Divac podneo ostavku!

Vlade Divac je posle pet godina provedenih na mestu generalnog menadžera Sakramento Kingsa podneo ostavku.

LN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Pa dobro jel taj sakramento toliko ruralan i van svih tokova da ga vecina igraca toliko izbegava,ne mogu da shvatim.
    (Aca, 16. avgust 2020 22:49)

    # Link komentara

  2. podnosimo ali naucnike a ne loptase i pevaljke ;)
    (slejer, 16. avgust 2020 13:34)

    # Link komentara

  3. Ha ha ha ha ha
    (Milos, 16. avgust 2020 13:29)

    # Link komentara

  4. Sad ce i snajper da leti nazad u Evropu.
    (smejemo se, 16. avgust 2020 11:06)

    # Link komentara

  5. Bruka
    (Milos, 15. avgust 2020 23:24)

    # Link komentara

  6. E moj.. Vlade.. Divce
    (Milos, 15. avgust 2020 23:22)

    # Link komentara

  7. @SrbEUin
    Ispade taj NBA Linglong superliga pa se uzimaju procenti na igracima sve na stetu klubova jer su svi vlasnici NBA klubova kolektivno sisali vesla pa dozvoljavaju takve stvari u svojim multinacionalnim kompanijama,svako danas koristi internet
    (caci, 15. avgust 2020 23:11)

    # Link komentara

  8. Divac je cisti profiter!
    (NADA, 15. avgust 2020 23:02)

    # Link komentara

  9. Divac nije samo visok čovek, nego je i Čovek, što većina kritizera nije.
    (313, 15. avgust 2020 21:58)

    # Link komentara

  10. Drugo da je doncic stvarno odbio da igra za sacramento i ostane u evropi nikad više ne bi mogao da zaigra u NBA.
    (petarczv)

    Ovo je apsolutno netacno.
    (Ne treba preterivati, 15. avgust 2020 21:43)

    # Link komentara

  11. Prosečni srpski luzeri ne podnose uspešne Srbe.
    (Aksiom, 15. avgust 2020 21:33)

    # Link komentara

  12. I umesto da mu skinemo kapu sto i dalje se cima oko nas,cak i na sopstvenu stetu(Bogi i Beli)... (jeremija, 15. avgust 2020 20:52)

    Jeste u globalu sopstvena šteta, ali pohlepnim ljudima kratkoročno gledano izgleda kao korist. Što da ne, lova je lova, provizija sigurno nije mala... Uzimaj dok možeš. Kad se navodno zakleti Grobar koji ima milione, za 160 k proda Zvezdi, znači da mu je bilo koja laka lova iznad časti i savesti.
    (SrbEUin, 15. avgust 2020 21:21)

    # Link komentara

  13. Ovi komentari najbolje pokazuje stanje nacije,naravno nisam od onih koji ce po svaku cenu braniti naseg coveka ako gresi samo zato sto je nas,ali ovde je u pitanju klasicno seirenje,radovanje tudjem neuspehu,coveka nazivaju ga luzerom a on bukvalno najuspeliji srbin u inostranstvu u zadnjih pedesetak godine,zaista nek mi neko navede Srbina koji ima veci ugled,Djokovic to nije,on ima uspeh ali ugled jos nema,nijedan knjizevnik,naucnik,poslovni covek,umetnik se nije vinuo toliko visoko kao Divac.I umesto da mu skinemo kapu sto i dalje se cima oko nas,cak i na sopstvenu stetu(Bogi i Beli),mi mu se podsmevamo,omalovazavamo i prakticno smo srecni sto se nije previse uzdigao i u sferi menadzmenta,previse je to za nas kojima je vrhunac uspeha uzickati za pivo ispred radnje.Tesim se samo da je,kao i u slucaju pljuvanja Djordjevica i Bogdana(i obratno Tea)u pitanju klubastvo(kao sto verovatno i jeste),ali i to nazalost govori gde smo,ko je uspeo da nas toliko podeli a te nase podele i nesloga nas bukvalno unistavaju kao naciju.
    (jeremija, 15. avgust 2020 20:52)

    # Link komentara

  14. Srpski narod najstrasnije pljuje Divca zbog poslovanja u americkoj kompaniji(dakle nama ni iz dzepa ni u dzep)a istovremeno histericno,do poslednje kapi krvi brani Djokovica od opravdanih kritika o neodgovornom ponasanju i ugrozavanju javnog zdravlja ove nacije,i jos fanovi Djokovica imaju obraza da pljuju po "nezahvalnoj naciji" koja u stvarnosti omalovazava sve nase zasluzne sportiste osim jednoga koga totalno suprotno,velica maltene preko granica morbidnog,ludilo totalno.
    (west, 15. avgust 2020 20:36)

    # Link komentara

  15. Divac je imao sansu da dovede Doncica i bori se mozda za titulu.Nije to uradio i to je to. On je imao sansu da postane jedan od uspjesnijih menadzera ali splet ocito raznih okolnosti sprijecio ga je da izabere Doncic.Nadam se da ce moci dobro spavati jer kad nemas sansu onda se pomiris sa rezultatom ali on je sansu imao samo je nije iskoristio. Zivot ide dalje.
    (Goran, 15. avgust 2020 19:45)

    # Link komentara

  16. Neka.. Zahvali.. Snajperisti.. Zbog njega i dobio.. Otkaz
    (Milos, 15. avgust 2020 19:43)

    # Link komentara

  17. Korektno ali to ne resava sudbinu Kingsa, mnogo los igracki sastav sa aspekta timske igre, cista suprotnost sa nekadasnjim the Biggest Show on the Earth. Bjelica nazad u Evropu, Bogdan jos jedan pokusaj u NBA i to je to. Da sam ja vlasnik fransize prebacio bi je u neki drugi grad ili je prodao
    (aleksandar, 15. avgust 2020 19:41)

    # Link komentara

  18. Da li je moguce da ti i dalje istu pricu pricas? Pa kako te vise nije sramota?
    Nauci kako funkcionise draft, neznalice jedna, ne moze Doncic da bira gde ce, niti moze da odlucuje ko ce da ga izabere. Da ga je draftovao Sakramento, igrao bi u Sakramentu, splacino jedna ispranog mozga, tako draft funkcionise. (k, 15. avgust 2020 18:21)

    Tvoj vokabular i način obraćanja poprilično govori o tebi. Svaki igrač ima pravo da odbije i ne zaigra za klub koji ga je draftovao. Taj klub zadržava prava ali ne može da ga spreči da igra u Evropi npr. Najpoznatiji primer toga je igrač Danny Ferry koji je odbio LA Kliperse i otišao u Virtus Romu na godinu dana. Prava informacija o toj celi priči "Doncic" je nešto što niko od nas ne zna i nikada neće saznati. Postoje samo nagađanja...
    (Trojka iz bloka, 15. avgust 2020 19:22)

    # Link komentara

  19. Vlade Divac steps down as Kings GM; Joe Dumars takes over...
    Covek koji je propustio Luku zamenjen covekjom koji je uzeo Milicica ispred Karmela i Vejda.. Jedino da se nadaju da nece skor imati opet drugi pik 🤣
    (Pera, 15. avgust 2020 19:18)

    # Link komentara

  20. Za mene,neocekivana vest.Biti GM Sakramenta je najtezi posao u NBA.Biti u klubu koji je iz malog grada,u blizini dva velika grada,i to u Kaliforniji,koja ima najvece poreze.Koga covek da dovede u takav klub.Nijedan ozbiljan igrac tamo nece da dodje.Divac je tu trebalo da napravi ekipu koja ce igrati plej of na jakom zapadu.Tezak posao,koji zahteva dosta vremena.Mnogi mu ovde prebacuju da je napravio dve greske.Prvo sto je smenio Jegera.Mozda je to i greska,ali ako je on tako dobar trener,zasto ga neko drugi nije angazovao.I druga greska Doncic.Meni se tu namece pitanje,dali bi Dalas igrao sada plej of da nisu doveli Porzigisa.On je pristao da dodje u Dalas,u Sakramentu bi trazio odmah trejd.
    (Miroslav, 15. avgust 2020 19:04)

    # Link komentara

  21. @Straight Outta Munchen
    Da li je moguce da ti i dalje istu pricu pricas? Pa kako te vise nije sramota?
    Nauci kako funkcionise draft, neznalice jedna, ne moze Doncic da bira gde ce, niti moze da odlucuje ko ce da ga izabere. Da ga je draftovao Sakramento, igrao bi u Sakramentu, splacino jedna ispranog mozga, tako draft funkcionise.
     (k, 15. avgust 2020 18:21)

    # Link komentara

  22. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?

