1. GOAT ne postoji, jer se ljudi nikada nece dogovoriti oko toga sta znaci 'najveci'.
    Ali ako pitate ko je 'najuspesniji' i 'najtrofejniji', odgovor je jednostavan - Luis.
    (Traktor, 16. novembar 2020 00:26)

    # Link komentara

  2. @Ivane, niko mu ne spori kvalitet ali jednostavno za mene ne moze da udje u istu pricu sa Sumaherom i Senom. Svaka cast na titulama ali svako zna da je Mercedes predominantan i nadam se da ce sledece sezone Ferari uspjet nesto da uradi, da Ferstapen bude konkurentan kao i Fetel. Hamiltonu najveci rival zadnje 2 sezone Botas a vidio si danas koji je to prosjek vozac
    (Miki28, 15. novembar 2020 13:46)
    Potpuno si u pravu,nisu u istoj prici. Momak je ispred obojice trenutno tako da je on u svojoj prici. Sledecem najboljem u istoriji ce biti zaista tesko da ga pretekne.
    (no name, 15. novembar 2020 21:56)

    # Link komentara

  3. @Dr.Mr.Sr.
    Evo ja sam formulu 1 gledao u vreme kada je Pike vozio a ne na YT. Ferari je u Sumaherovo vreme imao daleko najbolji bolid. Pricam o godinama u kojima je dominirao, ne pricam o godinama sa Vilnevom, Hilom i Hakinenom. Tada su pravili bolid. A kada su ga napravili to je bilo savrsenstvo. Pogledajte samo koliko je bodova Ferari tada osvajao, bilo je presmesno. Naravno, ne znaci da je Sumaher bio los vozac ali daleko od toga da je u dok je uzimao titule u Ferariju imao ozbiljnu konkurenciju....
    (Vetar u ledja.., 15. novembar 2020 20:14)

    # Link komentara

  4. Vidim većina komentara osporava šampiona, svi mi koji smo vozili kečeve, pa posle seli u mnooogo bolja auta smo vozači. A sada stavite šumahera u ovaj bolid mercedesa ne bi se snašao, a razvijao ga je. Hamilton kada se pojavio na sceni bio je dominantan u odnosu na kolegu Alonsa, dečko zna da vozi, ima mirnu glavu, Šumi kvaran bezobrazan, a kralj od svih vozača koje ja pamtim je Mensel što je i pokojni Sena priznao. Boljeg od njega nema, a ne spominje se uopšte. Nisu titule samo bitne.
    (zvomko, 15. novembar 2020 17:21)

    # Link komentara

  5. @saqe Kad je Sumaher osvajao titule, ukljucujuci one sa Ferarijem, nije samo Ferari imao bolid koji moze da pobedi, kao danas Hamilton. Kao drugo zuba Ronaldo je bolji igrac od CR7 i Mesija zajedno, karijeru bolju nije imao zahvaljujuci povredama. Kao trece, nemoj komentarisati ljude i dogadjaje, koje si video samo na YouTube!
    (Dr. Mr. Sr, 15. novembar 2020 16:54)

    # Link komentara

  6. Niti je on GOAT, niti Sumaher, najveca prevara u istoriji sporta.
    (Vucko, 15. novembar 2020 16:50)

    # Link komentara

  7. Raikonen je za dve klase bolji vozac od njega. O ostalim legendama ne vredi ni pricati, nije im ni blizu. Ali ni izdaleka.
    (Misa, 15. novembar 2020 16:49)

    # Link komentara

  8. Kao što su pljuvali Šumija tako sada i njega. Hamilton je već sad veći od Šumija, tj. najveći. Svaka čast.
    (Milos, 15. novembar 2020 16:37)

    # Link komentara

  9. Koji bre goat??? Decko nije ni medju 20 najvecih.
    (Misa, 15. novembar 2020 16:36)

    # Link komentara

  10. GOAT??? Ovo G na pocetku skracenica od Glok, a ovo T od Timo. To mu je i sustina, pocinje i zavrsava sa tim.
    (mr, 15. novembar 2020 16:33)

    # Link komentara

  11. "Fanovi" Formule 1 kroz istoriju:

    1968 - Moze Dzim Klark slobodno da ima najvise pobeda, on nikada nece biti ni blizu dobar kao Fandjo, Askari, Mos...

