1. Dobro se secam te godine, nisam navijac Beogradskih klubova ali u ta vremena Sam navijao da neki od nasih klubova udje u LS. Dzajic je od prodaje Drulica I Bunjevcevica zaradio prego 30 miliona ondasnji Maraka sto je bila neverovatna lova nada a I sada bi. Za napad na LS doveden je Spalevic I Orahovac(da da) to Sam prebacio drugu, inace zvezdas do srzi, rekao je ma ne bi Dzaja, on je legenda...eto precednik GA je vadio iz zatvora 10 godina kasnije, e moj Dzajicu
    (Dvojnik, 26. oktobar 2020 22:48)

    # Link komentara

  2. Način na koji je uhapšen sasvim dovoljno govori o nečasnim namerama ljudi koji su to naredili. Taj medijski cirkus nije imao cilj neko isterivanje pravde već verovatno neki privatni razlog. Gde su veći lopovi tada? Da li se u ovoj zemlji uopšte hvataju veliki lopovi!? Pa, koliko se sećam tad se smenjivala vlada i nova je zahtevala da se reši slučaj Džajić pre njihovog stupanja na dužnost. Nisu hteli ništa da imaju sa tim slučajem. Čak mislim da je i pokojni Buturović bio kolateralna šteta ovoga slučaja...
    (Bok, 26. oktobar 2020 21:32)

    # Link komentara

  3. Bolje je da ćutiš.

    Da je ovo država a ne banana republika ti i tvoji saradnici bi bili na doživotnoj zbog potkradanja Zvezde i teške utaje poreza i pranja novca.

    Takodje i tvoje ćerke i cela tvoja porodica koja se koristi i baškari u novcu pokradenih gradjana Srbije.

    Dodta je više utaje poreza i kradje od gradjana i države Srbije.

    Kako ste se osilili uskoro možete očekivati besni narod na vratima svih vaših imovina i oduzimanje onoga što pripada svima nama poštenim gradjanima Srbije!
    (Zvezdan, 26. oktobar 2020 18:56)

    # Link komentara

  4. @mrgud

    bas zbog svega sto si naveo Dzajic treba da dokaze da nije ni za sta od toga kriv i da trazi debelu odstetu od drzave koja mu je uradila to sto je uradila ... iskreno govereci verovatno je uzimao procenat, kao neka predevolutivna faza onog sto se danas naziva fudbalskim menadzerima i gotovo sigurno isti nije bio pokriven poreskim prijavama, za sta je na kraju i optuzen ... samo nasa poreska uprava ne zna ili mnogo verovatnije nece da radi svoj posao i da jednostavnim presekom prijavljenih prihoda i imovinskog stanja utvrdi neslaganja - samo tu bi Dzajic bio poslednja rupa na svirali
    (marica, kriv, razumevanje..., 26. oktobar 2020 16:18)

    # Link komentara

  5. Poznato je Dzajicevo "postenje". Taj je imao procenat u svakom transferu i svakoj vecoj nabavci za Zvezdu. To sto je bio vrstan fudbaler ne daje mu pravo da se bavi cim hoce.
    (Doom, 24. oktobar 2020 09:22)

    A Zeka i Bjeka to nisu radili?
    (Futre, 26. oktobar 2020 08:09)

    # Link komentara

  6. Ne znam da li je iko od ovih, što su ubedjeni da je Džajić ukrao novac, pratio sudski proces, protiv njega, koliko godina ima i da li je licno, u nedostatku drugog zadovoljstva, srećan, kada nekog poznatog i uspešnog sruse. Počelo je javnim hapšenjem, na način na koji ni najveći kriminalci nisu hapšeni. Nakon hapšenja mu je odredjen šestomesečni istražni pritvor. Tada je ispitivano eventualne malverzacije u vezi sa Drulicevim transferom. Tih 6 meseci sudstvu nije bilo dovoljno za podizanja optužnice. I umesto da ga puste, ili podignunoptuznicu, oni mu odredjuje novi pritvor da bi ispitali proneveru u transferu narednog igrača. Posle isteka tog drugog pritvora, sve je bez podizanja optužnice ponovljeno i treći put. Čoveka su tri puta po 6 meseci držali u pritvoru, ispitujući eventualne malverzacije u tri različita transfera, a da pri tom ni godinu i po dana, od pocetka prve istrage, odnosno godinu dana od završetka iste, nije praktično podignuta optužnica. Pri tom je dug CZ, koja je u njegovo vreme bila više nego finansijski stabilna, počeo rapidno da raste. Naravno niko od tih za čije je vreme upravljanja, dug enormno rastao nije procesuiran. Meni tu nešto debelo smrdi, i deluje mi više nego očigledno da je bio cilj držati ga, svo to vreme, daleko od neke funkcije, i naravno max ga oblatiti.
    (Vladan R, 25. oktobar 2020 18:55)

    # Link komentara

  7. legendo,bruka je sto i ti krijes istinu,a narod nezna sta je tacno!dok ti ne izneses istinu,narod ce da te pljuje,a da li sme da ispricas svoju pricu?
    (tomi, 25. oktobar 2020 17:31)

    # Link komentara

  8. Red bi bio da reagujes na ovolike optuzbe i pokazes papire u tvoju korist da vidimo ko je u pravu. Izgleda da u tvoju nevinost samo Toma i njegov naslednik jos veruju a za ostale narocito one iz "tvog" kluba si i dalje neposten covek.
    (moreplovac, 25. oktobar 2020 10:14)

    Брука је да ти морепловац добијеш 7 плусева и 0 минусева на ово???

    Цео државни апарат је истраживао Драгана Џајића скоро 5 година и нису нашли ништа што би довело до оптужнице. Зар заиста мислиш да би Драган Џајић требало да нешто доказује да није? Рецимо нек докаже да није убио Кенедија и Ђинђића и тебе? Или да није део Пинк Пантер банде? Или да није масон? Или да није део ККК? Хајде да докаже да не навија за Партизан? Или да није фалсификовао изборе у САД? Или да није наместио титулу Обилићу?

    Да ти сад не објашњавам зашто се све невиност подразумева а кривица доказује...нећеш разумети. А те из његовог клуба је ставио онај чији син води навијаче твог клуба...
    (Мргуд, 25. oktobar 2020 14:08)

    # Link komentara

  9. Dzajicu ako si covek kad procitas ove silne komentare opet se javi.
    Red bi bio da reagujes na ovolike optuzbe i pokazes papire u tvoju korist da vidimo ko je u pravu. Izgleda da u tvoju nevinost samo Toma i njegov naslednik jos veruju a za ostale narocito one iz "tvog" kluba si i dalje neposten covek.
    (moreplovac, 25. oktobar 2020 10:14)

    # Link komentara

  10. Na Drulića se vodio račun u Komercijalnoj banci a on to nije ni znao. Tako je počelo.
    (Jole, 25. oktobar 2020 09:38)

    # Link komentara

  11. Doticni je aboliran u politicke svrhe. Dakle,nije oslobodjen optuzbe vec je proces prekinut odlukom predsednika Srbije sve zarad skupljanja politickih poena.
    (Istine radi, 25. oktobar 2020 07:47)

    # Link komentara

  12. @Циник
    Да инсистира да се донесе ослобађајућа пресуда!? Па оптуженик баш и није у позицији да на томе инсистира. Хтео си вероватно да кажеш да инсистира да се процес доведе до краја. То је већ нешто друго. Али зашто би и то радио, чак и ако је поштен и нема дилему у вези своје невиности? Како да верује правосуђу које га 5 година исцрпљује монтираним оптужбама? Како да буде сигуран да ће пресуда бити ослобађајућа? Инстинкт за самоодржањем је много јак када нас неко притера уза зид и угрози интегритет. Поготово ако то уради служећи се нечасним средствима. Ту падају сва морална начела о којима пишеш. Њему се указала шанса да изађе из зачараног круга и зграбио је са обе руке. Покушај да се ставиш у његову кожу и размисли како би поступио.
    (Лако је причати, 25. oktobar 2020 07:47)

    # Link komentara

  13. Zato si i klicao Aco Srbine,zato sto si posten
    (Drmr, 24. oktobar 2020 22:23)

    # Link komentara

  14. Kakvi "navijači" , kakva "liga", kakvo "suđenje na utakmicama", kakvo izveštavanje u "medijima", takva i "legenda".
    (Diogen, 24. oktobar 2020 18:45)

    # Link komentara

  15. Лајте КЕРЕ ГРОБАРСФЕЛДА...
    ЏАЈА - СИНОНИМ ЗА УСПЕХ и вечиту тугу малих комшија!
    (Добривоје, 24. oktobar 2020 18:15)

    # Link komentara

  16. Ne, bruka je to sto nisi u zatvoru.
    (Tirana, 24. oktobar 2020 17:50)

    # Link komentara

  17. Dok si igrao fudbal vozio si ficu I ziveo na Karaburmi a onda se dokopao Zvezdine kase pa si napravio vilu na Dedinju a cerke ti trose vise nego Trampove cerke a ti si kao posten ??
    (Tamara pepeljuga, 24. oktobar 2020 17:27)

    # Link komentara

  18. Bruka je što pored tebe svi nisu odgovarali. I još treba da robijaš.
    (Milan Djordjevic, 24. oktobar 2020 17:24)

    # Link komentara

  19. UGASITI KLUBOVE ILI DATI NEKOM STRANCU DA VODI. BOLJE ZA PRAVE NAVIJACE.

    OVI SAMO LOPUZAJU KAO I DOTICNI KOJI SE OGLASIO U TEKSTU.
    (Dušan R., 24. oktobar 2020 16:57)

    # Link komentara

  20. Bruka je što je aboliran i što nije osuđen za lopovluk! Sve je dokazano i dokumentovano ali su mu oprostili i sam to zna ali se pravi blesav! Da ova država ima neke zakone on bi robijao a nelegalno stečena imovina bi mu bila konfiskovana.
    (Kum Žoržo, 24. oktobar 2020 16:48)

    # Link komentara

  21. Nikolićeva "abolicija" je bila nezakonit, neustavan čin zbog kog je trebalo i Nikolić da bude smenjen, a ovako je bio ucenjen.
    Predsednik ne može da ukine sudski proces i opozove optužnicu. Može, a to i znači "abolicija", da ukine izvršavanje kazne nakon tako donete presude suda.
    Nije to bio prvi slučaj flagrantnog kršenja Ustava kojim se izvršna vlast (predsednik i vlada) postavlja iznad sudske (ili zakonodavne). Ipak, može se reći da je od tada to postala rutina i maltene svakodnevna praksa.

    Naravno da Džajić ne može nikoga da tuži jer bi tako samo vratio predmet u sudski proces, upravo ono što je Nikolićevom "abolicijom" sprečeno. Džajić nikada nije oslobođen krivice; ako nije kriv, on je jednako oslobođen prava da na sudu dokaže odsustvo krivice. Ne znam, niko ne zna da li je Džajić kriv, ali njegova saglasnost da bude trajno u takvom pravnom limbusu ukazuje ili da jeste kriv, ili da je i prethodno bio oruđe vlasti. Pa ne može (ni) on da za klevetu tuži (prethodnog) tužioca po privatnoj tužbi, može samo da tuži državu Srbiju, na primer u Strazburu. Ne vidim ni jedan razlog zašto to nije uradio još onda. Osim naravno ako jeste kriv, a za svoju nevinost se bori preko tabloida, optužujući neke koje samo on "zna ko su".
    (CATAPA, 24. oktobar 2020 16:43)

    # Link komentara

  22. Bogami i meni bi neprijatno bilo da pričam o tome...no Džale reci nam šta uradiste sa parama?
    (Jeste....farbamo, 24. oktobar 2020 16:38)

    # Link komentara

  23. Pa "insajder" vas je ogolio do koske...inace partijska policija ne bi ni reagovala,nego su zbog bruke morali...
    (Ying, 24. oktobar 2020 16:37)

    # Link komentara

  24. Sta su mu uradili? Zato je morao biti aboliran, kad tuzba nije mogla biti odbacena. Sta je on uradio Zvezdi, to treba da se pita. Dokazi su pokazani crno na belo u Insajderu.
    (ninepi, 24. oktobar 2020 15:25

    Kakvi dokazi su pokazani u insajderu protiv Dragana Dzajica!?...pisete samo da bi opljunuli ovog coveka,a nemate pojma,ili ne zelte da imate...svi iole informisaniji u BG-u,su znali sto je to uradjeno,i ko mu je to smestio,samo sto se sad mnogi foliraju,i pokusavaju i dalje da blate ovog coveka,narocito navijaci kluba koji kmece zadnjih godina,kako zbog fudbala tako i zbog kosarke.Niu se pitali kako to bas Dragan Dzajic da bude samo procesuran i Cvetkovic sa njim,a ne neki iz njihovog kluba,za koje su oni godinama skandirali da su lopovi,ispade samo Dzaja neposten.Jos je pokojna Verica Barac iz agencije za borbu protiv korupcije,nekoliko puta isticala da postoje mnoge nepravilnosti i cudne okolnosti,oko podizanja optuznice protiv Dzaje,a u to vreme kada su ga uhapsili,vec 4 godine je bio van kluba.
    (bsrsbg, 24. oktobar 2020 16:36)

    # Link komentara

  25. Džaja legenda i postao je sužanj nepravedno .
    (Deli, 24. oktobar 2020 16:34)

    # Link komentara

  26. Bože mili šta čovek sve ovde može da pročita. Pazi teoriju ugovor 25 a prijavili 20. Ajde momak prst na čelo. Valjda taj koji je kupio i platio ima ugovor. I tamo piše cifra. Ako je 25 milion onda je toliko. Te pare ne dobija Drulić već klub i tu nema šta da je Drulić oštećen
    (Zvezda, 24. oktobar 2020 15:17)

    Izgleda da je bas tako radio. Zato su i morali da ga aboliraju jer drugacije da bude na slobodi nije moglo. Lopina matora.
    (ej bre, 24. oktobar 2020 16:29)

    # Link komentara

  27. Jedino je sramota sto su te abolirali i posle samarali. Zasto Covic nije odgovarao za samaranje?
    (ej bre, 24. oktobar 2020 16:27)

    # Link komentara

  28. Dokazano da je proneveren novac od transfera Drulića u Saragosu.Da postoje institucije i pravda u Srbiji Partizan i Zvezda bi i dan danas igrali ABC BEOGRADSKU LIGU.Nego su pomilovani i ostavljeni da se PERE PRLJAVI NOVAC KOJEKAKVIH,POLITIČARA,KRIMINALAC I MENADZERA...Molim vas nemojte više pričati o POŠTENJU sramota je više.
    (Dragan Arsenović, 24. oktobar 2020 16:15)