    Da,da...Opste je poznato da igraci sa drafta biraju klub,a ne klub njih...Sta pricas ti decko? Sta pricas i dobijas 700+ ? Alo rodjaci jel znamo kako funkcionise draft ili ne znamo ? Najbolji pikovi idu u najgore klubove.Zasto ne bi onda najbolji pikovi birali favorite za titulu ? Ajmo malo naucite pravila pa se vratite da diskutujemo.
    (Nemke, 15. avgust 2020 17:16)

    # Link komentara

  23. @kolt; da, pričaš nešto što ne stoji. Duffy i Filipović su zajedno ustanovili i vlasnici su BDA sports. Nije da je Duffy partner Filipovića za američko tržište. Kliente imaju svaki svoje, nije da je Filipović Dončiću agent za neka tržišta a Duffy za druga. Kako je kod Jokića i Miška ne znam.
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 16:46)

    # Link komentara

  24. Nemoj molim te da lupetaš, u američkim sportovima to ne postoji, ideš tamo gde te izaberu i snalazi se.
    Bilo je priča da n1 pik sa NFL drafta ne želi u Sinsinati jer su godinama katastrofalni, naravno i da on to licno misli da ne bi smeo to da izgovori jer bi mu sva vrata u ligi bila zatvorena i morao bi u Kanadu ili Evropu. I otisao je tamo naravno.
    Pa najbolje onda da dodje Dončić i da kaže da neće nigde osim u Lakerse, pa koja bi poenta drafta bila?
    (CJC, 15. avgust 2020 10:50)

    Po tegijevim slepim svedocima bas je taj slučaj, igrač sam bira gde ce hahabahaha koliko neznalica je medju tim grobarima a kunu se u kosarkasko znanje ali ono je ipak ograniceno na domaci kup i cipiripi
     (petarczv, 15. avgust 2020 16:44)

    # Link komentara

  25. @kolt, Filipović je agent i Vučeviću recimo, Dončiću sigurno nije. Pogledaj spisak na RealGM stranici.
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 15:52)

    @kolt, neče biti, Dončić je 2018 baš promenio agenta od Filipovića do Duffyja. Imaš na netu ko je sve pod Filipovićem (recimo Goran Dragić)
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 15:48)


    Pa na tom istom sajtu ti u spisku igrača Miška Ražnatovića nema Jokića, Bobija, Bitadzea, Šarića... i drugih Miškovih igrača, a ima ih pod spiskom američkih agenata/menadžera. O tome ti pričam i o tome se radi. To što ih nema na spisku igrača nekog menadžera, ne znači da im on nije menadžer.
     (kolt, 15. avgust 2020 16:24)

    # Link komentara

  26. A gde ga je.. Divac
    (Milos, 15. avgust 2020 16:10)

    # Link komentara

  27. @kolt, Filipović je agent i Vučeviću recimo, Dončiću sigurno nije. Pogledaj spisak na RealGM stranici.
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 15:52)

    # Link komentara

  28. @kolt, neče biti, Dončić je 2018 baš promenio agenta od Filipovića do Duffyja. Imaš na netu ko je sve pod Filipovićem (recimo Goran Dragić)
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 15:48)

    # Link komentara

  29. Koliko zaradjujes?Zasto si toliko nesrecan i mracan?Patoloski si slucaj.
    (PredragDrobnjak, 15. avgust 2020 13:49)

    Zaradjujem blizu 80 000 din, imam porodicu i dvoje dece...a to se sprdam sa vama panterima, to mi je dokolica.
     (petarfmp, 15. avgust 2020 15:46)

    # Link komentara

  30. @ne nije Misko vec mnogo veca zverka

    Ti verovatno misliš na Rade Filipovića, ali on nije agent Dončiću. Od Slo igrača on je agent samo brači Dragić i Rupniku i nikomu više.
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 12:22)

    @ne nije Misko vec mnogo veca zverka

    Doncicev agent je Bill Duffy i nekako mislim da baš nije srbin...
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 12:15)


    Dončićev agent jeste Rade Filipović, Bil Dafi je partner za američko trziste.
    Kao što je Jokiću Miško menadžer, a gde god da pogledaš na američkim sajtovima ne spominje se Miško kao menadžer nego neki Amerikanci. Oni su partneri Mišku za NBA tržište. Tako ti je i u slučaju Dončića.
     (kolt, 15. avgust 2020 15:34)

    # Link komentara

  31. Ljudi nije samo do Divca. Sacramento spada u luzerske timove,kao sto su Sarlot, New York, New Orleans... Promena Divca nista nece posebno doneti Sarcramentu. Ako Begli ipak postane dobar igrac uz Fox a i Hilda ce ipak uskoro biti u pley off. I onda ce to biti Divceva zasluga. Po meni Divcu vise treba zameriti sto je propustio Jokica nego Doncica. A definitivno mislim da je Volton najveca greska. Jeger je bio bolji trener i imao bi vece sanse za play off sa njim...
    (Stefan Simonovic, 15. avgust 2020 11:33)


    Jokić je draftovan 2014, a Divac je u Sakramento došao 2015.
     (kolt, 15. avgust 2020 15:13)

    # Link komentara

  32. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?
    (Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56)

    - Luka ti je tako rekao, ili?
    Zar neko stvarno misli da igraci kada izadju na draft mogu da biraju!? Oni su na draftu da bi bili birani!
    Zajon je bas zeleo da ga "Pelikani" uzmu sa prve pozicije... A ne Lejkersi (neka atraktivnija fransiza)...
    (marko, 15. avgust 2020 15:05)

    # Link komentara

  33. Pozitivne strane Divca kao menadzera to su sto je potpisao Bjelicu i Bogdanovica dao im dobre ugovore i sansu da igraju sto za nasu kosarku puno znaci,dobra stvar je ta sto je trejdovao Kazinsa.
    Lose strane a to su prvo sto je otpustijo Dzordza Karla svi znamo o kakvom se treneru radi sa velikim iskustvom,posle je doveo Jegera koji se pokazao kao odlican ali ga Divac menja za Voltona i to je promasaj glavni po meni sto nisu napredovali ove sezone.Onda davanje ogromnih ugovora Kori Josefu,Harison Barnsu i Arizi te na kraju pristao na ucenu Hilda i na kraju i njega preplatijo,te propustnje Doncica na draftu i kad se sve to uzme u obzir puno je tu promasaja i pogresnih poteza za jednog menadzera i ovo je logican rasplet da se jednostavno povuce.
    (BUKI, 15. avgust 2020 15:03)

    # Link komentara

  34. Mito : generalni menadžer Golden Statea birao na draftu sa sedme pozicije Curry,sa jedanaeste pozicije Thompson,iz druge runde drafta Greene uzeli titulu,Dove Duranta i uzeli još dvije titule....ni jedan od tih igrača nema Srpsko korijenje....a mozda i ima...😂😂😂😂😂
    (Kalevra, 15. avgust 2020 14:36)

    # Link komentara

  35. Nešto je tamne puti ovaj vaš Srbijanac...
    (Francuski Hrvat_Les Halles, 15. avgust 2020 13:15)

    Pa eto, ima nas raznih. Ti si nekadašnji Srbin svetlije puti. Sada si Hrvaćanin. Niko nije savršen.
    (preradjivač sirovina, 15. avgust 2020 14:04)

    # Link komentara

  36. Mito, Dončič nije Srbin! Ima deo srpske krvi po ocu, ali i njegov otac Saša je rodjen u Sloveniji i ima majku Slovenku.
    (Mile 952, 15. avgust 2020 13:57)

    # Link komentara

  37. @petarfmp

    Koliko zaradjujes?Zasto si toliko nesrecan i mracan?Patoloski si slucaj.
    (PredragDrobnjak, 15. avgust 2020 13:49)

    # Link komentara

  38. Divac, poštujem ceo tvoj rad od igraća do danas, Po meni napravio si samo jednu grešku, koja glasi: kada biraš igraće za bilo koji tim biraš sa srpskim korenima (intuicija koju ootkrepljuje istorija košarke na ovim prostorima, da ne nabrajam svetske olimpijske i evropske titule), doneli su ih naši igraći. Da si izabrao Dončića, uz ova dva mangaša u ekipi uzeo bi prsten. Naša košarka počiva na mentalitetu, inteligenciji i prepoznavanju suigrača. Da si izabrao Dončića, srpski trojac bi harao sa NBA. Svako ima pravo na grešku, najbolje je naučiti na tuđim. Majstore hvala što si uradio i kao košarkaš i kao čovek, uz Noleta si nešto najbolje od nas. Ovde si dobro došao da se stvaraju novi klinci. Moje poštovanje.
    (Mito, 15. avgust 2020 13:41)

    # Link komentara

  39. prosecan kosarkas, rukovodilac i covek. Isao na demonstracije protiv Trampa, koji nas jedini nije davio u poslednjih 20 godina. Kakav je to covek? Nikakav.
    (alan ford, 15. avgust 2020 07:58

    @alan
    nije nas davio posto nam je Klinton obezbedio 20god mir na Balkanu
     (Montekarlovac srpskog porekla, 15. avgust 2020 13:37)

    # Link komentara

  40. Nešto je tamne puti ovaj vaš Srbijanac...
    (Francuski Hrvat_Les Halles, 15. avgust 2020 13:15)

    Dobro je da nije kao neki tamni Brazilac koji je igrao za dogubitnike.
     (...., 15. avgust 2020 13:36)

    # Link komentara

  41. ajde ne lođitte se znamo da je ovim činom zaradio bogatstvo
    (Poznavalac ©®, 15. avgust 2020 10:55)

    Sta ? Pre nije bio bogat. Panterska pamet je goema...
     (...., 15. avgust 2020 13:34)

    # Link komentara

  42. Dosao, upropastio fransizu za narednih par ili vise godina, napravio gaf decenije ispustivsi Luku Doncica buduceg all stara, udomljavao svoje zemljake u timu...Totalni fijasko i blamiranje.
    (monteverest, 15. avgust 2020 00:50)

    A kakav je to Sakramento bio pre njegovog dolaska? Još gori.
     (X, 15. avgust 2020 13:33)

    # Link komentara

  43. fer potez. ako odbijes luku doncica nisi da budes menadzer ni kk partizanski put.
     (Montekarlovac srpskog porekla, 15. avgust 2020 13:32)

    # Link komentara

  44. @Aco

    Slažem se sa svim ostalim što si napisao u komentaru, ali ovo da Begli ima potencijal Dejvisa me zamalo nateralo da ispljunem kafu. Osim ako ne misliš na Eda Dejvisa, onda se slažem i sa tim.
     (lagano, 15. avgust 2020 13:22)

    # Link komentara

  45. Tako za Bogija kako za Dalas bilo bi super da ode kod njih. Luka kreira otvorene suteve saigracima, a takve otvorene suteve Bogi ubitacno pogadja za razliku od onih panjeva u Dalasu.
    (BB, 15. avgust 2020 13:21)

    # Link komentara

  46. Nešto je tamne puti ovaj vaš Srbijanac...
    (Francuski Hrvat_Les Halles, 15. avgust 2020 13:15)

    # Link komentara

  47. Divac je jedan od boljih igraca koji je igrao za Zvezdu...ali nista posebno.
     (Fenomen, 15. avgust 2020 13:10)

    # Link komentara

  48. @Straight Outta München
    Типичан теоретичар завере.
    (Боки, 15. avgust 2020 13:08)

    # Link komentara

  49. Hahaha koji luzer, rekli mu podnesi je sam da te mi ne najurimo. Kako ih je uništio to je za udžbenike, unazadio ih 5 godina. Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas a to je borba za titulu za 2-3 godine
    (petarczv, 15. avgust 2020 00:48)

    Decko, Luk Volton ostaje jel citas ti tekst (hahahahhahaha)
    (kontra, 15. avgust 2020 10:47)

    Kako te nije sramota da protivrecis kosarskom ekspertu iz Zeleznika, sa tradicijom od deset godina....vidis kakve bisere ostavljaju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petarfmp, 15. avgust 2020 11:04)

    Grobarska prepotencija pomešana sa niskim IQ i bedkrsjnim kompleksima prema Zvezdi i FMP-u.