    1988 - Lako je Seni i Prostu da pobedjuju kada imaju ubedljivo najjaci bolid! U takvom bolidu bih i ja pobedjivao! Nek predju u Minardi, pa da vidimo koliko su stvarno dobri!

    2004 - Sumaher je prevara od vozaca! Dzabe mu 7 titula, on nikada nece biti istinska legenda Formule!

    20XX - Jak mi je on vozac, Hamilton bi ga oduvao sa staze kad bi se sad vratio u Formulu!

    Itd...
    (Ser Kokeza od FSS-a, 15. novembar 2020 16:27)

    # Link komentara

  12. Ljudima je generalno tesko da prihvate nove "koze". Kao sto mnogi i dalje smatraju Pelea, Maradonu ili debelog Ronalda boljim od Mesija i CR7.
    Ovi sto pricaju kako su ovo titule konstruktora a ne vozaca, pa daj onda da brisemo i 5 titula Sumahera sa Ferarijem. Titule ne osvajaju samo dobri vozaci...
    (saqe, 15. novembar 2020 16:02)

    # Link komentara

  13. Pratim F1 od ranih sedamdesetih i nije mi ništa manje interesantna nego u vreme Sene, Prosta, Mensela ili Šumahera. Svaka epoha ima svoje heroje a ovaj klinac je vozačko čudo, u to nema sumnje. Zar mislite da bi ga McLaren i Mercedes angažovali da ne zna da vozi? Ovo danas je bilo vrhunsko umeće, smanjiti greške i potrošnju guma na minimum i čekati svoju šansu... Eto, zato je No. 1. Verujem da ima tu mladih vozača koji će sledeće godine biti ozbiljna konkurencija ali za sada kapa dole ovom mladiću.
    (AleX, 15. novembar 2020 15:56)

    # Link komentara

  14. Ovi komentari(kao i uostalom i za Lebrona,Mesija,Ronalda)samo govore da bi mi,da Djokovica nema,za teniske GOAT-e birali izmedju Samprasa,Borga i Lejvera,u svim sportovima se prizivaju stara dobra vremena jedino u tenisu juce i sutra ne postoji,toliko smo objektivni
    (jatabare, 15. novembar 2020 15:44)

    # Link komentara

  15. o cemu ti to majstore? Mislis da Sumaher, Hakinen ili oni stariji vozaci ne bi bili sampioni u danasnje vrijeme jer su bolidi brzi? Bezbjednost je na najvecem mogucem nivou sto ne bih bas rekao da je bio slucaj ranije, uostalom jedan od najvecih je i poginuo na trci. A sto Kvyat? A sta mislis da je u bolidu Mercedes Ferstapen? Rikardo? Mislis da ne bi bili sampioni? Pa i Fetel koji je izgubio volju za trkanjem? Sampion moze biti samo odlican vozac a to Hamilton jeste, to mu niko ne osporava ali GOAT nije. Isto kao sto Lebron James nije GOAT u kosarci iako mediji pokusavaju to da proguraju tako ni Hamilton nije u F1, prosto i jednostavno.
    (Miki28, 15. novembar 2020 14:36)

