1. Svaka cast Liverpulu na ovakvom lukavom ugovoru,kao da ga je sastavljao legendarni Saul Goodman,hahahahah
    (Oliver, 15. avgust 2020 21:49)

    # Link komentara

  2. uzeo im je liverpul i ovce i novce :)
    (andreas kisser, 15. avgust 2020 18:48)

    Kakve veze ima Liverpul kad Kutinjo igra u Bajernu?
    (Will Mosley, 15. avgust 2020 19:58)

    eeeeeh...
    (andreas kisser, 15. avgust 2020 21:24)

    # Link komentara

  3. (Duxevača, 15. avgust 2020 19:45)

    Pa Real ni sa Ronaldom ne bi osvojio nijednu LŠ da nisu bili pogurani svaki puta kada su trebali ispasti. VAR je ubio Real i Ronalda u LŠ. A ako je Ronaldo toliko dobar sto sada on Juventus ne odvede do LŠ nego ispada od Liona i Ajaksa? Ipak Ronaldo ne moze sam?
    (Hehe, 15. avgust 2020 20:26)

    # Link komentara

  4. I meni treba da plati 1 mil.!
    (Si, 15. avgust 2020 20:07)

    # Link komentara

  5. Duxevaca
    Nemas ti pojma prijatelju. Pa sto ne isvohi sa Juventusom LS. Oni su ga valjda zato doveli. Igrali su finale LS.bez njega sa njim ispadaju u 1/8. Lik je igrao jednu deceniju u Realu i osvojio samo dva lrvenstva. O tim LS sa Realom vi treba da zahvalite Perezu i sudijama. Treba da vas je sramota da ih pominjete jer su pokradene. Prvo Atletiko pa Bajern u oba meca PSZ pa Juventus. Ja bih se stideo tih pehara ceo svet je video da ste ih osvajili uz guranje sudija.
    (Tema, 15. avgust 2020 20:00)

    # Link komentara

  6. uzeo im je liverpul i ovce i novce :)
    (andreas kisser, 15. avgust 2020 18:48)

    Kakve veze ima Liverpul kad Kutinjo igra u Bajernu?
    (Will Mosley, 15. avgust 2020 19:58)

    # Link komentara

  7. Mesi je otjerao Ibrahimovića, Nejmara, Kutinja, Sanceza...
    (DT, 15. avgust 2020 18:59)

    A kako ih je to Mesi oterao, da li je on bio trener dok su ovi nabrojani bili u klubu?
    (Will Mosley, 15. avgust 2020 19:57)

    # Link komentara

  8. Budi zena Messija jutros, ajde ustaj, vec je 9. Skoci Messi is kreveta sav preplasen i pita, jel to 9:2?
    (mali, 15. avgust 2020 15:24)

    ozbiljan nivo humora
    (veverac, 15. avgust 2020 19:55)

    # Link komentara

  9. Čitam komentare o kvalitetu Kristijana Ronalda i na osnovu njih zaključujem da je snaga Reala bila u Modriću, Isku, Kazemiru, Benzemi, a ne u Portugalcu. Zanima me samo koliko je Liga šampiona osvojio Real u ove dve godine otkad je u Torinu, a koliko je osvojio pre toga? Ronaldo je ubedljivo najkompletniji igrač današnjice koji ima sve - neverovatnu brzinu, ubilački golgeterski instikt, sjajnu igru obema nogama i glavom i čini saigrače bar 30 % boljim nego što realno jesu! Ali, nekome opet ne valja. Ja mislim da je ipak u pitanju nerazumevanje elementarnih stvari u fudbalskoj igri.
    (Duxevača, 15. avgust 2020 19:45)

    # Link komentara

  10. (Rade M, 15. avgust 2020 15:39)

    Blaugrana ti je plavo i bordo (boja dresova) i to je nadimak Barseloni kao što je "Bjankoneri" za Juventus,
    "Neroazuri" za Inter iz Milana,
    "Reds" za Liverpul itd.
    (Tiimmy Turner, 15. avgust 2020 19:27)

    # Link komentara

  11. drmr,

    Ronaldo je sa Juventusom i Junajtedom osvojio samo 1 LŠ u 8 sezona. Lako je bilo u Realu sa Modricem, Krosom itd

    Ronaldo je u svakom klubu u kojem je igrao imao vrhunske saigrače. Što nije bio faca pa otišao u Milan nego je otišao u Juve koji je daleko najbolji klub u Italiji? Normalno da nije smio jer tamo ne bi imao toliko kvalitetne suigrače. Ronaldo će ostati upamćen po tome što je birao da igra samo po najjačim klubovima, a ne kao Maradona koji ode u Napoli pored Milana i Juventusa koji su tih godina bili sile.

