1. (suede, 21. septembar 2020 16:22)

    Zato sto zeli da mu udje u glavu, ako uspe da ga zastrasi van terena, odradio je vec pola posla.

    Naravno da oni znaju da je on tip igraca koji ne moze u potpunosti da se zaustavi.
    Ako do kraja utakmice Jokic ima 20-5-2, to je za njih ogroman uspeh, i ako je realno i to okej statistika.
    Jedino na faulove i tucu mogu nesto da urade.
    (Goran, 22. septembar 2020 12:30)

    # Link komentara

  2. (Dragan Borca, 21. septembar 2020 19:25)

    U tripu si samo ti, jer misliš da je timska igra bacanje asistencija iza glave saigračima i spajanje istih sa košem. Čovek piše o timskoj igri a ti mu odgovaraš individualnim kvalitetima Ronda, Lebrona i Jokića. Baš to je dokaz da malo timske igre ima na Zapadu.

    Timska igra je protok lopte u napadu (koji Denver nema :)) ) kao i postojanje jasne uloge svakog igrača na terenu koju on izvršava, nepostojanje zavisnosti tima od jednog igrača, timska odbrana i sl. Sve to Boston i Majami imaju a ovi ne, jedino Lejkersi donekle imaju timsku odbranu. Tako da Jokić i Rondo svakako imaju lepše asistencije nego Dragić, Kemba, Tejtum ali to ne znači da njihove ekipe imaju timsku igru.
    (Aleks, 22. septembar 2020 11:02)

    # Link komentara

  3. @Dani Naravno da nemas osnovno poznavanje materije,jer Jokic sa igracima koje je imao New Orleans ne bi mogao da igra kao sa ovima u Denveru,ne bi njemu dovodili Ronda,Kazinsa itd. Uostalom zasto na njih ne ide neka krivica? Kazins se tesko povredio i nije uopste zavrsio sezonu sa Dejvisom a pre toga nije ni igrao nikada playoff sa Kingsima,drugo Pelicansi nikada nisu imali trenera koji ce napraviti sistem. Jokic nista ne bi uradio za tih 8 godina jer bi ih Wariorsi,thunderi,spursi brisali kao plitak potok,to je za tebe neka visa matematika. Mozes ti da biras koliko god hoces,Dejvis je u prvom timu Nba lige i u prvom defanzivnom timu lige,moguci osvajac prstena i mvp finala.
    (Beks, 21. septembar 2020 23:16)

    # Link komentara

  4. @Beks

    AD w Pelicans igrao 2 puta Playoff u 8 godina ja mislim, jos mu doveli Cousinsa, Rondo, Jrue.....jednom 0:4 protiv GSW i taj jedini put gde je AD jednu seriju pobedijo....
    Koliko i sta bi JOKIC uradijo u 8 godina????
    A onda mi pricas od nepoznavanje materije..... c'mon...nisam expert, volim igrao i pratim B-ball 30godina!
    I pick Jokic every time over AD!!

    Pozz
    (DaNi, 21. septembar 2020 20:03)

    # Link komentara

  5. Dobri su Boston i Majami, bice zeznuti u finalu ali ja ne mogu da verujem da lik napisa da oni igraju timsku kosarku a ovi na Zapadu ne.
    Care, asistencije koje su bacali Rondo, Jokic i Lebron i akcije koje su pravili ovi ovamo naprave jednom u 15 minuta. Tatum, Braun, Kemba, Batler itd prave bolje akcije od Lebrona, Jokica, Ronda? Ti se zestoko istripovao. Daleko lepsa kosarka se igra na Zapadu. Istok je borbenost i sut. U Majamiju i Bostonu nema ni priblizno lepih asistencija kao sto ovamo Rondo, Jokic i Lebron imaju. Ono sto je Jokic bacao protiv Klipersa je druga dinenzija kreacije u odnosu na sve na Istoku. Tatum, Braun, Kemba i ekipa, skok sut, trka, borbenost. Ali oko kreacije i lepote akcija nisu ni blizu vamo ovima.
    (Dragan Borca, 21. septembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  6. Sto kaze ovaj,da je Jokic dao trojku preko Dejvisa za pobedu,ne bi se gledalo to sto je Hauard pogresio u odbrani,vec bi sprdali Dejvisa. I garantujem zivotom kada bi Dejvis prosao prvo kolo a da mu saigrac ubacuje 50,50,40 poena isto bi o njemu pisali kao o malom igracu,nebitnom. Ne zelim vise o Wariorsima,durantu i oklahomi,spursima sa Dankanom i ostalima,klipersima koji su igrali kao masina u odnosu na sadasnje koji samo imaju imena ali bez igre. Izbacis Jutu bez Bojana Bogdanovica u sedam meceva,gde Marey igra kao Kari,izbacis najslabije spurse u zadnjih 30 godina u sedam meceva i ispadnes od Portlanda bez Nurkica. I odmah je Dejvis prevara od igraca,a ovaj je svemocan. Tipicno.
    (Beks, 21. septembar 2020 17:30)

