1. @Хумска Албон је био јако добар до оне грешке и онда све упропастио. До које грешке? Онда када се окренуо и пустио Хамилтона да прође?
    (Đorkaef, 15. novembar 2020 23:44)

    # Link komentara

  2. Koja smejurija od takmičenja, a još veća smejurija sa "proizvodnjom" šampiona. Dodje ekipa (Mercedes, RB, Ferari) pljune veliku količinu love, nešto "konkurentima", nešto F1 organizaciji i otkupi odredjeni broj titula. Ovom Hamiltonu više pristaje titula šljampion nego šampion. Pion svakako jeste. Videlo se od 2009. do 2013. čak i 2016. kakav je kad ima ravnopravnu konkurenciju. Gle čuda, Niko Rozberg naprasno odlučio da se penzioniše, baš kad je ovome preuzeo titulu! Kao da je Djoković odlučio da se penzioniše 2016. nakon kompletiranja slemova, da bi Fedtard i Nadal ostali nedodirljivi.
    (Picasso, 15. novembar 2020 18:12)

    # Link komentara

  3. Ništa ja tim Englezima ne verujem, varaju sigurno. Uvek su bili lopovi i varalice. Osim varanja sa DAS-om ko zna šta još imaju ispod haube. Nemoguće da im je auto toliko dobar a legalan. Ispadoše ovi drugi kao amateri svih ovih godina. Nije ni čudo što se Honda povukla. Za koju godinu će i svi drugi da se povuku. Lopine klasične uvek bili.
    (Branko, 15. novembar 2020 17:58)

    # Link komentara

  4. rešenje je da svi imaju iste budžete, pa da onda vidimo ko je najbolji na stazi...u suprotnom, dosadne trke sa već vidjenim šampionima...sve je počelo one godine kada je Alonsu oteta titula,a od strane njegovog tima, to se više nije moglo gledati.
    (šejn, 15. novembar 2020 17:41)

    # Link komentara

  5. (Ridah, 15. novembar 2020 17:22)
    Niko nije vozio na gumama za suvo, cak ni na kraju trke. Tako da ne, nije bila trka po suvom.
    (Vlad, 15. novembar 2020 17:37)

    # Link komentara

  6. Ovi iz menadžmenta Mercedesa ako budu čitali ove komentare, Hamiltonu će sigurno da daju otkaz, zašto bi plaćali njega po sezoni 40 + miliona, ako je za titule divoljno što imaju dominantan auto, i da uzmu nekog koga ce da plate 10 puta manje, i da sa tim vozačem nastave da dominiraju.
    Mučno je više da se čitaju komentari tipa da bi svako sa ovim bolidom osvajao titule, i ispada da to u menadžmentu ne znaju pa bespotrebno placaju Hamiltona. Jednostavno za tutulu jeste potreban savrsen bolid kojim će upravljati majstor.
    I da se podsete neki koliko je Ferari bio dominantan, savršen tim kada je Sumaher osvojio 6 titula zaredom.
    Isto važi i za Red Bul sa Fetelom.
    (Actroz, 15. novembar 2020 17:28)

    # Link komentara

  7. Preveliki hejt prema hamiltonu, covek je zver i jedan od najvecih ikada, bez sumnje. Krivicu za dosadne trke, koje nisu ni senka onih pre turbo ere ne snosi hamilton, vec nova pravila i kukavicki mercedes koji namerno uzima drugog vozaca 2 klase ispod prvog, pa smo uglavnom uskraceni za borbu i tih dominantnih srebrnih strela..
    (grobar, 15. novembar 2020 17:24)

    # Link komentara

  8. @(Хумска БГ, 15. novembar 2020 15:45)

    Pa nije Hamilton/Mercedes pobedio po kiši, nego suvom. Dok je bilo mokro nije ga bilo nigde. Kad se prosušilo, Mercedesov auto je pokazao još jednom da je za 2 klase bolji od drugih automobila. Pirelli + Mercedes dobitna kombinacija. Botas nije za F1 definitivno. Ne znam na koju foru je završio u Mercedesu.
    (Ridah, 15. novembar 2020 17:22)

    # Link komentara

  9. @Mirko: ne kaze se "dominantno auto", vec dominantan auto. Ne bi me cudilo da za F1 kazes "Formulo jedno".
    (Boki, 15. novembar 2020 16:37)

    # Link komentara

  10. I stvarno mi nije jasno na koju foru ona sa jednim stajanjem na takvim gumama izdrzi celu trku, a ostali isli 2,3x?
    (Mladen, 15. novembar 2020 13:24)