    # Link komentara

  29. ..ne bih da se ponavljam,ali ..zna se ko ovde voli da krade..
    (vojni put, 24. oktobar 2020 16:06)

    # Link komentara

  30. Ko o čemu...
    (BOPE, 24. oktobar 2020 16:01)

    # Link komentara

  31. Pa sto ih ne tuzi, mogao bi dobiti jos novaca da njegova bahata porodica razbacuje po svetu
    (ninepi, 24. oktobar 2020 15:27)

    # Link komentara

  32. dzaja je sklonjen da ne bi smetao, jer je druga ekipa trebala da upravlja zvezdom.
    seti se ako nisi klinac,ko se tada druzio sa pixijem?
    pa onda rasulo,pa lukic i vesic...
    pare su samo nestajale...

    da se ne zaboravi,posle sklanjanja dzaje taj klub je u minusu od 20-60 mil evra,do dana danasnjeg.

    ako ti je lakse ,
    veruj u bajku da su dzaju uhapsili "veliki grobari" dacic i tadic...?!

    ps. ako hapsis dzaju,onda u istom danu hapsis 5000 ljudi u srbiji za isto krivicno delo!!!
    zato je hapsenje ,sa sve kamerama, velika sramota za drzavu !!
    (belgrado, 24. oktobar 2020 12:53)

    Vesićev izum je ja ti platim ovoliko a ti meni vratiš deo. Pokušavao da se uglavi u UO ali mu nije uspelo ali je zato uglavio ženu koja je vodila finansije. Jedva su je najurili iz kluba kada je sklonjen Lukić. Taj izum je smišljen kada su on i Žika pauk stvarali evropsku Zvezdu u koparci. Plaćali Sagadina više nego što je dogovoreno a onda ovaj u kešu vraćao razliku. Onda je iz DS preleteo u SNS i dalje sprovodi svoj izum u Beogradu. Estradne zvezde za doček Nove godine,, razni gradjevinski radovi
    (johny, 24. oktobar 2020 15:25)

    # Link komentara

  33. Sta su mu uradili? Zato je morao biti aboliran, kad tuzba nije mogla biti odbacena. Sta je on uradio Zvezdi, to treba da se pita. Dokazi su pokazani crno na belo u Insajderu.
    (ninepi, 24. oktobar 2020 15:25)

    # Link komentara

  34. Dotični gospodin je mogao da osvoji i kup šampiona Marsa,Meseca i vasione ali je lopov i to niko ne može da ospori.Bio je na čelu kluba kada je ukradeno 5 miliona maraka.Transfer Drulića je koliko se sećam bio 25 miliona maraka a dotični gospodin i uprava su prijavili transfer od 20 miliona maraka.Dakle maznuli su 5 miliona.Kao predsednik on treba za to da odgovara a ne neka čistačica koja je radila u klubu.Nije ona ukrala te pare. Najgore od svega je to što ga je SNS oslobodio tužbe a trebao je da bude osuđen na robiju.Ovde neko pišu aboliran od strane predsednika.Aboliraju se osuđenici koji su odležali 2/3 kazne a ne neko dok traje sudski proces.Dakle pravnici mogu da vam kažu koliko je zakona tu prekršeno. Ono štp je najbolje u svemu ovome je to da Zvezdu vode velike ličnosti dr.Terzić i Dzajić za koje su poslate interpolove poternice i koji su trebali da budu osuđeni. Dakle Zvezdaši nemojte ovde da pišete o tome kako je osvojio kup šampiona,Tojota kup i kako je mogao da osvoji tituli šampiona svemira,to sve znamo.Ovde je tema lopovluk za vreme njegove vladavine i kako je na volšeban način oslobođen pravde.
    (Mirijevac, 24. oktobar 2020 13:58)

    Bože mili šta čovek sve ovde može da pročita. Pazi teoriju ugovor 25 a prijavili 20. Ajde momak prst na čelo. Valjda taj koji je kupio i platio ima ugovor. I tamo piše cifra. Ako je 25 milion onda je toliko. Te pare ne dobija Drulić već klub i tu nema šta da je Drulić oštećen
    (Zvezda, 24. oktobar 2020 15:17)

    # Link komentara

  35. bruka moj Dzajo samo takva, ali to su ti ljudi bez obraza, takvi bi i rodjenu majku prodali, ali vraca im se, ali ne treba ih zaliti uopste, takvima ako das samo i trunku nade, postaju jos gori nego sto su bili...zato pamet u glavu
    (..., 24. oktobar 2020 15:17)

    # Link komentara

  36. Druliću na njegove oči ukrao milione koliko se bio osilio. Falsifikovao potpis i prebacio pare na svoj račun.
    To je toliko bilo očigledno da su morali uz kamere da ga hapse kao primer. Da je potrajalo to stanje u društvu danas bi Srbija bila skoro kao Švedska.
    (Teša, 24. oktobar 2020 15:15)

    # Link komentara

  37. Pa nije da baš ništa nije uradio. Niko mu ništa ne bi zamerio ali ćinjenice(papiri) govore suprotno.
    (Grr, 24. oktobar 2020 15:08)

    # Link komentara

  38. Bruka je sto je dozvolio da ga Vucic abolira pa sada mora da mu se klanja do zemlje. Da je bio posten, ne bi prihvatio aboliranje vec bi i sistirao ako je posten da se donese oslobadjajuca presuda. Aboliranjem, poene je dobio samo Vucic kod navijaca Zvezde a Djajic je ostao sa sumnjom da je mesetario i uzimao pare. Posten covek nema dilemu o tome da li je kriv.
    (Cinik, 24. oktobar 2020 15:08)

    # Link komentara

  39. Znam pouzdano iz prve ruke da je Džajić nevin, ne postoji ništa ni za hapšenje ni za sud, znači svi ovi što pišu drugačije lažu i pokazuju kakvi su neljudi, Džćajiću poštovanje i samo poštovanje.
    (Kikujiro, 24. oktobar 2020 14:52)

    # Link komentara

  40. Šestić je tek u Olimpijakosu, posle godinu dana, kad je produžavao ugovor, saznao da mu se Džaja ugradio u transfer i to na njegovu štetu. Tada su se posvađali.
    (PV, 24. oktobar 2020 14:52)

    # Link komentara

  41. bruka si ti bedni lopove
    (antifasista, 24. oktobar 2020 14:51)

    # Link komentara

  42. @Mirijevac

    A kako ti to sve znas jer govoris sa takvom sigurnoscu da si nas sve zaintrigirao :)? Nesto znas ili tvoja cista logika?
    (Aleksandar, 24. oktobar 2020 14:26)

    # Link komentara

  43. Dzaja i pojedinci su uzurpirali klub i radili su sta su hteli.
    Bilo je tu i trenera mladjih kategorija, cije se slike postavljaju ovih dana kao fenomenalne generacije sa Dzajom a
    lupali su samare deci, koja su trenirala a kasnije recimo da nije dogurao do trenera prvog tima.
    Sve se to zna.
    Klub treba prepustiti narodu da isti preuzme kroz kupovinu akcija i
    da sam isti vodi.
    Ne zna se ko je vlasnik, osim kada treba zapusiti rupe i daj Vucicu,
    pomagaj, dovedi nam sponzore sa milionima, koje ce potrositi
    na promasaje.
    (Fonseca, 24. oktobar 2020 14:24)

    # Link komentara

  44. Looive vrati pare pa u zatvor
    (duki, 24. oktobar 2020 14:18)

    # Link komentara

  45. @Gvozden
    Bolece ga uvo da u osmoj deceniji zivota tuzi svoje krvnike i dokazuje nevinost na sudu. Kao prvo, ne dokazuje se nevinost, dokazuje se krivica. Svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv. Drugo, svako ko ima tri cuke u glavi kloni se suda ako je ikako moguce. Cak i uredjenim drzavama, a kamoli u Srbiji koja je sve samo ne pravna drzava. Sta on ima koga sad da tuzi pod stare dane? Zar ponovo da kroz proces prozivljava sve sto mu se dogadjalo? Ionako mu je zdravlje uruseno montiranim procesom, zar treba jos jednim da ga dokrajci? Dzaji zelim sve najbolje i da ostatak zivota provede u zdravlju i porodicnoj sreci. Bog sve vidi.
    (Zvezda Pancevo, 24. oktobar 2020 14:16)

    # Link komentara

  46. @ vaxilar

    Ne pričaj glupost. Taj tim sastavljen od domaćih igrača, sa kojim je Piksi igrao lep fudbal i uzeo dve duple krune zaredom, je osim jednog ili dva igrača selektora Džajić. Piksijevom kupovinom stranaca, krenuli su dugovi kupovina mačaka u stanu ii sa svakom narednom upravom je bilo sve gore i gore. On je kad je video šta je uradio na sredini sezone pobegao glavom bez obzira.
    (Vladan R, 24. oktobar 2020 14:14)

    # Link komentara

  47. @ vaxilar

    Ne pričaj glupost. Taj tim sastavljen od domaćih igrača, sa kojim je Piksi igrao lep fudbal i uzeo dve duple krune zaredom, je osim jednog ili dva igrača selektora Džajić. Piksijevom kupovinom stranaca, krenuli su dugovi kupovina mačaka u stanu ii sa svakom narednom upravom je bilo sve gore i gore. On je kad je video šta je uradio na sredini sezone pobegao glavom bez obzira.
    (Vladan R, 24. oktobar 2020 14:13)

    # Link komentara

  48. Da si fudbalska legenda- jesi. A da li je bruka ili nije to su trebali sudski organi da kažu, na kraju te abolirali
    (mikac678, 24. oktobar 2020 14:10)

    # Link komentara

  49. Fudbalski klubovi su u to vreme funkcionisali na taj nacin Ne samo klubovi nego cela drzava. Veci deo poslovanja se odvijao "na ruke". Niko nije mogao da opstane da npr plati pored od prodaje igraca, pa onda kad od ostatka para kupuje igraca, i na to plati porez, a onda i plati porez na platu tom igracu..
    Predsednici ostalih klubova u to neko vreme su bili Arkan, Bulic, Terzic, jedan policijski klub..Arkana i Bulica zvi znamo cime su se bavili. Terza takodje tada zavrsio na poternici. Bjeka&Zeka nekako u to vreme imali neodlozna posla van zemlje i jedino njih niko nije jurio?? Poslovali posteno? Jeste, a onda je mrmot zavio cokoladu u foliju. Uostalom pogledajte Insajderov serijal "Fudbalska mafija"..
    (Nele, 24. oktobar 2020 14:04)

    # Link komentara

  50. @Kao veliki partizanovac kažem da je bruka šta su uradili Džajiću i da mi partizanovci prvi treba da odgovaramo za krađu.
    (Šandu, 24. oktobar 2020 13:33)


    Poslednji stadijum RSB bota kad ostane bez argumenata :)....eeeee a nekada je Generalstab slao ozbiljne spinere i prodavce magle....
    (Tri tackice, 24. oktobar 2020 14:00)

    # Link komentara

  51. Dotični gospodin je mogao da osvoji i kup šampiona Marsa,Meseca i vasione ali je lopov i to niko ne može da ospori.Bio je na čelu kluba kada je ukradeno 5 miliona maraka.Transfer Drulića je koliko se sećam bio 25 miliona maraka a dotični gospodin i uprava su prijavili transfer od 20 miliona maraka.Dakle maznuli su 5 miliona.Kao predsednik on treba za to da odgovara a ne neka čistačica koja je radila u klubu.Nije ona ukrala te pare. Najgore od svega je to što ga je SNS oslobodio tužbe a trebao je da bude osuđen na robiju.Ovde neko pišu aboliran od strane predsednika.Aboliraju se osuđenici koji su odležali 2/3 kazne a ne neko dok traje sudski proces.Dakle pravnici mogu da vam kažu koliko je zakona tu prekršeno. Ono štp je najbolje u svemu ovome je to da Zvezdu vode velike ličnosti dr.Terzić i Dzajić za koje su poslate interpolove poternice i koji su trebali da budu osuđeni. Dakle Zvezdaši nemojte ovde da pišete o tome kako je osvojio kup šampiona,Tojota kup i kako je mogao da osvoji tituli šampiona svemira,to sve znamo.Ovde je tema lopovluk za vreme njegove vladavine i kako je na volšeban način oslobođen pravde.
    (Mirijevac, 24. oktobar 2020 13:58)

    # Link komentara

  52. Dotični gospodin je mogao da osvoji i kup šampiona Marsa,Meseca i vasione ali je lopov i to niko ne može da ospori.Bio je na čelu kluba kada je ukradeno 5 miliona maraka.Transfer Drulića je koliko se sećam bio 25 miliona maraka a dotični gospodin i uprava su prijavili transfer od 20 miliona maraka.Dakle maznuli su 5 miliona.Kao predsednik on treba za to da odgovara a ne neka čistačica koja je radila u klubu.Nije ona ukrala te pare. Najgore od svega je to što ga je SNS oslobodio tužbe a trebao je da bude osuđen na robiju.Ovde neko pišu aboliran od strane predsednika.Aboliraju se osuđenici koji su odležali 2/3 kazne a ne neko dok traje sudski proces.Dakle pravnici mogu da vam kažu koliko je zakona tu prekršeno. Ono štp je najbolje u svemu ovome je to da Zvezdu vode velike ličnosti dr.Terzić i Dzajić za koje su poslate interpolove poternice i koji su trebali da budu osuđeni. Dakle Zvezdaši nemojte ovde da pišete o tome kako je osvojio kup šampiona,Tojota kup i kako je mogao da osvoji tituli šampiona svemira,to sve znamo.Ovde je tema lopovluk za vreme njegove vladavine i kako je na volšeban način oslobođen pravde.
    (Mirijevac, 24. oktobar 2020 13:57)

    # Link komentara

  53. Nije bruka šta su ti uradili nego šta ti nisu uradili. Narod ne zaboravlja tako lako tvoje lopovluke i krimi radnje.Prema tome,bolje ćuti i pokri se ušima.
    (zvezdoprc, 24. oktobar 2020 13:55)

    # Link komentara

  54. Dzajic - LEGENDA
    (srba, 24. oktobar 2020 13:50)

    # Link komentara

  55. Kaze covek koji je falsifikovao fudbalerov potpis.
    (Radmilovac, 24. oktobar 2020 12:32)

    A futbaler na sudu "priznao" da je potpis njegov. Znali su obojica da će ih verni navijač abolirati (nije Toma, on je bio potrčko). Sudski postupak završen, ostalo je nekoliko dana da sud objavi presudu, a onda je stigla abolicija. To sebi nijedan veliki sportista ne bi dozvolio: da ne sačeka presudu, ma kakva bila, jer sada je običan mutikaša.
    (Sjaj i beda jedne legende, 24. oktobar 2020 13:45)

