1. Prijatelju, ja mislim da i kod vas postoje ovakvi portali koji prenose sportske i ostale vesti. Odeš tamo fino i pročitaš šta se desilo sinoć u Ligi šampiona i komentarišeš na svom jeziku i ne nerviraš se zbog tudjeg jezika. Samo tamo idi na sekciju Liga prvaka, a ne šampiona, čisto da se ne zbuniš. Ili još konstruktivniji predlog, pošto nemaš pametnijeg posla, idi na neki slovenački portal, pa prokomentariši njihov izgovor država, gradova i slično. Baš me zanima da li bi svoju braću kritikovao kada izveštavaju o utakmici iz Nemčije i sl. Ovo nije provokacija, već predlog kako da sačuvaš svoje živce i ne ispadneš glup.
    (kom, 28. oktobar 2020 07:28)

    Osnovna razlika između Srba i Hrvata je to što bi Srbi voljeli da razumeju Hrvate, ali ne mogu, a Hrvati razumeju Srbe - iako to ne bi htjeli.
     (..., 28. oktobar 2020 09:52)

    # Link komentara

  2. Dobar meč ali suđenje Skomine nije bilo ni za Seriju D. Atalanta u više navrata teško oštećena. Molim nadležne da reaguju!
    (Rubentino Šarlatanski, 28. oktobar 2020 09:17)

    # Link komentara

  3. Pa kaze se Sapata.

    Samo se sad trebate odluciti da li ce te pisati kao cili posteni svit, ili po Vuku.
    (Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad, 28. oktobar 2020 07:40)

    # Link komentara

  4. @(Che, 27. oktobar 2020 23:36)

    Prijatelju, ja mislim da i kod vas postoje ovakvi portali koji prenose sportske i ostale vesti. Odeš tamo fino i pročitaš šta se desilo sinoć u Ligi šampiona i komentarišeš na svom jeziku i ne nerviraš se zbog tudjeg jezika. Samo tamo idi na sekciju Liga prvaka, a ne šampiona, čisto da se ne zbuniš. Ili još konstruktivniji predlog, pošto nemaš pametnijeg posla, idi na neki slovenački portal, pa prokomentariši njihov izgovor država, gradova i slično. Baš me zanima da li bi svoju braću kritikovao kada izveštavaju o utakmici iz Nemčije i sl. Ovo nije provokacija, već predlog kako da sačuvaš svoje živce i ne ispadneš glup.
    (kom, 28. oktobar 2020 07:28)

    # Link komentara

  5. Б92 се увек пажљиво односио према нашем језику, па је и овог пута коректно пренео име Сапата. А они што се смеју, смеју се себи, укључујући и оног Далматинца који није баш разумео о чему се ради.
    Пре пар година су се такви исти на овом сајту кидали од смеха на име Шафаржова, пошто они, је ли, сматрају да треба да буде по енглески - Сафарова.
    (А. Петров, 28. oktobar 2020 04:24)

    # Link komentara

  6. Duvan Zapata se pise, izgovara se Duvan Sapata.
    Kako izgovarate prezime glumca Arnold-a Schwarzenegger-a? Da li kazete Svarceneger ili Schvarzenegger (posto slova w nema u srpskom i hrvatskom jeziku)? Ili kad stranci ne znaju da izgovore slovo ć (npr. kazu Djokovik umesto Djoković).
    (Razlika, 28. oktobar 2020 01:29)

    # Link komentara

  7. Au šta se ovde priča.
    Tadić na 6 utakmica u Holandija 4 golova, 2 asistencije.
    Prošle sezone u svim takmičenjima na 42 utakmice 16 golova i 21 asistencija.
    O pretprošloj da ne govorim.
    Danas nije igrao na prirodnoj poziciji, igrao je na sredini terena.
    I onda će fudbalski stručnjaci iz Srbije da komentarišu fudbal? Zemlja u kojoj svako 'zna' i igra fudbal a repka ne može da se plasira na EP 20 godina
    (Fanatik, 28. oktobar 2020 00:59)

    # Link komentara

  8. Sick@ Ovo nije provokacije medutim nadasve je smisno kako vi prevodite imena igraca, poznatih, stranih gradova i stranaca u biti. Zamisli da dodes recimo zivit u Englesku i kazes ja sam Ivan i oni te zovu John. Sapata?? Covik se zove Duvan Zapata. Dok sam bija dosta mlađi u skoli smo za vrime nezanimljivih sati imali jedan hobi. Pisali bi momcadi ali kako ih vi u Srbiji izgovarate i to bi uvik bija urnebes. Mnogo smo neopravdanih dobili zbog smijanja i neartikuliranih zvukova. Meni najdrazi je uvik bija Džo Kol:))) Mislim covik se zove Joe Cole. Uostalom bilo bi bolje za vas jer bi znali ispravno pisat strana imena pocevsi od gradova, poznatih osoba....A di je Ašli Kol, Širer, Gas/konj, Šmajhel ili glumci Đef Briđes...A smeta nam kad na zapadu izbace kvacicu na prezimenu. Evo neka konstruktivna kritika, dakle ne provokacija
    (Che, 27. oktobar 2020 23:36) Druze, a kako se izgovara Joe Cole? Jel kazemo Kol ili Cole? I sto da mu ucim ispravno da mu pisem ime? Imas i ime Jo i Joe, a isto se izgovara. Tupavi zapadnjaci ne mogu da nauče da izgovore Đoković onako kako ga mi izgovaramo evo 15 godina! Cak ni Novak - uvek je Nouvak ili Nikola - uvek Nikoula. Jos ih na proslogodisnjem All Star-u Nikola Vučević učio da su obojica Nikola a ne Nikoula, ali dzaba - tupanderi ostaju tupanderi i ne mogu da izgovore ONAKO KAKO PISE. Interesantno da npr. pol position ne izgovaraju poul, nego normalno pol. I zato ce za nas Srbe npr. Mektomini da se pise kako ga i izgovaramo a ne McTominay.
    (vss, 28. oktobar 2020 00:46)