    E vidis, kad dovoljno naucis o F1, i pronadjes odgovor na to tvoje pitanje, onda ces da shvatis Luisovu velicinu. Do tada sedi i cuti.
    (Traktor, 15. novembar 2020 15:51)

    # Link komentara

  11. И то је тај Луис који се сналази само у идеалним условима, са најбољом машином :))) Стартовао шести, победио по киши по којој "не зна да вози" како се јуче овде разгаламише којекакви новопечени експерти за Ф1 а тимски колега са истим тим моћним болидом завршава четрнаести са кругом заостатка и уз 4 окретања током трке. А и онај мали Холанђанин, што би их "све развалио" да вози Мерцедес, "нови Сена, нови кишни човек" данас се више вртео по стази и поред ње него што је возио онуда куда треба :)))
    Одличан Ферари, Леклер је баш зезнуо са оном грешком на крају али генерално добра трка за њега, за Фетела је испало сјајно и много ми је драго да је поново на подијуму после дуже од годину дана. Перез, шта рећи, онакав возач треба да остане без места у Ф1 због оног татиног полувозача... Албон је био јако добар до оне грешке и онда све упропастио.Похвале и за Мекларенове возаче, Рено се погубио још од првог круга, Алфа Таури без шансе данас за бодове али очекујем да буду јаки на последње три трке... А шта је са легендарним Кимијем? Је ли опет претекао десеторицу у првом кругу или се окретао као на рингишпилу? :) Како год, данас се видело ко зна, ко је тата ове игре.Честитке на седмој мајсторе.
    (Хумска БГ, 15. novembar 2020 15:45)

    # Link komentara

  12. Bravo. Fantastična vožnja I fenomenalno čuvanje guma. Na kraju je toliko istrošio intermediate gume da je u stvari imao neku varijantu slik gume što mu je I donelo mogućnost da održava prednost.
    (blabojzna, 15. novembar 2020 15:35)

    # Link komentara

  13. Zar Hamilton zna voziti po kisi? Zar nije Maks ubjedljivo najbolji vozac po kisi? Naravno sad ce price o pobjedi zbog bolida u kome je inace Botas zaostajao citav krug a ni boda nije uzeo.
    (Sveznalica, 15. novembar 2020 13:24)

    Po jučerašnjoj borbi za startne pozicije mnogi bi rekli da ne zna, ali danas je pokazao da zna. Što se Maksa tiče i ja bi rekao da ima najveća mud. za vožnju po kiši.
    (Vot iss yo nem, 15. novembar 2020 15:23)

    # Link komentara

  14. Formula 1 je bila prestizan sport do pocetka 90ih.Najzanimljivije trke su bile 70ih i 80ih.Prestizanja,udesi,zapaljena vozila,povređeni vozaci sa smrtnim krajem...Sve je to diglo Formulu 1 kao jedan dominantan i opasan sport.Od 1994 pocinje nestajanje F1 koju smo do tada znali.Isuvise nove tehnologije,elektronike,robotike smanjilo je vozacu upravljanje vozilom.
    Zadnji vozac je bio Ajrton Sena.Posle njega nastupaju nova pravila i nove mafijaske vaze.Sponzori,novac,mediji su od tada bili najveci mocnici u svetu sporta politike.Tako da je F1 od Ferarija unistena.Polako su ugasili F1.Sam Hekinen je izasao iz sporta zbog nepravilnosti i dodvoravanju pravila samo jednom timu Ferariju.Sa vremenom su drugi ucili sta ciniti u buducnosti.Iz nicega je isplivao Red Bul sa Fetelom.Cetri u nizu svetski sampion.Pravi gresku odlazi za Ferari koji nije vise bio sposoban napraviti auto.Na drugoj strani Mercedes je ucio pravio auto da bude sampion.Doveli su nove ljude nove inzinjere nove sponzore i verovali u jednog vozaca Hamiltona.Ispostavice se danas da je to bila dobitna kombinacija.Mozemo pricato ovo ili ono ali cinjenica je da kad spojis odlicno auto i odlicnog vozaca uspeh je neizbezan.Samo niko nije verovao da ce oboriti rekord.
    Eto desilo se i to.
    Ferari je bio pionir a Mercedes usavrsio novu F1.
    Verujem da ce ici na deset titula.
    Mercedes ima jak tim,dominanto auto,fenomenalnog vozaca.
    Ferari je pokvario F1 a Mercedes izvukao pouke i satrao ih sve za sva vremena
    (Mirko Kojotovski, 15. novembar 2020 15:21)

