1. Otvorim sajt u dvanaest uveče kad ono pedeset komentara na vest o kvalifikacijama. Koliko su ljudi željni trkanja, koliko su ovi kriminalci iz mercedesa uništili formulu. Treba da padne kiša i da bude malo lošiji asfalt da se pokaže realni raspored vozača na gridu.
    (Borko, 14. novembar 2020 23:54)

    # Link komentara

  2. "zoki".... au imenjace gde ti ode.... hajde dogovori se sa sobom.... da li su oterali rozberga ili su mu pomogli???? da te podsetim u toj sezoni hamilton je imao više pobeda.... ali i više odustajanja zbog kvara na bolidu....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (udba je zakon, 14. novembar 2020 20:39)
    Bezočno l...š. Nigde nisam napisao da su pomogli Rozbergu. Rekao sam da su ih pustili da se trkaju. To što je imao više odustajanja to nije merilo. Rozberg je imao više bodova. Čisto ko suza.
    (Zoki, 14. novembar 2020 22:25)

    # Link komentara

  3. "zoki".... au imenjace gde ti ode.... hajde dogovori se sa sobom.... da li su oterali rozberga ili su mu pomogli???? da te podsetim u toj sezoni hamilton je imao više pobeda.... ali i više odustajanja zbog kvara na bolidu....
     (udba je zakon, 14. novembar 2020 20:39)

    # Link komentara

  4. "V KAO VENDETA".... hajde ne l. pe..j....kakvo je vreme bilo na vn Austrije...
     (udba je zakon, 14. novembar 2020 20:16)

    # Link komentara

  5. Ljudi, ja mislim da bi ovaj lik HumskaBG i ćaleta prodao za Hamiltona.Tako sam neki utisak stekao.
    (Boban, 14. novembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  6. Ali komentator koji poredi Verstapena i Senu i svoje detinjstvo. Čovek je morao da se vrati u detinjstvo da se seti da nije bilo politike tada. Bravo za taj trenutak. Koliko je ovo zlo naraslo sa ovim mercedesom. Ovo je kraj F1.
    (Mefa, 14. novembar 2020 19:58)

    # Link komentara

  7. (Zoki, 14. novembar 2020 17:39)
    Jako interesantno.
    Ros Bron radio u Ferariju u tandemu sa Zan Todom, koji je precednik FIA.
    Prica se o cuvanju ledja prvom vozacu, kao da nisu postojali Edi Irvajn, Barikelo, Masa.
    Uvek moze da se gleda na nacin na koji nekom odgovara.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlad, 14. novembar 2020 18:01)
    To je to. Dao si odgovor. Žan Tod, Ros Bron, Mihael Šumaher, Wolf, Entoni i Luis Hamilton. Isto je to zlo. Boli njih uvo za ime tima. Mercedes, ferari, nima je sve jedno. Njih samo lova interesuje i moć.Sva ova imena su deo iste mafije koja je uništila ovaj sport, a ti za to navijaš, za razliku od mene koji sam protiv tog zla. Ko je rekao da nisu postojali Irvajn, Barikelo i Masa. Postojali su. Oni su bili vodonoše isto kao i Botas. Zato su ga i doveli umesto Rozberga koji je u oteran posle sezone u kojoj su ih pustili da se trkaju. Malo su se zeznuli i osrednji Rozberg je pobedio Hamiltona. Kazna za to je bila penzija.
    (Zoki, 14. novembar 2020 19:55)

    # Link komentara

  8. @Zoki
    Jeste li oboje gledali u pod i uzdisali?
    (Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 14. novembar 2020 19:22)

    # Link komentara

  9. Hamilton dobija
     (Čika Djura, 14. novembar 2020 18:46)

    # Link komentara

  10. Само MOTO GP
    (СОС, 14. novembar 2020 18:45)

