1. Ko je sad Fmp,ko je CZ znali se tu neki red,je l' nekom nesto jasno?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosilac trampovog pera,
    Jasno je kao dan-Fmp je kao zvezda beograddiva a Radnički Novi Sad je kao Fmp.Prosto.
    (Zufer Avdija, 28. septembar 2020 15:20)

    # Link komentara

  2. Na ime KKP mirno se stoji. Klub koji je zaduzio i nasu i svetsku kosarku.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina, 27. septembar 2020 15:20)

    To su ti vasi "tripovi" koji vam ne daju da razmisljate racionalno.Je l znas koliko ima trofejnih i uspesnijih klubova od vaseg,a danas ih nigde nema?Mnooogo!
    (cosmo, 28. septembar 2020 11:45
    Licemerno kao i vaše navijanje za FMP.Kada je zvezda ugašena nisi tako pričao,kada je FK bio bez šampona nisi tako pričao a mnogo većih klubova od vaših je nestalo.Zašto bi vi bili izuzetak?PARTIZAN je hteli vi ili ne i uz svo pomaganje Vučića ipak najveće ime na ovim prostorima .Bio i biće .Jedini prvak Evrope,dao najboljeg trenera nekoliko puta ,iznedrio toliko NBA igrača,jedini pozvan da igra protiv NBA timova,podario takve trenere kakvi su Obradović i Pešić a na drugoj strani Čović.Licemeri iz predgradja
    (Vanja Grubač, 28. septembar 2020 14:57)

    # Link komentara

  3. Na ime KKP mirno se stoji. Klub koji je zaduzio i nasu i svetsku kosarku.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Istina, 27. septembar 2020 15:20)

    To su ti vasi "tripovi" koji vam ne daju da razmisljate racionalno.Je l znas koliko ima trofejnih i uspesnijih klubova od vaseg,a danas ih nigde nema?Mnooogo!
    (cosmo, 28. septembar 2020 11:45)

    # Link komentara

  4. Nije.. Zvezda.. Nego.. FMP...
    (Milos, 28. septembar 2020 11:11)

    # Link komentara

  5. Kaže: "Zvezda je neprikosnoveni lider u košarci od 2010. ili 2011. godine".
    Ne znam da li da se smejem ili da plačem.
    Prvi put prvaci ABA lige 2015.
    Prvi put prvaci Srbije 2015.
    Kup Srbije 2013.
    Evroliga TOP 16 2015.
    (+41, 28. septembar 2020 09:39)

    # Link komentara

  6. Zvezda će napasti vrh Evrolige zato što je Koma stavio kintu, i to pojačano, na Zvezdu.
    (g4, 27. septembar 2020 23:43)

    # Link komentara

  7. Osnova taktika Naprdnjaka je da negiraju i omalovažavaju sve one koji drugačije misle, a pogotovo intelektualce i uspešne pojedince. Da bi pred sobom i svojim sledbenicima izigravali autoritet, pribavili su svojim članovima diplome nekih NN univerziteta, pa odmah zatim i akademske titule Mr i Dr. Ali ne nužno tim redosledom. Taj kompleks manje vrednosti koji vuku iz perioda svog redovnog školovanja sada žele da izbrišu gomilajući raznorazne diplome, ordenje, lente, značke...
    Najpreciznije ih je Voja Žanedić definisao: "Osveta ponavljača".
    Tako na pr jedan autolimar iz Prislonice kraj Čačka koji je jedva završio srednju školu se paradira sa doktorom organizacionih nauka, magistrom tehnologije i diplomiranim inženjerom mašinstva, koji je sva svoja stručna zvanja stekao na Beogradskom univerzitetu, u vreme kada je taj univerzitet predstavljao autoritativnu prestižnu naučnoobrazovnu ustanovu u Evropi. I to baš na mašinskom fakultetu, koji u studentskim krugovima važi za jedan od fakulteta na kome se najteže dolazi do diplome.
    Osporavaju stručnost u oblasti košarke čoveku koji je omogućio razvoj najvećem broju mladih košarkaša u Srbiji.
    Osporavaju mu poslovnu uspešnost, i aludiraju na nezakonito stečeno bogatstvo, iako njegovo poslovanje podleže svim inspekcijskim i poreskim kontrolama. Samo ne odgovaraju kako je limar stekao svoje bogatstvo, i kojim kontrolama njegovo poslovanje podleže. Osim onog sa Okom sokolovim. To znamo.
    Kome vi verujete i koga vi branite...
    Sunovrat.
    (SrbEUin, 27. septembar 2020 23:08)

    # Link komentara

  8. Korpusu navijača bilo čega što se krsti imenom CZ sasvim je odgovarajući guru ova kreatura.
    (Diogen, 27. septembar 2020 22:43)

    # Link komentara

  9. ништа не разумем.
     (веверица, 27. septembar 2020 21:46)

    # Link komentara

  10. Aktivirani ugovori?
    (Milos, 27. septembar 2020 21:11)

    # Link komentara

  11. @zvezda
    Jel onaj top 8 kad ste doveli Sofa, Mekela i Tompsona, a pošto nisu bili dobri zameniki ih Štimcem, Kvinsijem i Kinsijem? Luka Mitrović se povredi dođe Simonović, Markus Vilijams nije u formi dođe Vasa. Priznaćeš ako si realan da to nema neku težinu.
    (ACM, 27. septembar 2020 19:34)

    # Link komentara

  12. Sviđaju mu se odluke ministarstva sporta,verujem da bi mu odluka bila baš po volji. Lozana, tamo gde nema po babi i po stričevima pa da te vidim onda. Nego znaš da će tamo da ne valja. Klasičan mali čovek sa velikom torbom
    (Luke Babbitt gravedigger, 27. septembar 2020 18:07)

    Lozana se bavi limarom i propalim drzavnim projektom iz Humske ?
    Nemaju druga posla

    Ps. Jos kada bi znao sta je predmet spora ( kao i ostali uplakani) bilo bi dobro
     (malo uplakano grobarče, 27. septembar 2020 18:29)