    A za Mesija se govorilo lako mu je ima Ronaldinja. Lako mu je, ima Ćavija. Lako mu je, ima Inijestu. Lako mu je, ima Nejmara. I oni svi odoše, a on i dalje pomera granice. Bude redovno i najbolji strelac i asistent, a dobio je prosle sezone i zlatnu loptu. Nije bilo do njih, nije ni do Barselone. Do Mesija je. I nemojte da trabunjaš o sistemu nekom, čovek ne učestvuje u igri. Šetka po terenu, ponekad trčkara. Magija kreće kad dobije loptu. Ostali igraju u sistemu, on igra svoju igru.

    Ronaldo s druge strane bas jeste neko kome su potrebni vrhunski suigraci da bude najbolji, a to se najbolje vidi sada kada igra za Juventus. Dok je igrao u Realu bio je rame uz rame sa Mesijem, a sada u Juventusu ga nigde nema. Da Juventusu nisu svirani svi oni silni penali sada bi Ronaldo bio tu negde na listi strelaca sa Dzekom i Ilicicem. To su cinjenice i to je realnost. Prosle sezone nije mogao biti bolji strelac ni od Zapate i Kvaljarele.
    (kiki, 15. avgust 2020 18:59)

    # Link komentara

  12. Mesi je otjerao Ibrahimovića, Nejmara, Kutinja, Sanceza...
    (DT, 15. avgust 2020 18:59)

    # Link komentara

  13. Ne razumem zasto ovi njima dodju ove pare?
    (Ogysa, 15. avgust 2020 17:30)

    tkzv. "add ons" (ne znam kako ga domaci novinari prevode na srpski), tj. dodaci po ucinku na osnovni ugovor. kada je liverpul dogovorio prodaju kutinja, pogodjena je osnovna cena od £108M (koju je barsa mislim odmah isplatila, ili isplacuje u ratama, sta vec), a koja bi u slucaju da kutinjo dostigne odredjeni ucinak u naredne dve sezone narasla do max. £142M, ili oko 160M evra. vecina ovoh dodataka je bila lako ostvariva (odredjeni broj nastupa, odredjeni broj golova, ako barsa postane prvak u prve dve sezone, itd). koliko sam ja pratio, do pocetka ove sezone barsa je liverpulu ukupno za kutinja platila, ili trebala da ispalti oko £136M od tig maximalnih 142M. ova specifina klauzula da ce liverpul dobiti jos £4.5M u slucaju da kutinjo osvoji LS je, ako sam dobro razumeo, poslednje sto je ostalo da se isplati, uz jos neke kikiriki bonuse. takodje, predstavlja jos jednu od pregovarakih vragolija liverpulovog sportskog direktora majkla edvardsa - naime, vecina dodataka je bila vezana za kutinjovo ime, ali ne obavezno u dresu barse! ili sto kaze nas narod: uzeo im je liverpul i ovce i novce :)
    (andreas kisser, 15. avgust 2020 18:48)