    Zaboravio si Fandja, Hila, Fitipaldija. I oni bi verovatno bili prvaci u Mercedesu. Misliš da je Rikardo bolji vozač od Botasa a Botas ima isto vozilo kao i Hamilton? Stvar je i u kostruktorima. Svako se trudi da napravi bolji bolid od konkurencije. Oriol je bio neprikosnoven u WRC u relijima, Carlos Sainz otac ovog junoše takodje. U Citroenu. A sva vozila su bila tu negde. Nipodaštavati 7 titula i 94 pobede u F1 je čista budalaština. Šta je po tebi merilo kada porediš Šumahera, Senu i Hamiltona? Samo simpatija i ništa drugo. Hamilton je crnac pa ti nije simpatičan? Šta je to bolje imao Šumaher od Hamiltona ili Sena. Možda će u budućnosti Lecrer da sve ovo nadmaši a neko će i tada da tvrdi da su Sena ili Šumaher bolji
    (Zvezda, 15. novembar 2020 15:43)

    # Link komentara

  16. Ako ćemo pravo, najbolji vozač svih vremena se zna! To je Huan Emanuel Fandjo!
    Imate jutjub pa pronadjite snimke... Inače i tada se vozilo 300 na sat, ali sa kožnom kapom, pilotskim naočarima, na gumama 145/90 R 25...užim nego sada u GP moto... ni servo, ni elektronila, ni leptiri i dugmići, ni telemetrija... ništa! Čisto umeće i hrabrost.
    (Bolesni skot, 15. novembar 2020 15:31)

    # Link komentara

  17. Cestitke najboljom vozacu svih vremena! Dogodine 8!
    (EUFORIJA, 15. novembar 2020 15:07)

    # Link komentara

  18. Где су они “стручњаци” од јуче, што онако самоуверено устврдише, како Хамилтон не уме да вози по киши и како су, малтене, сузу пустили, гледајући перфекцију звану “Макс Ферштапен вози по киши”, те како их је подсетио на Сену и још сијасет глупости... е па стручњаци драги, покрите се ушима, поклоните се новом/старом шампиону и, ако ништа друго, не скрнавите легендарног Сену, поредећи га са Максом. Позз
    (ПаКоДруги, 15. novembar 2020 15:04)

    # Link komentara

  19. Prost; stil, pouzdanost, tehnicka perfekcija. I ne u najbojem bolidu, zbog tadasnjeg trzista, jer Honda je osvajala Juznu Ameriku, Sena je bio vazniji.. A gledao sam i starije, Fitipaldija, Rojtemana, Dzonsa, Patrezea, Arnua, iako nisu mnogi bili prvaci, to je prstalo od nadmetanja, i to bez raznih pomagala. Nije bilo telemetrije, komunikacije sa boksom, ma ovo je video igrica, ali opasna, ne umanjujem vrednost titule, ali, ne izgleda veliko kao pre, vise kao statistika..
    (Dali Bocek, 15. novembar 2020 14:57)

    # Link komentara

  20. F1 je pre svega takmicenje konstruktora tako da poredjenje rezultata vozaca iz razlicith timova i era nema smisla, pa tako nema smisla ni proglasavanje "GOATa". Sve su to veliki sampioni i nema potrebe porediti ih. Meni licno je najbolji Dzim Klark.

    Hamilton je izuzetan vozac, nije slucajno u Mercedesu i nije slucajno 7 puta sampion. Da ne moze bas svako da osvoji titulu cak ni u Mercedesu pokazao je Botas, ali sa druge strane postoje i vozaci koji verovatno ne bi dozvolili Niku Rosbergu da im otme titulu i ostvarili bolji ucinak od Hamiltona da su vozili u Mercedesu.
    (Vuk, 15. novembar 2020 14:54)

    # Link komentara

  21. Ne pratim već odavno F1, ali sam Hamiltona zgotivio kada se pojavio i uz Kimija bio mi je omiljeni vozač u karavanu. Svaka mu čast na postignutom, nije mala stvar uzeti sedam titula i imati rekordni broj pobeda. Što se tiče GOAT priče, i sam Hamilton se već izjasnio na tu temu, imate na netu; u Top Gearu vozi Senin Meklaren, i tako. Pogledajte, ko nije. Nemojte pljuvati po momku, zna i on ko je GOAT i nije ga stid da to kaže.
    (kolja, 15. novembar 2020 14:54)