    # Link komentara

  13. vecinska Srbija@
    Decko,ne igra niko iz ljubavi prema Zvezdi ili Partizanu,samo trener Zvezde je skuplji pet puta od Partizanovog trenera,moze da vas ima sto puta vise ali to ne menja plate igraca I trenera.Da Partizan ima 40-50% veci budzet,verovatno ne veruje niko ili veruje neko kome je iq manji od broja obuce koje nosi.Ove godine je doveden Obradovic da pokusa da vas uvede makar u top 8,makar malo da se opravdaju onolike pare koje su u zadnjih 7-8 godina sipane u klub.O vasem predsedniku ili vlasniku ili suvlasniku ne bih trosio reci,svi znamo ko je,sta je,kako je dosao tu gde jeste,ja nisam ponosan sto je predsednik Partizana to sto jeste ali za ovog vaseg je majka Tereza,olicenje morala I postenja.
     (kralj, 27. septembar 2020 18:14)

    # Link komentara

  14. CZ/FMP na zalost nije bas neki sinonim kad se pomisli na kosarku.... To jedan drugi klub koji je bio na F4 (x4) i osvoio taj evropske vrh... A oni celog zivota sanjaju bar da lice na njega...... Pusti snovi.
     (bugiber, 27. septembar 2020 18:09)

    # Link komentara

  15. Sviđaju mu se odluke ministarstva sporta,verujem da bi mu odluka bila baš po volji. Lozana, tamo gde nema po babi i po stričevima pa da te vidim onda. Nego znaš da će tamo da ne valja. Klasičan mali čovek sa velikom torbom
     (Luke Babbitt gravedigger, 27. septembar 2020 18:07)

    # Link komentara

  16. Daj boze da probamo da napadnemo vrh EL. Dosadilo mi je da svakog januara, u zadnjih 3-4 godine slusam kako nam je vaznija Igokea u nedelju, nego Real u cetvrtak.
     (Bocko, 27. septembar 2020 17:24)

    # Link komentara

  17. i znači da je budžet kkp bar 40% veći od Zvezdinog ove godine...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Većinska Srbija, 27. septembar 2020 15:14)

    Dakle, vi sa 40% manjim budžetom od Partizana koji igra Evrokup napadate vrh Evrolige (kako sam vaš doktor kaže)? :) Pokvarićete i Excel tabele, ovo može samo ona mrmotova folija da trpi...
    (MT Vračar, 27. septembar 2020 16:09)

    Naravno!Imamo bolji tim,boljeg trenera,ima nas mnogo više nego vas i naravno da ćemo i sa 40%-50% manjim budžetom osvojiti sve!
    Vi ste vaše "uspehe" ostvarivali samo kada vam je država omogućavala monopol i vi imali desetostruko veće budžete od konkurenata.Ovih 40%-50% većeg budžeta vama nije dovoljno!
    (Većinska Srbija, 27. septembar 2020 17:21)

    # Link komentara

  18. Kome verovati, Čoviću ili Milojeviću? Pre tri meseca Nebojša Čović je rekao da će budžet Zvezde biti smawen za 50%. I gle sada čuda, sa tako umanjenim budžetom Zvezda je dovela pregršt evroligaških igrača. Malo se šalim. Nebojša Čović ne govori istinu. On sudskim poravnanjima sa ABA ligom reguliše neke stvari koje se tiču i drugih klubova. I to je ono što mu Partizan ne dozvoljava jer je dosta pekljao. Ne treba zaboraviti da je Čović majstor svog posla ali u onim sistemima gde nema zakona. Zbog njegovog " Znanja" je FK Z vezda izbačena iz Lige šampiona 2014.godine i to zna ceo Beograd. Ako već zaključuje poravnanja sa ABA ligom onda se tu mora znati na šta se poravnanje odnosi. Zamislite vi da Bajern zaključi poravnanje sa Uefom oko nečega a da ispašta Real.
    (Cinik, 27. septembar 2020 17:09)

    # Link komentara

  19. Tek sad napadate vrh EL!? Pa bolje onda da ste stedeli pare od prethodnih sezona nego sto ste ih bacali i borili se da "ostojite" Aba ligu u kojoj ste ste spremali za ucesce u EL koju ne zelite da osvojite zato sto je najvaznije ucestvovati. Vi unazad par god osim sto ste osvajali Aba ligu niste uradili vise nista, apsolutno i bukvalno NISTA osim trosenja novca koji, gle cuda, nije Vas nego nas...Sustina je da kad zavucete ruku u Vas dzep i vodite zvezdu, fmp, partizan drugu pesmu ce te pevati. Sve ovo sad su sarene laze, zabava, vasar...kao i drzava nam
    (Jsd, 27. septembar 2020 16:06)"

    Kada je Zvezda ušla u EL bilo je potrebno tri sezone da dodje do F8 za šta je vama bilo potrevno pet i to u tada slabijem formatu takmičenja. I nikada grupu niste prošli sa više pobeda od poraza. I drugi put je sa skorom od 16:14 bila ma domaku osam ali je zbog medjusobnog lošijeg skora sa Darušavakom bila deveta
     (zvezda, 27. septembar 2020 16:58)

    # Link komentara

  20. Ma možeš da pričaš šta hoćeš, ti si taj koji pravi razdor, KKP se možda ne bi ni setio ovoga oko tasta da niste na kvarno ušli ponovo u EL. Praviš privatne klubove, radiš šta hoćeš, uništavao si KKP, nikad ti neću zaboraviti onu blamažu, kada je KKP pod Božićem na predstavljanju tima, slikan sa zvezdinim grbom na sred pionira. To je bezobrazno i to KKP nikad nije radio. Ko razume da si ti političar i da ti mozak funkcioniše kao političaru, razume će i kakav si čovek, obraz kao djon!!!
     (bulldog, 27. septembar 2020 16:58)

    # Link komentara

  21. Kod nas vec prodavaju imovinu i nezavrsene poslove (prijatelji u i iz bivse vlasti) nadamo se da ce svi biti procesuirani, koji su radili mimo zakona, razne transakcije I potpisi. Nadam se brzoj promjeni vlasti u Srbiji da vidim dje ce ovaj nesretnik !?
    (Bdpfc, 27. septembar 2020 16:54)