    # Link komentara

  11. Sretnem ćaletovog druga pre neki dan. Čovek šezdeseto godište, zvali su ga Bane Fitipaldi kad smo bili mali ja i burazer. Ja ga pitam čika Bane jel pratite trke, šta mislite o ovome o onome. On čovek onako snuždeno, drži unuče u za ruku, kaže ma kakve trke, to više nisu trke. to nema veze sa trkanjem. Jedan tim, njihova pravila, sudije, direktor F1 njihov čovek, gume za njih, prvi vozač, drugi vozač samo mu čuva leđa. Došlo mi bilo da zaplačem šta su uradili od F1. Takvog čoveka su naterali da ne gleda više. Čovek je stalno pričao o formuli kad smo bili mali, po tome smo ga zapamtili. Užas.
    (Zoki, 14. novembar 2020 17:39)

    Што би твитераши рекли #НијеСеДесило ;)
    (Хумска БГ, 14. novembar 2020 18:45)

    # Link komentara

  12. (Zoki, 14. novembar 2020 17:39)
    Jako interesantno.
    Ros Bron radio u Ferariju u tandemu sa Zan Todom, koji je precednik FIA.
    Prica se o cuvanju ledja prvom vozacu, kao da nisu postojali Edi Irvajn, Barikelo, Masa.
    Uvek moze da se gleda na nacin na koji nekom odgovara.
     (Vlad, 14. novembar 2020 18:01)

    # Link komentara

  13. Ko je pazljivo pratio kvalifikacije, vidi se izvesni pattern, koji bolid tj tim je dobro/lose funkcionisao u danasnjim uslovima.
    Npr Ferari juce jako dobar, danas prilicno slab.
    Alfa odlicna, oba vozaca lagano u Q3. Djovinaci relativno slab celu sezonu i danas prolazi u Q3.
    McLareni losi, Reno solidan, Racing Point odlican, Red Bull odlican sto pokazuje i Albon. Mercedesima je islo lose i po suvom, danas im dzabe i toliko odvezenih krugova.
    Neka pretpostavka za sve timove koji su se mucili je odsustvo gripa plus nov asfalt u turskoj plus niska temperatura (13c temperatura staze). Odnosno problem kako zagrejati gume. Treba imati u vidu da je novembar mesec, i fakat su ovi uslovi daleko drugaciji nego kisa u julu ili avgustu u Madjarskoj na primer, gde su temperature preko 25 stepeni.
    Ako sutra budu ovakvi uslovi siguran sam da ce biti jako puno izletanja, vrtenja na stazi i slicno.
     (Vlad, 14. novembar 2020 17:47)

    # Link komentara

  14. Kad Hamilton losije odveze onda nema pojma, kad Hamilton ubjedljivo pobjedjuje onda je do bolida u kome inace "svako moze osvojiti titulu".
    Boki
    Ako ne dobije 1 nakon 9 uzastopnih to znaci da ne zna voziti po kisi? A Rosberg nije uzeo titulu vozackim umjecem nego otkazivanjem Luisovog bolida.
    Zvonko
    Taj isti Fetel je izgubio titulu i formu u potpunosti nakon sto je izletio u Njemackoj po kisi 2018.
    Mozete da ga mrzite ali rekordi koje drzi govore sve. Da bilo ko moze uzeti titulu u Mercedesu ne bi oni davali Hamiltonu 42 miliona (Forbesov podatak) vec bi nekom drugom dali dosta manje. Inace treci najplaceniji je Rikiardo sa 16 pa vi vidite kolika je to razlika.
    Idite navijajte za Ferari koji se ne moze dovuci ni do q1 ili za Maksa po kome ste pljuvali prije nekolike godine kada je agresivnom voznjom pravio greske i izbacivao Ferarijeve vozace
     (Sveznalica, 14. novembar 2020 17:43)

    # Link komentara

  15. A što Hamilton nije vozio danas? Šta se desilo?
    (Aca, 14. novembar 2020 17:41)

    # Link komentara

  16. Sretnem ćaletovog druga pre neki dan. Čovek šezdeseto godište, zvali su ga Bane Fitipaldi kad smo bili mali ja i burazer. Ja ga pitam čika Bane jel pratite trke, šta mislite o ovome o onome. On čovek onako snuždeno, drži unuče u za ruku, kaže ma kakve trke, to više nisu trke. to nema veze sa trkanjem. Jedan tim, njihova pravila, sudije, direktor F1 njihov čovek, gume za njih, prvi vozač, drugi vozač samo mu čuva leđa. Došlo mi bilo da zaplačem šta su uradili od F1. Takvog čoveka su naterali da ne gleda više. Čovek je stalno pričao o formuli kad smo bili mali, po tome smo ga zapamtili. Užas.
    (Zoki, 14. novembar 2020 17:39)