    # Link komentara

  9. Pored ovog Tadica i Ognjen Koroman izgleda kao Maradona
    (Xnodeh,plavi bechar, 28. oktobar 2020 00:20)

    # Link komentara

  10. Sick@ Ovo nije provokacije medutim nadasve je smisno kako vi prevodite imena igraca, poznatih, stranih gradova i stranaca u biti. Zamisli da dodes recimo zivit u Englesku i kazes ja sam Ivan i oni te zovu John. Sapata?? Covik se zove Duvan Zapata. Dok sam bija dosta mlađi u skoli smo za vrime nezanimljivih sati imali jedan hobi. Pisali bi momcadi ali kako ih vi u Srbiji izgovarate i to bi uvik bija urnebes. Mnogo smo neopravdanih dobili zbog smijanja i neartikuliranih zvukova. Meni najdrazi je uvik bija Džo Kol:))) Mislim covik se zove Joe Cole. Uostalom bilo bi bolje za vas jer bi znali ispravno pisat strana imena pocevsi od gradova, poznatih osoba....A di je Ašli Kol, Širer, Gas/konj, Šmajhel ili glumci Đef Briđes...A smeta nam kad na zapadu izbace kvacicu na prezimenu. Evo neka konstruktivna kritika, dakle ne provokacija
    (Che, 27. oktobar 2020 23:36)

    najsmesnije je kako vi pisete imena stranih gradova u originalu, a imena drzava gde se ti gradovi nalaze, pisete na hrvatskom. zasto imena azijskih i arapskih gradova ne pisete na originalnom jeziku?
    (nije nego, 28. oktobar 2020 00:05)

    # Link komentara

  11. Ocena 6,4 uz gol. Nema šta zlatnu loptu za druga Tadića.
     (cxy, 27. oktobar 2020 23:37)

    # Link komentara

  12. Sick@ Ovo nije provokacije medutim nadasve je smisno kako vi prevodite imena igraca, poznatih, stranih gradova i stranaca u biti. Zamisli da dodes recimo zivit u Englesku i kazes ja sam Ivan i oni te zovu John. Sapata?? Covik se zove Duvan Zapata. Dok sam bija dosta mlađi u skoli smo za vrime nezanimljivih sati imali jedan hobi. Pisali bi momcadi ali kako ih vi u Srbiji izgovarate i to bi uvik bija urnebes. Mnogo smo neopravdanih dobili zbog smijanja i neartikuliranih zvukova. Meni najdrazi je uvik bija Džo Kol:))) Mislim covik se zove Joe Cole. Uostalom bilo bi bolje za vas jer bi znali ispravno pisat strana imena pocevsi od gradova, poznatih osoba....A di je Ašli Kol, Širer, Gas/konj, Šmajhel ili glumci Đef Briđes...A smeta nam kad na zapadu izbace kvacicu na prezimenu. Evo neka konstruktivna kritika, dakle ne provokacija
    (Che, 27. oktobar 2020 23:36)

    # Link komentara

  13. Kako je ono penal za Ajaks? Valjda bi trebalo indirektan udarac zbog opasne igre.
    Nešto mi je u sećanju da se to tako sudilo. Moguće da je i promenjeno to.
     (plato, 27. oktobar 2020 23:25)

    # Link komentara

  14. Dule je van forme ove sezone, nažalost. Nadam se da ga Tumba neće staviti u prvih 11 protiv Škotske u Beogradu.
    (Rale CG, 27. oktobar 2020 23:20)

    # Link komentara

  15. hahahahah hvala za Sapata ulepšali ste mi veče...
     (Blue moon 2232, 27. oktobar 2020 23:16)

    # Link komentara

  16. Vreme za penziju Tadicu, jbg...
    (2CRAZY, 27. oktobar 2020 23:15)

    # Link komentara

  17. Tadićev gol nakon smešnog penala.
     (Forza Dea, 27. oktobar 2020 23:15)

    # Link komentara

  18. titula "zanenik kapitena reprezentacije Srbije".
     (Pravi Njegos, 27. oktobar 2020 23:11)

    # Link komentara

  19. iskreno sudija los. prvo- crveni karton đon nad golmanom atalante na pocetku utakmice (kud je golman jos i cisti đon,mozda se trebao previjat na podu). drugo- nije bio penal za ajaks. trece- penal za atalantu cist ko suza ruka ne znam sta je vise penal. i ostalo je sudio lose.
    (ivo, 27. oktobar 2020 23:09)

    # Link komentara

  20. Ovaj Tadic stvarno pojma nema. Izgubio 8 lopti iznudio 2 faula .Spor , spor , spor da ja nemam reci.
     (sasa, 27. oktobar 2020 23:06)

    # Link komentara

  21. Duhan Sapata GOAT!
     (VarSoba, 27. oktobar 2020 23:04)

    # Link komentara

  22. Sapata, cutanje me strasno zamara. Bele noci vetar samara...
     (Liverpool Man, 27. oktobar 2020 23:03)

    # Link komentara

  23. Tako je.. Bre
    (Milos, 27. oktobar 2020 23:01)

    # Link komentara

  24. Kakav bre Sapata hahahahahah
    (Пфк Бгд, 27. oktobar 2020 23:01)

    # Link komentara

  25. Sapata? Ahahhahahahhaha
     (sick, 27. oktobar 2020 22:58)

    # Link komentara