1. Sta ovi glodari,grobari ovde rade.Imamo dve pobede i sad sikter.
    (hehe, 6. novembar 2020 21:27)

    # Link komentara

  2. (Лаик, 6. novembar 2020 01:18)
    istine radi hajduk je takođe igrao polufinale kupa uefa 1984 čini mi se i četvrt-finale kupa šampiona protiv hamburgera.kakav je to meč bio.jednom su u kupu uefa u 3.kolu u direktnom duelu izbacili radnički.to je valjda bilo te sezone kada su došli do polufinala gde ih je nesrećno izbacio totenhem.imali su bolji međusobni bilans od zvezde.pored devet titula imali su i 5 vezanih osvojenih kupova maršala tita.definitivno posle zvezde hajduk je bio najbolji klub u sfrj
    (slobinator, 6. novembar 2020 20:23)

    # Link komentara

  3. (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 14:09) # Link komentara
    prvo ta omonija nije kiparska nego legionarska ekipa.tu ne igra ni jedan kipranin.drugo zvezda nije izgubila ni tu utakmicu nego je ispala na penale,a da su bili regularni uslovi i da se igrao revanš verovatno bi zvezdan glatko prošla dalje,ali je vrlo moguće da ipak ne bi igrala ligu šampiona.u neku ruku to je i bolje jer igra sa sebi ravnim ekipama ,a ne da dobija po 6 komada od bajerna i psg-a.najzad sa 4 uzastopna učešća u grupnim fazama evro-kupova svi navijači zvezde moraju biti prezadovoljni jer je pre samo 6 godina klub bio pred raspadom
    (slobinator, 6. novembar 2020 16:25)

    # Link komentara

  4. Kao neko ko živi od fudbala, bar indirektno, kao novinar u jednom Holandskom časopisu... ne kao fudbaler ... (na sreću svih nas), moram da kažem sledeće:
    Na zapadu ipak imaju dosta respekta prema Srpskom fudbalu, kako reprezentativnom, tako i klupskom. To mi svi fudbalski znalci ovde uvek kažu, a da ne mislite da je to zato što sam Srbin, to nije tačno, pošto nemaju pojma odakle sam. Jugoistočno od Austrije je to sve za njih isto, jedna velika ‘bestragija’ ili kako oni kažu: Verweggistan (Dalekistan)...
    Od svih znalaca ovde čujem često da je naša najveća vrlina dobra tehnika a najveća mana da smo spori i da nemamo kondicije. Ipak, kažu da smo uvek opasni jer smo nepredvidivi. Dobijemo Liverpul, ispadnemo od Omonije.... možda su i u pravu?? Zvezda u ovoj Ligi Evrope može normalno da se takmiči, negde je u srednjem rangu po kvalitetu u LE, a što de tiče LŠ to je za Zvezdu mislena imenica, što se i videlo prošle godine.
    Pozdrav iz Holandije!!
    (‘Olandjanin, 6. novembar 2020 16:04)

    # Link komentara

  5. (Fudbalski trener u penziji, 6. novembar 2020 14:31
    uživaj ti blago meni u penziji i ne piši gluposti.gent šest godina uzastopno igra evropska takmičenja.osvojili su tri trofeja u poslednjih 10 godina u zemlji koja je trenutno prva na fifa rang listi.znači nisu to neki dunsteri.trenutno su u lošijoj formi,ali su i vicešampioni svoje države.samo pre nekoliko godina zvezda se blamirala eliminacijama od černomoreca,kairata,ludogoreca,sasuola.napredak je očigledan,ali ima mesta da on bude i veći.za to je potrebno da se terza malo otvori i popuni neke rupe u timu ozbiljnim pojačanjima
    (slobinator, 6. novembar 2020 15:47)

    # Link komentara

  6. Znači (da sumiram): nivo smo Luksemburga.
    Osim ako ste još u 90-im godinama prošlog veka. Tada je naš šampion (nema veze koji klub je to bio) osvojio ovo što je sada LŠ, čak i titulu svetskog šampiona u Japanu protiv Kolo-Kolo-a... a ove godine je za isto takmičenje ispao u kvalifikacijama od Omonije. Omonije sa Kipra!!
    Svaka nam čast na pobedama protiv Liverpula, sinoć Genta i ostalih, ali i ćorava koka ubode zrno, pa i naša Zvezda.
    (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 14:09) # Link komentara

    Pre ce biti da je to zrno ispadanje od Omonije, to je jedini like u prethodnih nekoliko godina. A za reprezentaciju se isto ne bih slozio. Nismo nesto ali smo u skorije vreme pobedili i igrali nereseno sa nemcima, bili ispred spanije i francuske u kvalifikacijama i imamo jos par solidnih rezultata. Naravno da smo daleko ispod top 10 reprezentaciju ali smo isto toliko daleko ispred Luksemburga. A kad si se vec uhvatio za Luksemburg pre godinu dana smo ih pobedili oba puta u kvalifikacijama za EP, znaci bolji smo :)
    (Bua, 6. novembar 2020 15:35)

    # Link komentara

  7. (Fudbalski trener u penziji, 6. novembar 2020 14:31)




    :)))))
    savo ili bata?
    ješića i čika crnog bi bilo preterano nazvati trenerom, a štanoje penziju ne zaslužije...
    (mladići borovi, devojke jele, 6. novembar 2020 14:56)

    # Link komentara

  8. Dok smo neki ginuli na Sremskom frontu 1945
    (analiza, 6. novembar 2020 13:18)




    :)))))
    šta ti je vjesnikov svedok - do sada su se javljali iz paralelnog univerzuma, a, evo, sad počeše i sa onoga sveta?!
    (mladići borovi, devojke jele, 6. novembar 2020 14:51)

    # Link komentara

  9. Odgovor na pitanje,zasto Zvezda igra bolje sa inostranim timovima cuci u sledecem.Moramo se sloziti da koliko god da nam se cini,ipak igramo los fudbal.Kada se susretnu dva takva tima,npr,Partizan I Zvezda to izgleda katastrofalno zbog manjka taktike,znanja spreme I sl.,uglavnom lici na igru dece koja sva trce tamo gde je lopta,napravi se guzva,nema vise prostora,dva pasa su maksimum.Kad igramo sa strancima,oni se lepo postave,svaki igrac ima svoj prostor delovanja I to Zvezdi pruza sansu za pasove,malo tecniju igru I sve izgleda kao da smo zasluzeno u Evropskom drustvu.Mnogo je teze igrati sa nekim ko pojma nema.Sve u svemu moramo biti vise nego zadovoljni ovim pobedama.
    (ValterNBG, 6. novembar 2020 14:39)

    # Link komentara

  10. ....ostali imaju mnogo bolje uslove i infrakstrukturu,novac ali im kvalitet lige nije iznad nase.Mozda imaju jedan ili dva kluba malo jacih,kao sto i mi imamo ali ostali nista nisu bolji od nasa 3-4 kluba.
    (Konstatacija, 6. novembar 2020 12:59)

    Pa da li si ti čoveče pri svesti?
    Naši najbolji klubovi ne znaju da čuvaju loptu u posedu, ne znaju da organizuju nikakav napad, samo se bunkeriše a u drugom poluvremenu nemaju snage ni za bunkericu. Nijedna šansa za gol čak ni protiv Hofenhajma, a PSŽ i ostala punjenja da i ne spominjem, to je za nas vasiona. Centar ne možemo da predjemo, prijatelju! Ne slažem se da smo na nivou Luksemburga, ali sigurno smo GORI nego što mislimo, pogotovo posle jednog na jedvite jade, sa bunkericom u zadnjih pola sata osvojene pobede protiv Genta.
    (Fudbalski trener u penziji, 6. novembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  11. Dok smo neki ginuli na Sremskom frontu 1945 u aprilu i maju,neki ste igrali fudbal u Albaniji maja 1945-ako hoćete da idem đonom na protivnika.Ružan je i komentar za krpenjače,a tek ovaj ispod njega.
    Inače,čestitam pobedu,zaslužena.
    (analiza, 6. novembar 2020 13:18)

    Jeste, u pravu si, ginuli ste na sremskom frontu, ali su vas, na vašu zalost, partizani sa Rusima potisnuli čak do Blajburga!
    (Zagrebaćki dećki na srijemskom frontu, 6. novembar 2020 14:29)

    # Link komentara

  12. @Konstatacija
    @Kg
    @Zvezdaš

    Možda ste mišljenja da imamo solidne klubove, ali činjenica je da nam je šampion ispao od Omonije sa Kipra a da se reprezentacija u baražu bori sa Škotima. O ispadanju Parizana i Vojvodine koje neko od vas trojice naziva ‘nesrećnim’ neću ni da počinjem, jer su nam to pored Zvezde najbolji klubovi. Nemojte da mi pričate o budžetima ostalih kubova I ‘koliko imamo para još smo i dobri’ itd...itd... To znam i to je tačno. Ja pričam o igri, kvalitetu, posedu lopte a sigurno i fizičkoj spremi. Ako nemaju milionske plate, onda ne moraju da trče na treninzima, jel tako?
    Čak sa tim parama što primaju u Srbiji su preplaćeni, skoro svi.
    Znači (da sumiram): nivo smo Luksemburga.
    Osim ako ste još u 90-im godinama prošlog veka. Tada je naš šampion (nema veze koji klub je to bio) osvojio ovo što je sada LŠ, čak i titulu svetskog šampiona u Japanu protiv Kolo-Kolo-a... a ove godine je za isto takmičenje ispao u kvalifikacijama od Omonije. Omonije sa Kipra!!
    Svaka nam čast na pobedama protiv Liverpula, sinoć Genta i ostalih, ali i ćorava koka ubode zrno, pa i naša Zvezda.
    (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 14:09)

    # Link komentara

  13. "Steta samo sto su vas.. Nikozicani izbacili.. Bezveze...
    (Milos, 6. novembar 2020 12:46)"
    Ali Nikozicani, pa kralju!
    (Miskec, 6. novembar 2020 14:07)

    # Link komentara

  14. "Sve je ovo Partizan pre vas radio tako da mante se kompleksa,Partizan kad je igrao ligu sampiona i finala 60-tih vi ste gurali krpenjace po bubarevom brdu."
    (kon)
    "Ма шта само шездесетих, а четрдесетих? Тад су Партизанови играчи играли утакмице на Олимпијском стадиону у Берлину, а Звездини су се крили по шумама....
    Е што ви лепе успомене имате на период 1941-1945"
    (Мргуд)

    Dok smo neki ginuli na Sremskom frontu 1945 u aprilu i maju,neki ste igrali fudbal u Albaniji maja 1945-ako hoćete da idem đonom na protivnika.Ružan je i komentar za krpenjače,a tek ovaj ispod njega.
    Inače,čestitam pobedu,zaslužena.
    (analiza, 6. novembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  15. Ne razumem da ima preko 700 komentara na ovu vest. Pa, Srpski fudbal je na nivou Luksemburga, a naša dva najbolja kluba ne bi opstala ni u Rumunskoj prvoj ligi. A tu se nešto navijači prepucavaju.... ne shvatamo koliko smo jadni i jalovi. O fizičkoj spremnosti, kondiciji i ostalim razlozima da i ne počinjem. Dno dna smo!!
    (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 08:51)

    Neces moci nikada ni da razumes jer nisi iz tog faha.Ne posedujes fudbalsko znanje,mada ga,iskreno receno,ne poseduje minimum 80% ljudi ovde na komentarima,nemas strast i ljubav prema fudbalu.On je sport broj 1 kod nas,bio,sada je i bice zauvek,bez obzira kakva nam liga bila.Mnoge neznalice poput tebe,potcenjuju nasu ligu ali ona nije nista slabija od onih koje si pomenuo,zapravo je jaca od njih a u prilog tome idu i pobede nasih klubova nad belgijancima,cesima,grcima,austrijancima i ostalim klubovima a nekad cak i nad prvacima Evrope,poput Liverpula.To doduse radi samo jedan nas klub ali nebitno.Ostali imaju mnogo bolje uslove i infrakstrukturu,novac ali im kvalitet lige nije iznad nase.Mozda imaju jedan ili dva kluba malo jacih,kao sto i mi imamo ali ostali nista nisu bolji od nasa 3-4 kluba.
    (Konstatacija, 6. novembar 2020 12:59)

    # Link komentara

  16. Vama se najvise isplati.. Da vam.. Deki ostane.. Navijac...
    (Milos, 6. novembar 2020 12:52)

    # Link komentara

  17. Steta samo sto su vas.. Nikozicani izbacili.. Bezveze...
    (Milos, 6. novembar 2020 12:46)

    # Link komentara

  18. ahaha,a stojketa ne pominjete!njega ste zaboravili,a toliku ste frku dizali oko njega,a eto i borjan je bolji od njega!E sad nesto u vezi borjana!Decko je rupa od golmana,ali ima dosta srece,onaj ga loptom pogadja a ta lopta prelece tog istog borjana i bliza stativa mu skroz nebranjena.Svaka ozbiljnija ekipa bi mu napunila mrezu(pa setite se lige sampiona)Dakle ne zanosite se,nema na ovim iroszltorima dobrog golmana,ima manje losih!
    (Miki, 06. novembar 2020 01:53)

    kad vec hoces, evo ja cu da ti ga spomenem. To je lik koji se nicim izazvan kleo da u Partizan ni mrtav nece, da mu je krv crveno-bela, a onda je opet nicim izazvan trazio da mu oprostite ruznu proslost, odricao se pasosa, drzavljanstva i na kraju, zene....nije frka bila oko njega, Kleo je bio mnogo veci pogodak za vas, frka je u onom delu "...poturica mora do ramena"...

    Zvezda ga nije htela, hteo je da ozivi karijeru, sve je to u redu, ali valjda ako kazes da bacas pasos, onda ga i bacis? Ako ti je krv crvenobela, koju to ruznu proslost treba da ti oproste? Ako ni mrtav ne bi u Partizan, ili si umro ili nisi u Partizanu. Mustafa je licImUr...A protiv nas najbolje brani, obzirom da vi samo sa nama zelite da igrate fudbal, on vam je u sustini najbitnija karika....
    Ja bih mu eto, oprostio ruznu proslost, samo kad ne bi u sadasnjosti pravio iste gluposti
    (Jovica, 6. novembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  19. Ne razumem da ima preko 700 komentara na ovu vest. Pa, Srpski fudbal je na nivou Luksemburga, a naša dva najbolja kluba ne bi opstala ni u Rumunskoj prvoj ligi. A tu se nešto navijači prepucavaju.... ne shvatamo koliko smo jadni i jalovi. O fizičkoj spremnosti, kondiciji i ostalim razlozima da i ne počinjem. Dno dna smo!!
    (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 08:51)

    Nisam znao da su Didelanz i Astra Djurdju pobdili Liverpul Olympiakos Keln Krasnodar Gent Liberec izbacili Kopenhagen, Jang Bojse i odigrali nereseno sa Arsenalom Bateom Cska om i Napolijem i sve to za 4 godine...
    (Kg, 6. novembar 2020 12:29)

    # Link komentara

  20. Pa vi bolje.. Igrate.. Bez.. Stankovica..
    (Milos, 6. novembar 2020 09:59)

    Milose.. Zelim.. Ti.. Brz.. Oporavak..
    (Troja, 6. novembar 2020 12:14)

    # Link komentara

  21. legenda iz predgradja.
    (marko992, 6. novembar 2020 10:01)





    :)))))
    ih, bre?!
    oteše se prsti izdajice, a mrvica je falila da fasuješ oskara za ulogu žrtve.
    (mladići borovi, devojke jele, 6. novembar 2020 12:14)

    # Link komentara

  22. Da, ako gledaš celokupnu istoriju. Nego, kad si rođen, kako je bilo tokom tvog života da čujem?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tika, 6. novembar 2020 02:06) # Link komentara

    Рођен сам пре Барија, мени је апсолутно довољно само то. Отишли, освојили, ушли у историју као победници!!! И остали победници!!!
    (Лаик, 6. novembar 2020 10:16)

    # Link komentara

  23. Takvi kao ti,iskljucivi,pakosni ljudi,su i razlog mrznje medju navijacima.
    To je bolest,leci se dok nije kasno.
    (marko992, 06. novembar 2020 07:40)

    Sam sebi repliciras ?
    (mali uplakani, 06. novembar 2020 08:54)

    Ne brini,i na tebe sam mislio.
    Pravi si primer legendinog sledbenika.
    Licemerje,pokvarenost,ostrascenost=bolest=legenda iz predgradja.
    (marko992, 6. novembar 2020 10:01)

    # Link komentara

  24. Pa vi bolje.. Igrate.. Bez.. Stankovica..
    (Milos, 6. novembar 2020 09:59)

    # Link komentara

  25. Poslednjih pola sata je bilo baš mučno za gledanje. Zašto menjati Ivanića, možda najboljeg igrača do tog momenta, a uvoditi Petrovića, koji se bukvalno krije po terenu? Ne zaboravimo i sudiju. Konačno, pravo "domaćinsko" suđenje u Evropi (nepostojeći faul pre gola Kataija, oprošten drugi žuti karton i Sanogu i Milunoviću). Zaključak:momcima svaka čast na borbenosti, možda su zato i zaslužili sreću.
    (Miroslav 2, 6. novembar 2020 08:45)

    Lol, sa koje si ti planete covece? Domacinsko sudjenje aka dva puta su ljudi izasli jednom u golaut jednom u aut i sudija opusteno pusta nastavak igre iz koga stvaraju dve potencijalno opasne sanse. Da i ne pricam o tome da bez maegeri zahvata faulovi nad Falcinelijem nisu bili svirani...

    Nije sudjenje bilo lose generalno ali reci da je domacinsko... lol.
    (Sabre, 6. novembar 2020 09:44)

    # Link komentara

  26. Pohvalio bi igru u ofanzivi bilo je to sasvim dobro, cak su ofanzivni igraci i dosta pomagali odbrani....sama odbrana lako lose izuzetno sporo sa problematicnim ispucavanjima, Borjan kao i uvek sjajan....licno mi se Katai nikada nije svidjao suvise nonsalantan igrac ima talenta ali izuzetno sebican imao je u par navrata mnogo boljih resenja...dao je gol mada je i tu imao dosta srece....no degutantna su mi poredjenja komentatora prosli put sa Dejanom Savicevicem i sada cak i sa Maradonom......pobeda je vazna igra se zaboravlja...
    (E, 06. novembar 2020 08:07)

    Не видим разлог да буду дегутантна поређења јер је коментатор (иако не зна свој посао најбоље ?) одлично погодио са поређењем. Није рекао да је Катаи играч попут Деја или Марадоне, већ да је у њиховом стилу желео да реши одређене ситуације (читај: Дејов гол против Бајерна / Катаи - Либерец; Марадонин гол против Звезде, баш на истом месту, на истом голу подно севера (ЦЗВ - Барселона 2:4) / покушај лоба синоћ.
    (камионџија, 6. novembar 2020 09:44)

    # Link komentara

  27. 60 minuta fudbala sa kojim smo baš zadovoljni a onda pola sata bunker!?
    Kakav crni bunker kad onda zavisiš od sreće.
    Milun spor a Gobelja i Njegoš ne znaju. Oni nema šta da traže u ozbiljnom fudbalu.
    Igraj Zvezdo napadački kao nekada i sve će se višestruko vratiti.
    (Zvezdaš onaj stari, 06. novembar 2020 08:07)
    Jedini koji je umeo da sacuva loptu od veznih u Zvezdi je Vulic, koji je oteran i prodat za sicu.
    (Vox, 6. novembar 2020 09:43)

    # Link komentara

  28. Ne razumem da ima preko 700 komentara na ovu vest. Pa, Srpski fudbal je na nivou Luksemburga, a naša dva najbolja kluba ne bi opstala ni u Rumunskoj prvoj ligi. A tu se nešto navijači prepucavaju.... ne shvatamo koliko smo jadni i jalovi. O fizičkoj spremnosti, kondiciji i ostalim razlozima da i ne počinjem. Dno dna smo!!
    (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 08:51)
    Naša prvi najbolji klub Zvezda shodno budzetu i poslednje četiri godine vrlo dobro igra u Evropi čak odlično naspram budzeta koji imaju Evropaki klubovi. Šta bi rekao kad hedna Barselona primi brdo golova od Bajerna ili Real na svom terenu primi od Šahtjora tri gola. Drugi najbolji klub Vojvodina je nesrećno ispao od Standarda iako je Vojvodina po meni bila bolja u toj jednoj utakmici u gostima bez prava na revanš što je i Zvezdu koštalo prolaska u ligu šampiona. Partizqn ne račanam u ozbiljan klub
    (Zvezdaš, 6. novembar 2020 09:24)

    # Link komentara

  29. Ne razumem da ima preko 700 komentara na ovu vest. Pa, Srpski fudbal je na nivou Luksemburga, a naša dva najbolja kluba ne bi opstala ni u Rumunskoj prvoj ligi. A tu se nešto navijači prepucavaju.... ne shvatamo koliko smo jadni i jalovi. O fizičkoj spremnosti, kondiciji i ostalim razlozima da i ne počinjem. Dno dna smo!!
    (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 08:51)
    Naša prvi najbolji klub Zvezda shodno budzetu i poslednje četiri godine vrlo dobro igra u Evropi čak odlično naspram budzeta koji imaju Evropaki klubovi. Šta bi rekao kad hedna Barselona primi brdo golova od Bajerna ili Real na svom terenu primi od Šahtjora tri gola. Drugi najbolji klub Vojvodina je nesrećno ispao od Standarda iako je Vojvodina po meni bila bolja u toj jednoj utakmici u gostima bez prava na revanš što je i Zvezdu koštalo prolaska u ligu šampiona. Partizqn ne račanam u ozbiljan klub
    (Zvezdaš, 6. novembar 2020 09:24)

    # Link komentara

  30. "Za tvoju informaciju dva proleca u Evropi Partizan vec ima u 21. veku .
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bela vrana, 6. novembar 2020 08:04)"
    Je l' ima neki f4 u fudbalu?
    (Miskec, 6. novembar 2020 09:16)

    # Link komentara

  31. Takvi kao ti,iskljucivi,pakosni ljudi,su i razlog mrznje medju navijacima.
    To je bolest,leci se dok nije kasno.
    (marko992, 06. novembar 2020 07:40)

    Sam sebi repliciras ?
    (mali uplakani, 6. novembar 2020 08:54)

    # Link komentara

  32. Ne razumem da ima preko 700 komentara na ovu vest. Pa, Srpski fudbal je na nivou Luksemburga, a naša dva najbolja kluba ne bi opstala ni u Rumunskoj prvoj ligi. A tu se nešto navijači prepucavaju.... ne shvatamo koliko smo jadni i jalovi. O fizičkoj spremnosti, kondiciji i ostalim razlozima da i ne počinjem. Dno dna smo!!
    (Neko iz naroda, 6. novembar 2020 08:51)

    # Link komentara

  33. Poslednjih pola sata je bilo baš mučno za gledanje. Zašto menjati Ivanića, možda najboljeg igrača do tog momenta, a uvoditi Petrovića, koji se bukvalno krije po terenu? Ne zaboravimo i sudiju. Konačno, pravo "domaćinsko" suđenje u Evropi (nepostojeći faul pre gola Kataija, oprošten drugi žuti karton i Sanogu i Milunoviću). Zaključak:momcima svaka čast na borbenosti, možda su zato i zaslužili sreću.
    (Miroslav 2, 6. novembar 2020 08:45)

    # Link komentara

  34. Gol posle nepostojećeg faula,igrač ga nije ni dotakao a ovaj se bacio.
    (heavy, 06. novembar 2020 01:27 Diklofenak duo i bol će prestati!!!
    (penaltizan, 6. novembar 2020 08:43)

    # Link komentara

  35. Ne razumem navijace Gromade.Jel mi sada ne treba da se radujemo?Ne shvataju koliki je uspeh za nas fidbal kada nas predstavnik igra dve LS za redom i jos osvaja bodove, igra jednu nokaut fazu u LE i ima realnu sansu da odigra jos jedno prolece u LE..Kako je lepo biti navijac kluba koji ima vise proleca u Evropi nego svi ex YU klubovi zajedno, kluba koji je bio Prvak Evrope i sveta, igrao dva finala,, sest polufinala.Ok ne morate se radovati uspehu Zvezde i naseg fudbala ali bar smanjite pakost,zlobu i zavist.
    (usati, 6. novembar 2020 08:32)

    # Link komentara

  36. Vidim da smo pribliznih godina ..ja pratim fudbal od kraja 70tih i neznam bas dali je Borjan najbolji ali jeste medju prvih pet najboljih od kada ja pratim fudbal, Tu su oba Stojanovica Aleksandar je bio puzdan golman i igrao finale kupa uefa,mladji Dika bio prvak Europe a samo zbog politickih razloga nije smeo da bude u repki jako je tada bio nas najbolji golman,a posle Miloje koji je bio krace vreme u zvezdi ali je bio prvak sveta,i ne trba
    zaboraviti Ljukovcana koji je pravio cuda na golu ali nije imao neki internacionalni rezultat,a slazem se sa tobom da je posle Miloja i skoro 28 godina zvezda nije imala boljeg golmana od Borjana....joj sto smo imali sve na golu Bajko pa onaj Pavlovic....mada bilo je nekih koji su obecavali i od konjih se ocekivalo da postanu zvezdina sigurica na golu,poput Jevrica koji je stigao do reprezentacije pa Stameni koji je upropascen zbog menadzera a Disljenkovic i Rajkovic prerano otisli u inostranstvo....


    ahaha,a stojketa ne pominjete!njega ste zaboravili,a toliku ste frku dizali oko njega,a eto i borjan je bolji od njega!E sad nesto u vezi borjana!Decko je rupa od golmana,ali ima dosta srece,onaj ga loptom pogadja a ta lopta prelece tog istog borjana i bliza stativa mu skroz nebranjena.Svaka ozbiljnija ekipa bi mu napunila mrezu(pa setite se lige sampiona)Dakle ne zanosite se,nema na ovim iroszltorima dobrog golmana,ima manje losih!
    (Miki, 06. novembar 2020 01:53)
    (daca, 6. novembar 2020 08:28)

    # Link komentara

  37. Kad ćemo da pocnemo da igramo na go vise??
    (aaaa, 6. novembar 2020 08:25)

    # Link komentara

  38. Jedna stvar mi nije jasna.Igraci zvezde kada ulaze na teren krste se po 20 puta,a onda ne pipnu loptu!Sta nam to govori?Da bog ne postoji?Ne voli fudbal ili da su ovi igraci zvezde trebali da idu u popove pa da im gospodje ljube ruke jer o fudbalu nista ne znaju!?
    (daca, 6. novembar 2020 08:22)

    # Link komentara

  39. "Samo zamislite ovaj tim bez Kataia i Borjana. Suvi prosek.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 6. novembar 2020 00:20) # Link komentara
    Preporučujem (+23)Ne preporučujem (-14)"

    Prijatelju, suvi prosek smo sa njima u ekipi. Bez njih dvojice je krš koji bi tukle ekipe poput Omonije. U stvari, čekaj...
    (Pero, 6. novembar 2020 08:21)

    # Link komentara

  40. Borjan sa onim "ispucavanjima" na nivou kadeta. Bilo koji kvalitetniji tim bi kaznio sumanuta "dodavanja" protivnickim igracima.
    (Vladan, 6. novembar 2020 08:21)

    # Link komentara

  41. Druže da li si realan? Zvezda osvaja namešteno prvenstvo i četiri godine počinje od prvog kola i ulazi u lige i tamo pravi odlične rezultate. Sa kojim velikanom je Partizan da nije prošao dalje ako je već tako moćan. Dajte bre više uključite mozak.
    Šta vam radi onaj Pantić pa to je tuga.
    (Zvezdaš, 6. novembar 2020 00:31)

    Sta im radi Pantic?Pa jase ih posto ne moze vise rendgen u Madridu.
    (Nemanja, 6. novembar 2020 08:18)

    # Link komentara

  42. @Zapažanje

    Dika Stojanoviću je prošlo kroz noge sa 30 metara, pa šta? Kiksevi su sastavni dio sporta. Imam 43 godine. Od Reala '86 nisam propustio ni jednu jedinu Zvezdinu utakmicu. Više TV, kad god stignem stadion. Mi boljeg golmana od Borjana u tom periodu nismo imali...
    (Faruk Hadžibegić, 6. novembar 2020 08:18)

    # Link komentara

  43. Vidim da smo pribliznih godina ..ja pratim fudbal od kraja 70tih i neznam bas dali je Borjan najbolji ali jeste medju prvih pet najboljih od kada ja pratim fudbal, Tu su oba Stojanovica Aleksandar je bio puzdan golman i igrao finale kupa uefa,mladji Dika bio prvak Europe a samo zbog politickih razloga nije smeo da bude u repki jako je tada bio nas najbolji golman,a posle Miloje koji je bio krace vreme u zvezdi ali je bio prvak sveta,i ne trba zaboraviti Ljukovcana koji je pravio cuda na golu ali nije imao neki internacionalni rezultat,a slazem se sa tobom da je posle Miloja i skoro 28 godina zvezda nije imala boljeg golmana od Borjana....joj sto smo imali sve na golu Bajko pa onaj Pavlovic....mada bilo je nekih koji su obecavali i od konjih se ocekivalo da postanu zvezdina sigurica na golu,poput Jevrica koji je stigao do reprezentacije pa Stameni koji je upropascen zbog menadzera a Disljenkovic i Rajkovic prerano otisli u inostranstvo....
    (Miki, 06. novembar 2020 01:53)

    zvezda je 90 tih imala boljeg golmna od Borjana, a to je Jevric, Kocic je bio dobar golman takodje kao i pomenuti Disljenkovic, po meni su to bolji golmani od Borjana , ali Borjan igra vecim srcem od svih njih i pravi cudesne odbrane kad je bitno , ali i zna da kiksne kak niko kao i da gresi prilikom dodavanja.
    (marko, 6. novembar 2020 08:17)

    # Link komentara

  44. Bez Borjana smo bas slabi...
    (Kopenhagen, 6. novembar 2020 08:17)

    # Link komentara

  45. m1k3, 06. novembar 2020 01:11)

    Није проблем ово објашњење, него колико је плусева добило.
    Ето, човек учи док је жив.
    (Руска Душа, 6. novembar 2020 08:15)

    # Link komentara

  46. Gde je skener..?
    (popov, 6. novembar 2020 08:15)

    # Link komentara

  47. Nismo ni svesni koliki je gigant ova Crvena Zvezda...Cela Srbija i ceo Srpski fudbal njom se ponosi.
    (Dejan CZ, 6. novembar 2020 08:11)

    # Link komentara

  48. Borjan i zadnja linija odbrane poslednjih 20 minuta su sve lopte dali u noge protivniku. Jeste se Borjan dobro postavio u nadoknadi i spasao gol, ali naša odbrana je posle 2:1 , sama napravila 7-8 napada protivniku. Da su gosti imali polovnog napadača , mi bi izgubili. Šta se dešava sa timom kada povede? Da li je do kondicije ili svesno povlačenje? Gobeljić bi morao da potrazi egzistenciju u inostranstvu hitno.
    (VUK, 6. novembar 2020 08:11)

    # Link komentara

  49. Gol posle nepostojećeg faula,igrač ga nije ni dotakao a ovaj se bacio.
    (heavy, 06. novembar 2020 01:27)

    Šteta što nije bio i nepostojeći penal pa da se upucaš..
    (shone, 6. novembar 2020 08:09)

    # Link komentara

  50. 60 minuta fudbala sa kojim smo baš zadovoljni a onda pola sata bunker!?
    Kakav crni bunker kad onda zavisiš od sreće.
    Milun spor a Gobelja i Njegoš ne znaju. Oni nema šta da traže u ozbiljnom fudbalu.
    Igraj Zvezdo napadački kao nekada i sve će se višestruko vratiti.
    (Zvezdaš onaj stari, 6. novembar 2020 08:07)

    # Link komentara

  51. Pohvalio bi igru u ofanzivi bilo je to sasvim dobro, cak su ofanzivni igraci i dosta pomagali odbrani....sama odbrana lako lose izuzetno sporo sa problematicnim ispucavanjima, Borjan kao i uvek sjajan....licno mi se Katai nikada nije svidjao suvise nonsalantan igrac ima talenta ali izuzetno sebican imao je u par navrata mnogo boljih resenja...dao je gol mada je i tu imao dosta srece....no degutantna su mi poredjenja komentatora prosli put sa Dejanom Savicevicem i sada cak i sa Maradonom......pobeda je vazna igra se zaboravlja...
    (E, 6. novembar 2020 08:07)

    # Link komentara

  52. Gol posle nepostojećeg faula,igrač ga nije ni dotakao a ovaj se bacio.
    (heavy, 06. novembar 2020

    Tvoja patnja posle postojecih suza...
    (kme kme, 6. novembar 2020 08:06)

    # Link komentara

  53. Šlag na torti Zvezdinih uspeha u Evropi je plač upišanog grobarčeta.