    # Link komentara

  22. U svakoj drugoj rečenici po neka neistina.
    (Grr, 27. septembar 2020 16:53)

    # Link komentara

  23. Pa Partizan je bio prvak u sezoni 2014-15
    A do tada niste nista osvojili.Lideri od 2010 ?Kada covek laze druge,nije opasno.Kada pocne da laze samog sebe,tu nema pomoci.
     (Vara te ce, 27. septembar 2020 16:48)

    # Link komentara

  24. Neko priča o frustracijama i traumama... Ja kad vidim komentare podrške ovoj "personi" mnogo mi je jasno ko je od Partizana navukao i jedno i drugo!
    (ACM, 27. septembar 2020 12:59)

    Ne krijem, kao zvezdaš sam goreo onih godina kad je KKP dominirao. I to u periodu kad me je to najviše zanimalo. Ali vidi... Persone koje su tada ordinirale po KKP ti ne daju baš za pravo da se pozivaš na taj deo priče. Neki od njih imaju pištolj redovno u džepu kao ti mobilni telefon. Tako da zadrži ti te ocene o personama za sebe sve dok se ne setiš da meriš obe strane realno. Meni se povraća i od jednih i od drugih ali se ne osećam loše što zvezda dominira jer su te muljavine rađene i na drugoj strani svojevremeno. E sad, što se vetar malo menja, jbg, to ti je igra moći... Svuda je tako. Ali samo nemoj o personama... Tu smo realno svi u blatu do guše da nema institucije na planeti koja bi mogla ustanoviti ko je veći prevarant.
     (Beowolf, 27. septembar 2020 16:41)

    # Link komentara

  25. Čuj, Zvezda lider od 2010. godine, a te godine Kecman ubacio čuvenu trojku u Zagrebu i Partizan igrao F4 u Parizu... Crni Nebojša, dokle bre te laži više???
    (medved šizofreničar, 27. septembar 2020 16:32)

    # Link komentara

  26. Gori i od jednog političara u zadnjih 30 godina.Živim za dan da se promeni nešto u ovoj državi da te stigne kazna za ‘90-te pa na ovamo.Za sve što si radio...
    (Goran Loznica, 27. septembar 2020 12:49)

    Slažem se sa tobom ali imaj u vidu sledeće... Promenile su se mnoge garniture ali njemu niko ništa nije učinio. To me dovodi do zaključka da je ili baš mnogo jak, ili baš nema ni realnog osnova. Ja iskreno mislim da je on samo vrhunski "biznismen" koji svakako i mulja ali mulja u "prihvatljivom" obimu. I to mislim za košarku a za politiku nemam pojma, ne razumem se u to. I sve to nama običnim gradjanima smeta, logično. Ali to je standardni model ponašanja kad si u vrhunskom sportu u Srbiji, samo je pitanje ko će koga da pojede. E sad, to što je Ostoja realno slabiji igrač, to je za drugu temu, ali to je suština. Uostalom, prošle sezone je KKP bio veoma jak, nije falilo para i niko se ne pita ni odakle pare ni kako igraju u areni, msm, kako se to areni isplati s obzirom da nije ni bilo realno da je pune itd... Znači, borba je bila prava ali se desila ova bolest i jbg, KKP nije uspeo da osvoji ništa. EL je sama donela odluku koja zvezdi odgovara a Ostojina kukanja koja su inače opravdana bih čak kao zvezdaš i podržao da se toga setio odmah, nego pazi... Posle ne znam koliko godina on se setio da FMP i Zvezda su realno jedan klub. E pa dobro si se setio znaš... A šta si čekao do sada? Znači, tačno buši iz nekog razloga baš sad. I nije frka, to mora tako kod nas... Ali druže... Nebojša Čović je za njega ozbiljan zalogaj, kao što već rekoh- Ozbiljniji igrač.
     (Beowolf, 27. septembar 2020 16:29)

    # Link komentara

  27. Da je izjavio i da Zvezda napada titulu NBA lige 7 miliona ludaka nebi u tome vidjeli ništa sporno....jer nad tih 7 miliona ludaka je 30 vršen eksperiment masovnog i sistematskog ispiranja mozga a produkt je sluđena paranoična šizofrenična rulja koja se u 21-om vijeku boji nauke,medicine,kulture,ulične rasvjete a slijepo vjeruje da je nebeski narod,da je zemlja ravna ploča,da je Rusija raj,da postoji drekavac....te......ali kao da je to uopšte bitno,hajmo sad svi složno arlaukati da nas cijeli svijet čuje "Srbija breeeee jebem im dete bre MUUUUUUUUU".....😂😂😂😂
    (Kalevra, 27. septembar 2020 16:27)

    # Link komentara

  28. muljara
     (fmp, 27. septembar 2020 16:26)

    # Link komentara

  29. Da je pravne države,ah da....
     (nosilac trampovog pera, 27. septembar 2020 16:23)

    # Link komentara

  30. "Tek sad napadate vrh EL!? Pa bolje onda da ste stedeli pare od prethodnih sezona nego sto ste ih bacali i borili se da "ostojite" Aba ligu u kojoj ste ste spremali za ucesce u EL koju ne zelite da osvojite zato sto je najvaznije ucestvovati. Vi unazad par god osim sto ste osvajali Aba ligu niste uradili vise nista, apsolutno i bukvalno NISTA osim trosenja novca koji, gle cuda, nije Vas nego nas...Sustina je da kad zavucete ruku u Vas dzep i vodite zvezdu, fmp, partizan drugu pesmu ce te pevati. Sve ovo sad su sarene laze, zabava, vasar...kao i drzava nam
    (Jsd, 27. septembar 2020 16:06)"
    Zamisli onda klub koji poslednjih godina ni ABA ligu nije osvojio, kako taj klub uzalud trosi novac?!
    Isto nas novac!
    (Miskec, 27. septembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  31. Ovaj da kaže da je nebo plavo, ja mu ne bih verovao....
    (mišo, 27. septembar 2020 16:20)