    Decko jasno napise "Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas" pomene Luku (Dončića) i Dalas a oni pročitaju šta je njima volja a frustracije samo krenu....
    (Mike, 15. avgust 2020 13:05)

    # Link komentara

  50. Bogi u Dallas
    (wgong, 15. avgust 2020 12:56)

    # Link komentara

  51. Srbenda prava i mogu da ti pljunu pod prozor svi koji loptu nisu šutnuli ili provukli loptu kroz obruč .
    Ovde se tudji uspeh najteze * proguta* i pazi se da ti kompleksaši ne naude iza testatura....
     (Perverzni traktorista, 15. avgust 2020 12:53)

    # Link komentara

  52. Najveći folirant. Nije menadžerstvo za njega
     (Zvezda, 15. avgust 2020 12:39)

    # Link komentara

  53. Doncic nije jedini igrac koji je odbio neki tim na taj nacin da sve bude po propisu. Doncic je rekao da u slucaju da ga draftuju Kingsi, on nece otici u NBA te sezone. Tu se prica zavrsava. A ovi koji misle da se u NBA sve radi po propisima su presmesni. Zamislite situaciju da recimo Pelikansi u trenutku kada su bili u vlasnistvu lige dobiju prvi pik i Entonija Dejvisa. Ili Cikago Bulsi 2010 momka rodjenog u Cikagu Rouza. Zatim Klivlend momka iz Akrona 2003. Sve po proposu. Koliko mozes biti naivan da verujes u pricu da Luka nije hteo u Dalas. Sta bi se desilo da je recimo Divac uzeo Doncica sa druge pozicije? Posle 5 min bi ga trejdovao u Dalas za Beglija. Mislim stvarno. Dalas je posle Novickog morao da dobije belog superstara naslednika Novickog.
    (Straight Outta München, 15. avgust 2020 12:36)

    # Link komentara

  54. Pozitivno uradjeno
    Oterao Kazinsa. Ne samo sto je sklon povredama vec je i zasluzan za negativnu atmosveru.
    Negativno
    Propusta Luku uzima Beglija koji bas loce utice na rezultate. Retko kingsi slave kada ima zapazeniju ulogu.
    Nedopustivo veliki ugovori Foxu i Hildu. Likovi predstavljaju sve ono zbog cega ljudi ne vole NBA
    Brns, prosecan igrac
    Smena trenera u trenutku kada se stvarno video pomak i dovodjenje lika koji u ABA ligi ne bi mogao da trenira Mornar.
    Pravljenje cirkusa " necu trejdovati Kazinsa " pa ga sutra trejduje... Cirkus sa Hildom..


    Angazovanje Bjelice i Bogdana ne smatram ni promasajem ni uspehom. To su prosecni igraci koji mogu da se uklope u svaki tim ali ne prave razliku u NBA timovima i ne kostaju puno. Svaki tim ima takve.
     (ej bre, 15. avgust 2020 12:35)

    # Link komentara

  55. A smejemo se Divcu...
    (srba_the_saljivdzija, 15. avgust 2020 12:29)

    # Link komentara

  56. @ne nije Misko vec mnogo veca zverka

    Ti verovatno misliš na Rade Filipovića, ali on nije agent Dončiću. Od Slo igrača on je agent samo brači Dragić i Rupniku i nikomu više.
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 12:22)

    # Link komentara

  57. @ne nije Misko vec mnogo veca zverka

    Doncicev agent je Bill Duffy i nekako mislim da baš nije srbin...
    (Kobrakai, 15. avgust 2020 12:15)

    # Link komentara

  58. Dobro ajde više dao je otkaz, nije mu išlo i nije za taj posao. Pokušao je i grešio i priznao. Pa svako greši. Ali nije mi jasno pošto vidim, da na tu vest panteri kolektivno doživljate orgazam. I to naravno jer se zna za koji klub su igrali velikani kao što je Divac, koji nam je toliko radosti doneo, pa i vama. Mada je bio i kod vas par meseci. Definitivno ste operisani od košarke i iskompleksirani do kraja.Dobro je to, da znate, da nikada nećete postići to što je napravio PARTIZAN! NI ZA 100 GODINA!
     (Rade, 15. avgust 2020 12:10)

    # Link komentara

  59. Divca za presednika
    (goxy, 15. avgust 2020 12:04)

    # Link komentara

  60. A smejali ste se Divcu.
     (beli, 15. avgust 2020 11:57)

    # Link komentara

  61. Cuj jednog od komentatora, Doncic nije hteo u Kingse. Ko je on da se pita? Pravila su jasna, ako te neki tim draftuje, njemu pripadas.Igraci su tu roblje, ali debelo placeno roblje i nomadi.
    (Vasilije, 15. avgust 2020 11:49)

    Alo, Vasilije, Tegi rekao da Doncic nije hteo. To je prosecnom grobaru, sa obe zdrave vijuge, dovoljno da poveruje u pricu.
     (Kukatilo, 15. avgust 2020 11:56)

    # Link komentara

  62. Cuj jednog od komentatora, Doncic nije hteo u Kingse. Ko je on da se pita? Pravila su jasna, ako te neki tim draftuje, njemu pripadas.Igraci su tu roblje, ali debelo placeno roblje i nomadi.
    (Vasilije, 15. avgust 2020 11:49)

    # Link komentara

  63. Da je nije podneo, a upravo mu je to savetovano, bio bi oteran.. neslavno bi otišao. Ovako će samo biti tiho zaboravljen uz još koju nagradu, malo deblji račun i svi stetni. Haha, Divac u sve se meša..
    (Gregor, 15. avgust 2020 11:40)

    # Link komentara

  64. Čovek pomislio da je u srbiji gde možeš da praviš greške u nedogled i nikom ništa!
    (Dejan, 15. avgust 2020 11:37)

    # Link komentara

  65. Kad bi znali ko je Luki menadzer vec dugi niz godina znali bi da je dogovor bio da ne ide u Kingse.
    Covek je u odlicnim odnosima sa Divcem a i vlasnikom Mavsa. Sve se to znalo davno pre drafta.
    Izabrana je najbolja sredina za Luku koja mu je otvorila prostor i garantovala minute.
    (ne nije Misko vec mnogo veca zverka, 15. avgust 2020 09:38)

    Prosvetli nas.
    (Kukatilo, 15. avgust 2020 09:57)

    Samo cu ti reci da covek stoji iza kompletne reprezentacije Slovenije i direktan je krivac za njihovo zlato na ep. Doveo im je strance i drzi 90% igraca tamo. Covek za koga malo ljudi zna i koji ne zeli da se eksponira. Covek koji je otkrio Yao Minga isao u Kinu zbog njega, Stiv Nesha, Klay Tompsona, Dragica, Vucevica, etc. Covek koji je doveo Kokoskova za selektora i kod nas. Uveren sam da ce taj covek doneti mnogo uspeha i nama jer je to u njegovom interesu i jer je covek Srbin!!
    (ne nije Misko vec mnogo veca zverka, 15. avgust 2020 11:36)

    # Link komentara

  66. Ljudi nije samo do Divca. Sacramento spada u luzerske timove,kao sto su Sarlot, New York, New Orleans... Promena Divca nista nece posebno doneti Sarcramentu. Ako Begli ipak postane dobar igrac uz Fox a i Hilda ce ipak uskoro biti u pley off. I onda ce to biti Divceva zasluga. Po meni Divcu vise treba zameriti sto je propustio Jokica nego Doncica. A definitivno mislim da je Volton najveca greska. Jeger je bio bolji trener i imao bi vece sanse za play off sa njim...
    (Stefan Simonovic, 15. avgust 2020 11:33)

    # Link komentara

  67. Prestanite vec jednom sa glupostima kako Doncic nije hteo u Kingse. Kakav bi onda uopste smisao imao draft kada bi igraci sami birali gde zele, a gde ne zele da odu. Ukljucite barem malo mozak.
    Divac je sa Doncicem zestoko pogresio (i ne samo sa njim), tako da mora da plati sve te njegove greske.
    (Strucno lice, 15. avgust 2020 11:30)

    # Link komentara

  68. Kritikuju Divca mali ljudi koji nikad u zivotu nisu skupili hrabrost da preuzmu rizik. Oni koji zive zivot gmizavca na relaciji kladionica-kuca-lokalni kafic ali znaju da kritikuju svakog.

    Divac je imao hrabrost da preuzme odgovoran posao. Nije uspeo ali bar je pokusao. Časno je dao ostavku, to je moralni cin.

    Covek je toliko uradio za ovu zemlju na polju sporta i humanitsrnog rada da, vi patuljci, ne bi trebalo stojeci ime da mu izgovorite.