    Ha ha ha ... kako samo uživam u tome.... jedva čekam svaku sledeću tekmu.... koja nemoć, koja muka ...vrhunski...
    (Rocky, 6. novembar 2020 08:05)

    # Link komentara

  54. Ako docekamo prolece, posle pehara u Bariju, Tokiju, sa dve pobede u LS i to bi bilo dva proleca u LE, mislim da smo komsijama, zadali nemoguc zadatak za 21.vek.Srecno.
    (Cekamo 32.i 21.u kosarci, 05. novembar 2020 23:12)

    Za tvoju informaciju dva proleca u Evropi Partizan vec ima u 21. veku .
    (Bela vrana, 6. novembar 2020 08:04)

    # Link komentara

  55. ''Bravo bravo!!

    Ajmo jos 4 komada Gente moj!!
    (Grobar, 5. novembar 2020 21:32)

    nema ovde keca
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 21:31)''

    neka se grobljad ostavi nogometa i priključi Letećem cirkusu Monty Pythona...
    (Zvezdaš iz Hrvatske, 6. novembar 2020 08:03)

    # Link komentara

  56. Gol posle nepostojećeg faula,igrač ga nije ni dotakao a ovaj se bacio.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (heavy, 6. novembar 2020 01:27)
    Plači
    (mirko, 6. novembar 2020 08:03)

    # Link komentara

  57. Sve je ovo Partizan pre vas radio tako da mante se kompleksa,Partizan kad je igrao ligu sampiona i finala 60-tih vi ste gurali krpenjace po bubarevom brdu.
    (kon, 6. novembar 2020 00:37)
    Ма шта само шездесетих, а четрдесетих? Тад су Партизанови играчи играли утакмице на Олимпијском стадиону у Берлину, а Звездини су се крили по шумама....

    Е што ви лепе успомене имате на период 1941-1945
    (Мргуд, 6. novembar 2020 08:03)

    # Link komentara

  58. partizancici mali gledaju zvezdu i hoce da pocrkaju,traze veseli samo negativne stvari,slobodno prebacite kanal i gledajte seriju,samo napred zvezdo
    (mile, 6. novembar 2020 08:02)

    # Link komentara

  59. Stankoviću odlazi! Dosta je kaljanja Zvezdinog imena konstantnim igranjem na rezultat. Imamo tim koji može mnogo više nego da da gol na početku drugog pa odmah bunker do kraja, barem u Ligi Evrope...
    (trn u oku, 6. novembar 2020 07:59)

    # Link komentara

  60. Pa ne može svaka da bude petarda.
    (4k4.Dex, 6. novembar 2020 07:54)

    # Link komentara

  61. Kako neko može da kaže valjanje i jajarenje? Da, očaj zadnjih pola sata i to je dobro jer znamo gde smo tanki sada ali koga to zanima. Sve u svemu bili smo bolja ekipa, dali dva gola i promašili još nekoliko odličnih šansi pogodili dve stative. Da, nemaju snage za kraj meča i to mora da se popravi mada cilj je skoro već ostvaren tako da i ne mora bas ahahahaha
    (4k4.Dex, 6. novembar 2020 07:51)

    # Link komentara

  62. Auuu šta radi ova zvezda zadnjih pet godina to je čudo jedno. Svaka čast momci. Više sam se i navikao da tučemo osrednje evropske ekipe kao da je to normalno. Pokoravanje Evrope ne prestaje. E da... ne izvodite gluposti dajte Kataiu da izvodi sve prekide.
    (4k4.Dex, 6. novembar 2020 07:48)

    # Link komentara

  63. Komsije sa JNA ,da li je i ovo kao i nebrojeno puta do sada , Liverpul,Napoli, YB....bila sklanjalica?
    (maya, 6. novembar 2020 07:48)

    # Link komentara

  64. Ne znam da li je Genk bolji ili gori tim od onog Sarmoa ili kako vec ali Zvezda vec cetvrtu sezonu za redom ostvaruje za nase uslove dobre rezultate i sskuplja bodove za nas fudbal u UEFA takmicenjima.
    (ovde, 6. novembar 2020 07:46)

    # Link komentara

  65. Шта они извуку у првом шеширу,да ли је реално?!
    (праведник, 6. novembar 2020 07:44)

    # Link komentara

  66. što reče onaj što ih je ložio da su familija - ti mora da si za partizaи!
    (mladići borovi, devojke jele, 06. novembar 2020 01:18)

    Takvi kao ti,iskljucivi,pakosni ljudi,su i razlog mrznje medju navijacima.
    To je bolest,leci se dok nije kasno.
    (marko992, 6. novembar 2020 07:40)

    # Link komentara

  67. @ daca. Sinak,ti si baš loš učenik.Moraš više da paziš na času a onda bi znao da je Zvezda uspela JEDINA u Evropi da prođe 4 kola kvalifikacija i tako tri puta uzastopno.Loš učenik dugo uči.
    (Sedi jedan, 6. novembar 2020 07:37)

    # Link komentara

  68. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:09)

    Ne znam cemu ovakvi komentari,po pravilu kada neko hoce da pametuje ispadne glup.
    O cemu pricas covece,kakve pare spominjes,pogledaj tabelu belgiskog prvensva.
    Zar su Porto,Zvezda,Steaua bile najskuplje ekipe kada su osvajale pehar?!
    (marko992, 05. novembar 2020 23:39)

    Pogledaj tabelu u Spaniji, Barsa 12-ta...
    Pogledaj tabelu u Srbiji, Vosa ispred vas... Jel Vosa bolji i skuplji tim od vas? Novi Pazar? Metalac? Radnicki Nis?
    (Cika Slave, 06. novembar 2020 00:26)

    Pa to ti i ja govorim,vidis da nije sve u parama covece.
    (marko992, 6. novembar 2020 07:34)

    # Link komentara

  69. Сви, али сви напади и све шансе које је Гент створио су дошле преко наше леве стране тј Гобељића. Пролазили су га као дете! Нисам читао коментаре, не знам да ли је још неко то приметио, ако није, овде онда коментаришу тешке незналице. Буквално су радили шта су хтели преко Гобеље и видљиво константно нон-стоп гурали лопту на нашу леву страну и константно одатле правили шансе. А Звездин 'стручни штаб' ништа, али ништа није урадио поводом тога 90 минута! Па и последњу шансу кад је Борјан одбранио су направили..одакле? ПА ПРЕКО ГОБЕЉИЋА!!!
    (Неедукован, 6. novembar 2020 07:32)

    # Link komentara

  70. ''Bravo bravo!!

    Ajmo jos 4 komada Gente moj!!
    (Grobar, 5. novembar 2020 21:32)

    nema ovde keca
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 21:31)''

    neka se grobljad ostavi nogometa i priključi Letećem cirkusu Monty Pythona...
    (Zvezdaš iz Hrvatske, 6. novembar 2020 07:24)

    # Link komentara

  71. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 06. novembar 2020 00:04)
    put nam je olaksan posle 3 godine kvalifikacija od prvog kola i stopostotnog ucinka... a cela saga je i pocela tako sto smo bili drugi u "namestenom" prvenstvu u kome "niko drugi ne sme da osvoji sampionat" i igrali kvalifikacije kao raspali partizan (i to sa mnogo gorim koeficijentom)...
    (lal, 6. novembar 2020 07:22)

    # Link komentara

  72. Gobeljić je dao gol Bufonu i PSG... prestanite da ga pljujete
    (domacin, 6. novembar 2020 07:05)

    # Link komentara

  73. Ko o čemu Šamrokovci o sreći ili "nikad slabijim" rivalima, i tako već 4. godinu :-))).

    Zvezda je i nadigrala i pobedila Gent. Nije džabe ta ekipa u 1. šeširu, ali Zvezda je bila bolja. U redu, Zvezda nema kondiciju kao oni... zamerke u tom delu, ako imaš ambiciju da igraš u Evropi moraš da imaš evropski standard za kondiciju.

    Nikako da skapirate da se ne broji statistika, nit broj kornera, broj šuteva, broj pasova ... već samo broj bodova i broj pobeda ...

    A da je bilo malo više sportske sreće zvezda bi ubedljivije pobedila sinoć...prečka, stativa, puno šuteva....eto nije htelo. Biće bolje sledeći put.

    A primila gol iz karambola.... eto.

    Bravo za Zvezdu.
    (O3on, 6. novembar 2020 07:00)

    # Link komentara

  74. Zamislite Borjan potpiše za PAOK i mora da igra na Tumba stadionu.
    (dejan, 6. novembar 2020 06:47)

    # Link komentara

  75. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 06. novembar 2020 00:04)

    Nemoj brale ti. Ako se vec nije nasao neko razuman sa te vase strane ne moras bas ni ti
    (mile, 06. novembar 2020 01:07)

    Звезда три године није победила Партизан? Ала су вама испрани мозгови...
    (Brooklyn boy, 6. novembar 2020 06:45)

    # Link komentara

  76. Штета што Борјан не брани за репрезентацију!
    (прле, 6. novembar 2020 06:41)

    # Link komentara

  77. @m1k3
    Bravo. Konacno neko ko razume razliku izmedju treninga i utakmice.
    (Vetar u ledja.., 6. novembar 2020 06:40)

    # Link komentara

  78. Idemoooo! Kroz osvajanje Lige Evrope da probamo da se domognemo Lige šampiona, Katai je već kandidat za zlatnu kopačku.
    (Fan klub Zorana Pajkića i Lava Kesića, 6. novembar 2020 06:34)

    # Link komentara

  79. Mozda je bitnost ucinila svoje, jer
    igraci nisu hteli da kockaju prednost i ajde brani se, panika i sve to tako ispadne.
    Nasi nemaju mentalitet kao Nemci da
    gaze protivnika do zadnjeg trenutka,vec se kao Italijani povuku nazad i brane prednost, nakon cega izgleda da je druga strana jaka.
    (Corso Como Selektor, 6. novembar 2020 06:25)

    # Link komentara

  80. Šteta što je ovaj Borjan kanađanin.Sa ovolikom dozom talije,Tumba bi ga sigurno pozvao u reprezentaciju.A Milan bi bio spokojan u karantinu,jer bi znao da bi mu selektor obilazio ženu i postarao se da joj ništa ne fali.
    (dejan, 6. novembar 2020 06:18)

    # Link komentara

  81. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 06. novembar 2020 00:04)Bravo dečko imaš sendvič od profesora!!! Zvezda je prva,ibila i ostala ispali smo nesrećno od Omonije jer smo propustili gomilu šansi a naši napadači nisu bili u formi... naravno penali lutrija,,koliko je samo favorita ispalo ovog leta,zbog situacije! Malo pogledaj i videćeš da je Zvezda igrala više važnhi utakmica u gostima a protiv Jermena na neutralnom i to bez publike!!!Slažem se nisu ovo neki klubovi ali Hofemhajm je razbio Bayern a Zvezdu pobedio jedva...Mi smo rasturili Liberec a ovima smo mogli dati još par golova (3 stative,prečka)Vaš problem je uprava,rasprodali ste sve najbolje pa ne može stalno penal u Evropi,podseti se kako ste prošli dva kola?Bunkerica protiv nas 70min???Ne sećam se da je Partizan igrao ovako loše čak i Savo kad je bio trener...
    (penaltizan, 6. novembar 2020 06:10)

    # Link komentara

  82. Biden i Zvezda(citaj Terzic) su najvise profitirali od BLM.
    Gyere Katai!!!
    (Pista, 6. novembar 2020 05:55)

    # Link komentara

  83. Gobelja je igračina i ljudima!
    A vi možete samo da kmecite!
    Bravo zvezdo!
    (Rema, 6. novembar 2020 05:53)

    # Link komentara

  84. Gobelja majstor fudbala promasuje dva igraca na tacni i nicim izazvano proigrava Kangu...
    (losmi, 6. novembar 2020 05:40)

    # Link komentara

  85. @Лаик
    Hvala ti PUUUUNO sto se secas polufinala UEFA kupa mog voljenog Radnickog iz Nisa. Mislio sam da se tog vise niko ne seca :).
    Radnicki ZAUVEK :)!!!
    (Dju Ki, 6. novembar 2020 05:20)

    # Link komentara

  86. Eto prilike za nastavak filma "Fantastične zveri i kako ih naći"
    (Milan Djordjevic, 6. novembar 2020 05:08)

    # Link komentara

  87. Jel gledao neko utakmicu RBSalcburga predhodni dan...?
    (vaga, 6. novembar 2020 05:05)

    # Link komentara

  88. Stanković, ovo si odigrao kao poslednja p.
    (Predrag Crnomarković, 6. novembar 2020 04:27)

    # Link komentara

  89. Dva velika utiska. Uz sve standardne čarolije Kataija, čovek je ŠPARTAO duž kompletnog levog boka, krpio nesrećnog Gobelju i uklizavao. Uklizavao! Za istoriju i pamćenje.

    To više ne rade ni majstori, to rade istinske Legende kluba. A na dobrom je putu da to i postane. Sale hvala ti, desetko magična!

    Drugi utisak, Falćineli. Dečko je došao sa tonom na leđima, uz sva podozrenja, čak i ismevanja, dokazao klasu. Toliko dobijenih duela, batina, otvaranja terena, skokova. Borba kao da nam je rođen podno stadiona.
    Što bi rekao Dekiša, grazie fratello mio!

    Dobro mi ovo guramo. Igra se drugačije, greši se, zapliva ali nižu se šanse, golovi i takmiči sa dobrim klubovima. Prolazak grupe je baš ozbiljan rezultat u najavi. Idemo dalje!
    (jako i do samog kraja, 6. novembar 2020 03:49)

    # Link komentara

  90. Kao grobar , cestitke moomci..a svojim grobarima koji ostavljaju negativne komentare ovde bih porucio da mi imamo svojih briga, mnogo vecih od toga da li je I kako CZ pobedila!
    (montoya, 6. novembar 2020 03:27)

    # Link komentara

  91. Svaka cast Zvezdo. Sanoga sutnuti sa nogom iz kluba sto pre...
    (To je to., 6. novembar 2020 03:26)

    # Link komentara

  92. Jel partizan bio slibodan u ovom kolu?
    (plagijator, 6. novembar 2020 03:18)

    # Link komentara

  93. Milunovic,Gobeljic i Petrovic...majko moja kakav horor.Poredio bi ih sa Djordjevicem,Reljicem i gumom Bogdanovicem.
    (Ja, 6. novembar 2020 02:58)

    # Link komentara

  94. Nisam gledao utakmicu!"

    Ali čestitke Zvezdi važna pobeda ujedno moram istaći da se još pokazalo Zvezda simbol srpstva i fudbala uopšte da bolja u Evropskim okvirima i opet pokazuje kad mnogi misle drukčije. Gent je trenutno 12 na tabeli u Belgiji. Po meni su tu najloši tim što ne mora da znači. Mislim da Zvezda ima šanse za drugu rundu po pravilu prvi verovatno Hofehajm u grupi.
    (Poštovalac igre, 6. novembar 2020 02:47)

    # Link komentara

  95. Da ne bi Borjana, drugačije bismo pričali! Zvezda je neviđena "rupa" u odrani. Želim joj svu sreću u nastavku jer sam Zvezdaš, ali onaj stari koji zbog ovog huliganstva i krimialnih radnji navijača ima drugačiji pogled na sadašnju Zvezdu.
    (Bili nekad prvaci sveta, 6. novembar 2020 02:37)

    # Link komentara

  96. U tihoj noci toj
    U sapat vetrova
    Reci cu Zvezda, zamnom ce svi
    Napred nasi majstori
    (mile, 6. novembar 2020 02:23)

    # Link komentara

  97. Grobari sto je javljate? Pusti te nas da igramo sa mali klubovima a vi sa velikim... i da pobedjujemo
    (borisc, 6. novembar 2020 02:22)

    # Link komentara

  98. Зашто обаћате пажњу на симпатизере малог и безначајног клуба са отетог игралишта БСК-а?
    Игноришите тај бесмисао...
    (Црвена звезда 1913, 6. novembar 2020 02:14)

    # Link komentara

  99. Gol posle nepostojećeg faula,igrač ga nije ni dotakao a ovaj se bacio.
    (heavy, 06. novembar 2020 01:27)

    BOLI BOLI NEKA BOLI DUSA PROKLETAAA…AA
    (ZvEzDa OOOOOOOOOOO, 6. novembar 2020 02:14)

    # Link komentara

  100. Zvezda u grupi, po meri, ima šanse da prpđe grupu. To je sjajno. No, nemojmo se zanositi: igra je očajna, klub u sumljivim rukama a domaća liga i FSS, smešni. Teško je očekivsti pamet da se napravi jedna regionalna prva liga i dve druge, istok i zapad. Što bi unapredilo sport, biznis a pre svega međusobne odnose. Publika bi bila pod strogim nadzorom i sa rigoroznim merama kažnjavanja prestupnika... No, daleko je to... Do tad smaranje, čak i kad se bedi???
    (Dirty, 6. novembar 2020 02:13)

    # Link komentara

  101. Sramota me...samo je Partizan gori od nas u Evropi...a pa oni i nisu u evropskim takmičenjima.
    (Milan Djordjevic, 6. novembar 2020 02:09)

    # Link komentara

  102. Kon, ja razumem da neko ne prati fudbal, ali da prica kako je Partizan 60ih igrao neka finala (samo jednom) dok Zvezda nije znala sta je fudbal je smesno. Pa Zvezda je 10 godina pre tog vaseg jednog jedinog finala igrala polufinale sa Fiorentionom. Zvezda ima jos 4 polufinala, 1 osvojenu titulu, ko zna koliko cetvrtfinala, finale kupa UEFA. Nikako mi ne ide u glavu kako neko ko je za svoju istoriju imao jedno finale i jos 5 proleca u Evropi moze da se poredi sa Zvezdom? Ej, pa jel si ti svestan sta mi radimo zadnje 4 godine i koje sve klubove pobedjujemo?
    (Gossa placa Zeljko, 6. novembar 2020 02:07)

    # Link komentara

  103. О томе ко је највећи клуб на овим просторима говоре чињенице.
    (Лаик, 06. novembar 2020 01:18)

    Da, ako gledaš celokupnu istoriju. Nego, kad si rođen, kako je bilo tokom tvog života da čujem?
    (Tika, 6. novembar 2020 02:06)

    # Link komentara

  104. Ovi komentari vrede kao jos jedna pobeda! ? tacno vidis koliko ih boli
    (CENTURION, 6. novembar 2020 02:05)

    # Link komentara

  105. Kako kazu ono pobjedi se ne gleda u zube, ali trebali smo bolje igrati zadnjih pola sata, nije to sve u fizickoj spremi koliko je u glavama i nasem mentalitetu. Mislim I nadam se da mozemo jos bolje od ovoga. Sto s tice izmjena Sanoga je trebalo izvaditi a ne Ivanica ako nista drugo zbog zutog kartona koji je imao, plus je veoma nepouzdan bio u situcijama pred nasim golom.
    (ZVEZDAŠ do smrti, 6. novembar 2020 02:02)

    # Link komentara

  106. Sve je ovo Partizan pre vas radio tako da mante se kompleksa,Partizan kad je igrao ligu sampiona i finala 60-tih vi ste gurali krpenjace po bubarevom brdu.
    (kon, 6. novembar 2020 00:37)

    Druže, Zvezda je i bez Barija za vas institucija u fudbalu. Mi smo jos '57 igrali polufinale Kupa sampiona, jos dva polufinala pored tog, polufinale Kup kupova i finale UEFA kupa. Mi imamo vise proleca u Evropi nego vi prolaza u drugo kolo evropskih kupova. Zvezda je bila i ostala ime, nemoj da pises svasta, brukas i sebe i ovu tvoju grobariju.
    (Miroslav, 6. novembar 2020 01:53)

    # Link komentara

  107. Pratim fudbal od 82 i mogu slobodno da kažem da boljeg golmana u tom periodu nismo imali Čovek je pravi kapiten, voli Zvezdu pristao da ovde igra i za manje pare nego što bi dobio da se smuca po Aziji ,Amerikama. ibkojekuda još.Tu bi samo još dodao mlađeg Diku i to ponajviše zbog odbranejnog penala u Bariju.

    Ovo večeras, posebno posle gola Kataia je za zaborav.Za neverovati je kako lako puštamo protivnika da dođe na16, da puca ili centrira!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stipsa, 6. novembar 2020 00:42) # Link komentara

    Vidim da smo pribliznih godina ..ja pratim fudbal od kraja 70tih i neznam bas dali je Borjan najbolji ali jeste medju prvih pet najboljih od kada ja pratim fudbal, Tu su oba Stojanovica Aleksandar je bio puzdan golman i igrao finale kupa uefa,mladji Dika bio prvak Europe a samo zbog politickih razloga nije smeo da bude u repki jako je tada bio nas najbolji golman,a posle Miloje koji je bio krace vreme u zvezdi ali je bio prvak sveta,i ne trba zaboraviti Ljukovcana koji je pravio cuda na golu ali nije imao neki internacionalni rezultat,a slazem se sa tobom da je posle Miloja i skoro 28 godina zvezda nije imala boljeg golmana od Borjana....joj sto smo imali sve na golu Bajko pa onaj Pavlovic....mada bilo je nekih koji su obecavali i od konjih se ocekivalo da postanu zvezdina sigurica na golu,poput Jevrica koji je stigao do reprezentacije pa Stameni koji je upropascen zbog menadzera a Disljenkovic i Rajkovic prerano otisli u inostranstvo....
    (Miki, 6. novembar 2020 01:53)

    # Link komentara

  108. Gol posle nepostojećeg faula,igrač ga nije ni dotakao a ovaj se bacio.
    (heavy, 6. novembar 2020 01:27)

    # Link komentara

  109. Oba Zvezdina gola su pala nakon što je u začetku akcija Gobelja oduzeo loptu igračima Genta...
    (Fun Fact!, 6. novembar 2020 01:26)

    # Link komentara

  110. @Gent u Belgiji ima 7 poraza iz 11 utakmica, a ovaj bas ubedjuje na poluvremenu da je Gent ozbiljna ekipa! Haha, smehotres. Ova grupa nikad smesnija u istoriji LE.
    (navijac, 05. novembar 2020 22:23)

    Igrate u subotu sa uvek neugodnim Spartakom, pusti Zvezdi ove smesne klubove vec cetvrtu sezonu za redom. Jel puno boli malo grobarče?
    (Lars, 6. novembar 2020 01:25)

    # Link komentara

  111. Ben se inace zasitio, kaze neki bosanac.
    (Vitezkoja, 6. novembar 2020 01:19)

    # Link komentara

  112. (Celalionac, 05. novembar 2020 22:22)

    (marko992, 05. novembar 2020 22:38)

    (neutralni felš, 5. novembar 2020 23:02)





    :)))))
    što reče onaj što ih je ložio da su familija - ti mora da si za partizaи!
    (mladići borovi, devojke jele, 6. novembar 2020 01:18)

    # Link komentara

  113. Црвена Звезда је на прагу 15. пролећа у Европи. Динамо, Партизан и Хајдук ако се не варам не могу за сад заједно да достигну ту бројку. Притом више вреде полуфинала Купа Уефа нишког Радничког и сарајевског Жељезничара, од многих успеха поменуте тројке, изузев Партизановог финала КЕШ. Да напоменем да је Звезда играла финале Купа Уефа. О чему даље да причамо? О томе ко је највећи клуб на овим просторима говоре чињенице.
    (Лаик, 6. novembar 2020 01:18)

    # Link komentara

  114. Zelim samo da svima koji pominjete nedostatak kondicije kod igraca, skrenem paznju na jednu stvar. Igraci su odlicno kondiciono spremljeni, ali im fali takozvana takmicarska kondicija. To je najveci problem i Zvezde i Partizana u utakmicama u Evropi. Dakle, mogu oni da trce 90 minuta, ali utakmica ne znaci trcanje 90 minuta, kao kad bi plivaca maratonca ubacili medju vaterpoliste. Mogao bi da ispliva duzina i duzina, ali bi crko posle cetvrtine kada bi to morao da radi pod kontaktom i promenom pravca, i stani kreni...
    Zbog slabog prvenstva, igraci zapravo igraju punom snagom, 90 minuta, samo par utkamica godisnje. Vidi se razlika kad igras protiv tima koji je iz slicnog prvenstva i tima koji je iz prvenstva koje je mnogo jace od naseg. Kao veceras sa ovim Belgijancima. Nije upste pitanje da smo dve klase bolji tim. Ali isto ono sto se desilo Partizanu u Belgiji, moglo je i nama kuci. Da izgubis dobijenu utkamicu od tima koje je slabiji (iako skuplji), samo zbog nedovoljne takmicarske kondicije.
    (m1k3, 6. novembar 2020 01:11)

    # Link komentara

  115. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 06. novembar 2020 00:04)

    Nemoj brale ti. Ako se vec nije nasao neko razuman sa te vase strane ne moras bas ni ti
    (mile, 6. novembar 2020 01:07)

    # Link komentara

  116. Није било никаквог разлога за повлачење након водства од 2:1. Тиме смо више угрозили наш гол, него да смо нападали. Не разумем улазак Петровића и Панкова уместо Иванића и Канге. Завршили смо утакмицу са 3 штопера, 2 бека и 2 задња везна. Уместо да мирно приведемо утакмицу крају, направили смо драму исто као и против Арарата. И тада је улазак Петровића у игру био потпуни промашај. У сваком случају ово је најјачи противник кога смо победили ове сезоне, мада у доста лошој форми. Ако не подигну форму, мислим да морамо и можемо да их победимо и у Белгији. Треба мислити и на бодове за коефицијент на УЕФА ранг листи. Ово је идеална сезона за то. У Лиги шампиона је то далеко теже.
    (Марко, 6. novembar 2020 01:01)

    # Link komentara

  117. Druže da li si realan? Zvezda osvaja namešteno prvenstvo i četiri godine počinje od prvog kola i ulazi u lige i tamo pravi odlične rezultate. Sa kojim velikanom je Partizan da nije prošao dalje ako je već tako moćan. Dajte bre više uključite mozak.
    Šta vam radi onaj Pantić pa to je tuga.
    (Zvezdaš, 6. novembar 2020 00:31)

    Sta da ukljuce? Ne preteruj. Mnogi bi mohli, nesumljivo. Ali ove sitne duse ili kako da ih nazovemo i da nam pritom objave komentar, ne mogu da ukljuce nista sem svetla u sobi eventualno
    (mile, 6. novembar 2020 00:57)

    # Link komentara

  118. Lomi! Kidaj! Jel otisao kratko ostanic? Nate on treba LS da osvoji, nate!
    (Maximus, 6. novembar 2020 00:53)

    # Link komentara

  119. @daca
    Čekaj malo pa kako smo u poslednje 4 godine to igrali 2x grupnu fazu LE, 2x grupnu fazu LŠ ako igramo nameštenu ligu gde po tebi treba Partizan da bude prvak. Jel to izgleda namestamo i u evropi? A da imamo slabe protivnike, a vi ispadate od Šarloe itd A izgleda da smo na pragu da u 4 godine 2x dočekamo proleće. Daj nemoj da smo neozbiljni. Crvena Zvezda je u poslednje 4 godine najbolji srpski klub svidelo se tebi ili ne !
    Kako je Partizan osvajao titule dok je Tole bio predsednik i dok su žuti bili na vlasti, tada je sve bilo pošteno.
    (Taurunum, 6. novembar 2020 00:52)

    # Link komentara

  120. Zvezda je namerno pobedila...
    I opet će...
    (Može biti samo je*an, 6. novembar 2020 00:49)

    # Link komentara

  121. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daca, 6. novembar 2020 00:04) # Link komentara

    Druze, ja kao neutralan navijac mogu da istrpim peckanja cigana i grobara, ali ovo sto si ti rekao je glupo do bola. Pilo bi vodu da je ovo prvi put da Zvezda igra Evropu, ali ovo je 4ta godina uzastopno. Partizan nije imao priliku da se takmici i proba da udje u LS, ali nije ga bilo nidje ni u LE.Slazem se da Zvezda nema ozbiljne utakmice u prvenstvu, ali isto tako je i Partizan mogao da kaze- E nista od titule, idemo da ganjamo Evropu, neke pare da uzmemo. Zvezda je trenutno kvalitetnija i ocigledno vise misli o Evropi nego Partizan. Tako je kako je.
    (Barac, 6. novembar 2020 00:48)

    # Link komentara

  122. Odlično do 2:1. Posle toga, sramotna igra, čak toliko da mi je zamalo bilo žao što Zvezda nije primila gol na kraju, iako navijam za nju. Ako si od nekoga bolji - i to ne bolji, nego ga razbijaš - 60 minuta, a onda se nabiješ u 16m i ispucavaš loptu bez cilja i reda, jasno je da to ne radiš jer je protivnik bolji nego zato što ne poštuješ ni sebe ni njega ni navijače ni fudbal, na kraju krajeva, i da zaslužuješ poraz.
    (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 6. novembar 2020 00:43)

    # Link komentara

  123. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daca, 6. novembar 2020 00:04)

    У последње три године Црвена звезда је два пута победила Партизан.

    Црвена звезда је у претходне три сезоне имала једно пролеће у ЛЕ и два учешћа у ЛШ. У ЛШ Црвена звезда је победила Ливерпул и Олимпијакос. На путу је да и ове сезоне дочека пролеће у ЛЕ. На ранг листи УЕФА Црвена звезда је на 62. месту тренутно. Реци ми, молим те, која су то била достигнућа Партизана у време Томислава Караџића? Како је то Партизан искористио своје време? Од 2008. до 2016. године, а то је период Томислава Караџића, Партизан је само једном ушао у ЛШ и тамо изгубио свих шест утакмица. За тих осам година Партизан ниједном није дочекао пролеће у Европи. У квалификацијама за ЛШ Партизан је испадао 7 пута (Апоел, АЕЛ, Генк, Бате, Лудогорец 2 пута и Олимпијакос). Партизану се 2 пута догодило да после квалификаија за Лигу шампиона испадне и из квалификација за Лигу Европе (Шамрок и Тун).
    (Марко, 6. novembar 2020 00:43)

    # Link komentara

  124. Pratim fudbal od 82 i mogu slobodno da kažem da boljeg golmana u tom periodu nismo imali Čovek je pravi kapiten, voli Zvezdu pristao da ovde igra i za manje pare nego što bi dobio da se smuca po Aziji ,Amerikama. ibkojekuda još.Tu bi samo još dodao mlađeg Diku i to ponajviše zbog odbranejnog penala u Bariju.