    # Link komentara

  7. @Dani Jos kada bi to tako funcionisalo. Zameni Jokica i Dejvisa i Lejkersi ce biti duplo defanzivno slabiji a Jokiceva kreativna igra ne bi dosla do izrazaja pored Lebrona i Ronda. Dejvis se savrseno uklapa u Lejkerse,mnogo bolje nego sto bi Jokic. Denver je prosle ispao od Portlanda kojeg je New Orleans izbacivao dok Denver nije imao duele sa Wariorsima ili Durantom i Thunderima u playoffu. Jokic je dobio odresene ruke u Denveru za kreacije jer oni nisu nikada imali pravog pleya dok takav sistem igre u New Orleansu ne bi funkcionisao i pitanje je kada bi Jokic dobio svoju sansu i da li bi se sistem igre pravio oko njega. Totalno nepoznavanje materije,koliko puta se desilo da neki igrac ode u bolji tim i igra dosta slabije jer se ne uklapa u sistem ili se sistem ne gradi oko njega.
    (Beks, 21. septembar 2020 17:02)

    # Link komentara

  8. @suede

    Hauard vise stete nego koristi sinoc, usao na parket sa zadatkom da isprovocira i izbaci Jokica iz ritma, a samo je svojim divljanjem unervozio saigrace i naterao i njih da naprave uzastopno cak CETIRI nepotrebna faula koja je ovaj pretvorio u poene, i ne samo to, uspeo je za nepun sekund da mucki podbode laktom i Milsapa i Jokica i dobije tehnicku za to, a pritom je naterao i klupu, i to ne igrace vec strucni stab, da dobiju tri tehnicke pokusavajuci da opravdaju to njegovo ludilo

    dobro je neko sinoc primetio da je Hauarda sabio doping i da ne zna sta ce sa tolikom energijom, mislim da se lik svadjao cak i sa onim virtualnim navijacima.... nekadasnji all-star igrac....bruka
    (gao, 21. septembar 2020 17:01)

    # Link komentara

  9. Davis je nabrijan na Jokića. Najbolji igrač Lakersa, LeBron nije ušao ni u playoff prošle godine s pristojnom ekipom.
    (Topnik, 21. septembar 2020 16:36)

    # Link komentara

  10. Imam osećaj da ko pobedi četvrtu utakmicu, ide dalje 100%.
    (Stručnjak sa B92 u prolazu, 21. septembar 2020 16:34)

    # Link komentara

  11. Switch the players i odmah cemo znati od cemu se radi.....

    Jokic with LA : easily CHAMPS!!!

    AD with Denver: no Playoffs, nothing ( gledali smo AD w Pelicans)

    Jokic is a BEAST!!!
    Best CENTER!!!
    Idemooo DENVER
    (DaNi, 21. septembar 2020 16:25)

    # Link komentara

  12. Pustite Dejvisa, obratite paznju na 'supermena' (hauarda). Od onog prvog meca, pogotovo sad u drugom, non-stop fura trash-talk prema Jokicu, izaziva ga, nesto fleksuje misicima ka njemu posle svakog poena. Pogledajte njegovu reakciju posle pobednickog kosa i slavlja kad gleda prema igracima Denvera (kapiram da je trazio Jokaru) i nesto im dobacuje.
    (suede, 21. septembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  13. U obrnutim ulogama, koliko nas bi analiziralo gresku u odbrani Lejkersa u odnosu na trojku Jokica preko Obrve? Generalno, koliko sam primetio, kad god je Jokara odlucio utakmicu kosem, nisam primetio da se zapaza neka greska kod rivala i time umanjuje znacaj poteza. Veruiem da je za Obrvu ovo cist kos preko Nikole, dok ga mi ovde ubedjujemo u suprotno.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Robert, 21. septembar 2020 15:23)