    # Link komentara

  14. Pelea, ne "Peleta". Maradona, Pele, Garinča, Džajić u njihovim najboljim danima ne bi mogli ni da šutnu na gol današnjeg Bajerna ili Liverpula. Lav Jašin da brani, primio bi po deset komada na svakoj utakmici LŠ. Današnji fudbaleri, uopšte sportisti, su i fizički i psihički jači, inteligentniji, uigraniji, spretniji od tih nekada. U košarci Ćosić, Dalipagić, Korać ne bi dali nijedan poen da igraju protiv nekog današnjeg NBA tima. 
    (Fed club Belgrade,
    Kako si nam samo ti pametan. Jos od prve recenice gde si ispravljao nekog kako se pravilno pise Pelea ili Peleta, jasno se vidi da si prepametan. O ostaloj prosirenoj opservaciji ne zelim ni da pricam. Divno. Jedno si samo zavoravio. Da bi svinti igraci koje si naveo bili na daleko visem nivou nego sto su bili, tj. da bi svi ti igraci u danasnje vreme bili priblizno na istom nivou fizicke spreme(verujem da si na to mislio kada si tako prepametno uporedjivao), sto znaci da bi u ovo vreme opet bili bolji od onoga sto si ti navodio. Ti kao da si uporedjivao prvobitnog homo sapiensa sa danasnjim homo sapiensom, pa si nam eto prepametno objasnio da bi danasnji ljudi bili superiorniji od prvobitnih!!!
    Bravo za tebe.
    (gradjanin, 15. avgust 2020 18:36)

    # Link komentara

  15. C. Zvezda može da dobije Bayern jedino na žrebu za LŠ. Nekada. Verovatno ni tada.
    (Boki, 15. avgust 2020 16:54)


    Dosad ih je tukla samo dva puta i jednom eliminisala.
    Partizan nije nikad, a na zrebu ni teoretski ne moze da ih dobije...
    (One night in May, 15. avgust 2020 18:18)

    # Link komentara

  16. Ako se neko pita gde je i šta radi sin Klarensa Sedorfa, Kventin, igra u poljskom drugoligašu Zaglebje Sosnovjec i malopre je ispao u 1/32-finala kupa od amaterskog četvrtoligaša.
    Nema na čemu.
    (remax, 15. avgust 2020 18:04)

    # Link komentara

  17. Pelea, ne "Peleta". Maradona, Pele, Garinča, Džajić u njihovim najboljim danima ne bi mogli ni da šutnu na gol današnjeg Bajerna ili Liverpula. Lav Jašin da brani, primio bi po deset komada na svakoj utakmici LŠ. Današnji fudbaleri, uopšte sportisti, su i fizički i psihički jači, inteligentniji, uigraniji, spretniji od tih nekada. U košarci Ćosić, Dalipagić, Korać ne bi dali nijedan poen da igraju protiv nekog današnjeg NBA tima. 
    (Fed club Belgrade, 15. avgust 2020 15:49)

    Tako jeee. Danas bi Bogi sniper preko Jordanove ruke ubacio 30 poena:D
    (:D, 15. avgust 2020 17:52)

    # Link komentara

  18. fed club Belgrade@
    Te koje si nabrojao su u to vreme bili dominantni u sportovima kojim su se bavili,zamisli kakve azdaje bi bili da su imali nutricioniste,hemiju,lekarske timove,svaki parametar njihove igre na racunaru,gde su vrhunski a gde mogu da poboljsaju svoju igru.Zamisli u atletici jedan Dzesi Ovens je trcao pre skoro 80 godina deset sekundi 100 met.,zamisli kakvog monstruma bi Ameri sad napravili od njega e tako bi i od Pelea napravili igraca kome ovi danasnji ni vodu ne mogu da nose a on ili Maradona su popili vise batina za sezonu nego Mesi I Ronaldo u zadnjih 15 sezona.Kad kaze neko da ova dvojica traju ovoliko dugo,mora I da zna da sa polomljenim nogama ne bi ovoliko trajali.
    (kralj, 15. avgust 2020 17:43)

    # Link komentara

  19. Pelea, ne "Peleta". Maradona, Pele, Garinča, Džajić u njihovim najboljim danima ne bi mogli ni da šutnu na gol današnjeg Bajerna ili Liverpula. Lav Jašin da brani, primio bi po deset komada na svakoj utakmici LŠ. Današnji fudbaleri, uopšte sportisti, su i fizički i psihički jači, inteligentniji, uigraniji, spretniji od tih nekada. U košarci Ćosić, Dalipagić, Korać ne bi dali nijedan poen da igraju protiv nekog današnjeg NBA tima.
    (Fed club Belgrade, 15. avgust 2020 15:49)

    Без увреде, колико имаш година?
    (Олово, 15. avgust 2020 17:42)

    # Link komentara

  20. Ne razumem zasto ovi njima dodju ove pare?
    (Ogysa, 15. avgust 2020 17:30)

    # Link komentara

  21. Evo mene.. nenormalnog.. postavljam.. komentar
    (Milos, 15. avgust 2020 17:27)

    # Link komentara

  22. (drmr, 15. avgust 2020 15:31)

    Kako Ronaldo sve svoje ekipe vuce sam kada ste i sami pisali pre 4-5 dana da Ronaldo sam ne moze doneti prolaz pa cak ni protiv Liona?