    Ovo večeras, posebno posle gola Kataia je za zaborav.Za neverovati je kako lako puštamo protivnika da dođe na16, da puca ili centrira!
    (Stipsa, 6. novembar 2020 00:42)

    # Link komentara

  125. Jesam Zvezdas, ali moramo se složiti da je izgubio bolji tim, sa lepšom igrom i očajnim golmanom
    (Danilo, 05. novembar 2020 23:17)

    A ja sam Bond! James Bond!
    (Laki, 6. novembar 2020 00:42)

    # Link komentara

  126. Zamalo da nas trener zavije u crno. Kostolomac sa zutim i Milunović sa žutim morali su biti zamenjeni na poluvremenu. Gobeljić već u 50-tom. On čovek ništa ne menja do 80-tog.
    (objektivan, 6. novembar 2020 00:40)

    # Link komentara

  127. Zvezda i Partizan su grobari našeg fudbala već 30 godina. Vi se ovde ložite ko je bolji od dva raspala tima, dok drugi pune džepove od poreskih obaveznika Srbije. Pod hitno je potrebno privatizovati sve fudbalske klubove. Dosta je bilo da građani Srbije finansiraju naš raspali fudbal.
    (petar, 6. novembar 2020 00:40)

    # Link komentara

  128. Borjanu sutra dici platu na milion evra godisnje. Ako iko treba da ima, to je on.
    (nikola1992, 6. novembar 2020 00:39)

    # Link komentara

  129. Katai treba da igra u reprezentaciji a ne drvo! Ljutite se koliko hocete to je cinjenicno stanje! Kompletan igrac, pravi fudbaler!
    (Marko, 6. novembar 2020 00:38)

    # Link komentara

  130. Svaka cast, ali posle 2:1 gol za Gent je visio u vazduhu. Voleo bih da mi neki psiholog objasni kakav to strah, nesigurnost i panika udju u glave nasih fudbalera pocevsi od 60-og minuta utakmice. Ne govorim samo o Zvezdi. To je razlog zasto mrzim nas fudbal generalno.
    (srle, 6. novembar 2020 00:38)

    # Link komentara

  131. Sve je ovo Partizan pre vas radio tako da mante se kompleksa,Partizan kad je igrao ligu sampiona i finala 60-tih vi ste gurali krpenjace po bubarevom brdu.
    (kon, 6. novembar 2020 00:37)

    # Link komentara

  132. Citati komentare glodara je zaista pravo uzivanje!!! Svi kmece i kukaju, ali ih vadi neutralni gende koji uvek pokusava da bude duhovit, ali bednoj sitnoj dusi ne ide duhovitost...Tuzno je biti navijac Partizana ovih godina...
    (Ivan, 6. novembar 2020 00:36)

    # Link komentara

  133. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 06. novembar 2020 00:04)

    Pa pazi ovako, ako pratis fudbal od ove 2020god razumem te. Ali eto da te podsetim da je zvezda jedini tim koji je usao u LS od 1.kola,i to 2 puta. Olaksan put? Smesno je i na nivou klinca od 13god reci "igrate ligu evrope SAMO zahvaljujuci..." Ako su tebi nokaut faze neozbiljne, lake, na jednu utakmicu, 2 gostovanja u odlucujucim utakmicama, nemoj vise komentarisati. Tvoj partizan je pokazao koliko je ovo "lako". Nema ga ni on ni njihov dzelat u evropi
    (ponoc, 6. novembar 2020 00:36)

    # Link komentara

  134. Koliko komentara protiv Gobelje, a on nam pokriva poziciju koja nije njegova i uz to asistira. Jedan od retkih igrača koji se ne prenemaže da ne može da izdrži celu utakmicu.
    (Miki, 6. novembar 2020 00:33)

    # Link komentara

  135. Cestitam prvo,misteru Dekiju Stankovicu,cije fizicko prisustvoi pozitivna energija i pobednicki mentalitet,ispostavilo se i te kako su veceras nedostajali,u presudnim momentima krize Zvezdine igre protiv tri put financijski mocnijeg protivnika!!Cestitam i citavom strucnom stabu Zvezde,koji je u korona uslovima,bez Zvezdinog severa obezbedio ZvezdaniEvropsko proljece!!!Na maestralan nacin...Pocevsi od prvoga meca u Nemackoj,kada je Zvezda pokazala Evropsku klasu,iako je u produzetku meca izgubila...Nismo bili favoriti protiv Belgijanaca koji imaju vise nego duplo bolji skor u mecevima sa Zvezdom!Jos jedan razlog vise da vise nego vaznoj pobedi ne gledamo u zube...Prvih 20 minuta u prvom i 25 minuta u drugom poluvremenu,Zvezda je igralanadmocno i polucila dva prelepa gola...E onda stupa na scenu srpska trenerska kukavicka Sujeta! Zamenom dva najbolja vezna igraca,najzasluznija za pomenutu dominaciju !!Koji apsurd,u fazi napadacke dominacije ubacivati obrambene igrace,sumnjivih vrednosti!???Ali neka ovo bude sretno iskustvo u Evropi koje nas nije skupo kostalo...Ipak se naziru konture,Zvezdine Evropske moci,u reziji igraca Evropske vrednosti,Kataia,Kange,Ivanica i Borjana! Bena i Falcinelija!!Ali zato ,neka levi bek bude sledeca velika Terzina i Mrkelina investicija...Idemo Zvezdana do finala Lige Evrope...Ti to mozes.Dekijev Evropski Menadzment,koji je uneo u Zvezdu tek ce poluciti Evropske rezultate...
    (Miro,Bastina-Ohio, 6. novembar 2020 00:32)

    # Link komentara

  136. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daca, 6. novembar 2020 00:04)
    Druže da li si realan? Zvezda osvaja namešteno prvenstvo i četiri godine počinje od prvog kola i ulazi u lige i tamo pravi odlične rezultate. Sa kojim velikanom je Partizan da nije prošao dalje ako je već tako moćan. Dajte bre više uključite mozak.
    Šta vam radi onaj Pantić pa to je tuga.
    (Zvezdaš, 6. novembar 2020 00:31)

    # Link komentara

  137. @ miloš NS

    Ti uopšte nisi navijač Zvezde. Pogodili smo prečku i stativu, primili frljoka gol, i nadju se takvi slični tebi da pričaju kako nismo zaslužili pobedu i da smo imali sreće. Da smo imali srece bilo bi prvo 2:0 pa 4:1 i onda binsve posle toga bilo nebitno. Daleko od toga da je sve bilo idealno, ali da je pobeda zaslužena, zaslužena je. Ono sto ne sme da se dešava je da se promaši ono sto je Gobeljic promašio, jer za takve stvari često stigne kazna.
    (Vladan R, 6. novembar 2020 00:30)

    # Link komentara

  138. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.

    (daca, 6. novembar 2020 00:04)

    Igrali smo mi kvalifikacije svaki put od prvog kola i to protiv mnogo tezih protivnika nego sto je mrcni Sarloa pa igramo evropu cetvrtu godinu za redom a od toga dvije LS. Mozda mi igramo namjesteno prvenstvo ali vi sigurno igrate namjestene derbije. Zaostajete uvjek tonu bodova pa mora da se pusti radi mira u kuci. I da i mi se sjecamo samroka i tikve samo da se zna.
    (djuka_pg, 6. novembar 2020 00:29)

    # Link komentara

  139. Dinamo Zagreb prvi na tabeli posle tri kola sa ukupnom gol razlikom 1:0
    (Miroslav, 6. novembar 2020 00:28)

    # Link komentara

  140. Borjan je Borjan! Jedan na svetu!
    (Vladan, 6. novembar 2020 00:27)

    # Link komentara

  141. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:09)

    Ne znam cemu ovakvi komentari,po pravilu kada neko hoce da pametuje ispadne glup.
    O cemu pricas covece,kakve pare spominjes,pogledaj tabelu belgiskog prvensva.
    Zar su Porto,Zvezda,Steaua bile najskuplje ekipe kada su osvajale pehar?!
    (marko992, 05. novembar 2020 23:39)

    Pogledaj tabelu u Spaniji, Barsa 12-ta...
    Pogledaj tabelu u Srbiji, Vosa ispred vas... Jel Vosa bolji i skuplji tim od vas? Novi Pazar? Metalac? Radnicki Nis?
    (Cika Slave, 6. novembar 2020 00:26)

    # Link komentara

  142. Rezultat - odlican
    Borbenost - solidna
    Pasovi - losi

    Ne razumem zasto Deki (kao i vecina nasih trenera), kada ima gol prednosti, menja veziste za defanzivce, kao da zatvori igru. Pa najbolja odbrana je posed lopte (na protivnickoj polovini, po mogucstvu). Oni se povuku u 25 metara, prepuste loptu protivniku i mole boga da ne pogode (ili da ih Borjan spase). Danas su dobro prosli, ali u vecini slucajeva, tu se prima gol. Losa i kukavicka taktika.
    (Sasha_CHI, 6. novembar 2020 00:26)

    # Link komentara

  143. Gent.. Je propustio svoje sanse u.. Prvom.. Polu.. Vremenu...
    (Milos, 6. novembar 2020 00:25)

    # Link komentara

  144. Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.
    (daca, 6. novembar 2020 00:04)

    ko teba da bude prvak, raspali partizan?
    (Hando, 6. novembar 2020 00:25)

    # Link komentara

  145. @daca

    Stvarno ste imali pretezak put. Riga, Sfintul i Sarloa. Mora da je i to bilo namesteno pa ste ispali ?
    (Ljubisa livac, 6. novembar 2020 00:23)

    # Link komentara

  146. Ne volim previše statistiku ali jedan podatak savršeno odslikava ceo meč. Šutevi u gol do 70-og minuta 14-7, do kraja meča 14-18.

    Bespotrebno povlačenje, malo panično i instinktivno. Ali sve do tada, zaista dobar meč sa naše strane. Teraj dalje, pišu se 3 boda. Mnogo se lakše diše. Idemo dalje bre! Zvezda šampion!
    (prijatelj nekih prijatelja, 6. novembar 2020 00:22)

    # Link komentara

  147. Veceras je od dobrog bilo samo 570000 evra i 2 nova koeficijent boda. Ostalo nista nije valjalo.
    (POPE, 6. novembar 2020 00:20)

    # Link komentara

  148. Samo zamislite ovaj tim bez Kataia i Borjana. Suvi prosek.
    (Ljubisa livac, 6. novembar 2020 00:20)

    # Link komentara

  149. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daca, 6. novembar 2020 00:04) Vi ne mozete da pobedite Pazar, Vojvodinu, Radnicki, Metalac! Čik ih pobedite, čik! Nemoj da te podsecam kako ste pobedili rekreativce sa siframa u imenu: RFS i Sfintul za koje niko nikada u Srbiji cuo nije! Druze, pobedite vi Radnicki, Vosu, Pazar pa onda pricajte o namestenom prvenstvu. Ovako je to stvarno smesno - pa vi gubite titulu U SEPTEMBRU! I to svake godine.
    (veliki strumf, 6. novembar 2020 00:20)

    # Link komentara

  150. da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 06. novembar 2020 00:04)

    Слабо користимо? Четри године за редом групна такмичења од тога две године за редом ЛШ. Међу скалповима Ливерпул, знаш, онај што је освојио ЛШ. Не морамо ми да побеђујемо распали Партизан, ми побеђујемо у Европи. Нама доста а ви како те?
    (3900, 6. novembar 2020 00:20)

    # Link komentara

  151. Sto ne igra Partizan veceras?
    Odlozeno zbog korone? Pitam za druga...
    Salim se naravno, oni su naleteli na mocni Sarloa koji je veceras lagano pobedio i pokazao zasto je u LE. Sta, ni Sarloa ne igra LE? E svasta...
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:28)



    da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 06. novembar 2020 00:04)

    Namesteno prvenstvo zato sto vi kiksnete u prvih 10 kola 5 puta od toga 3 puta izgubite? Neko namestio ili vi nemate pojma?
    Sta su nam uradili Albanci?
    Ako mislis na Fljamuntari, Partizan je ispao od njih... hahahahaja
    Nase vreme je od kako se igra fudbal u Srbiji, a vi ste samo mali nebitni komsija. VISE TITULA, KUPOVA, DUPLIH KRUNA, POBEDA U DERBIJU... PRVACI EVROPE, 3 PUTA PILUFINALISTI, 5 PUTA U CETVRTFINALU... TISINA!
    (Cika Slave, 6. novembar 2020 00:18)

    # Link komentara

  152. Da se fudbal igra 60.minuta potpisujem da bi i u LS bili konkurentni.Imamo zaista dosta kreativnih igraca al fali snaga.Ako prodjemo rijesiti se Petrovica ,Nikolica i dovesti 2 pit bula na sredin,obavezno dovesti 2 beka,ostalo sve stima ,jasno se vidi sta fali!?Zasto se ne dovedu takvi igraci.Ide pauza ,moramo se fizicki spremiti
    maksimalno.Mozemo to ili ove kondicione otjerati.Nedostaje dosta Bakula ,prodati ga za 300000 bruka.Mislim da ce biti lakse uBelgiji,jer oni su pod velikim pritiskom ,moze se drugacije posloziti igra i izvuci bod.Cestitam momcima ,srce mi je puno,ali poslednjih 20 minuta je bio horor.Moramo jos raditi mnogo na iznosenju lopte.Kad ti protivnik udari presing ,a ti mu to rijesis dva tri puta,brzo se povlaci ,na zalost to jos nismo dostigli,cekam to vec godinama.Mada moram reci da nam Belgijanci nikad nisu lezali.Jos sam mokar od kise protiv Ekerena,kada je Deki igrao maestralno i kada smo.ih sabili u misju rupu,al ' nije htjela gol,pa smodvostruko pokisli.Bez obzira ,radujte Delije i Cigani veceras,ni jedna pobjeda u Evropi za nas fudbal nije mala stvar.Idemo korak po korak.POZDRAV!
    (Pedja, 6. novembar 2020 00:18)

    # Link komentara

  153. Zvezdaši sanjaju proleće, Terza uzeo digitron da računa koliko ide njemu u džep,ćoravi grobari zanemarili prečku i stativu, vide samo ono što njima odgovara...Ona parada Gospodin Borjana u poslednjem minutu je verovatno omaž za nastranog profesora. Sve u svemu tri meč lopte su pred nama. Sasvim dovoljan razlog za osmeh...
    (Bok, 6. novembar 2020 00:17)

    # Link komentara

  154. Milan izgubio.. 3:0..
    (Milos, 6. novembar 2020 00:17)

    # Link komentara

  155. Prvih sat vremena sasvim dobro nakon toga bespotrebna panika i povlačanje. Moglo se otići na poluvreme sa 2 komada, mogao je Gobeljić poturiti levu nogu za 3-1 i ne bi Borjan po 100x vadio kestenje iz vatre.

    Kako god, ogromna pobeda. Ružno je tražiti zamerke non stop, rezultat je tu. Ima vrena za kritike tokom ove pauze. Ljudi, 6 bodova, otvorena vrata novom proleću. Čestitke svim momcima, idemo dalje. Pijte ciganiiiii!
    (detektiv kokni kol, 6. novembar 2020 00:16)

    # Link komentara

  156. pamtim zvezdine golmane od 1970.od Dujkovića,Olje Petrovića,preko Kajganića,Grge Simeunovića,oba Stojanovića,Ljukovčana, Milojevića pa do Bajka.
    Zvezda nije imala boljeg golmana od Borjana!
    tačka!
    večeras su dobri bili i Degenek,Kanga ,Falćineli i naročito Ivanić.
    Katai je priča za sebe.Čas vrh,čas..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 5. novembar 2020 23:42)

    Auuu brate,pa ti ga pretera...Bio sam presrecan kad je potpisao za Zvezdu jer je bio ubedljivo najbolji golman na ovim prostorima ali ima i on kikseve,koje nekada sam ispravi pa ispada junak,kao veceras.Imao je par katastrofalnih ispucavanja,pravo u noge protivnicima na 30-tak metara od gola,pa losa procena centarsuta,koji je morao da hvata ili boksuje a ne da onako srecno odbrani,dok mi trnimo.Smatram da je dostigao svoj Zenit,pre dve godine i da je sada Popovic bolji golman od njega ali brani zbog ranijih zasluga ali da je najbolji od nabrojanih,ne bih rekao.
    (Zapazanje, 6. novembar 2020 00:16)

    # Link komentara

  157. S kim je igrao partizan? Pitanje za neke idiote koji se ovde pojavljuju...
    (Pitanje, 6. novembar 2020 00:11)

    # Link komentara

  158. Jos jedna stvar... 15 suteva na gol imala Zvezda, 13 Belgijanci... Zvezda dala 2 lepa gola, Belgijanci 1 slucajno...
    Dovidjenja prijatno!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:13)

    Ekstra, zato je Zvezda koja je pobijedila imala ukupno losiju ocjenu od tima koji je izgubio. A najbolju ocjenu opet dobija golman, a gostima najlosiju isto golman.
    (Zabjelcanin??, 05. novembar 2020 23:39)

    Kakva sad ukupna ocena, u kom paralelnom univerzumu vi uplakansi zivite?
    Sine 2 lepa gola, precka, stativa i zicer Ivanica, vise suteva u gol i MNOGO ozbiljnije sanse. Gent je imao posed 60:40 i slucajno postignut gol.
    Vec sam napisao da je Gent ekipa 30 miliona skuplja od Zvezde, skuplja od Zvezde i Partizana zajedno, tako da ko je ocekiva 5:0 za Zvezdu nema pojma o fudbalu... recimo kao ti!
    Isplakao si se i aj sad na spavanje...
    (Cika Slave, 6. novembar 2020 00:11)

    # Link komentara

  159. @teletabisi sever
    Ко? Гент? Пречка, статива...
    (dd, 6. novembar 2020 00:10)

    # Link komentara

  160. Katastrofa od igre
    (eeiks, 6. novembar 2020 00:05)

    # Link komentara

  161. Kakva sramna igra zvezde u drugom poluvremenu, ovo je ispod svake kritike. Bodovi osvojeni nezasluzeno, za razliku od nekih drugih puta. Ovo kazem kao navijac zvezde.
    (MilosNS, 6. novembar 2020 00:05)

    # Link komentara

  162. Nista mi nije jasno. Vi uplakani opet nesto izmisljate...znaci, od veceras se igra "za ocenu" ? Golovi se ne racunaju ? Tri korne penal, menamo se na šest ?!
    Stvarno u.vasem parlelnom svetu vaze neka druga pravila...osim frustracija...i tamo i ovde su ogromne !
    (mali uplakani, 05. novembar 2020 23:57)

    Dok je Miha izvodio kornere bilo je tri korne gol.
    (Zabjelcanin??, 6. novembar 2020 00:04)

    # Link komentara

  163. Stvarno mi nije jasno šta žele neki navijači. Da svakoga bijemo sa 5 komada!? Ovaj gent je ozbiljna ekipa. Nisu neki vrh ali su sasvim ozbiljna ekipa. Dobili smo ih. Bilo je i lepe igre. Realno fale nam oba beka za nešto ozbiljnije do tada ovo je maksimum.
    (Velja, 05. novembar 2020 23:59)

    Samo da se otarase Gobeljica i Milunovica, jel mnogo trazimo?
    (Stranac, 6. novembar 2020 00:04)

    # Link komentara

  164. zašto ne objavite?
    Borjan je najbolji golman zvezde u poslednjih 50 godina.
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 6. novembar 2020 00:04)

    # Link komentara

  165. Sto ne igra Partizan veceras?
    Odlozeno zbog korone? Pitam za druga...
    Salim se naravno, oni su naleteli na mocni Sarloa koji je veceras lagano pobedio i pokazao zasto je u LE. Sta, ni Sarloa ne igra LE? E svasta...
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:28)



    da repliciram ovom duhovitom DELIJI kako vec sebe nazivaju! Igrate ligu evrope samo iz jednog razloga!Prvaci ste u namestenom prvenstvu gde niko drugi osim vas ne moze da bude prvi,pa shodno tome vam je put olaksan.Da ste igrali kvalifikacije kao partizan raspali(koji uzgled budi receno ne mozete da pobedite 3 godine,a on najlosiji u istoriji) i vi bi ispali.Nemoj da te podsecam sta su vam albanci uradili i omonija!Uzuvajte sad je vase vreme ali slabo ga koristite.
    (daca, 6. novembar 2020 00:04)

    # Link komentara

  166. Ljudi, zasto uvek sve morate da pljujete. Pobedili smo!?!
    I uz sve to prvih 65 minuta smo biki bolji, sta ocekujete?
    (mare, 6. novembar 2020 00:03)

    # Link komentara

  167. Jedino mi nije jasno zašto se toliko forsira Sanogo. Sto put sam pomislio da je pravo čudo da do sada nije dobio crveni karton. Sve ostalo mi je OK.
    (Beograđanin, 6. novembar 2020 00:02)

    # Link komentara

  168. grobarcici opet prate Zvezdu a ha ha ha ha...
    (maximus, 6. novembar 2020 00:00)

    # Link komentara

  169. Umalo od gotovog veresija. Tekma je dosta ličila na onu protiv Krasnodara...
    (Duško, 5. novembar 2020 23:59)

    # Link komentara

  170. Stvarno mi nije jasno šta žele neki navijači. Da svakoga bijemo sa 5 komada!? Ovaj gent je ozbiljna ekipa. Nisu neki vrh ali su sasvim ozbiljna ekipa. Dobili smo ih. Bilo je i lepe igre. Realno fale nam oba beka za nešto ozbiljnije do tada ovo je maksimum.
    (Velja, 5. novembar 2020 23:59)

    # Link komentara

  171. Dva gola, prečka i stativa, još nekoliko prilika za gol. Ivanić dve.
    (miško, 5. novembar 2020 23:59)

    # Link komentara

  172. Ajmo malo da izanilizaramo utakmicu,bar ukratko.Zvezda je bolji tim,dok ima snage a to je 60 minuta,posle toga blagi ocaj.Jos u prvom poluvremenu se videlo da nam je odbrana katastrofalna,po ko zna koji put.Milunovic i Gobeljic,zlocin koji traje i koji moramo gledati.Upravo je Gobeljic krivac za ovoliko uzbudjenja do kraja tekme jer da je pogodio onaj zicer,umesto stative,utakmicu bi zavrsili jos nakon 60 min.Nakon tog promasaja,neshvatljivo povlacenje i prosto smo molili Gent da nam daju gol.Onoliko gresaka citave odbrane i jeftino prodatih lopti,nismo dugo videli u nasem fudbalu a pogotovo ne u evropskom.Borjan je samo 3-4 puta ispucao pogresno loptu,pravo u noge protivnicima i to a svega 30-tak metara od gola a nista bolji nisu bili ni ostali iz odbrane,dok srednji red nije znao da stane na loptu,osim Kataija.Cak je i Kanga izgubio snagu i nigde ga nije bilo do zamene.Morao je trener znatno ranije,vec oko 70-tog min.da ubaci sveze snage,Nikolica,Spiridonovica,Gavrica jer pojedinci nisu mogli stajati na nogama.Svaka cast za borbu ali sramota je da se branimo 30 i vise minuta protiv slabijeg protivnika od sebe.Borjan se potencira kao junak ali onaj centarsut je pogresno procenio i posle srecno odbranio a kako sam naveo,imao je i nekoliko katastrofalno losih lopti bacenih u noge protivnika.Mislim da ovom pobedom prolazimo dalje jer Gent ne moze dobiti Hofenhajm a mi mozemo Liberec na strani ali moraju se dovesti novi igraci u odbrani za prolece.
    (Analiza, 5. novembar 2020 23:58)

    # Link komentara

  173. Ekstra, zato je Zvezda koja je pobijedila imala ukupno losiju ocjenu od tima koji je izgubio. A najbolju ocjenu opet dobija golman, a gostima najlosiju isto golman.
    (Zabjelcanin??, 05. novembar 2020 23:39)


    Nista mi nije jasno. Vi uplakani opet nesto izmisljate...znaci, od veceras se igra "za ocenu" ? Golovi se ne racunaju ? Tri korne penal, menamo se na šest ?!
    Stvarno u.vasem parlelnom svetu vaze neka druga pravila...osim frustracija...i tamo i ovde su ogromne !
    (mali uplakani, 5. novembar 2020 23:57)

    # Link komentara

  174. Idem ulicom kad ugledam neku grupu u zutim dresovima kako hodaju kao zombiji, smrcaju i nesto mrmljaju sebi u bradu, pridjem i vidim nisu Belgijanci, zna li mozda neko ko su i sto lutaju ulicama kmececi u zutim dresovima.
    (Cubaka, 5. novembar 2020 23:56)

    # Link komentara

  175. Kako ste svi nezahvalni,pobedili smo ekipu koja dolazi iz prvenstva koje je za 3 klase iznad ove naše ling long lige i gde dominira moćni Šarloa(videli smo valjda svi kako je to strašan tim).Bili su drugi prošle sezone.Blizu smo prolaska grupe.Inače,da obavestim neke da Almerija u nedelju igra veliki derbi sa Rajo Valjekanom.
    (ccc..., 5. novembar 2020 23:55)

    # Link komentara

  176. Gobeljić se bori kao lav,trči ko konj, stilom je sličan Boltu,a ne ko onaj Mesi sto se samo šeta po terenu ,a slican je onom prcmoljku iz Gospodara Prstenova
    (krajišnik, 5. novembar 2020 23:55)

    # Link komentara

  177. NJEGOS PETROVIC NIJE ZA ZVEZDU!!!
    (PO_100-ti_put, 5. novembar 2020 23:54)

    # Link komentara

  178. Desetkovani Gent, inace 12. u tekucem prvenstvu Belgije, ih oducio od fudbala. Vise srece no pameti.
    (Gazda Dojkan, 05. novembar 2020 23:02)

    Rekli smo nema vise gledanja Zvezde
    Rekli smo necemo vise leciti frustracije komentarima
    Rekli smo zdrav zivot, priroda...
    A, ti sve opet kontra.

    Ps. Sutra opet ista prica samo u basketu...
    (mali uplakani, 5. novembar 2020 23:54)

    # Link komentara

  179. Ne nosi Katai slucajno broj 10.To je Zvezdin Messi.

    Napred Zvezda le
    (Kataiiiiiii, 5. novembar 2020 23:07)

    znaš kada bi Magico istrčao onaj povratni sprint i faulirao igrača da spreči kontru, u Americi,..ili da u svom 16-ercu kliza i blokira centaršut....Nikad.To samo naša rupa može da izvuče od igrača.
    (Dragan, 5. novembar 2020 23:53)

    # Link komentara

  180. Kako nabijamo komplekse grobarima
    (Sasha, 5. novembar 2020 23:53)

    # Link komentara

  181. Od sjaja do ocaja, pa ponovo od sjaja od ocaja u drugom poluvremenu! U nekim trenucima odlicna nasa igra, golovi, precka, stativa i jos po koja polu sansa... U nekim trenucima, panicno, nemocno, uplaseno! Kako god! 6 bodova, iz prve tri utakmice, odlican rezultat!
    (marko, 5. novembar 2020 23:53)

    # Link komentara

  182. Sada ide pauza i Stankovic treba ujutru da odvede ekipu na fizicke pripreme sve do revans utakmice sa Gentom. Ali ce on kao veliki trener da im da 2-3 dana slobodno. Boze moj umorili se momci.
    (POPE, 5. novembar 2020 23:52)

    # Link komentara

  183. Patuljci 'este mi dobro?
    (Povratna lopta, 5. novembar 2020 23:51)

    # Link komentara

  184. sve sto su uradili u istoriji, uradili su na bunker, valjanje i jajarenje...ovi iz genta nek razmisle od koga su izgubili...
    (Alberto Rato, 05. novembar 2020 23:02)

    Ovaj ako doceka jutro, super
    Mani sine.Zvezdu. Nije ona vredna toliko bola, tuge, frustracija.
    Ima jos lepih stvari u zivotu.
    Ozbiljno , inace ti nema povratka...ako mozda vec nije kasno
    (mali uplakani, 5. novembar 2020 23:51)

    # Link komentara

  185. menadžera. Nisam zakeralo, svaka čast na pobedi. A uprava neka se zapita dokle ćemo imati sreće bez krštenih bekova i sa drvosečom Sanogom koji će pre ili kasnije ostaviti tim nq cedilu.
    (mile rizik, 05. novembar 2020 23:24)

    Zahvaljujemo

    nisi zakeralo uopšte.
    zvezda pobedila.
    vidim i pohvale.
    idi gledaj Teleoptik
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 5. novembar 2020 23:50)

    # Link komentara

  186. Da se izvinim Milunovicu i Sanogu, nisu dobili drugi zuti, hvala.Vratite Andjelkovica, ako jos igra, na levog beka.On je za "ovog" Roberto Karlos.Spasio je gol tamo protiv Krasnodara.Valjda se opametio.Pojacajte im treninge, 4 puta na dan.
    (CiraPixi, 5. novembar 2020 23:50)

    # Link komentara

  187. Spasismo se grčevitom borbom na kraju, a nije delovalo da će baš tako biti? Utisak je da ekipa nije fizički spremna i da ovakvu utakmicu ne može da odigra do kraja u zadovoljavajućem ritmu, a to je za Evropu nedopustivo. Koliko samo pogrešnih pasova od 70 min, kao amateri da su igrali, napravismo od ovih Barselonu jer se ni protiv Barse ovako grčevito ne bi branili, a realno smo bolja ekipa. Izlaskom Ivanića sve veze i sve ideje igre i kretanja prema napred su nestale.
    (Džoni, 5. novembar 2020 23:50)

    # Link komentara

  188. Kad Deki nije na klupi Zvezda dobija...
    Pametnom dosta.
    Ako je neko bio vrhunski igrač to ne znači da će biti i takav trener (čast izuzecima).
    Ne treba mešati babe i žabe

    Inače svaka čast Zvezdi i sad je proleće mnogo bliže...Samo da se odreknu poznatog srpskog načina čuvanja rezultata pa da zadnjih 15min strepis...Neće uvek Borjan da spašava...
    Dokrajciti protivnika dok je na kolenima
    (Marko, 5. novembar 2020 23:47)

    # Link komentara

  189. Tačno da je Katai imao nekoliko nonsalantnih dodavanja, ali je isto tako imao na našoj polovini više uklizavanja od čitave odbrane zajedno. Tako da zamjerati nešto njemu pored živih Gobeljića, Milunovica, Petrovića i mesara Sanoga stvarno nema smisla. A ni ovi nisu krivi sto ne znaju, kriv je onaj ko ih drži i plaća. Sama utakmica je potvrdila ono što već odavno znamo. Imamo dobar napad i nemamo odbranu. Ne sporim da smo imali dosta sreće, ali isto tako ne treba zaboraviti ni da smo pored dva gola, pogadjali precku i stativu i imali one promašaje Ivanica iz jako dobrih situacija.Nevezano za utakmicu,kao zvezdašu mi nisu jasni ovi koji sad prozivaju Grobare, kakve veze imaju oni sa bilo čim i užasno me nerviraju ovi sto pišu sa ovim tačkama, riječ pa tri tačke i tako čitav komentar.
    (kris, 5. novembar 2020 23:47)

    # Link komentara

  190. Koliko sreće imaju pa neverovatno
    (Teletabisi Sever, 05. novembar 2020 23:04)

    Zar nije samo Miloje imao sreće??
    hahahaha
    (ajaJaZeMšipA, 5. novembar 2020 23:45)

    # Link komentara

  191. Mislim da Sanogo pre svake tekme uplati u kladzi da dobija crveni karton
    (Mandrak, 5. novembar 2020 23:45)

    # Link komentara

  192. sve sto su uradili u istoriji, uradili su na bunker, valjanje i jajarenje...ovi iz genta nek razmisle od koga su izgubili...
    (Alberto Rato, 05. novembar 2020 23:02)

    Reče navijač kluba koji je poslednju utakmicu protiv Zvezde, koju je igrao na svom stadionu, odigrao baš kako je dotični iznad opisao, baš tako, a vi sad vidite kakav je to mentalni sklop ljudi sa kojima se raspravljamo!
    (No7, 5. novembar 2020 23:45)

    # Link komentara

  193. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:09)

    E svasta. Pa samo Sadik vredi 40 miliona, a mali Stevanovic je jaci igrac od Azara.
    (Uplakansi, 05. novembar 2020 23:21)

    Zaboravio si da Gosa placa Zeljko, sprema ga za Fener...
    (Cika Slave, 5. novembar 2020 23:45)

    # Link komentara

  194. kada je ulazio petrovic,bukvalno svi su mislili da menja sanoga...izbacio je jednog od najboljih sa terena,ivanica,i od tada nam je igra skroz pala...takvu konfuziju je ta izmena unela...imali smo veliku srecu...umesto da nastavimo isto mi smo se branili pola sata...ako neko zeli da izgubi dobijenu utakmicu samo treba da uradi ovo sto je nas trener od momenta kada smo dali drugi gol...imali smo ogromnu srecu da je borjan skinuo onu na kraju!!!
    (macconi, 05. novembar 2020 22:59)

    Slično sam očekivao. Vidim ulazi Njegoš i ja kažem "izlazi Sanogo, nelogično mi da izađu Ivanić ili Kanga." Par minuta kasnije, očekujem izmene Vukanović-Ben i Gavrić-Kanga gde bi se Katai pomerio u sredinu, razmišljajući o nekoj svežini napred, kad ono izmena Pankov-Kanga. Tada sam rekao- "dva beka, tri štopera, biće- ko pređe pola da mu umre majka." Posle prvog gola smo nešto i odigrali, posle drugog apsolutno ništa. Povukli smo se kao da je sa druge strane Barsa i 5 minuta do kraja a ne 30. Stekao se utisak kao da igramo sa igračem manje. Za to vreme Gent je imao onaj jedan šut iz daljine i pokušaj glavom na kraju. Nisu stvorili ne znam kakve šanse, ali neprijatno je igrati golmanu u krilu pogotovo kad se stalno poklanja lopta protivniku. Treba i dodati da je natopljen teren mnogo više odgovarao Belgijancima i da su naši bili kao Bambi na ledu. Sve u svemu, poslednjih pola sata za zaborav, bitna su 3 boda.
    (Zlatko, 5. novembar 2020 23:44)

    # Link komentara

  195. Rip srpski fudbal. Ovo sto ovaj crveno-beli klubic igra je neki novi sport, fudbal nije definitivno. Partizan tek necu da komentarisem, veliki klub koji je pristao da bude marioneta u ovoj kvazi državi.
    (Zlatko, 05. novembar 2020 23:00)

    nemoj kume ko boga te molim, sad će tvrdo komšijsko krilo da nas tera da se vratimo u hrvatsku, čuli to na onoj lukićevoj skupštini kad pio mineralnu i diktirao telegram podrške sebi od skupštine veterana :) dakle, nemoj da nas seliš, ostajemo ovde, ovde nam je baš super, svoji smo na svome. evo i stadion smo zaradili, a komšije svoj morale same da prave... od rankovićevih ciglica :)

    slažemo se oko fudbala. mi smo se sa njime davno pozdravili... ali i komšije. mada oni to sad kao ne primećuju jer su pobedili. pobedili ili ne, muka smo teška za gledanje svi redom.
    (neutralni felš, 5. novembar 2020 23:44)

    # Link komentara

  196. I opet!! I opet!! I opet!!!!

    Pobeda, 3 boda, jedino bitno!!!!!
    Za SMARAČE kojima je bitan umetnički dojam i lepota nek gledaju klizanje i balet!!! TO SE TAMO RAČUNA!!!!

