1. "Drvo" Sadik ode za 5 miliona plus bonusi. Jedno pitanje za sampiona svemira i svih susednih galaksija..koji igrac iz crveno belog tabora moze da sanja ovakvu cifru posle dve Lige Shampiona i tri namestene titule? Mislite o tome.
    (Calgija, 8. oktobar 2020 12:54

    Boaci je prodat za vecu cifru od drvo Sadika i to pre LS,Pesic za pribliznu cifru,s tim da je Zvezdi vise pripalo nego sto ce partizanu od Sadika jer svoj deo uzimaju Roma,menadzeri,FSS,maticni klub...braca Ilic sa 17 i 19 god.od kojih je Ivan imao samo jednu tekmu u seniorima a Luka 10-tak,prodati su za vecu sumu od Sadika,Joveljic za preko 4 miliona,sa 20tak tekmi...zato ne lupaj,ako ne poznajes materiju.
    (Objasnjenje, 08. oktobar 2020 20:02)


    i to je to... kraj spiska :)
    (neutralni felš, 8. oktobar 2020 21:05)

    # Link komentara

  2. Svako ko veruje da su Miljkovic,Obradovic,Markovic,Holander i Bejbek pojacanja,zivi u ogromnoj zabludi.Ti igraci nisu imali mesta ni u jednom klubu,svuda rezerve ili veci deo sezone povredjeni.Jedino mozda Jojic bude pojacanje,mada ni on nigde nije bio standaran.Svi pomenuti igraci mogu samo u partizanu da igraju i nigde vise a neki od njih ni u partizanu.Vise ste oslabljeni odlaskom drveta Sadika nego sto ste pojacanji ovima koje niko nije hteo.
    (Realno, 8. oktobar 2020 20:06)

    # Link komentara

  3. "Drvo" Sadik ode za 5 miliona plus bonusi. Jedno pitanje za sampiona svemira i svih susednih galaksija..koji igrac iz crveno belog tabora moze da sanja ovakvu cifru posle dve Lige Shampiona i tri namestene titule? Mislite o tome.
    (Calgija, 8. oktobar 2020 12:54

    Boaci je prodat za vecu cifru od drvo Sadika i to pre LS,Pesic za pribliznu cifru,s tim da je Zvezdi vise pripalo nego sto ce partizanu od Sadika jer svoj deo uzimaju Roma,menadzeri,FSS,maticni klub...braca Ilic sa 17 i 19 god.od kojih je Ivan imao samo jednu tekmu u seniorima a Luka 10-tak,prodati su za vecu sumu od Sadika,Joveljic za preko 4 miliona,sa 20tak tekmi...zato ne lupaj,ako ne poznajes materiju.
    (Objasnjenje, 8. oktobar 2020 20:02)

    # Link komentara

  4. Stanojevic je isto kao u prvom mandatu vratio partizanovu decu a oterace sve strance, tada Diaru i Moreiru a sad Sadika i Natka, verovatno i Sumu.
    (Ton, 8. oktobar 2020 18:01)

    # Link komentara

  5. (Calgija, 08. oktobar 2020 12:54)
    Sadik je otisao jer su skauti zadovoljni igrama protif RFS -a, Svetog Djordja i Sarlatana! Tako je to kada igrate sa najjacim evropskim velikanima onda i cena skace, da stvar bude jasnija otisao je u drugu ligu Spanije, pravo iz Gromade od kluba najjaceg iz Srbije ali mu ne daju da pobedi pazar i mladost!
    (zex, 8. oktobar 2020 16:42)

    # Link komentara

  6. Bravo. Pojačali se kada zaostaju 10 bodova, kada su srozali koeficijent, ispali iz Evrope. Ništa na vreme, da se eventualno ojača koeficijent. Ovako od sledeće godine u drugom kolu neki premijerligaš i doviđenja...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cxe, 8. oktobar 2020 12:22)

    Nema premijerligasa u trecem evropskom takmicenju, nasi klubovi od sledece godine ne igraju LE, samo prvak ide u kvalifikacije za LS, a to svakako nece biti Partizan..
    (aaa, 8. oktobar 2020 16:22)

    # Link komentara

  7. Nemogu da verujem da ovi pojedini navijaci malog zagorskog partizana jos uvek sanjaju i nikako dase probude iz sna. Ovaj prvi kaze kad pobedimo zvezdu dva puta i kad se neki timovi uskuraze i imaju sansu za titulu. Evo dati kažem da vas neće zvezda pobediti u ovom derbiju ili ce namerno da izgube da malo naprave zanimljivo prvenstvo jer sa remijem prvenstvo gotovo. Sto ovaj drugi kaze kako zvezda zvala za TSC da pobedi pa prijatelju nije to koletovo vreme kada vam je sredjivo samo ste izlazili na teren za otaljavanje utakmice. Sto kažeš da je zvezda lažno jaka pa gospodine dokazuje tri titule uzastopno dve lige Evrope i dve lige šampiona. Mismo ove godine u ligi Evrope a deste vi nema vas zato stoje partizan los niste mogli da izbacite jedan sarlo kojeg sa pola snage izbacla poljska leha znaci zvezda je jaca od partizana i od sviju iz lige. Pozdrav
    (zdravkogfl, 8. oktobar 2020 16:18)