    # Link komentara

  17. Mercedes prvi i treći. Red Bull drugi i četvrti. Biće zanimljivo sutra.
    (Domar, 14. novembar 2020 17:33)

    # Link komentara

  18. U drugoj trci sezone na VN Štajerske kada je Hamilton osvojio pole za 1,2 sekunde brže od drugoplasiranog Maxa tada je bilo "zbog dobrog bolida", danas kada je šesti danas je do vozača? Ok. Stroll GOAT. Kakvi stručnjaci ovde komentarišu.
    (Ayrton Hamilton, 14. novembar 2020 17:29)

    # Link komentara

  19. Оно кад постанеш стручњак после једних одгледаних квалификација.
    Хамилтон победи на 13 трка по киши - "ма вози добар ауто, нормално да побеђује". Одвезе једне лоше квалификације или трку - "Нема појма да вози по киши" :)))) Све сами експерти. Честитке за Строла, али и штета за Переза који је власник не баш славног рекорда - највише одвезених трка (и квалификација) без освојене пол-позиције. Данас је могао да се отараси тог рекорда али пропустио је прилику.
    А црвене заставе у првом делу и брисање кругова због излетања у првој кривини - толика лакрдија да делује да ове судије у животу нису погледале ниједну Ф1 трку. Видећемо како ће бити сутра, надам се да ће бити занимљива трка.
    (Хумска БГ, 14. novembar 2020 17:03)

    # Link komentara

  20. Daj bože da je bilo ko od ovih navijača, a takvi ovde na portalu dominiraju, uopšte vozio nešto brže od "dvojka je zakon" i ume da napiše u najboljem slučaju gomilu hahahaha...
    Na veliku radost i puno razumevanje administratora...
     (Bolesni skot, 14. novembar 2020 17:01)

    # Link komentara

  21. ne razumijem ove komentare. mercedes je zavrsio 6. i 9. u kvalifikacijama i sada ide hrpa komentara, kako, prije svega, hamilton nema pojma.
    samo je jedan goat itd.
    kao prvo, hamilton zna vrlo dobro voziti po kisi, kao drugo, ako pogledamo koliko kisnih utrka je bilo u zadnjih 5,6 godina, vidimo da nema nikakvog posebnog utjecaja na prvenstva.
    kao trece, utrka je sutra, mozda opet po kisi, mozda po suhom. puno je lakse odvoziti jedan brzi krug, nego njih 40,50,60.
    kao cetvrto, ne razumijem, sve i da hamilton sutra zavrsi 14., zbog cega je sada odjednom slab vozac, a kad pobjedjuje je to zbog bolida.
    svi fanovi schumija, kao da nikad nisu gledali utrke, gdje je michael imao pomoc suvozaca, koji su morali ili ga pustiti ispred sebe ili voziti iza toliko sporije da si napravi dovoljno prednosti za koju greskicu, ako se slucajno desi.
    (dado, 14. novembar 2020 16:52)

    # Link komentara

  22. Plakaćete ponovo, botovi. LH44
     (Anfield, 14. novembar 2020 16:46)

    # Link komentara

  23. @Sveznalica: Ne spominjes Hamiltona i Nemacku prosle godine? Senna ubedljivo najbolji po kisnom vremenu, pa Schumacher. Verstappen odlican. Hamilton truba. U stvari, kada Mercedes nema spreman scenario, vozaci su im osrednji u najboljem bolidu. Pa tom Hamiltonu je i Rosberg uzeo titulu.
    (Boki, 14. novembar 2020 16:41)