    Apsolutno netacno, pogledajte analizu na NBA sajtu (dacu link ispod). Dakle, ukoliko ne znate engleski dovoljno dobro, pokazali su da je gresku napravio Plamli koji je pratio Dejvisa. Bio je dogovor da Dejvisa preuzme Grant ukoliko Dzejms napravio blok. Dzejms se nije ni pomerio, nije bilo bloka, a tupavi Plamli je krenuo prema Dzejmsu (umesto da napravi da prati Dejvisa) ocekujuci da Grant preuzme Dejvisa. Nikola ovde nije imao nikakvu odbrambenu ulogu, on je samo reagovao kada je video sta se desilo, pokusao da ocajnici skoci da zasmeta koliko toliko - ali Dejvis se vec bio namestio, taj skok nije imao nikakvog uticaja. DAkle, ako pljujete nase sportiste, glumeci nekakvu objektivnost, onda naucite nesto o sportu koji pratite da biste mogli da budete objektivni. link: [link]
    (kvazi-objektivnost, 21. septembar 2020 16:21)

    # Link komentara

  14. Jedinu pravu kvalitetnu timsku kosarku disciplinivamo takticki igrajz majami a tu i boston.
    Ovo ostalo je vise predstava individualaca,voditi sinoc 16 razlike i biti pred porazom u ozbiljnoj evropskoj kosarci se retko desava dok u nba skoro svaku teku neko ispusta velike prednosti.Lejkrsi,klipersi,milvoki,hjuston sve se zasniva vecinom na silovanju lopte pojedinaca kojima trener ne sme nista da kaze,zmas kad bi ko žoca neko ovako divljacki igrao
     (Marko, 21. septembar 2020 16:05)

    # Link komentara

  15. Jednostavno podeđuju na suvi višak kvaliteta... Denver je zaista kvalitetan i atraktivan, ali LA je kvalitetniji....Obrva je zaista najkvalitetniji centar na svetu u ovom trenutku.. spoj atletizma i osećaja za loptu, prostor, trenutak... Sve ima.... E sad Jokić se u ovom trenutku meri sa Dejvidom, Mirisom, Haurdom, Javalom Mgeeiem.... To je vrv najteži kvartet visokih igrača na jednom mestu... U dve utakmice im je utrpa prosečno 25 poena 10 skokova i 7 asistencija... To samo po sebi govori kakav je Joker igrač u ovom trenutku
     (Boris, 21. septembar 2020 15:54)

    # Link komentara

  16. Reci ronda i sav taj mentalitet u poslednjim sekundama govori da se ovde radi o egojistima a ne o pobednicima. La je banda a ne kosarkasi. Denver ih čisti za finale.
    (Ajde, 21. septembar 2020 14:21)

    Upravo tako... O egoJistima
    (Nex, 21. septembar 2020 15:53)

    # Link komentara

  17. najgori su ovi “realni” i “objektivni” koji su u sustini autosovinisticka da ne kazem sta, kojoj nista domace ne valja, a tudje g**no lepo mirise. ne mogu da razumem taj mentalni sklop. mozes da navijas za koga hoces, ali sve je to sport - iliti gomila likova koji trce za loptom i zaradjuju bolesne pare od toga. praviti idola od bilo koga od njih moze samo mentalno zaostala osoba. a jos gore kad takav idolizuje nekog tamo amera kome oci u zivotu nije video, a pljuje po sunarodniku, to je nova kategorija ljudi. uvek navijam za domaceg pa neka je i najgori i sa dve leve ruke.
    (menta, 21. septembar 2020 15:50)

    # Link komentara

  18. (Mikii, 21. septembar 2020 13:02)

    Koj si sad pa ti? I zbog čega si (ne)bitan?
    (Legend, 21. septembar 2020 13:26)

    To je onaj idiot koji na svaku vest o Noletu pobesni i pošalje bezbroj glupih komentara punih mržnje i jeda!
     (glukozamin, 21. septembar 2020 15:42)

    # Link komentara

  19. Neodoljivo podseca na pobednicki kos Roberta Orija protiv Sacramenta, koji je LAL sustinski doneo prsten.
    (TnT, 21. septembar 2020 15:34)

    # Link komentara

  20. U obrnutim ulogama, koliko nas bi analiziralo gresku u odbrani Lejkersa u odnosu na trojku Jokica preko Obrve? Generalno, koliko sam primetio, kad god je Jokara odlucio utakmicu kosem, nisam primetio da se zapaza neka greska kod rivala i time umanjuje znacaj poteza. Veruiem da je za Obrvu ovo cist kos preko Nikole, dok ga mi ovde ubedjujemo u suprotno.
     (Robert, 21. septembar 2020 15:23)