    # Link komentara

  8. Da nije ovaj zadnji Bajbuk ???
    (Grada, 8. oktobar 2020 14:41)

    # Link komentara

  9. @leva obala
    Nema plejofa. Igra se 38 runde. Partizanu je sansa da pobedi oba derbija i da ceka da se neka ekipa okurazi i odigra hrabro protiv Zvezde. Bas me zanima kako ce Pazar, Metalac i Vosa da odigraju protiv zvezde. Dobro, za Vosu znam dok je Lalatovic trener. Ima jos 28 utakmica, bice tu i umora od lige Evrope, tako da jos uvek nije nista gotovo.
    (fenomen, 8. oktobar 2020 14:24)

    # Link komentara

  10. Možemo da Dovedemo i Mesija,ne vredi...kad ON zove predsednika TSC-a Janoša Žemberija da prenese igračima da njegova Zvezdica mora da izdominra da se pokažu kako su spremni za evropu! Rezultat toga je 5:0 protiv TSC-a,i ispadanje od Omonije!!! E u takvoj zemlji mi živimo,tako da nam nikakva pojačanja ne vrede!!!
    (Božo britva, 8. oktobar 2020 13:45)

    # Link komentara

  11. Veoma slab prelazni rok, mahom isluzeni igrači. Ova uprava Partizana je katastrofa i kada rezultati budu loši u prvenstvu oni će da nastave sa raznim saopštenjima. U stilu kako su svi protiv njih i kako se Zvezda favorizuje. Koliko ja vidim oni bi hteli da imaju isti status kao Zvezda to jest da im se timovi sklanjaju i stalno sude penali. To nema šanse da se desi jer u ovoj zemlji od 2012 vlada princip jedan vođa, jedna država, jedan klub. Oni moraju da shvate da su drugi klub i da će imati iste uslove kao i ranije i ništa više od toga. Tako da bi im bolje bilo da se skoncentrisu na igru i dovođenje adekvatnih trenera. Ne treba zaboraviti da su ovom periodu ipak osvojili tri titule zato što igrali sjajno.
    (Aron, 8. oktobar 2020 13:38)

    # Link komentara

  12. Mi prodali Sadika, skoro Strahinju Pavlovica a odakle vama? Koga vi prodajete i za koje pare? 5 igraca kupite za jednu prodaju Sadika..A pare od LS, gde su?
    (321, 08. oktobar 2020 13:

    Samo naivan čovek misli da pare legnu odmah. Toga nema nigde. Uplaćuje se u ratama. Od Sadika samo 3 miliiona.. Naše pare od LŠ i prodaje igrača otišle za smanjenje duga. Dug prepolovljen. Grejanje terena, doteran stadion, rwnivirani pimoćni tereni iza južne tribine. I ostatak za funkcionisanje kluba
    (Zvezda, 8. oktobar 2020 13:37)

    # Link komentara

  13. Sve propali fudbaleri. Izgleda da je cilj drugo mesto u našoj ligi
    (psiholog, 8. oktobar 2020 13:33)

    # Link komentara

  14. Nema Evrope a ni navijača čime popuniti te rupe u finansijama. Dovoditi sada pojačanja je bilo suludo ali ok. Za funkcionisanje kluba poput CZ i Partizana treba bar 10-15mil godišnje. Sponzori ne mogu doneti pola ove sume. Rešenje je prosto. Ovi naši fudbaleri koji se vrate su tu da prezime jer se njima ne plaća sve pod izgovorom patriotizma dok stranci odmah tuže pa oni dobiju pare. Tako je u oba kluba. Dobiješ neku milostinju a prilikom odlaska odbiju ti dugovanja.
    (Mr. Max, 8. oktobar 2020 13:33)

    # Link komentara

  15. @ho hi

    tacno tako - tu je srz problema ... klub vise ne sme da ima ambiciju za prvo mesto, mozgu da pricaju po novinama, ali realno ta opcija nije dozvoljena ... tim je bio supalj u svakoj liniji tako da nam je falilo bar 8 igraca, e sad dovedeni su iskusni igraci, ali svima je zajednicko da su dosli za dzabe jer nisu uspeli da potpisu ugovor ni sa jednim drugim klubom ... da li ce nam to iskustvo doneti bar mirno drugo mesto videcemo na terenu, ali je veliko pitanje jer smo sad ostali samo sa jednim napadacem u timu i to vrlo problematican jer je vise povredjen nego sto igra - sve u svemu pred nama je jos jedna mucna sezona
    (marica, kriv, razumevanje..., 8. oktobar 2020 13:15)