    # Link komentara

  56. ... mi smo vojska Dragana Dzajica
    (andra, 24. oktobar 2020 13:41)

    # Link komentara

  57. Kao veliki partizanovac kažem da je bruka šta su uradili Džajiću i da mi partizanovci prvi treba da odgovaramo za krađu.
    (Šandu, 24. oktobar 2020 13:33)

    # Link komentara

  58. Bruka je sto su te abolirali a posle samarali.
    (ej bre, 24. oktobar 2020 13:19)

    # Link komentara

  59. Ne brini se, istina će izaći na videlo. Kriv jesi što si uništio grobarski san o finalu, osvajanjem titule svetskog prvaka. A kad se malim dušama uništi san, nastupa žestoka reakcija. Grobarska elita i sportska i svetovna je nasrnula poput hijena. Nažalist otad je počelo u Srbiji izbijanje na površinu ono najgore. Svoj grobarskoj populaciji je iskrivljeno shvatanje realnosti. Sada žive u nekom pararelnom svemiru u kome su žrtve raznih klika i grupa. Jedan mali primer koii užasava, napad na dete grobari listom opravdavaju, samo što je to dete crvenobelo. Šta dalje reći.....
    (Vuuule, 24. oktobar 2020 13:15)

    # Link komentara

  60. Dobro da si sad pronasao sebe sa ovom elitom. Inace uzeo si dobre novce sa tadasnje vreme ali kao sin dva profesionalna sportista znam da sadasnji lagodan zivot nemas samo zbog zarade kao igrac. Zato cuti izvukao si se uzivaj.
    (Kosarka- rukomet, 24. oktobar 2020 13:14)

    # Link komentara

  61. Asia I Bjeka su book pametniji.Nisu varali oni kazu,"tvoj transfer je toliki a nas deo je 50%". Dzaja i bratija su falsifikovali.
    Cvele je glavni tvorac one Zvezde a odlazak u penziju organizovao my Partizan u Humskoj.
    (liza D, 24. oktobar 2020 13:12)

    # Link komentara

  62. Počeo sam da čitam komentare i odustao. Pisci komentara balavurduja od 16-18 koji sve znaju. A tada u to vreme išli u osnovnu školu. To dolazi iz porodice kao što danas deca ispisuju NATO ubice, Ratko Mladić, vojska republike Srpske i ostale budalaštine. Od koga su mogli nešto da čuju. Od svojih očeva. Ništa vi deco draga ne znate. I ne brukajte se i ne prepucavajte se.
    (Čika Djura, 24. oktobar 2020 13:08)

    # Link komentara

  63. @Milane profesionalni si zabio dupli zgoditak. Uvredio si i zvezdinu legendu i usput provukao priču da ovde ne možeš da kritikuješ vlast iako najbolje znaš koliko je ovde poželjno da pljuješ sve što je domaće. Naravno da ne treba da brineš da li će ti objaviti komentar, čak si dobio počasno mesto, a moji se objave svaki peti u proseku.
    (Dejan, 24. oktobar 2020 13:02)

    # Link komentara

  64. Šta se natežete vi komentatori. Tako je uvek bilo u Srbiji i biće. Zato smo tu gde smo.
    (Dr., 24. oktobar 2020 13:00)

    # Link komentara

  65. Henes je bio veca zvezda od tebe,ali imao nesrecu da zivi u uredjenoj drzavi,za razliku od tebe koji zivi u kaubojstini.Koliko ste ti i ekipa stavili u svoj dzep,to samo vi i bog znate i zato postedi nas jeftine patetike.
    (Nikola, 24. oktobar 2020 10:55)

    Uli Henes je vlasnik mesne preradjivačke industrije u Rosenhajmu i zbog mzvanja sa porezom bio procesuiran. Nema veze sa Bajernom
    (johny, 24. oktobar 2020 13:00)

    # Link komentara

  66. Srbi i teorije zavere da je neko nešto ukrao. Deco draga transferi igrala se ne isplaćuju u kafani i koferčetom ispod stola. Parw idu sa računa na račun. Ja kao privatnik ne mogu da dignem koliko mi treba a pogotovu u Srbiji da kao nekada i sada postoji finansijska inspekcija. Češljaju ugovor po ugovor i stavku po stavku. Može da se manipuliše preko nekw posredničke firme u inostranstvu gde razlika ostaje.
    (johny, 24. oktobar 2020 12:57)

    # Link komentara

  67. Luksemburgu koju su osnovali Bjeka i Zeka iako je vlast znala za to. Šta to sve govori? Političkim strukturama je smetala Zvezda. Trebalo je zmiji odseći glavu
    (johny, 24. oktobar 2020 .

    dzaja je sklonjen da ne bi smetao, jer je druga ekipa trebala da upravlja zvezdom.
    seti se ako nisi klinac,ko se tada druzio sa pixijem?
    pa onda rasulo,pa lukic i vesic...
    pare su samo nestajale...

    da se ne zaboravi,posle sklanjanja dzaje taj klub je u minusu od 20-60 mil evra,do dana danasnjeg.

    ako ti je lakse ,
    veruj u bajku da su dzaju uhapsili "veliki grobari" dacic i tadic...?!

    ps. ako hapsis dzaju,onda u istom danu hapsis 5000 ljudi u srbiji za isto krivicno delo!!!
    zato je hapsenje ,sa sve kamerama, velika sramota za drzavu !!
    (belgrado, 24. oktobar 2020 12:53)

    # Link komentara

  68. On još uvek misli da je imao pravo da lavovski deo od transfera zadrži za sebe, a da država snosi gubitke.
    To je suština upravljanja fudbalskim klubovima, gde se svaka moguća bagra ugrađuje, ali tako je u skoro svakom delu društva, u ovoj nazovi državi.
    Do tada bojkot.
    (Kolubarac, 24. oktobar 2020 12:46)

    # Link komentara

  69. Sad si na "pravoj" strani.
    Fuj!
    (Volim i ja vas, 24. oktobar 2020 12:42)

    # Link komentara

  70. @Dragan Borca - ne bi bio problem da je Zvezda samostalno poalovala u plusu, nego se izvlacio novac iz drzave. Isto vaze za blizance i za sva njihova rukovodstva.
    (Lemi, 24. oktobar 2020 12:41)

    # Link komentara

  71. Kaze covek koji je falsifikovao fudbalerov potpis.
    (Radmilovac, 24. oktobar 2020 12:32)

    # Link komentara

  72. Ja ne znam kako ga nije sramota?!Bilo je suđenje zatvoreno za javnost,dokazano mu je sve ,priznao je krivicu i na kraju od sadašnje vlasti je amnestiran !Moze da se zove kako god i da je uradio u fudbalu sta god ,covek je ukrao novce i to mnoogo !
    (Branko, 24. oktobar 2020 12:32)

    # Link komentara

  73. problem je samo u tome što je džajić bio na vrhu liste za hapšenje, a pre njega je trebala biti velika gomila njih a njima dlaka sa glave nije falila ... tužna je ova naša srbija :-(
    (komentator, 24. oktobar 2020 12:29)

    # Link komentara

  74. Dali je kriv ili nije ne znam ,nemogu da Garantujem za nikoga osim za sebe , ali je činjenica da je crvena Zvezda 2008 Po Džajićevom odlasku ostala u plusu 800000€ a da su ZVEZDINE tzv legende Piksi, Lukić i kompanija nabili 50+ miliona duga , pozdrav od jednog realnog Partizanovca ?
    (Gajić Darko, 24. oktobar 2020 11:40)

    Sram te bilo, za vreme Piksija je Zvezda bila izuzetno jaka i to uz nase igrace i igrala lep fudbal. I Piksi je poslovao na nuli, nije niti jedan dinar uvecao dug. Sve si, samo nisi realan
    (vaxilar, 24. oktobar 2020 12:29)

    # Link komentara

  75. Kao veliki zvezdaš ti kažem,trebao si da robijaš...Čovek je ladno dok je bio predsednik Zvezde,dolazio vikendom na marakanu i iz klubskog sefa uzimao pare da kupuje poklone za rođendan ženi.
    (Dušan, 24. oktobar 2020 12:28)

    # Link komentara

  76. Bruka što su te pustili!!!!
    (dadzo, 24. oktobar 2020 12:27)

    # Link komentara

  77. Kao fudbaler si ziveo na Karaburmi kao funkcioner na Dedinju.
    (Dusan Uros, 24. oktobar 2020 12:27)

    # Link komentara

  78. Zato si ti Legendo među velikanima Svetskog fudbala, a miševi koji su ti to uradili su u rupama, napred i da dugo poživiš !!!!
    (Grada, 24. oktobar 2020 12:24)

    # Link komentara

  79. Dzajic i Tozovac hotel Radmilovac :)
    (AcA, 24. oktobar 2020 12:24)

    # Link komentara

  80. Ne znam da li je i ako jeste koliko je krao. Znam smo da kad je otišao ostavio je par milona evra duga, što za fudbalske prilike, i nije mnogo, a pritom je ostavio tim potencijalno vredan bar 20tak miliona evra. Tom sa kojim je Piksi uz jedno dva pojačanje, uzeo dve vezane duple krune. Na žalost potencijal tog tima, nije ni igračku ni finansijski iskorišćen do kraja, jer je prebrzo a za sitni novac rasprodat. Sva kasnija pojačanja, koja su dovodili ovi posle njega, svi redom, su bili manje više, totalni promašaji, klub se nemilice zaduživao i doveden je na ivicu bankrota. Tek sa Terzicem, kakav god on bio, je to počelo da lici na nesto. Sam postupak protiv Dzajica je bio krajnje sumnjiv i po tajmingu i po načinu. Bilo je nagoveštaja da će se ili vratiti u Zvezdu, ili otići na funkciju u FSS i od tada počinje proces protiv njega. Proces je bio sledeći uhapšen je i odredjen mu je šestomesečni pritvor zbog pronevere dela transfera igrača A, i nakon što je isti istekao, bez podizanja optužnice, produžen je pritvor zbog istrage malverzacija kod igraca B i još jednom je isto ponovljeno i treći put. Deluje kao da je bio cilj držati ga u zatvoru, što duže da mu se onemogući kandidovanje za neku funkciju. Jer zaista mi deluje čudno zašto nisu istraživali sve potencijalne pronevere odjednom, odnosno zasto nisu podigli optužnicu posle prvih 6 meseci pritvora. Što ga veliko je pitanje da li muljao ili je hapšenje imalo neki drugi cilj.
    (Vladan R, 24. oktobar 2020 12:24)

    # Link komentara

  81. Dzajo, koliko god si uzeo malo je, obzirom na to koliko si zaslužio. Doveo si Zvezdu na vrh Evrope i sveta. Bio si svojevremeno najbolje levo krilo sveta i rekorder u nastupima za reprezentaciju. Pljuju te oni čiji je predsednik stigao do koluta napred.
    (Kum Žoržo, 24. oktobar 2020 12:21)

    # Link komentara

  82. Henes je bio veca zvezda od tebe,ali imao nesrecu da zivi u uredjenoj drzavi,za razliku od tebe koji zivi u kaubojstini.Koliko ste ti i ekipa stavili u svoj dzep,to samo vi i bog znate i zato postedi nas jeftine patetike.
    (Nikola, 24. oktobar 2020 10:55)
    bravo bravo bravo .....za komentar
    a ovde lopuže umesto da se pokriju usima sto su se izvukle jos i kukuaju na tv.....

    Henes je zaradio sa svojim novcem mnogo miliona klađenjem,i na taj dobijeni novac nije platio porez.Džajić je krao od svog kluba novac,velika je to razlika.Zato je Henes i dalje poštovan,dok je Džajić lopov zauvek.
    (Igor, 24. oktobar 2020 12:19)

    # Link komentara

  83. Zasto bruka kad si krao ?? Pa I jedan Henes direktor Bajerna je bio godinama u zatvoru jer je muljao sa porezom a ti vices bruka a krali ste I ti I Cvele I Zeka I Bjeka I Terza .......
    (Roman Grozan, 24. oktobar 2020 12:16)

    # Link komentara

  84. B92 je postao kutak za neutešne internet navijače malog kluba koji koriste svaki članak da izbace frustracije nesrećnog detinjstva i sadašnjeg života.
    Razumeti ih - da naravno, mnogo nesrećno detinjstvo imali.
    Sažaljevati ih - ne naravno, jer danas im klubom rukovode sumnjiva lica i trebalo bi da počiste svoje dvorište pre nego krenu da čiste tuđe.
    (servis, 24. oktobar 2020 12:13)

    # Link komentara

  85. Bruka je to koliko si se ti nakrao prijatelju. To je bruka.
    (Srki, 24. oktobar 2020 12:12)

    # Link komentara

  86. Ne radi se o tome jel je kriv ili nije već na način na koji su ga hapsili, kao da su Al Kaponea lično uhvatili, dok su kriminalce štitili i sa njima šurovali. Nisam na njegovoj strani ali sam način hapšenja je sraman, čovek u godinama, javna ličnost, da su ga zamolili da prodje sam bi se obukao i pošao. Vidim i sada u ovom drugom manje poznatom klubu, sve sami "pošteni" vedre i oblače. Banana država, nek nam je bog upomoć.
    (RADAGAST, 24. oktobar 2020 12:12)

    # Link komentara

  87. То је све било режирано у склопу напада на Црвену звезду. Неки су се понадали, а и пожелели да угасе ноћну мору која их је прогањала. Ако икада поново то замисле, нека знају да Звездаши знају како се чува и брани клуб!!!
    (Лаик, 24. oktobar 2020 12:09)

    # Link komentara

  88. Ovde kod nas je tako koja vlast je bliza kom klubu taj klub je prvi.....za vreme Borisa to je bio Partian sada je to ali ipak samo delimicno Zvezda jer je jedan brat glavni u Zvezdi a drugi u Partizanu....uzimaju se pare sakom i kapom a mi navijaci se prepucavamo.....navijam za Zvezdu i drago mi je sto smo prvi ali cini mi se da ni jedna vlast kao ova nije bila povezana sa navijackim huliganima i da je stvorena kohezija izmedju mafije kriminala i politike
    (Zvezdas, 24. oktobar 2020 12:07)

    # Link komentara

  89. ni jedan funkcioner/političar nije grešan a naročito iz stuPa srBstva
    (hehe, 24. oktobar 2020 12:06)

    # Link komentara

  90. Jel kapetan Dragan nosi dres koji si mu poklonio?
    (kako, 24. oktobar 2020 12:02)

    # Link komentara

  91. Tuzno je biti zvezdas. Sva ta propala detinjstva , a danas zivoti. Sve zbog mitova i komplekasa. A sve je moglo biti lepo i posteno.
    (eto malo istine, 24. oktobar 2020 12:01)

    # Link komentara

  92. Novac dobijen od Savicevica, Pancela, Prosineckog.....je drzava uzela za potrebe rata......a posle 91 Zvezda je grcala u dugovima a Dzajic zidao vilu na dedinju......
    (E, 24. oktobar 2020 12:01)

    # Link komentara

  93. Zasto bruka kad svi znaju da ste stvarno krali - krao je I Zeka ali on je bio podguzna muva svake vlasti a ti si to tek od 2012 godine kad si aboliran......veca je bruka sto si prodao veru za veceru I sad si bot pod stare dane ......
    (Roman Grozan, 24. oktobar 2020 12:00)

    # Link komentara

  94. Био је сјајан играч али то није оправдање за муљање. А аболиција је посебна прича....
    (mlekadžija, 24. oktobar 2020 11:59)

    # Link komentara

  95. Срамота шта су му урадили а признао кривицу? Зато што је Џаја може да краде? Знамо ми да су то само капи у мору криминала у нашем фудбалу, камо среће да се све открије, морала би моба Забела да се зида само за криминалце из фудбала.
    (ahtungdihtung, 24. oktobar 2020 11:59)

    # Link komentara

  96. Da nije ukrao toliko para, ne bi ga hapsili.
    Jos u YU je bila forq, "pun je ko Dzaja".
    (ju, 24. oktobar 2020 11:59)

    # Link komentara

  97. nemoj dzajke o postenju!?
    (marsej 1934, 24. oktobar 2020 11:59)

    # Link komentara

  98. U loži na poslednjem derbiju prikazan trenutno najaktuelniji prestupnik i to na očigled javnosti a vi pišete o Džaji!?
    I još pride neki policajac (ne znam čin)!?