    Švabe su na SP u Brazilu jedva prosle Alzir, u produzetku 2:1. Da bi posle unakazili domacina!!!
    3 boda se računaju, a nek se Gent sad hvali umetnickim utiskom!!!!!!!
    Proleće u Evropi, to je cilj!!!!!!!
    (dacha Zvezda, 05. novembar 2020 23:07
    (dacha Zvezda, 5. novembar 2020 23:44)

    # Link komentara

  197. Tri boda su bila suvise vazna i zato se igralo defanzivno poslednjih pola sata. To je najodvratniji period za gledanje fudbala za navijace tima koji cuva rezultat. A nije da po prvi put tako nesto gledamo (Krasnodar, Keln, Sparta Prag u gostima...). To je jednostavno filozofija nasih trenera. U tim situacijama poslednjih pola sata igramo kao da imamo igraca manje. Nije problem kondicija, jer je ona podjednako potrebna i za ofanzivu i za defanzivu, vec taktika. U ovom slucaju se pokazala kao opravdana. Bilo bi dobro da imamo tim kao sto ga ima PSG pa da napadamo do kraja i ne mislimo na defanzivu, ali je to trenutno nemoguce. Ono sto bode oci je neizbalansiran odnos navale i odbrane (iako ceo tim igra odbranu). Neverovatno je da imamo igrace koji ne umeju da prime loptu i golmana (kome sve cestitke za odbrane) koji bar tri puta daje pogresan pas i razvija opasne situacije u korist protivnika. Ipak, sa ovim kvalitetom u navali, mozemo da pobedimo 80 % ekipa u LE, taktikom koja je postavljena veceras (daj gol, a onda se brani). Nadam se da ce u narednim godinama biti kompaktniji tim...ili da cemo mozda na polusezoni uspeti da se adekvatno pojacamo i prodamo suvisne igrace. Najvaznija su 3 boda, 570 hiljada evra i poboljsan koeficijent na UEFA rang listi. To je najjaci utisak za veceras. Srdacan pozdrav!
    (Srdjan, 5. novembar 2020 23:43)

    # Link komentara

  198. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:09)

    E svasta. Pa samo Sadik vredi 40 miliona, a mali Stevanovic je jaci igrac od Azara.
    (Uplakansi, 05. novembar 2020 23:21)

    Pa samo Suma vredi vise od ovog Genka, pardon Genta. Sto li mi Genk pada na pamet? I taj Sarloa me podseca imenom na Samrok
    (Vrati srpski pasos Mustafa, 5. novembar 2020 23:43)

    # Link komentara

  199. Gde ste gentovci i liberecovci? ?
    (Blok 70a, 05. novembar 2020 23:01)

    Mi u Evropi, a vi? I Surdulica vam je mnogo.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laki, 5. novembar 2020 23:33) #
    Ništa ti moj brate nisi razumeo ;)
    (Blok 70a, 5. novembar 2020 23:43)

    # Link komentara

  200. Šteta što Zvezda ne igra LŠ, stvarno ima prejak tim trenutno. Recimo u LŠ u grupi F su Dortmund, Lacio, Zenit, Briž.. Da je umesto Briža u toj grupi Zvezda mislim da bi imala realne šanse da se bori za drugo mesto.
    (Ženšen, 5. novembar 2020 23:43)

    # Link komentara

  201. pamtim zvezdine golmane od 1970.od Dujkovića,Olje Petrovića,preko Kajganića,Grge Simeunovića,oba Stojanovića,Ljukovčana, Milojevića pa do Bajka.
    Zvezda nije imala boljeg golmana od Borjana!
    tačka!
    večeras su dobri bili i Degenek,Kanga ,Falćineli i naročito Ivanić.
    Katai je priča za sebe.Čas vrh,čas..
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 5. novembar 2020 23:42)

    # Link komentara

  202. Kangai
    (nena99, 5. novembar 2020 23:42)

    # Link komentara

  203. Браво момци за победу мада сте нам живце појели. Идемо бре и тамо да добијемо.

    ПС: Мркела дај доведите хитно крштеног левог бека и штопера. Уз мало среће можемо далеко.
    (Горан, 5. novembar 2020 23:42)

    # Link komentara

  204. Nenad milev a da igras ti za zvezdu pa da nam Liverpul zavidi sta kazes na to.Igra losa tri boda odlicno.Sad razbucamo Liberec i eto nama proleca u Evropi.
    (Pera Detlic, 5. novembar 2020 23:41)

    # Link komentara

  205. Nenad milev a da igras ti za zvezdu pa da nam Liverpul zavidi sta kazes na to.Igra losa tri boda odlicno.Sad razbucamo Liberec i eto nama proleca u Evropi.
    (Pera Detlic, 5. novembar 2020 23:41)

    # Link komentara

  206. Sad sam vidio opet onaj udarac Sanoga, pa zabranite mu fudbal da igra, ako on ne zavrsi karijeru zavrsice je nekom drugom.
    (Zabjelcanin??, 5. novembar 2020 23:41)

    # Link komentara

  207. Da se izvinim Milunovicu i Sanogu, nisu dobili drugi zuti u drugom poluvremenu.Svaka cast.Sanogo zavrsava utakmicu posle duzeg vremena.U prvom pocepao djonom kostobran coveku, sreca sudija u mrtvom uglu, samo zuti.
    Milunovic u drugom, sitne greske, pretrcavaju ga ali zavrsio utakmicu. Ali se odnekud aktivirao Gobeljic, majko moja, pobeze mu onaj mali ko od sale u 95 minutu i centarsut za gol.Hvala Borjan.
    Pojacati im treninge, iznosenje lopte, tranzicija, fizikalije.
    4 treninga na dan.
    (CiraPixi, 5. novembar 2020 23:40)

    # Link komentara

  208. Desetkovani Gent, inace 12. u tekucem prvenstvu Belgije, ih oducio od fudbala. Vise srece no pameti.
    (Gazda Dojkan, 05. novembar 2020 23:02)

    A vi (ti), ni sreće a još manje pameti.
    (No7, 5. novembar 2020 23:40)

    # Link komentara

  209. Kako je moguce da Kataji nije pozvan u reprezentaciju?
    (iz_Podgorice, 5. novembar 2020 23:39)

    # Link komentara

  210. Jos jedna stvar... 15 suteva na gol imala Zvezda, 13 Belgijanci... Zvezda dala 2 lepa gola, Belgijanci 1 slucajno...
    Dovidjenja prijatno!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:13)

    Ekstra, zato je Zvezda koja je pobijedila imala ukupno losiju ocjenu od tima koji je izgubio. A najbolju ocjenu opet dobija golman, a gostima najlosiju isto golman.
    (Zabjelcanin??, 5. novembar 2020 23:39)

    # Link komentara

  211. Njegos Petrovic? Sta reci? Kad se setim “zadnjih veznih” Klincarskog, Ace Trifunovica ili Kataneca kod groblja, a Kanatlarovskog, Sabanadzovica i Jugovica kod nas. Oni su znali sa loptom. Kako je ovaj uopste dosao do prvog tima? Koliko je tu trenera omasilo. Od petlica pa dalje...
    (lilly alen, 5. novembar 2020 23:39)

    # Link komentara

  212. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:09)

    Ne znam cemu ovakvi komentari,po pravilu kada neko hoce da pametuje ispadne glup.
    O cemu pricas covece,kakve pare spominjes,pogledaj tabelu belgiskog prvensva.
    Zar su Porto,Zvezda,Steaua bile najskuplje ekipe kada su osvajale pehar?!
    (marko992, 5. novembar 2020 23:39)

    # Link komentara

  213. koliko je ovaj lik otišao u aut.
    (Maja, 05. novembar 2020 19:20)

    Ti si u jos vecem pa ne provaljujes da se neko sprda sa tim likom...
    (zzbz, 5. novembar 2020 23:38)

    # Link komentara

  214. 1) Zvezdaška braćo, presrećan sam zbog pobede, ali mislim da smo večeras pobedili boljeg od sebe,
    2) Igrali smo bolje 60 minuta, ali kad su se umorili ili izašli, Kanga, Ivanić, Sanogo i Katai igra nam se raspala
    3) Ekipa je KONDICIONO potpuno NESPREMNA i pored toga što je Stanković doveo trenere iz Italije za to.
    4)Gobeljić i Milunović nisu dorasli ovom nivou takmičenja oni svojom nesigurnošću unose paniku i nemir celom timu.
    Zaista ne mrzim ljude ali je tako.
    LAKU NOĆ ŽELIM ZVEZDAŠKOM BRATSTVU.,,,, IDEMO U NOKAUT FAZU.
    (NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, 5. novembar 2020 23:37)

    # Link komentara

  215. Meni se za razliku od vecine vas, svidja komentator, jer prenosi strastveno i energicno, a ne ko da je sahrana, kao kad prenosi Gojko Andrijasevic.

    Jedino mu zameram sto je pogresio par puta igrace i par situacija je pogresno prokomentarisao.
    (2CRAZY, 5. novembar 2020 23:36)

    # Link komentara

  216. što bi rekao vaš tata..omaž partizanu.
    tada ste se kezili na to i prosli dalje sa 2,3 pobede u grupi u basketu...
    (est, 5. novembar 2020 23:35)

    # Link komentara

  217. Sve čestitke svim igračima za sve 3 utakmice u grupi za sada, eto zašto je bolje da igramo Ligu Evrope, na korak smo od evropskog proleća-u Belgiju po bod, a zašto ne i na pobedu i borbu za 1. mesto. Mislim, u Ligi Šampiona bih voleo tipa

    Zenit
    Atletico
    Olympiacos
    Zvezda


    Katai, Kanga, Borjan, ma svi su vrh, za nešto više od 1/16F nam je neophodan ofanzivan levi bek i još 1 zadnji vezni, Pavkov i Boakye će se vratiti u formu i to je timčina ipo, i bez pojačanja verujem u neko 1/4 Finale LE !

    P.S. Grobari, koji omalovažavate ovakve uspehe srpskog fudbala, prvo pobedite nekog bez penala,tipa Rigu, Sfintul, Zlatibor, i slavite pobedu nad Realom od 0:0
    (Kanga, 5. novembar 2020 23:35)

    # Link komentara

  218. Dokle vise ova panicna, supljeglava, sramotna i kukavicka odbrana. Dokle bre vise da gledamo razne Milunovice, Degeneke, Gobeljice, Sanogoe... Ne mogu Katai, Ben, italijan... da daju golova koliko ovi mogu da se p...eru po svemu tome! Celu odbranu promeniti u zimskom prelaznom roku, dovesti dva stoperai dva beka koji imaju onu stvar kad se igra protiv ovakvih protivnika!
    (zzbz, 5. novembar 2020 23:34)

    # Link komentara

  219. @spacejam Ja mislim da je mnogo bitnije u ovom trenutku stanje tabele nego na kraju prošle sezone, a ono govori da će Šarlroa vrv u LŠ a Gent će se boriti za opstanak u ligi.
    (Ein, 5. novembar 2020 23:34)

    # Link komentara

  220. Ovde ljudi pričaju o nekoj sreći, Gent igrao bolje, spasio nas Borjan. Pa ajmo realno, mi smo do tih poslednjih 15ak min kad su nas zaista pritisli, trebali da vodimo tri razlike. Prvo dali smo sami sebi gol iz njihovog ne bas opasnog šuta. Katai je pogodio prečku sa 13 m od gola, golman već bio savladan. Gobeljic sa tri metra u stativu, golman ležao već savladan i onda ona sebicnost Kataija kad je pokušao lobom a imao tri bolja rešenja. Tako da nemojte da hejtujte, osim ako niste iz neke frakcije, njima je oprošteno.
    (Spale, 5. novembar 2020 23:34)

    # Link komentara

  221. Nije kriv Gobeljic sto je igrao levog beka, zasto Terzic i Mrkela tri godine ne znaju da nadju alternativu Rodicu to je pitanje.
    Ni Milunović nije kriv sto igra stopera u LE, nece da dovedu ozbiljnog i kvalitetnog stopera godinama.
    Pa i ovaj Sanogo svaki mec napravi kiks ispred gola nista posebno, na to mesto mora bolji igrac ne bih sa njim nastavljao saradnju.
    Veceras smo se izvukli ali se necemo uvek, mnogo pocetnickih greski gde smo mogli da primimo dosta golova.
    Nasa sreca je sto ovo ekipa koja igra lose i nisu iskoristili poklone fudbalera C.Zvezde.
    (Nebojsa, 5. novembar 2020 23:34)

    # Link komentara

  222. Veliki sam Zvezdas,i volim sve igrace,bas sve.Ali Gobelja nije igrac za nas,jednostavno NEMA kvalitet,i nije mi jasno kako stručni stab to ne vidi!?Treba nam brzi bek,bek koji centrira iz trka,pa makar bio klinac iz omladinske skole.
    (nwa, 5. novembar 2020 23:33)

    # Link komentara

  223. Gde ste gentovci i liberecovci? ?
    (Blok 70a, 05. novembar 2020 23:01)

    Mi u Evropi, a vi? I Surdulica vam je mnogo.
    (Laki, 5. novembar 2020 23:33)

    # Link komentara

  224. Jesam Zvezdas, ali moramo se složiti da je izgubio bolji tim, sa lepšom igrom i očajnim golmanom
    (Danilo, 5. novembar 2020 23:17)

    Mhm, oce to. Ajde nazad u trol skolu, provaljeni ste odavno.
    (Sabre, 5. novembar 2020 23:32)

    # Link komentara

  225. Sjajan rezultat i velika šansa za proleće, bravo momci! A za novogodišnju akciju kupiš Gobeljića, a dobiješ Simića i Vukanovića za dinar.
    (Mirijevska zvečarka, 5. novembar 2020 23:32)

    # Link komentara

  226. Ajd da sa ne lazemo...ova Zvezda, uz par izuzetaka, pojma nema. Igraci ne znaju tri elementarne stvari....da prime loptu, da je zadrze bar par sekundi i da imaju bar 50% tacnih dodavanja.
    (Pera, 5. novembar 2020 23:32)

    # Link komentara

  227. Ma plačite grobari a rekao bih vam i nešto drugo da radite isto na slovo P ali mi neće objaviti komentar! Sram vas bilo ispali ste u predkvalifikacijama za kvalifikacije i to od ekipe koja je ispala vec sledece kolo i opet imate obraza da nekoga kritikujete ko očigledno ide ka polufinalu ovog takmičenja!
    (MIRO, 05. novembar 2020 23:03)


    evo upravo plačemo, jer svašta bi nam rekao samo da nisi gospodin koji očigledno ide ka finalu ovog takmičenja :)
    (neutralni felš, 5. novembar 2020 23:31)

    # Link komentara

  228. Nije naivan ovaj Genk uopste, sticajem okolnosti lose stoje trenutno u prvenstvu Belgije. Ipak su vicesampioni odma iza Brza i do kraja lige zavrsice u prva tri kluba.
    Cekam mec sa Sarloom nebitno je domacinstvo dobice ih 3 razlike. Stvaraju mnogo sansi redovno znaju lopte.
    Uz bod bar protiv Hofenhajma prolece je izvjesno.Mada u Cesku je mec lopta ako bude bilo potrebno u zadnjem kolu.
    Pamti se pobjeda, u 10tak dana 6 bodova, bez navijaca. Zadatak je ispunjen 100%.
    U zimskom prelaznom mora se pojačati odbrana i dobar bek. Dosta je samo krila i napadaca Mitre.
    (Kanidja PG, 5. novembar 2020 23:31)

    # Link komentara

  229. svala cast Borjanu na odbrani, al brate mili sta radi sa onim dodavanjima protivnickim igracima... a za gobeljica jednostavno nemam rijeci.
    (zeljo bl, 5. novembar 2020 23:31)

    # Link komentara

  230. Rip srpski fudbal. Ovo sto ovaj crveno-beli klubic igra je neki novi sport, fudbal nije definitivno. Partizan tek necu da komentarisem, veliki klub koji je pristao da bude marioneta u ovoj kvazi državi.
    (Zlatko, 05. novembar 2020 23:00)

    Zasto decku dajete minuse ?
    Pa on je u samo 3 recenice uspeo da objasni koliko je iskompleksiran ! Bravo sine, svaka cast !
    Ovde neki pisu referate, komentare od 5000 karaktera i nista...
    Ti lepo 3 rečenice i sve jasno ! Bravo jos jednom
    (mali uplakani, 5. novembar 2020 23:30)

    # Link komentara

  231. nego, zna li neko kako je partizan prosao veceras? jel dobio teleoptik u ligi evrope ili je opet kiksnuo?
    (comi, 5. novembar 2020 23:30)

    # Link komentara

  232. degenek, gobeljoc, milunovic hitno na transfer liatu, treba ih prodati palilulcu
    (hm, 05. novembar 2020 23:14)


    Neverovatno kako su nas probijali po toj strani. Non-stop ! Imalii smo sreće puno.

    I baš Gobelja i Degenek a i Milun na toj strani... uzas. Gobeljic ne sme da igra u važnim tekmama.

    Treba da idu i Gobeljić i Degenek.
    (Ombre, 5. novembar 2020 23:29)

    # Link komentara

  233. Sto ne igra Partizan veceras?
    Odlozeno zbog korone? Pitam za druga...
    Salim se naravno, oni su naleteli na mocni Sarloa koji je veceras lagano pobedio i pokazao zasto je u LE. Sta, ni Sarloa ne igra LE? E svasta...
    (Cika Slave, 5. novembar 2020 23:28)

    # Link komentara

  234. Rezultat odličan...igra slaba, pre svega u zadnjoj liniji... mnogo pogrešnih pasova, Gobeljić i Milunović su mnogo puta lako ispadali iz igre... zadnjih pola sata totalna defanziva, branili se i rukama i nogama... umesto da ih dokrajčimo sa trećim golom i mirno privedemo utakmicu kraju.
    (Nebojša, 5. novembar 2020 23:28)

    # Link komentara

  235. Slicno kao sa Jang Bojs prosle godine. Protivnik koji igra brzo, moderno, dobri su. Zvezda pobedjuje. Mislim da je problem tim osrednjim ekipama sa zapada sto pokusavaju da kopiraju nacin na koji igraju vrhunski timovi i da im se to obije o glavu. Nema veze sa Gentom ali meni je najsmesnije kad vidim fenjerase koji igraju 4-2-3-1 formaciju.
    (Vazda gazda, 5. novembar 2020 23:27)

    # Link komentara

  236. Ja fudbal ni ne pratim gledam samo kosarku i Evroligu i u njoj moj Partizan
    (Spongify, 5. novembar 2020 23:27)

    # Link komentara

  237. Eto neka ste vi napadali Šarlou celog meča, mi se branili i odbranili rezultat protiv vicešampiona Belgije, i mi ćemo prezimiti u Evropi, a vi se spremajte za Ligu konferencija, pošto vam to sleduje u narednim godinama.
    (spacejam, 05. novembar 2020 23:05)


    jeste, a ti i tvoje braćale odoste u ligu federacija... u tim tvojim narednim godinama ćeš videti jedino to da sada trčiš pred rudu :)
    (neutralni felš, 5. novembar 2020 23:27)

    # Link komentara

  238. Beda naseg fudbala!
    (nenad milev, 5. novembar 2020 23:27)

    # Link komentara

  239. Ovaj tempo utakmice je pokazao da srpska liga ne treba da ima više od 10 eventualno 12 timova. Sve preko toga je katastrofa za srpski ekipni fudbal.
    Igra se normalan tempo nekih 60-ak minuta, nakon toga pad, gubitak snage, time i koncentracije kad se linije tima tumbaju... Sve je to rezultat slabe srpske lige sa 20 timova u kome ovakvog tempa nema.
    Pogledajte kako su ispali Vojvodina i Partizan npr, kako se ispadalo i ranijih godina. Pogledajte i Zvezdu od prošle sezone gde potop nastupa u 3/3 meča i primanje nekoliko golova. Setite se utakmice u Minhenu prošle godine, 2 gola u zadnjih 10-ak minuta.
    Sada protiv Genta su Borjan i sreća u ekstra tajmu bili na strani Zvezde.
    Skracivanje lige pod hitno i da samo vrhunski timovi igraju Superligu.
    (Neo@, 5. novembar 2020 23:27)

    # Link komentara

  240. Ne mogu više da čitam ovo pljuvanje po Gobeljiću. Čovek što ne zna, ne zna, ali nije najgori. Bar ne stoji, trči, gine za svaku loptu. Asistirao je i kod prvog gola. Koliko se sećam iz Napretka je došao kao centralni vezni igrač, gde je postizao i golove a u Zvezdi ga bacaju s levog na desnog beka, što njemu očito ne leži. Ali problem je kluba da ima ukupno jednog ipo beka i da ne može nikako da dovede prave igrače za tu poziciju. Problem Zvezde je i što su svi kiksare ispred svog gola. Bez izuzetka. Borjan sjajno brani, ali se zato igra sa našim živcima lošim ispucavanjem i asistencijama protivnicima. To rade i svi ostali u odbrani, a ono što Sanogo radi kad ima loptu u nogama je za zatvor. Dok ne nauče da izbacuju loptu što dalje, ili makar izvan terena, kad već nisu u stanju da je sigurno iznesu ili bezbedno predaju saigraču, bićemo stalno pod stresom i mi navijači, i igrači. Nemamo ni vezne igrače koji mogu da uskoče i promene nešto u igri, isprodavali su sve što su mogli, a druge nisu doveli. Sve to klubu na dušu.
    (plavozubi, 5. novembar 2020 23:27)

    # Link komentara

  241. Jos jedna stvar... 15 suteva na gol imala Zvezda, 13 Belgijanci... Zvezda dala 2 lepa gola, Belgijanci 1 slucajno...
    Dovidjenja prijatno!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:13)

    Dva gola, precka, stativa, zicer Ivanica!
    (Uplakansi, 5. novembar 2020 23:26)

    # Link komentara

  242. Osvetili smo Šarloatane, a oni opet pate. Uvek neka komedija sa gromadom!
    (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 5. novembar 2020 23:26)

    # Link komentara

  243. I OPET!!!
    ZA SVE KOJI BI LEPŠI UTISAK... NEK GLEDAJU UMETNIČKO KLIZANJE!!!!!!
    3boda, 6 komada ukupno, jos sitnica i proleće u Evropi!!!
    (dacha Zvezda, 5. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  244. @ Mnogo mi je gotivno da opet gledam moju Zvezdu, kako god da prosla, ipak se tu nazire neka ideja, ide se napred, cak i bekovi ucestvuju u igri i doprinose napadu...
    (Pile, 5. novembar 2020 23:01)

    i svi slicni komentari - bice da je ipak stvar takmicenja i protivnika, siguran sam da bi od Bajerna , Psž a i slicnih u ligi šampiona sad primili 7-8 ponovo, jer za razliku od one Milojeviceve Zvezde sada u odbrani ne postoji ni d od discipline. ovo je haoticna odbrana skroz bez ideje, linije , cvrstine, danas smo isapdali non stop samo nije imao ko da kazni. Ali bitna je pobeda, jos bod ili 3 i prosli smo dalje.
    (Miroslav, 5. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  245. Odlican rezultat,igra je bila toplo hladno,dosta nedostataka u odbrani,pogotovo defanzivnih veznih igraca.Izmene neke katastrofalne(Njegos Petrovic,koji jedino moze da udje da se zadrzi malo vremena nikako u 60 i nekom),dosta taktickih gresaka.Sve u svemu super rezultat ali mora bolje u svim segmentima...
    (Nikola, 5. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  246. Ne znam da li je pomocni trener sam, ili na asistenciju " mistera " napravio izmenu Ivanic-Petrovic, ali je napravljena teska glupost. Ivanic se taman razigrao i pokrenuo nase napade, sto je i rezultiralo nasim drugim golom. Umesto njega je usao igrac koji je trebalo da kvari igru Genta, ali je , po obicaju , pokvario nasu! Izgleda da u Zvezdi nikako da shvate da, ako zele da prodaju Petrovica, najbolje nikako da ga ne uvode u igru !
    (Bocko, 5. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  247. Pozdrav iz.. Nikozije...
    (Milos, 05. novembar 2020 23:05)

    Sto Nikozije ? Dobio šut-kartu od dečka ? Nisi mu dao, pa pedala ?! Zalosno, zalosno
    (mali uplakani, 5. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  248. Bravo za pobedu. 3 boda su ono najvažnije.
    Pitam se,ipak, da li je moguće da naša odbrana ne može da se sastavi od drugih igrača. Lošija od ove da se sastavi..... teško.
    (Milan, 5. novembar 2020 23:25)

    # Link komentara

  249. Bravo, sjajna pobeda, uzbudljiva i teška utakmica, vidi se da su opasna ekipa, ima još tri utakmice tako da je sve moguće, ljudi su toliko degradirali da su zaboravili da se raduju, stalno traže nešto negativno i stalno žive ili u prošlosti ili u budućnosti, to o nekim našim navijačima, a ovi što zavide njih nije ni vredno komentarisati. Idemo dalje.
    (Kikujiro, 5. novembar 2020 23:24)

    # Link komentara

  250. Sanogo mora da popije šut kartu, momentalno. Čovek može da se zaposli kao mesar u Maksiju ili na delikatesu, taj lopti persira. Opasna neznalica, svaku loptu na sredini je predao protivniku. Ajde što je predao, nego su kao po pravilu stvarali dobre šanse posle toga. Ako je Van la Para bio očigledna prevara, onda je ovaj dobro kamuflirana prevara. Petrović je dečko potpuno pogubljen, sramota za onoga ko ga uporno gura. Ako dogura do nekog španskog drugoligaša da slavi svog menadžera. Za Milunovića svi znamo da je kiksara, danas je igrao pod srećnom zvezdom. Ozbiljniji protivnik bi napunio mrežu pored njega. i na kraju čuveni Gobeljić. Samo kad pročitam komentare da je borac, da se trudi, da trči. Pa neka ide na skvoš i na Košutnjak ili hipodrom pa neka trči i nek se bori do mile volje. Ne radi se o poziciji na kojoj je igrao, on ni na desnom beku nema veze sa životom. Dečko promašio život i sport, jednog dana će se praviti ozbiljne analize kako je igrao fudbal u najvišem rangu. Naravno, analiza će biti kratka, najdalje u drugom pasusu će pisati da je imao dobrog menadžera. Nisam zakeralo, svaka čast na pobedi. A uprava neka se zapita dokle ćemo imati sreće bez krštenih bekova i sa drvosečom Sanogom koji će pre ili kasnije ostaviti tim nq cedilu.
    (mile rizik, 5. novembar 2020 23:24)

    # Link komentara

  251. Posle duzeg vremena odgledah celu utakmicu Zvezde.Mec dva izjednacena protivnika i zasluzena pobeda domacina.
    Na zalost nasa stara boljka,nedostatak kondicije,je ponovo dosla do izrazaja.Posle 70-og minuta je dusa vecini bila u nosu.
    Sta rade na treninzima,kako je moguce da jedino mi nemamo kondicije?!
    (marko992, 5. novembar 2020 23:24)

    # Link komentara

  252. Zna li neko klinasto pismo da mi prevede natpis na istoku?
    (Maks, 5. novembar 2020 23:10)

    Морали су да прекрију натпис "Гаспром" због спонзора ЛЕ.
    (Куп је битан, 5. novembar 2020 23:23)

    # Link komentara

  253. Naravno da mi je deaho kad nas tim pobedi ali ljudi, iskreno, koji je ovo dumsterskibfudbal. Pa ovde Katai zna malo da igra fudbal ali fizicki nespreman. Neki se bore kao ovaj Falcineli ali brate ne zna covek. Borjan odbrani pa tri puta dodaje protivniku direktno u noge, dva puta u zoni suta! Gobeljic....tip je zalutao u fudbal. Uglavnom ismieje covek od srca dok gleda kako se prevrcu i bauljaju levo desno kao sakati slepi...
    (Smeh do suza, 05. novembar 2020 23:04)

    Još jedan grobar koji se maskirao u cigana...
    Nije se javljao nakon prošle tekme.
    Ovde je čekao kiks Zvezde ali pošto je izvisio on pribegava grobarskim trulim forama, maskira se u Zvezdaša i pljuje po igračima, igri, čak i pobedi...
    Dokon mozak je najopasniji, svakakve gluposti tad izlaze na površinu pa se tako nešto dešava i ovom iznad liku, cepanje indentiteta!
    (Advocate, 5. novembar 2020 23:23)

    # Link komentara

  254. Bravo za rezultat ... ne može bez drame ...

    Gent je odlična ekipa, u krizi forme i rezultata do nedavno...ali vrhunska ekipa što su i večeras pokazali. Nisu badava u 1. šeširu.

    Zvezda nema snage za ovaj tempo ni 70 minuta i samo je majstorija Borjana sprečila izjednačenje. Kondicija?

    Umesto da se da i 3. gol ... maše se neki ziceri. Kad je Gobeljic u igri Zvezda nema dobru igru... ono da omaši... a njima biti ili ne biti. Srećom uzesmo 3 boda.
    (Rocky, 5. novembar 2020 23:22)

    # Link komentara

  255. Ono kad jedna navijačka grupacija svakog četvrtka navija za drugi klub...jer za svoj ne mogu...i opet ostanu razočarani u svojoj samoizolaciji.
    (Fenomen, 5. novembar 2020 23:22)

    # Link komentara

  256. sve cestitke na pobedi, bio sam ubedjen da gube utakmicu. ali kako su lepo odigrali i zasluzili su pobedu. pozdrav od navijaca partizana!
    (internazionale, 5. novembar 2020 23:22)

    # Link komentara

  257. MAGIKOOOOOO
    (duledudule, 5. novembar 2020 23:21)

    # Link komentara

  258. Igra Zvezde se raspala nakon izlaska Ivanica sa terena. Mogao je to da bude najbitniji momenat na utakmici, ali srecom po nas, nije
    (Ivan CZBG, 5. novembar 2020 23:21)

    # Link komentara

  259. Ljudi jeste bilo i drame i panike ali bilo je i dobrih momenata sa nase strane. Imali smo prilika. Kada nam je trebao gol drzali smo loptu a oni se branili... Posle je bilo suprotno.. To je fudbal nadjaca jedan pa drugi... Previse mi uzletimo da imamo ne znam kakav igracki potencijal...sve razumem 99 odsto kritike na racun zvezde veceras ali majku mu moze li neko da kaze i to da imamo vec dve pobede i nikad vece sanse da ranije obezbedimo prolaz... Ok to smo sto smo ali previse ocekujemo pa ih onda pljujemo. Nisu oni krivi nego smo mi u zabludi! Do nas je.
    (Bojan, 5. novembar 2020 23:21)

    # Link komentara

  260. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:09)

    E svasta. Pa samo Sadik vredi 40 miliona, a mali Stevanovic je jaci igrac od Azara.
    (Uplakansi, 5. novembar 2020 23:21)

    # Link komentara

  261. U proseku Belgijanci po 20-ak pasova na naša jedva tri...imali smo sreće pa ne znaju da daju gol, inače bi bilo katastrofalno...
    (Belianđeo, 5. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  262. sačekao sam kraj ,a ne kao ovi pljuvači koji pišu gluposti dok se još igra.i pored očajne igre u fazi odbrane zvezda je pobedila jednu nimalo naivnu i fizički potentnu ekipu.možemo naći milion zamerki,ali cilj je postignut.zvezda je sada prilično blizu prezimljavanja u evropi.u dve utakmice je zarađeno i 1.14 miliona evra.zvezda najzad ima i velemajstora fudbalske igre kataia koji je po meni mnogo bolji i od marina samim tim što je korisniji u odbrani,a mnogo razornijeg šuta,dok im je tehnika otprilike podjednaka.čini mi se da se vraća i kanga koji je pomalo podsetio na izdanja od pre 3 godine.ivanić je pokazao veliki napredak u igri ,ali sa slabom koncetracijom u završnici.borjan ponovo fenomenalan,iščupao je pobedu,ali utakmica je trebala biti ranije rešena,ako se setimo prečke kataija i stative gobeljića.što se tiče zamerki stvarno su brojne.pomenuli su mnogi u komentarima i sa većinom se slažem.milunović,sanogo ,gobeljić i petrović jednostavno nisu igrači za zvezdu.gajić je večeras takođe podbacio.mnogo je problema u fazi odbrane.falćineli odečen u napadu ,bez upotrebljivih centaršuteva,a on je jedino opasan u protivničkom šesnaestercu.ben večeras bled ,bez potrebne energije.sledi tri nedelje pauze.treba se odmoriti,sačuvati od virusa i u gentu probati obezbediti evropsko proleće
    (slobinator, 5. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  263. Hvala Borjane,idemo dalje
    (El Presidente, 5. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  264. Pobedi se u zube ne gleda,pogotovo u grupi gde svaka pobeda je bitna,kad se zna da u slucaju izjednacenih bodova racuna se prvo odnos h2h timova!
    Zato opusteno navijaci Zvezde,na pravom ste putu.
    (bmiles, 5. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  265. Znam da imamo loše bekove ali staviti Gobeljića da igra od početka znači Stankela na čemu si? Već 3 godine se pitam kako ovaj dečko igra u Zvezdi? Pa u beton ligama ima kvalitetnijih igrača, provereno!!!
    (hoffman, 5. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  266. Gent je zaslužio makar remi ako ne i više.
    (DPb, 05. novembar 2020 23:07)

    Eeeeee obozavam ovakve!!!!!!! Da jednom to ne budemo mi!!!!!

