1. Napred, Plavo - beli!!!!! 👊💪🏀🔵⚪🇲🇪💖
    (Delija CZV Varvar BUD, 29. septembar 2020 17:41)

    # Link komentara

  2. Zanimljivo grupe odnosno ovogodišnje izdanje takmičenje bar žreb koji određen po pravilu gde bi reklo da gotovo sve ekipe imaju šansu da osvoje Evrokup..

    Što se tiče grupe B u kojoj se nalazi Budućnost sa Mornar,Bulonj, Unikahu, Ulm i Breša..gotovo sigurno da je Unikaha bar po ranijem favorit kao neko koja osvojila takmičenje da prođe dalje dok ostale tri će se boriti za prolaz dalje..

    Ulm je igrao ranije ovo takmičenje dobri su par sezona od 2012/13 sve do prošle godine kad su došli do polufinala što im bio najbolji rezultat. Breša takođe igrala Evrokup dve sezone unazad bez uspeha ali su učestvovali odnosno Bulonj i Mornar iz Bara ima iskustva igranja u ovom takmičenju.

    Svoje šanse ima ovde gotovo kao sve ekipe ima Budućnost uprkos što su doveli nove igrače odnosno otišlo sedam ranije igrača koji su igra li pre.
    (Poštovalac igre, 29. septembar 2020 16:26)

    # Link komentara

  3. Naprijed Buducnost!
     (Zabjelcanin??, 29. septembar 2020 15:06)

    # Link komentara

  4. Lagano ovo dobijamo.Svidja mi se kakav smo tim sastavili,bez nekih zvijezda,opet sa vecinom domacih igraca i nasim trenerom. Bzv ce biti bez navijaca,ali dako se i to vremenom promjeni.
    (Damir PG 🔵⚪, 29. septembar 2020 13:10)

    # Link komentara