    Jovane Dučiću, svaka ti je zlatna
    (Stanite mirno kad pričate o Džajiću, 24. oktobar 2020 11:53)

    # Link komentara

  99. Ljudi da se ne lazemo Srbija je dozivela opsti lopovluk od pocetka devedesetih. Mislim, tj uveren sam da je sigurno jedno 30% rukovodilaca velikih firmi imalo nezakonite radnje i mutljavine u drzavnim preduzecima. Ne samo na visokim polozajima vec je lopovluk bio izrazen i na nizim rukovodecim mestima. Od svog tog lopovluka oni nasli da hapse Dzajica. Da me neko pogresno ne shvati poenta price je ako su hapsili Dzajica onda je pola drzave trebalo biti pohapseno! Otac mi je radio u Robnim Kucama Beograd i bukvalno su svi krali od direktora do sefova odeljenja! Vi sto osudjujete Dzajica, koliko su vasi ocevi pokrali drzavne firme, da li je iko svestan kakav je lopovluk dozivela drzava u vreme inflacije pa posle u vreme tajkunske privatizacije? Ja stvarno ne znam da li je i koliko Dzajic prisvojio para ali realno zasto je samo tek nekoliko desetina rukovodilaca drzavnih firmi pohapseno a 99% se izvuklo sa svakakvim mutljavinama? Ocigledno da prica sa Dzajicem ima neku pozadinu koju mi obicni smrtnici ne znamo tacno sta se zbivalo. Iskreno ne mogu kradje opravdavati nikako ali realno Dzajic je svojom sposobnoscu uneo u Zvezdinu i drzavnu kasu stotine miliona! A primao je neku smesnu platu zvanicno, dok su direktori stranih klubova zaradjivali ogromne plate. Tako da cak i da je maznuo neki milion on je makar to 100 puta isplatio! A sta su drugi rukovodioci drzavnih preduzeca dali drzavi Srbiji osim sto su krali? Tako da kako god okrenes ne bih ja bas tako hejtovao legendu
    (Dragan Borca, 24. oktobar 2020 11:51)

    # Link komentara

  100. a sto ne kaže koji ljudi su to radili?
    ono sto sam naucio u zivotu je to da mafija štiti napadace na sebe.
    (maler, 24. oktobar 2020 11:50)

    # Link komentara

  101. Baraba abolirala barabu, koliko je koštalo?
    (Zvonko, 24. oktobar 2020 11:50)

    # Link komentara

  102. Tako se sve zataškalo da si ostao uvredjen kao covek i sportista. Uhvatili su te u krađi i to je dokazano ali sa određenom cenom se Prica menja. U suštini ostao si lopov za uvek.
    (Zvonko, 24. oktobar 2020 11:48)

    # Link komentara

  103. U svakoj drzavi i bivsi i sadasnji fudbaleri i pederi i mandovi i normalni ljudi moraju da placaju porez.
    (Nenad, 24. oktobar 2020 11:47)

    # Link komentara

  104. Bruka za onakvo hapsenje kao neprijatelja br.1 za Srbiju.Cak i da je bilo malverzacija sa transferima kakve to ima veze sa narodom sa drzavom Srijom.Niti je tog fudbalera stvarao radni narod,niti je drzava ulozila u tog igraca niti neki silni radni ljudi kluba vec talenat i rad samog fudbalera i trenera.Kriminalci su oni koji rasprodaju zemlju fabrike redurse i zaduzuju drzavu odnosno narod a sve radi svoje koristi i belosvetskih lopova.Samo nam bacaju prasinu u oci sa ovakvim primerima.
    (Misko, 24. oktobar 2020 11:46)

    # Link komentara

  105. Privatizovati srpski fudbal?
    (popovski udar, 24. oktobar 2020 11:44)

    # Link komentara

  106. Nije bruka što su te uhapsili bruka je što su te pustili. Da si bio 100%nevin ne bi ni prihvatio aboliciju. Ti svoju nevinost nisi dokazao.
    (CTPAX, 24. oktobar 2020 11:41)

    # Link komentara

  107. Upuštati se u dijalog sa nekim ko se javno, na televiziji pre samo par dana hvalio time da u upravljačkom telu učestvuje Nevolja!?

    Kud plovi ovaj brod
    (Totti, 24. oktobar 2020 11:41)

    # Link komentara

  108. Dali je kriv ili nije ne znam ,nemogu da Garantujem za nikoga osim za sebe , ali je činjenica da je crvena Zvezda 2008 Po Džajićevom odlasku ostala u plusu 800000€ a da su ZVEZDINE tzv legende Piksi, Lukić i kompanija nabili 50+ miliona duga , pozdrav od jednog realnog Partizanovca 🙂
    (Gajić Darko, 24. oktobar 2020 11:40)

    # Link komentara

  109. Navijači nesretnici dečurlija grobari sve znaju a tada bili u obdaništu. Sve znaju ko je koliko ukrao ili uzeo. Sve informacije dobijaji u školskom dvorištu ili od očeva grobara. A Džaju ni Goran Drulić nije optužio. Ministarstvo pravde putem medjunarodne pravne pomoći tražilo uguvore od svih klubova gde su odlazili Zvezdini igrači. Isti slučaj i za Terzića. Da li je ovo sve slučajno? A ništa oko Partizanove firme u Luksemburgu koju su osnovali Bjeka i Zeka iako je vlast znala za to. Šta to sve govori? Političkim strukturama je smetala Zvezda. Trebalo je zmiji odseći glavu
    (johny, 24. oktobar 2020 11:40)

    # Link komentara

  110. Ko drzavu krade dostojan je slave,ko na sitno krade ostane bez glave.
    (Pobesneli Vojvodjan, 24. oktobar 2020 11:39)

    # Link komentara

  111. Henes je bio veca zvezda od tebe,ali imao nesrecu da zivi u uredjenoj drzavi,za razliku od tebe koji zivi u kaubojstini.Koliko ste ti i ekipa stavili u svoj dzep,to samo vi i bog znate i zato postedi nas jeftine patetike.
    (Nikola, 24. oktobar 2020 10:55)
    bravo bravo bravo .....za komentar
    a ovde lopuže umesto da se pokriju usima sto su se izvukle jos i kukuaju na tv.....
    (tomy bgd, 24. oktobar 2020 11:37)

    # Link komentara

  112. Ti si zvezdina ikona ali to te nesmije abolirati od lopovluka koji ste ti i Cvetković nemilice radili još od 1992 godine kada ste prodali onu zlatnu generaciju pa sve do zadnjega dana tvoga i Cvetkovićevoga vođenja Zvezde.Ali isto tako bi trebali i ovi posle vas dvojice da odgovaraju i da idu na više decenijske robije jer su bukvalno uništili Zvezdu svojim lopovlukom.To bi bio primer da niko nije nedodirljiv ali nažalost ovo je sve samo nije pravna država u kojoj pojedinci mogu da rade šta im je volja a da za njih nepostoji zakon.Kao primer bi naveo onoga što su razneli u autu.Čovek sa tolikim bogatstvom u 30toj godini života bez dana radnoga staža umesto u zatvoru uživa u životu sve dok ga isti takvi kao on nisu sprečili u tome umesto države kojoj je on legalno stekao to bogatstvo.A što se tiče rešenja da bi se sprečio lopovluka u klubovima on nije u privatizaciji klubova već bi klubove trebali voditi navijači.Pa ako dobro vode klub oni su za to najzaslužniji a isto tako ako
    (Ljubo, 24. oktobar 2020 11:37)

    # Link komentara

  113. Ti si zvezdina ikona ali to te nesmije abolirati od lopovluka koji ste ti i Cvetković nemilice radili još od 1992 godine kada ste prodali onu zlatnu generaciju pa sve do zadnjega dana tvoga i Cvetkovićevoga vođenja Zvezde.Ali isto tako bi trebali i ovi posle vas dvojice da odgovaraju i da idu na više decenijske robije jer su bukvalno uništili Zvezdu svojim lopovlukom.To bi bio primer da niko nije nedodirljiv ali nažalost ovo je sve samo nije pravna država u kojoj pojedinci mogu da rade šta im je volja a da za njih nepostoji zakon.Kao primer bi naveo onoga što su razneli u autu.Čovek sa tolikim bogatstvom u 30toj godini života bez dana radnoga staža umesto u zatvoru uživa u životu sve dok ga isti takvi kao on nisu sprečili u tome umesto države kojoj je on legalno stekao to bogatstvo.A što se tiče rešenja da bi se sprečio lopovluka u klubovima on nije u privatizaciji klubova već bi klubove trebali voditi navijači.Pa ako dobro vode klub oni su za to najzaslužniji a isto tako ako ga ne znaju voditi oni će biti odgovorni za propast kluba i nikoga neće moći za to kriviti.A ujedno će se skinuti sa grbače poreznih obveznika koji ne prate sport i koji bi želeli da te pare odu na nešto drugo a ne na fudbal koja je rupa bez dna.
    (Ljubo, 24. oktobar 2020 11:37)

    # Link komentara

  114. @@@(Začin, 24. oktobar 2020 11:08)
    Ukljuci mozak,ne ponavljaj samo kao papagaj reci istaknutih "legendi" kluba iz rupe!!!
    (Pux, 24. oktobar 2020 11:36)

    # Link komentara

  115. bruka je samo sto si aboliran Dzajo ....Kako beše Drulica prodali za 18 miliona a prijavili ste 5,6 ? u svakoj pravnoj drzavi bio bi na robiji ! a u ovoj prćiji si se dodvorio novim vlastima pa su te abolirali ! a narod kad ne plati infostan par meseci ili struju jel i njega aboliraju , obicnog coveka ? ili izvrsitelji kucaju na vrata ....
    (tomy bgd, 24. oktobar 2020 11:35)

    # Link komentara

  116. Vrlo se dobro zna da su uhapseni jer su digli 5 miliona na foru. Toma i Vucic su sve koji su krali abolirali, jer sa takvim ljudima posluju i ucestvuju u mahinacijama.
    (milan 87, 24. oktobar 2020 11:34)

    # Link komentara

  117. Veća bruka za Srbiju je ko je imao moć da abolira.
    (srceduša, 24. oktobar 2020 11:34)

    # Link komentara

  118. Stvarno bruka.Dovesti klub do duga od 50 mil. € i jos neko ima drskosti da te privede i malo propita o tome!?Nemam reči osim podrska za ovog prepostenog gospodina.Sva sreca pa su posle dosli postenjaci i sve vratili na pravo stanje,takozvano resetovanje.Ipak kad je srpstvo u pitanju sve je to sitno,ko pita za cenu!
    (delije sever-vučić forever, 24. oktobar 2020 11:00)

    Evo ga lopatar koji sve zna. Zvezdin dug je nastao u vreme Vladana Lukića. E moj potomče oficira JNA, jugoslovenu
    (Zvezda, 24. oktobar 2020 11:30)

    # Link komentara

  119. Zasto je ovaj clanak u sportskoj rubrici? Tekst je za crnu hroniku gde se pise o kriminalu.
    (Realno, 24. oktobar 2020 11:28)

    # Link komentara

  120. Ono kad ti grobari drže pridiku i pored svih Nevolja i bludnih radnji u svom klubu.

    Dučić:
    "Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide."
    (ugasiti mrzitelje svega što je srpsko, 24. oktobar 2020 11:28)

    # Link komentara

  121. Pa cinjenica je da vece sramote od pomilovanja i to od Tomw diplome nema.
    (trt, 24. oktobar 2020 11:27)

    # Link komentara

  122. Dzaja jeste legenda, ali to ga ne oslobadja odgovornosti. To sto neki dobiju nanogicu za pregazenu devojku jer problem ovog drustva i zato smo tako jadni i bedni. Da li su ukrali pare od transfera, molim lepo, bajbok bato. Dzaba ti i da si Pele. Dok je narod 90 tih umirao od gladi on je kupio kucu na Dedinju.
    (stambeni, 24. oktobar 2020 11:24)

    # Link komentara

  123. Da li je bruka i to što ste došli na sahranu Veliboru Dunjiću, počiniocu teških krivičnih dela, koji nije stradao u navijačkom već u sukobu koji nema veze sa fudbalom ?
    (Predrag, 24. oktobar 2020 11:24)

    # Link komentara

  124. По том далеком сећању, у почетку је писало да је Џаја мазнуо 8 милиона марака, и верујте ми на реч, искрено, био сам јако тужан што није апио бар 16 милиона марака. Заслужио је и зарадио много више, то му је награда за минули рад, и опет искрено, надам се и верујем да је 8 мДМ, стварно узео, то су његове паре.
    (Лане, 24. oktobar 2020 11:24)

    # Link komentara

  125. Bruka je sto jos nisi na robiji.
    (palanka, 24. oktobar 2020 11:23)

    # Link komentara

  126. Stvarno bruka.Dovesti klub do duga od 50 mil. € i jos neko ima drskosti da te privede i malo propita o tome!?Nemam reči osim podrska za ovog prepostenog gospodina.Sva sreca pa su posle dosli postenjaci i sve vratili na pravo stanje,takozvano resetovanje.Ipak kad je srpstvo u pitanju sve je to sitno,ko pita za cenu!
    (delije sever-vučić forever, 24.