    # Link komentara

  24. Hamilton deveti, ahahahaha...

    Samo je jedan GOAT, a to je Šumaher!
    (Goran Loznica, 14. novembar 2020 16:07)

    Gorane do juče si pričao da je hamilton goat, ti samo skupljaš plusiće izgleda.. Haha
     (brenin mali, 14. novembar 2020 16:41)

    # Link komentara

  25. Hamilton da ne vozi u Mercedesu, ne bi ga se niko setio u životu.
    (Kole, 14. novembar 2020 16:36)

    # Link komentara

  26. Ovaj Verstapen da vozi mercedes imao bi sve pobede u sezone. Mislim čak da bi i bilo koji drugi vozač bio lagano prevak.
    (Ovsim, 14. novembar 2020 16:35)

    # Link komentara

  27. Hamilton koji ima 13 pobjeda u kisnim uslovima i 9 zaredom od 2014 do 2019 ne zna voziti po kisi ako se nasi strucnjaci pitaju. Toliko zelite da ga osporite a statistika govori drugacije. Jos gore je sto ljudi vjeruju kad neko napise da je los vozac po kisi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sveznalica, 14. novembar 2020 15:44)
    Namerno si preskočio da je tada vozio najbolji bolid ikada i najdominantniji od kada postoji F1 bez ikakve konkurencije i sa drugim vozačem vodonošom.
    očigledno niko nije gledao kako hamilton vozi po kiši
    (Saeba Ryo, 14. novembar 2020 15:50)
    Gledao sam ja. 2008. kada je Luis bio šampion , u Monci tada golobradi mladić u nižerazrednom Toro Rosu po pljusku je tako ubedljivo osvojio kvalifikacije i trku kao što je to Sena nekada radio u Tolemanu i Lotusu. Nikada niko osim Sene i Vetela nije tako čisto po potopu dominirao u tako nižerazrednom bolidu. Hamilton nikada nije bio ni blizu toga. I ponovio je nešto slično u Brazilu iste godine kada je počela kiša par krugova pred kraj i Vetel u istom tom TR odlazi u boks , uzima kišne gume isto kao Hamilton i kreće u poteru za njim. I naravno, prolazi pored njega tako lagano da ga nije osetio. Hamilton u tom trenutku zaostaje jedan bod za Nasom, ali u zadnjoj krivini pretiče Gloka i uzzima titulu. Tako da, nemoj da pričaš da je Luis neki poseban vozač po kiši kada ga je drao Vetel u duplo lošijem bolidu.
    (Zvonko Jović, 14. novembar 2020 16:34)

    # Link komentara

  28. Hamilton ce sutra pobediti kakvi god uslovi bili
     (teletabis, 14. novembar 2020 16:33)

    # Link komentara

  29. Ali Kimi, veliki šampion, osmi! Idemo sutra provala oblaka, pa do pobede!
    (Đansr, 14. novembar 2020 16:29)

    # Link komentara

  30. Posle sedam godina čekanja i brutalnog iživljavanja mercedes,Hamilton,Bron mafije, prisustvovali smo pravom trkanju i to u kvalifikacijama. Maks je ipak klasa za sebe. Bravo za Kimija. U četrdeset drugoj godini kako se bori. Svaka čast.
    (Bane, 14. novembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  31. Komentator: Nemojte mi zameriti, ali Maks Verstapen me je vratio u detinjstvo kada je Ajrton Sena dominirao po kiši.
    Čovek mora da se izvinjava zato što priča u superlativu o nekom ko nije LH44, jer ovi njegovi botovi odma škrguću zubima i riču kao zveri. Bravo za komentatora, podigao je nivo kvalifikacija na nivo najboljih trka.
    (Cane brejker, 14. novembar 2020 16:19)

    # Link komentara

  32. Hamilton koji ima 13 pobjeda u kisnim uslovima i 9 zaredom od 2014 do 2019 ne zna voziti po kisi ako se nasi strucnjaci pitaju. Toliko zelite da ga osporite a statistika govori drugacije. Jos gore je sto ljudi vjeruju kad neko napise da je los vozac po kisi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sveznalica, 14. novembar 2020 15:44)
    Brutalna laž.
    (Sima, 14. novembar 2020 16:16)