    # Link komentara

  21. Lejkersi da su sinoc izgubili poraz bi mogao da se stavi na dusu lebrona sa- 16 on gubi lopte sebican sutira bez rezona u dve utakmice dejvis vadi ekipu bez njega ekipa ocaj.
    (Seki, 21. septembar 2020 15:14)

    # Link komentara

  22. jokara ih nervira
    ljubomorni su
     (kalcokera i trokorak bili, 21. septembar 2020 15:02)

    # Link komentara

  23. @Ajde
    Bili egoisti ili ne, LAL imaju individualni kvalitet koji im omogucuje da lagano idu ka cilju, npr. ovo je njihova peta uzastopna pobeda u plej ofu, od cega 3 protiv Hjustona. Dobili su sinoc bez neke znacajne uloge Lebrona u zadnjij cetcrtini; svaka cast Jokicu ali Dozir je drzao Nagetse u prikljucku skoro 12 min, sto dosta govori.
     (Demar Derozan, 21. septembar 2020 14:54)

    # Link komentara

  24. Čitam , čitam , čitam i nigdje nevidjeh da je neko spomenuo 4-5 promašenih bacanja u zadnja 2-4 minuta za Denver !!??
    (47304, 21. septembar 2020 14:52)

    # Link komentara

  25. Čitam , čitam , čitam i nigdje nevidjeh da je neko spomenuo 4-5 promašenih bacanja u zadnja 2-4 minuta za Denver !!??
    (47304, 21. septembar 2020 14:52)

    # Link komentara

  26. Gotovi su sad. Nazalost. Ovo nije Juta ni raspali Klipers. Ovo su Lejkersisa Lebronom. Cao Denver. Mozda ce dobiti jednu ili dve ali cao Denver.
     (Oliver Kosta, 21. septembar 2020 14:51)

    # Link komentara

  27. Pa nisam ja rekao da je bio uznemiren nego Rondo?
    Što se koša tiče ne znam NBA košarkaša koji šutira trojke koji ne bi dao jedan na nula.
    Ali da se manemo svega toga, ono što je važno je da si ti konačno jedan dan nasmejan,da ne moraš da piješ lekove, posle onoliko probdevenih noći uz Jutu prvo, pa uz Kliperse, pa evo sad opet.
    Ali danas idemo svom snagom uz Švarcmana, zar ne?
    (KOSTA1703, 21. septembar 2020 14:50)

    # Link komentara

  28. Nisam siguran da li ga je više uznemirio zbog postignutog koša ili što ga je onako lagano uzidao pod obruč, defanzivca godine :)
    (Milan, 21. septembar 2020 14:46)

    # Link komentara

  29. Ovom izgleda ne treba dva puta reci. Poslusan neki lik.
    (Mitar, 21. septembar 2020 14:45)

    # Link komentara

  30. Pa zadnja akcija je bila genijalna. Svi su mislili da lopta ide Jamesu na hand off, cak je i Plumle krenuo na Jamesa. U tome je njegova velicina, kad nekom drugome ide, on ce mu prepustiti loptu.

    A sta se tice clutcha. U zadnjih pet minuta kad je -5 za nekoga, james je najbolji igrac u tom segmentu u povjesti.
    Asistencije u clutchu također.

    U zadnje tri minute kad je - 5 za nekoga je treći u povjesti.

    U zadnjih 24 sekunde u clutchu kad je -5 za nekoga je 6.u povjesti

    Ima 7 buzzer beatera, Kobe 8, Jordan 8.
    Ali, ima najvise game winnera u doigravanju ikad.

    I ima najbolje brojke ikad u eliminacijskim utakmicama. Čak je bila usporedba njega i Jokica i koliko je Jokic dobar kad je suocen s eliminacijom.

    Hahahah pa nije ti brat, u redu je
    (danilo., 21. septembar 2020 13:56

    @dan
    ne kaze se povjesti nego istoriji
     (zavesa sa tufnama, 21. septembar 2020 14:45)

    # Link komentara

  31. Neka zahvale.. Denveru.. Na.. Losem.. Skoku u.. Odbrani
    (Milos, 21. septembar 2020 14:45)

    # Link komentara

  32. Samo ne znam kako i zasto Nagetsi placaju Plamlija 14 miliona $ godisnje. Covek je teski panj. Zasluzuje maximalno 5-6 miliona.
     (nemanja, 21. septembar 2020 14:44)

    # Link komentara

  33. Cisto da vas obvestim. Jokic je uznemiren, razvalice Lejkerse i Denver dobija seriju u sest ili sedam utakmica. Mnogo mi je zao Dejvise.
    (Dimitrijevic, 21. septembar 2020 14:43)