    # Link komentara

  22. Hvala svima na podrsci !!! opet smo zapusili usta
    (Mercedes Petronas F1, 15. novembar 2020 14:47)

    # Link komentara

  23. Hamilton nikada na stazi nije na nedozvoljen način oteo nikome ništa i nikoga namerno nije ugrozio. A to sto je 7 (sedam) puta postao šampion F1 nešto govori zar ne. Nije lako izbrojati do 7 a ne osvojiti 7 titula. Veliki vozač! Nisam klinac, pratim F1 od Mensela aktivno. Luisu najsličniji stil je imao Prost (Profesor).
    (Laza, 15. novembar 2020 14:38)

    # Link komentara

  24. @zvezda o cemu ti to majstore? Mislis da Sumaher, Hakinen ili oni stariji vozaci ne bi bili sampioni u danasnje vrijeme jer su bolidi brzi? Bezbjednost je na najvecem mogucem nivou sto ne bih bas rekao da je bio slucaj ranije, uostalom jedan od najvecih je i poginuo na trci. A sto Kvyat? A sta mislis da je u bolidu Mercedes Ferstapen? Rikardo? Mislis da ne bi bili sampioni? Pa i Fetel koji je izgubio volju za trkanjem? Sampion moze biti samo odlican vozac a to Hamilton jeste, to mu niko ne osporava ali GOAT nije. Isto kao sto Lebron James nije GOAT u kosarci iako mediji pokusavaju to da proguraju tako ni Hamilton nije u F1, prosto i jednostavno.
    (Miki28, 15. novembar 2020 14:36)

    # Link komentara

  25. @Jeremija

    stvar je prilično jasna? Za koga ?
    za tebe i ostale koji gledate brojeve?Pa ovo je valjda jedini sport gde zbog odsustva raspoloživih uslova koji treba da su jednaki za sve brojevi ne mogu da odlučuju.Tehnološka dominacija Mecedesa je kao kada bi na početku svake fudbalske utakmice Real i Barsa imali penal onako tek da počne utakmica...
    Ajde neka bar dva tima za početak imaju iste bolide garantujem da bi bio na 30%kao i da bi ovaj sport bio mbogo interesantniji i gledljiviji.
    (Stipsa, 15. novembar 2020 14:36)

    # Link komentara

  26. Obozavao sam F1 kao klinac gledao sam taj period Sumaherove dominacije i jedino sto mogu da kazem da iz te generacije pa bar 5 njih bi pocepalo Hamiltona dakle mnogo jaca konkurencija nego danas.
    Ta ekipa braca Sumaher, Hakinen, Baricelo, Truli, Kultard, Baton. Jedino jos Raikonen vozi iz tog vremena. Ovo sad ne da je dosadno nego sam vidjao trke puzeva koje su zanimljivije.
    (Hanibal ante portas, 15. novembar 2020 14:19)

    # Link komentara

  27. Tezinu njegovih titula uporediti sa Sumijem,Prostom,Senom i ostalim je smesno!
    (curvasud, 15. novembar 2020 14:00)

    Gde Markosa Senu nadje? Pa on nema ni upola titula kao Sumaher, jer ga je smrt sprecila. To je kao kad bi rekao da je Pjermario Morisini bio bolji igrac od Joana Kabaja.
    (Will Mosley, 15. novembar 2020 14:15)

    # Link komentara

  28. Automobilizam je specifičan jer ima više različitih šampionata i ne može da se kaze evo taj je najbolji vozac u istoriji..Ko moze da tvrdi da je bolji vozac formule 1 od vozaca relija i obrnuto.Tu su i nascar i indycar koji nisu kod nas popularni ali i njihovi fanovi mogu da tvrde da su najbolji u tim šampionatima najbolji vozaci u istoriji.
    (Aleksandar, 15. novembar 2020 14:14)