    Ronaldo nikad nije bio najbolji strelac Italijanske lige. Ronaldo u 8 godina u Junajtedu i Juvenutusu osvojio samo 1 LŠ, u tim klubovima je samo jednom bio najbolji strelac lige i samo jednom je bio najbolji strelac LŠ, i nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ. U Realu je davao redovno po 15,16,17 komada.

    Dakle, sve cinjenice govore da je Ronaldo bez Modrica, Iska, Krosa, Benzeme itd nivo Riberija ili Robena nekog.

    A Portugal bez Ronalda pobedi Francusku u finalu EURA i Italiju u ligi nacija, a Argentina bez Mesija u kvalifkacijama za SP u 8 utakmica ostvari samo 1 pobedu. Nisu mogli da pobede ni najslabije reprezentacije poput Perua, Venecuele, Bolivije, Ekvadora. Cinjenica je da Argentina ima bolji napad ali isto tako je cinjenica da se Portugalci mnogo bolje snalaze bez Ronalda nego ovi bez Mesija. Tako barem govore rezultati. A ti pricas o nekom San Marinu.

    A Ronaldo jeste najbolji strelac LŠ ali samo iz razloga jer je 2 i po godine stariji od Mesija.
    (kiki, 15. avgust 2020 17:05)

    # Link komentara

  23. @drmr

    Pelea, ne "Peleta". Maradona, Pele, Garinča, Džajić u njihovim najboljim danima ne bi mogli ni da šutnu na gol današnjeg Bajerna ili Liverpula. Lav Jašin da brani, primio bi po deset komada na svakoj utakmici LŠ. Današnji fudbaleri, uopšte sportisti, su i fizički i psihički jači, inteligentniji, uigraniji, spretniji od tih nekada. U košarci Ćosić, Dalipagić, Korać ne bi dali nijedan poen da igraju protiv nekog današnjeg NBA tima.
    (Fed club Belgrade, 15. avgust 2020 15:49)

    Sine, jedan Fabricio Ravaneli ili Djanluka Viali, koji su 90-tih bili neki prosecni napadači bi na ledja stavili Lenglea i Alabu i uneli ih u gol sa sve golmanom. A šta bi im radio Batistuta, Asprilja, Les Ferdinand, Kantona...teško mi i da zamislim, to ko petlići protiv odraslih ljudi.
    (CJC, 15. avgust 2020 16:59)

    # Link komentara

  24. C. Zvezda može da dobije Bayern jedino na žrebu za LŠ. Nekada. Verovatno ni tada.
    (Boki, 15. avgust 2020 16:54)

    # Link komentara

  25. Panac
    A di je dokaz da messi odlucuje? To su price i ne vjerujem u to.
    Koliko god on izgledao kao autist cisto sumnjam da je toliko glup da 'bira' trenere kao ovih zadnjih par u barci s iznimkom tate martina, tu cu uzet zadrsku.
    Isto kazu 'on odredjuje sastav argentine'. A kako onda njegov kum kun :D nije igrao neke tekme ili je bio na klupi? Argentina prije messia nije uspjela uci ni u polufinale s onakvim igracima 98 i pogotovo 2002, ono je bila najbolja argentina (po imenima) svih vremena.
    Argentina je losija ekipa od hr ako gledas po linijama. Jaci su u napadu; veza, golman, obrana su bile na nasoj strani.
    Imaju strasnu neravnotezu u ekipi: napad prekrcan superklasama ali zato sredinu vodi ostarjeli mascherano koji je ionako zadnji vezni i biglia koji je panj.
    Dok god ne budu vrhunski u sve 3 linije nece moci osvojit sp, nije to do messia.
    I sad ce kraljevi lakih rjesenja reci 'a maradona', ali to je bilo drugo vrijeme i neusporedivo je to.
    (Pijani zlotvor, 15. avgust 2020 16:51)