    # Link komentara

  15. Uporedjivati Hamiltona i Sumahera je smesno! Skrnavljenje! Nije ovo nikakva dominacija jednog coveka, vec Mercedesa!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ddjb, 15. novembar 2020 15:06) # Link k

    Slazem se kako je dominacija Mercedesa u pitanju. A za to je potrebno znanje, koliko mi se cini. :) Dalje, isto tako nije skrnavljenje Sumahera, obojica imaju jednak broj titula.... Budalastina jeste ali iskljucivo sa tvoje strane.
    (Sasa, 15. novembar 2020 15:19)

    # Link komentara

  16. LH 44???????
    (koja, 15. novembar 2020 15:10)

    # Link komentara

  17. Uporedjivati Hamiltona i Sumahera je smesno! Skrnavljenje! Nije ovo nikakva dominacija jednog coveka, vec Mercedesa!
    (ddjb, 15. novembar 2020 15:06)

    # Link komentara

  18. Ova influenserka cim je postala lider trke vise se nije zalila na lose gume, kocnice, kisu... moze da osvoji 777 titula - nikada nece biti sampion. On je devojcica.
    I stvarno mi nije jasno na koju foru ona sa jednim stajanjem na takvim gumama izdrzi celu trku, a ostali isli 2,3x?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen, 15. novembar 2020 13:24) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    "Fora" se zove Znanje. Ista ona na koju neko zavrsi fakultet sa najboljim prosekom, iako su ostali bili deo tog smera. Sada se zspitaj sami koliko je tvoj komentar suvoparan.
    (Sasa, 15. novembar 2020 15:03)

    # Link komentara

  19. Mislim da se Hamilton kockao sa gumama i kišom i imao sreće. Moglo se desiti i da mu pukne guma 500 metara od cilja...
    Ipak, na mene je najveći utisak ostavio Red Bull. Koliko su se puta ti ljudi okretali i klizali po stazi?
    (vlad, 15. novembar 2020 14:53)

    # Link komentara

  20. Covek koji vozi 52 kruga na istim gumama je ne samo majstor nego vrhunski vozac. Aposlutno najbolji vozac danas na stazi...
    (Sone, 15. novembar 2020 14:52)

    # Link komentara

  21. Razlika izmedju Sene i Hamiltona je u tome sto je Sena vozio trkacki bolid a Hamilton vozi transformersa(deseptikona reko bi) ili bolje receno vozi se.
    (Ms, 15. novembar 2020 14:51)

    # Link komentara

  22. Najdosadniji sport zahvaljujuci apsolutnoj dominaciji jednog tima i jednog vozaca.
    Kome jos mozde da bude interesantan sport ako se pobednik unapred zna, nikome. Ako nastave ovim putem oterace sve navijace i sve sponzore. Propast na vidiku.
    (kvisko, 15. novembar 2020 14:48)

    # Link komentara

  23. pozdrav za sve one strucnjake od juce...Hvala vam na podrsci !!! pozdrav od mene,Hama i Mercedesa
    (Mercedes Petronas F1, 15. novembar 2020 14:40)

    # Link komentara

  24. Covek koji jeste usao u F1 kako bi se borio protiv istorije i izborio za istoriju - Luis Hamilton, definitivno najveci vozac u istoriji. 7#
    (Sasa, 15. novembar 2020 14:30)

    # Link komentara

  25. Moze da osvoji koliko hoces titula, jednostavno ljigav lik, nikada u rangu ostalih sampiona. Samo kuka i drami, nema gume i kocnice od drugog kruga, pa da vozi yuga manje bi imao "problema". Iza njega stoji masinerija zvana Mercedes i njima skidam kapu, dok Hamiltonu nikada.

    Bravo za Vettela, posle odvratne godine za kompletan Ferarri i njegovo sabotiranje unutar ekipe, podium!
    (Kimi, 15. novembar 2020 13:09)

    Bas je Hamiltona zasvrbela jaj. zbog tvog misljenja...
    (EUFORIJA, 15. novembar 2020 14:22)

    # Link komentara

  26. Dok je bila mokra staza "ne rade mi kočnice", "svi me mrze jer sam crn", "BLM" i nema ga nigde.
    Kad se staza osušila eto i njega.
    Da mu nije Mercedesa ne bi bio ni u bodovima
    (Sky, 15. novembar 2020 13:15)

    Najbolja ekipa i najbolji vozac - tandem koji dobija!
    (EUFORIJA, 15. novembar 2020 14:19)