    IGRALI SMO DOBRO...
    NESREĆA, ZASLUŽILI SMO..
    POKAZALI SMO KARAKTER...
    DA SMO DALI GOL, BILO BI DRUGAČIJE...
    BAR REMI JE TREBAO...
    NEZASLUZENO...
    IGRALI SMO LEPO!! "LEPO"!?!?!
    NASTAVITE NIZ!!!!
    LUZERI UVEEEEEEK IMAJU IZGOVOR!!!

    Nama na tabeli 6 bodića, a oni na sud u Strazburu, pa nek se žale na "zasluženo"..
    Dobija se tamo aplauz i iskrena suza "za zasluzeno"!!!…!!
    (dacha Zvezda, 5. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  267. Najvažnija je pobeda i treba čestitati na tome. Sada je bitno samo da Zvezda ne izgubi u Belgiji ili ako već izgubi, ne daj Bože, neka to bude sa barem jednim datim golom a ne većom razlikom od jednog gola. I kada pobediš protivnika a igraš sa Gobeljićem, Milunovićem, posle ušao i Pankov, to treba baš, baš proslaviti. Sva trojica bi svom menadžeru trebali barem pola plate da daju. I dan danas je misterija kako ti "igrači" igraju u Zvezdi i još u Evropi, ma misterija je kako uopšte igraju fudbal. Neverovatne neznalice koji izgleda samo znaju da trče, a neki ni to. A stvarno je lepo videti Šarloatane kako bodre svoje sunarodnike i to na srpskom jeziku. Sada će više da kukaju nego igrači, trener i navijači Genta. Nego jesu oni igrali ili tek treba da igraju?
    (Smeh, 5. novembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  268. Zvezda sve bliza da ispadne iz Evrope a Partizan sve blizi tituli.
    (NO1E, 5. novembar 2020 23:19)

    # Link komentara

  269. Zvezda ima snage za 70 minuta. Posle toga i igrači i navijači mole Boga da sudija svira kraj. Mučenje za sve.
    (špaki, 5. novembar 2020 23:19)

    # Link komentara

  270. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 05. novembar 2020 23:09)

    Nemas ti pojma, nikad jaci Sarloa je u rangu Barselone!
    (Paki, 5. novembar 2020 23:19)

    # Link komentara

  271. Ovoliko lopti u prostor, iza ledja...
    Amdterdam?
    Na ovoliko prodatih "kanala" i Venecija nam zavidi...
    ("Taktički skroz pogrešno...", 5. novembar 2020 23:19)

    # Link komentara

  272. Стварно бих замолио кондиционог тренера да спреми играче Звезде за трчање 100 минута.Толико могу да ураде а то што Саного мисли да може да задржи лопту колико хоће или Велики Борјан да би могао да организује игру то је ствар тренера.И само да питам јел Гобељић играо левог бека пошто је та страна била сигурна само кад је мучени Катаи гинуо за сваку лопту.
    (Добро је али..., 5. novembar 2020 23:19)

    # Link komentara

  273. Ajmo ajmo glavu gore. Ovo je evropa, nema lakih a mi nismo bayern. Iskoristili domacinstvo 2 pobede vise nego dobro. Ne zavaravajte se da je Gent losa ekipa, sto smo i videli. Nego, jel zna neko sta pise na tribini umesto Gazprom???
    (dalibor 3, 05. novembar 2020 23:13)

    Ne sme da pise GAZPROM u prenosu pa prekriju najlonima. Ne samo kod nas, nego nema nigde gde se igra bez publike.
    (Giocatore, 5. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  274. Čestitam vam na pobjedi ali faul nije bio prije nego što će Katai pogoditi iz slobodnog udarca.
    (Partizan u srcu od malih nogu, 5. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  275. Uh, odakle poceti? Poslednjih pola sata meca kostace me deset godina zivota. Do gola Kataija i vodstva, jos je i licilo na nesto, istina, i tada vec sa dosta gresaka zadnje linije. A posle toga...Horor!!! Panika, netacni pasovi, direktne predaje lopte protivniku u noge, a na momente su delovali kao da su se prvi put skupili a da je protivnik u najmanju ruku Bajern.
    Veliki problem uz ovo navedeno je uzasna realizacija - Zvezda se sama dovela u poziciju da pola sata strepi obzirom da u nekoliko navrata pre toga nije resila mec. I pri rezultatu 1-0, i kasnije kod novog vodstva imala je sanse koje se na ovom nivou takmicenja jednostavno moraju iskoristiti! Katai jeste dao sjajan gol, no bio je uzasno sebican kada je u cistoj situaciji pokusao da lobuje golmana, a imao npr. samog Falcinelija za zicer.
    Veceras smo imali prilicnu dozu srece jer ce svaka ozbiljnija ekipa ovakve kikseve odbrane, veznog reda i, neshvatljivo, Borjana, resavati bez problema.
    Nakon tri kola Zvezda je u dobroj poziciji i bukvalno sve od nje dalje zavisi. Za pocetak, bila bi premija iscupati makar remi sledece kolo u Belgiji i dovesti se na korak od evropskog proleca.
    (metall, 05. novembar 2020 23:05)

    ka da te ko pitao za misljenje.
    (axl, 5. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  276. napisacu isto sto i prosli put kad sam dobio gomilu minuseva: dobijamo lagano
    (djura, 5. novembar 2020 20:55)

    # Link komentara
    Preporučujem (+7)
    Ne preporučujem (-12)


    poklonite mi se
    (djura, 05. novembar 2020 23:11)


    ceniš da je bilo lagano? mora da ti se pregrejala limunada :)
    (neutralni felš, 5. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  277. Pricajte sta hocete ali Zvezda je pobedila nosioca grupe.
    (Bob, 05. novembar 2020 23:01)

    ahahaha taj nosilac grupe je uspeo da izgubi od dunstera kao sto su liberec i bunker mezimica...
    (Alberto Rato, 5. novembar 2020 23:18)

    # Link komentara

  278. Jesam Zvezdas, ali moramo se složiti da je izgubio bolji tim, sa lepšom igrom i očajnim golmanom
    (Danilo, 5. novembar 2020 23:17)

    # Link komentara

  279. Ljudi, ovo smo dobili, ruku na srce, zahvaljujuci njihovom golamnu, a takodje i nasem Borjanu. Onaj njihov kod nas ne bi ni u kadetima branio.
    Milunovic, Sanogo, Gobeljic = da se uvije u neki novac i ko hoce da ih nosi, neka ih nosi. Takodje , fizicki smo pali katastrofalno. Zar je moguce da mozemo igrati 60-70min. nekog fudbala.
    Ne vidim da cemo se provuci u belgiji, a oni ce tuci i one vezare iz Ceske. Nama treba bod negde na strani, ili Nemcima da otkinemo bod kod kuce, mada je to jako tesko.
    Rezultatski odlicno, ali igracki slabo.
    (Marko, 5. novembar 2020 23:17)

    # Link komentara

  280. Svaka cast na pobedi!!Iz tri utakmice izvukli smo sest bodova,sa gol razlikom 7:4.Pobedili smo vicesampiona Belgije,ekipu koja ima budzet 70 miliona.Uprkos tome i dalje ima nezadovoljnih,ali to je vec druga prica.Sve cestitke igracima,strucnom stabu i upravi.
    (Dobrica C, 5. novembar 2020 23:17)

    # Link komentara

  281. Jesam Zvezdas, ali moramo se složiti da je izgubio bolji tim, sa lepšom igrom i očajnim golmanom
    (Danilo, 5. novembar 2020 23:17)

    # Link komentara

  282. Dve pobede u Evropi nisu slucajnost!
    Bravo!
    (Beobrad, 5. novembar 2020 23:17)

    # Link komentara

  283. Koliko sreće imaju pa neverovatno
    (Teletabisi Sever, 05. novembar 2020 23:04)

    A ne vidiš sebe i svoje komplekse niže vrednosti, muku, bes, nemoć...
    (Advocate, 5. novembar 2020 23:16)

    # Link komentara

  284. 2 gola, precka, stativa...Zasluzena pobeda. Moze gent da drzi loptu koliko hoce. Cao!
    (renault, 5. novembar 2020 23:16)

    # Link komentara

  285. Mi ponižavamo Gent a njihov budžet 70 mil je tri puta veći od našeg. Igraju brzo i njihovo mesto na tabeli u Belgiji nije realno. Nismo odigrali kako se očekivalo ali da se nelažemo nisam ni ja verovao da ćemo ponoviti igru protiv Libereca. Dosta sreće za nas i prilika da se malo poradi na odbrani jer bi i u revanšu trebali bar bod ako ne i sva tri da uzmemo.
    (Mr. Max, 5. novembar 2020 23:16)

    # Link komentara

  286. bravo Moja zvezdo idemo dalje
    avi sitni grobarcici kukajte I dalje
    (ratko, 5. novembar 2020 23:16)

    # Link komentara

  287. Ne krivite Gobeljića.
    On igra zato sto Zvezda ima samo njega kao zamjenu Gajicu i Rodicu.
    Uprava je jedina kriva jer godinama ne dovodi kvalitetne bekove pa nam onda nam neko kao Gobeljić redovno igra.
    Inace, Kanga odlično odigrao veceras kao sam i rekao pre utakmice.
    (krajišnik, 5. novembar 2020 23:16)

    # Link komentara

  288. Au navijaca od omonije do genta...niste vi dzabe ganci.
    (kon, 5. novembar 2020 23:15)

    # Link komentara

  289. Sve mogu da razumem,ali da Gobeljic i dalje igra u Zvezdi to ne mogu. Zao mi ga jer se najvise trudi (dok ima snage),ali i sa ti trudom mnogo je to slabo..
    (NBGD, 5. novembar 2020 23:15)

    # Link komentara

  290. Borjan sedma Zvezdina zvezda. Odmaaaaah
    (ja, 05. novembar 2020 23:08)
    A brat Gobelja
    (DžejAr65, 5. novembar 2020 23:14)

    # Link komentara

  291. Kakvo odvratno valjanje, sutiranje lopte, nevracanje u igru...bas ste hrabra zvezda...odvratno
    (Bela vrana, 5. novembar 2020 22:54)
    Pa mi mislili da čete nas da pratite, ali dte se izgubili još u praistotije. Mi črmo biti u evropskom proleću a vi ni i jesen. A sad si jubomoran pa pitaj upravu Partitana
    (Nenad, 5. novembar 2020 23:14)

    # Link komentara

  292. degenek, gobeljoc, milunovic hitno na transfer liatu, treba ih prodati palilulcu
    (hm, 5. novembar 2020 23:14)

    # Link komentara

  293. E moj Mitre,
    Ulazimo u Ligu Evrope, a nemamo NIJEDNOG krštenog beka, samo jednog štopera (Degenek) i samo jednog zadnjeg veznog koji svaku igra sa kisevima i na ivici crvenog kartona. Na drugoj strani gomilanje krila i špiceva. To kako ti radiš je smešno i žalosno.
    (Dabu, 5. novembar 2020 23:14)

    # Link komentara

  294. Inace pljujem Zvezdu kad zasluze, evo i ovde sam, ali svim smesnim grobarima i jos gorim autosovinistima iz lokala (satro, znamo da su to isto grobarcic, realno) mi smo na ovom mecu primili srecan gol iz odbitka, pogodili stativu i precku i pobedili 2-1. Ovi su pored srecnog gola imali jos 2-3 sanse posle katastrofalnih poklona odbrane. Jeste, igrali smo lose poslednjih pola sata, sve stoji, ali smesno je reci za tekmu koju si dobio i promasio DALEKO VISE idealnih sansi, primio nesrecan gol i pogodio dva puta okvir gola da si se "izvukao".
    (Sabre, 5. novembar 2020 23:14)

    # Link komentara

  295. Jos jedna stvar... 15 suteva na gol imala Zvezda, 13 Belgijanci... Zvezda dala 2 lepa gola, Belgijanci 1 slucajno...
    Dovidjenja prijatno!
    (Cika Slave, 5. novembar 2020 23:13)

    # Link komentara

  296. Definitivno igrači zvezde nemogu fizički da pariraju igračima genka,kao da su oni domaćini a ne zvezda.poslednjih 15 min.samo genk napada nemože tako da se igra u Evropi i šanse moraju da se iskoriste jer u Evropi se kažnjava svaka greška i promašaj.
    (Nenad, 5. novembar 2020 22:46)

    Genk nije mogao nikako da napada, moj Nenade.
    Genk je jedan sasvim drugi klub i nema veze sa Gentom.
    Nema na čemu.

    Iz zemlje lala, uvek vaš,
    (Dobro, 5. novembar 2020 23:13)

    # Link komentara

  297. Zna li neko klinasto pismo da mi prevede natpis na istoku?
    (Maks, 05. novembar 2020 23:10)

    Prekrivena slova. Zabranjeno u evropskim utakmicama. A s obzirom da nema publike, pa se vidi.
    (Cocana, 5. novembar 2020 23:13)

    # Link komentara

  298. Igrate bunker sa timom koji ima 3 pobede u Belgiji alooo, a nama nešto pricate za charleroi koji je kad smo mi igrali sa njima imao 6 pobeda u 6 prvih kola. Al dobro, ipak treba da bude jaci protivnik iz prvog sesira nego onaj u 3 kolu kvalifikacija, zar ne? Zato je taj iz treceg kola deseti u sampionatu, a taj u prvom sesiru prvi? Ili mozda obratno?
    (Ein, 05. novembar 2020 23:03)

    zato je Partizan i prosao dalje , a mi ne
    ili mozda obrnuto

    slusaj sebe sta pricas, kazes da je nas protivnik laksi, pa i da jeste mi smo to opravdali i pobedili, nismo izgubili, tako da nerazumem poentu tvog komentara, imao bi komentar smisla da smo izgubili zar ne
    (al, sta ja znam, 5. novembar 2020 23:13)

    # Link komentara

  299. Ajmo ajmo glavu gore. Ovo je evropa, nema lakih a mi nismo bayern. Iskoristili domacinstvo 2 pobede vise nego dobro. Ne zavaravajte se da je Gent losa ekipa, sto smo i videli. Nego, jel zna neko sta pise na tribini umesto Gazprom???
    (dalibor 3, 5. novembar 2020 23:13)

    # Link komentara

  300. Smucilo mi se kad je trener ( verovatno Stankovic sa tribina)petnaest minta prekraja odlucio da se branimo.Kalkulantska igra je mogla mnogoda nas kosta.Jedino sto vredi je rezultat,sve ostaloslabo.Realnood svih igraca jedino Borjan,Katai i donekle Ivanic mogu da igraju,ostali igraci zalutali u fudbal.Gde nadjose ovog Sanoga,onom decku iz Cuke polomio nogu,Sumi maltene isterao oko,neoliko puta kiksira na 30 metara od gola,rizican za kartone.Milunovic,Gobeljic,Njegosi ostali zalutali u fudbal
    (deki, 5. novembar 2020 23:13)

    # Link komentara

  301. Bunker od 65 minuta tj izlaskom Ivanica. Uzas. Drugo, Sanogo cisti kartone na uzvratmom gostovanju. Sjajno, iovako gubimo. Dobijamo Liberec tamo il minimum bod i onda festa na Marakani sa Hofenhajmom! Prolece tu smo!
    (fancy, 5. novembar 2020 23:12)

    # Link komentara

  302. Meni je smesno vise hvaljenje Borjana,covek konstantno pravi probleme odbrani losim ispucavanjem.Napravi im 5 sansi i onda odbrani jednu i on je kralj,haos....
    (Rema, 5. novembar 2020 23:12)

    # Link komentara

  303. Ako docekamo prolece, posle pehara u Bariju, Tokiju, sa dve pobede u LS i to bi bilo dva proleca u LE, mislim da smo komsijama, zadali nemoguc zadatak za 21.vek.Srecno.
    (Cekamo 32.i 21.u kosarci, 5. novembar 2020 23:12)

    # Link komentara

  304. Pozdrav iz.. Nikozije...
    (Milos, 05. novembar 2020 23:05)

    Opet onaj dezurni smarač i Boga i Oca.
    Inače izuzetno pismen dečko, obratite pažnju na gore pomenuti medicinski slučaj.
    (Boža pendrek, 5. novembar 2020 23:12)

    # Link komentara

  305. Definitivno igrači zvezde nemogu fizički da pariraju igračima genka,kao da su oni domaćini a ne zvezda.poslednjih 15 min.samo genk napada nemože tako da se igra u Evropi i šanse moraju da se iskoriste jer u Evropi se kažnjava svaka greška i promašaj.
    (Nenad, 05. novembar 2020 22:46)
    E ti si nešto novo otkrio
    niko do sad nije objavio da u Evropi moraju šanse da se koriste i svaka se greška plaća, jbt ponavljate ko papagaji.
    De bre da uvežbamo bolji fudbal? u našoj ligi možda gde svi parkiraju autobus pred golom i kako kada je pola lige totalni amaterizam i onda dođeš u Evropu gde vidi čuda protivnik napada.
    (Zastava101Specijal, 5. novembar 2020 23:12)

    # Link komentara

  306. Sutra da se održi sastanak sa igračima i stručnim štabom sa sve Terzom i dovesti random lika sa ulice koji je gledao utakmicu i neka im lepo ispriča šta je video, jer njima to izgleda niko ne priča, ljudi ubeđeni da su extra igrali.
    (SkankHunt42, 5. novembar 2020 23:11)

    # Link komentara

  307. napisacu isto sto i prosli put kad sam dobio gomilu minuseva: dobijamo lagano
    (djura, 5. novembar 2020 20:55)

    # Link komentara
    Preporučujem (+7)
    Ne preporučujem (-12)


    poklonite mi se
    (djura, 5. novembar 2020 23:11)

    # Link komentara

  308. I pored lose igre uspeli smo da pobedimo. To je ipak pokazatelj da smo napredovali u evropskim okvirima. U svakom slucaju onakva pogresna dodavanja i dekoncentracija se ne smeju ponoviti ni na treningu. Idemo dalje!
    (Sevast, 5. novembar 2020 23:11)

    # Link komentara

  309. Pa kako niste.. Prosli.. Nikoziju.. Nije mi.. Jasno...
    (Milos, 5. novembar 2020 23:11)

    # Link komentara

  310. Degenek i Falcineli diskretni heroji, Dijego dobio svaki duel u napadu a Milos zaustavio svaki napad u drugom poluvremenu, naravno i Katai, Kanga i Borjan sa odbranom na kraju
    (Anonimus, 5. novembar 2020 23:11)

    # Link komentara

  311. Pobedaaaaaa ! Uh dobro je ispalo na kraju.Ovom pobedom smo sada 99,9 % u drugom krugu.Bravo za fenomenalnog Borjana sto je skinuo ono na kraju.Isto tako ne sme vise da nam se desavaju onakve greske gde smo posle pogresnog pasa kroz sredinu otvorili opasnost po nas gol
    (Svuda grmi okolo, 5. novembar 2020 23:11)

    # Link komentara

  312. Šta reči jedna je ZVEZDA breeee !
    (Djenka Vs, 5. novembar 2020 23:10)

    # Link komentara

  313. Zna li neko klinasto pismo da mi prevede natpis na istoku?
    (Maks, 5. novembar 2020 23:10)

    # Link komentara

  314. Ne bi bilo lepše vesti da miljenica dobije šamar na svom terenu noćas. Ajmo belgijanci burazeri!
    (Teletabisi Sever, 05. novembar 2020 19:25)
    Znao sam da će Belgija ci izgubiti, čim mali navijači malog kluba navijaju za njih. Oni za koga god navijaju, taj gubi, i u domaćem prvenstvu.
    (Verebi Lovra, 5. novembar 2020 23:10)

    # Link komentara

  315. 6 bodova miševi crno beli a i vi posteni "zvezdasi" zacepite vise
    (Idemo, 5. novembar 2020 23:10)

    # Link komentara

  316. Majstorija Kataia koji je iz nepostojeceg faula dao gol onom nesrecnom golmanu u njegov ugao......ali utisak utakmice su mi Milunovic I ovaj nesretni Njegos za koga mislim da ni nije fudbaler.....I Zvezda ima snage za 65 minuta igre a zadnjih pola sata disu na skrge I grese toliko jer su totalno fizicki nespremni za Evropu......
    (Union Berlin, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  317. Za sve ove uplakane navijace malog komsijskog kluba a i domace hejtere, Gent je ekipa koja vredi 30 miliona evra vise od Zvezde, vrednija je od Zvezde i Partizana zajedno. Inace vredi i 37 miliona evra vise od onog mocnog Sarloa, skoro pa duplo...
    Nastavite da kmecite!
    (Cika Slave, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  318. Bravo Zvezdo!
    (anica velickovic, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  319. MileR@ mi kao domaćini imamo 6 bodova a ti ako ti se to ne sviđa možeš da navijaš za Rad ili Mačvu ili Bajern iz Minhena....ima na svetu mnogo klubova!
    (MIRO, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  320. Steta sto.. Zvezda nije usla u.. LS...
    (Milos, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  321. Na šta si državo bacila pare!
    (Goran, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  322. BRAVO ZVEZDO MOJA
    (tegi debela striptizeta i novica trtoguz, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  323. Srecno smo pobedili. Ali izmena Ivanic-Petrovic, pa ljudi moji, vadis jednog najboljih fudbalera, gupis kontrolu nad utakmicom, grcevito se branis i bez ikakve ideje u napadu... To se ne sme vise ponavljati jer cemo biti surovo kaznjeni.
    (Roter Stern, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  324. Je li ovo i Borjan poceo da folira jeste, uzas.
    (Zabjelcanin??, 5. novembar 2020 22:41)

    Covek je kapiten i video da se ekipa raspada i jedva hodaju, logicno iskoristio cinjenicu da kao golman moze prinudnu pauzu meca da napravi i to je uradio i mozda time doprineo pobedi. Da smo primili gol neki bi pricali sto nije Borjan odugovlacio ili sta vec, ali takav smo mi narod uvek glumimo postenje a u sustini samo volimo da trazimo problem cak i gde ga nema.
    (Arthas, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  325. Rodicu vrati se, sve ti je oprosteno 😂😂😂😂😂 Ipak tri boda su tri boda 😁😁😁
    (Hmm, 5. novembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  326. Borjan sedma Zvezdina zvezda. Odmaaaaah
    (ja, 5. novembar 2020 23:08)

    # Link komentara

  327. Hvala Zvezdo.

    Analizu prepustam sveprisutnim strucnjacima. Nikada necu shvatiti kako mi nemamo bar 3 titule Prvaka sveta u fudbalu a imamo ovolike znance.

    Ato bo grobari rekli stvarno imamo srece. 1 precka 1 stativa :)
    (nenad, 5. novembar 2020 23:08)

    # Link komentara

  328. Igra katastrofa, prosečna ekipa nas ubi zadnjih 15-20 min, jedino pozitivno danas je što smo franjevcima pokvarili veče, sad moraju sutra gledati euro ligu i nadati se porazu zvezde.
    (SkankHunt42, 5. novembar 2020 23:08)

    # Link komentara

  329. Čoveče ovaj u režiji neki amater, u sred akcije, on pusta snimak od prethodne.
    (laza89, 5. novembar 2020 23:08)

    # Link komentara

  330. Idemoooo!!!
    Pobeda, 3 boda, jedino bitno!!!!!
    Za SMARAČE kojima je bitan umetnički dojam i lepota nek gledaju klizanje i balet!!! TO SE TAMO RAČUNA!!!!

    Švabe su na SP u Brazilu jedva prosle Alzir, u produzetku 2:1. Da bi posle unakazili domacina!!!
    3 boda se računaju, a nek se Gent sad hvali umetnickim utiskom!!!!!!!
    Proleće u Evropi, to je cilj!!!!!!!
    (dacha Zvezda, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  331. Vidi druže ovo je Evropa, koga boli paja ako si uzeo 3 boda... Sta penite odmah
    (Teško palo purgeri a, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  332. Teska noc za Ostojine uplakanse.
    (Komandant, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  333. Ako je neko igrao u Italiji dugo, to je Stankovic. Zar ne zna da objasni igracima kako se igra "katanaco."
    (g4, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  334. Za sve nase "neverne Tome" sa ove strane brda i smogovce sa tiganja, poruka, PREZIMICEMO U EVROPI !
    (Trpaj "instituciju" i ne zali, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  335. Opaaaaa!!!! Neku neće moći da spavau!!!
    (BeGee, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  336. Borjan najbolji fudbaler Zvezde u zadnjih 30 godina.sve jasno.
    (Xnodeh,plavi bechar, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  337. Gent je zaslužio makar remi ako ne i više.
    (DPb, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  338. Ne nosi Katai slucajno broj 10.To je Zvezdin Messi.

    Napred Zvezda le
    (Kataiiiiiii, 5. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  339. Bravo ljubavi života mog! Ne postoji lepši način za skraćivnanje života od ovog.. Koliko volim te dve boje kad se dobro oznoje. Gazimooo !!!!
    (., 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  340. "Gobelju zbunio prazan gol...
    Odlučio, za svaki slučaj da centrira. Oslanja se na svoj osnovi udarac, koji ne zna :)))))
    Kad god pogodi centaršut, nekome oćelavi keva!!!"

    Dobih srcku od smejanja!

    Cudni su putevi Gospodnji.
    Bozja je volja da utakmica bude ovakva, jer da je bilo drugacije, ovako genijlanu knjizevnu minijaturu ne bi smo citali!
    Zemljace pod hitno da se javis u SANU, da te poslaju da na brzinu zavrsis knjizevnost, ceka te svetla buducnost!
    (Milan, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  341. Borjanu treba Zvezda da isklesa bistu ispred "marakane". Najzasluzniji ne samo za ovu pobedu, vec i za sve Evrope Zvezde zadnjih godina. Jedan od najboljoh golmana koje je Zvezda ikada imala.
    (Gorki, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  342. Besna si teto sto je zvezda dobila a? Kad igra tvoj Partizan Evroligu?
    (Mica Bugarin, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  343. Ajmo grobari svi zajedno 3, 2, 1nikad slabiji Gent, nikad slabiji Gent, nikadaaaaaa
    (Zastava101Specijal, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  344. AAAAAAAAAA Partizanovci, AAA…AA hahahahah
    A mukice se bile ponadali, a sad patnja hahahahha. Inače vam se ne obraćam skoro nikada, a pogotovo ne kad nema veze sa Partizanom, ali večeras moram, zbog komentara na poluvremenu, i posipanja soli na ranu zbog onog nesrećnog gola, ali neka, ovako je sad još slađe. I nemoj da mi kažete kako vas nije briga ili nešto slično, naravno da patite hahahahha

    Što se tiče utakmice, teško, mnogo teško, Gent je verovatno i kvalitetnija ekipa od nas, bez obzira što se u javnosti stvorila slika da ćemo lako, i osim golmana im niko nije falio, ali tim više pobeda dobija na težini.
    Čestitke igračima na borbi.
    (nostalgija, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  345. Bela vrana, 5. novembar 2020 22:54
    Ne vi ste hrabri protiv Sarloa, ne znam ni kako se zovu mučenici hahahahaa
    (Nema za tebe spavanja večeras, predlažem tebi i profi jedan bendzos od 400, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  346. Nije bilo lako.....Ali bitna je pobeda!!! Bravo Zvezdo!!!
    (Ko bi rek'o cuda da se dese, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  347. Huuuuuuh izdrzasmo! Bunkerica zadnjih 10 min ali isplatilo se. Borjan nas je spasio po milioniti put. Ali koliko su nam istrenirali živaca! Ne pamtim da smo ikada napravili ovoliko kikseva, da smo ovoliko lopti prodali u opasnoj zoni. Srećom, nijednom nas nisu kaznili. Da smo ovoliko gresaka napravili protiv Bajerna primili bi 10 komada. Borjan je 5 ispucavanja dao u noge igracima Genta, u vrlo opasnim situacijama. Sanogo opet imao par prodatih lopti, pa Gajić. A ono sto je Milunović radio recima se ne može opisati, naročito u prvom poluvremenu. A i u drugom - čovek nije dao nijedan precizan pas unapred. Jedino ume da pogodi Borjana ili Degeneka kad su sami, ali pas unapred ne da nije dao nijedan, nego je svaki put promašio saigrača za minimum 5 metara. Fascinantno. Bravo za Saleta, opet sjajan gol, Kanga dobar, Ben korektan. 60 minuta smo bili dosta bolji, pa i 70, ali važna je pobeda. Gent je ipak vicešampion Belgije, odličan je to tim bez obzira na slabije rezultate ove sezone. Sad su šanse da dočekamo prolece ogromne!
    (veliki strumf, 5. novembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  348. Ovaj Stankovic nije normalan.Izvodi beznog do tada dobrog igraca a uvodi Njegosa koji ama bas nista ne zna
    Izodi jos jednog veznog a uvodi stopera.Zatim uvodi jos jednog defanzivnog veznog umesto ofanzivnog i imamo pet odbrambenih odnoeno 4 bez Gobeljica i tri defanzivna vezna.Gde je ovo naucio 8 ko ce igrati fudbal?
    (Ares, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  349. Eto neka ste vi napadali Šarlou celog meča, mi se branili i odbranili rezultat protiv vicešampiona Belgije, i mi ćemo prezimiti u Evropi, a vi se spremajte za Ligu konferencija, pošto vam to sleduje u narednim godinama.
    (spacejam, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  350. Bravooooooo!
    Idemooooooo
    Jos malo pa prolece!
    (ZVEZDA ZAUVEK, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  351. Uporedi samo ovu utakimcu i onu protiv Slovana...Gobeljic ne zasluzuje ni na klupu da sedi Milunovic takođe a i Ivanic promašuje stopostotne šanse...sreća naša pa nas nije stigla kazna.. Važna su 3 nova boda
    (Berlinac, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  352. Divi ovu iz studija sto se sljapka. Gde ti igra Partizan jeli?
    (MicaBugaro, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  353. Pozdrav iz.. Nikozije...
    (Milos, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  354. Uh, odakle poceti? Poslednjih pola sata meca kostace me deset godina zivota. Do gola Kataija i vodstva, jos je i licilo na nesto, istina, i tada vec sa dosta gresaka zadnje linije. A posle toga...Horor!!! Panika, netacni pasovi, direktne predaje lopte protivniku u noge, a na momente su delovali kao da su se prvi put skupili a da je protivnik u najmanju ruku Bajern.
    Veliki problem uz ovo navedeno je uzasna realizacija - Zvezda se sama dovela u poziciju da pola sata strepi obzirom da u nekoliko navrata pre toga nije resila mec. I pri rezultatu 1-0, i kasnije kod novog vodstva imala je sanse koje se na ovom nivou takmicenja jednostavno moraju iskoristiti! Katai jeste dao sjajan gol, no bio je uzasno sebican kada je u cistoj situaciji pokusao da lobuje golmana, a imao npr. samog Falcinelija za zicer.
    Veceras smo imali prilicnu dozu srece jer ce svaka ozbiljnija ekipa ovakve kikseve odbrane, veznog reda i, neshvatljivo, Borjana, resavati bez problema.
    Nakon tri kola Zvezda je u dobroj poziciji i bukvalno sve od nje dalje zavisi. Za pocetak, bila bi premija iscupati makar remi sledece kolo u Belgiji i dovesti se na korak od evropskog proleca.
    (metall, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  355. Znaci Stankovic svima da im nalupa samare posle utakmice, jedino Kataija, Kangu, Falcinelija i Bena da preskoci, eventualno Borjana. Onakav raspad igre od 60 minuta, to je neverovatno, nisu mogli da se sastave, onoliko gresaka, pa go odavno ni kod amatera nije vidjeno, Sanogo sta reci, svaka mu je u noge protivniku ili je ispao, kad napadaju na Milunovicevu stranu samo da se prekrstis. Hvala za pobedu, ali ovo kako su odigrali je za streljanje. Jedino verujem i nadam se da ovako losa igra ne moze dva puta da se ponovi.
    (gl, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  356. oprem dobro uplakana gospodo
    (zoran, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  357. svaka pobeda je vazna, a ova od 2:1 je najsladja. cilj je docekati prolece u evropi i cilj nije daleko.
    (comi..., 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  358. Kakvo odvratno valjanje, sutiranje lopte, nevracanje u igru...bas ste hrabra zvezda...odvratno
    (Bela vrana, 5. novembar 2020 22:54)
    Šta je grobarčiću? Proradili kompleksi? Da zovemo hitnu? Ahahahahahaha....
    (Falcão, 5. novembar 2020 23:05)

    # Link komentara

  359. Koliko sreće imaju pa neverovatno
    (Teletabisi Sever, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  360. Zadnjih petnaest minuta Zvezda je odigrala kao Partizan u derbiju. Bunker i durisanje lopte
    (Zvezdaš, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  361. Tumba ponovo imao mnogo srece na golu.Platice kada bude najsladje.....
    (Kikivoje, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  362. Naravno da mi je deaho kad nas tim pobedi ali ljudi, iskreno, koji je ovo dumsterskibfudbal. Pa ovde Katai zna malo da igra fudbal ali fizicki nespreman. Neki se bore kao ovaj Falcineli ali brate ne zna covek. Borjan odbrani pa tri puta dodaje protivniku direktno u noge, dva puta u zoni suta! Gobeljic....tip je zalutao u fudbal. Uglavnom ismieje covek od srca dok gleda kako se prevrcu i bauljaju levo desno kao sakati slepi...
    (Smeh do suza, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  363. Kaže komentator brani Milan Borjan, a čovek šutnuo glavom direktno u njega. A posle ga još pet minuta veliča...gospode bože...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
    (ja, 5. novembar 2020 22:55)