    # Link komentara

  26. @ Fed Club Belgrade
    Da su ove Zvezde tada igrale sa onim loptama , oni je nebi mogli ni dici nekom na glavu. Lopte su bile od pravog materijala koze , pa kad padne kisa ona se napuni vodom i bude toliko teska. Ti kazes ovi su fizicki jaci, ja to nebi rekao,
    pogledaj samo Pelea sa 18 godina, on je bio toliko jak i brz plus fenomenalni tehnicar. Svi su oni i ovi danasnji u svojim erama super igraci bili i ostali .
    (kakvo ime bre, 15. avgust 2020 16:48)

    # Link komentara

  27. Definitivno Neimar je najbolji igrac danasnjice. Najbolji tehnicar(pravi brazilac) Jedina mana mu je nesportski zivot. A to je problem 80% brazilaca. Jednostavno mentalitet. Ali da je najbolji jeste.
    (Korona, 15. avgust 2020 16:47)

    # Link komentara

  28. Busketc,Rakitic,Vidal,Serdjo Roberto, Grizman,Umtiti po malo na prodaju,pa valjda zaradimo nesto.
    (BOSS, 15. avgust 2020 16:15)

    Haha, koliko ćeš ti zaraditi? Realnost, kad imaš raspad sistema i mijenjaš momčad, samo gubiš. Ono sto mnogi najavljuju je da Messi odlazi. Jedan od problema je i da nitko nije smio blistati kraj njega, pa su mnogi ili grijali klupu ili morali otići. Nitko nije veći od kluba. Kupi si nešto lijepo od tog novca koji ćeš zaraditi kad Barcelona proda nekog igrača.
    (leptirica, 15. avgust 2020 16:46)

    # Link komentara

  29. Da li ste primetili da je messi Izgubio bar 5-6kljucnih lopti, zato Sto je solirao a mogao je birati igraca Kome ce. dodati I naravno upropastiti sanse za gol...
    (dr.outker, 15. avgust 2020 16:41)

    # Link komentara

  30. BOSS, 15. avgust 2020 16:15)
    Ti prijatelju nećeš videti ni cent od toga a kamoli da nešto zaradiš. Malo smešno izgleda kad neko svojata klub kao svoj.
    (Indijanac, 15. avgust 2020 16:40)

    # Link komentara

  31. Biju te i još im platis.
    (Bayern, 15. avgust 2020 16:20)

    # Link komentara

  32. Maradona je najbolji igrač svih vremena, Kristiano posle njega, pa Ronaldinho, Ronaldo, Mesi I Zidan mogu da sw dogovaraju o trećem mestu.
    Peleta nisam gledao, pa ne bih da komentarisem
    (drmr, 15. avgust 2020 15:31

    Gledao sam ja, ima ga za 200 evra.
    (Peć, 15. avgust 2020 16:16)

    # Link komentara

  33. Potreban veliki remont a sto se tice presjednika i njegove ekipe,svaki komentar je suvisan.Evo sad citam da covjek hoce da postavlja novog trenera umjesto da uz otkaz treneru,otkaz Abidalu i on isti podnese ostavku i narednih 5 godina ne prilazi stadionu.Covjek je napravio toliko promasaja da je to za analizi da li je on mozda covjek Pereza i da nije mozda namjerno poslat da ukopa Barselonu.
    Dembele,Kutinjo,Grizman = 400 miliona eura ...
    A treneri posle Gvardiole kao na pjacu da su ih trazili.
    Ovih godina se spominje Loran Blan za trenera,pa stvarno taj sto bi mi njega predlozio za trenera odmah bi ga upucao jer mi takav ne moze biti prijatelj.
    Abidalu zelim puno zdravlja i da se nikad zakaslje,al ajde pomalo svojim putem jer ovo nije za tebe definitivno.
    Busketc,Rakitic,Vidal,Serdjo Roberto, Grizman,Umtiti po malo na prodaju,pa valjda zaradimo nesto.
    (BOSS, 15. avgust 2020 16:15)