    Ma da,vucko kriv sto partizan nema pojma.
    (Red, 24. oktobar 2020 11:23)

    # Link komentara

  127. nije ovo priča zvezda-partizan. ovo su lopovi koji lagodno žive na našoj grbači a svaka vlast se okoristi klubovima da se vlasi ne dosete što se odrpani leče sms-ovima dok deca ovih gaze nihovu decu sa džipovima dok se danas spuštaju sa dedinja a sutra iz zabranjonog grada sa obale savi...
    (ende, 24. oktobar 2020 11:23)

    # Link komentara

  128. Lopuzaro lopuzaro ne glumi neko nevinasce
    (Ele, 24. oktobar 2020 11:21)

    # Link komentara

  129. Nije problem što je uhapšen, ni to što je osuđen kriv je sa velikom sigurnošću, problem je kako je to urađeno tada, ni naj okorelije kriminalce i ubice nisu takav tretman imale i još snimanje u živo, bruka.
    (Zastava101Specijal, 24. oktobar 2020 11:21)

    # Link komentara

  130. Čovek je bio sjajan dribler sa loptom. Posle se malo zadriblovao sa parama, ali ume da se pravi mutav pa mu neki i veruju.
    (Antonio Banderaš, 24. oktobar 2020 11:20)

    # Link komentara

  131. Naravno da je uzimao pare. To je bilo normalno uvek. 2008
    je postojala želja da se sa tim prekine. Onda je došao Toma, i hvala Bogu, sve se vratilo na staro. Zato i nema privatizacije.
    (zorran, 24. oktobar 2020 11:18)

    # Link komentara

  132. Namerno uništavanje Zvezde Zvezda je tada prošla paklen period namerno unistavnaa samo da bi sektaski klub pretekao Zvezdu po broju titula pitam se što policija nije hapsila u partizanu ali bio maneken Tadić i zvezda Granda Ivica Dačić na vlasti čika Tole u savezu
    (mm, 24. oktobar 2020 11:17)

    # Link komentara

  133. Da slaviš AV i ti i još mnogo vas što je dotični došao na vlast! Ko zna šta bi bilo sa svima vama. Znam da mi nećete objaviti ovaj komentar....
    (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 09:37)

    Da nije svi bi morali da navijamo za partizan, ili bi ste nas pobili...

    Makar sam ja takav utisak stekao...

    Nije moglo da se živi od vašeg bezobrazluka...
    (P-76ers, 24. oktobar 2020 11:16)

    # Link komentara

  134. Grobari, trk kod čika profesora da vam da bonu za komentare.
    (crno beli isprani mozgovi, 24. oktobar 2020 11:16)

    # Link komentara

  135. Bez obzira što sam ja partizanovac ne ulazeći u to dali je ili nije Džaja muljao onakav način provođenja jeste sramota ali ne za Dragana Džajića već za Srbiju ! , Šta mislite dali bi onako nešto uradili javno i na sva zvona Brazilci sa peleom ,Nemci sa Beken bauerom ,ako su već sumnjali da je umešan u nešto onda se prvo pozove na informativni razgovor pa tek onda ako imaju neke konkretne dokaze da mu odrede pritvor ili zadržavanje ,a ne onako ruke na leđa lisice na ruke i na svim televizijama,tako se sa velikanima ne radi ,Za Platinija se dokazalo da je mutio pa ga nisu javno hapsili !
    (Gajić Darko, 24. oktobar 2020 11:16)

    # Link komentara

  136. Zar nije veca bruka sto je Zvezda ukrala pare Drulicu ??
    (mica, 24. oktobar 2020 11:12)

    # Link komentara

  137. Da, bruka je što si aboliran samo zato što si poznat. Običan smrtnik ne bi bio te sreće.
    (Schomi, 24. oktobar 2020 11:12)

    # Link komentara

  138. Pošten si koliko i ostali fudbalski pregaoci u ovom mulju, Kokeza, Terza, Vazura, Vučela...
    (ah da, 24. oktobar 2020 09:33)

    Da ne zaboravimo vašeg Đuru frizuru i Toleta osvajača...

    Ovi prvi navedeni su mlađa generacija...
    (P-76ers, 24. oktobar 2020 11:12)

    # Link komentara

  139. Branite covjeka koji je kao odbranu rekao da "nije znao sta potpisuje" kao najodgovornije lice. Da li je sve u redu sa vama?
    (Zabjelcanin??, 24. oktobar 2020 11:10)

    # Link komentara

  140. Ja mislim da je on capio te pare.
    (Ko to tamo peva, 24. oktobar 2020 11:09)

    # Link komentara

  141. Već danima traje nevidjena medijska hajka na sve koji su nosili ili nose crveno bele boje.
    Svi znamo iz čije kuhinje dolaze ove poslastice za isprane mozgove.
    Da bi opravdali katastrofalne rezultate i nemoć svoga kluba skreću pažnju javnosti time što izbacuju saopštenja kao na traci i plaćene tekstove koji unižavaju i blate zvezdu.
    Kao i uvek, sve će im se obiti o glavu, jer kao što kaže ona stara: Ko drugome jamu kopa sám u nju upadne.
    Mogu samo da im poželim da im sadašnja uprava što duže traje
    Karma je čudo.
    (Začin, 24. oktobar 2020 11:08)

    # Link komentara

  142. (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 09:30)

    Nema boljeg statističara od grobara, imam utisak da ste svi minimum knjigovođe...
    (P-76ers, 24. oktobar 2020 11:08)

    # Link komentara

  143. U Srbiji kad kažeš reč zakon ko da si rekao krava, nikakve razlike nema.... Biće tako još 100 godina
    (Milence, 24. oktobar 2020 11:07)

    # Link komentara

  144. Da li je kriv ili nije ne znam, ali znam da su tada pohapšeni rukovodioca svih vodećih klubova tog vremena, osim jednog
    (znate kog, 24. oktobar 2020 11:06)

    # Link komentara

  145. Mrzitelji Zvezdinih 6 polufinala,dva finala ,titule Prvaka Evrope i sveta ,kao i epitet najuspesnijeg istocnoevropskog kluba ,kojem ste doprineli kao igrac a posle i funkcioner zajedno sa Cvetkovicem i drugim clanovima Uprave, nikada to iz svoje nemoci i neuspeha nece zaboraviti a jos manje oprostiti.
    (maya, 24. oktobar 2020 09:42)
    FCSB?
    (steauovac, 24. oktobar 2020 11:04)

    # Link komentara

  146. "Znajuci da je tada ministar policije bio onaj kadar obijac trafika,Jokic ili tako nesto se prezivao, iz SPS (sveprisutna struja u PFC) znali su da Džajic ako se kandiduje za predsednika FSS nece njihov Tole imati sanse pa je tako montirana afera i hapšenje i na čelo srpskog fudbala dovedose najvecu stetocinu u istoriji.
    (ko-ometator, 24. oktobar 2020 09:50) "

    Dragan Jočić je bio član DSS-a (Koštuničina stranka), tako da ti čitava konstrukcija komentara smrdi, kao i ti.
    (Kadinjača, 24. oktobar 2020 11:02)

    # Link komentara

  147. Pa nije on uhapšen bez razloga ljudi .
    A on kad je SNS došao na vlast i sami vidite kakva je džungla nastala i u sportu i u kakvu banana republikau se Srbija pretvorila.
    Ne očekujem da objavite moj komentar jer vidim i sam da podržavate vlast i ne objavljujete kritike
    (Milan, 24. oktobar 2020 09:24)

    Srbija je oduvek banana država, samo što ti je pre SNS-a odgovarala druga banana.

    Mutlja celi svet oko fudbala, a vi našli samo Džajića...

    Naravno da ne ispadne da simpatišem ove trenutno sa njihovom bananom, načestitam se mile Nove godine svima unazad 100 godina...
    (P-76ers, 24. oktobar 2020 11:02)

    # Link komentara

  148. Stvarno bruka.Dovesti klub do duga od 50 mil. € i jos neko ima drskosti da te privede i malo propita o tome!?Nemam reči osim podrska za ovog prepostenog gospodina.Sva sreca pa su posle dosli postenjaci i sve vratili na pravo stanje,takozvano resetovanje.Ipak kad je srpstvo u pitanju sve je to sitno,ko pita za cenu!
    (delije sever-vučić forever, 24. oktobar 2020 11:00)

    # Link komentara

  149. Selektivna pravda nije i ne može biti pravda. Dok se ne istraži sve, do poslednjeg dinara/marke. Gde je novac od generacije 91, a i svih sledecih. Ko misli da je taj novac završio kod Dzaje ima problema u razmišljanju.
    Sam čin hapšenja sa onim debelim pandurima i Dzajom sa lisicama ide na dušu porucioca. A nije se baš lepo proveo.
    (Sunce Slobode, 24. oktobar 2020 10:58)

    # Link komentara

  150. Bruka je i nacin na koji su uradili. Sa sve specijalcima, pred TV kamerama kao da si narko diler. Jeste, ti si im bio kriminalac, a Bjeka i Zeka su uzorni gradjani. I onda neko prica kako ie tadsnja vlast bila u Zvezdu. Kako da ne.
    (Gossa placa Zeljko, 24. oktobar 2020 10:57)

    # Link komentara

  151. Džajo i ako te bezrezervno poštujem kao vanserijskog igrača to ti ne daje za pravo da muljaš i radiš sa one strane zakona... Tvoja sportska karijera kao igrača nema ništa sa tvojom "menadžerskom" epizodom i zato ih nemoj mešati jer jedno nije abolicija za drugo...
    (XYZ, 24. oktobar 2020 10:56)

    # Link komentara

  152. Vidim ovde mnoga prepucavanja na liniji Zvezda - Partizan. Navijač sam Partizana i jako mi je žao što Džajić nije osudjen za to što je hapsen. Zato što je opljačkao klub koji je vodio za koji navija toliko ljudi. A najžalije mi je što to nisu primenili i na Partizan i ostale klubove. Jer stvarno mi je mučno da gledam lopovluk u svom klubu ua koji navijam pod parolom da mu smestaju Zvezdaši!
    A pravim navijačima Zvezde ako nije krivo sto je neko njihov klub ojadio za milione nisu pravi navijači već samo mrzitelji Partizana. Sportski pozdrav!!!
    (Marko Niš, 24. oktobar 2020 10:56)

    # Link komentara

  153. Henes je bio veca zvezda od tebe,ali imao nesrecu da zivi u uredjenoj drzavi,za razliku od tebe koji zivi u kaubojstini.Koliko ste ti i ekipa stavili u svoj dzep,to samo vi i bog znate i zato postedi nas jeftine patetike.
    (Nikola, 24. oktobar 2020 10:55)

    # Link komentara

  154. Bednici. Ne zaborvljamo im, Džaja.

    Kriminalci su te i hapsili....

    Eh kada bi i Zvezdu i Zvezdinu Zvezdu mogli takvi banditi da poruše....pokušali su nešto najsramnije, da unište Zvezdu u Toletovo doba... ali Zvezdin uspeh je večan i neuništiv.
    (Rocky, 24. oktobar 2020 10:54)

    # Link komentara

  155. Ma naravno da je Dzaja krao, ali i apsolutno svi drugi su krali i u svim klubovima, gde se to moglo. Siguran sam da ima izuzetaka ali i da su puka manjina. Jedino resenje da se manje krade je privatizacija klubova, do koje nece doci, posto nikome ne odgovara, od ovih koji sada uzimaju pare, a to je ozbiljna mafija koju niko ne sme da dira.
    (Lemi, 24. oktobar 2020 10:50)

    # Link komentara

  156. @Kad tad izaći će istina o prljavim radnjama grobrske elite. Od devedesetih su na vlasti i žarili i palili su srpskim sportom. Nikad nisu oprostili Džajiću titulu svetskog prvaka. To je bio najveći greh, jer je unizio njihovo finale. Od tad kreće mržnja grobarske elite, koja je zadojila i navijače. Iskrivila percepciju i stvarnost, tako da su sada u nekom imaginarnom svetu gde su svi protiv njih. Ovo stanje je izlečivo samo gašenjem kluba i osnivanje novog na zdravim temeljima.
    (Vuuule, 24. oktobar 2020 09:28)


    Zasto kad tad,zasto ne sad? Neko sprecava da "istina" izadje na videlo? Ceo drzavni aparat,savez,mediji su obojeni u ekstremno crveno-belo,ali neko ih sprecava,ko tacno? Mozda zato sto ta cuvena "zvezdaska istina" postoji samo u vasem malom imaginarijumu,sto vas od malena zaludjuju mitomanskim pricama,sto je sve sto ne osvojite vama oteto,sto postoje neke sile zla koje vam non-stop rade o glavi? Pricate o mrznji a o vasim (zlo)delima moze knjiga da se napise.Gebels je bio amater kad pogledam spin masineriju koja radi za vas.
    Ukratko,svaki kriminal u ime Zvezde bice aminovan i pripisan "grobarskoj mrznji",ta prica najlakse prodje,a ko zivi u imaginarijumu videlo se na poslednjem glasanju vezano za sudjenje,sa jedne strane Partizan sa druge Zvezda i 40 klimoglavaca.
    (Hover Ghost, 24. oktobar 2020 10:48)

    # Link komentara

  157. Kao navijač Zvezde da kažem nekoliko stvari.
    Da bi te abolirali moraš da budeš predhodno dokazano kriv i osuđen. Da je način kako su te uhapsili bedan to stoji, Ali dzaba nisi uhapšen. I sramota je što si uhapšen samo ti a ne partizanski dvojac Zeka-Bjeka koji je gori od tebe draga treća Zvezdina zvezdo. Sad si u pravom društvu, baš tamo gde pripadaš...
    (Anonimni Bednik, 24. oktobar 2020 10:23)

    Ja sam navijac Partizana i mogu da ti kazem za Zeku i Bjeku da postoji razlika da li smisleno i orgqnizovano to radis od starta i da li si u toj prici, ili oces kao oportunista da ucaris malo...u tome je rqzlika..zeka bjeka saradjuju
    (danilo., 24. oktobar 2020 10:48)

    # Link komentara

  158. Toliko neznanja u komentarima i malicioznih komentara. Draagana Dzajica niko od igraca nije optuzio. Ni jedan relevantan dokaz. Samo insinuacije. Sudjen je pod pritiskom. Pa cak i da je sumnjalo u krivicu onakav vid hapsenja nije prilicio vlastima i policiji. Hapsili ga pred kamerama kao najgoreg kriminalca. Tadasnji ministra policije Dragan Jocic ni na jednom rocistu se nije pojavio pravdajuci se zdravstvenim stanjem a on licno je dao nalog za hapsenje
    (advokat, 24. oktobar 2020 10:17)
    Pa optuzilo ga je onaj ko je trebalo, valjda? Tuzilastvo? Ili vi kao "advokat" znate bolje. Odbrana na sudu mu je bila da "nije znao" sta potpisuje. Dokazi su tu, pravosnazno je osudjen pa aboliran.
    Jedino sto su mu stvarno lose uradili jeste to hapsenje kao najveceg kriminalca.
    (Pera85, 24. oktobar 2020 10:44)