    # Link komentara

  34. Neka zahvale.. Denveru.. Na.. Losem.. Skoku u.. Odbrani
    (Milos, 21. septembar 2020 14:40)

    # Link komentara

  35. Toliko da nakon toga zvizne trojku za pobedu zatvorenih ociju. Jos neko pitanje?
    (Mikii, 21. septembar 2020 14:26)

    Da li stanuješ u njegovoj pozadini stalno ili samo povremeno?
     (Mare, 21. septembar 2020 14:38)

    # Link komentara

  36. aks, 21. septembar 2020 13:09
    Onde Caruso leptiriše i čuva Dozera umesto da pomogne i udvoji. Pusti klinca neka odlučuje i neka šutne airball a ne Jokula da položi.
    Perice izdrži, znam da ti je mnogo teško. Tek će biti suza hahaha
     (jorgovan, 21. septembar 2020 14:32)

    # Link komentara

  37. Miran budi Rondo.
     (op, 21. septembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  38. moj prvi tim:
    1.obrva
    2.brada
    3.king
    4.debeli
    5.donovan mitchel
     (zavesa sa tufnama, 21. septembar 2020 14:30)

    # Link komentara

  39. PS: koliko je mentalno jak,kada ga uznemiri to što ga je Jokić prošao?
    (KOSTA1703, 21. septembar 2020 14:10)

    Toliko da nakon toga zvizne trojku za pobedu zatvorenih ociju. Jos neko pitanje?
     (Mikii, 21. septembar 2020 14:26)

    # Link komentara

  40. Reci ronda i sav taj mentalitet u poslednjim sekundama govori da se ovde radi o egojistima a ne o pobednicima. La je banda a ne kosarkasi. Denver ih čisti za finale.
    (Ajde, 21. septembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  41. a on nije ni bio jokicev igrac greska u cuvanju ali ne jokiceva
    kako god na muci se piznaju junaci pa da vidimo, ali ovo su izvukli uz sirenu, ima jos da se igra..
     (deda, 21. septembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  42. @Dragan-Borca

    Borčanac moj u NBA u poslednjem minutu se ne pravi faul ako braniš rezultat, već igraš odbranu. Prosto, kod njih važi nepisano pravilo viteštva da ekipa koja gubi ima šansu da postigne koš i pobedi. Proguglaj i vidi kako je San Antonio izgubio titulu od Majamija 2014. Kad je novinar pitao Grega Popovića zašto nije pravio faul, ovaj mu reče da očigledno da nije iz USA i ''da se to prosto ne radi''.
    (Bane, 21. septembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  43. Ko dobije sledecu utakmicu igrace finale
     (biti ili ne biti, 21. septembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  44. Mikii izadji napolje da vidis kako zensko izgleda bedni trolu
     (crno beli volovi, 21. septembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  45. Citajuci tekst covek pomisli da je Jokic kriv za poraz.
    (sale, 21. septembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  46. Pardon, evo pogrešio sam dva puta je igrao plejof.
    S kakvim saigračima je igrao?
    Zasigurno mnogo jačim nego Jokić danas, da ne nabrajam sada.
    I šta je postigao s tim?
    Njegove fizičke predispozicije su možda dovoljne da kažeš da je zver na terenu, ali mentalno je gori nego negovi zglobovi.
    Možda se to i promeni sada, ali do sada je bio samo jedan mali igrač(mentalno) u velikim timovima.
    Ne bi ni večeras ubacio da nije imao sversdnu pomoć Plamlija.
    PS: koliko je mentalno jak,kada ga uznemiri to što ga je Jokić prošao?
    (KOSTA1703, 21. septembar 2020 14:10)

    # Link komentara

  47. Rekoh ti ja Toni, da manje gledaš Šojića, a da se više igraš sa nama trulih kobila.

    ps
    Ako ne dođeš i ovaj put na trening, nemoj posle da mi kukaš što ti Joker opet lupa čvrge.
    (The Nightmare of Bald eagle, 21. septembar 2020 14:09)