    # Link komentara

  32. Laktaši na aparatima.
    (zvezdale, 27. septembar 2020 12:38

    Svaki kredibilitet tvojih komentara si izgubio kada si rekao da je Jovic izmislio fudbal za PANJA Mancea sinoć.
    (Penetrator državne mezimice, 27. septembar 2020 16:16)

    # Link komentara

  33. Ti znači da je budžet kkp bar 40% veći od Zvezdinog ove godine...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Većinska Srbija, 27. septembar 2020 15:14)

    Dakle, vi sa 40% manjim budžetom od Partizana koji igra Evrokup napadate vrh Evrolige (kako sam vaš doktor kaže)? :) Pokvarićete i Excel tabele, ovo može samo ona mrmotova folija da trpi...
    (MT Vračar, 27. septembar 2020 16:09)

    # Link komentara

  34. Tek sad napadate vrh EL!? Pa bolje onda da ste stedeli pare od prethodnih sezona nego sto ste ih bacali i borili se da "ostojite" Aba ligu u kojoj ste ste spremali za ucesce u EL koju ne zelite da osvojite zato sto je najvaznije ucestvovati. Vi unazad par god osim sto ste osvajali Aba ligu niste uradili vise nista, apsolutno i bukvalno NISTA osim trosenja novca koji, gle cuda, nije Vas nego nas...Sustina je da kad zavucete ruku u Vas dzep i vodite zvezdu, fmp, partizan drugu pesmu ce te pevati. Sve ovo sad su sarene laze, zabava, vasar...kao i drzava nam
    (Jsd, 27. septembar 2020 16:06)

    # Link komentara

  35. Haha lik ima šifru 100%
     (Luke Babbitt gravedigger, 27. septembar 2020 16:03)

    # Link komentara

  36. Ostoja je prošle godine imao najveći budžet na Jadranu, što potvrđuju zvanični podaci Uleba, a ovo godine ima isti budžet, dok Zvezda ima 25 - 30% manji. Ti znači da je budžet kkp bar 40% veći od Zvezdinog ove godine, a ipak nije napravio bolji tim i siguran je da neće ništa osvojiti! U tome je štos, a ne u nekom sukobu interesa. Crvena zvezda će i ove godine biti prvak Aba lige, dobiće A licencu Evrolige i osvojiti domaće prvenstvo. Kup nam nije interesantan i prepustićemo ga Megi ili Fmp-u. Klub autolimara neće ništa osvojiti ni ove godine, kao ni zadnjih 6-7 godina, a frustracije malobrojnih limarovih sledbenika će se samo pojačati!
    (Većinska Srbija, 27. septembar 2020 15:14)
    haha kakvi ste vi degeni ,da se razumemo ne navijam za titove blizance,al vi ste pobedili.
     (srbija, 27. septembar 2020 15:56)

    # Link komentara

  37. @sremac
    Kako zemljak ti Sremac, ja Šumadinac, šalim se...
    Bogdan je uvek tu za Srbiju, ništa nije propustio, daje pun doprinos uspesima iste. Zbog toga, što je Srbija na prvom mestu, a ne neki klub. Za nekog drugog i može loša reč, ali za Bogija nikako!
    (ACM, 27. septembar 2020 15:45)

    # Link komentara

  38. Звездаш сам. Али како може Звезда да игра Евролигу ако је Партизан био шампион земље?
    (Вуче, 27. septembar 2020 15:07)
    A kada je to Zvezda igrala EL a partizani bili šampioni
     (ArDzej65, 27. septembar 2020 15:38)

    # Link komentara

  39. Probaj da stignes uspehe Danilovica.
    (Av titule, 27. septembar 2020 13:04)


    Da se izbode nozevima u kafani sa kumom???
     (ogijev_tata, 27. septembar 2020 15:31)

    # Link komentara

  40. Djordjevic Danilovic Kicanovi Dalipagic Divac Paspalj Krstic Rebraca Pekovic Bogdanovic Scepanovic Drobnjak Vujanic Tomasevic itd itd Obradovic Vujosevic za vas bice uvek misaona imenica samo hiljadu puta izgovorene lazi spin majstora u vasim mozgovima postaju istina. Ta titula prvaka Evrope najsjajnije izvojevana na ovom svetu. Samo jedna jedina utakmica na domacem terenu. Hvala braci iz Fuelabrade. Na ime KKP mirno se stoji. Klub koji je zaduzio i nasu i svetsku kosarku.
     (Istina, 27. septembar 2020 15:20)

    # Link komentara

  41. Ostoja je prošle godine imao najveći budžet na Jadranu, što potvrđuju zvanični podaci Uleba, a ovo godine ima isti budžet, dok Zvezda ima 25 - 30% manji. Ti znači da je budžet kkp bar 40% veći od Zvezdinog ove godine, a ipak nije napravio bolji tim i siguran je da neće ništa osvojiti! U tome je štos, a ne u nekom sukobu interesa. Crvena zvezda će i ove godine biti prvak Aba lige, dobiće A licencu Evrolige i osvojiti domaće prvenstvo. Kup nam nije interesantan i prepustićemo ga Megi ili Fmp-u. Klub autolimara neće ništa osvojiti ni ove godine, kao ni zadnjih 6-7 godina, a frustracije malobrojnih limarovih sledbenika će se samo pojačati!
     (Većinska Srbija, 27. septembar 2020 15:14)

    # Link komentara

  42. Звездаш сам. Али како може Звезда да игра Евролигу ако је Партизан био шампион земље?
     (Вуче, 27. septembar 2020 15:07)

    # Link komentara

  43. Mož' samo da napadne vrh Avale.
     (qruz, 27. septembar 2020 15:06)

    # Link komentara

  44. Ma gazi doktore....
     (Leo, 27. septembar 2020 14:55)

    # Link komentara

  45. Frustracija 1 - prvaci Evrope.
    Frustracija 2 - četiri puta Fajnal For.
    Frustracija 3 - najbolji trener Evrope.
    Frustracija 4 - najbolji mladi igrač Evroligu (dva puta).
    Frustracija 5, 6, 7 i tako dalje - dodajte po svom nahođenju.