    # Link komentara

  29. Sumi hvala ti ..nisam siguran da doticni moze pertle da ti veze..bio sam mali kad je Sena poginuo, a Prosta i ostale nisam gledao..sve u svemu, smesno je sve ovo danas..
    (R Stiltskin, 15. novembar 2020 14:13)

    # Link komentara

  30. Jedan je GOAT, a to je Fernando Alonso.
    (Will Mosley, 15. novembar 2020 14:12)

    # Link komentara

  31. Formula 1 je bila prestizan sport do pocetka 90ih.Najzanimljivije trke su bile 70ih i 80ih.Prestizanja,udesi,zapaljena vozila,povređeni vozaci sa smrtnim krajem...Sve je to diglo Formulu 1 kao jedan dominantan i opasan sport.Od 1994 pocinje nestajanje F1 koju smo do tada znali.Isuvise nove tehnologije,elektronike,robotike smanjilo je vozacu upravljanje vozilom.
    Zadnji vozac je bio Ajrton Sena.Posle njega nastupaju nova pravila i nove mafijaske vaze.Sponzori,novac,mediji su od tada bili najveci mocnici u svetu sporta politike.Tako da je F1 od Ferarija unistena.Polako su ugasili F1.Sam Hekinen je izasao iz sporta zbog nepravilnosti i dodvoravanju pravila samo jednom timu Ferariju.Sa vremenom su drugi ucili sta ciniti u buducnosti.Iz nicega je isplivao Red Bul sa Fetelom.Cetri u nizu svetski sampion.Pravi gresku odlazi za Ferari koji nije vise bio sposoban napraviti auto.Na drugoj strani Mercedes je ucio pravio auto da bude sampion.Doveli su nove ljude nove inzinjere nove sponzore i verovali u jednog vozaca Hamiltona.Ispostavice se danas da je to bila dobitna kombinacija.Mozemo pricato ovo ili ono ali cinjenica je da kad spojis odlicno auto i odlicnog vozaca uspeh je neizbezan.Samo niko nije verovao da ce oboriti rekord.
    Eto desilo se i to.
    Ferari je bio pionir a Mercedes usavrsio novu F1.
    Verujem da ce ici na deset titula.
    Mercedes ima jak tim,dominanto auto,fenomenalnog vozaca.
    Ferari je pokvario F1 a Mercedes izvukao pouke i satrao ih sve za sva vremena
    (Mirko Kojotovski, 15. novembar 2020 14:11)

    # Link komentara

  32. Imam pitanje i ne hejtujem! Gledao sam F1 sa sve treninzima,budio se u sitne sate, vodio rasprave...bio bas aktivan fan. Nikada nisam voleo Sumija, a kada je prilikom leteceg starta zakocio(bio je na pol poz i zbog toga se ovi iza njega skrkali) tu mi se ogadio. Ona trka u Brazilu kada je Baricelo pocepao sve i dobije direktivu da propusti Švabu je za povracanje. Kada je istupio Hakinen, nakon njega Montoya jasno je bilo da je uzbudjenjima kraj. Poslednje trke koje sam gledao obilazilo se kroz boxove uz ona glupa pravila da se u toku trke moraju koristiti ove i one gume...sve postalo teska smorcina.
    E sad i to pitanje: da li se poslednjih godina ista promenilo? Ima li drazi i uzbudjenja?
    Videh ovu vest pa sam kliknuo na komentare, vest nisam ni čitao.
    Poseban pozdrav onima koji su se radovali kada MINARDI uspe da zavrsi trku, fanovima Trullija i De la Rose :)
    (Role, 15. novembar 2020 14:06)

    # Link komentara

  33. Tezinu njegovih titula uporediti sa Sumijem,Prostom,Senom i ostalim je smesno!
    (curvasud, 15. novembar 2020 14:00)