    I vi, kojih se, kad vas vise ne bude, niko nece secati, jer nece imati zbog cega, kritikujete jednog VLADA DIVCA!?
     (Firestarter, 15. avgust 2020 11:16)

    # Link komentara

  69. Hahaha koji luzer, rekli mu podnesi je sam da te mi ne najurimo. Kako ih je uništio to je za udžbenike, unazadio ih 5 godina. Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas a to je borba za titulu za 2-3 godine 
    (petarczv, 15. avgust 2020 00:48) 

    Decko, Luk Volton ostaje jel citas ti tekst (hahahahhahaha)
    (kontra, 15. avgust 2020 10:47)

    Kako te nije sramota da protivrecis kosarskom ekspertu iz Zeleznika, sa tradicijom od deset godina....vidis kakve bisere ostavljaju.
     (Petarfmp, 15. avgust 2020 11:04)

    # Link komentara

  70. Meni i dalje nije jasno na koji način je Tegetlija uspeo nekima da proda laž da Dončić nije hteo u Sakramento :D
     (Poznavalac ©®, 15. avgust 2020 11:01)

    # Link komentara

  71. Ajde da se ne zezamo, čovek izabrao Baglija umesto Dončića, udomljavao zemljake kao da mu je to dedovina, ne zaboravite da je lik draftovao i Vanju Marinković Savića. :D
     (Poznavalac ©®, 15. avgust 2020 11:00)

    # Link komentara

  72. Bogija upariti u Dalasu sa Lukom. Koliko ce dobiti u napadu i u sirini sa njima. Nece se znati sa koje strane preti opasnost. I jedan i drugi mogu da igraju od 1-3 a Luka i 4. I da igraju fantasticnu odbranu. Plus Prozignis. Dalas moze da bude naslednik San Antonia po stilu Evropske kosarke.
    (Pomahnitali Garfild, 15. avgust 2020 10:58)

    # Link komentara

  73. Ljudi čovek je izabrao Marvina Beglija u esto Luke Dončića! O čemu da pričamo dalje?
     (Poznavalac ©®, 15. avgust 2020 10:57)

    # Link komentara

  74. Divac je zapravo napravio odlican posao, a to ce se videti tek u godinama koje dolaze. Preuzeo je tim na dnu koji je potrosio pikove, sto je najgora moguca pozicija, i trejdovima povratio pikove za 20,21,22gu itd. U medjuvremenu su dobili par mladih igraca, napravili novu dvoranu, i to je maksimum za sad. Na zalost, propustili su Luku, ali su propustili sign&trade za Hilda, za kog su mogli dobiti odlicnog defanzivca, ovako se Hild namirio, a pitanje je moze li bolje od ovoga, pogotovu u odbrani.
    Da se razumemo, ne verujem da imaju blistavu buducnost u skorije vreme, ali vreme ce pokazati.
     (Dule, 15. avgust 2020 10:56)

    # Link komentara

  75. ajde ne lođitte se znamo da je ovim činom zaradio bogatstvo
     (Poznavalac ©®, 15. avgust 2020 10:55)

    # Link komentara

  76. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?
    (Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56)

    Nemoj molim te da lupetaš, u američkim sportovima to ne postoji, ideš tamo gde te izaberu i snalazi se.
    Bilo je priča da n1 pik sa NFL drafta ne želi u Sinsinati jer su godinama katastrofalni, naravno i da on to licno misli da ne bi smeo to da izgovori jer bi mu sva vrata u ligi bila zatvorena i morao bi u Kanadu ili Evropu. I otisao je tamo naravno.
    Pa najbolje onda da dodje Dončić i da kaže da neće nigde osim u Lakerse, pa koja bi poenta drafta bila?
     (CJC, 15. avgust 2020 10:50)

    # Link komentara

  77. Divac je majstor kakav je oduvwk bio. Omogucio sebi i jos dvojici da uzmu lovu i dovidjenja. Nisu uspeli, dali sve od sebe i sl. Pa sta. Ni prvi ni zadnji.
     (igor, 15. avgust 2020 10:47)

    # Link komentara

  78. Hahaha koji luzer, rekli mu podnesi je sam da te mi ne najurimo. Kako ih je uništio to je za udžbenike, unazadio ih 5 godina. Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas a to je borba za titulu za 2-3 godine
    (petarczv, 15. avgust 2020 00:48)

    Decko, Luk Volton ostaje jel citas ti tekst (hahahahhahaha)
     (kontra, 15. avgust 2020 10:47)

    # Link komentara

  79. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?
    (Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56)

    Doncic nigde nije radio treninge, igrao je zavrsnicu acb lige. On ne moze da diktira nekome da li da ga izabere ili ne, mogao je Divac da ga izabere i odmah trejduje.
    Divac je i sam rekao da je planirana zvezda tima Fox i da on i Doncic ne bi mogli zajedno.
    Divac je smatrao da je Fox talentovaniji za NBA i da moze biti buduca zvezda.
    (Kimi, 15. avgust 2020 10:43)

    # Link komentara

  80. A Stojaković?
    (Šta je s njim, 15. avgust 2020 10:36)

    # Link komentara

  81. Nije on otisao zbog zvezdaske javnosti ili sportski novina u Srbiji, vec zbog njegovih losih rezultata.
    Nesmes da ispustis igraca kakav je Doncic, ako ti vec imas sansu da ga uzmes to se ne ispusta.
     (Nebojsa, 15. avgust 2020 10:36)

    # Link komentara

  82. Dosta ostrašćenih komentara.Na sreću ima i onih "hladne glave".A
    i malo šale,"otišo si, sarmu(plej of) probo nisi".
    (a, 15. avgust 2020 07:46)

    Retko glupa fora.
     (Vitez Koja, 15. avgust 2020 10:34)

    # Link komentara

  83. Kao što je strategija FK Partizan zadnjih 20-30 godina da izvođenjem jedanesteraca osvoji Ligu šampiona, tako je po svoj prilici i Divac imao plan da osvoji NBA ligu izvođenjem slobodnih bacanja.
    (Pera, 15. avgust 2020 10:28)

    # Link komentara

  84. Krezuba Srbija ne oprasta, takav smo narod. Dzabe sve...
     (ja, 15. avgust 2020 10:11)

    # Link komentara

  85. "Znam da neces uraditi to sto si rekao jer vama slagati i praviti se lud je najnormalnija stvar, to su ljudi bez obraza, ali evo u eri interneta sve je lako proveriti pa makar da se vidi ko je kakav od nas
    [link]
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kkkkrkrkrrkrkr, 15. avgust 2020 08:43)"

    Šta si ti ovim linkom htio dokazati? Nagađanja i pretpostavke, tračevi bez ikakvog pokrića.
    (WillyWonka, 15. avgust 2020 10:10)

    # Link komentara

  86. A statistika 44% i 15.1 poen je statistika ispodprosecnog igraca. Tako da ne znam sta si hteo njome da mi porucis.
    (Krme, 15. avgust 2020 09:19)

    Vidi druskane, to je iznad proseka. 15 poena uz procenat suta za tri od 37% ?! Jedan Doncic ima procenat suta od 46% a za tri 31% uz mnogo vecu minutazu.

    Nemas pojma, samo si ostrasceni navijac FMP 2.
     (krmesiti, 15. avgust 2020 10:08)

    # Link komentara

  87. Ja Divca pamtim kao predsednika olimpijskog komiteta. Tu se pokazalo ko je i sta je.
    (Dusan, 15. avgust 2020 10:05)

    # Link komentara

  88. Nakon bitke svi su dobri generali.
    (Dragan, 15. avgust 2020 09:23)

    narocito panteri
     (ja, 15. avgust 2020 10:01)

    # Link komentara

  89. Znam da neces uraditi to sto si rekao jer vama slagati i praviti se lud je najnormalnija stvar, to su ljudi bez obraza, ali evo u eri interneta sve je lako proveriti pa makar da se vidi ko je kakav od nas
    [link]
    (Kkkkrkrkrrkrkr, 15. avgust 2020 08:43)

    Poslao si clanak b92 u kome piše da luka, i još dva igrača pokusavaju da izbegnu sacramento.... Tu nigde nema lukine izjave i to nema veze sa životom. A sa druge strane imaš direktnu Lukinu izjavu gde on lično kaže "mislio sam da ce me birati sacramento, cak su divac, trener i vlasnik dolazili u madrid i imali smo zajedničku večeru. E sad ti meni objasni zasto bi luka to izjavio posle svega ako je radio sve da ne ide u sacramento?! To je cista izmisljotina
     (petarczv, 15. avgust 2020 09:59)

    # Link komentara

  90. To ti je kada dovedeš u tim nekog igrača sa nekog ostrva gde znaju samo da pecaju ribu. Od tog igrača napraviš najboljeg šutera NBA lige a on javno priča gluposti, na sred utakmice Divcu pokazuje rukama pare - što su SVI komentatori ESPN-a rekli da je ružno i da to nisu videli u karijeri. Onda isti taj igrač dobije ugovor koji sa bonusima prelazi 110 miliona dolara ali se naljuti na trenera što ga stavi na klupu. A poznato je da Badi Hild ima jedan od najgorih defanzivnih rejtinga u NBA. I sve brojke pokažu da su kompletan stručni štab u pravu, ali nezahvalni i sujetni Hild nastavi da pravi sranja i u Orlandu, pa izgube dobijene utakmice jer je na dve imao prosek šuta za 3 poena od oko 20%. Ono što SRPSKI NOVINARI nisu preneli, je vest od juče gde Badi Hild najavljuje odlazak iz Kingsa. I očito je FOX rekao gazdi da neće dozvoliti odlazak Hilda, jer ne bi "slučajno" otišao samo Divac već bi u paketu sa njim otišao i Luk Volton koji je na prvoj konferenciji u Sakramentu izjavio više puta da deli sudbinu svog druga. ZAŠTO OVO PIŠEM? NA POSLEDNJOJ KONFERENCIJI ZA ŠTAMPU BOGDANOVIĆ JE BUKVALNO IZJAVIO CITIRAM: "BILO MI JE LEPO TRI GODINE U SAKRAMENTU". Novinari su ga odmah pritali oko novog ugovora ili novog tima a on im je odgovorio citiram: "O TOME UOPŠTE NISAM RAZMIŠLJAO BIO SAM SKONCENTRISAN NA UTAKMICE, IMA VREMENA". DAKLE, OVAJ TEKST NIJE O DIVCU VEĆ O TOME DA LI ĆE BOGDAN ODLUČITI DA BUDE REZERVA NAPALJENIM IGRAČIMA POPUT FOX-A I HILDA!!!
    (statističar, 15. avgust 2020 09:59)

    # Link komentara

  91. Kad bi znali ko je Luki menadzer vec dugi niz godina znali bi da je dogovor bio da ne ide u Kingse.
    Covek je u odlicnim odnosima sa Divcem a i vlasnikom Mavsa. Sve se to znalo davno pre drafta.
    Izabrana je najbolja sredina za Luku koja mu je otvorila prostor i garantovala minute.
    (ne nije Misko vec mnogo veca zverka, 15. avgust 2020 09:38)