    A bi kako "te, će izađete na televizor?
    (Mr. Bojangles, 27. septembar 2020 13:16)

    Prvaci Evrope u FIBA takmičenju koje vas je zvalo i ove sezone. Final four u drzgačijem, mnogo slabijem po sastavu ekipa i drugačijem formatu.,gotovo da nije bilo tima sa igračima iz NBA, Rytas, Lotomatika, PAOK, Šarloa, Prokom, Olimpija itd Frustraciha 7,8,9 itd
    (konstatacija, 27. septembar 2020 14:14)
    Prvak Evrope, priznat i upisan. Da se vise ne ponavljamo. Zelim i vama isto, kako god vi nazivali to takmicenje, kako god da vam odgovara
    (Losmi, 27. septembar 2020 14:41)

    # Link komentara

  46. Frustracija 1 - prvaci Evrope.
    Frustracija 2 - četiri puta Fajnal For.
    Frustracija 3 - najbolji trener Evrope.
    Frustracija 4 - najbolji mladi igrač Evroligu (dva puta).
    Frustracija 5, 6, 7 i tako dalje - dodajte po svom nahođenju.

    A bi kako "te, će izađete na televizor?
    (Mr. Bojangles, 27. septembar 2020 13:16)
    I šta onda. Gde ste sada i zadnjih više godina otkada vam država nije sponzor
    (Zvezdaš, 27. septembar 2020 14:31)
    Ne znam da li znas da se trofeji ne brisu, ostaju, ne oduzimaju se. Covek samo iznosi listu uspeha, ne kapiram zasto te toliko pogadja.
    (Losmi, 27. septembar 2020 14:38)

    # Link komentara

  47. Prvaci Evrope u FIBA takmienju koje vas je zvalo i ove godine.
    @Konstatacija

    Klasican primet zvezdinog navijaca koji prati kosarku od 2011 kada niko nije mogao fmp-u da zabrani kako ce se zvati.
    E mucenice mali.
     (Dusan Uros, 27. septembar 2020 14:38)

    # Link komentara

  48. Prvaci Evrope u FIBA takmičenju koje vas je zvalo i ove sezone. Final four u drzgačijem, mnogo slabijem po sastavu ekipa i drugačijem formatu.,gotovo da nije bilo tima sa igračima iz NBA, Rytas, Lotomatika, PAOK, Šarloa, Prokom, Olimpija itd Frustraciha 7,8,9 itd
    (konstatacija, 27. septembar 2020 14:14)

    Naravno da je bilo lako tada osvojiti titulu,cudi ma da je vi NIKADA niste ni takvu osvojili?
     (marko992, 27. septembar 2020 14:35)

    # Link komentara

  49. (konstatacija, 27. septembar 2020 14:14)

    Vazi li i za fudbal to sto si napisao?
     (Smrt fasizmu,sloboda narodu!, 27. septembar 2020 14:34)

    # Link komentara

  50. (marko992, 27. septembar 2020 14:18)

    Igokea?
    (Matrix, 27. septembar 2020 14:27

    U kom kontekstu?
    Vidim da nikada ljudi (od pojedinaca mislim) od vas nece bitiUopste ne sumnjam da tako ne mislite,ali vas kompleks i mrznja sputavaju da se i izjasnite na jedino ispravan nacin.
     (marko992, 27. septembar 2020 14:33)

    # Link komentara

  51. Frustracija 1 - prvaci Evrope.
    Frustracija 2 - četiri puta Fajnal For.
    Frustracija 3 - najbolji trener Evrope.
    Frustracija 4 - najbolji mladi igrač Evroligu (dva puta).
    Frustracija 5, 6, 7 i tako dalje - dodajte po svom nahođenju.

    A bi kako "te, će izađete na televizor?
    (Mr. Bojangles, 27. septembar 2020 13:16)
    I šta onda. Gde ste sada i zadnjih više godina otkada vam država nije sponzor
    (Zvezdaš, 27. septembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  52. bogdan necu da igram za reprezentaciju
    neka igra dzenkins

    jel taj?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kalcokera i trokorak bili, 27. septembar 2020 13:09) # Link komentara
    Vodi računa kako pričaš o Bogdanu.
    (ACM, 27. septembar 2020 13:28)

    Iz kog razloga? To neki velikan koji je ovaj narod zaduzio? Nidje veze, zemljace...
     (Sremac, 27. septembar 2020 14:29)

    # Link komentara

  53. Čovke to im radi... Au sada očekujem hiljadu Ostojinih botova!
    (Bg, 27. septembar 2020 12:39)

    Šta tek vama radi... Za siću kupio klub i uz njih dobio i navijače gratis. Isprao im mozgove i cepa dalje.
     (ona stvar, 27. septembar 2020 14:29)

    # Link komentara

  54. (marko992, 27. septembar 2020 14:18)

    Igokea?
     (Matrix, 27. septembar 2020 14:27)

    # Link komentara

  55. Cuj cuj, Zvezda je lider od 2010, a prvu titulu osvojili posle 18 godina tek 2014,eto koliko se ovaj covek razume u kosarku
     (Prfg, 27. septembar 2020 14:24)

    # Link komentara

  56. konstatacija
    Igrali ste i vi u takvom formatu takmicenja i sta ste uradili?
    Apsolutno nista
     (Prfg, 27. septembar 2020 14:23)

    # Link komentara

  57. Nego, reci ti nama gde nestade onih 16 milki duga? Godine prolaze a još nema odgovora!
     (statuskan, 27. septembar 2020 14:19)

    # Link komentara

  58. Matrix@,naravno da imate najbolju ekipu,to nije sporno,mada je ta razlike u poslednje vreme znatno smanjena.Sporno je sto imate DVE ekipe koje su u 5-6 najboljih i da time cinite takmicenje neregularnim.
    Da li vam je to toliko tesko da shvatite,ili vam je lakse da licemerisete i idalje mlatite praznu slamu.
     (marko992, 27. septembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  59. Niko ne moze da zabrani fmp kako cemo da se zovemo
     (moralni gmizavac, 27. septembar 2020 14:15)

    # Link komentara

  60. Frustracija 1 - prvaci Evrope.
    Frustracija 2 - četiri puta Fajnal For.
    Frustracija 3 - najbolji trener Evrope.
    Frustracija 4 - najbolji mladi igrač Evroligu (dva puta).
    Frustracija 5, 6, 7 i tako dalje - dodajte po svom nahođenju.