    # Link komentara

  34. Odavno govorim... kada Mesi završi karijeru, Barca će godinama da tavori tražeći novog Mesija. Pad je neminovan. I već je počeo.
    (Rile, 15. avgust 2020 15:46)

    Problem Barce i je u tome što Messi o svemu odlučuje !!!
    Skup odličnih igrača ne čine momčad !!!
    Hrv je Arg dobila 3:0 na SP kolektivnom i borbenom igrom.
    (Panac, 15. avgust 2020 16:14)

    # Link komentara

  35. Kad Barselona pobedi Mesi je zaslužan jer sve sam radi, kad Barsa izgube onda su svi drugi krivi jer ne može Mesi sam da ih vuče. Genijalno razmišljanje.
    (Milan, 15. avgust 2020 16:13)

    # Link komentara

  36. @Fed club Belgrade
    Данашњи спортисти су физички спремнији и уигранији и то не увек. Од старих звезда нити су психички јачи, а ни интелигентнији. Њима је све нацртано а они се понашају као машине које извршавају задати програм. Да старе звезде у својој пуној снази играју данас били би још веће звезде и поставили би рекорде које данашњи играчи никад не би стигли. У њихово време они су играли за тим, а не тим за њих и важна је била тимска победа, а не појединачни учинак.
    (ronin, 15. avgust 2020 16:10)

    # Link komentara

  37. Drmr ti se decko bodes
    (svetlan, 15. avgust 2020 16:09)

    # Link komentara

  38. danasnji igraci su fizicki dominantiji zbog hemije koju piju i ostalih otrova koje unose u organizam posle se cudite sto je umro odjednom ili srcka sto ga je udarila covek je covek i sad i pre 50 god.Covek je od krvi i mesa i sta sad pre pedeset god je trcao 100 metara 11 swkudni sad 9.5 jaca hemija.
    (stevan, 15. avgust 2020 16:08)

    # Link komentara

  39. Ovaj drmr je hit.
    Pvp u skole uvesti za prikaz osobe sa dijagnozom .
    Razumem ljubitelja Ronalda da ne voli Mesija, ali Ronalda staviti ispred Ronaldinja, Zube Ronalda ili Zidana.
    Majke ti sedi u cosak i cuti.
    (MecVez, 15. avgust 2020 15:59)

    # Link komentara

  40. @legolas,

    Nema sanse da oni promene filozofiju,to su oni,to je njihov stil. Njih ceka sudbina Mancester Junajteda kao i svakog kluba koji dozvoli da neki igrac ili trener postane veci od kluba. Kao sto Junajted ne moze da se sastavi posle Fergusona,tako Barsa nece moci posle Mesija. U Bayernu pak nijedan igrac ili trener ne moze postati veci od kluba. A cim ti pustis Mesiju da odredjuje ko ce biti trener,da odredjuje transfere ili taktiku igre,s tim klubom je gotovo.
    (Oliver, 15. avgust 2020 15:57)

    # Link komentara

  41. Budi zena Messija jutros, ajde ustaj, vec je 9. Skoci Messi is kreveta sav preplasen i pita, jel to 9:2?
    (mali, 15. avgust 2020 15:24)

    Kad neko ne razume vic. Kraj je "Pita Mesi ženu "Je l opet Kutinjo"?
    (adriano_galliani, 15. avgust 2020 15:57)

    # Link komentara

  42. Sve će to Mesi da plati !!!
    (BG, 15. avgust 2020 15:57)

    # Link komentara

  43. @drmr

    Pelea, ne "Peleta". Maradona, Pele, Garinča, Džajić u njihovim najboljim danima ne bi mogli ni da šutnu na gol današnjeg Bajerna ili Liverpula. Lav Jašin da brani, primio bi po deset komada na svakoj utakmici LŠ. Današnji fudbaleri, uopšte sportisti, su i fizički i psihički jači, inteligentniji, uigraniji, spretniji od tih nekada. U košarci Ćosić, Dalipagić, Korać ne bi dali nijedan poen da igraju protiv nekog današnjeg NBA tima.
    (Fed club Belgrade, 15. avgust 2020 15:49)