    Prosvetli nas.
     (Kukatilo, 15. avgust 2020 09:57)

    # Link komentara

  92. KRIVAC
     (nok, 15. avgust 2020 09:55)

    # Link komentara

  93. @@ja
    Nije gadjao umesto njega, ali mu je OBEZBEDIO da gadja do besvesti, cak i nakon serija neverovatnih promasaja i izgubljenih utakmica, kada bi svaki drugi igrac grejao klupu. O tome se radi pametnjakovicu. A statistika 44% i 15.1 poen je statistika ispodprosecnog igraca. Tako da ne znam sta si hteo njome da mi porucis.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krme, 15. avgust 2020 09:19

    Bogdan ne da nema loš % šuta, nego ima brutalan, eFG mu je ove sezone 54.7%! Pošto vidim da ne znaš baš kako se gledaju % šuta, malo ću da ti pojasnim. Za igrače koji dosta šutiraju za 3 poena je normalno da imaju % ispod 50%. Zato što je 40% šuta za 3, potpuno isto kao 60% šuta za 2. Na isti broj šuteva, igrač će postići isti broj poena. Ti šutiraj dvojke 6/10, ja ću trojke 4/10 i bićemo nerešeni... Tebi će da stoji FG 60%, meni 40%. Zbog toga je jedini pravi pokazatelj eFG!
    (bBb, 15. avgust 2020 09:53)

    # Link komentara

  94. Divac je sigurno medju deset najvecih imena srpskog sporta I to je dovoljno da niko ne napise nista lose o njemu,nije mu se posrecilo u Sakramentu,dao ostavku,zelim mu svu srecu u zivotu. Lako je da budes general posle bitke,mogao je ovo,mogao je ono.
     (kralj, 15. avgust 2020 09:50)

    # Link komentara

  95. Ako cemo iskreno, nije trebao da vuce nase igrace, budimo iskreni i priznajmo da su Bogdanovic i Bjelica NBA prosek, kod nekog drugog GMa i trenera bili bi klupa garant, nekazem da su drugi bolji ali ovo je cinjenica i Divac nije sebi nista dobro doneo sa ovim potezom, vreme ce pokazati da ce obojica zavrsiti na klupi sto u Sakramentu ili nekom drugom timu ili ce otici iz NBA, pogotovo Bogdan jer mislim da bez obzira na kvalitet visoko leti. Za Doncica necu ni da pricam, to je najmanje promasaj decenije. Divcu svaka cast za sve ali pozicija na kojoj je bio trazi profesionalizam a ne emocije.
    (voja, 15. avgust 2020 09:01)
    Istina. U NBA ima toliko bekova koji nikad sansu ne dobiju a realno su korisniji od Bogdana. Bjelica je vec no koment. Dobar za najgore ekipe. Bogdan... Eno ga u Sansima Mikail Bridzis, toliko korisniji igrac, jeftiniji. U Filadelfiji su otkrili Meltona. Gledam u Torontu Meta Tomasa koji ne moze ni da primirise timu. Covjek je snajper. Tako da realno je gurao svoje, Bogdana doveo u poziciju da potpise za 80mil, a igraca po ligi koji igraju za 6-7 mil godisnje, a realno ili kao Bogdan ili bolji, koliko hoces.
     (Srba, 15. avgust 2020 09:48)

    # Link komentara

  96. Iskreno , ja sam bio sokiran i kad je postavljen na mesto generalnog menadzera . Ipak nije isto voditi Partizan ili Olimpijski savez i NBA fransizu .
    (Sale, 15. avgust 2020 09:45)

    # Link komentara

  97. Kad bi znali ko je Luki menadzer vec dugi niz godina znali bi da je dogovor bio da ne ide u Kingse.
    Covek je u odlicnim odnosima sa Divcem a i vlasnikom Mavsa. Sve se to znalo davno pre drafta.
    Izabrana je najbolja sredina za Luku koja mu je otvorila prostor i garantovala minute.
    (ne nije Misko vec mnogo veca zverka, 15. avgust 2020 09:38)

    # Link komentara

  98. Begli je novi Kvami Braun.
     (Kukatilo, 15. avgust 2020 09:31)

    # Link komentara

  99. Kakve emocije prijatelju, novac je tražila cela ekipa prevaranata, Danilovićev zet preko čačanina Željka postao nezamenjivi šraf u reprezentaciji Đorđevića, "najbolji strelac" svetskog prvenstva, došao u Kingse preko Divca da potpiše ugovor od 100+ miliona sa Lejkersima i igra sa Lebronom (ili bilo gde samo 100+ miliona)...kakvi je to ekipa prevaranata..i na kraju..krah.
    (Ajmo malo realno, 15. avgust 2020 09:08)

    Ali je to toliko providno uradjeno, da ih je provalila moja baba, samo grobari ne zele da vide sta se radi. Cuj, najbolji strelac SP. Na stranu sto je punio koseve Filipinima, Angoli i Portoriku, da li se iko seca nekog ranijeg najboljeg strelca svetskog prvenstva u kosarci?
     (Kukatilo, 15. avgust 2020 09:30)

    # Link komentara

  100. Steta, ispade da je razocarao stotine ljudi koji su dali plus na ovaj komentar kod prethodne vesti: "Divac je pravi Srbin. Kad se docepa fotelje, ne pusta dok je ziv."
    Eto koliko dobro poznajemo coveka.
     (Robert, 15. avgust 2020 09:27)

    # Link komentara

  101. Nakon bitke svi su dobri generali.
    (Dragan, 15. avgust 2020 09:23)

    # Link komentara

  102. Taman,vreme je da se ova igracka institucija I ljudska gromada vrati tamo gde pripada.Nista veliko,neka uloga savetnika,skauta I slicno.Pravi je trenutak da Partizan sa njim procveta.Caskom se dogovori sa desetak grupica navijaca,sa Ostojom ugovor u cetiri oka,a ovi gore ce biti razumni prema legendi.Prosto mi zao sto mi u Zvezdi nismo imali takve velicine kao sto je on,Dalipagic,Vujosevic,pa da I mi malo ugledamo svetlost dana.Posle ovakve nezapamceno uspesne karijere u Sakramentu krenuce sirom sveta ogromna potera za ovom ljudinom ne bi li ga privoleli da dodje I pomogne,ne pitajuci za pare.Na njihovu zalost mogu samo da sanjaju o tome,on zna sta je porodica I gde mu je srce.
    (ValterNBG, 15. avgust 2020 09:23)

    # Link komentara

  103. Ko se zadnji smeje Divcu najsladje se smeje.
    (mcc, 15. avgust 2020 09:21)

    # Link komentara

  104. @ja
    Nije gadjao umesto njega, ali mu je OBEZBEDIO da gadja do besvesti, cak i nakon serija neverovatnih promasaja i izgubljenih utakmica, kada bi svaki drugi igrac grejao klupu. O tome se radi pametnjakovicu. A statistika 44% i 15.1 poen je statistika ispodprosecnog igraca. Tako da ne znam sta si hteo njome da mi porucis.
     (Krme, 15. avgust 2020 09:19)

    # Link komentara

  105. Unistio Sakramento i okolna mesta, kao Aleksandar Jankovic u Belgiji. Na pomen slova D se na aerodromskim terminalima u Sakramentu pale crvene lampice.
     (Kukatilo, 15. avgust 2020 09:18)

    # Link komentara

  106. Kako smo mI los i zlobam narod, prosto neverovatno. Koliko losih komentara o Divcu, ej o DIVCU!!! Coveku sa koji treba da se ponosimo. Covek koji se sa nama ponosio! Pa i ako nije nesto dobro profesionalno uradio bar je dao sve od sebe i ucionio onoliko koliko vecina vas, lezilebovica iz fotelje, nece uciniti da vam daju 1000 novih zivota! BRAVO DIVAC! BRAVO ZA SVE STO SI URADIO U SPROTU! BRAVO STO SI VELIKI COVEK!
     (xxx, 15. avgust 2020 09:11)

    # Link komentara

  107. Čega god se dohvatio posle karijere košarkaša ili je izbila velika afera ili je upropastio!
     (MIRO, 15. avgust 2020 09:09)

    # Link komentara

  108. Ako cemo iskreno, nije trebao da vuce nase igrace, budimo iskreni i priznajmo da su Bogdanovic i Bjelica NBA prosek, kod nekog drugog GMa i trenera bili bi klupa garant, nekazem da su drugi bolji ali ovo je cinjenica i Divac nije sebi nista dobro doneo sa ovim potezom, vreme ce pokazati da ce obojica zavrsiti na klupi sto u Sakramentu ili nekom drugom timu ili ce otici iz NBA, pogotovo Bogdan jer mislim da bez obzira na kvalitet visoko leti. Za Doncica necu ni da pricam, to je najmanje promasaj decenije. Divcu svaka cast za sve ali pozicija na kojoj je bio trazi profesionalizam a ne emocije.
    (voja, 15. avgust 2020 09:01)

    Kakve emocije prijatelju, novac je tražila cela ekipa prevaranata, Danilovićev zet preko čačanina Željka postao nezamenjivi šraf u reprezentaciji Đorđevića, "najbolji strelac" svetskog prvenstva, došao u Kingse preko Divca da potpiše ugovor od 100+ miliona sa Lejkersima i igra sa Lebronom (ili bilo gde samo 100+ miliona)...kakvi je to ekipa prevaranata..i na kraju..krah.
     (Ajmo malo realno, 15. avgust 2020 09:08)

    # Link komentara

  109. petrecz, da li znas za slucaj stiva fransisa? rekao je da nece da igra za vankuver grizlije, oni ga birali, pa su ga posle trejdovali u hjuston. ako doncic nije hteo u kingse, divac je mogao da dubi na glavi....
    (citalac, 15. avgust 2020 09:07)