    # Link komentara

  16. Cuj podcast uradili za ove sto ispadaju u sezoni kupanja. Kakav prelazni rok kad imate sanse jedino za Kup, i to mozda.
    (Ljubisa Livaac, 8. oktobar 2020 13:10)

    # Link komentara

  17. kako je moguce, pa ovo je super, sveta markovic ili srpski sergio ramos je veliko pojacanje...nakon uspesne avanture u olimpijakosu gde nije buo ni medju rezervama, dolazi da uvodi partizan u ligi sampiona...bruka nevidjena
    (toni23, 8. oktobar 2020 13:05)

    # Link komentara

  18. A lova? Odkud???
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zabrinuti poreznik, 8. oktobar 2020 11:57)


    Mi prodali Sadika, skoro Strahinju Pavlovica a odakle vama? Koga vi prodajete i za koje pare? 5 igraca kupite za jednu prodaju Sadika..A pare od LS, gde su?
    (321, 8. oktobar 2020 13:00)

    # Link komentara

  19. Leva obala
    Pa i dva derbija da dobijete opet nema titula.
    (zex, 8. oktobar 2020 12:57)

    # Link komentara

  20. Navijaci Zvezde svesni da njihov klub ne moze da izgubi nijednu utakmicu u ligi osim protiv Partizana, mada ni u to ne veruju, vec slave titulu. Pa to moze samo kod nas.
    (Marshall, 8. oktobar 2020 12:54)

    # Link komentara

  21. "Drvo" Sadik ode za 5 miliona plus bonusi. Jedno pitanje za sampiona svemira i svih susednih galaksija..koji igrac iz crveno belog tabora moze da sanja ovakvu cifru posle dve Lige Shampiona i tri namestene titule? Mislite o tome.
    (Calgija, 8. oktobar 2020 12:54)

    # Link komentara

  22. ovi igraci su dovedeni da se spasu,ilijev,vuletic i vucelic
    (peca, 8. oktobar 2020 12:52)

    # Link komentara

  23. Pojačao? Prodao najboljeg igrača a doveo igrače koje niko neće...
    (Grr, 8. oktobar 2020 12:51)

    # Link komentara

  24. posle derbija -5 a onda frka u zvezdici. stankovicu ostani. stanoje je car uzima titulu. cak i sve da zatvori terza, 2 derbija i bice samo -1 pred plejof. zvezda posle svake evropske tekme gubi bodove sigurno tu je nasa sansa. stanoje donosi titulu 100%.
    (leva obala, 8. oktobar 2020 12:47)

    # Link komentara

  25. Partizan se pojačao? Moguće...ako su pojačanja igrači koje niko nije hteo, koji se ne sećaju kada su odigrali poslednju utakmicu, koji bi završili svoje nikakve karijere da se nije pojavila ponuda Partizana (tj. Stanojevića). Jeste, pojačao se Partizan...ako je pojačanje trener koji ne može više da radi ni u kineskoj drugoj ligi (a dok je radio to je bilo ne duže od dva, tri meseca) i koji odmah po povratku u klub vratio svog "kapitalca" Miljkovića i krenuo da tera igrače koji jedino nešto vrede. Da sam navijač Crvene Zvezdea, ja bih Partizanu poželeo da se ovako pojača.
    (pecko pivo, 8. oktobar 2020 12:43)

    # Link komentara

  26. Tako i treba formiraju tim za slede u sezonu.
    (Djoxa Delije, 8. oktobar 2020 12:26)

    # Link komentara

  27. Pa ako hoće da osvoje kup i moraju da se pojačaju.
    (Zastava101Specijal, 8. oktobar 2020 12:24)

    # Link komentara

  28. Zasta li se pojacavaju, verovatno smatraju da ce biti velikih problema u borbi za 2 mesto...
    (Riko, 8. oktobar 2020 12:23)

    # Link komentara

  29. Bravo. Pojačali se kada zaostaju 10 bodova, kada su srozali koeficijent, ispali iz Evrope. Ništa na vreme, da se eventualno ojača koeficijent. Ovako od sledeće godine u drugom kolu neki premijerligaš i doviđenja...
    (Cxe, 8. oktobar 2020 12:22)

    # Link komentara

  30. Evropu ne igraju, prvenstvo su na -8, nasli su kad ce da se pojacaju
    (Mile, 8. oktobar 2020 12:21)

    # Link komentara

  31. 6 stranaca za domaće prvenstvo, znači dvojica van protokola
    (ArDzej65, 8. oktobar 2020 12:20)