    A bi kako "te, će izađete na televizor?
    (Mr. Bojangles, 27. septembar 2020 13:16)

    Prvaci Evrope u FIBA takmičenju koje vas je zvalo i ove sezone. Final four u drzgačijem, mnogo slabijem po sastavu ekipa i drugačijem formatu.,gotovo da nije bilo tima sa igračima iz NBA, Rytas, Lotomatika, PAOK, Šarloa, Prokom, Olimpija itd Frustraciha 7,8,9 itd
     (konstatacija, 27. septembar 2020 14:14)

    # Link komentara

  61. Krećeš sezonu tako što zvezda u startu ima dva dobijena meča unapred. Realno.
    Klubovi nisu ćoravi.
    Drugo, gde su mladi afirmisani srpski igrači? Nema ih. Ko će da nasledi tron Teodosića, Bogdanovića gde su nam neki novi bekovi i krila koji će razvaljivati po evroligi?
    Može biti još dosta pitanja, međutim gleda se korist pojedinaca i grupica nažalost, košaraka je danas puna stranaca, a razvojne lige nema.
    Jeste skontali da Čović stalno govori i novcu i prihodima ABA lige?
    Ovako možemo do sutra...
     (tami, 27. septembar 2020 14:13)

    # Link komentara

  62. ahahahhahahaha
     (JOBAH, 27. septembar 2020 14:12)

    # Link komentara

  63. Matrix@ Koji vas uspeh ne mozemo da prihvatimo? Ulazak u top 19!
     (nosilac trampovog pera, 27. septembar 2020 14:07)

    # Link komentara

  64. Hajde da uporedimo koj klub je više igrača dao za srpsku reprezentaciju u zadnjih 10 godina FMP ili Partizan ( namerno izostavio Zvezdu)?
     (avijatičar, 27. septembar 2020 14:06)

    # Link komentara

  65. kad ovakvi nestanu,onda cemo moci da kazemo da zivimo kao normalan svet.
     (nikola, 27. septembar 2020 14:03)

    # Link komentara

  66. fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove!!!
     (Huan Pablo Don Fernando, 27. septembar 2020 13:57)

    # Link komentara

  67. Ne zelim da se upustam u rasprave, zadrzacu se na pravnim pitanjima, u cemu je problem da se ispostuje procedura prenosa vlasnistva, da se izdaje finansijski izvestaj i slicno. Tacno je da srpske ekipe daju "pecat " ovoj ligi ali je isto tacno da nacionalne lige tesko da bi imale prolaz i u FIBA LS a kamoli EL ( da ima pameti da u fudbalu naprave nesto slicno) i ovo rotiranje predsednika lige je stvar kompromisa i to sto je po statutu koji je i Partizan potpisao, za eventualne sporove nadlezan Trgovacki sud u Zagrebu. Mozemo da pricamo sta hocemo ali oni su u EU, sredjenija su zemlja od nas 20 puta.Ovde navijaci Partizana kao papagaji ponavljaju CAS u Lozani a ne znaju da bi se u slucaju tuzbe taj isti CAS oglasio nenadleznim. Budimo realni, Ostoja vas izradio za EL, nije ocekivao da Trinkijeri ode, da Volden zbog neisplacivanja aktivira klauzulu i ode i to u Zvezdu sto je Ostoja prikazao kao ustedu!!!???Radi se o tome da je Zvezda skockala zaista dobar tim koji moze lagano da osvoji ABA ligu, sta ce onda da prica ovaj sto pravi selfije sa bivsim igracima.Covic kao doktor masinskih nauka je bolesno precizan, mora da se zna red
    (deki, 27. septembar 2020 13:37)
    Na kraju si se ipak upustio u raspravu. Elem, kad bi znali koliki su dometi nekog tima bili bi vizionari. Zvezda je imala mnogo ozbiljnije timove od ovog, pa nije bila ni blizu ozbiljnog rezultata. Mozda je on bolesno precizan, ali on nema rezultate u Evropi, jednostavno za klub koji pretenduje da napravi pzbiljan rezultat ovo nije dovoljno. Kad smo kod EL, nije nas niko izradio, vama je mesto godinama tu zasluzeno. Mi jos nismo dorasli.
    (Losmi, 27. septembar 2020 13:53)

    # Link komentara

  68. Samo jednu stvar ti prebacujem. A to je sto jos uvek nisi stavio tacku na crno-beli svet.
    (Matrix, 27. septembar 2020 13:22)

    Pa i neće, na tvoju veliku žalost. Želeo bi i on isto koliko i ti, a taj crno-beli svet je mnogo veći nego što ti i taj kome "prebacuješ" mislite...
    (društvance iz predgrađa, 27. septembar 2020 13:26)

    Vas problem, celokupnog SD Partizan, je taj sto nikada niste mogli da prihvatite nas uspeh. Dosao on ovako ili onako. Seti se samo i u basketu i u fudbalu, kada ste bili neprikosnoveni, ponavljam na ovakav ili onakav nacin, da li smo se mi bavili vama ili smo pljuvali po nasim upravama koliko su nesposobni, koliko lopova ima, gde su pare?
    A vi sada, kada je obrnuta situacija, kada smo jednostavno bolji od vas, udarate po nama, jer smo vam, toboze, mi krivi jer se vise ulaze u Zvezdu nego u Partizan. A i to je pod znakom pitanja.
    Kada pocnete realnije da sagledavate stvari, ni jedan komentar, niti moj, niti vecine nas koji navijamo za Zvezdu nece imati konotaciju unistavanja nekoga, cak sta vise, imacete podrsku.
     (Matrix, 27. septembar 2020 13:52)