    # Link komentara

  110. Znam da neces uraditi to sto si rekao jer vama slagati i praviti se lud je najnormalnija stvar, to su ljudi bez obraza, ali evo u eri interneta sve je lako proveriti pa makar da se vidi ko je kakav od nas
    [link]
     (Kkkkrkrkrrkrkr, 15. avgust 2020 08:43) 

    Ovim linkom samo pomazujes kakav si ti. Nesposoban da razluci sta su argumenti. Ajde kazi gdje u tvom linku Doncic licno govori to sto se tvrdi. Ovo je clanak rekla kazala bez ikakvog dokaza izjava koje se prenose. S druge strane imas izjave na netu Doncica gdje govori upravo suprotno i slusas iz njegovih usta.
    (Loki, 15. avgust 2020 09:06)

    # Link komentara

  111. opisa sebe u jednom komentaru. U svakom slucaju bolji je od onog lika sto je pokrao pare sa Kosova i bio na optuznici.
    (ja, 15. avgust 2020

    Taj ti upropastio detinjstvo i tvoj klub zatrpao cipiripijem za sve te pare...
     (Dejan CZ, 15. avgust 2020 09:05)

    # Link komentara

  112. Milos;
    Momak da ti nemaš napade epilepsije?
     (Bruks 021, 15. avgust 2020 09:04)

    # Link komentara

  113. Prije više od godinu dana pisao sam da će se ovo desiti, dobio hiljade minusa. Nisam uopšte sretan što sam bio u pravu, ali još tada sam napisao da je Divac svojim potezima preuzeo svu odgovornost i rizik na sebe i da će na kraju i sam morati otići. To kako je on radio je pošteno, uzeo stvar u svoje ruke i prodrmao klub. Otjerao najboljeg igrača, otjerao trenera, doveo koga je htio. Isto to je uradio GM Raptorsa, razlika je u tome što su Raptorsi uzeli prsten, njihov GM okovan u zvijezde, a Kingsi ni u play off ne mogu. Ali tako se radi taj posao, pa ako ubodeš, onda si pukovnik, ako ne, onda pokojnik. I samo da dodam za ove što kažu da Dončić nije htio u Kingse da je to priča za malu djecu, bez ikakvog osnova. Prvo, Dončić to nikad nije izjavio, a drugo, zar stvarno mislite da stvari tako funkcionišu u svijetu gdje je ugovor svetinja. Na kraju krajeva, imamo primjer Ziona, koji je otvoreno pričao protiv Pelicansa, pa bogami, igra li igra. Toliko.
    (WillyWonka, 15. avgust 2020 09:03)

    # Link komentara

  114. Велика је грешка што Дивац није изабрао Дончића, то је свима јасно. Са друге стране, Бегли је баш обећавао, т.ј. обећава и даље, али повреде га успорише. Има потенцијал да буде на нивоу Дејвиса, без претеривања. Богдан ће свеједно бити добар, небитно је да л' Србин стоји из њега или не. Најбоље да оде у неки добар клуб где ће бити 3-4 опција (Лејкерси?). Бјелица је имао добру сезону и са уговором од 7 милиона је пожељан у сваком клубу.
     (aco, 15. avgust 2020 09:02)

    # Link komentara

  115. @Jel vraća petogodišnju platu?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ZGEMBO, 15. avgust 2020 08:46)
    ja koji ste vi srbi šabani, pa on ce preostale cetiri godine dobijat svoju platu da neradi nista, pa stvarno nerazumjete modernu ekonomiju.
    (vinkovanka, 15. avgust 2020 09:02)

    # Link komentara

  116. Vrati se u Zvezdu.
     (Lale gator, 15. avgust 2020 09:01)

    # Link komentara

  117. Ako cemo iskreno, nije trebao da vuce nase igrace, budimo iskreni i priznajmo da su Bogdanovic i Bjelica NBA prosek, kod nekog drugog GMa i trenera bili bi klupa garant, nekazem da su drugi bolji ali ovo je cinjenica i Divac nije sebi nista dobro doneo sa ovim potezom, vreme ce pokazati da ce obojica zavrsiti na klupi sto u Sakramentu ili nekom drugom timu ili ce otici iz NBA, pogotovo Bogdan jer mislim da bez obzira na kvalitet visoko leti. Za Doncica necu ni da pricam, to je najmanje promasaj decenije. Divcu svaka cast za sve ali pozicija na kojoj je bio trazi profesionalizam a ne emocije.
     (voja, 15. avgust 2020 09:01)

    # Link komentara

  118. Dumars, kako kazu komentatori, GM koji je draftovao Darka... Dumars je GM koji je uzeo prsten. Igrao jos jedno finale. I igrao 3-4 finala istoka zaredom nakon toga. On. Jer svi potezi su bili njegovi, posezuci za nekoliko trejdova. I trenera je bio doveo. Dumars znaci GM koji je draftovao Darka?
     (Srba, 15. avgust 2020 08:59)

    # Link komentara

  119. Eeeee jbg :(
     (Tako je kako je, 15. avgust 2020 08:57)

    # Link komentara

  120. Jel vraća petogodišnju platu?
     (ZGEMBO, 15. avgust 2020 08:46)

    # Link komentara

  121. I Vlade i Volton su obični trubaduri! 
    Volton ostaje, agonija Kingsa se nastavlja!
    (Srećko, 15. avgust 2020 08:30)

    a tek Bjelica, covek izgubljen u vremenu i prostoru.
     (...., 15. avgust 2020 08:43)

    # Link komentara

  122. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?
    (Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56)

    Ovo je jedna od najvećih izmisljotina na svetu. Istina je da igrač ne može da bira u koji ce tim. Najsvežiji primer je zion wiliamson koji je kao rookie bio 20x veca zvezda od doncica i on je javno iznosio stav da ne zeli u pelikanse i gde sad igra?! Drugo da je doncic stvarno odbio da igra za sacramento i ostane u evropi nikad više ne bi mogao da zaigra u NBA. Treće na internetu ima nekoliko intervjua gde Dončić priča kako bi voleo da igra sa bogdanom i bjelicom koje poznaje. I na kraju na ovom istom sajtu je preneta vest u kojoj Dončić priča kako je ostao u čudu što ga sacramento nije birao. Tako da nemoj da izmisljas ako ovde postaviš link do vesti gde Dončić izjavljuje da nece da igra za kingse i da ostaje u madridu jancu da pojedem telefon.
    (petarczv, 15. avgust 2020 05:28)

    Znam da neces uraditi to sto si rekao jer vama slagati i praviti se lud je najnormalnija stvar, to su ljudi bez obraza, ali evo u eri interneta sve je lako proveriti pa makar da se vidi ko je kakav od nas
    [link]
     (Kkkkrkrkrrkrkr, 15. avgust 2020 08:43)

    # Link komentara

  123. Dosao, upropastio fransizu za narednih par ili vise godina, napravio gaf decenije ispustivsi Luku Doncica buduceg all stara, udomljavao svoje zemljake u timu...Totalni fijasko i blamiranje.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (monteverest, 15
    ######

    Samo mogu reci vau kakva pamet,kakvo oko sokolovo...
    Ma covece jaci si od vidovite Zorke ,javi se nekom vlasniku nekog NBA ili fudbalskog kluba da ih vineš u nebesa da osvoje sve sto se moze osvojiti .




    Nazalost ovakvih #&$;_$ $-$ komentara ima bukvalno na svim vestima od sporta politike nauke itd itd .
    Sve bi takvi uradili samo kad bi moglo iz fotelje i putem tastature i to samo anonimno ,a kad padne obican sneg ne mogu ocistiti ni ispred svoje zgrade ,kuce vec se ubise od $-$+5_(:''*_ komentarisanja ...
    (Bolest..., 15. avgust 2020 08:42)

    # Link komentara

  124. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?
    @Straight Outta München
    Volimo u to da verujemo, opravdamo naseg Divca. Na zalost, istia je jednostavna i neprijatna: trebao im je visok igrac, voleli su Beglija, razmisljali o Luki, da li je dovoljno atletik za NBA, i doneli su pogresnu odluku. Moj sin ga je licno pitao (ne poznaju se), a isto mi je rekao i zajednicki prijatelj koji je s Vladom i letovao.
    (Pera, 15. avgust 2020 08:42)

    # Link komentara

  125. prosecan kosarkas, rukovodilac i covek. Isao na demonstracije protiv Trampa, koji nas jedini nije davio u poslednjih 20 godina. Kakav je to covek? Nikakav.
    (alan ford, 15. avgust 2020 07:58)

    opisa sebe u jednom komentaru. U svakom slucaju bolji je od onog lika sto je pokrao pare sa Kosova i bio na optuznici.
     (ja, 15. avgust 2020 08:41)

    # Link komentara

  126. Sad je vec izvesno da ce Bogdan imati prvu sezonu u karijeri bez Srbina na mestu trenera ili menadzera, svejedno, ostao u Sakramentu ili otisao u drugi klub. Imacemo priliku da vidimo velicinu naseg asa u takvim okolnostima.
    (Krme, 15. avgust 2020 08:26)

    kakva pakost u komentaru. Tako razmislja obicna pantercina. Cuj da ga vidimo?! Pa idi neznalico na statistiku pa pogledaj malo, nije Divac gadjao umesto njega...ako me razumes.
     (ja, 15. avgust 2020 08:39)

    # Link komentara

  127. Naš čovek dobio otkaz, što je jedna sasvim normalna stvar, ništa spektakularno, biće i bilo je otkaza na milione. ALI..
    Neki jedva čekali da bi ga popljuvali.
    Verujem da ti sada što ga najviše pljuju su ga pre najviše i hvalili.
    Srbi.. Mnogo zajeban narod, bio i biće...
     (VB, 15. avgust 2020 08:39)

    # Link komentara

  128. "Stručnjak" na nivou Salea Nacionalea. Kod takvih Dončić nije na nivou Sakramenta, a Jokić ne može da se uklopi u viziju igre "genijalnog" trenera.
     (Strawdog, 15. avgust 2020 08:39)

    # Link komentara

  129. Hahaha koji luzer, rekli mu podnesi je sam da te mi ne najurimo. Kako ih je uništio to je za udžbenike, unazadio ih 5 godina. Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas a to je borba za titulu za 2-3 godine
    (petarczv, 15. avgust 2020 00:48)