    # Link komentara

  159. Veliki sam navijač Zvezde (bio u Bariju91) U opšte me ne interesuje Partizan i njihovi prevaranti. Ja gledam Zvezdu i njene probleme. To što je Džaja bio najbolje levo krilo Sveta i što sam uživao gledajući ga nema veze sa tim sto je on oštetio Zvezdu. A oštetio ju je dva puta i to jako. Prvi put kada su prodali on i Cvele tim iz Barija i pare dali državi u budžet za rat a drugi put kada su Drulicev transfer prepolovili i stavili u svoje džepove. Ovo što ga ova deca Zvezdaši brane od Grobara je tužno. Vi deco treba Zvezdu da branite od Džaje i uprave a ne njih od komšija koji su skroz nebitni kao sto su nebitni uvek i bili...
    (Ganci, 24. oktobar 2020 10:43)

    # Link komentara

  160. @sremac - sta ti je? nije teleoptik kostao milijardu pa da im treba ronalda da prodaju? prodali su mijatovoca, jokanovica, brnovica, vujacica, spasica realu, milosevica, curcica... imalo je love za teleoptik.

    a drugo, javna je tajna da je za opstanak oba kluba koriscen fonto, ako ga se secas.

    za zvezdu je pitanje gdi su novci od sampionske generacije? razume se da je deo uzela partija koja je zvezdi i napravila taj tim, ali gde je reso? nije valjda sve otislo u kpj, ovaj sps.
    (key and peele, 24. oktobar 2020 10:42)

    # Link komentara

  161. Sećam se hapšenja Džajića. Opasan "igrač", dvojica su morala da ga čuvaju.
    (Dolce Yabana, 24. oktobar 2020 10:41)

    # Link komentara

  162. Sramota žutih, hvala bogu pa ih se otarasismo
    (3ler, 24. oktobar 2020 10:38)

    # Link komentara

  163. Trebali su da mu daju buket cveća pa da prostru crveni tepih pri ulazu u CZ, a panduri da ga dočekaju sa upaljenim rotacionim svetlima? Hapšenje jedne pevaljke iz 2003 i ovog legendarnog fudbalera 2008 je bila još jedna farsa za narodne mase, bez odgovora i zasluženih kazni.
    (Mordor, 24. oktobar 2020 10:36)

    # Link komentara

  164. Odakle ti milioni,da nisi zaradio igrajući god dana u Francuskoj???
    Čitam neki pišu nijedan dokaz...zašto je onda aboliran a ne oslobođen optužbi???
    Pitajte brata Vladana Milojevića,Gorana...koji je Džajića gledao kao u Boga,sve dok mu nije rekao kad su dogovarali platu,pola tebi pola meni!!! Nevin je Džajić,isto kao Terza,Đurić,Vazura...Terza postao multimilioner igrajući za Ofk,kao igrač je zaradio pare,kao i Vazura!
    (Božo britva, 24. oktobar 2020 10:36)

    # Link komentara

  165. Devedesetih je nastala izreka imas para kao Dzajic. Ne sedamdesetih dok je igrao, nego posle kad je bio funkcioner. Pare koje su nestale iz kluba pre 15 godina i koje sad nestaju su sica za novac koji je nestao rasprodajom najbolje generacije u istoriji. Sada kada kazes dva, tri miliona maraka zvuci smesno, ali ljudi znaju koliko je tad bilo dva miliona maraka. Vise nego danas 15 miliona evra.
    (Liklingggg, 24. oktobar 2020 10:36)

    # Link komentara

  166. trebalo je u to vreme namiriti zenine apetite da izlazi po elitnim mestima da bude vidjena.Druzenje sa Danom Draskovic kosta .
    (sasa, 24. oktobar 2020 10:35)

    # Link komentara

  167. Ja sam cuo za informaciju da je od 20 miliona koje je Zvezda zaradila od transfera 2 miliona otislo u klub a 18 u necije dzepove.
    (Konstantin, 24. oktobar 2020 10:34)

    # Link komentara

  168. Secam se tog spektakla. Prvo sto sam pomislio je da se pored toliko osvedocenih kriminalaca na slobodi hapsi Dragan Dzajic.
    (Djoka, 24. oktobar 2020 10:34)

    # Link komentara

  169. Зато држава сад јури нас Freelensere.

    Терзића пусте али нас неће. То ти је тако. Испада да је све у фудбалу чисто, а сви знамо да није. Што ту не јурите порезе на милионске износе на руке.
    (sitno, 24. oktobar 2020 10:33)

    # Link komentara

  170. Ne zaboravite da ga je Cvele Saltao k’o malog majmuna. Meni je stari Jos 80-ih Pricao da ga je Cvele tako saltao ... sve u Djoricevom stillu, kad je dossao u BGD, ne hodaj PO Sinama udaruce te struja. :)
    (Frank Zappa, 24. oktobar 2020 10:29)

    # Link komentara

  171. Ljudi. Aboliraju se osudjeni a ne oni ciji je postupak u toku. Videli su da ce biti doneta oslobadjajuca presuda pa pozurili da te aboliraju
    (Dusan, 24. oktobar 2020 10:28)

    # Link komentara

  172. dzajo ti nisi dozvolio da te sud oslobodi optuzbi , tebe je toma abolirao kako bi dobio glasove tvojih simpatizera.
    (dusan, 24. oktobar 2020 10:28)

    # Link komentara

  173. (zex, 24. oktobar 2020 09:47)

    Gluposti pišeš ti. Džajić je aboliran deset dana pre presude. Zašto nisu sačekali presudu? On je nevin i bila bi oslobađajuća, zar ne? Ne, nego su dokazi bili takvi da nije bilo dileme da li je kriv ili ne. I još nešto. U zatvor je otišao najviše zbog žene. Najveće pare su oprane preko njene firme a on kao kavaljer nije hteo da nju hapse.
    (jesi li završio domaći?, 24. oktobar 2020 10:25)

    # Link komentara

  174. Ako te je Toma oslobodio onda si sigurno bio kriv.
    (boss po trnju..., 24. oktobar 2020 10:25)

    # Link komentara

  175. Posten ko Dzaja ili
    Pun ko Dzaja.
    Uzmite sta vam volja.
    (Uros, 24. oktobar 2020 10:25)

    # Link komentara

  176. Ne branim Dzajica ni najmanje ali njega su samo tuzili oni igraci cija je karijera propala kao npr Drulic. Svi znamo kako su stvari funkcionisale tada, dovedu te iz nekog sela, daju ti sve, stan, zene, igras za CZ ili Par i kad ides moras to da platis .. e sad sto je nekima propala karijera i sto su spiskali sve pa se onda sjetili da im je on uzeo to je druga prica.
    (Nikola MNE, 24. oktobar 2020 10:25)

    # Link komentara

  177. Dolaskom predsednika Vučića sve je došlo na svoje mesto, a dosovci koji su ga hapsili neće moći da nas vrate u devedesete.
    (Fan klub Zorana Pajkića i Lava Kesića, 24. oktobar 2020 09:16)

    dzaba ti, ne kapiraju ljudi sarkazam.
    (aca, 24. oktobar 2020 10:24)

    # Link komentara

  178. Tvoj kolega za isto delo ovde u nemačkoj dobio 15 godina bez mogućnosti pomilovanja, oduzimanje imovine se podrazumeva.
    (Ervin, 24. oktobar 2020 10:24)

    # Link komentara

  179. Kao navijač Zvezde da kažem nekoliko stvari.
    Da bi te abolirali moraš da budeš predhodno dokazano kriv i osuđen. Da je način kako su te uhapsili bedan to stoji, Ali dzaba nisi uhapšen. I sramota je što si uhapšen samo ti a ne partizanski dvojac Zeka-Bjeka koji je gori od tebe draga treća Zvezdina zvezdo. Sad si u pravom društvu, baš tamo gde pripadaš...
    (Anonimni Bednik, 24. oktobar 2020 10:23)

    # Link komentara

  180. Od kada je SNS došao na vlast od poznatih je jedino Rasta otišao u zatvor :)
    Svi ostali, uključujući bivseg (Džajić) i sadašnjeg (Terzić) su na slobodi i skoro da su postali moralne vertikale. Pričam kao zvezdaš koji ne ide na utakmice od kada je ova ekipa na vlasti u klubu.
    (Milan, 24. oktobar 2020 10:22)

    # Link komentara

  181. ма да, прави спортиста, који је парама зарађеним са места у управи купио кућу у америци где је могао себи да приушти да буде недељама са породицом.
    па само то је довољно за робију.
    он и цвеле су узели милионе! први су који су почели масовну пљачку у фудбалу. до тада су се крале лопте или дресови. ништа више од тога.
    додатно отежавајућа околност је што је цела прича везана за дб, финансирање слобиног режима и ратове деведесетих. те паре и везе су га и спасле робије, а не то што је на суду доказао да је невин.
    док се србија распадала деведесетих и ја јео супу од костију од кокошке, џајић пио виски и трошио хиљаде и хиљаде марака пара исисаних из НАШЕ звезде. не његове приватне, него наше, друштвене, државне, заједничке!!!
    срамота!!!
    (жила, 24. oktobar 2020 10:20)

    # Link komentara

  182. Toliko neznanja u komentarima i malicioznih komentara. Draagana Dzajica niko od igraca nije optuzio. Ni jedan relevantan dokaz. Samo insinuacije. Sudjen je pod pritiskom. Pa cak i da je sumnjalo u krivicu onakav vid hapsenja nije prilicio vlastima i policiji. Hapsili ga pred kamerama kao najgoreg kriminalca. Tadasnji ministra policije Dragan Jocic ni na jednom rocistu se nije pojavio pravdajuci se zdravstvenim stanjem a on licno je dao nalog za hapsenje
    (advokat, 24. oktobar 2020 10:17)

    # Link komentara

  183. Vrana vrani oči ne vadi
    (Vuk, 24. oktobar 2020 10:17)

    # Link komentara

  184. DŽaja, nesporno ime u našem fudbalu, je bio osuđen za krađu (kako god da su to nazvali). Ubeđen sam da je 'nosilac posla' bio Cvetković a Džaja samo 'tupavi' korisnik (između ostalih, nije jedini). Čin aboliranja od kazne ne znači dokazanu nevinost (naprotiv, krivica je ostala dokazana) već političku (populističku) naklonost vlastodržca. Nije Džaja jedini uprljao ruke (i tada a pogotovu danas je mnogo 'prljavog veša' u našem fudbalu) ali je jedan od ređih koji je procesuiran (tako je i u svetu, ne samo kod nas), nažalost.
    (Persona, 24. oktobar 2020 10:16)

    # Link komentara

  185. Voli dečko dres na pruge.
    (Lemmi, 24. oktobar 2020 10:16)

    # Link komentara

  186. (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 09:30)

    Inace tvoj klub bez i jednog ozbiljnog transfera i rezultata u Evropi u vreme haosa na ovim prostorima, pravi sc teleoptik, dok Czv tone u debeli minus... Kako to? Mani me price "sposobna uprava"...
    (Sremac, 24. oktobar 2020 10:16)

    # Link komentara

  187. @Goran Loznica
    Svi su tada isto radili sa ugovorima, a samo su Zvezdini hapseni. Nema to veze sa pravdom, samo sa politikom i interesima mocnika. Pa Zeka i Bjeka su zbrisali cim su videli sta se desilo. Zeka na skijanje u Italiju, Bjeka kod zeta Stevica i cerke u Nemacku. Dok se ne vidi sta kako i ne primiri situacija. Ugovor Kezmana u PSV je bio pod lupom tada, ali opet kazem, politika je presudila da se to ne cacka. A te pare od KES-a nestale su ne zato sto ih je neko iz Zvezde ukrao. Tesko je vreme tad nastupilo. Vlast je gledala da se ogrebe gde god je mogla. Trebalo je za penzije, kampanju SPS, Srbe u Bosni i Hrvatskoj, da se ne lazemo. A bogami je i SC Teleoptik od Zvezdinih para izgradjen.
    (Bumerang, 24. oktobar 2020 10:14)

    # Link komentara

  188. Zato nam je fudbal u kanalu Dok je aboliranih,onih koji beze u druge drzave da izbegnu sudske procese,stranackih poltrona i miljenika narko kartela pd ove drzave nema nista
    Spas za fudbal je u privatizaciji da se pita onaj ko placa
    (Petar, 24. oktobar 2020 10:14)

    # Link komentara

  189. Dolaskom predsednika Vučića sve je došlo na svoje mesto, a dosovci koji su ga hapsili neće moći da nas vrate u devedesete.
    (Fan klub Zorana Pajkića i Lava Kesića, 24. oktobar 2020 09:16)

    Ljudi, ovo je ironija.