    # Link komentara

  27. Ova influenserka cim je postala lider trke vise se nije zalila na lose gume, kocnice, kisu... moze da osvoji 777 titula - nikada nece biti sampion. On je devojcica.
    I stvarno mi nije jasno na koju foru ona sa jednim stajanjem na takvim gumama izdrzi celu trku, a ostali isli 2,3x?
    (Mladen, 15. novembar 2020 13:24)

    Na istu foru na one koje prate F1 i komentarisu, a nemaju pojma o istoj.
    (EUFORIJA, 15. novembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  28. daki Leklerk prakticno sa zadnjeg mesta na drugo da nije bilo greske na kraju haha! Svaka cast na poredjenju.
    (Milan, 15. novembar 2020 14:16)

    # Link komentara

  29. Tezinu njegovih titula i Sumijevih,Prostovih...nije za uporediti..Pozdrav!
    (curvasud, 15. novembar 2020 13:59)

    # Link komentara

  30. Hamilton nije nikog pretekao na trci... osim ove likove za ceo krug....
    (vratite_bmx, 15. novembar 2020 13:51)

    # Link komentara

  31. roarr..., idi, zaradi dnevnicu. , mani se komentara ..
    (delboy, 15. novembar 2020 13:51)

    # Link komentara

  32. goat malo sutra! čim nisu udealni uslovi nema ga! čim nema drs pomoć, nema napredovanja. jadan šampion i sramota za sport
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zmijski car, 15. novembar 2020 13:21)

    GOAT nego šta...svi ostali mogu ili da skinu kapu pred njim i priznaju da je trenutno najbolji vozač u F1, ili mogu ovo drugo a to je da mu (što bi naš prost narod rek'o ) pljunu pod prozor.
    Čovek je danas pokazao zašto je šampion i zašto ima sedam titula i nije samo sve do bolida,ima tu i mnogo čega drugog zbog čega je Hamilton trenutno tu gde jeste...
    Danas je odvezao trku za udžbenike,bez greške,taktički savršeno,jeste da ima bolid bolji od drugih ali svojevremeno je i Šumaher imao sve to isto u Ferrari-ju ,pa ne vidim da iko osporava činjenicu da je uprkos tome bio veliki vozač i veliki šampion !
    (Goran, 15. novembar 2020 13:50)

    # Link komentara

  33. Drago mi je zbog kataklizme netalentovanog tatinog sina - Lance-a Stroll-a. Perez je bog za njega. Ne podnosim truli nepotizam.
    (Milan, 15. novembar 2020 13:47)

    # Link komentara

  34. svetogrdje je biti sampion F1 a ne imati na bolidu No1 .
    (sifra piralen i male veverice, 15. novembar 2020 13:44)

    # Link komentara

  35. Juče je bilo da Hamilton ne zna da vozi po kiši, danas je pobedio jer ima najbolji automobil hahaha
    Čovek je za klasu iznad svih!
    (japanac, 15. novembar 2020 13:41)

    # Link komentara

  36. Hamilton pokazao danas zasto je sampion, iako mi je rijetko antipatican kao covjek.
    (kaokakao, 15. novembar 2020 13:41)

    # Link komentara

  37. Cuvanje guma je danas bilo kljucno. Mladi i neiskusni Max,Strol, Lecler...gazili od pocetka i zavrsili tako kako zavrsili
    (daki, 15. novembar 2020 13:41)

    # Link komentara

  38. Ovaj sport je propo.
    (Kraj, 15. novembar 2020 13:39)

    # Link komentara

  39. Koliko god ne gotivim Luisa, alal mu vera kako je odvezao. Moj omiljeni vozac Fetel je konacno pokazao da je jos majstor, bas mi je drago zbog njega. Lekler odlican, osim na kraju, bice on sampion sigurno.
    (Vox, 15. novembar 2020 13:39)

    # Link komentara

  40. Velika nagrada Turske !? Smesno zvuci. Da nije mozda sto kila svinjetine ta nagrada ?
    (roarrr, 15. novembar 2020 13:36)

    # Link komentara

  41. Kako vozi ovaj neprevazidjeni sampion?!?!! Da bi on bio prvi uslovi moraju biti sledeci. Suncan dan, DALEKO NAJBOLJI BOLID i kolega koji usporava da ga ovaj pretekne.
    Danas ima dva od tri. Najbolji bolid i kolega koji ga je propustio, ali ga zeza to sto pada kisa. Eto kakav sampion je on.
    (f1, 15. novembar 2020 12:02)

    Neverovatno koliko mu se često nameste svi ti idealni uslovi, skoro na svakoj trci, sram ga bilo :-)
    (Badza, 15. novembar 2020 13:30)