    Nisu nam interesantne tvoje halucinacije.
    (Don, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  364. ovde jedino Degenek ima snage, ostali kao da ne treniraju. kataji svaka cast, vidi se da zna, borjan opet svaka cast. gobeljic katastrofa
    (zvezda, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  365. Nekome utakmica sezone sa Gentom a nekome sa Backom !
    (Zokac, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  366. Ovi sto kritikuju da se Katai ne trudi - koju ste utakmicu vi gledali!? Gobeljic i Milunovic omasili sport, to vec nema nikakve veze sa zeljom i trudom, prosto nisu dobri. Kondicija losa, zadnjih 20ak minuta bunker.
    (PrincNaZrnuGraska, 5. novembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  367. Jedva...
    (Milos, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  368. Ma plačite grobari a rekao bih vam i nešto drugo da radite isto na slovo P ali mi neće objaviti komentar! Sram vas bilo ispali ste u predkvalifikacijama za kvalifikacije i to od ekipe koja je ispala vec sledece kolo i opet imate obraza da nekoga kritikujete ko očigledno ide ka polufinalu ovog takmičenja!
    (MIRO, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  369. Jedino dobro na ovoj utakmici je REZULTAT - igra katastrofalna, zalaganje nikakvo, mnogim igračima zabraniti da i gledaju fudbal... Najbolji odbrambeni igrač Katai - strašno!
    (Saša, 05. novembar 2020 23:01)

    И опет смо победили :)
    (Звездин весник, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  370. Izvukla se Zvezda, nismo kažnjeni za ovaj Stankovićev kukavičluk u zadnjih pola sata.Ovo sa igranjem Gobeljića u prvih 11 zaista ne razumem...Vidim po komentarima da nisam jedini.Grobari se raspisali kao da je igrala Almerija...
    (goblin, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  371. Grobari nije valjda da smo vas opet razocarali,neka neka jos dugo ima da vas teramo na suze.Igra 70min dobra posle da nas u ludnicu oteraje.
    (Pera Detlic, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  372. Igra za zaborav.Jedino dobro su bodovi..
    (kragujevacXX, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  373. Ovi dali Kangi ocenu 7.5, a on uz Sanoga i Gobeljića najgori na terenu. Izvođenje Ivanića umesto Kange upropastilo utakmicu, potpuno smo im predali loptu. Sramotno vođenje utakmice od strane trenera.
    (napred Zvezda, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  374. Uff dobro je. Čim krenemo da se branimo kao da zaborave i prijem i pas, počnu da se sapliću i klizaju i gube svaki 50:50 duel.
    (4k4.Dex, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  375. Igrate bunker sa timom koji ima 3 pobede u Belgiji alooo, a nama nešto pricate za charleroi koji je kad smo mi igrali sa njima imao 6 pobeda u 6 prvih kola. Al dobro, ipak treba da bude jaci protivnik iz prvog sesira nego onaj u 3 kolu kvalifikacija, zar ne? Zato je taj iz treceg kola deseti u sampionatu, a taj u prvom sesiru prvi? Ili mozda obratno?
    (Ein, 5. novembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  376. Grobari nije valjda da smo vas opet razocarali,neka neka jos dugo ima da vas teramo na suze.Igra 70min dobra posle da nas u ludnicu oteraje.
    (Pera Detlic, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  377. Bravo Zvezdo, idemo dalje. Svaka cast momci i Stankela.
    (Gossa placa Zeljko, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  378. Samo gazi, ne pitaj za posledice !!! 4 godine, dva puta LS, dva puta LE, cisto da se zna ko je ko ... Hvala, dovidjenja !
    (BizmAr, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  379. Sve sve ali komentator na rts, pa gdje samo nađete takve.??
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mario, 5. novembar 2020 22:50 Uzimamo one koji nisu prosli na audiciji za pevaca u hevi metal bendu.
    (budibogsnama, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  380. Samo se pobeda pamti.Ali onoliko gresaka stopera u pasovima na 6-7 metara, stvarno mi nije jasno.Mozda Gobelji neko da kaze da ima i levu nogu, mozda Gajic moze da probije i unutra a ne odmah da centrira kad primi loptu, mozda Njegos moze da podigne glavu kad trici kontru, ali nista nije sada tako vazno.Bravo momci, bravo Zvezdo!!!
    (Fox, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  381. svaka čast za pobedu i borbenost...ali objektivno ,ovo veze s fudbalom nema,imali smo neverovatnu srecu da nam se padnu dve ekipe u raspadu sistema inace bi nas pregazila neka ozbiljna ekipa
    (Milanče, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  382. Jeste Katai dao golčinu ali glumi vedetu...nije fudbal samo u mangupiranju napred
    (Celalionac, 05. novembar 2020 22:22)

    U pravu si,covek zna ali me nervira tolika nonsalantnost koja za proizvod ima mnogo ili netacnih pasova ili pasova u kojima lopta nije dovoljno jako poslata .
    (marko992, 05. novembar 2020 22:38)


    preteruje sa soliranjem. čest slučaj kod tzv. mladih neoubuzdanih talenata ako kasnije ne naidju na trenera koji će umeti da im stane na rep i nauči da nisu maradone. prvo ti sine ispoštuj pa nauči kad treba da odigraš "po školski", a lako ćemo posle za improvizacije... samo tako se legitimno zaradjuje tzv. "sloboda kretanja po terenu", nešto što krasi svaku rasnu desetku dostojnu da igra u nekom top klubu po evropi... nešto što deli fudbalskog majstora od fudbalskog djilkoša.
    (neutralni felš, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  383. Desetkovani Gent, inace 12. u tekucem prvenstvu Belgije, ih oducio od fudbala. Vise srece no pameti.
    (Gazda Dojkan, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  384. Sanogo i Milinović su izgubili na 20 m od svog gola 10000 lopti
    (sumadinac, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  385. sve sto su uradili u istoriji, uradili su na bunker, valjanje i jajarenje...ovi iz genta nek razmisle od koga su izgubili...
    (Alberto Rato, 5. novembar 2020 23:02)

    # Link komentara

  386. Tumba ponovo imao mnogo srece na golu.Platice kada bude najsladje.....
    (Kikivoje, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  387. A.. LS... Gde vam je.. Stankovic...
    (Milos, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  388. Gde ste gentovci i liberecovci? 😊
    (Blok 70a, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  389. Neznam ciji je sin ovaj njegos. Decko pojma nema, ali stvarno ljudi. Otkad je usao imamo igraca manje i igramo bunker. Mali bezi od lopte ko djavo od krsta
    (Samo veza, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  390. Pricajte sta hocete ali Zvezda je pobedila nosioca grupe.
    (Bob, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  391. Jedino dobro na ovoj utakmici je REZULTAT - igra katastrofalna, zalaganje nikakvo, mnogim igračima zabraniti da i gledaju fudbal... Najbolji odbrambeni igrač Katai - strašno!
    (Saša, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  392. Grozna utakmica. Ne znamo kako smo dobili ovo. Potpuni haos na terenu. Imamo dobar napad, ali odbrana... Izmena Ivanić-Petrović ulazi u anale kao najgora izmena ikada. Izvučeš jednog od dva igrača koji ume da stane sa loptom, da je kontroliše, a uvedeš ono... Još kada vidim ovog malog koji kada ulazi u igru skače tri puta na desnoj nozi i drži one navučene rukave ko debil, muka mi je.
    (Pavle, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  393. Mnogo mi je gotivno da opet gledam moju Zvezdu, kako god da prosla, ipak se tu nazire neka ideja, ide se napred, cak i bekovi ucestvuju u igri i doprinose napadu. Ali kada Borjan, Milunovic i Gobelja krenu da cepkaju njihovu tiki-taku, majko mila - Probavita.
    (Pile, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  394. Kataiiiiiiiii!
    (Poznavalac ©®, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  395. sramota me kao zvezdasa gobeljica milunovica gobeljic nije svedtan kolko ne zna covek zalutao u futbal isto se odnosi i na milunovica sramotno izdanje odbrane i veznog reda od njegosa ni f od fudbalera zvezda fizicki totalno nespremna
    (moki, 5. novembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  396. Nastavlja se patnja navijaca malog nebitnog komsijskog kluba... Njihove suzice nemaju cenu
    (Cika Slave, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  397. "Nije to nista, 'nate, videli bi vi da vam je dosao Sarlroa, koji je projektovan za osvajaca Interkontinentalnog kupa."
    (Pseudoharms, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  398. Bela vrana, 05. novembar 2020 22:54)

    Samo ti placi, voleo bi ti da ti partizan igra evropu, pa cak i ovako.Tako se dobijaju vazne utakmice.pislednjih 20minuta gent je bio na lopti ali Zvezda je imala precku i stativu, po svim parametrima je zasluzila gol razlike.Jeste bilo lose na kraju ali pobedi se u zubi ne gleda.vama je teako
    (zex, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  399. Neshvatljivo da igramo kuci i da se branimo. Svaki napad Genta se zavrsava sutom u gol ili oored gola.. I kad ce naučiti da resavaju situacije koja je vec 50% gol. Pa Nikolicu povuci jos malo ili dodaj kako treba nemoj da samo guras loptu jer se plašiš duela..
    (Zvezdinho, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  400. Kako smo mi ovo dobili , to je neverovatno. Ovako lisa igra u drugom poluvremenu nije odavno vidjena . Svaki pas smo dodali njima u noge. Svi su im dodavali loptu sem Bena i Petrovica koji su uspeli da nemaju kontakt sa istom. Borjan pravi 5 kontri. Sanogo i Milunovic izuzetno losi. O Gobeljicu ne treba trositi reci. Ponavljam , ovo kad smo dobili mozemo i da osvojimo LE.
    (Hahahahahaha, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  401. @Bela vrana, 05. novembar 2020 22:54)
    .... ми се “ваљамо” са Гентом, а ви дерете Сурдулицу
    (Кики, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  402. S I M P L Y T H E B E S T !!!!
    (realno, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  403. Borjan je veceras mogao samo tako da kosta Zvezdu pobede, covek je 6 puta dao loptu direktno u noge protivniku na nekih 30 metara, ali na kraju je ipak kao i uvek spasio Zvezdu
    Utakmica gde su se i jedni i drugi ispromasivali, zasluzena pobeda Zvezde, Gent hteo celu utakmicu da se useta u gol praktično i to ih je i kostalo pobede, Zvezda treba statuu ispred stadiona golmanu Genta da posveti koji im je poklonio pobedu vcrs prakticno
    (Prfg, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  404. Ovi kad se kompletiraju za sledecu utakmicu. Jos na svom terenu. Pa ima da nas nakantaju kao malce! Kataijeva frljoka i Borjan! Jel nam to cela igra? Sramota! Muka gledati.
    (Dejan, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  405. Rip srpski fudbal. Ovo sto ovaj crveno-beli klubic igra je neki novi sport, fudbal nije definitivno. Partizan tek necu da komentarisem, veliki klub koji je pristao da bude marioneta u ovoj kvazi državi.
    (Zlatko, 5. novembar 2020 23:00)

    # Link komentara

  406. kada je ulazio petrovic,bukvalno svi su mislili da menja sanoga...izbacio je jednog od najboljih sa terena,ivanica,i od tada nam je igra skroz pala...takvu konfuziju je ta izmena unela...imali smo veliku srecu...umesto da nastavimo isto mi smo se branili pola sata...ako neko zeli da izgubi dobijenu utakmicu samo treba da uradi ovo sto je nas trener od momenta kada smo dali drugi gol...imali smo ogromnu srecu da je borjan skinuo onu na kraju!!!
    (macconi, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  407. Uh, dobismo, ali bilo je spašavaj se ko može. Ne pamtim da je Zvezda na Marakani igrala ovako defanzivno...Posebna priča je odbrana i ono iznošenje lopte...katastrofa. Suviše lako su dopuštali Gentu da dođu na domak našeg kaznenog prostora. Zvezda može i mora mnogo bolje. Volio BiH da mi igramo u napadu kao što je igrao Gent.
    (Fenomen, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  408. Sina, a nije ti cudno sto je Zvezda pogodila precku i stativu i onda nesto nije zasluzeno. Kako da ne.
    (Gossa placa Zeljko, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  409. Majko moja al smo se namucili i molili jednu srednju ekipu da nam da gol.... Nije to bas nesto bilo. A o tandemu Gobelja Milunovic necu nista da kazem.
    (Delija ZH, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  410. Ne bi bilo lepše vesti da miljenica dobije šamar na svom terenu noćas. Ajmo belgijanci burazeri!
    (Teletabisi Sever, 05. novembar 2020 19:25)

    Zvezda ne dobi šamar...
    Ali ti ćeš dobiti...kad ti dodje onaj komšija...ne brini
    (mali uplakani, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  411. Лоша игра, далеко лошија него против Либереца, али победа је победа и три бода су три бода. Једном ногом у нокаут фазу. У следеће 3 утакмице је реално да Звезда узме 4 бода. И да додам нешто за Борјана. Ако не споменик онда бар једну трибину назвати по њему. Који пут нас човек извлачи... Капа доле Милане.
    (Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  412. Bravo institucijo
    (shone bjelovacki, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  413. ИЗ СРАМОТНЕ ИГРЕ ЗЛАТНА ПОБЕДА.
    ДЕКИ ОТПУСТИ КОНДИЦИОНОГ ТРЕНЕРА, ЗВЕЗДА ИГРА САМО ДО 70.МИН.
    САНОГО НЕУРАЧУНЉИВ ПОД ХИТНО НА ТРАНСФЕР ЛИСТУ.
    (Рајко Четник, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  414. Moze neko da mi otkrije tajnu natpisa na istoku?
    I gde je Gasprom?
    (NikolaS, 05. novembar 2020 22:24)

    Uefa ne dozvoljava reklame firmi koje nisu pod njihovim pokroviteljstvom.
    Skidaju se stolice svuda, tj menjaju da se ne vidi ime sponzora.
    (dzonika, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  415. Radujete se što ste pobedili drugi tim Genta.. Treba vas vratiti Hofenhajm na fabrička podešavanja.
    (DPb, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  416. Na stranu losa igra Zvezde,ali ipak smo pobedili.
    Grobari,el mi plakite?
    (Red, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  417. Pod hitno raditi na fizickoj spremi..20 minuta se branimo..Tako se ne brani rezultat al dobro.pobedi se u zube ne gleda...
    (no name, 5. novembar 2020 22:59)

    # Link komentara

  418. Plačite grobarčići, plačite!
    (MIRO, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  419. Sramota ! Nezaslužena pobeda. Imao sam utisak da igramo protiv Bajerna ili PSGa. Gent mnogo bolji od slepaca. Čak i da ostanemo u Evropi kog da pobedimo ? Služimo samo za gol razliku protiv iole ozbiljnije ekipe. Pa nama Omonija jak protivnik. Jedino što gledam parkiran autobus u šesnaestercu Zvezde.
    (Milan Djordjevic, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  420. Kroz iglene uši pobjeda!!!Ali je pobjeda!!!
    (Da i ja nešto kažem za Dnevnik ..., 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  421. Bravo Zvezdo! Ali Gobeljić, dokle više, osnovne stvari ne zna, antifudbaler.
    (Observer, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  422. Lakše smo pobedili Liverpool nego ove! Borjane mačko!
    (Dowla Srem, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  423. Pa sto morate svaki put zivce da mi pokidate sa vasim bunkerima?
    (dovla, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  424. Nismo blistali, rezultat smo ostvarili, IDEMO!!!…!!
    (Iskreno, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  425. Pobedi u Evropi se ne gleda u zube.A grobarima poruka:,, Kiselo je grozdje”.
    (realno, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  426. Još jednom hvala grobarima što nas prate u ovako velikom broju, posebno hvala za komentare nade od 31' do 59'.
    (Rene Artois, 5. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  427. Још једна побједааааааа!!! 😲😲😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  428. Ovaj Gent za prvaka Srbije, Bajern.
    (Sima Pavlović, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  429. Ovo je vrhunski rezultat za ovako limitiranu ekipu. Realno. 3 boda i mirna Backa.
    (Losmi, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  430. borjanu spomenik da napravite,koliko vi srece imate sve ove godine haahhaah
    (Gate 4 Fanatic, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  431. samo mi nije jasno dal ova odbrana ide na treninge sa ostatkom tima
    (Miroslav, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  432. Ovsj Borjan pijan ...
    (mikac357, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  433. Mi kao na domaćem terenu imamo posed lopte 32%, sramota.
    (MileR, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  434. Pobedi se u zube ne gleda, ali sve ostalo za zaborav, ziceraški, plašljivo, nesigurno...
    (H2H, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  435. Auuu al smo loši....
    (dr, 5. novembar 2020 22:57)

    # Link komentara

  436. lose je ovo bilo veceras veci deo utakmice, borjane svaka cast za odbranu
    (..., 5. novembar 2020 22:56)

    # Link komentara

  437. Potpuno nezasluzena pobeda Zvezde, razbio ih Gent nakon drugog gola Zvezde, ono je bilo razbijanje, cudo kako Gent nije izvukao barem nerjeseno.
    (sina, 5. novembar 2020 22:56)

    # Link komentara

  438. Otkad je Mister na tribinama mi dve dobismo.... Samo kazem...
    (Alek, 5. novembar 2020 22:56)

    # Link komentara

  439. Bravo Zvezdo! Gobeljic da odmori nekoliko utakmica, najgori je.
    (milanovac, 5. novembar 2020 22:56)

    # Link komentara

  440. Borjan spasava opet!
    Bravo imenjace,bravo junace!
    (Milan, 5. novembar 2020 22:55)

    # Link komentara

  441. Opet Borjan najbolji igrac.
    (Segrt, 5. novembar 2020 22:55)

    # Link komentara

  442. borjane skidam ti kapu za fantsticnu odbranuuu i za pobjedu zvezde
    (pavle, 5. novembar 2020 22:55)

    # Link komentara

  443. Kaže komentator brani Milan Borjan, a čovek šutnuo glavom direktno u njega. A posle ga još pet minuta veliča...gospode bože...
    (ja, 5. novembar 2020 22:55)

    # Link komentara

  444. Kakvo odvratno valjanje, sutiranje lopte, nevracanje u igru...bas ste hrabra zvezda...odvratno
    (Bela vrana, 5. novembar 2020 22:54)

    # Link komentara

  445. Neki su skoro pominjali neki bunker...
    (okidač, 5. novembar 2020 22:52)

    # Link komentara

  446. Umjesto da uzmemo loptu mi se branimo.
    (Српска Спарта, 5. novembar 2020 22:51)

    # Link komentara

  447. Sta radi ovaj.. Celavi.. Sudija.. Strasno.. Znaci...
    (Milos, 5. novembar 2020 22:51)

    # Link komentara

  448. Sve sve ali komentator na rts, pa gdje samo nađete takve.??
    (mario, 5. novembar 2020 22:50)

    # Link komentara

  449. Gobeljic najnekorisniji igrac Zvezde. Igra covek levog beka, Katai sve vreme pokriva celu levu stranu, trci u napad trci u odbranu.
    (Nikola, 5. novembar 2020 22:50)

    # Link komentara

  450. A Gobelje sto promasi fudbal za 3:1..
    (sina, 5. novembar 2020 22:49)

    # Link komentara

  451. Gent u Belgiji 4 pobede, 7 poraza u 11 utakmica, mi bunker prsti sve zadnjih 30 min
    (vlado, 5. novembar 2020 22:48)

    # Link komentara

  452. Od 70. minuta Zvezda se samo brani. Nemaju snage za napad. Bunkerica bato! Izdržati treba...
    (Red, 5. novembar 2020 22:48)

    # Link komentara

  453. Umuvace ga Gent, mozda i dva. Igra Zvezde od ulaska Petrovica je za proucavanje na fudbalskim debatama!
    (Aleks, 5. novembar 2020 22:47)

    # Link komentara

  454. Definitivno igrači zvezde nemogu fizički da pariraju igračima genka,kao da su oni domaćini a ne zvezda.poslednjih 15 min.samo genk napada nemože tako da se igra u Evropi i šanse moraju da se iskoriste jer u Evropi se kažnjava svaka greška i promašaj.
    (Nenad, 5. novembar 2020 22:46)

    # Link komentara

  455. Ovaj komentator ishvali i kolegu kao da je on otkrio da je rekord u golovima ovo kolo. Pa druze ja sam to procitao prije 10 minuta.
    (Zabjelcanin??, 5. novembar 2020 22:46)

    # Link komentara

  456. borjane oces li jednu loptu veceras da ispucas kako treba?
    (..., 5. novembar 2020 22:46)

    # Link komentara

  457. Kakvi su ovo komentari, kao da gubimo?? Vodimo protiv belgijskog vicešampiona i normalno je da se brani ovaj rezultat!
    (Mladen cg, 5. novembar 2020 22:45)

    # Link komentara

  458. Zašto je izašao Ivanić. Gde ovi treneri uče taj posao. Sramota
    (Zvezdaš, 5. novembar 2020 22:45)

    # Link komentara

  459. Imam 57 god,zeleo bi da se aktiviram,molim vas da mi kazete ko je Gobeljiceb menager?
    (zoran, 5. novembar 2020 22:44)

    # Link komentara

  460. Ljudi, aj da pisemo peticiju za Gobeljica i Milunovica. Daj da preduzmemo nesto dok nas ne upropaste
    (Hrundi Bakshi, 5. novembar 2020 22:43)

    # Link komentara

  461. Gobeljic Los, najveca rupa u odbrani Zvezde.
    (Milan, 5. novembar 2020 22:43)

    # Link komentara

  462. Trenutno igramo gori bunker nego sto su grobari igrali protiv nas 70 minuta derbija
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 22:43)

    # Link komentara

  463. Ulazi pankov. Idemo dobri stari bunker.
    (Zvezdaš, 5. novembar 2020 22:42)

    # Link komentara

  464. Ljudi moji,mi sto igramo odbranu sto klupski sto kao reprezentacija,to treba zakonom zabraniti..to se samo gleda protivnicki igrac,stoji se na 2-3 m,i ceka se odbrana golmana..ma svaka pobeda sa ovakvom odbranom je ekstra uspeh..a ovaj Gajic nezna nijedan dribling,nije mi jasno ..
    (Dragan, 5. novembar 2020 22:42)

    # Link komentara

  465. Zna li neko jel gobeljic iz neke bogate porodice?
    (goran89, 5. novembar 2020 22:42)

    # Link komentara

  466. Otkad je usao Njegos mi ne mozemo loptu da iznesemo iz zadnje linije, covek ko da se krije od lopte. Ali ajde sta je tu je, bolje nemamo.
    (Ton, 5. novembar 2020 22:41)

    # Link komentara

  467. Gobeljic...nije ovaj poso za tebe
    (sportdetective, 5. novembar 2020 22:41)

    # Link komentara

  468. Onaj koji je u Zvezdu doveo ovog Sonoga odmah da vrati pare i javno da se izvini Delijama!!!
    (žica, 5. novembar 2020 22:41)

    # Link komentara

  469. Je li ovo i Borjan poceo da folira jeste, uzas.
    (Zabjelcanin??, 5. novembar 2020 22:41)

    # Link komentara

  470. Mi nemamo pravo na izmenu ili ... ??
    (dalibor 2, 5. novembar 2020 22:39)

    # Link komentara

  471. Zvezda očajna.
    (gisTro, 5. novembar 2020 22:39)

    # Link komentara

  472. Nikad jaci liberec, nikad jaci desetoplasirani juniori belgijske lige.
    (lazi svuda oko nas, 5. novembar 2020 22:38)

    # Link komentara

  473. Jeste Katai dao golčinu ali glumi vedetu...nije fudbal samo u mangupiranju napred
    (Celalionac, 05. novembar 2020 22:22)

    U pravu si,covek zna ali me nervira tolika nonsalantnost koja za proizvod ima mnogo ili netacnih pasova ili pasova u kojima lopta nije dovoljno jako poslata .
    (marko992, 5. novembar 2020 22:38)

    # Link komentara

  474. ja sto li ovaj Petrovic udje majko moja .
    (ja, 5. novembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  475. Izvede čovek Ivanića i nestade igra kao čarobnim štapićem. Koji slepac od trenera.
    (Pancevo, 5. novembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  476. Gobeljić katastrofa a gajić malo gori
    (Velja, 5. novembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  477. Najjaca fora od svega je ,kako ce gobeljic posle par godina imati koji milion na racunu, biti gost u sportskim emisijama kao strucni konsultant, uzivati u najboljim godinama zivota , dok neki jadnik 5x bolji od njega bude igrao do 54 god zivota :D
    (pingvin, 5. novembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  478. Ajmo.. Nikozija...
    (Milos, 5. novembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  479. Otkako udje Njegos ne možemo da se sastavimo.
    (Slovenac, 5. novembar 2020 22:36)

    # Link komentara

  480. Sanogo svaku utakmicu igra za crveni karton...
    (johnny b, 5. novembar 2020 22:35)

    # Link komentara

  481. Druze dodaj loptu nisi maradona
    (magiko, 5. novembar 2020 22:35)

    # Link komentara

  482. 5000 000 ljudi vidi da Gobeljić nije fudbaler a njega i dalje drže u igri.
    (SkankHunt42, 5. novembar 2020 22:35)

    # Link komentara

  483. Izbaciš Ivanića koji jedini uz Kataija zna da povuče u napred i sad se braniš dok ga ne dobiješ???
    (Džoni, 5. novembar 2020 22:34)

    # Link komentara

  484. Usao je legendarni Kums.
    (Dejan, 5. novembar 2020 22:34)

    # Link komentara

  485. gobeljic s tri metra u prazan gol sutira i pogodi stativu
    (..., 5. novembar 2020 22:33)

    # Link komentara

  486. Gent u Belgiji ima 7 poraza iz 11 utakmica, a ovaj bas ubedjuje na poluvremenu da je Gent ozbiljna ekipa! Haha, smehotres. Ova grupa nikad smesnija u istoriji LE.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 5. novembar 2020 22:23)

    Slažem se, ona Rendžers, Makabi, Livorno, Okser gde ste imali 1 bod je bila najteža u istoriji.
    (veverac, 5. novembar 2020 22:32)

    # Link komentara

  487. Gobelju zbunio prazan gol...
    Odlučio, za svaki slučaj da centrira. Oslanja se na svoj osnovi udarac, koji ne zna :)))))
    Kad god pogodi centaršut, nekome oćelavi keva!!!
    (dacha Zvezda, 5. novembar 2020 22:32)

    # Link komentara

  488. Gent u Belgiji ima 7 poraza iz 11 utakmica, a ovaj bas ubedjuje na poluvremenu da je Gent ozbiljna ekipa! Haha, smehotres. Ova grupa nikad smesnija u istoriji LE.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 5. novembar 2020 22:23)

    Slažem se, ona Rendžers, Makabi, Livorno, Okser gde ste imali 1 bod je bila najteža u istoriji.
    (veverac, 5. novembar 2020 22:32)

    # Link komentara

  489. Kako li je onaj Gobeljic profesionalni fudbaler? Nikako mi to nije jasno...
    (dzoni, 5. novembar 2020 22:32)

    # Link komentara

  490. Не враћајте лопту више Борјану кад вас молим.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. novembar 2020 22:32)

    # Link komentara

  491. ????????
    (rzbrzotrz, 5. novembar 2020 22:32)

    # Link komentara

  492. Gobeljić fudbalska nula. Amaterska liga je njemu maksimum.
    (Milan Djordjevic, 5. novembar 2020 22:32)

    # Link komentara

  493. Fizicki pucamo, ne mogu da vjerujem. Goriva do 60 min, to je za evropu katastrofa
    (jahorinac, 5. novembar 2020 22:31)

    # Link komentara

  494. Njegos Petrovic?
    (AZagor, 5. novembar 2020 22:31)

    # Link komentara

  495. pa zvezdini igraci ne znaju elementarne stvari
    primanje lopte
    (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 22:31)

    # Link komentara

  496. Svaka cast na slobodnjaku, ali reci da je perfektan udarac je malo previse. Ovo bi golman pionira odbranio :)
    (Leogane, 5. novembar 2020 22:30)

    # Link komentara

  497. izlazi ivanic ulazi njegos petrovic zona sumraka rodjaci u istom trenutku na terenu gobeljic,gajic,petrovic,sanogo ovo ce biti pravo cudo ako dobijemo,kad se setim kako su samo oterali vujadina savica a taj decko je sa stakama i povezom na ocima licno vidic nemanja za milunovica.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 22:30)

    # Link komentara

  498. Kako je usao ovaj decko Nj. Petrovic nagli pad u igri Zvezde,decko remeti kompletno sve, ne razumem.
    (Aleks, 5. novembar 2020 22:30)

    # Link komentara

  499. Od izlaska Ivanica i drugog gola Kataia- utakmica je prodata. Ali da to bude toliko ocigledno e to je za ne poverovati. Treba da ih bude sramota.
    (hladisa, 5. novembar 2020 22:30)

    # Link komentara

  500. Moze neko da mi otkrije tajnu natpisa na istoku?
    I gde je Gasprom?
    (NikolaS, 05. novembar 2020 22:24)

    Prekriveno, samo neke stolice da se ne vidi sta pise, ne smije da pise ni jedan sponzor mimo zvanicnih sponzora Lige Evrope, osim naravno na dresovima.
    (Zabjelcanin??, 5. novembar 2020 22:30)

    # Link komentara

  501. Kakvi su ovo amaterski kiksevi majko moja! Milunović, Sanogo, a tek Borjan. Neverovatno, nivo zonasa. Više smo imali strasnih kikseva samo u ovoj utakmici nego u dosadasnjem delu sezone. A plus je Gent brza i opasna ekipa.
    (veliki strumf, 5. novembar 2020 22:29)

    # Link komentara

  502. Zvezdini igraci nemaju snage za poslednjih 30 minuta, zbog toga i toliko gresaka.
    (Bob, 5. novembar 2020 22:29)

    # Link komentara

  503. Zamena Ivanića ravna nabijaju duga od 50 mil. Ostavke svi bez obzira kako ovo prošlo
    (Brca, 5. novembar 2020 22:29)

    # Link komentara

  504. Ova izmena Peteović umesto Ivanića je totalni promašaj, nadam se da nam se neće obiti o glavu, i mnogo grešaka u dobrani, greška za greškom.
    (Sasa, 5. novembar 2020 22:29)

    # Link komentara

  505. Sta je sa Borjanom on je bar bio jedini siguran. Treba umrtviti igru ovi su opasni.
    (Srle, 5. novembar 2020 22:29)

    # Link komentara

  506. Sta treba da se dogodi, da bi doveli neko pojacanje u odbrani?
    (Dragan, 5. novembar 2020 22:29)

    # Link komentara

  507. Cist penal za.. Gent...
    (Milos, 5. novembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  508. Antifudbal Crvenih slepaca. Ni nivo nekadašnje Srpske lige.
    (Milan Djordjevic, 5. novembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  509. Sada vec skandalozni Sanogo..
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 5. novembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  510. ajao zadnje linije sta radi, zajedno sa Borjanom, katastrofa!!
    (magla svuda oko nas, 5. novembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  511. 2-1 za Zvezdu pa i onda veliki promašaj Gobeljica... stativa. Velika greška izvodjenje Ivanića. 67. munut i Zvezda izgleda jako umorno. Koliko samo grešaka pred golom, čak i Borjan greši. Sada treba imati sreće.
    (Red, 5. novembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  512. To je to! Zvezda ide do kraja ove sezone, opet prvaci sveta!
    (Sve podseca na 91', 5. novembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  513. Ja i dalje ne znam kako je onaj mlitavi Liberec dobio Gent...
    (Lazar, 5. novembar 2020 22:27)

    # Link komentara

  514. hhahah ja mislio da su ovi jaci os libereca a ono jos veci krs,golman gori od naseg stojketa...ajmo Paokaraaaaa
    (Gate 4 Fanatic, 5. novembar 2020 22:27)

    # Link komentara

  515. Treba iskoristiti golmana Genta. Covek blage veze nema. Takođe je sreća da su ovi poprilično sebični u završnici.
    (Marko, 5. novembar 2020 22:27)

    # Link komentara

  516. Ova izmena Ivanića mi nije najjasnija. Momak je bio dobar. Najbolji igrač Kataji bez obzira na gol večeras nije svoj. Nema jedan pas da je dodao kako treba. U odbrani jedino Degenek nešto radi ostali ništa-rupa. Čak i Borjan u dva navrata dodaje njima loptu na domak kaznenog.
    (Mr. Max, 5. novembar 2020 22:26)

    # Link komentara

  517. Milunovic i Goneljic. Nije mi uopste jasno kako i zbog cega igraju u Zvezdi.
    (Gorki, 5. novembar 2020 22:26)

    # Link komentara

  518. Brate mili izveo najboljeg igrača Ivanića. Pa da li mi imamo trenere ili sabotere
    (Mirko, 5. novembar 2020 22:25)