    Stilska figura.
    (Mr. Bojangles, 24. oktobar 2020 10:12)

    # Link komentara

  190. Ne tvrdim da Džaja & Co nisu muljali al' zaista je bilo sramno onako pred kamerama hapsiti našu fudbalsku legendu. Koliko samo krimosa u tim godinama i nikome ništa. Mnogi drugi su pokrali boga oca i nije bilo niti kamera niti hapšenja. Mišković, Kostić, Cane, Djilas... truli bogati a pošteni.
    (Red Z, 24. oktobar 2020 10:11)

    # Link komentara

  191. Danas mnooogo veci novci u klubovima nestaju i nikog ne hapse. Uhapseni su celnici FK CZV, a celnike FKP (prvenstveno Zeka i Bjeka koji takodje nisu vise u dobrim odnosima) niko nije ni spomenuo valjda su oni cisti, sta znam. U to vreme KK CZV u kanalu, a KK P nastavlja dominaciju nesto ranije zapocetu. Na celu drzave tada, ljudi kojima su crno bele boje bliske. To je bio pokusaj unistavanja SD CZV, ali nije uspeo. Nikada ni jedan clan SD P nije uhapse, bar ne zbog novca iz sporta. Dokazi su postojali, i sami clanovi tog drustva iz njihovih uprava su javno pricali i pisali o kriminalu u svojim redovima u kojima su licno ucestvovali i opet nema hapsenja. I onda prica da ih danas neko unistava... Nece biti...
    (Sremac, 24. oktobar 2020 10:10)

    # Link komentara

  192. Cuj poremtili karijeru, koju je zavrsio 1978. godine! Nego reci ti nam majstore gde je novac od prodaje generacije iz Barija i Tokija? Ako nisi kriv zbog cega je Zvezda morala isplatili milione za Drulicev transfer za koji si optuzen...Nisi ni blizu gospodinu Vladimiru Cvetkovicu cijim se perjem kitis, a javnost mora znati da ti nisi oslobodjen optuzbi pred Sudom nego te Toma Nikolic amnestirao od odgovornosti.
    (Lik, 24. oktobar 2020 09:27). Novac od generacije iz Barija i Tokija uzela je država! Bile su to ratne devedesete kad država nije imala para, trebalo za raznorazne aktivnosti i Zvezda je sistematski uništavana. Istovremeno, Mirko Marjanovic je gradio Zemunelo Partizanu. Kakav je to paradoks bio - pare uzimane Zvezdi a maltene taj novac davan Partizanu. Vidim da ovde pišu neki krilaticu “ima para kao Džajić”! Pa taj Džajić je najbolji fudbaler ne Srbije, nego Jugoslavije u istoriji! Tog Džajića je pre par dana FIFA proglasila za jednog od 100 najboljih fudbalera svih vremena!!! U svoje vreme bio je kao Ronaldo danas. Pa sto sad niko Ronalda be pita odakle mu pare. Taj kvalitet je tada moćna i bogata Bastija debelo platila, naravno da je Džajić zaradio ogromnu lovu kao fudbaler! I taj Džajić je sa Cvetkovicem doneo Zvezdi titulu prvaka Evrope i sveta, nešto sto srpski fudbal nikada više neće doživeti. Sto će dijamantskim slovima ostati ubeleženo u istoriji. Zato, mirno da stojite svi vi grobari kad pominjete Dzaju! A to sto je aboliran - zašto ga DOS-ovci nisu osudili za 4 godine??? Uhapsili ga sa tv kamerama, lisice mu stavljali kao najgorem kriminalcu bez ikakvih dokaza jer ČETIRI GODINE NISU NIŠTA DOKAZALI NA SUDU!!! Ološ belosvetska. Hapsili su Nemci Henesa i osudili ga ali nisu od toga pravili cirkus i spektakl! Španci osude Mesija, Ronalda i ostale sa utaju poreza, ali ih ne voze maricama! A Dzaju nisu za 4 godine osudili, uz sve reforme sudstva i postavljanje svojih sudija 2009. Moreee, kad se samo setim svega!
    (veliki strumf, 24. oktobar 2020 10:10)

    # Link komentara

  193. Holivudsko hapsenje naredjenje tadasnjeg ministra policije inace grobara koga je bog pogledao i sada je u invalidskim kolicima
    (Zvezda, 24. oktobar 2020 10:10)

    # Link komentara

  194. Pa nije on uhapšen bez razloga ljudi .
    A on kad je SNS došao na vlast i sami vidite kakva je džungla nastala i u sportu i u kakvu banana republikau se Srbija pretvorila.
    Ne očekujem da objavite moj komentar jer vidim i sam da podržavate vlast i ne objavljujete kritike
    (Milan, 24. oktobar 2020 09:24

    Inace je od 2008-2012 teklo med i mleko. Bilo je sve savrseno.
    (Straight Outta München, 24. oktobar 2020 10:08)

    # Link komentara

  195. Kažu da danima nije izlazio iz Apatina dok nije uzeo milione od prodaje pivare.
    (Što te biju ovi dobri ljudi, 24. oktobar 2020 10:07)

    # Link komentara

  196. Pises gluposti, nikakvi dokazi nisu postojali sto se Dzajica tice.Covek je bio javno uhapsen kao najveci kriminalac, sa lisicama na rukama i sve snimano sto znaci da je rezirano.Ti dobro znas ko vam sedi u upravi u Partuzanu!Znas ko vam je vodio Partizan!?Gde su vama pare od silnih transfera?Stavi prst na celo pre nego sto optuzis Dzajica, svi znaju da je to bio deo politike da se urusi Zvezda, i bili ste na pragu.Osvajali ste po 6titula u nizu a kako to svi znamo.Sada kukate jer mislite da Zvezda radi isto kao i vi jer vi imate iskustvo ali nemate obraza.
    (zex, 24. oktobar 2020 09:47)

    Ti pišeš gluposti on izjavljuje da zna ko mu je smestio pa bajo moj reci imena ako si nevin i neko ti smešta aferu da je zakona on bi za ovu izjavu opet trebalo da bude priveden i drzan sve dok nekaze koji ljudi i zašto su ga nameštali najgora smo drzava na svetu zakon i sprovodjenj istog nam je na nivou albanije ako ne i gore
    (Koja, 24. oktobar 2020 10:07)

    # Link komentara

  197. Ако је Џаја крив,шта онда тек рећи за Терзу...
    (Гавран, 24. oktobar 2020 10:03)

    # Link komentara

  198. Kolona A
    1. Zvezdica
    2. Fudbal
    3. Tozovac
    4. Radmilovac
    (Kole, 24. oktobar 2020 10:02)

    # Link komentara

  199. Ko je pošteniji: Džajić ili Terzić? Svi pošteni a Zvezda u minusu 50.-mil.ev!
    (Ko se kune u poštenje, 24. oktobar 2020 10:02)

    # Link komentara

  200. Izvor: B92

    Poznato je Dzajicevo "postenje". Taj je imao procenat u svakom transferu i svakoj vecoj nabavci za Zvezdu. To sto je bio vrstan fudbaler ne daje mu pravo da se bavi cim hoce.
    (Doom, 24. oktobar 2020 09:22)

    A ti si " stručnjak " koji je imao uvid u svaki transfer i svaku nabavku?
    Pričao ti komšija dok ste pili pivo ispred radnje, iz dvolitre ?
    Jaooo bre kakav smo narod, mržnja i zavist na svakom koraku.
    U sve se razumemo a država, firme, porodica nam se raspala na proste činioce!!
    Sram te bilo, idi radi nešto korisno !
    (Omuamua, 24. oktobar 2020 10:01)

    # Link komentara

  201. (keruzzi, 24. oktobar 2020 09:28)
    Postoji i ona izreka- "Ima para ko Džajićeva svastika". Znam za nju decenijama.
    (..., 24. oktobar 2020 10:01)

    # Link komentara

  202. @Pa nije on uhapšen bez razloga ljudi .
    A on kad je SNS došao na vlast i sami vidite kakva je džungla nastala i u sportu i u kakvu banana republikau se Srbija pretvorila.
    Ne očekujem da objavite moj komentar jer vidim i sam da podržavate vlast i ne objavljujete kritike
    (Milan, 24. oktobar 2020 09:24)
    Upravo suprotno, objavili su tvoj nebulozni komentar. Dakle, u 12 godine vladavine "tvojih" pre SNS-a tekao med i mleko Srbijom? Barabe pokrali sve što se pokrasti moglo i za tih 12 godina napravili 12 km autoputa i jedan preskupi most. Samo vi pljujte po Vučiću a čovek radi odličan posao za Srbiju. Koliko samo novih autoputeva, mostova, novih radnih mesta... Beograd se gradi i sredjuje kao nikad. U Srbije je definitivno sve bolje i bolje, mada je to vama barabama teško priznati.
    (Rile, 24. oktobar 2020 10:01)

    # Link komentara

  203. ..da smo normalna zemlja,ti bi Dzajicu vec godinama bio u zatvoru. Bolje sledi primer Bogoljuba Karića, on se bar ne eksponira u javnosti tvrdeći da nije kriv,kad svi znaju da jeste. Isto kao I ti!
    Nek su ti zive ćerke sponzoruše ali takvima dalje od Zvezde !
    (Pravi Zvezdaš, 24. oktobar 2020 10:01)

    # Link komentara

  204. -Ma sad je zlatno doba. Svi lopovi na slobodi zbog N.N lica ... Ovaj gospodin je bio glavni za vreme osvajanja KEŠ-a. CZ imala fenomenalan sastav i 100-ine miliona maraka plusa. Kada je ovaj godpodin otišao iz kluba CZ imala 50 miliona evra minusa i sastav na nivou 3 lige grupa zapad. Ne ja sam krao koji nije ušao u upravu CZ....
    (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 09:30)

    Zašto pišeš o nečemu u šta se ne razumeš.

    Kada je Džajić otišao iz FKCZ, posle poraza od Zenita, klub je bio na nuli, a igrali su Biševac, Dudić, Janković, Pantelić, Perović, Luković, Zigić...
    Taj dug je napravila uprava na čelu sa gdinom Goranom Vesićem, koji je prvo KKCZ ojadio za 15 miliona evra, pa onda FKCZ za 3 puta veće pare.
    (Ivan, 24. oktobar 2020 10:01)

    # Link komentara

  205. Pa nije on uhapšen bez razloga ljudi .
    A on kad je SNS došao na vlast i sami vidite kakva je džungla nastala i u sportu i u kakvu banana republikau se Srbija pretvorila.
    Ne očekujem da objavite moj komentar jer vidim i sam da podržavate vlast i ne objavljujete kritike
    (Milan, 24. oktobar 2020 09:24) Čuj ovog! Ti si druže prespavao 2000-2012. izgleda. Tada he bila DŽUNGLA, Tole uz podršku Tadića radio šta je hteo, Partizan sve ovde osvajao a ispadao od Samroka, Tikve i raznih velikana. Koliko su LS igrali za tih 12 godina a bili potpuno dominantni?! Ovde bio rat navijača, zaboravili ste kakvi su krvavi sukobi bili. I sada kad Zvezda igra redovno Evropu - sad odjednom džungla! Ma neće biti, ima nas koji odlično pamtimo kako je DOS sistematski unistavao vojsku, policiju, državu (u njihovo vreme od SRJ ostali smo i bez Crne Gore i Kosova), a dosta toga uz pomoć huligana. Mi ne da smo u to vreme postali banana država, mi smo bili protektorat, kolonija kojima su strani ambasadori DIREKTNO BIRALI VLADU!!! Zato, manje laži grobari, ne izmisljajte više.
    (vss, 24. oktobar 2020 09:58)

    # Link komentara

  206. Za aboliciju moras da budeš kriv. Znači kriv si.
    Nisu te uhapsili džabe!
    (ozna, 24. oktobar 2020 09:57)

    # Link komentara

  207. Bruka je jedino način na koji su te priveli. Moglo se to civilizovanije odraditi i bez ikakve pompe.
    Sve ostalo ne znamo
    (OgiZe, 24. oktobar 2020 09:56)

    # Link komentara

  208. Cuj poremtili karijeru, koju je zavrsio 1978. godine! Nego reci ti nam majstore gde je novac od prodaje generacije iz Barija i Tokija? Ako nisi kriv zbog cega je Zvezda morala isplatili milione za Drulicev transfer za koji si optuzen...Nisi ni blizu gospodinu Vladimiru Cvetkovicu cijim se perjem kitis, a javnost mora znati da ti nisi oslobodjen optuzbi pred Sudom nego te Toma Nikolic amnestirao od odgovornosti.
    (Lik, 24. oktobar 2020 09:27)

    Novac je otisao u drzavnu kasu, za Miloseviceve ratne igre i sve ono sto nam se desavalo pocetkom tih devedesetih.
    Jedan od retkih ispravnih poteza za vreme Tominog predsednikovanja je aboliranje gospodina Dzajica.
    (Marinjo, 24. oktobar 2020 09:55)

    # Link komentara

  209. Prvo da kazem da svako ko je 90tih bio direktor firme morao da krsi zakon.
    Nije tajna kom alavom coveku je smetao Djajic, Cvetkovic a i Djordje Antalj (zaista kvalitetan i posten privrednik) da ubaci sina blentu u upravu Zvezde i da se tu gradi trzni centar.
    Utesno je sto su i oni pokusali ono sto su radili drugima kao da to neko od gore vidi sve.
    A za titulu Kupa evropskih sampiona i svetskih klupskih sampiona Djajic i Cvetkovic zasluzuju od Zvezde bar po 10 miliona evra jer evropski klubovi sada imaju timove od po pola milijarde evra pa ne osvoje Ligu sampiona.
    Tako ako su i uzeli nesto nek im je alal.
    (Aleksa Pufta, 24. oktobar 2020 09:55)

    # Link komentara

  210. Kad tad izaći će istina o prljavim radnjama grobrske elite. Od devedesetih su na vlasti i žarili i palili su srpskim sportom. Nikad nisu oprostili Džajiću titulu svetskog prvaka. To je bio najveći greh, jer je unizio njihovo finale. Od tad kreće mržnja grobarske elite, koja je zadojila i navijače. Iskrivila percepciju i stvarnost, tako da su sada u nekom imaginarnom svetu gde su svi protiv njih. Ovo stanje je izlečivo samo gašenjem kluba i osnivanje novog na zdravim temeljima.
    (Vuuule, 24. oktobar 2020 09:28) ..garantujem da imas sifru..
    (maketa mozga, 24. oktobar 2020 09:54)

    # Link komentara

  211. Nije ga sramota ovakvih izjava.Tolike je igrace zavrtao,uzimao koliko je hteo.To najbolje zna Sinisa Mihajlovic.
    (Revizija, 24. oktobar 2020 09:53)

    # Link komentara

  212. Bolje da se ne javlja sa ovom temom. Dokaza pred sudom za presudu kojom bi bio proglasen krivim je bilo i dovoljno. Spasao ga Toma abolicijom, sto je do tada nevidjeni presedan u nasem pravosudju. Jedino sto ne opravdavam su taj medijski linc i snimci hapsenja...
    (hm?, 24. oktobar 2020 09:52)

    # Link komentara

  213. Grobari,a kako su kupili slobodu Karadzic,Djuric, Bjeković,Zecevic i ostala elita?
    (Laik, 24. oktobar 2020 09:52)

    # Link komentara

  214. Znajuci da je tada ministar policije bio onaj kadar obijac trafika,Jokic ili tako nesto se prezivao, iz SPS (sveprisutna struja u PFC) znali su da Džajic ako se kandiduje za predsednika FSS nece njihov Tole imati sanse pa je tako montirana afera i hapšenje i na čelo srpskog fudbala dovedose najvecu stetocinu u istoriji.
    (ko-ometator, 24. oktobar 2020 09:50)

    # Link komentara

  215. Priznajem sud samo svoje partije!!!
    (Dr. Nebojša Vulin, 24. oktobar 2020 09:50)

    # Link komentara

  216. Nije sporno sto su tebe hapsili, nego zasto nisu ove druge...
    (vaxilar, 24. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  217. "To je bruka za neke ljude koji su to svesno uradili, a znam ko su", rekao je Džajić.