    # Link komentara

  48. Na 26 sekundi pre kraja Denver moze da pravi jos jedan faul i Marej lagano pusta Dejvisa da se usetka blizu. Tu su trebali taj faul da iskoriste.
    Na sutu Karuza Lebron bas odgurava Mareja grubo na skoku cist faul ko suza rukom ga skroz sklonio. Neko bi rekao to se ne svira tada ali to je bilo bas ocigledno guranje i odlucilo je utakmicu, indirektno. Inace sudjenje pre toga iznenadjujuce posteno, cak i bolje za Denver. Cim je sudjenje posteno to je izjednacena utakmica. Plamli je drugu godinu unistio Denverove snove. Posle onako katastrofalnog proslog Plej Of- a oni mu dali onolike pare, za nevericu. Nije ovo jos gotovo ali Plamli mozda cak uzeo Denveru i titulu. Lik na 2 sekunde tripuje neko preuzimanje, covece Boziji juri ga samo 2 sekunde ostale sta filozofira gluperda nevidjena. Ne znam da li me ikad neki kosarkas nervirao kao to drvo.
    Lebrona stizu godine, kako utakmica odmice sve je gori. Kada bi Denver nekako izvukao na 3- 2 svasta bi bilo jer su dosta stariji Lejkersi i sto se vise oduzi to bolje za Denver ali treba stici do 3- 2 sada. Tesko ali ne i nemoguce. 10- ak srecnih koseva Lejkersa, Koldvel ona frljoka, pa par odbijanja po obrucu, Dozier masi 4-5 bacanja. Lebron se glupirao i ispucavao i gubio lopte i ovo su morali dobiti. Bas steta. Da je 1- 1 Denver bi poleteo u nebesa, mislim da bi ih zgazili, ovako mozda tek 10% sanse. I ova utakmica je pokazala koliko su prepumpali Lejkerse i Kliperse. Majami ili Boston ce biti mozda cak i kobni po matore Lejkerse.
    (Dragan-Borca, 21. septembar 2020 14:08)

    # Link komentara

  49. Kruzi klip gde igrac koji je cuvao lebrona zove plamlija u pomoc oko udvajanja lebrona. Ali katastrofalna reakcija u defanzivi u takvom momentu
     (andrej, 21. septembar 2020 14:02)

    # Link komentara

  50. Karmelo Entoni 8 godina u Denveru, uspeo da prodje prvu rundu plejoffa samo jednom.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kejt winslet, 21. septembar 2020 13:35)
    Igrao je debeli Melo WCF 2009, i bio je strasan. Kobi je pricao da mu je Melo najzaj...iji za cuvanje.
    (Dorcol, 21. septembar 2020 14:02)

    # Link komentara

  51. Barkli samo sto se nije rasplakao zbog Jokica! Bas ga je nahvalio,zbog njega mu zao sto Denver nije dobio!
    (mladen, 21. septembar 2020 13:59)

    # Link komentara

  52. Pa zadnja akcija je bila genijalna. Svi su mislili da lopta ide Jamesu na hand off, cak je i Plumle krenuo na Jamesa. U tome je njegova velicina, kad nekom drugome ide, on ce mu prepustiti loptu.

    A sta se tice clutcha. U zadnjih pet minuta kad je -5 za nekoga, james je najbolji igrac u tom segmentu u povjesti.
    Asistencije u clutchu također.

    U zadnje tri minute kad je - 5 za nekoga je treći u povjesti.

    U zadnjih 24 sekunde u clutchu kad je -5 za nekoga je 6.u povjesti

    Ima 7 buzzer beatera, Kobe 8, Jordan 8.
    Ali, ima najvise game winnera u doigravanju ikad.

    I ima najbolje brojke ikad u eliminacijskim utakmicama. Čak je bila usporedba njega i Jokica i koliko je Jokic dobar kad je suocen s eliminacijom.

    Hahahah pa nije ti brat, u redu je
     (danilo., 21. septembar 2020 13:56)

    # Link komentara

  53. @Kosta dva puta je Dejvis igrao playoff sa pelsima ima 30ppg u playoffu. Mozda bi ti uradio nesto sa Pelikansima protiv Wariorsa? Mozda protiv Duranta i Oklahome? Ako se ne varam tada su Pelikani dobili mec broj jedan trojkom Dejvisa uz zvuk sirene. U Pelikansima nije imao ni trenera kao sto je Vogel,cesto je bio i povredjen,kazu i sabotirao zbog loseg poslovanja ekipe. Uglavnom lik je zver na obe strane terena!
    (Beks, 21. septembar 2020 13:44)

    # Link komentara

  54. Iznenadio me Jokic kako je lagano poentirao taj poslednji kos pored Dejvisa. Izgledalo je tako lagano, kao u regularnoj sezoni u sred meca. Dobar je, bas dobar. Fali mu jos jedan vrhunski igrac u ekipi za najvece domete. Mada je i ovo izuzetan uspeh.
    Steta sto je uslo ovo Dejvisu. Da je promasio, svasta je moglo biti u nastavku serije. Ovako sledeca je biti ili ne biti za Denver.
     (vlasta, 21. septembar 2020 13:44)