    # Link komentara

  44. Maradona je najbolji igrač svih vremena, Kristiano posle njega, pa Ronaldinho, Ronaldo, Mesi I Zidan mogu da sw dogovaraju o trećem mestu.
    Peleta nisam gledao, pa ne bih da komentarisem
    (drmr, 15. avgust 2020 15:31

    Ja sam gledo Peleta, bolji je od Meseta, i bolji od Dijegeta a još bolji od Zidaneta. Najbolji od svih vremeta.
    (Vlad Cepeš, 15. avgust 2020 15:49)

    # Link komentara

  45. Samo zvezda moze da dobije bayern
    (021, 15. avgust 2020 15:47)

    # Link komentara

  46. Odavno govorim... kada Mesi završi karijeru, Barca će godinama da tavori tražeći novog Mesija. Pad je neminovan. I već je počeo.
    (Rile, 15. avgust 2020 15:46)

    # Link komentara

  47. Pa kako to rade sa parama kao sa šljivama ili pasuljem na nekoj tezgi na pijaci. Pa nije ni čudo, da ide sve polako u.... A karta za jednu utakmicu LŠ košta sigurno 120-200 evra i to negde u čošku gore, ako je imaš sreće kupiti.
    (Rade, 15. avgust 2020 15:43)

    # Link komentara

  48. Blaugrana? Šta je to?
    (Rade M, 15. avgust 2020 15:39)

    # Link komentara

  49. Kako neko moze Mesija da proglašava za najboljeg fudbalera svih vremena?

    Covek nema osvojen ni kup južne Amerike, dva puta u finalima gubio od Cilea, eeej. Aj da je Brazil pa kazes ok. Izgubiš 8:2 kao Barselona čiji si kapiten.

    Pa ljudi Kristiano ima dve titule sa Portugalom, evropsko prvenstvo i ligu nacija. I još jedno finale evropskog prvenstva. Portugal je u odnosu na Argentina, kao San Marinu u odnosu na Srbiju kad je kvalitet u pitanju.

    Kristiano osvajao LŠ sa dva tima, osvojio titule u 3 najjače lige sveta. U sve 3 najjače lige sveta bio najbolji strelac.
    Zatim najbolji strelac i najbolji asistent u istoriji LŠ. O cemu mi pričamo?

    Mesi je bez Cavia i Inieste nivo Azara nekog, Ronaldo sve svoje ekipe vuče sam.

    Maradona je najbolji igrač svih vremena, Kristiano posle njega, pa Ronaldinho, Ronaldo, Mesi I Zidan mogu da sw dogovaraju o trećem mestu.
    Peleta nisam gledao, pa ne bih da komentarisem
    (drmr, 15. avgust 2020 15:31)

    # Link komentara

  50. Sada će ih Mesi napustiti a potom sledi slobodan pad. Barseloni se smeši Milanova sudbina.
    (m.m.m., 15. avgust 2020 15:26)

    # Link komentara

  51. Budi zena Messija jutros, ajde ustaj, vec je 9. Skoci Messi is kreveta sav preplasen i pita, jel to 9:2?
    (mali, 15. avgust 2020 15:24)

    # Link komentara

  52. ha ha ha ha .... ali 8:2 ....

    Zbogom Barso ....
    (Rocky, 15. avgust 2020 15:23)

    # Link komentara

  53. hahahahahaaaa
    (Fed club Belgrade, 15. avgust 2020 15:23)

    # Link komentara

  54. To je i najmanji problem, nisu oni sirotiste, pa da ih žalimo.
    Ali mnogo je veci problem da zamene filozofiju nakon Mesijeve ere, a da ne padnu na prosecan nivo.
    A to im se spreme, ne budu li se u Barsi na vreme probudili, i vec od naredne sezone ne preduzmu nesto, i smanje ucesce i ulogu Mesija, samim tim i ocekivanja da sve on uradi i da se skoro za sve samo on i pita.
    (legolas, 15. avgust 2020 15:15)

    # Link komentara