    # Link komentara

  69. POLAKO...

    Mislim da ce ova sezona pokazati koliko daleko je CZ od ostatka ABA lige, igracki i organizaciono,i koliko ove price KKP,samo sluze kao pokrice KKP,za ono sto dolazi. Bice ovo Ostojina zadnja godina,jer je opet umesto da se bori za Partizan,on objavio rat Zvezdi. Ljudi koji zive u staklenim kucama,ne bi trebali da bacaju kamenje.Kako god okrenes,ovo ce lose zavrsiti za KKP jer ponovo se traze izgovori i gomila dug, ponovo se prica o tastu iz FMP, a ne o tome kako izaci iz zacaranog kruga duznistva...
    (sasa the red baron, 27. septembar 2020 13:40)
    Slazem se burazeru. Nema sta da se pokazuje i dokazuje. Zvezda je daleko ispred svih, upravo zbog toga sto ima logistiku i sistem, ciji je vazan sraf FMP. I bez te poluge koja Zvezdi daje u startu prednost u odnosu na druge, vi bi bili bolji od svih. Ali dostizni. To je velika razlika.
    (Rogan, 27. septembar 2020 13:48)

    # Link komentara

  70. POLAKO...

    Mislim da ce ova sezona pokazati koliko daleko je CZ od ostatka ABA lige, igracki i organizaciono,i koliko ove price KKP,samo sluze kao pokrice KKP,za ono sto dolazi. Bice ovo Ostojina zadnja godina,jer je opet umesto da se bori za Partizan,on objavio rat Zvezdi. Ljudi koji zive u staklenim kucama,ne bi trebali da bacaju kamenje.Kako god okrenes,ovo ce lose zavrsiti za KKP jer ponovo se traze izgovori i gomila dug, ponovo se prica o tastu iz FMP, a ne o tome kako izaci iz zacaranog kruga duznistva...
    (sasa the red baron, 27. septembar 2020 13:40)

    # Link komentara

  71. Ne zelim da se upustam u rasprave, zadrzacu se na pravnim pitanjima, u cemu je problem da se ispostuje procedura prenosa vlasnistva, da se izdaje finansijski izvestaj i slicno. Tacno je da srpske ekipe daju "pecat " ovoj ligi ali je isto tacno da nacionalne lige tesko da bi imale prolaz i u FIBA LS a kamoli EL ( da ima pameti da u fudbalu naprave nesto slicno) i ovo rotiranje predsednika lige je stvar kompromisa i to sto je po statutu koji je i Partizan potpisao, za eventualne sporove nadlezan Trgovacki sud u Zagrebu. Mozemo da pricamo sta hocemo ali oni su u EU, sredjenija su zemlja od nas 20 puta.Ovde navijaci Partizana kao papagaji ponavljaju CAS u Lozani a ne znaju da bi se u slucaju tuzbe taj isti CAS oglasio nenadleznim. Budimo realni, Ostoja vas izradio za EL, nije ocekivao da Trinkijeri ode, da Volden zbog neisplacivanja aktivira klauzulu i ode i to u Zvezdu sto je Ostoja prikazao kao ustedu!!!???Radi se o tome da je Zvezda skockala zaista dobar tim koji moze lagano da osvoji ABA ligu, sta ce onda da prica ovaj sto pravi selfije sa bivsim igracima.Covic kao doktor masinskih nauka je bolesno precizan, mora da se zna red
     (deki, 27. septembar 2020 13:37)

    # Link komentara

  72. e da....lider...najveci uspeh kluba inace je??????
    (borivoje surdilovic, 27. septembar 2020 13:22)

    E, Boro, care... Crvena zvezda je u fudbalu bila lider 1990. a sada vise nije. Razumes sta sam hteo da kazem?
     (Matrix, 27. septembar 2020 13:33)

    # Link komentara

  73. Ko je sad Fmp,ko je CZ znali se tu neki red,je l' nekom nesto jasno?
     (nosilac trampovog pera, 27. septembar 2020 13:30)

    # Link komentara

  74. ajde ostojini uplakani gde ste, malo je ovo, dal jos spavate?
     (Ivan, 27. septembar 2020 13:29)

    # Link komentara

  75. bogdan necu da igram za reprezentaciju
    neka igra dzenkins

    jel taj?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kalcokera i trokorak bili, 27. septembar 2020 13:09) # Link komentara
    Vodi računa kako pričaš o Bogdanu.
    (ACM, 27. septembar 2020 13:28)

    # Link komentara

  76. Čuvali su 5 sekundi nerešen rezultat za produžetke, šta dalje da se priča?
    (Života, 27. septembar 2020 13:22)

    Smisao tvog komentara je...? Ozbiljno pitam, stvarno ga ne kapiram.
     (društvance iz predgrađa, 27. septembar 2020 13:28)

    # Link komentara

  77. Da, on je tast mog sina.
    (kkrk, 27. septembar 2020 12:39)

    Slučajno... hahahahaha
     (ja, 27. septembar 2020 13:27)

    # Link komentara

  78. Samo jednu stvar ti prebacujem. A to je sto jos uvek nisi stavio tacku na crno-beli svet.
    (Matrix, 27. septembar 2020 13:22)

    Pa i neće, na tvoju veliku žalost. Želeo bi i on isto koliko i ti, a taj crno-beli svet je mnogo veći nego što ti i taj kome "prebacuješ" mislite...
     (društvance iz predgrađa, 27. septembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  79. Ali na kraju emisije vilica mu se iskrivila kad je video ishod glasanja u anketi.
     (Duka, 27. septembar 2020 13:25)

    # Link komentara

  80. Ali, suština je da je Zvezda neprikosnoveni lider u košarci od 2010. ili 2011. godine. A to mnogima smeta".

    sta je babi milo ti joj se i snilo. dodaj jos malo. da se bolje osecas
     (petar markovic, 27. septembar 2020 13:24)