    # Link komentara

  42. Ko se još seća Šumahera pored ovakvog šampiona? Od prvog kruga se pobeda nije dovodila u pitanje.
    (Ankh, 15. novembar 2020 13:27)

    # Link komentara

  43. Kao i većina vozača i komentator na SK je grešio. Đovinacija je
    zamenio Fizikelom, Serhija prekrstio u Sebastijana Pereza, video je
    nepostojeći kontakt između Rikarda i Landa Norisa ...
    Kao da se takmičio sa Maksom i Botasom ko će više puta pogrešiti.
    (Mickey O'Neil, 15. novembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  44. Strol...morace jos mnogo mnogo da uci da povede, i zavrsi kao prvi u trci. (nedelja, 15. novembar 2020 13:07)

    Strol je osvojio pol poziciju, poveo i vodio vecinu trke. Da nije bilo poziva iz boksa u pogresno vreme, lik bi se i dalje borio za pobedu i bio bi bar na podijumu garantovano. Fantasticna voznja i trka za njega, potpuno anulirana pogresnim potezom tima.
    Cestitke Fetelu, sjajan dan za njega i naravno Perezu i Hamiltonu.
    (Jo, 15. novembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  45. ferari odlican ako pogledamo kako su prolazili u ranijim trkama, hamilton skoro celu trku na istim gumama i lagano

    botas no koment
    (maler, 15. novembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  46. Zar Hamilton zna voziti po kisi? Zar nije Maks ubjedljivo najbolji vozac po kisi? Naravno sad ce price o pobjedi zbog bolida u kome je inace Botas zaostajao citav krug a ni boda nije uzeo.
    (Sveznalica, 15. novembar 2020 13:24)

    # Link komentara

  47. Ova influenserka cim je postala lider trke vise se nije zalila na lose gume, kocnice, kisu... moze da osvoji 777 titula - nikada nece biti sampion. On je devojcica.
    I stvarno mi nije jasno na koju foru ona sa jednim stajanjem na takvim gumama izdrzi celu trku, a ostali isli 2,3x?
    (Mladen, 15. novembar 2020 13:24)

    # Link komentara

  48. Jel moze neko da mi objasni na koju foru Hamilton ima ovoliko dobre gume da ide samo jednom u boks i pritom vozi toliko brze krugove?
    (Pedja, 15. novembar 2020 12:35)

    Svi dobiji iste gume. E tu je majstorstvo vozača da uspe da ih sačuva, da što manje hvata u krivinama onu zaštitu od plastike koja jede gume
    (NY, 15. novembar 2020 13:24)

    # Link komentara

  49. goat malo sutra! čim nisu udealni uslovi nema ga! čim nema drs pomoć, nema napredovanja. jadan šampion i sramota za sport
    (zmijski car, 15. novembar 2020 13:21)

    # Link komentara

  50. Juče napisah da će Luis da pobedi. Majstor ostaje majstor. Krene sa 5-6 mesta i pobedi
    (NY, 15. novembar 2020 13:21)

    # Link komentara

  51. Formula je postala zanimljiva samo kada pada kisa...al su zato moto trke zakon!
    (Ivan, 15. novembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  52. Svaka čast pre svega Fetelu jer nijednom nije pogrešio, Lekler izuzetan bez obzira na dve greške, Perez odličan. Hamilton je triput pogrešio, pa uspeo da pobedi. Na jednom setu guma je izvezao gotovo 80% trke. Ferštapen i Botas su se takmičili ko će imati više okretanja na stazi. Maks je sagoreo u želji da što pre dođe do prvog mesta, pa otuda i previše grešaka na stazi.
    Bilo bi dobro da još neka trka bude u kišnim uslovima, jer je mnogo
    zanimljivije nego vožnja po suvoj podlozi.
    (Sergio Stroll, 15. novembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  53. Dok je bila mokra staza "ne rade mi kočnice", "svi me mrze jer sam crn", "BLM" i nema ga nigde.
    Kad se staza osušila eto i njega.
    Da mu nije Mercedesa ne bi bio ni u bodovima
    (Sky, 15. novembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  54. Kako vozi ovaj neprevazidjeni sampion?!?!! Da bi on bio prvi uslovi moraju biti sledeci. Suncan dan, DALEKO NAJBOLJI BOLID i kolega koji usporava da ga ovaj pretekne.
    Danas ima dva od tri. Najbolji bolid i kolega koji ga je propustio, ali ga zeza to sto pada kisa. Eto kakav sampion je on.
    (f1, 15. novembar 2020 12:02)

    I šta sad kažeš?
    (kro-manjon, 15. novembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  55. Po mom (skromnom) misljenju, Perez je vozac dana. Celu trku je bio u vrhu, nije gresio i na kraju imao i malo (zasluzene) srece.