    # Link komentara

  34. Ivane, niko mu ne spori kvalitet ali jednostavno za mene ne moze da udje u istu pricu sa Sumaherom i Senom. Svaka cast na titulama ali svako zna da je Mercedes predominantan i nadam se da ce sledece sezone Ferari uspjet nesto da uradi, da Ferstapen bude konkurentan kao i Fetel. Hamiltonu najveci rival zadnje 2 sezone Botas a vidio si danas koji je to prosjek vozac
    (Miki28, 15. novembar 2020 13:46)

    Ti onda nemaš pojma šta je F1. Svake godine vozila sve brža i brža. Da li ti misliš da svako može da udje u krivinu sa 250 na sat a nekada u vreme Sene i Šumahera se u istu krivinu ulazilo sa 200 na sat. Vozila su zahtevnija pa samim tim i vozači su pripremljeniji. Da li misliš da bi Kvyat da ga stave u Mercedes bio prvak sveta ako je sve do vozila. Znaš li kako je teško držati upravljač na 300 na sat sa S krivinama ili blagoj krivini. Po tebi bi svako mogao u formulu čak i oni koji voze Nascar
    (zvezda, 15. novembar 2020 13:59)

    # Link komentara

  35. @Loki upoređivanje tenisa i F1 je neumesno. Hamilton je šampion, jer pored svojih sposobnosti ima najbolji bolid. Kada bi svi imali iste formule, sigurno ne bi bio šampion 7 puta. Ne kažem da je to što je ostvario lako, on jeste veliki šampion, samo da se ne može porediti sa tenisom gde sve zavisi samo od igrača.
    (Stomak, 15. novembar 2020 13:56)

    # Link komentara

  36. Najbolji vozac svih vremena
    Sena.
    (GiranMK, 15. novembar 2020 13:56)

    # Link komentara

  37. @Stipsa

    A u vreme Sumahera njegov bolid nije bio za koplje bolji od ostalih? Nije imao dominantniji konstruktorski tim u odnosu na ostale?

    Kako ljudi kod nas ne vole tudji uspeh, to je za posmatranje...

    Brojevi ne grese, dakle trenutno su Hamilton i Sumaher na istom nivou na GOAT listi. Ako i sledece sezone Hamilton osvoji titulu, stvar ce biti prilicno jasna.

    A nostalgicari ce zauvek ostati da zive u zalu za detinjstvom i "lepsim" vremenima.
    (JeRemija, 15. novembar 2020 13:49)

    # Link komentara

  38. @Ivane, niko mu ne spori kvalitet ali jednostavno za mene ne moze da udje u istu pricu sa Sumaherom i Senom. Svaka cast na titulama ali svako zna da je Mercedes predominantan i nadam se da ce sledece sezone Ferari uspjet nesto da uradi, da Ferstapen bude konkurentan kao i Fetel. Hamiltonu najveci rival zadnje 2 sezone Botas a vidio si danas koji je to prosjek vozac
    (Miki28, 15. novembar 2020 13:46)

    # Link komentara

  39. Kao i kod Đokovića brojke su neumoljivi pokazatelj. Hamilton je G.O.A.T.
    (Loki, 15. novembar 2020 13:42)

    # Link komentara

  40. kad se vrati kuplung...klasicno menjanje brzina i sl.bez bezbroj tehnoloskih čuda ili neke nazovi inovacije koju jedan od timova ima,moze da se napravi poredjenje....ovako je bespredmetno.Bolid čini nekih 80 %,umeće vozača 20 %.Zasto se ne bi to preokrenulo.Umrtvljena je F1 odavno na žalost
    (Pex, 15. novembar 2020 13:42)

    # Link komentara

  41. Jel to Mercedes razvio tehnologiju za telepatsku opravku kočnica ili to samo GOAT plače svaki put kad mu situacija nije po volji?
    (It is I Leclerc, 15. novembar 2020 13:40)