    # Link komentara

  519. Odlicni Katai daje gol kada treba. I ja se plasim Gobeljica ,tu nas probijaju 3 puta i dali jedan gol. Ako im ne damo jos jedan oni ce ga dati.
    (zemunski kej, 5. novembar 2020 22:25)

    # Link komentara

  520. Utisak vecerasnje utakmice-Zvezda ne ume da iznese loptu iz poslednje linije
    (Nnn, 5. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  521. Samo jos da promenu ime i grb.
    (Cica D., 5. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  522. Gobeljic najbolji gentov igrač. Nema sumnje.
    (Ne mogu ga gledati, 5. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  523. Moze neko da mi otkrije tajnu natpisa na istoku?
    I gde je Gasprom?
    (NikolaS, 5. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  524. Ako i pobedimo pobedicemo na individualni kvalitet magika,evo gobelja promasio prazan gol sa manje od 2 metra hahahaah smejem sa a plakao bi ovo bi nas moglo kostati
    (Krle, 5. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  525. Gobelja legenda hahahhaahahaaahhah nije sto ne moze centarsut da ubode nego sto prazan gol ne moze da pogodi...
    (Mikan, 5. novembar 2020 22:24)

    # Link komentara

  526. Gobeljic i fudbal...
    (Ch1vu, 5. novembar 2020 22:23)

    # Link komentara

  527. Gent u Belgiji ima 7 poraza iz 11 utakmica, a ovaj bas ubedjuje na poluvremenu da je Gent ozbiljna ekipa! Haha, smehotres. Ova grupa nikad smesnija u istoriji LE.
    (navijac, 5. novembar 2020 22:23)

    # Link komentara

  528. ovaj ivanic ima krivu nogu

    neverovatno ko trenira
    (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 22:22)

    # Link komentara

  529. Jeste Katai dao golčinu ali glumi vedetu...nije fudbal samo u mangupiranju napred
    (Celalionac, 5. novembar 2020 22:22)

    # Link komentara

  530. ZVEZDA GAZI
    (vaxilar, 05. novembar 2020 21:30)

    nema ovde keca
    (kalcokera i trokorak bili, 05. novembar 2020 21:31)

    Ha ha ha ha ha.. Bravo.. Gent.. Samo.. Napred.. Gazi..
    (Milos, 05. novembar 2020 21:33)


    Izvini, sta si rekao?
    (vaxilar, 5. novembar 2020 22:22)

    # Link komentara

  531. Recite hvala sudiji!!!
    (Zico, 05. novembar 2020 22:18)
    Hvala i sram Vas bilo sudija zbog nekih što kmeče.
    (?, 5. novembar 2020 22:22)

    # Link komentara

  532. Bravo bravo!!

    Ajmo jos 4 komada Gente moj!!
    (Grobar

    Gente tvoj?!?! Kolko kluba imas?!?
    (Gorki, 05. novembar 2020 22:10)

    To je taj grobarski karakter
    (Brutus, 5. novembar 2020 22:22)

    # Link komentara

  533. A vidi ove grobare kako prate utakmicu, mukice..
    (zoran, 5. novembar 2020 22:21)

    # Link komentara

  534. Vadi Sanoga pre nego sto napravi crveni.
    (Srle, 5. novembar 2020 22:21)

    # Link komentara

  535. Navikli da im se poklanja i to ti je...
    (Miša, 5. novembar 2020 22:21)

    # Link komentara

  536. Sudija.. Navija za.. Zvezdu.. Sramota.....
    (Milos, 5. novembar 2020 22:20)

    # Link komentara

  537. Kakav gol. Glodari na aparatima, hahhahaha
    (Bravo Zvezdo, 5. novembar 2020 22:19)

    # Link komentara

  538. Fala Kataievoj ženi, fala joj do neba
    (Pera O'Kojot, 5. novembar 2020 22:19)

    # Link komentara

  539. Kaaaatimagiko ! Ajde bre
    (Dragisa, 5. novembar 2020 22:19)

    # Link komentara

  540. Tumba da razmisli o Katajiju u reprezentaciji. Pravi razliku, dobro asistira, ima sut da da gol,u formi je...
    (dalibor, 5. novembar 2020 22:19)

    # Link komentara

  541. I eto zasto je Katai dobio poziv za reprezentaciju
    (Daki, 5. novembar 2020 22:19)

    # Link komentara

  542. Ko dovede ovog duduka Ivanića ? Ovaj veze nema. Dve leve ima. Falčineli najistureniji a jedan gol u 10 utakmica. Sanogo i Milunović rupčage. Ko dovodi ove slepce nije mi jasno !?
    (Milan Djordjevic, 5. novembar 2020 22:19)

    # Link komentara

  543. Recite hvala sudiji!!!
    (Zico, 5. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  544. goll kataiiii 2:1 too bree
    (pavle, 5. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  545. El Magiko!
    (z, 5. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  546. Jel realno da je svirao faul za ovo? Niko ga pipnuo nije. Smesno.
    (Nikola, 5. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  547. Магикооооооо!!! 😲😲😲😲😲😲😲😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  548. Ali ivanic koji sve dobro uradi i kad treba da sutne lopta ide pet metara od gola i jedva se dovuce do reklame i tako svaki put
    (Krle, 5. novembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  549. Ivanića niko ne čuva!!!,e takav je to igrač!
    (šef, 5. novembar 2020 22:17)

    # Link komentara

  550. Izgleda da je stankovic blizu terena....malo ga udaljite i bice ok dobijamo.
    (Bane, 5. novembar 2020 22:17)

    # Link komentara

  551. Ivanic jos dve,tri šanse da promaši pa onda da očekujemo gol
    (Duka, 5. novembar 2020 22:17)

    # Link komentara

  552. Ajmo.. Gent...
    (Milos, 5. novembar 2020 22:16)

    # Link komentara

  553. Ivanić je ćale, mislio ko šta hoće...
    (Pipara, 5. novembar 2020 22:16)

    # Link komentara

  554. x-2 za sve pare
    (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 22:14)

    # Link komentara

  555. I ovaj Italijan veze nema.....klasican alibi igrac koji ne pravi nikakvu prednost ! Pojacace ekipu kad izadje napolje ......
    (Union Berlin, 5. novembar 2020 22:14)

    # Link komentara

  556. Pa da li je moguće da Crvena Zvezda ne može da angažuje neke igrače odbrane koji su bar malo kvalitetniji od Milunovića, Gobeljića, Degeneka i da ne nabrajam ?????? Pa sa ovakvom odbranom oni mogu primiti gol od bilo koje ekipe.
    (Sinisa, 5. novembar 2020 22:14)

    # Link komentara

  557. Ali kako su vas grobarski sportski radnici samo izlozili sa ovima nece doci ceo tim nego neki pioniri,a vi svi naseli ko deca,ono dosli bez dva tri standardna igraca,naravno nisu neka sila ali za nas raspali fudbal i neki levi belgijancu su bauk,to su najbolje grobari osetili kad su ispali on onih anonimusa za koje niko cuo nije nikadbi ako su tad bilo prvi na tabeli.
    (Kutinjo, 05. novembar 2020 21:41)

    nisu to naivni klubovi, u belgijskoj ligi se mota pola kusura od igrača iz premijer i bundes lige: bivši igrači iz srednjeligaša, pred penziju, ili mladi kandidati za te iste klubove tamo. ti "kusuri" uvek mogu da odigraju na top nivou, ali ne mogu to stalno - uostalom, zato su i prispeli iz takvih liga.
    činjenica je da ne smeju da osete da se štrecamo. mora da se konstantno pritiskaju, da se ne opuste. tako svi evro klubovi igraju protiv njih. mi ne... mislim i na partizan i zvezdu... ma svi... ni dinamo ni ajduk nisu ništa bolji. mi nekako sve nešto i nekoga respektujemo i mrsimo, "odmeravamo protivnika" , kao "otvaramo meč" i slične fraze. i često im damo da se razmašu... to su trenerske fraze za vadjenje... niko ne sme da kaže da su tome uzrok slabija kondicija i snaga, naše stare slabe tačke. valjda neće ljudi da se zameraju našim zvezdicama.
    nekad su nasi klubovi imali bolju igračku tehniku pa se nedostatak snage i kondicije nekako kompenzovao. danas, kad smo odavno ostali bez nekadašnje tehnike, nedostatak kondicije i agilnosti još više dolazi do izražaja.
    (neutralni felš, 5. novembar 2020 22:13)

    # Link komentara

  558. Moj Gobelja je najbolji i najlepsi.
    (Katarina Grujic, 5. novembar 2020 22:13)

    # Link komentara

  559. Kakav je ovaj Ivanic degenek!
    (shomi, 5. novembar 2020 22:11)

    # Link komentara

  560. Bravo bravo!!

    Ajmo jos 4 komada Gente moj!!
    (Grobar

    Gente tvoj?!?! Kolko kluba imas?!?
    (Gorki, 5. novembar 2020 22:10)

    # Link komentara

  561. Utisak ove tmurne 2020 godine je ipak to sto je gobelja pogodio sesnaesterac iz centar suta,doduse slucajno al racuna se.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 22:10)

    # Link komentara

  562. Gajic 0
    (dragan, 5. novembar 2020 22:08)

    # Link komentara

  563. Kako padne Gobeljic kad ga ovaj crni rukom zakacio po licu - kao Snajper da ga pogodio.....gledam danas MMA borce tuku se 5 rundi izubijase se I stoje na nogama a ovaj lezi kao neka baba ......
    (Union Berlin, 5. novembar 2020 22:08)

    # Link komentara

  564. Sreca da nemam TV prenos, pa da se ne nerviram.
    (Jean Marie Pfaff, 5. novembar 2020 22:07)

    # Link komentara

  565. Gent iz večeras priloženog ozbiljna i organizovana ekipa .Igraju pametno na kontru očekujući da naše kiksare ,Milunović, Sanogo i nedovoljno angažovani u odbrani Gobeljić naprave neku grešku.Pokušavam da se setim i ne mogu kada smo nekog po kiši i klizavom terenu, uspeli da pobedimo.
    (Ds1989ĺ, 5. novembar 2020 22:07)

    # Link komentara

  566. Slepci sa Marakane. To bi trebao da bude imidž ove ekipe.
    (Milan Djordjevic, 5. novembar 2020 22:06)

    # Link komentara

  567. Navijam za Partizan ali večeras ću navijati za Gent.
    (DPb, 5. novembar 2020 22:05)

    # Link komentara

  568. Ako ovakva igra ostane gubimo sigurno,a neko od ovih nasih sanogo i milunovica dobija crveni garant,ja sam lepo reko da je samo pitanje vremena kad ce sanogo nekom da okonca karijeru,nogu je slomio igracu cukarickog,sumi za malo iskopo oko tog lika pod hitno treba zaustaviti zato sto se bezobzirniji igrac odavno nije pojavio.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 22:05)

    # Link komentara

  569. Igrali smo desetak minuta i bili opasni, ali kao uvijek Ivanicu je potrebno bar sedam sansi da jednu realizuje. Svo ostalo vrijeme nas s lakoćom probijaju naravno preko Gobeljića i Milunovića, kao i svi ostali timovi već godinama.Tačno se vidi da su prostudirali naše slabe tačke i da svjesno taktički pokušavaju i uspijevaju tu probiti.
    (kris, 5. novembar 2020 22:05)

    # Link komentara

  570. Ako ne promjeni formaciju i izadje i drugo polurijeme ovako, stankela gubi utakmicu i treba ga otjerati!
    (kusavi, 5. novembar 2020 22:04)

    # Link komentara

  571. Odbrana je jedini problem.Treba zvezda da izgubi jer nije mogla da dovede stopere i levog beka, u tome je poenta, dzaba solidna sredina i napad kada je odbrana ocajna.narocito protiv brzih igraca.
    (zex, 5. novembar 2020 22:03)

    # Link komentara

  572. More opasni su ovi...Bice ovde svašta do kraja...treba biti oprezan
    (Marko, 5. novembar 2020 21:24)

    Eto, napisah to pre no sto izjednacili. slusam ona dva reportera na Areni kako veze nemaju i stvaraju sliku kako mi ensto gazdujemo, a ovi ljudi vidi se da takticki su druga galaksija za nas fudbal. Veoma disciplinovani, fizicki fantasticno spremni. Cudo ce biti da mi ovo ne izgubimo, pored Milunovica, Sanoge i Gobeljica...
    (Marko, 5. novembar 2020 22:03)

    # Link komentara

  573. PoGubelju iMilunovica ne bi nam kupili ni da ih uvijemo u milion eura
    (Alek, 5. novembar 2020 22:03)

    # Link komentara

  574. Умјесто Милуновића и Санога има ко да уђе ал ко да уђе умјесто Гобељића кад је и он принудно рјешење на лијевом беку? Мркела, доводите лијевог бека на зиму под хитно. И двојицу ако треба. Треба увести нападача ако до 70-ог минута не поведемо.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. novembar 2020 22:02)

    # Link komentara

  575. Dobra igra prvih 15-ak minuta a onda Miljoviceva taktika.Pustaju da razviju igru i ne napadaju zadnju liniju tako da Gent igra kao na male golice.Napadati ih na njihovoj polovini a kriticna leva strana.Gobeljic pojma nema a Ivanic skroz povucen u fazi Gentovog napada umesto da pokriva preko polovine terena.Pomeriti zadnju liniju vise ka centru i ne igrati povuceno vec biti na lopti.
    (Ares, 5. novembar 2020 22:02)

    # Link komentara

  576. Milunovic i Sanogo napolje, odmah na poluvremenu, imaju zute zato sto kiksiraju i najsporiji su na terenu.Ubaciti bilo koga.
    (CiraPixi, 5. novembar 2020 22:02)

    # Link komentara

  577. Zvezda će da prezimi u Evropi ove sezone. Igraju lepo i ofanzivno. Ako ne daje Ben, tu je Kanga ili Katai. Mnogo bolje u Evropi igrate nego predhodnih godina.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 21:13)

    Polako prike sa to prezimljavanje.
    (Tika, 05. novembar 2020 21:55)

    I Gent i Liberec i Zvezda , ma svi će da dočekaju proleće u Evropi jer se fudbal ionako zatvara uskoro do nekih boljih vremena.
    (Ds1989, 5. novembar 2020 22:01)

    # Link komentara

  578. Sta ste zapeli za Milunovica, pa i slepac vidi da sredine uopšte nemamo, ko se bavio fudbalom zna o cemu pricam...
    (Delije RS, 5. novembar 2020 22:01)

    # Link komentara

  579. Gobeljić rupa na levom beku
    (Nebojša, 05. novembar 2020 21:53)

    Rupa je on druze, nazalost i na desnom...
    (CENTURION, 5. novembar 2020 22:00)

    # Link komentara

  580. Dva auto.. Gola...
    (Milos, 5. novembar 2020 22:00)

    # Link komentara

  581. Zvezda pocela da cuva loptu cim je dala gol, zato je i kaznjena sa izjednacenjem.
    (2CRAZY, 5. novembar 2020 21:59)

    # Link komentara

  582. Gobeljić samo glavrnja po terenu....
    (Spira, 5. novembar 2020 21:59)

    # Link komentara

  583. Ovaj sanogo je takav podmukao lik da je zasluzio tesku neku povredu koliko katilski ulazi u svaki duel fuj.
    (Www, 5. novembar 2020 21:59)

    # Link komentara

  584. Geknu nam ga Gent ! Možemo da pričamo šta hoćemo ali oni su imali nekoliko čistih zicera . Realno za nas su OZBILJNA ekipa .
    (Delija 011, 5. novembar 2020 21:59)

    # Link komentara

  585. Moramo da imamo vise loptu u posedu, i da vise trcimo. Teren je klizav, jako je nezgodno za Sanoga i Milunovica koji imaju zute kartone. Gobeljic najslabija karika, izgubljen i beskoristan. Imaju brzog Bukarija koji nam je pravio najvise problema, Jaremcuka kao najboljeg igraca u ekipi, i iskusnog Odjidji- Ofoea, ostalo je prosek. Najslabija karika im je odbrana, a posebno los i nesiguran je golman. Ako u drugom preuzmemo inicijativu gotovo sam siguran da cemo im dati gol ili dva. Treba koristiti klizav teren i loseg golmana, i sutirati ka golu sa svih mogucih pozicija.
    (SEnT, 5. novembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  586. Nađite normalnog komentatora!
    Molim Vas!
    (SUNĐER BOB, 05.


    !Isti taj je u meču sa Omonijom na Kipru sve predvideo posebno situaciju iz koje možemo gol da primimo.Dok se mister krstio ...
    (Ds1989, 5. novembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  587. Moze bolje, dacemo jos koji gol, samo da ga ne primimo.
    E sad malo o mucenim grobarima, i njihovim ispraznim zivotima, ispunjenim mrznjom prema zvezdi. Svoje frustracije, komplekse malog kluba lece golovima protivnika zvezde, to je vec dijagnoza.
    I upravo to razlikuje nas i njih, veliki od malog kluba, pobednika od gubitnika, mentalitet isfrustriranih i iskomplesiranih pavemika, koji preklinju dan kada su poceli da navijaju za partizan.
    (ZVEZDA ZAUVEK, 5. novembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  588. Solidna državna mezimica ali će na kraju biti 1:2.
    (DPb, 5. novembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  589. zadnja linija katastrofa degenek.milunovic sanogo gobeljic ne znas ko je sporiji od koga katastrofa
    (moki, 5. novembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  590. Gledam sa nekim društvom i kažu "Dobar šut Kange". Alo, bre, slepci, Gobelja poslao loptu sa strane i pogodio šesnaesterac, to je veće čudo od Kanginog šuta. A leva strana naše odbrane "pobožni duo" (Milunović+Gobeljić=SačuvajmeBože) i igrači Genta se šetkaju kao po promenadi, jer nijedaon od ove dvojice idio...igrača ne zna gde bije. Za razliku protiv Libereca kad su igrači Zvezde izgarali i kretali se kao moderan tim sada u kontru idu samo Katai, Ivanić, Ben i Falčineli i to je to, ostale ni najmanje ne zanima šta se dešava na terenu.
    No, dobro, bar ćemo reći da smo jednu utakmicu odigrali kako treba. Od ovakvog tima i to je dosta.
    (Lajavi krelac, 5. novembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  591. Ne znam zašto mi igramo čekalicu a nismo za to,dali smo gol i onda čekamo da ga primimo,drugo poluvreme ako ne nenapadno izgubicemo,ljudi su brzi od naše odbrane a i nemamo agresivnost,ne mogu da razumem da Stanković uporno umiri igrače pred utakmicu umesto da ih napali,stisni i daj dva gola pa posle igraj kontru,posle gola smo stajali nit na kontru nit zonu,bas nista
    (zvezda, 5. novembar 2020 21:57)

    # Link komentara

  592. Zasto Milunovic mora da igra to je pitanje.
     (Pravo pitanje, 5. novembar 2020 21:43) 

    # Link komentara

    Milunović? A Degenek? Kako se to uvek vide greške Milunovića, Pankova, Erakovića, a ne vide se Degeneka koji je gori od sve trojice zajedno?
    (BS, 5. novembar 2020 21:57)

    # Link komentara

  593. Spasite nas više Milunoviča kome beže igrači svaki napad pa to nemože niko,da zatvori ako je spor i ispada molio sam boga za bržeg i okretnijeg Pankova ali neki ljudi u zvezdi se boje,da se nezamere nekom igraču pa puštaju vani odličnog Radovana Pankova dokle više svaki put vas podržavam ali Miolunovič jedva stoji na nogama a odlični Pankov neigra a rekao sam,da čemo imati problema zbog sporosti pozadi gde imamo 3.teškaše od 2.metra umesto brzog Pankova baš zbog neigranja Pankova smo primili gol i teško čemo dobiti ako ga ne stave,da igra ovo je neozbiljno od uprave i trenera.
    (slaviša šmigič, 5. novembar 2020 21:57)

    # Link komentara

  594. Steta za Zvezdu, napad dobro igra i stvara sanse, al odbrana je druga prica i ocigledno je da su tu pogresili u odabir igraca, odbrana skripi i nije na visini zadatka, i ako tu nesto ne promene nisam optimista i siguran sam da cemo lose proci u duelima sa ekipama koje igraju dobar ofanzivni fudbal.
    (Milan, 5. novembar 2020 21:56)

    # Link komentara

  595. Ovaj tim je valjda 10-ti ili 12-ti u Belgiji, mi smo na 31 titulu, to dovoljno govori o totalnom raspadu našeg degradiranog društva kao i ovog sporta, kako je Liberec uspeo da ih pobedi ti ni Bog ne zna, posed lopte je bio 80:20 za belgijance, ako ne uzmemo 3 boda ništa od proleća, mi bez 2 vrhunska štopera zaista nemamo šta da tražimo...
    (Delije Čikago, 5. novembar 2020 21:56)

    # Link komentara

  596. Braca moja sve je to dobro...samo da se ne izgubi...naravno da treba ici na pobedu...ali i nereseno nama igra..po mojoj (optimistickoj) racunici dobijamo ili nereseno kod kuce Hof...i jednu od dve na strani dobijamo...znaci od 8 do 10 bodova na kraju...
    (Underground, 5. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  597. Al je tralja ovaj Falcineli, niti je brz, niti je dribler niti je jak, niti zna da se postavi kao pravi napadac...bukvalno covek nista nema sto bi ga istaklo, daj Boacija
    (Odzidza Ofoe, 05. novembar 2020 21:48)

    Sve to sto si nabrojo boaciju je puta 14,tako da neka zabara od njega bar moze da se desi da se odbije lopta u gol od boacija ni to ne moze da se ocekuje.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  598. Milunovic je rupa i lazni igrac
    (Voks, 5. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  599. Zvezda će da prezimi u Evropi ove sezone. Igraju lepo i ofanzivno. Ako ne daje Ben, tu je Kanga ili Katai. Mnogo bolje u Evropi igrate nego predhodnih godina.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 21:13)

    Polako prike sa to prezimljavanje.
    (Tika, 5. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  600. Leva strana pozadi ima dve leve noge!!!!
    (Iskreni ljubitelj košarke!!!, 5. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  601. U trenucima igraju kao amateri. Kao nesto se dodaju na sredini, nesto kombinuju, onda pocetnicka greska, i kontra za goste i sansa. Po ko zna koji put. Ne mogu ova dva stopera igrati zajedno, spori, nemaju pojma sa loptom.....generalno lose....Ivanic kao da je izasao u grad, malo da proseta i ako sta uhvati to je to.....
    (Kun' - fu Panda, 5. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  602. Bravo bravo!!

    Ajmo jos 4 komada Gente moj!!
    (Grobar, 5. novembar 2020 21:32)

    nema ovde keca
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 21:31)

    Ajmo gent
    (Ognjen, 5. novembar 2020 21:35)

    Jel bila danas prijateljska sa Teleoptikom?
    (Dabu, 5. novembar 2020 21:55)

    # Link komentara

  603. Bravo bravo!!

    Ajmo jos 4 komada Gente moj!!
    (Grobar, 5. novembar 2020 21:32)

    nema ovde keca
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 21:31)

    Ajmo gent
    (Ognjen, 5. novembar 2020 21:35)

    Jel bila danas prijateljska sa Teleoptikom?
    (Dabu, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  604. Više se bojim zvezdine odbrane nego bilo čijeg napada. Milunović ne zna da se postavi u odnosu na igrača kojeg čuva a kada iznosi loptu totalno nesiguran bez imalo samopouzdanja. Gobeljić ide na blok udaljen deset metara od igrača. Treba mu reći da su veće šanse da blok uspe ako se približi igraču.
    (Kum Žoržo, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  605. Milunovic Megvajer za siromasne....strasno lose...Degenek nista bolji....komentator sramota....ofanzivno je to dobro steta sto nismo dali jos jedan gol bar.....Katajia porede sa Dejom....realno ja ih inace ne bi ni u istu recenicu stavio toliko je nonsalantan i sebican da je to strasno
    (ejjjjjjj, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  606. Volim fudbal volim Zvezdu ali neke igrace je stvarno tuzno gledati u crveno belom dresu..i to vec duzi niz godina..sto je najgore svake sezone su sve crnji..pustite za 0e ako treba dajte neku decu ne uzimajte im minute
    (andrej, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  607. Ovaj nesrecni Milunovic ovog Ukrajinca ne moze da stigne ni taxijem......pretrcava ga covek kao brzi voz ! Gajic I Milunovic na poluvremenu pod hitno napolje .....
    (Union Berlin, 05. novembar 2020 21:39)
    Koji ti fudbal gledas? Sta je problem sa Gajicem? Najbolji u defanzivnoj liniji i skroz korektan u ofanzivi, imao lepu priliku da postigne gol...
    (Šomi, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  608. Ako ne zamene Milunovica na poluvremenu,ostacemo sa 10 igraca do kraja,milion posto jer ovaj ne zna gde bije i dobice drugi zuti u skoku jer mu je lakat uvek u glavu protivnika a mozda i sa 9 jer je i Sanogo rizican.
    (Realno, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  609. Svidja mi se napadacka igra i postavka,ali to otkriva dosta problema u odbrani,Milunovic katastrofa...Pamecu do pobede,bolja je Zvezda
    (Nikola, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  610. Milunovic je rupa nad rupama zato i ne igra u prvenstvu , ali iz nekog razloga mora da igra u evropi.
    (Zvezdas, 05. novembar 2020 21:39

    pa razlog je taj druze sto ga guraju tu ne bi li izvukli bar za gorivo za mesec dana direktora naseg,posto su klubovi kojima je bio ponudjen verovatno uz njega trazili i da im platimo da ga uzmu.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 21:54)

    # Link komentara

  611. Gobeljić rupa na levom beku
    (Nebojša, 5. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  612. Bolji smo pd ovih samo to treba i da dokažemo. Sanogo je kasapin a Milunović spor a sa dodavanjem kritičan. Šteta za prečku ali nadam se da će u drugom biti bolje.
    (Mr. Max, 5. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  613. Najgori Sanogo...kriv je za gol protiv Libereca...i večeras snosi bar deo krivice za gol Genta
    (Nebojša, 5. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  614. Pankov i Degenek uvek igraju zajedno u prvenstvu ali iz nekog razloga Milunovic mora da igra???
    (Dokle vise, 5. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  615. Daj malog Erakovica, hitno... promaja u odbrani ce nas
    mnogo kostati, ..
    (t-rex, 5. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  616. sarloa je za gent
    bajern
    ovo bi i partizan istamburao
    (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  617. Kakav danak.. Neiskustvu.. Ha ha ha.. Tako je bre.. Idemo.. Opa...
    (Milos, 05. novembar 2020 21:44) Ozbiljan problem u glavi...dečko lečenje...gledaj Partizan...a da on ne igra!!!
    (penaltizan, 5. novembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  618. Kada ne znaš ili ne možeš onda fudbal igraš rukama .
    Sanogo.
    (Stipsa, 5. novembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  619. DA LI JE OVAJ MILUNOVIĆ NORMALAN??? Može li beko da mi kaže da li je čovek uopšte normalan?! Kako jedva ovakva neznalica može da igra u Zvezdi ovoliko dugo? Pa njegovi neverovatni kiksevi samo u prvom poluvremenu ne mogu se nabrojati i opisati! Koliko je samo čistih lopti prodao ili izgubio jer on dribla. Ej on! A i ovaj Borjan nije normalan sto mu daje loptu tu ispred šesnaesterca! Vidi li bre neko u Zvezdi da im kaže to!? Sad je prodao loptu isto kao u Hofenhajmu kada smo primili drugi gol. Ovog puta smo imali sreće. Još dobi i žuti na kraju i crveni visi samo tako. Milion je razloga zbog kojih mora da ostane u svlačionici na poluvremenu. Apsolutno nicemu ne služi. Sanogo naravno žuti i sad neće igrati u Gentu. Biće to ogroman problem. Verovatno bi bilo pametno da ga Deki sada odmah zameni jer je na ivici crvenog! Šteta za prečku Kataija, majstorski je gadjao. Bas lepa utakmica inače, puna ritma, puna sansi. Biće još golova, nadam se u mreži Genta koji je brza i ozbiljna ekipa ali su pozadi šuplji (kao i mi doduše).
    (veliki strumf, 5. novembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  620. Teško će ovde biti, ovi nas lako probijaju i stvaraju šanse.Zvezda sporija i obeshrabrena.Mora mnogo bolje inače izgubićemo.
    (Zvezdaš, 5. novembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  621. bravo zvezdi bojiismo idemo do povede u drugim poluvreme pankov milunovic napojie takodje I gobejia van .
    (zdravko, 5. novembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  622. Kanga jeste dao gol...ali je posle jednog pogrešnog pasa i posle jednog bespotrebnog ševanja napravio Gentu gol šanse...
    (Nebojša, 5. novembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  623. Uz Kangu mi nikada nismo imali igru. Gobelja je užasan na levom beku. Takav je bio i u Parizu. Kanga mora napolje, Veljko u igru.
    (Mile, 5. novembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  624. Ha ha ha ha ha
    (Milos, 5. novembar 2020 21:51)

    # Link komentara

  625. Milunovic, Gobeljic...
    Jel ima neko u Zvezdi ko sme da kaze da oni nisu ni za pomocni teren. O cemu se radi?
    Milunovic ispao bar jedno 9 puta. Valjda ce sad zbog zutog da ga zameni. Ko god, ali bukvalno, kod da ga zameni, imacemo igraca vise. Ovo je bruka
    (Hrundi Bakshi, 5. novembar 2020 21:50)

    # Link komentara

  626. Ljudi na sta se vi lozite????Sta imate u zivotu od ovog fudbala
    (Ss, 5. novembar 2020 21:50)

    # Link komentara

  627. Ovo je bruka .. katastrofa.. amateri
    (Qupsido, 5. novembar 2020 21:50)

    # Link komentara

  628. Blizi smo porazu nego pobedi. Mislim da je i nereseno dobar rezultat posle desavanja u prvom poluvremenu. Plasim se da ce neko dobiti crveni.
    (kojot, 5. novembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  629. Daj bre menjaj milunovica kao boga te molim.I daj ga dzabe nekoj ekipi,mozes i partizanu.
    (Red, 5. novembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  630. "Kako zasustaviti Sanoga?" Zaustavljen, nece igrati sledecu utakmicu. Ali zato hoce drugo poluvreme,ovi ce nam uvaliti jos dva komada u nastavku.
    (Slavisa V., 5. novembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  631. Zar strucni stab zvezde ne vidi kolika je rupa Milunovic??? jel ocigledno cim ne igra u prvenstvu znaju ali u prvenstvu moraju da igra.
    (Nikola, 5. novembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  632. Za sada, u odbrani duva promaja!
    (pc, Niš, 5. novembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  633. link?
    (rsbg91, 5. novembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  634. Al je tralja ovaj Falcineli, niti je brz, niti je dribler niti je jak, niti zna da se postavi kao pravi napadac...bukvalno covek nista nema sto bi ga istaklo, daj Boacija
    (Odzidza Ofoe, 5. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  635. Dugo sam pokusao da skapiram sta pise na Istoku gde je nekad pisalo GASPROM, pise Zilina cirilicom...
    (Kontra, 5. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  636. Milunovica odmah ali odmah na poluvremenu zameniti.Po ko zna koji put dokazuje da je ubedljivo najslabiji Zvezdin stoper.Zbog njega smo mogli primiti jos 2-3 gola,covek veze sa fudbalom nema.
    (Apel, 5. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  637. Milunović i Falčineli...moj bože.
    (H2H, 5. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  638. Sta radi sanogo neverovatno kakvi su to startovi u meso,vidjo sam mnogo grubih igraca ali ovakvog mesara jos nisam video,taj lik kao da nema grama mozga i savesti.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  639. Mesari Sanogo i Milunović gaze, kakva Zvezda.
    (Jole, 5. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  640. Gobeljić nije za ozbiljan fudbal, svi ozbiljni napadi preko njegove strane!
    (kkkkk, 5. novembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  641. Menjaj Miluna, vidiš da lete ovi i napadu.
    (Deki, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  642. Volim Zvezdu, ali ovaj Sanogo je baš baraba. Start za crveni.
    (Realan, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  643. Milunovic pokusa da izrezira triler horor.Erakovic je za njega Nesta,po igri sa loptom,kretanje bez lopte,postavljanje...
    (Letaq, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  644. Nađite normalnog komentatora!
    Molim Vas!
    (SUNĐER BOB, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  645. Milunović je prosečan prvoligaški igrač.
    (krtac, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  646. Milunović očajan i ubiše nas po njegovoj strani
    (Novak, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  647. Neshvatljivo defanzivna igra Zvezde... Gobeljić i Milunović stalno ispadaju, a imamo i igrača manje...Ivanić.
    (Fenomen, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  648. Фалћинели .....КО
    ЧАРЛИ ЧАПЛИН
    (Драгивоје, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  649. Ne znam ko je losiji Milunovic, Sanogo ili Degenek. Prosto protivnik moze da bira jer neko gresi sigurno.
    (Srle, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  650. Sanogo propusta.. Sledeci.. Mec.. Ha ha...
    (Milos, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  651. Zvezda mnogo bolje igra bez.. Stanka.. Realno...
    (Milos, 05. novembar 2020 21:36)