    # Link komentara

  32. Ide zima...potrebno je obezbediti par kubika.
    (aca, 8. oktobar 2020 12:16)

    # Link komentara

  33. To da li se dobro pojacao pokazace teren jer je on jedino merilo. Sve ostalo je demagogija.
    (Covek po imenu Uve, 8. oktobar 2020 12:13)

    # Link komentara

  34. Pa vi se pojacavate za napad na kup Srbije,sve drugo vam je vec promaklo,jadni ste.Evropa to je vec normalno u fazi kvalifikacia aut,a isto postaje i u prvenstvu Srbije,vi ste vec na letnjim pripremama u minusu prosecno sest do osam bodova u odnosu na Zvezdu(koju najvise MRZIM).
    (BULJUBASA, 8. oktobar 2020 12:13)

    # Link komentara

  35. Umesto letos, kasno je sada.
    (Joca, 8. oktobar 2020 12:12)

    # Link komentara

  36. Najveće pojačanje je ostanak Lole Smiljanića.
    (Fenomen, 8. oktobar 2020 12:11)

    # Link komentara

  37. Smesni smo, ispadamo od ekipa koje bi lagano trebali da dobijamo. Znaci da se veoma lose radi. Ocekivalo se dosta a dobilo se ništa, bukvalno. Po vidjenom do sad Savo je trebao ostati još makar dve sezone.
    (MarS, 8. oktobar 2020 12:10)

    # Link komentara

  38. Ako su novi igraci projekat za narednu sezonu i ako ce se sa njima raditi cele ove sezone kako bi se obezbedilo evropsko takmicenje onda puna podrska. A ako su ovi igraci samo tu do kraja sezone onda zdravo djaci.
    (Marshall, 8. oktobar 2020 12:08)

    # Link komentara

  39. Касно Јанко на Kосово стиже
    (Мирабо, 8. oktobar 2020 12:08)

    # Link komentara

  40. Bravo ! Odličan tajming ! Vrhunsko vođstvo !
    (zvonar, 8. oktobar 2020 12:08)

    # Link komentara

  41. smesno,mogli su ranije pa da pokusaju nesto u evropi. ove sezone nema plejofa tako da nemaju nikakve sanse,sem ako nisu sigurni ni u 2.mesto.
    a mogli smo ove godine da nabudzimo koeficijent,kad su mogli kiprani,hrvati sto ne bi i mi imali 2 kluba u kv.za lš
    (AlenBr8, 8. oktobar 2020 12:05)

    # Link komentara

  42. Obradovica i Jojica niko nije hteo. Holender nije uspeo da u klubu i došao na pozajmicu odigrao 30min, Sveta ni min u ovoj sezoni, Bajbek nije igrao 8 meseci on može da bude bomba ili mirise na ćorak. Obradovic nije 12 meseci igrao fudbal tj u Legiji nije odigrao ni minut...
    (djole bombas, 8. oktobar 2020 12:05)

    # Link komentara

  43. malo su trebali pre da se pojačaju
    (zoran, 8. oktobar 2020 12:02)

    # Link komentara

  44. Štaa se trošite za drugo mesto u prvenstvu, evorpa se neigra bili bi drugi i bez njih!
    (čonka, 8. oktobar 2020 11:58)

    # Link komentara

  45. A lova? Odkud???
    (zabrinuti poreznik, 8. oktobar 2020 11:57)

    # Link komentara

  46. Ja mnogo volim Partizan, ali bas mnogo. Tu neku buntovnicku kulturu, crna ovca drustva. Nikad uz masu. Znam da ce me zezati svi ali volim taj pank rok, tres romantizam i kulturu koja (je) prati(la) Partizan.

    Ali vise nema smisla. U KK i FK su nam (se) uvalili nizi sloj naprednjaka, jasno je gde je onaj bitniji sloj, u kom klubu. VVV bi bio najuren iz FK Miljakovca a kamoli iz drugog najveceg fudbalskog kluba u drzavi (po uspesima). Ostoja laze skoro koliko Trinkijeri. Ubijena mi je volja za podrskom Partizanu, postali smo 'onaj drugi tim' bez ikakvog bunta. Tribine nam drze placenici, u upravama jos veci placenici.. ne znam, nisam pametan. Nista nema smisla vise, mada izgleda da je konstanta u celoj drzavi.
    (ho hi, 8. oktobar 2020 11:57)

    # Link komentara

  47. Dovedeni poluigraci, ispusene lule... Da se bore za osvajanje kupa. Bolje decu da su ubacili da igraju do kraja sezone, bar bi napravili jednog, dvojicu igraca, ovako ce samo da naprave jos veci dug na kraju sezone.
    (gomez, 8. oktobar 2020 11:53)

    # Link komentara

  48. -11 pa nek se slikaju sa Svetom i Zekom.
    (Aiwas, 8. oktobar 2020 11:52)

    # Link komentara