    # Link komentara

  42. Dokle god ne voze svi isti bolid, nema dileme da motor i konstrukcija odlucuju pobednika a ne spretnost vozaca
    (sasha, 15. novembar 2020 13:35)

    # Link komentara

  43. Hamilton nije GOAT
    (Dik Solmon, 15. novembar 2020 13:33)

    # Link komentara

  44. Hamilton,Maradona,Lebron,Bolt,Taj son!
    (Wllaxy, 15. novembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  45. Nole GOAT
    (hoce li mi konacno objaviti komentar?, 15. novembar 2020 13:30)

    # Link komentara

  46. GOAT???
    Pa 'aj za pocetak da neomalovazavam
    neciji uspeh i da mu cestitam na osvojenoj
    tituli ali mi nekako nije to to. Formulu
    sam pratio do pocetka '00-ih, sada bas retko
    jer mi je nekako, sve postalo sterilno,
    kao da nema vise onog necega sto sport
    cini onim sto jeste, sve je postalo $. Recimo,
    u fudbalu se sve svelo na par klubova,
    dok do pre 15-tak godina kad krene nokaut
    faza LS, od 16 klubova, imao si bar
    10 koji su mogli da pretenduju na "usatog". E na taj nacin vidim i F1. Poz.

    P.S.
    O starim asovima ne bih trosio reci.
    (Cole, 15. novembar 2020 13:24)

    # Link komentara

  47. Kakva luda trka. Mozda najbolja u zadnjih par godina. Ako je i ovde lako trijumfovao zasto ga i dalje osporavati. Na kraju i brojke su na njegovoj strani.
    (Jovan, 15. novembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  48. Пике је бољи,Прост,Сена.
    (Мирабо, 15. novembar 2020 13:21)

    # Link komentara

  49. Po meni bolji će biti od Šumija kada u četrdeset i nekoj bude vozio u osrednjoj ekipi i sa Wolfom sklopi bolid da neki novi klinac osvoji 5-6 titula sa tim bolidom, kao što je Šumi njemu namestio sa Bronom ovaj bolid Mercedesa i ostavio da dominira...
    (Bard Živa, 15. novembar 2020 13:21)

    # Link komentara

  50. Po meni bolji će biti od Šumija kada u četrdeset i nekoj bude vozio u osrednjoj ekipi i sa Wolfom sklopi bolid da neki novi klinac osvoji 5-6 titula sa tim bolidom, kao što je Šumi njemu namestio sa Bronom ovaj bolid Mercedesa i ostavio da dominira...
    (Bard Živa, 15. novembar 2020 13:20)

    # Link komentara

  51. Tuga, pitam se da li on misli za sebe da je bolji od Sene, Laude...
    (Kikujiro, 15. novembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  52. @Miki28

    Не знам ко је испред кога.Укуси су различити.Баш овај викенд у овим временским условима су други имали конкурентне болиде.Данас је показао како се чувају гуме и без великих грешака је дошао до победе,а вероватно су га после десетак кругова сви отписали.Не осваја се тек тако титула,а тек 7!
    (Иван, 15. novembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  53. Dobar vozač, najbolja mašina ali kao plačip... (kuka kad god nije prvi tokom trke. Kočnice čudom proradile same od sebe kad je izbio na prvo mesto) ne može da bude GOAT. Nema karakter
    (mls, 15. novembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  54. Ne, ali bukvalno sam mogao svu svoju zivotnu ustedjevinu da stavim na to da ce nebeski narod, vazda najpametniji ljudi ovog sveta i najstrucniji za SVAKU TEMU IKAD bukvalno 90% pljuvati coveka koji apsolutno dominira ovim sportom kao niko nikad i tvrditi kako nije ni do kolena ljudima koji nisu osvojili pola titula koje je on osvojio. Jeste, ostali voze trotinete a on ima spejs satl, nema veze uopste sa talentom. Jeste, u vreme Sene i Sumahera su svi bili Flojd a danas voze mala deca. Daj bre ljudi, zato nam i jeste tako kako nam je jer ste svi najpametniji i lupetete i dajete pausalne sudove o stvarima o kojima ceo ostatak sveta prosto gleda logicna objasnjenja i realnost.
    (Sabre, 15. novembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  55. Al dosadi ovaj covek u p.m
    (007, 15. novembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  56. Da bi postao svetski sampion mora da se vozi na bar 3 razlicita kontinenta. Da li to 'gay lobby, black lobby' opet menjaju pravila u korist ovog cirkuzanta?
    (pARTizan, 15. novembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  57. Bravo Engleska imate najboljeg vozaca ikada, mi Srbi sa Djokovicem uskoro najboljeg tenisera!
    (eX, 15. novembar 2020 13:12)