    A utakmicu je inace spremao Bora semenkar....
    (Oslo, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  652. Dokle god igra Menadzerski igra Milunovic umesto Pankova tako ce nam i biti... Milunovic inace i ne igra u prvenstvu jer nema pojma.
    (NikolaSrb, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  653. Kakvo kljuse je ovaj Milunović.
    (mile rizik, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  654. Milunovic mozda i najlosiji igrac kojeg sam gledao u zivotu
    (Anthony Soprano, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  655. Sanogo nije normalan. Razumem da čovek igra oštro, ali ovo što on radi to je za zatvor kakve startove ima.
    (Miško 1967, 5. novembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  656. sklonite sanoga sa terena, ubice nekog
    (plasticni hirurg, 5. novembar 2020 21:46)

    # Link komentara

  657. Ccccc...
    (Milos, 5. novembar 2020 21:45)

    # Link komentara

  658. PAZI
    ZVEZDA GAZI
    (vaxilar, 05. novembar 2020 21:30)

    nema ovde keca
    (kalcokera i trokorak bili, 05. novembar 2020 21:31)

    Ha ha ha ha ha.. Bravo.. Gent.. Samo.. Napred.. Gazi..
    (Milos, 05. novembar 2020 21:33)

    Igracete vi ligu konfederacija jos dugo dugo..
    (NikolaSrb, 5. novembar 2020 21:44)

    # Link komentara

  659. Ha ha ha ha ha.. Bravo.. Gent.. Samo.. Napred.. Gazi..
    (Milos, 05. novembar 2020 21:33)
    Tebi.. decko.. mozak.. trokiro
    (bokelini77, 5. novembar 2020 21:44)

    # Link komentara

  660. Kakav danak.. Neiskustvu.. Ha ha ha.. Tako je bre.. Idemo.. Opa...
    (Milos, 5. novembar 2020 21:44)

    # Link komentara

  661. ali sto voli covek da izgovori Gejlor Kanga
    (padaju mi kapci, 5. novembar 2020 21:43)

    # Link komentara

  662. Zasto Milunovic mora da igra to je pitanje.
    (Pravo pitanje, 5. novembar 2020 21:43)

    # Link komentara

  663. Samo Federer, Nadal i dranje državne mezimice! Ajmo Gent!
    (Zoka "Zbrojovka", 5. novembar 2020 21:42)

    # Link komentara

  664. Ali kako su vas grobarski sportski radnici samo izlozili sa ovima nece doci ceo tim nego neki pioniri,a vi svi naseli ko deca,ono dosli bez dva tri standardna igraca,naravno nisu neka sila ali za nas raspali fudbal i neki levi belgijancu su bauk,to su najbolje grobari osetili kad su ispali on onih anonimusa za koje niko cuo nije nikadbi ako su tad bilo prvi na tabeli.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 21:41)

    # Link komentara

  665. Sanogo jako los igrac.
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 5. novembar 2020 21:41)

    # Link komentara

  666. Probijaju Gobelju kako žele.
    (ronaldo, 5. novembar 2020 21:40)

    # Link komentara

  667. Zvezda nema odbrane.
    (MileR, 5. novembar 2020 21:40)

    # Link komentara

  668. Ha ha ha ha ha.. Bravo.. Gent.. Samo.. Napred.. Gazi..
    (Milos, 05. novembar 2020 21:33)

    Sutra stavi alarm da ispratiš Bajern u basketu
    (krtac, 5. novembar 2020 21:40)

    # Link komentara

  669. Amaterska odbrana, jad i beda.
    (mukanakub, 5. novembar 2020 21:40)

    # Link komentara

  670. Milunovic je rupa nad rupama zato i ne igra u prvenstvu , ali iz nekog razloga mora da igra u evropi.
    (Zvezdas, 5. novembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  671. Pa kako bi tek igrali ovi Belgijanci da su kompletni ??
    (Union Berlin, 05. novembar 2020 21:33)

    ma koga briga za to
    (krtac, 5. novembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  672. Koliko smo šuplji po levoj strani. Gobelja ne zna gde stoji, a Milun ionako em ništa ne zna em je ultra spor. Preko te strane smo primili gol a i stvorili su bam još 3 šanse bas preko Miluna i Gobelje.
    (veliki strumf, 5. novembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  673. Milunovic je rupa nad rupama zato i ne igra u prvenstvu , ali iz nekog razloga mora da igra u evropi.
    (Zvezdas, 5. novembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  674. Ovaj nesrecni Milunovic ovog Ukrajinca ne moze da stigne ni taxijem......pretrcava ga covek kao brzi voz ! Gajic I Milunovic na poluvremenu pod hitno napolje .....
    (Union Berlin, 5. novembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  675. Ajmo...
    (Milos, 5. novembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  676. Sve sve ali ovaj Gobeljic je ne rupa nego bunar u zvezdi. Ispratite sve sto se bude desavalo ispred zvezdinog gola dolazice sa njegove strane. Covek operisan od fudbala
    (Delija, 5. novembar 2020 21:38)

    # Link komentara

  677. Defanzivno smo ocajni.
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 5. novembar 2020 21:38)

    # Link komentara

  678. PAZI
    ZVEZDA GAZI
    (vaxilar, 05. novembar 2020 21:30)

    nema ovde keca
    (kalcokera i trokorak bili, 05. novembar 2020 21:31)

    Ha ha ha ha ha.. Bravo.. Gent.. Samo.. Napred.. Gazi..
    (Milos, 05. novembar 2020 21:33)

    Igracete vi ligu konfederacija jos dugo dugo...
    (Matori, 5. novembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  679. PAZI
    ZVEZDA GAZI
    (vaxilar, 05. novembar 2020 21:30)

    nema ovde keca
    (kalcokera i trokorak bili, 05. novembar 2020 21:31)

    Ha ha ha ha ha.. Bravo.. Gent.. Samo.. Napred.. Gazi..
    (Milos, 05. novembar 2020 21:33)

    Igracete vi ligu konfederacija jos dugo dugo...
    (Matori, 5. novembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  680. kako ovi krenu u napad, nasi se preseku...
    ko da ide Mesi ili Ronaldo...
    ili ja jedini tripujem ili je Zvezda usla cudno u ovaj mec ( citaj lako cemo)...
    (ulysses, 5. novembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  681. Formacija 6-2-2
    (RedMetox, 5. novembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  682. Izbukari vas ovaj.
    (Joca, 5. novembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  683. .... комшије, мале, треба да поштујете што можете да гледате утакмицу Лигу Европе
    (Кики, 5. novembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  684. Ovaj Gent je u prvenstvu Belgije na 12. mestu .......I onda dodju ovde I igraju kao da su Real....
    (Union Berlin, 5. novembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  685. Prva kombinacija malo organizovanije prosjecne ekipe koja zna odigrsti par pasova.... odbrana komicna pa jedino bi mi degenek bio na klupi od ove 4 pozadi ...strasno koliko su losi ovaj gent je idealan za 3 4 gola u mrezi a ovi se povlace .Sta treba da se dogodi da Gobeljic napusti klub ????
    (Aco_bl, 5. novembar 2020 21:36)

    # Link komentara

  686. Ostale linije lice na nesto, ali odbrana je u rangu zone. Uzas!
    Milunovic je čamova greda
    (Hrundi Bakshi, 5. novembar 2020 21:36)

    # Link komentara

  687. Zvezda mnogo bolje igra bez.. Stanka.. Realno...
    (Milos, 5. novembar 2020 21:36)

    # Link komentara

  688. Zvezdina obdrana je smesna. Znaci toliko mekano i nespretno igraju daleko od protivnika i lopte a igraci ispadaju kao od sale. Ovo je gol Degeneka jer se ova lopta ne dira ako ne moze da se odbije kako treba.
    (Srle, 5. novembar 2020 21:35)

    # Link komentara

  689. Ali ovaj komentator...koji napaljenko,kao da se igra finale LS.
    (Vucko, 05. novembar 2020 21:10)

    Ma bolje je sa Strajnicem i Prtizanom i "dominacijom" ?
    (mr.wolf, 5. novembar 2020 21:35)

    # Link komentara

  690. Ajmo gent
    (Ognjen, 5. novembar 2020 21:35)

    # Link komentara

  691. Evo malo svetla u glodarske zivote....
    (CENTURION, 5. novembar 2020 21:34)

    # Link komentara

  692. kljuc utakmice bio
    ivanicev promašaj
    (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 21:34)

    # Link komentara

  693. Ne volim da pljujem naše igrače, ali Milunović je ispao već 5 puta za pola sata igre.
    (bezobraznik, 5. novembar 2020 21:33)

    # Link komentara

  694. Degenek i Milunovic mars iz Zvezde.
    (Red, 5. novembar 2020 21:33)

    # Link komentara

  695. Ha ha ha ha ha.. Bravo.. Gent.. Samo.. Napred.. Gazi..
    (Milos, 5. novembar 2020 21:33)

    # Link komentara

  696. Pa kako bi tek igrali ovi Belgijanci da su kompletni ??
    (Union Berlin, 5. novembar 2020 21:33)

    # Link komentara

  697. Bravo bravo!!

    Ajmo jos 4 komada Gente moj!!
    (Grobar, 5. novembar 2020 21:32)

    # Link komentara

  698. nema ovde keca
    (kalcokera i trokorak bili, 5. novembar 2020 21:31)

    # Link komentara

  699. Idemooo 1:1!
    (Goran Loznica, 5. novembar 2020 21:31)

    # Link komentara

  700. PAZI
    ZVEZDA GAZI
    (vaxilar, 5. novembar 2020 21:30)

    # Link komentara

  701. Ali ovaj komentator...koji napaljenko,kao da se igra finale LS.
    (Vucko, 05. novembar 2020 21:10)

    zna da ga sluša voljeni vodja :)
    (neutralni felš, 5. novembar 2020 21:29)

    # Link komentara

  702. Opasno dobro pletemo u napadu. Fino do noge, kratki pasovi u prostor. Akcije iz kornera fenomenalne. Da kucnemo za sad. Šteta za Mirka i njegove zicere, bio bi potop.
    (prijatelj nekih prijatelja, 5. novembar 2020 21:29)

    # Link komentara

  703. Gejlor Kanga,I'ma li na terenu jos neki Gejlor ili jos neki Kanga pa ovaj komentator stalno govori Gejlor Kanga.Smucio mi se prenos posle 5 min
    (Jaga, 05. novembar 2020 21:19)

    Koliko god se radujem kad zvezda igra u evropi i jedva čekam utakmicu, toliko se smorim kad čujem ko prenosi.... Nemanja Matić ubedljivo najiritantniji komentator pored Miljana Milićevića..
    (mArsovAc, 5. novembar 2020 21:28)

    # Link komentara

  704. Koliko je Kanga smešan fudbaler,evo sad je počeo i iz kornera da šutira..Za njega je Suma Serž Gnabri lično.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 21:06)

    Da bi nakon celih 6 minuta isti taj Kanga dao gol!
    Ko sve ovde i šta piše majko mila...
    (Boža pendrek, 05. novembar 2020 21:20)ne pali se na hejtovanje te osobe...
    (dete, 5. novembar 2020 21:27)

    # Link komentara

  705. stankovic na tribini.kljuc pobede
    (triplem, 5. novembar 2020 21:26)

    # Link komentara

  706. More opasni su ovi...Bice ovde svašta do kraja...treba biti oprezan
    (Marko, 5. novembar 2020 21:24)

    # Link komentara

  707. Ivanic igra brutalno u zadnje vreme,znao sam sa nije drvo kako su ga svi pljuvali i da je bilo pitanje vremena kad ce poceti da pokazuje kvalitet.
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 21:24)

    # Link komentara

  708. Ovo je melem za oči! Bravo Zvezdo!!
    (szobi, 5. novembar 2020 21:24)

    # Link komentara

  709. Cist penal za Gent
    (Sasa, 5. novembar 2020 21:11)

    Celokupna vaseljena se potresla.
    (Dusan, 05. novembar 2020 21:21)hahahaahhahahhahahahahahahaahah
    (Aleksej, 5. novembar 2020 21:23)

    # Link komentara

  710. Hocemo penal za Zvezdu, hocemo penal za Zvezdu.
    (ubitacni, 5. novembar 2020 21:23)

    # Link komentara

  711. Bravo za Kangu.Lepo mu je sela lopta bas,lep gol.Treba biti oprezan do kraja .Gent ima jaci napad od Libereca i tehnicki su dobri
    (Napred Zvezdo, 5. novembar 2020 21:22)

    # Link komentara

  712. Cist penal za Gent
    (Sasa, 5. novembar 2020 21:11)

    Celokupna vaseljena se potresla.
    (Dusan, 5. novembar 2020 21:21)

    # Link komentara

  713. Kojom oco kamerom snimaju, jezivo
    (Baki, 05. novembar 2020 21:07)


    Pa rts druze sta si ocekivao oni se jos makli nisu iz 80tih godina,dzaba im pare i tehnika sva kad im sve neznalice sede u foteljama i nabili sebo debele plate koje ovaj narod placa .
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 21:20)

    # Link komentara

  714. Koliko je Kanga smešan fudbaler,evo sad je počeo i iz kornera da šutira..Za njega je Suma Serž Gnabri lično.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 21:06)

    Da bi nakon celih 6 minuta isti taj Kanga dao gol!
    Ko sve ovde i šta piše majko mila...
    (Boža pendrek, 5. novembar 2020 21:20)

    # Link komentara

  715. PODAJ KANZI!
    (detektiv kokni kol, 5. novembar 2020 21:20)

    # Link komentara

  716. Gejlor Kanga,I'ma li na terenu jos neki Gejlor ili jos neki Kanga pa ovaj komentator stalno govori Gejlor Kanga.Smucio mi se prenos posle 5 min
    (Jaga, 5. novembar 2020 21:19)

    # Link komentara

  717. Ono kada Slavisa postane Dragce?
    (retardirani Mićan, 05. novembar 2020 19:34) Da li ti stvarno nekoga prozivas za vise nadimaka,ti koji koristis bar 30 i mislis da niko to ne shvata?
    (psihopato, 5. novembar 2020 21:19)

    # Link komentara

  718. Osman Bukari nas bukari u odbrani
    (dejan, 5. novembar 2020 21:18)

    # Link komentara

  719. Zar se ne kaže Genk, a ne Gent?
    (Rastko, 05. novembar 2020 21:07)

    :))))
    Kaže se "aj TIĆU, molimo te" :))))
    (dacha Zvezda, 5. novembar 2020 21:17)

    # Link komentara

  720. bravo, idemo dalje
    (dejan, 5. novembar 2020 21:16)

    # Link komentara

  721. Gobelja ubo centaršut :D
    (VeljaCZV, 5. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  722. Gobelja asistencija i to levom. Nenamerna :)))
    (veliki strumf, 5. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  723. Кангаааааааа!!!! Ајдееее!!!! 😲😲😲😲😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  724. Zvezda će da prezimi u Evropi ove sezone. Igraju lepo i ofanzivno. Ako ne daje Ben, tu je Kanga ili Katai. Mnogo bolje u Evropi igrate nego predhodnih godina.
    (Goran Loznica, 5. novembar 2020 21:13)

    # Link komentara

  725. Kangaaa idemoooo breee gazii samoo
    (pavle, 5. novembar 2020 21:13)

    # Link komentara

  726. Kangaaaaaaaa
    (Krle, 5. novembar 2020 21:13)

    # Link komentara

  727. Gobelja, asistencija iz nehata.....
    (CENTURION, 5. novembar 2020 21:13)

    # Link komentara

  728. Brate igramo fudbal. Bravo Zvezdo!!!!!!!
    (bruder, 5. novembar 2020 21:12)

    # Link komentara

  729. Kanga breeee, doktor, kakav pas Doktora, kad je najpotrebnije tu je.
    (Sasa, 5. novembar 2020 21:12)

    # Link komentara

  730. Kangaaaa 1:0
    (penaltizan, 5. novembar 2020 21:12)

    # Link komentara

  731. Opet sanogo dribla na metar od svog sesnaesterca, jel postoji trener u klubu da mu objasni da on nije gauco ronaldinjo i da teba da izbija te lopte posto je potkovan za dribling ko tomas gravesen nekad
    (Kutinjo, 5. novembar 2020 21:11)

    # Link komentara

  732. Cist penal za Gent
    (Sasa, 5. novembar 2020 21:11)

    # Link komentara

  733. Ali ovaj komentator...koji napaljenko,kao da se igra finale LS.
    (Vucko, 5. novembar 2020 21:10)

    # Link komentara

  734. Previše je ovo ofanzivno, ne treba da igraju i kanga i katai i ivanic...
    (Igor, 5. novembar 2020 21:09)

    # Link komentara

  735. Zamalo da se ponovi Kafu 2016...
    (Pozdrav za sve normalne ljude, 5. novembar 2020 21:09)

    # Link komentara

  736. Sad će kazna.Idemo zgazi ih sveeee.
    (1DJOKOVIC, 5. novembar 2020 21:09)

    # Link komentara

  737. Auuuuu gobeljić, mati milaa!
    (SkankHunt42, 5. novembar 2020 21:09)

    # Link komentara

  738. Zar se ne kaže Genk, a ne Gent?
    (Rastko, 5. novembar 2020 21:07)

    # Link komentara

  739. Kojom oco kamerom snimaju, jezivo
    (Baki, 5. novembar 2020 21:07)

    # Link komentara

  740. Koliko je Kanga smešan fudbaler,evo sad je počeo i iz kornera da šutira..Za njega je Suma Serž Gnabri lično.
    (Goran Loznica, 5. novembar 2020 21:06)

    # Link komentara

  741. Uništiće nas Gobeljić. Mada nije on kriv što ne zna ni na desnom boku a kamoli na levom, već uprava što ne može da dovede još jednog levog beka već četvrtu godinu zaredom.
    (mile rizik, 5. novembar 2020 21:06)

    # Link komentara

  742. zasto Gobeljic?!
    (hhh, 5. novembar 2020 21:05)

    # Link komentara

  743. O, zasto Gobeljic?!
    (beograd_moskva, 5. novembar 2020 21:04)

    # Link komentara

  744. @Neverovatno...

    Ima razlike. Svi sporni igrači Genta ovih danas su imali samo pozitivan prvi test. Drugi je negativan i dobili su pravo putovanja.

    Samo sa 2 vezana negativna se računaš kao zvanično zaražen i tada moraš na pauzu. To je bio slučaj sa Kangom i Ivanićem. Kada imaš jedan pozitivan pa negativan, ovaj prvi se računa kao lažno pozitivan i nastavljaš dalje bez pauziranja. Nadam se da je jasnije.
    (jako i do samog kraja, 05. novembar 2020 20:30)

    Oces da kažeš da je to sigurnost da neko nema koronu? pa sad moze da igra?
    (svasta, 5. novembar 2020 21:03)

    # Link komentara

  745. Ajmo crveno beli.Jako od starta !
    (Dare_cz, 5. novembar 2020 21:02)

    # Link komentara

  746. Zašto na rukavima nemamo logo "ušatog" kao što većinom nose prvaci evrope?
    (4, 5. novembar 2020 21:01)

    # Link komentara

  747. 1:1
    (., 5. novembar 2020 21:00)

    # Link komentara

  748. Šta nam je sa ovim slovima na istočnoj tribini?
    (?, 5. novembar 2020 20:59)

    # Link komentara

  749. aman bre ljudi,kakvi desetkovani Gent?,pa nismo mi favoriti ni po čemu!,i nije mi jasno što je kladža nama toliko digla rejting,realno njima treba bod,a nama tri,a i sa bodom bi bili zadovoljni,sve sem poraza je super.
    (šef, 5. novembar 2020 20:59)

    # Link komentara

  750. napisacu isto sto i prosli put kad sam dobio gomilu minuseva: dobijamo lagano
    (djura, 5. novembar 2020 20:55)

    # Link komentara

  751. Kao I protiv onih proslog,hrabro,jako I pametno.
    Napred Zvezdooooo!
    (Sting, 5. novembar 2020 20:54)

    # Link komentara

  752. jos nisu poceli? ja vec u krevetu....
    (singrrr!, 5. novembar 2020 20:48)

    # Link komentara

  753. Znaš da imaš jednog levog beka!Znaš da se stalno povredjuje!Znaš da nema ko da ga zameni!U čemu je onda problem ljudi????
    (menko, 5. novembar 2020 20:48)

    # Link komentara

  754. Nek te prati sreca nek te cuva bog , srecno zvezdo veceras
    (Nikola, 5. novembar 2020 20:47)

    # Link komentara

  755. Nemate pojma,Kanga ce veceras dati gol
    (krajišnik, 5. novembar 2020 20:42)

    # Link komentara

  756. Pa na kraju ispada da vise nama fali igraca nego njima, a danima se po medijima provlaci desetkovani Gent itd.
    (Ton, 5. novembar 2020 20:39)

    # Link komentara

  757. se nadam da će Zvezda pobediti da mogu pod deset različitih nikova da pišem hvalospeve na Zvezdin račun i sam sebi nakucavam pluseve iako sam okoreli grobar iako mi se plače kada pobedi Zvezda, ali su mi komentari ovde sve u životu, iako su dosadni, pošto sam usamljen i nemam nigde nikoga, nikada nisam imao ni devojku ni druga i pisanje ovde mi je sve, zato razumite me i dajte mi plusić jer sam bez ikakvog socihalno društvenog života.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 19:0

    Samokritičan si. Ali što se nama žališ. Nismo mi psihoterapeuti. Ne komentarišeš samo sport. Ima te ceo dan i trudiš se da prvi ostaviš komentar. Ranije si bio Dnevna doza Srbende
    (Zvezda, 5. novembar 2020 20:36)

    # Link komentara

  758. Majko moja ko sve komentariše! Igramo sa GenTom, ne sa Genkom!! načite se makar gramatici, majko moja!
    (Lajavi krelac, 5. novembar 2020 20:31)

    # Link komentara

  759. @Neverovatno...

    Ima razlike. Svi sporni igrači Genta ovih danas su imali samo pozitivan prvi test. Drugi je negativan i dobili su pravo putovanja.

    Samo sa 2 vezana negativna se računaš kao zvanično zaražen i tada moraš na pauzu. To je bio slučaj sa Kangom i Ivanićem. Kada imaš jedan pozitivan pa negativan, ovaj prvi se računa kao lažno pozitivan i nastavljaš dalje bez pauziranja. Nadam se da je jasnije.
    (jako i do samog kraja, 5. novembar 2020 20:30)

    # Link komentara

  760. Nikako Kanga. Igra sam za sebe
    (tuga, 5. novembar 2020 20:22)

    # Link komentara

  761. Jel moguće da u Genku sad igra 3 igraca koji su do utorka imali Koronu, a sad odjednom mogu da igraju, a Ivanic i Kanga nisu mogli da igraju??? kako je to moguće? I nasim medijima kojima je bila puna usta "desetkovanog" genta sad cute...
    (Neverovatno..., 5. novembar 2020 20:17)

    # Link komentara

  762. По трансфермаркету Звездин први састав вечерас вриједи 23,8 милиона €.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. novembar 2020 20:11)

    # Link komentara

  763. Jel moguće da u Genku sad igra 3 igraca koji su do utorka imali Koronu, a sad odjednom mogu da igraju, a Ivanic i Kanga nisu mogli da igraju??? kako je to moguće? I nasim medijima kojima je bila puna usta "desetkovanog" genta sad cute...
    (Neverovatno..., 5. novembar 2020 20:11)

    # Link komentara

  764. ajd, bez drame, bre!
    lakše je večeras napasti i pobediti genk nego hofenhajm u poslednjem kolu, ma koliko bodova da tada ima i ma u kom sastavu da nam dođe.
    gobeljić, ne verujem šta pišem, može biti taj faktor plus, možda i jesam lud, ali se, ne umem da objasnim zašto, ipak nadam da će nam ta dva centaršuta "debitanta" - doneti ta 3 boda!
    (mladići borovi, devojke jele, 5. novembar 2020 20:08)

    # Link komentara

  765. Ma koji Kanga. To je loša odluka!
    (teniser, 5. novembar 2020 20:07)

    # Link komentara

  766. Sta ce nam Kanga, bez njega igramo dosta bolje.Covek jeste dao neke vazne golove sandistance pre 3 god, ali sad iz meca u mec pokusava isto i trosi lopte bez razloga.
    Drugo, Sanogo je toliki siledzija i grubijan da to nisam video.Vise steti timu, nego sto donosi koristi.Kad kiksne primimo gol, a cesto je i na granici crvenog kartona.
    (Mare, 5. novembar 2020 20:06)

    # Link komentara

  767. Jel moguće da u Genku sad igra 3 igraca koji su u do utorka imali Koronu, a sad odjednom mogu da igraju, a Ivanic i Kanga nisu mogli da igraju??? kako je to moguće?
    (Zvezdas, 5. novembar 2020 20:03)

    # Link komentara

  768. uhhh...puno posla za Sanoga.. dosta ofanzivna taktika, bice tesko
    (nikola, 5. novembar 2020 20:01)

    # Link komentara

  769. Goran Loznica, 05. novembar 2020 19:05) koliko je ovaj lik otišao u aut.
    (Maja, 05. novembar 2020 19:20)naša dobra bot Maja hahahaha
    (polizesnamjaja, 5. novembar 2020 19:58)

    # Link komentara

  770. Kada iprotiv koga igra moji partizan, što ga nema u ovim parovima?
    (Goran Lo, 05. novembar 2020 19:01)

    Grobar ne pise Partizan malim slovom, malo mudrosti ne bi smetalo.
    (107-66, 5. novembar 2020 19:58)

    # Link komentara

  771. Srecno zvezdo.
    (Zvezdas, 5. novembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  772. ИДЕМО ЗВЕЗДО, свим силама навалите на "поглавице"! ✊😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. novembar 2020 19:51)

    # Link komentara

  773. Kanga i Katai ne mogu zajedno, jer Kanga gusi Kataia i usporava igru Zvezde. Gavric je trebalo od starta da igra.
    (trampolina, 5. novembar 2020 19:48)

    # Link komentara

  774. Ne Kanga bre!
    (Aleksej, 5. novembar 2020 19:47)

    # Link komentara

  775. AJMO ZVEZDA
    (tegi debela striptizeta i novica trtoguz, 5. novembar 2020 19:46)

    # Link komentara

  776. Bolje igraju kad nema Stankovica haha
    (Српска Спарта, 5. novembar 2020 19:37)

    # Link komentara

  777. Crvena zvezda (4-1-4-1): Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Gobeljić - Sanogo - Ben, Kanga, Ivanić, Katai - Falćineli
    (joy, 5. novembar 2020 19:35)

    # Link komentara

  778. (Goran Loznica, 05. novembar 2020 19:05) ne očajavaj što ti je teško u životu, ti si uradio prvi korak ka izlečenju, priznao si problem.
    (Dragče, 05. novembar 2020 19:16)
    Ono kada Slavisa postane Dragce?
    (retardirani Mićan, 5. novembar 2020 19:34)

    # Link komentara

  779. Ne bi bilo lepše vesti da miljenica dobije šamar na svom terenu noćas. Ajmo belgijanci burazeri!
    (Teletabisi Sever, 5. novembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  780. Ja se nadam da će Zvezda pobediti da mogu pod deset različitih nikova da pišem hvalospeve na Zvezdin račun i sam sebi nakucavam pluseve iako sam okoreli grobar iako mi se plače kada pobedi Zvezda, ali su mi komentari ovde sve u životu, iako su dosadni, pošto sam usamljen i nemam nigde nikoga, nikada nisam imao ni devojku ni druga i pisanje ovde mi je sve, zato razumite me i dajte mi plusić jer sam bez ikakvog socihalno društvenog života.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 19:05) koliko je ovaj lik otišao u aut.
    (Maja, 5. novembar 2020 19:20)

    # Link komentara

  781. Ja se nadam da će Zvezda pobediti da mogu pod deset različitih nikova da pišem hvalospeve na Zvezdin račun i sam sebi nakucavam pluseve iako sam okoreli grobar iako mi se plače kada pobedi Zvezda, ali su mi komentari ovde sve u životu, iako su dosadni, pošto sam usamljen i nemam nigde nikoga, nikada nisam imao ni devojku ni druga i pisanje ovde mi je sve, zato razumite me i dajte mi plusić jer sam bez ikakvog socihalno društvenog života.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 19:05) ne očajavaj što ti je teško u životu, ti si uradio prvi korak ka izlečenju, priznao si problem.
    (Dragče, 5. novembar 2020 19:16)

    # Link komentara

  782. Ovako emotivna koreografija na sablasno tihom stadionu ledi krv u žilama...Pocivaj u miru mitropolite! Srecno zvezdo do evropskog proleca!
    (Mahatma Gandi, 5. novembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  783. Kada iprotiv koga igra moji partizan, što ga nema u ovim parovima?
    (Goran Lo, 05. novembar 2020 19:01) Mozda sledece sezone......
    (dr.mr, 5. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  784. Gledam danas Highlights iz meča protiv Slovana.... Duže traju nego izbori u USA. Hahah
    (Goran Loznica, 5. novembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  785. Kada iprotiv koga igra moji partizan, što ga nema u ovim parovima?
    (Goran Lo, 05. novembar 2020 19:01) probaj u rubrikama sećanja i istorija, možda tamo nađeš sa protiv koga igrate i kada.
    (wve, 5. novembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  786. Ja se nadam da će Zvezda pobediti da mogu pod deset različitih nikova da pišem hvalospeve na Zvezdin račun i sam sebi nakucavam pluseve iako sam okoreli grobar iako mi se plače kada pobedi Zvezda, ali su mi komentari ovde sve u životu, iako su dosadni, pošto sam usamljen i nemam nigde nikoga, nikada nisam imao ni devojku ni druga i pisanje ovde mi je sve, zato razumite me i dajte mi plusić jer sam bez ikakvog socihalno društvenog života.
    (Goran Loznica, 05. novembar 2020 19:05)pokusava biti duhovit pod tuđim nikom... Zaista neverovatno naporan kao i njegov šef
    (retardirani Mićan, 5. novembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  787. Biće gadno bez Rodića. Mnogo se taj čovek potcenjuje a on u formi je najbolji levi bek poslednjih 15 godina. Valjda će Gobelja pokrpiti pozadi, ako već napred ne zna ništa.

    1-0, 2-1, bilo koja pobeda nam je kao kuća. Gent je dobra ekipa. Hrabro momci, Zvezda!
    (detektiv kokni kol, 5. novembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  788. Ja se nadam da će Zvezda pobediti da mogu pod deset različitih nikova da pišem hvalospeve na Zvezdin račun i sam sebi nakucavam pluseve iako sam okoreli grobar iako mi se plače kada pobedi Zvezda, ali su mi komentari ovde sve u životu, iako su dosadni, pošto sam usamljen i nemam nigde nikoga, nikada nisam imao ni devojku ni druga i pisanje ovde mi je sve, zato razumite me i dajte mi plusić jer sam bez ikakvog socihalno društvenog života.
    (Goran Loznica, 5. novembar 2020 19:05)

    # Link komentara

  789. Црвена Звезда- Гент, утакмица две подједнаке екипе и за очекивати је да видимо занимљив дуел. Србски шампион је у благој предности због тренутне форме, околности, домаћег терена, али и за белгијску екипу је ово меч од великог значаја и сигурно је да ће у овој утакмици тражити излаз из тренутне кризе. За Звезду је најважније да уђе у ову утакмицу са самопоуздањем и циљем да се дође до победе, да екипа на терену пружи свој максимум и покаже све оно што су изградили у протеклом периоду, а то је све боља атмосфера и уиграност, као и добро уклапање тактичко-техничких детаља са играчима који имају искуство и знање да договорени план за утакмицу спроведу у дело. Потребна је храброст, борбеност и пре свега стрпљивост Звездиног тима. Никако не треба улазити у дуел са еуфоријом и превеликим очекивањима, јер је до коначне одлуке ко ће проћи групну фазу остало уз овај још три меча. Наравно, Звезди би победа много тога донела, али и нерешен исход или пораз, што се сви надамо да се неће догодити, ништа не би разрешили што се тиче стања у овој групи. Звезда има искусне играче са искуством играња ЛШ и ЛЕ, уигране, репрезентативце и сигурно је да неће потпасти у еуфорију и стварање притиска јавности и медија да је ово меч бити или не бити и да је победа очекивана и под морањем. Звезда је у налету, много тога иде у прилог србском шампиону и за очекивати је да одигра на високом нивоу и да дође до жељеног резултата, наравно победе, пре свега. Звездо, само храбро, јако и на победу! Идееемооо!
    (Милан, 5. novembar 2020 19:03)

    # Link komentara

  790. Kada iprotiv koga igra moji partizan, što ga nema u ovim parovima?
    (Goran Lo, 5. novembar 2020 19:01)

    # Link komentara