    Ovde se prvenstveno izbrukao onaj ko mu je dao pomilovanje.
    (Kolubarac, 24. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  218. Dolaskom predsednika Vučića sve je došlo na svoje mesto, a dosovci koji su ga hapsili neće moći da nas vrate u devedesete.
    (Fan klub Zorana Pajkića i Lava Kesića, 24. oktobar 2020 09:16)

    Evo nam ga još jedan sendvičar :)
    (panter pudlica, 24. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  219. nije bruka, Navijac sam zvezde ali su tada koliko toliko radili po zakonu, ne po politickoj opredeljenosti!!
    (magla svuda oko nas, 24. oktobar 2020 09:48)

    # Link komentara

  220. Od svih nasih tajkuna, političara, naivaca, lopova, mešetara u sportu, menadžera , ubica premijera, za 20 godina postSlobe
    najveci kriminalac, sa lisicama na rukama pred kamerama bio... Dzajic???!?!?
    (dacha Zvezda, 24. oktobar 2020 09:48)

    # Link komentara

  221. Lik, 24. oktobar 2020 09:27)

    Pises gluposti, nikakvi dokazi nisu postojali sto se Dzajica tice.Covek je bio javno uhapsen kao najveci kriminalac, sa lisicama na rukama i sve snimano sto znaci da je rezirano.Ti dobro znas ko vam sedi u upravi u Partuzanu!Znas ko vam je vodio Partizan!?Gde su vama pare od silnih transfera?Stavi prst na celo pre nego sto optuzis Dzajica, svi znaju da je to bio deo politike da se urusi Zvezda, i bili ste na pragu.Osvajali ste po 6titula u nizu a kako to svi znamo.Sada kukate jer mislite da Zvezda radi isto kao i vi jer vi imate iskustvo ali nemate obraza.
    (zex, 24. oktobar 2020 09:47)

    # Link komentara

  222. Zamislite koliko je jasan slučaj bio da nisu mogli da nađu sudiju da ga oslobodi, pa su mu dali pomilovanje.
    E sad, nisu oni njega hapsili što je lopov, nego što je sve sebi trpao u džep.
    On je rezonovao ovako.Kako može Drulić, ili neki drugi fudbaler, da dobije više para od fudbala nego ja, a ja najbolji fudbaler svih vremena, e pa ne može to.
    Tolike su pare pokrali, a nisu napravili trening centar i sl. Stanje je danas isto, a narod bleji li bleji.
    (Kolubarac, 24. oktobar 2020 09:47)

    # Link komentara

  223. Ajde bre prosli ste kao na svadbi!
    (mare, 24. oktobar 2020 09:46)

    # Link komentara

  224. Bruka je sta si ti radio.
    (uvektu, 24. oktobar 2020 09:44)

    # Link komentara

  225. Cuj poremtili karijeru, koju je zavrsio 1978. godine! Nego reci ti nam majstore gde je novac od prodaje generacije iz Barija i Tokija?
    (Lik, 24. oktobar 2020 09:27)
    Upravo tako. Postujem njegovu igracku karijeru, po mnogima najveci igrac Juge, postujem, naravno, zasluge za '91...ali, prodali su za 2-3 godine ceo sampionski tim u Real, Milan, Inter, Samdoriju, Romu...i posle par godina mi smo bez dinara, a gospoda iz uprave nikad bogatija. Da li ja, kao veliki zvezdas, treba da ga velicam i branim, iako smatram da je pokrao pare od...Zvezde?!
    (Pera Magic Mitic, 24. oktobar 2020 09:43)

    # Link komentara

  226. Kamo sreće da si ti za svoje mahinacije osuđen i odrobijao te 2008 godine.

    Ne bi nam se danas dogodili Terzić,Vazura,Vučelić,Kokeza....itd.
    (3210, 24. oktobar 2020 09:43)

    # Link komentara

  227. Mrzitelji Zvezdinih 6 polufinala,dva finala ,titule Prvaka Evrope i sveta ,kao i epitet najuspesnijeg istocnoevropskog kluba ,kojem ste doprineli kao igrac a posle i funkcioner zajedno sa Cvetkovicem i drugim clanovima Uprave, nikada to iz svoje nemoci i neuspeha nece zaboraviti a jos manje oprostiti.
    (maya, 24. oktobar 2020 09:42)

    # Link komentara

  228. Sumnjiv si ko penal na ivici šesnaesterca.
    (Locutus, 24. oktobar 2020 09:41)

    # Link komentara

  229. koja mrznja prema ovom coveku... sve sto je za zvezdu uradio pa mu tadic i dacic nisu mogli oprostiti...
    dal je krao ne znam(o), al u srbiji ti dokazi i ne trebaju, samo licno misljenje da nekog osudis
    (duelmare, 24. oktobar 2020 09:39)

    # Link komentara

  230. Ma jel te,da Vas ne privode zbog Vaše sportske karijere!
    Svi moraju da odgovaraju za svoje postupke!!
    Drugo na stranu sto je neko javio novinarima koji su bili tamo i pre privodjenja,ali to je sve zelja tadasnje drzave da se dokaze da nema nedodirljivih...
    (Mika, 24. oktobar 2020 09:39)

    # Link komentara

  231. Maznuo si lovu, dokazano na Sudu, abolirao te Toma, ajde to razumem. Ali da dozvoljavas da te koriste kao marionetu dok branis javno huligane i kriminalce koji upravljaju klubom, to ne mogu da svarim. Sta ti je to trebalo?
    (Deco, bežite odavde!, 24. oktobar 2020 09:37)

    # Link komentara

  232. Da slaviš AV i ti i još mnogo vas što je dotični došao na vlast! Ko zna šta bi bilo sa svima vama. Znam da mi nećete objaviti ovaj komentar....
    (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 09:37)

    # Link komentara

  233. Gospodine ako ste lazno optuzeni i ako vam je unistena karijera i oblaceno vase ime ,zasto niste tuzili te ljude koji su vam to uradili i dokazali svoju nevinost na sudu?Nego ste oberucke prihvatili aboliciju,koju vam je omogucio tadasnji predsednik drzave Toma. Uzgred ako me pamcenje sluzi radilo se o cifri 8 miliona evra pronevere.
    (Gvozden, 24. oktobar 2020 09:36)

    # Link komentara

  234. Dolaskom predsednika Vučića sve je došlo na svoje mesto, a dosovci koji su ga hapsili neće moći da nas vrate u devedesete.
    (Fan klub Zorana Pajkića i Lava Kesića, 24. oktobar 2020 09:16)


    Momak.. DOS je dosao na vlast 2000-te, al ocigledno si rodjen kasnije :-)
    (Aleksandar H, 24. oktobar 2020 09:36)

    # Link komentara

  235. I tako je počela dominacija FK Partizan.

    Hapšenje Džajića (FK CZ), Terzića (OFK), Butorovića (Vojvodina), Aca Bulić (FK Železnik) napušta srpski fudbal, verovatno da ne bi završio kao ostali.

    Udar na najveće srpske klubove i poruka njima i svima ostalima da je stiglo vreme Partizana.
    (Ivan, 24. oktobar 2020 09:36)

    # Link komentara

  236. naravno da si zavrsio u zatvoru jer si prijavio da je spartka platio 2 miliona za vidica a rusi su tvrdili da su uplatili 4. ti naravno nisi mogao da kazes kuda su nestala 2 miliona. razumem te. da si rekao,spasao bi se corke ali bi ugrozio svoj zivot ili cerkin. kad stigne lova u klub od nekog igraca,treba namiriti vodje,upravu,menadzere,politicare,inspektore..sta mislis sto su sale mutavi i meda i velja isli onomad da tuku vazuru??? a sta mislis sto su puksijevim roditeljima bacili bombu u dvoriste?? upozorenje da cuti tamo iz japana ili mozda cak i reketiranje.to je nas fudbal..
    (miki, 24. oktobar 2020 09:34)

    # Link komentara

  237. Nekada je bila uzrečica:
    "Ima para kao Džaja", ali ne misli se na Džaju fudbalera, već kao predsednika kluba...
    (Nedeljko, 24. oktobar 2020 09:34)

    # Link komentara

  238. @vuuule
    Decko ti si u ozbiljnom psihickom problemu
    (vlado, 24. oktobar 2020 09:34)

    # Link komentara

  239. Pošten si koliko i ostali fudbalski pregaoci u ovom mulju, Kokeza, Terza, Vazura, Vučela...
    (ah da, 24. oktobar 2020 09:33)

    # Link komentara

  240. Mesec dana pre presude si prihvatio aboliciju.
    Ako nisi kriv, zasto?
    (ccc, 24. oktobar 2020 09:33)

    # Link komentara

  241. Sramota je kako su ga priveli,to je tačno.Ali tačno je i da su pare "isparile".Da je po tom osnovu kriv i to je tačno.On i Cvetković su prestali međusobno da govore u tom periodu.Komuniciraju li sada-ne znam.Na SVE načine je probao Džaja da se spase ali ostala je samo abolicija.
    (srđan, 24. oktobar 2020 09:32)

    # Link komentara

  242. gde mi živimo...
    (deco bežite odavde, 24. oktobar 2020 09:31)

    # Link komentara

  243. Ti si Džajiću kraduckao ali sa propisi....
    (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 09:31)

    # Link komentara

  244. Da li je bruka ili ne, nikada nećemo saznati jer postupak nije okončan. A da je sumnjivo gde su nestali silni milioni od transfera u tom periodu-sumnjivo je.
    (Krle, 24. oktobar 2020 09:30)

    # Link komentara

  245. Ako je aboliran onda je potvrđena krađa pa je aboliran. Ako je aboliran pre presude onda je to malverzacija i zloupotreba službenog položaja. Dakle, šta je?
    (made in Serbia, 24. oktobar 2020 09:30)

    # Link komentara

  246. Dolaskom predsednika Vučića sve je došlo na svoje mesto, a dosovci koji su ga hapsili neće moći da nas vrate u devedesete.
    (Fan klub Zorana Pajkića i Lava Kesića, 24. oktobar 2020 09:16)


    -Ma sad je zlatno doba. Svi lopovi na slobodi zbog N.N lica ... Ovaj gospodin je bio glavni za vreme osvajanja KEŠ-a. CZ imala fenomenalan sastav i 100-ine miliona maraka plusa. Kada je ovaj godpodin otišao iz kluba CZ imala 50 miliona evra minusa i sastav na nivou 3 lige grupa zapad. Ne ja sam krao koji nije ušao u upravu CZ....
    (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 09:30)

    # Link komentara

  247. dok se udba i njeno krvavo kriminalno finansiranje ne razmontira nema sunca u srbiji
    (ende, 24. oktobar 2020 09:30)

    # Link komentara

  248. Vama i Cveleru,nikada nece odredjeni krugovi oprostiti sto ste odveli Zvezdu na vrh Evrope i sveta.Nikada!
    (ovde, 24. oktobar 2020 09:29)

    # Link komentara

  249. Kupio si slobodu podrškom SNS. To je činjenica...nisi oslobođen krivice nego si aboliran...to su dve različite stvari. Bio si moj dečački idol, ali više nisi.
    (Fenomen, 24. oktobar 2020 09:28)

    # Link komentara

  250. Kad tad izaći će istina o prljavim radnjama grobrske elite. Od devedesetih su na vlasti i žarili i palili su srpskim sportom. Nikad nisu oprostili Džajiću titulu svetskog prvaka. To je bio najveći greh, jer je unizio njihovo finale. Od tad kreće mržnja grobarske elite, koja je zadojila i navijače. Iskrivila percepciju i stvarnost, tako da su sada u nekom imaginarnom svetu gde su svi protiv njih. Ovo stanje je izlečivo samo gašenjem kluba i osnivanje novog na zdravim temeljima.
    (Vuuule, 24. oktobar 2020 09:28)

    # Link komentara

  251. Nevinašce, od malena ima ona izreka.. " imam pare ko džajić u zvezdi...". U ovoj zemlji je sve naopako, zašto bi u njegovom slučaju bilo drugačije. Zamislite koliko transfera igrača je prošlo kroz njegove ruke. Ako je bio dobar sportista i idol, to ne mora da znači da može da radi šta hoće, i da ne podleže odgovornosti kao i svi drugi građani Srbije. Uostalom, setite se izjave pokojnog Šekularca o tom slučaju. Ali, on nije Džaja...
    (keruzzi, 24. oktobar 2020 09:28)

    # Link komentara

  252. Cuj poremtili karijeru, koju je zavrsio 1978. godine! Nego reci ti nam majstore gde je novac od prodaje generacije iz Barija i Tokija? Ako nisi kriv zbog cega je Zvezda morala isplatili milione za Drulicev transfer za koji si optuzen...Nisi ni blizu gospodinu Vladimiru Cvetkovicu cijim se perjem kitis, a javnost mora znati da ti nisi oslobodjen optuzbi pred Sudom nego te Toma Nikolic amnestirao od odgovornosti.
    (Lik, 24. oktobar 2020 09:27)

    # Link komentara

  253. A nije bruka sto je bila keva ruka desni džep i onolike nekretnine sto po Bg-u, sto po Monte Karlu. Sporcki pozdrav.
    (Hmmm, 24. oktobar 2020 09:25)

    # Link komentara

  254. ma nevinasce si.
    (aca, 24. oktobar 2020 09:25)

    # Link komentara

  255. Pa nije on uhapšen bez razloga ljudi .
    A on kad je SNS došao na vlast i sami vidite kakva je džungla nastala i u sportu i u kakvu banana republikau se Srbija pretvorila.
    Ne očekujem da objavite moj komentar jer vidim i sam da podržavate vlast i ne objavljujete kritike
    (Milan, 24. oktobar 2020 09:24)

    # Link komentara

  256. Mislis sreca pa me abolirali protiv ustavno, ili je priznao krivicu pa je aboliran??
    (Voja, 24. oktobar 2020 09:23)

    # Link komentara

  257. Nemam problem sa tim da predsednk kluba za koji navijam bude priveden, na kraju on nije veca figura od samog kluba, ali ono je bio pripremljen cirkus - sve sa novinarima koji su cekali hapsenje sa kamerama.

    Pretpostavljam da se to uradilo zbog nekih privatnih interesa, a ne zbog neke istrage.
    (Maksim, 24. oktobar 2020 09:23)

    # Link komentara

  258. Poznato je Dzajicevo "postenje". Taj je imao procenat u svakom transferu i svakoj vecoj nabavci za Zvezdu. To sto je bio vrstan fudbaler ne daje mu pravo da se bavi cim hoce.
    (Doom, 24. oktobar 2020 09:22)

    # Link komentara

  259. Dolaskom predsednika Vučića sve je došlo na svoje mesto, a dosovci koji su ga hapsili neće moći da nas vrate u devedesete.
    (Fan klub Zorana Pajkića i Lava Kesića, 24. oktobar 2020 09:16)

    # Link komentara