    # Link komentara

  55. @petarczv
    I sta sad? Je l' se igra samo poslednja cetvrtina? Najbolje sad da nadjes da nije nisa dao od 23. do 28. minuta npr.
    (jsx, 21. septembar 2020 13:43)

    # Link komentara

  56. @ (lifeisgood, 21. septembar 2020 13:09)
    Je, moglo je, ali bolje da nije!!!!
    (Mantis, 21. septembar 2020 13:37)

    # Link komentara

  57. Petarczv

    Pa zadnja akcija je bila genijalna. Svi su mislili da lopta ide Jamesu na hand off, cak je i Plumle krenuo na Jamesa. U tome je njegova velicina, kad nekom drugome ide, on ce mu prepustiti loptu.

    A sta se tice clutcha. U zadnjih pet minuta kad je -5 za nekoga, james je najbolji igrac u tom segmentu u povjesti.
    Asistencije u clutchu također.

    U zadnje tri minute kad je - 5 za nekoga je treći u povjesti.

    U zadnjih 24 sekunde u clutchu kad je -5 za nekoga je 6.u povjesti

    Ima 7 buzzer beatera, Kobe 8, Jordan 8.
    Ali, ima najvise game winnera u doigravanju ikad.

    I ima najbolje brojke ikad u eliminacijskim utakmicama. Čak je bila usporedba njega i Jokica i koliko je Jokic dobar kad je suocen s eliminacijom.
    (Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad, 21. septembar 2020 13:37)

    # Link komentara

  58. jokara kanta u odbrani.napad izvrstan
     (gile, 21. septembar 2020 13:35)

    # Link komentara

  59. Entoni Dejvis ja za 6 sezona kao glavni igrac Nju Orleansa uspeo da pobedi samo jednu plejof seriju.
    Jokara je u petoj sezoni dogurao Denver do finala zapada.

    Karmelo Entoni 8 godina u Denveru, uspeo da prodje prvu rundu plejoffa samo jednom.
     (kejt winslet, 21. septembar 2020 13:35)

    # Link komentara

  60. LeBron je lepo odvukao sve igrace na sebe, i Dejvis je prakticno imao zicer. Dakle ova trojka treba da se pise LeBronu, i zbog nje je vec sada mnogo veci Lejkers od Medzika i Kobija!
    (JeRemija, 21. septembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  61. @Mikii a ti navijas za Lakerse? A ja mislio za Jutu pa posle sam milslio za Cliperse. A kad ono za Lakerse! I navijao si za Ruuda u tenisu a sad navijas za Schwartzmana. A pre neku nedelju si navijao za Aguta itd. Inetresantna si ti pojava cak i za susednu balkansku naciju.
    (Proka, 21. septembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  62. Toliko je bio uznemiren da je 'ladno ubo 3 i bacio ih u ambis.
    (Vasa je brži a Milan pametniji, 21. septembar 2020 13:31)

    # Link komentara

  63. Neka.. Zahvale.. Losem.. Skoku u.. Odbrani.. Denvera
    (Milos, 21. septembar 2020 13:19)

    Vratio se mucaros
    (Moske, 21. septembar 2020 13:30)

    # Link komentara

  64. Toliko da je Redžon Rondo morao da smiruje i podigne rečima.

    "Dao je koš preko tebe. Vrati mu sad", otkrio je Dejvis reči Ronda tokom tajm-auta pred poslednji napad.

    Dejvis je pogodio i doneo Lejkersima 2:0.


    Cisto da se zna ko je ko. Jokovci, vise srece sledece sezone, hahahahahaha
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 21. septembar 2020 13:02)


    Koj si sad pa ti? I zbog čega si (ne)bitan?
    (Legend, 21. septembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  65. Plamli? Pa lik je ostao u bloku koji i nije za njega napravljen,lik se sakrio...Gledam i neverujem
    (satelit, 21. septembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  66. Rondo najjaci, Dejvis pogadja za pobjedu, Rondo kulira.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bika, 21. septembar 2020 13:00)

    Polako, kulirao je i Lenard
    (KOKI, 21. septembar 2020 13:23)

    # Link komentara

  67. Ljubomorni na Jokića pričaju laži o njemu, glupani to prenose dalje a Mikii idiot u to vjeruje - hahaha
     (Canadiana, 21. septembar 2020 13:20)