    Fetel i Lekler konacno imali dobru trku.

    Sainc i Noris odlicni danas, drago mi je sto je moj omiljeni tim ponovo konkurentan.

    Ferstapen, Rikjardo i (pogotovo) Strol gubitnici dana.

    Hamiltonu cestitke na sedmoj tituli. Jeste da mi je uzasno odbojan, ali covek dobro vozi i retko pravi greske. Barem toliko mu se mora priznati.

    Botas najgori vozac danas. Ubedljivo.

    Pozdrav.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 15. novembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  56. Nije mi jasno kako Ferstapen ode TRI puta u box na zamenu pneumatika, ostali odu DVA puta, a samo Hamilton moze da odveze trku samo sa JEDNOM zamenom "istih"?! Pri tom jos i povecava prednost u odnosu na sve ostale.
    (prevaranti iz Mercedesa, 15. novembar 2020 12:42)

    Šta tu nije jasno? Čovek zna da vozi. Maks ložana kao i Lekler. To se videlo danas. Isti bolid imaju Botas i Ham a vidi razliku. Moraš da razumeš da u ovom sportu konstantnost, fizička i mentalna stabilnost moraju uvek da postoje. To trenutno ima sam Ham. Kad on vozi uvek si siguran da je to maksimum koju u tom trenutno njegova formula može. Zato je tu gde jeste.
    (kro-manjon, 15. novembar 2020 13:13)

    # Link komentara

  57. Ko još ovo gleda pored Moto GP-a!?!?
    (Strawdog, 15. novembar 2020 13:13)

    # Link komentara

  58. @mrgud

    Последња трка у Турској вожена је 2011 године.Овај викенд због временских услова није се могло очекивати обарање рекорда.Погледај резултате на другим стљзама и упореди колико су данашњи болиди бржи.
    (Иван, 15. novembar 2020 13:12)

    # Link komentara

  59. Ovako izgleda statistika covjeka koji se smijao kada je Sena imao udes:

    1994 Sumaher sampion:
    Sumaher je u sezonu 1994 usao pobedivsi ...
    (hawk, 15. novembar 2020 11:00)

    Odnos pluseva i minusa jasno oslikava koliko bolida se ovde trka u komentarima.
    (Pravi bolidi, ne ovi iz F1, 15. novembar 2020 13:11)

    # Link komentara

  60. Najaci su ovi hejteri sto pljuju Luisa te ovo te ono a covek ima 7 titula I 94 pobede ......kao kad pljuju Messija ili Ronalda ili kad kazu kako Nadal nije neki igrac I ima samo mnogo srece .....a ljudi su odavno legende sporta !
    (Danica, 15. novembar 2020 13:10)

    # Link komentara

  61. Moze da osvoji koliko hoces titula, jednostavno ljigav lik, nikada u rangu ostalih sampiona. Samo kuka i drami, nema gume i kocnice od drugog kruga, pa da vozi yuga manje bi imao "problema". Iza njega stoji masinerija zvana Mercedes i njima skidam kapu, dok Hamiltonu nikada.

    Bravo za Vettela, posle odvratne godine za kompletan Ferarri i njegovo sabotiranje unutar ekipe, podium!
    (Kimi, 15. novembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  62. Po kiši se više ističe veština vozača nego bolid, Vettel je danas dokazao da je klasa!
    (PieptDePui, 15. novembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  63. Covek nije dobio nijedan duel na stazi a ubedjivo pobedjuje, da je u nekom drugom timu ne bi bio ni blizu borbe za titulu
    (pARTizan, 15. novembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  64. Ocekujem spam komentara "Najbolji auto, moja baba bi pobedila" na dan kad se njegov timski kolega okrenuo 4x na stazi i zaostao 1+ krug.
    (Sebastian, 15. novembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  65. hahahah ma nema pojma Hamilton, juče pisali razni ovde, mora da je čovek uzeo slučajno SEDMU titulu! Trolovi, klinčadija i stručnjaci koji poznaju F1 sa igrica na aparatima.
    (mladići botovi, devojke ih nisu htele, 15. novembar 2020 13:08)

    # Link komentara

  66. Malo kiše i vidi se kakav je ko vozač. Svaka čast Fetelu i Lekleru. Hamilton prosečan vozač u ubedljivo najboljoj mašini. Samo kuka nešto tokom trke kad nije prvi. Takve plačip... Ne mogu da budu GOAT nikad
    (Zlo, 15. novembar 2020 13:07)

