniji GSP kao dominantan sampion u jednoj kategoriji sa titulom u drugoj.
    (jsx, 17. novembar 2020 14:20)

    # Link komentara

  7. @Aca
    Armstrong je i dalje najbolji biciklista svih vremena a doping je priča za malu decu. Da je našpricani Armstrong gubio trke od "čiste" konkurencije, ajte molim vas ko još veeuke u to! Sećam se jedne godine prvih 17 pozicija je uhvaćeno (nekad 7 toku karijere) na kontroli a onda svi po Armstrongu kako je prevarant. Nikoga on nije prevario, čovek je stvarno najbolji biciklista sami što su njemu sve oduzeli a ostali su prošli sa godinu dve suspenzije. A Džons je realno izgubio od Gustafsona, Santosa i Rejesa tako da nije baš da ima najviše odbrana titule.
    (Stanislav, 17. novembar 2020 13:42)

    # Link komentara

  8. Znaci koliko ovde ljudi ne znaju to je neverovatno. Kaze lik "pa dobro dopingovao se ali ih je sve prebio". Pa bravo majstore samo se vidi koliko ne poznajes kakvi se PEDevi koriste danas. Nije to samo porastu ti misici kako ovde misle. Supstance danas ubrzavaju vreme reakcije sto je mozda najveca prednost koju mozes da imas u MMMA, ubrzavaju oporavak misicnog tkiva sto ne samo da pomaze kod kardija u samoj borbi vec mozes i vise i intenzivnije da treniras, da ne pominjem ono sto se podrazumeva kao sto su fizicka snaga, agilnost i ostalo.

    Reci "pa dobro" za pozitivan test je smesno. Ajde da stavimo Kormijea na isti program a da Dzons bude cist, necu nista da tvrdim kako bi proslo ali oni koji ovde pravdaju varanje treba da se pogledaju u ogledalo malo.

    Lik je bio pozitivan tri puta a cim se vratio izgledao je veoma lose protiv Rejesa (realo izgubio borbu) i Santosa a oni lagano izgubili obojica sledece meceve. Mislim mozemo svi i da se pravimo budale. Pogotovo izucite malo sta je Turinabol koji je nadjen kod Dzonsa u telu i kada se i zasto koristi.
    (saiyan, 17. novembar 2020 13:05)

    # Link komentara

  9. (nik., 17. novembar 2020 12:25)

    Pa i Lens Armstrong je osvojio 7 puta za redom Tour de France i bio GOAT ali sad vise nije upravo zbog dopinga
    (Aca, 17. novembar 2020 12:58)

    # Link komentara

  10. Pocistio je konkurenciju i najbolji je borac u poluteskoj realno. Ok dopingovao se, bio neozbiljan...ali u svakom mecu je bio bolji od protivnika. Svidelo se to nama ili ne istina je...
    (nik., 17. novembar 2020 12:25)

    # Link komentara

  11. Pa sta,koliko su Alija osporavali,kacili mu afere i za koje je kriv i za koje nije. Ali dzabe,ipak je bio nesto neponovljivo,najveci ikada. Ako je ovaj momak polomio sve,ne vidim sta je problem.
     (Приватни детектив Ђидо Мова, 17. novembar 2020 12:17)

    # Link komentara

  12. Ako bi se dokazao i u kategoriji iznad onda sigurno ne bi bilo dileme da li je najbolji.
     (Aleksandar, 17. novembar 2020 12:02)

    # Link komentara

  13. Naravno da jeste, covek koji je titulu branio nebrojano puta protiv najjace konkurencije. On i GSP su najbolji ikada. Ne treba mesati sport i privatan zivot. Sto se samog sporta tice, covek je najbolji.
    (NekoBzvz, 17. novembar 2020 11:47)

    # Link komentara

  14. Donekle se slazem sa DC-jem. Tacno je da dopingovanje kompromituje sportistu a pogotovo na tom nivou kada se govori o "najvecem ikad". Ipak, kad pogledam sta je Dzons uradio i koliko je dominirao citavu deceniju, uz takvo ponasanje i toliko neozbiljan pristup, ne mogu da kazem nista drugo sem da je najopasnija glava koja je usla u ring.
    (Bones, 17. novembar 2020 11:43)

    # Link komentara