    # Link komentara

  33. Hejteri o hejteri,sačekajte da se trka završi pa onda prosipajte svoja znanja o F 1.
     (Boka B., 14. novembar 2020 16:09)

    # Link komentara

  34. Hamilton deveti, ahahahaha...

    Samo je jedan GOAT, a to je Šumaher!
     (Goran Loznica, 14. novembar 2020 16:07)

    # Link komentara

  35. Foliraza za kraj. Kao sada kada je sve gotovo oni se muce.. Rezija za malu decu.
    (Deki Stankelic od Omonije, 14. novembar 2020 16:02)

    # Link komentara

  36. Pa Luis je i po normalnom vremenu juče bio 15. na treningu i ne znam o čemu pričate,posle Sene najbolji vozač po kiši.Voleo bih da sutra pada kiša da vidite kako će ubedljivo da pobedi.
    (điu,liu i sadriu, 14. novembar 2020 16:01)

    # Link komentara

  37. očigledno niko nije gledao kako hamilton vozi po kiši
    (Saeba Ryo, 14. novembar 2020 15:50)

    # Link komentara

  38. Hamilton koji ima 13 pobjeda u kisnim uslovima i 9 zaredom od 2014 do 2019 ne zna voziti po kisi ako se nasi strucnjaci pitaju. Toliko zelite da ga osporite a statistika govori drugacije. Jos gore je sto ljudi vjeruju kad neko napise da je los vozac po kisi.
     (Sveznalica, 14. novembar 2020 15:44)

    # Link komentara

  39. Ko je sada GOAT?
    (Mirko, 14. novembar 2020 15:38)

    # Link komentara

  40. Umece vozaca + podesenost bolida, i prilagodljivost u datom trenutku. Cestitke za RP i Strola. Kako li ce nasi komentatori prezaliti sto je njihov ljubimac (ne znam cime) Peres izgubio pol poziciju. Neko spomemuo razliku od 11sec i zaostatak ferarija....nije relevantno jer su se uslovi u Q3 poboljsali, u ovakvim uslovima posle 5min staza moze biti mnogo brza ali i mnogo sporija
     (daki, 14. novembar 2020 15:37)

    # Link komentara

  41. Srbija je zemlja sa najvise vozaca f1 po glavi stanovnika
     (pomy, 14. novembar 2020 15:25)

    # Link komentara

  42. Ovo je realna slika Hamiltona, i ovog mucenog Botasa.
    Mogu da se trkaju i pobedjuju samo u savrsenim uslovima, i kada ih sudije maze. Hamilton nikada nece biti sampion koliko god rekorda oborio, jer je devojcica.
     (Mladen, 14. novembar 2020 15:18)

    # Link komentara

  43. i sta sad nema mercedesove moci, nema ni njihovih vozaca na vrhu
     (ne ide gas, 14. novembar 2020 15:09)

    # Link komentara

  44. Toliko o velikom sampionu i velikoj ekipi, malo padne kisa i nema ih nigde...
    (ccc, 14. novembar 2020 15:08)

    # Link komentara

  45. Kako je Mercedes podbacio kada je Mercedes na prvom mestu? Doduše prošlogodišnji model je u pitanju.
     (Smeh, 14. novembar 2020 15:07)

    # Link komentara

  46. Od pol pozicije najbrži vozač Ferrarija (Vettel) negde izmedju 11 i 13 sekundi. Skandal. Ni Mercedes se nije proslavio ali ovo je poražavajuće.
    (nBgd, 14. novembar 2020 15:06)

    # Link komentara

  47. Sad se vidi da je Hamilton truba od vozača. Ni sa extremno dominantnim bolidom on ne može da napravi nikakav rezultat ukoliko uslovi nisu idealni.
     (V KAO VENDETA, 14. novembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  48. Tatin sin..
     (Bard Živa, 14. novembar 2020 14:59)

    # Link komentara

  49. Gde si Hamiltone? Samo tebi klizavo???
    (Sky, 14. novembar 2020 14:56)

    # Link komentara