    # Link komentara

  67. Najiskusniji na prve 3 pozicije! Voleli ga ne voleli sve cestitke Hamiltonu! Fetel bukvalno bez greske po ovakvom vremenu. Max...od prvog kruga covek je uporan da forsira, gresi, izlece, juri Fetela dok ovaj mirno i oprezno vozi po ovakvoj stazi. i ovo nije prvi put, da li nece ili ne ume da prilagodi stil voznje datoj situaciji ne znam. Botas...ocaj. Lecler, prebrz, ali takodje neiskustvo .Strol...morace jos mnogo mnogo da uci da povede, i zavrsi kao prvi u trci.
    (nedelja, 15. novembar 2020 13:07)

    # Link komentara

  68. 51 krug vozi na istim gumama isto a drugi ne nego moraju dva ili vise puta.ne moze da obidje fetela fetel ide u boks trose se gume hamilton jos posle toga 30 krugova vozi opusteno sve isti krugovi.
    (lukasenko, 15. novembar 2020 13:07)

    # Link komentara

  69. Hamiltonu su bezali u prvoj cetvrtini trke po 20 sekundi a onda je Luis rekao dosta je......zadnjih 30 krugova je vozio sa skroz celavim gumama a ni to mu nije smetalo da njih 15 obidje za ceo krug.....jednostavno ,covek je neverovatan ! Danas je trebalo najbolje se prilagoditi uslovima trke I najmanje gresiti a on je I tu bio opet najbolji !
    (Danica, 15. novembar 2020 13:06)

    # Link komentara

  70. Ova trka je so na ranu Hamiltonovim mrziteljima i tragikomičnom komentatoru SK!!! Hahaha
    (The Wolf, 15. novembar 2020 13:06)

    # Link komentara

  71. Uh što mi je neprijatno zbog ovih od juče... Ispljuvaše Luisa, u zvezde iskovaše Maksa..., kad ono - trt! Koliko ljudi pojma nema o stvarima i realnosti... uglavnom ih kroz život vodi mržnja, zloba i lične frustracije, koje projektuju na dogadjaje i ljude oko sebe... !
    (Bolesni skot, 15. novembar 2020 13:03)

    # Link komentara

  72. Pa nek kaze neko posle nesto o Luisu, maestralna voznja.
    (cpjts, 15. novembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  73. Voleli ga ili ne voleli, svaka čast Hamiltonu! Luda trka!!!
    (nenad, 15. novembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  74. LH44 šampion, ponovo!

    Plačite botovi!
    (Anfield, 15. novembar 2020 13:01)

    # Link komentara

  75. neko rece ne zna hamilton po kisi, covek odvozio skoro celu trku na jednom setu intermediate guma za kisu. silverstone 2008. vise od minut prednosti u odnosu na drugog.
    (gargamel, 15. novembar 2020 12:59)

    # Link komentara

  76. Kako sam se smejao komentarima juče nakon kvalifikacija. Imate neku novu uvredu za Hamiltona?
    (Liam, 15. novembar 2020 12:59)

    # Link komentara

  77. Jesu li to Hamiltonu odjednom proradile kocnice, kad nije prvi uvijek se raskuka za nesto, kako se Botas vodonosa nikada ne zali....ccccccc
    (s, 15. novembar 2020 12:52)

    # Link komentara

  78. Pobesneli Max i lelujavi Aca proklizali nekoliko puta na mokroj stazi. Luis se izvuče kao mačka. I posle hejteri kažu da Luis ne zna da se snađe po kiši, ili po mokroj stazi? Hello!!
    (65 chevelle, 15. novembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  79. kako covek samo jednom ode u boks a svi vise puta nije mi jasno kao i prosle god u meksiku vetel dva puta isao on jednom i pobedio u boksu neverovatno
    (lukasenko, 15. novembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  80. @Pedja

    Vettel ga je usporavao, a Hamilton je samim tim čuvao gume. Nekada se mora misliti velikom, a ne malom glavom.
    (65 chevelle, 15. novembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  81. Nije mi jasno kako Ferstapen ode TRI puta u box na zamenu pneumatika, ostali odu DVA puta, a samo Hamilton moze da odveze trku samo sa JEDNOM zamenom "istih"?! Pri tom jos i povecava prednost u odnosu na sve ostale.
    (prevaranti iz Mercedesa, 15. novembar 2020 12:42)

    # Link komentara

  82. 44 tata za sve njih!
    (djidji, 15. novembar 2020 12:41)