    Sreca pa smo svi culi za tvoja vrhunska dostignuca u zivotu, zaista mozes biti ponosan na to koliki si kompleks razvio prema svemu sto ima veze sa Partizanom, ja to u zivotu nisam video, stvarno svaka cast... A o tvom poznavanju kosarke i situacijom oko Doncica nisam ni ocekivao da znas sta se tu desilo, prati ti fmp to je taman na tvom nivou
     (Kkkkrkrkrrkrkr, 15. avgust 2020 08:37)

    # Link komentara

  130. Divac nije uzeo Doncica da ne smeta Bogdanu. Htio je od Bogdana napraviti novog Stojakovica. Nazalost, Doncic je postao nešto što niko nije ocekivao, a Bogdan je malo razočarao, pokazao se samo kao dobar košarkaš ali ništa više. Emocije i posao ne idu zajedno.
    (Detektiv, 15. avgust 2020 08:35)

    # Link komentara

  131. Da vam objasnim. Da je Divac birao Dončića na draftu ON BI MORAO DA DOĐE U KINGSE, i da bude tamo minimum 4 godine, i mogao bi da se ljuti koliko god hoće, ali bi igrao... Da,baš bi Dončić odbio Sakramento i ostao u Evropi koju je prerastao i igrao raspalu Đordijevu ligu.Marketinška "zlatna koka" bi trunula u Evropi,kako da ne... Pa i Zajon je hteo u Nikse ali trenutno igra u onoj močvari.Inače,Divčeva kardinalna greška je Volton, taj Igokeu ili Krku ne može da trenira.
     (roten, 15. avgust 2020 08:33)

    # Link komentara

  132. I Vlade i Volton su obični trubaduri!
    Volton ostaje, agonija Kingsa se nastavlja!
    (Srećko, 15. avgust 2020 08:30)

    # Link komentara

  133. Čim su javili za Dumarsa da dolazi da mu "pomogne" znalo se da je to gospodski rečeno Divac pakuj kofere. Bogdan Begli i Luka mu došli glave...
     (Stevica, 15. avgust 2020 08:28)

    # Link komentara

  134. Sad je vec izvesno da ce Bogdan imati prvu sezonu u karijeri bez Srbina na mestu trenera ili menadzera, svejedno, ostao u Sakramentu ili otisao u drugi klub. Imacemo priliku da vidimo velicinu naseg asa u takvim okolnostima.
     (Krme, 15. avgust 2020 08:26)

    # Link komentara

  135. kako se ovde razmislja prosto neverovatno. pa nama nedostaje osnovno shvatanje zivota. Sto bi nesto radio kada imas pare? Valjda je cilj da radis ono sto volis i stvaras bez obzira na pare, a ako ih imas mnogo onda jos bolje?
     (mare, 15. avgust 2020 08:20)

    # Link komentara

  136. @milos
    Ti....decko.....bolestan!
     (vlado, 15. avgust 2020 08:17)

    # Link komentara

  137. Dončić.
    (super hik, 15. avgust 2020 08:16)

    # Link komentara

  138. Kakav strucnjak, svi se smeje Divcu. On Evropljanin, Doncic sa nasih prostora, od svih najbolje poznavao Doncica, bio kod njega u Madridu, a onda uzme Baglija i propusta Doncica. U dve reci - pojma nema ili grobarska posla.
    (Dimitrijevic, 15. avgust 2020 08:14)

    # Link komentara

  139. Nije on podnio ostavku nego ga gazda najurio,a da bi ispao fer, za medije su se dogovorili da kazu da je on podnio ostavku.ccccc
     (rep srpska, 15. avgust 2020 08:10)

    # Link komentara

  140. dobro ga je savetovao
     (mikac357, 15. avgust 2020 08:09)

    # Link komentara

  141. Gde ste.. Strucnjaci
    (Milos, 15. avgust 2020 08:09)

    # Link komentara

  142. prosecan kosarkas, rukovodilac i covek. Isao na demonstracije protiv Trampa, koji nas jedini nije davio u poslednjih 20 godina. Kakav je to covek? Nikakav.
    (alan ford, 15. avgust 2020 07:58)

    # Link komentara

  143. Vezano za Divca ne mogu ništa da kažem jer ne znam šta generalni menadžer tima radi.
    Ako se generalni menadžer pita ko će da bude trener onda je to, po meni, njegova najveća greška jer Luk Volton veze nema sa organizacijom košarkaške igre.
    Doduše mnogi treneri u NBA su sličnog kalibra i onda se čudimo što na NBA utakmicama vidimo sve osim igre koja se zove košarka i koja spada u timske sportove umesto igre koja se zaista igra a to je basket 5x1 na 1.
    Nevezano za temu ja sam se oduvek divio Riku Pitinu,čoveku koji je stvorio Pirsa, Bilapsa...ali kada je došao u Evropu i trenirao Panatenaikoso nisam mogao da verujem, gledajući skoro sve utakmice koje je igrao Panatenaikos, koloko čovek ne zna elementarne stvari.
    (Diktat, 15. avgust 2020 07:55)

    # Link komentara

  144. Ha ha ha ha ha
    (Milos, 15. avgust 2020 07:52)

    # Link komentara

  145. друго, кингси сигурно неће напустити сакраменто јер тек што су изградили једну од најмодернијих и најскупљих дворана у нба. а и ко је луд да напусти калифорнију и иде у неку распалу савезну државицу. где би?
    (veverica, 15. avgust 2020 06:29)

    Neka idu u Sijetl, da dobijemo Sijetl Superkingse. Ili u Bruklin umesto raspalih Bruklin Netsa.
     (Will Mosley, 15. avgust 2020 07:50)

    # Link komentara

  146. Sjajan dan za Zvezdu!Jutro mi nij emoglo poceti bolje!
    (MareCZV,
    Ti mora da imaš manje od 15 godina pa ostavljaš ovakve dečije komentare. Verovatno si čuo da je Divac igrao za Partizan pa ga mrziš a ništa ti nažao nije učinio. Da te obavestim u toj tvojoj mržnji Divac je igrao i za Zvezdu.
    (Gagi, 15. avgust 2020 07:49)

    # Link komentara

  147. Divac je neprikosnovena sportska legenda Srbije ali razmislite i sami, sigurno nije zbog toga postao direktor u Sakramentu. Ameri dobro, bolje reći najbolje, biraju i paze ko će da vodi klub. Kada ne ide, menjaju. Divac je otišao sam! Tako je samo potvrdio svoju veličinu. Srećno Vlade i hvala ti na svemu što si činio i činiš.
    (Simon, 15. avgust 2020 07:49)

    # Link komentara

  148. Uništi klub.
     (gisTro, 15. avgust 2020 07:49)

    # Link komentara

  149. A zasto.. Radi.. Ovaj.. Posao.. Kada ima.. Pare
    (Milos, 15. avgust 2020 07:47)

    # Link komentara

  150. Dosta ostrašćenih komentara.Na sreću ima i onih "hladne glave".A
    i malo šale,"otišo si, sarmu(plej of) probo nisi".
    (a, 15. avgust 2020 07:46)

    # Link komentara

  151. A gde ce sad da.. Ide
    (Milos, 15. avgust 2020 07:45)

    # Link komentara

  152. Dzaba vam novci.. Moji.. Sinovci.. Ni.. Dunav ni.. Sava ne.. Mogu da ga.. Operu.. Sada.. Kao i njegove mezimce u timu.. Pozdrav
    (Milos, 15. avgust 2020 07:43)

    # Link komentara

  153. Vlade Divav ziva legenda Dalasa...
    (Joca, 15. avgust 2020 07:43)

    # Link komentara

  154. A smejali ste se Divcu?
     (Vitez Koja, 15. avgust 2020 07:41)

    # Link komentara

  155. Kao sto je Milicic zapamcen po tome sto je draftovan ispred Karmela i Vejda, tako ce i Divac po tome sto je propustio Doncica. Jesu ga propustili i Finiks i Atlanta, ali njihovi igraci barem deluju kao buduci all star kalibar za razliku od Beglija. Sprdaju se vec za Divca kako je najznacajniji centar u istoriji Dalasa.
    Takodje ogroman kiks otkaz treneru koji je imao vise uspeha nego sto mu je bilo ko predvidjao...
    (palop, 15. avgust 2020 07:37)

    # Link komentara

  156. Da li ovi koji u komentarima pametuju i omalovažavaju Divca i spominju franšizu (a ima ih dosta) uopšte znaju šta reč franšiza znači?
     (Smeško, 15. avgust 2020 07:30)

    # Link komentara

  157. Divac je hteo da pomogne našim igračima i zato nije birao Dončića. Dakle, patriota je i to je u ovom slučaju loše. Da je legenda nekog drugog kluba i da je doveo igrača nekog drugog kluba, bili bi i komentari drugačiji. Ovako...
    (adriano_galliani, 15. avgust 2020 07:29)

    # Link komentara

  158. kamturedcmarbro
     (Roy74, 15. avgust 2020 07:25)

    # Link komentara

  159. Povedi odmah i Bjelicu,
    (Dejan, 15. avgust 2020 07:22)

    # Link komentara

  160. Apsolutno neverovatno koliko likovanja i naslađivanja ima ovde...
    Frustrirani, neostvareni komentatori koji pre svega zavide svima koji imaju ono što ljudi poput Divca imaju. Ime, karijeru i ono što ih najviše boli... PARE! Ogromne pare koje pružaju lagodan život koji bi oni hteli, a nikada ga neće imati sa 1000€ (ili mnogo manje) plate, pa je za njih izuzetno lepo kada neko izgubi posao!
    Beda ljudska!
     (No1e, 15. avgust 2020 07:21)

    # Link komentara

  161. Sjajan dan za Zvezdu!Jutro mi nij emoglo poceti bolje!
    (MareCZV, 15. avgust 2020 07:00)

    # Link komentara

  162. ahahajahahaha da nije bilo divca niko od nasih ne bi znao za kingse majstori....nemamo mi tu sta vise da pricamo....
     (muamua, 15. avgust 2020 06:57)