    # Link komentara

  81. e da....lider...najveci uspeh kluba inace je??????
     (borivoje surdilovic, 27. septembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  82. Samo jednu stvar ti prebacujem. A to je sto jos uvek nisi stavio tacku na crno-beli svet.
     (Matrix, 27. septembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  83. Bukvalno ništa nije rekao. Sve nepovezano i haotično. Partizan urušava ABA, a mi je tužimo da bi uveli red... Mijailović nema pojma, a ja sam dobar... Bla, bla...
    (Globtroter, 27. septembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  84. Čuvali su 5 sekundi nerešen rezultat za produžetke, šta dalje da se priča?
     (Života, 27. septembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  85. Čovke =kralj
     (jastaman, 27. septembar 2020 13:19)

    # Link komentara

  86. O ovom covjeku dovoljno govori cinjenica da je uz svaku vlast vec 20 godina, a promijenilo vise razlicitih opcija.
     (yxcvbnm, 27. septembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  87. Doktore samo im trejsi kavez ti si im stao nogom za vrat i nema vise otimanja. Živ bio majstore! Ajmo komšije krenite sa frustracijama
    (Ganci, 27. septembar 2020 12:41)

    Frustracija 1 - prvaci Evrope.
    Frustracija 2 - četiri puta Fajnal For.
    Frustracija 3 - najbolji trener Evrope.
    Frustracija 4 - najbolji mladi igrač Evroligu (dva puta).
    Frustracija 5, 6, 7 i tako dalje - dodajte po svom nahođenju.

    A bi kako "te, će izađete na televizor?
     (Mr. Bojangles, 27. septembar 2020 13:16)

    # Link komentara

  88. Samo ti nastavi da radis kao do sada...
    @Gosa placa Zeljko

    ... jer efenpeju niko ne moze da zabrani kako da se zove.
     (Bogdan platio Miku, 27. septembar 2020 13:16)

    # Link komentara

  89. Свима је претио, и још прети. Партизану, Будућности, ко год је у врху и опасан
    је да угрози амбиције Звезде.
    (slobodan petrovic, 27. septembar 2020 13:13)

    # Link komentara

  90. hahahahhaaaaahhhhhaaaaahhhaaa
     (gile, 27. septembar 2020 13:13)

    # Link komentara

  91. cek taj novi fmp to me zanima
     (muamua, 27. septembar 2020 13:11)

    # Link komentara

  92. "Neprikosnoveni lider od 2010/11" ...i ovom coveku neko veruje? Partizan 2010. godine igrao F4, a 2013. ih Bogdan ucio kosarci i pokazao im da se narandzastom loptom igra kosarka, a ne samo fudbal na snegu.
    (Petronije, 27. septembar 2020 12:45)

    bogdan necu da igram za reprezentaciju
    neka igra dzenkins

    jel taj?
     (kalcokera i trokorak bili, 27. septembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  93. Probaj da stignes uspehe Danilovica.
    (Av titule, 27. septembar 2020 13:04)

    # Link komentara

  94. Neko priča o frustracijama i traumama... Ja kad vidim komentare podrške ovoj "personi" mnogo mi je jasno ko je od Partizana navukao i jedno i drugo!
    (ACM, 27. septembar 2020 12:59)

    # Link komentara

  95. Bravo Doktore. Ne staj!
     (Franjevačka je tuga pregolema, 27. septembar 2020 12:59)

    # Link komentara

  96. Sve si nam rekao, samo ništa o sudskim procesima protiv tebe, gde su se zaturili?
    (Dorćol, 27. septembar 2020 12:56)

    # Link komentara

  97. ovaj covek je neunistiv ;)
     (kladzom do bola, 27. septembar 2020 12:50)

    # Link komentara

  98. Fmp fmp fmp fmp fmp fmp fmp
     (kales, 27. septembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  99. Gori i od jednog političara u zadnjih 30 godina.Živim za dan da se promeni nešto u ovoj državi da te stigne kazna za ‘90-te pa na ovamo.Za sve što si radio...
    (Goran Loznica, 27. septembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  100. Šta kažu osvajači imaginarnog evrokupa? Sad će morati da botuju u duplim smenama
    (Mijalko, 27. septembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  101. "Ali, suština je da je Zvezda neprikosnoveni lider u košarci od 2010. ili 2011. godine." Od 2010., kada ste igrali final four Euroleague!
    (Dragan, 27. septembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  102. Paja i ja smo drugovi a vi ste kum.
    (Gavra Kaćanski, 27. septembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  103. Puna podrška doktoru
    (Prdule, 27. septembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  104. "Neprikosnoveni lider od 2010/11" ...i ovom coveku neko veruje? Partizan 2010. godine igrao F4, a 2013. ih Bogdan ucio kosarci i pokazao im da se narandzastom loptom igra kosarka, a ne samo fudbal na snegu.
     (Petronije, 27. septembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  105. Doktore samo im trejsi kavez ti si im stao nogom za vrat i nema vise otimanja. Živ bio majstore! Ajmo komšije krenite sa frustracijama
     (Ganci, 27. septembar 2020 12:41)

    # Link komentara

  106. Sta god ovaj čovek da kaže, ne verujem mu ništa
     (jd, 27. septembar 2020 12:41)

    # Link komentara

  107. Samo ti nastavi da radis ko do sad.Te njihove price bez ikavog pokrica, oni koriste da bi sebe opravdali kod navijaca i javnosti. Nase je da dokazemo na terenu da smo najbolji a njihovo je da pricaju prazne price. Vidi da nam dodje jos jedan igrac na spoljnim pozicijama i kako da uklopimo novog centra. Sale je puno pogodak i ove sezone ce biti ratnicka Zvezda na terenu. Niko se nece naigrati protiv nas. Uvek uz vas, verujem u vas.
    (Gossa placa Zeljko, 27. septembar 2020 12:41)

    # Link komentara

  108. A to da li jedan klub daje igrače drugom klubu, to je njihova politika kluba".
    (kkrk, 27. septembar 2020 12:40)

    # Link komentara

  109. Čovke to im radi... Au sada očekujem hiljadu Ostojinih botova!
     (Bg, 27. septembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  110. Da, on je tast mog sina.
    (kkrk, 27. septembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  111. Laktaši na aparatima.
    (zvezdale, 27. septembar 2020 12:38)

    # Link komentara