    # Link komentara

  83. Ovaj odvratni Hamilton moze samo ovako da pobedi. Da mu sve ide na ruku i da jednom ode u box.
    (neko, 15. novembar 2020 12:37)

    # Link komentara

  84. Lewis Hamilton: 'I take inspiration from Nadal and Federer'

    "Stars like Nadal and Federer and other elite athletes are an example for everyone. I try to take inspiration from what they do and to follow them."
    (Zoka "Zbrojovka", 15. novembar 2020 12:36)

    # Link komentara

  85. Jel moze neko da mi objasni na koju foru Hamilton ima ovoliko dobre gume da ide samo jednom u boks i pritom vozi toliko brze krugove?
    (Pedja, 15. novembar 2020 12:35)

    # Link komentara

  86. Kakviiiii imbeciliiiii iz Ferarijaaa…aa ,kako loš pit stop za Fetelaaa…aa ,ah iznervirah se a vozi perfektno danas.
    (Ivan, 15. novembar 2020 12:16)

    # Link komentara

  87. Kako vozi ovaj neprevazidjeni sampion?!?!! Da bi on bio prvi uslovi moraju biti sledeci. Suncan dan, DALEKO NAJBOLJI BOLID i kolega koji usporava da ga ovaj pretekne.
    Danas ima dva od tri. Najbolji bolid i kolega koji ga je propustio, ali ga zeza to sto pada kisa. Eto kakav sampion je on.
    (f1, 15. novembar 2020 12:02)

    # Link komentara

  88. Sjajna trka. Šteta što svaki vikend f1 nije ovakav. Ne da se Rejsing Point, bilo bi lepo videti ih na podijumu. A evo je i greška Maxa..
    (The_Dejan, 15. novembar 2020 11:47)

    # Link komentara

  89. Montona je pre 15 godina izvezao najbrzi krug. Pa da li to znaci da formula 1 stagnira 15 godina? Nemoguce da nista nisu za 15 godina uspeli da unaprede.
    (Mrgud, 15. novembar 2020 11:35)

    # Link komentara

  90. Ovako izgleda statistika covjeka koji se smijao kada je Sena imao udes:

    1994 Sumaher sampion:
    Sumaher je u sezonu 1994 usao pobedivsi 6 puta u prvih 7 trka. Njegov Benetton kao i neki drugi bolidi bili su pod sumnjom, da koriste nelegalna elektronska pomagala.  Toliko o znanju a ne o bolidu, 6 pobjeda u 7 trka.

    1995 Sumaher sampion:

    Sezona 1995. bila je potpuno čista i bez ikakvih zavrlzama. Jednostavno se prošetao kroz sezonu. Ostvario čak 9 pobjeda. 102 boda osvojio. Naravno znanje a ne brz bolid :)
    Dvije pobjede u toj sezoni je čak i njegov timski kolega pobjedio, opet na znanje a ne na dominantan bolid :)

    2001 Sumaher sampion:

    Sumaher osvaja naslov i izjednačava rekord od 9 pobjeda u prvenstvu. Naslov osvaja ČETIRI trke prije kraja, sa 123 bida, 58 boda VIŠE od DRUGOPLASIRANOG. Sramota koliko je tada imao brz bolid. Pardon "znanje". :)

    2002 Sumaher (ferari) sampion.

    Ovo je bila sezona pune dominacije i pobjede Ferrarija na 15 od 17 utrka, a Michael je postavio novi rekord u broju pobjeda u sezoni i on sad iznosi 11 pobjeda. Predominanta sezona u kojoj se Michael samo prošetao do 5 naslova. Michael kao pobjednik biva izviždan od publike jer ga je na samom cilju PROPUSTIO timski kolega Barrichello. Cijela situacija bila je izrežirana od vođe Ferrarija Jeana Todta. Sezonu završava s REKORDNIH 144 boda, 60 bodova VIŠE od momčadskog kolege Barrichella. S Barrichellom osvaja čak 9 DVISTRUKIH pobjeda za Ferrari u 17 odvoženih utrka.

    2004 Sumaher sampion:

    Ovo jee bila prava rekordma sezona Michaela Šumahera. POBJEDIO JE U PRVIH 13 UTRKA ČAK 12 PUTA ŠTO U ISTORIJO F1 NIKADA NIJE URADJENO.
    Ukupno je pobjedio u 18 utrka čak 13 puta te je postavio i taj novi rekord. Sezonu je završio s 148 osvojenih bodova.
    (hawk, 15. novembar 2020 11:00)

    # Link komentara