    # Link komentara

  58. Goat kao koza da!!!
    (E viva montenegro, 15. novembar 2020 13:10)

    # Link komentara

  59. Kakav crni GOAT stavite ga u Alfu i ako osvoji slovom i brojem jednu (1) trku da kažemo da je odličan vozač .Ovo su sve titule konstruktora koji je za dva koplja ispred ostalih timova.
    (Stipsa, 15. novembar 2020 13:10)

    # Link komentara

  60. Ma kakav Goat jeste li vi ozbiljni....
    danas sve sama statistika i tabele... To poredjenje bi trebalo zabranit, svugde.

    Lauda je za sve njih tata mata. Danas sve elektronika. Dajte taj bolid bilo kome i osvojice 80% toga sto je Hamilton. Suva sreca.


    U Srbiji mnogo ljudi navija za Raikonena, zasto? Zato sto je xtra sofer. Bolji od Luisa... samo eto... kockice se moraju poklopit.

    Mnogi ce reci da je i Shumi imao take uslove... on je kao prvo bio najaci po kisi i to mnogo govori. A i konkurencija je bila zestoka. Mozda jedna sezona da je bila bezveze, ostalo sve gusto.
    (Pantelija, 15. novembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  61. Hamilton svakako treba cestitati na uspehu. Medjutim on je na stazi dosadan nije ni u prvih pet svih vremena. Neprikosnoven I ubedljivo najbolji je veliki I neponovljivi Airton Sena ! Tu apsolutno nema nikakve dileme. Ovaj deckic mu nije ni do kolena.
    (Dusan 1, 15. novembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  62. Jeste goat. Kad je zvanično proglašenje i gde?
    (Kako se postaje goat?, 15. novembar 2020 13:08)

    # Link komentara

  63. Da li neko stvarno smatra ovog lika najboljim vozacem ikada? Jel ste realni?
    (alobre, 15. novembar 2020 13:07)

    # Link komentara

  64. On nije legenda, zato ima jak motor bolid! Jesi LEGENDA SUMAHER, SENA, PROST I NARAVNO HAKINEN ZATO malo motor bolid, ali neverovatno vozači to je LEGENDA pravo srce vozači! Hamilton ima velika sreća ?
    (zlatko, 15. novembar 2020 13:04)

    # Link komentara

  65. Brojke se gledaju,i nema tu sta na njegovoj su strani.Meni licno Sumika ipak najdrazi.
    (Приватни детектив Ђидо Мова, 15. novembar 2020 13:04)

    # Link komentara

  66. Ne. Sena i Sumaher su ispred njega. Valjda ce neko kojacno sastavit iole konkurentan bolid Mercedesovom pa da vidimo neku borbu.
    (Miki28, 15. novembar 2020 13:04)

    # Link komentara

  67. Juce ga pljuvali nezna voziti po kisi.Ja rekao da ce pobediti I pobedio je.Cisto da pokaze ko je mesar a ko tele
    (mobilix, 15. novembar 2020 13:02)

    # Link komentara