    # Link komentara

  68. Neka.. Zahvale.. Losem.. Skoku u.. Odbrani.. Denvera
    (Milos, 21. septembar 2020 13:19)

    # Link komentara

  69. Uznemirila se devojčica?
    Celu karijeru do ove sezone jednom uspeo da udje u plejof, nikada važnu utakmicu nije odigrao, sad prvi put rešio jedan meč.
    Pa i krajnje vreme je bilo da i on nešto reši nekada.
    Ne bi ni to pogodio da Plamli nije gl.up.
    (KOSTA1703, 21. septembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  70. Steta za Nagetse,moglo je lagano 1:1 i dosta lakse da se dise ovako na 2:0 bice dosta teze i psihicki se vratiti,nazalost Plamli je uveden da odigra odbranu na Dejvisu on ostavi poklon za"obrvu"...Da Meloun nije nista menjao vetovatno bi Jokic igrao na Dejvisu a ovako bas steta!!!
     (lifeisgood, 21. septembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  71. onaj kos jokica pored dejvisa je bukv kao pored malo dete unistio ga
     (aks, 21. septembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  72. Pa ipak je dejvis u prvoj a jokic u drugoj petorci, sad se vidi i zasto je to tako
     (cole, 21. septembar 2020 13:08)

    # Link komentara

  73. Ušao im u mali mozak!
    (legolas, 21. septembar 2020 12:57)

    Toliko, da je od silnih frustracija Dejvis promasio celu konstrukciju kad je sutirao za pobedu, hahaha…haha
     (Mikii, 21. septembar 2020 13:05)

    # Link komentara

  74. Ma junačina nema šta...
     (Daleko bilo, 21. septembar 2020 13:05)

    # Link komentara

  75. Guraj Jokara, 2-0 je najopasniji rezultat, nemojte ga jos otpisati.
    (Alen Ajverson, 21. septembar 2020 13:04)

    # Link komentara

  76. Nije on poentirao preko Jokića nego Plamli pogubljen u vremenu i prostoru.Lik ne zna kud bije...
    (Goran Loznica, 21. septembar 2020 13:03)

    # Link komentara

  77. Toliko da je Redžon Rondo morao da smiruje i podigne rečima.

    "Dao je koš preko tebe. Vrati mu sad", otkrio je Dejvis reči Ronda tokom tajm-auta pred poslednji napad.

    Dejvis je pogodio i doneo Lejkersima 2:0. 


    Cisto da se zna ko je ko. Jokovci, vise srece sledece sezone, hahahahahaha
     (Mikii, 21. septembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  78. Oduvao ga Jokara pod kos,da je hteo mogao je da ga izgura do onih decaka sto brisu parket.Nisam verovao da je toliko jak, zato ga udvajaju i tu je kljuc Denvera samo da ostali utrcavaju i pogadjaju za tri
     (blaza, 21. septembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  79. Rondo najjaci, Dejvis pogadja za pobjedu, Rondo kulira.
     (Bika, 21. septembar 2020 13:00)

    # Link komentara

  80. Njih dvojica će u ovoj seriji otprilike uvek poništiti učinak onog drugog, tako da ako Denver misli da ikako prodje neko drugi će morati da napravi razliku. LA ima takve igrače, a da li ih ima i Denver?
     (4k4.Dex, 21. septembar 2020 13:00)

    # Link komentara

  81. Ušao im u mali mozak!
     (legolas, 21. septembar 2020 12:57)

    # Link komentara

  82. Meni utisak meca kad je Jokic bukvalno unio Dejvisa pod kos za vodstvo 103:102. To sto je Plamli panj, pa je Dejvis neometan sutnuo trojku, to je drugo.
     (Milic, 21. septembar 2020 12:56)

    # Link komentara

  83. Američke fore iz hood-a. Jokic je iznad toga. Inače ne mora sve to da bude tako loše. Ako Denver dobije sledeću, ući će im u glavu. Denver tako igra ceo playoff, ne bi me čudilo da naprave preokret. Samo da se sudije ne popišmane.
    (Milomir, 21. septembar 2020 12:52)

    # Link komentara

  84. Samo i ovde da napišem da "goat" james u sinocnoj utakmici u poslednjoj četvrtini nije dao nijedan poen!!! Da ga poslednja nekoliko minuta nije nigde bilo, krio se od lopte i opravdao je svoj nadimak lechocke james...
     (petarczv, 21. septembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  85. Baš bezveze za završnicu
    (Uki, 21. septembar 2020 12:49)

    # Link komentara