    # Link komentara

  163. Hahaha koji luzer, rekli mu podnesi je sam da te mi ne najurimo. Kako ih je uništio to je za udžbenike, unazadio ih 5 godina. Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas a to je borba za titulu za 2-3 godine 
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 15. avgust 2020 00:48) 
    ---…--  

    A Sakramento je inace tim koji tezi ka osvajanju titula? Daj ne blamiraj se. To je kao kad bi rekao da je Ranijeri unazadio Sampdoriju.
     (Will Mosley, 15. avgust 2020 06:53)

    # Link komentara

  164. Zasto Divac pa trebao je Setijen?! 
    Malo sarkazma
    (pazarac, 15. avgust 2020 05:48)

    A Divac je inace fudbalski trener? Los ti je sarkazam.
     (Will Mosley, 15. avgust 2020 06:50)

    # Link komentara

  165. Pametno, neka sada dodje u San Antonio.
     (Will Mosley, 15. avgust 2020 06:49)

    # Link komentara

  166. A dokle ćete da tvrdite Divac nije doveo Dončića? Ne postoje Terza i Vazura tamo da odlučuju sami. Nije ga birao?! Nije ga onda birao ni Finiks, a Atlanta ga je zamenila sa Dalasom za Janga koliko znam.
    Po toj logici u tekstu spomenuti Dumars je trejdovao Miličića! Pa nije, nego ga je Detroit birao.
    Im ai njegove odgovornosti u svemu, ali nije jedini. Divcu veća zamerka može za otpuštanje trenera da bude.
    Čovek je pokušao da promeni propao tim i nije uspeo. Ovde kažu unazadio ih je!? A bili su redovni učesnici doigravanja! Pa nisu Fil Džekson toliko kritikovali, a realno je, blago reći, unazadio Njujork
    (Maluta, 15. avgust 2020 06:48)

    # Link komentara

  167. какве глупости причате...
    прво није тачна та полу информација да дончић није хтео у сакраменто. сам лука је изјавио да је био изненађен што га нису борали.
    друго, кингси сигурно неће напустити сакраменто јер тек што су изградили једну од најмодернијих и најскупљих дворана у нба. а и ко је луд да напусти калифорнију и иде у неку распалу савезну државицу. где би?
     (veverica, 15. avgust 2020 06:29)

    # Link komentara

  168. Sut karta klasicna. Divac ukanalio Kingse, spreman za povratek u Partizan.
    E moj Divac, bilo kuda Doncic svuda. Smejali se Divcu.
    (Dimitrijevic, 15. avgust 2020 06:25)

    # Link komentara

  169. Zasto Divac pa trebao je Setijen?!
    Malo sarkazma
    (pazarac, 15. avgust 2020 05:48)

    # Link komentara

  170. Sramota
     (Aki, 15. avgust 2020 05:48)

    # Link komentara

  171. Bogi snajperu sto si bio starter u NBA bio si...Tesko ikad vise.
    (100200300, 15. avgust 2020 05:47)

    # Link komentara

  172. Mladi Slovenac priznao je da je očekivao da će se na draftu za njega odlučiti Sakramento Kingsi, koji su birali drugi. Umesto toga, generalni menadžer Vlade Divac uzeo je Marvina Beglija.

    Luka je, kao treći pik, završio u Dalas Maveriksima.

    Predstavnici Kingsa su došli u Madrid da me vide. Vlasnici su bili tu. Iskreno, mislio sam da će me izabrati", rekao je Dončić.

    Na pitanje novinara da li mu je ikad razjašnjeno zašto se to nije desilo, Luka je odgovorio:

    "Možda jer se u Evroligi igra drugačija košarka".

    Tako da ta priča nije hteo luka u sacramento je tegijeva izmisljotina ko da on može da bira
     (petarczv, 15. avgust 2020 05:46)

    # Link komentara

  173. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?
    (Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56)

    Ovo je jedna od najvećih izmisljotina na svetu. Istina je da igrač ne može da bira u koji ce tim. Najsvežiji primer je zion wiliamson koji je kao rookie bio 20x veca zvezda od doncica i on je javno iznosio stav da ne zeli u pelikanse i gde sad igra?! Drugo da je doncic stvarno odbio da igra za sacramento i ostane u evropi nikad više ne bi mogao da zaigra u NBA. Treće na internetu ima nekoliko intervjua gde Dončić priča kako bi voleo da igra sa bogdanom i bjelicom koje poznaje. I na kraju na ovom istom sajtu je preneta vest u kojoj Dončić priča kako je ostao u čudu što ga sacramento nije birao. Tako da nemoj da izmisljas ako ovde postaviš link do vesti gde Dončić izjavljuje da nece da igra za kingse i da ostaje u madridu jancu da pojedem telefon.
     (petarczv, 15. avgust 2020 05:28)

    # Link komentara

  174. Steta. Divac je pucao na veliko ali je upucao sebe u nogu. Gledam konferenciju za stampu Luka Voltona nakon sto su Kingsi zavrsili sezonu. Floskule tipa ponosan sam na igrace, dali su sve od sebe, moramo da igramo kao tim, radicemo naporno preko leta, analiziracemo nase greske.... Biti menadzer jedne fransize znaci biti namazaniji, vestiji, sposobniji i neretko okrutniji od ostalih. Timu je falio autoritet, kako na terenu, tako i van njega. Raspojasanu, egoisticnu bandu moze da obuzda samo neko ko je autoritaran. Jerger je pokusao, ali je dosao u sukob i sa igracima i na kraju sa Divcem. Volton se pokazao kao losije resenje od Jergera, iako je izgledalo drugacije. Na kraju, gube svi. Ovakvi Kingsi mogu samo da sanjaju plej-of bar j 2-3 godine. Divac je mnogo zapoceo, ali malo sta zavrsio. Na kraju, mozda je i pametno da se povuce. I za njega i za Kingse.
    (ljAXE, 15. avgust 2020 05:10)

    # Link komentara

  175. Odličan igrač, diskutabilan sportista (prodao se zvezdi za 120k po utakmici), a kakav je čovek mogu da pričaju samo ljudi koji ga poznaju a ja ga ne poznajem. U svakom slučaju čovek je simbol jednog zlatnog vremena našeg sporta, bio je tu za našu zemlju kada je bilo najpotrebnije i hvala mu na tome. Posle toga je više gledao sebe i matematiku ali nije da to nekoga čudi. Neka je živ i zdrav, za razliku od mnogih funkcionera i foteljasa ovom čoveku ne želim ni sijalica da mu crkne.
     (Iw, 15. avgust 2020 05:07)

    # Link komentara

  176. Da je nikakav biznismen to znamo još iz vremena privatizacije sa KM kada ga je Miša Beko ispreskako kao plitak potok.
    (z’brda, 15. avgust 2020 04:13)

    # Link komentara

  177. Bezveze, nije se dalo. Da su usli u playoff prosle ili ove godine bila bi druga prica. Mlad tim, put talenta samo im je iskusan trener trebo i malo da ih povrede zaobidju. Potajno sam se nadao da ce liciti na stare Kingse, opet su tu bila dva Srbina ali cesto nisu imali ni srece. Divac bio i osto legenda.
     (DarkoM, 15. avgust 2020 04:11)

    # Link komentara

  178. Neeko kaže za Divca da je luzer??? Pa kamo sreće da nam je zemlja puna takvih “ luzera” bili bi bogatiji od Švajcarske. Čovek je puno toga uradio i probao u svom životu, negde uspešno, negde ne, ali je svojim radom i snalažljivoću, i pošteno, stekao sve sto ima.
    Hvala ti Vlade za sve, hvala sto si indirektno pomogao Srpsku košarku podrškom Bogdana i Belog. Kao HOF igrač si Srbiju predstavljao na najbolji način. Sve najbolje u životu tebi i tvojoj familiji.
    (Ray Donovan, 15. avgust 2020 04:05)

    # Link komentara

  179. Dosao, upropastio fransizu za narednih par ili vise godina, napravio gaf decenije ispustivsi Luku Doncica buduceg all stara, udomljavao svoje zemljake u timu...Totalni fijasko i blamiranje.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
    (monteverest, 15. avgust 2020 00:50)

    Dobio je upropaštenu franšizu. Budimo realni franšiza je jača nego pre 5 godina. Prepuna je mladih igrača, ali čovek je obećao plejof ove sezone. Trener je po meni najveći fail.
    (OKlop, 15. avgust 2020 04:05)

    # Link komentara

  180. Dobra vest...za navijace Sakramenta
     (dovla, 15. avgust 2020 03:36)

    # Link komentara

  181. Jedan je Vlade Divac!!!
    Ovako treba izgovarati njegovo ime deco: Vlaaa-de Di-vac!!
    (Milosav, 15. avgust 2020 03:13)

    # Link komentara

  182. Mnogo volim ove komentare tipa "Divac je upropastio Kingse" ... Kao Kingsi su bili neki bas mocan tim pre toga i onda dosao Divac i upropastio sve :))) A upravo su sa Divcem prosle godine ostvarili najvise pobeda u poslednjih 15 godina ...
    (The Unforgiven, 15. avgust 2020 03:02)

    # Link komentara

  183. Hahaha koji luzer, rekli mu podnesi je sam da te mi ne najurimo. Kako ih je uništio to je za udžbenike, unazadio ih 5 godina. Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas a to je borba za titulu za 2-3 godine
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 15. avgust 2020 00:48)
    ---…--

    Vodeci se tom logikom, za njega bi bolje bilo da je dobio otkaz nego da sam napusti tim - jer da je dobio otkaz Kingsi bi bili primorani da mu isplate svaki dolar ugovora koji ima na jos 3 godine.

    Dalje, nego su Kingsi bili pre nego sto ih je preuzeo? Sta je to kod Kingsa imalo da se "unisti"? Njegovi prethodnici su draftovali u top 10 igrace tipa Nik Stauskas, Ben McLemore, Thomas Robinson i Bismack Biyombo i ti si nasao nesto da zameras Divcu???

    Koji crni Dallas da juri titulu za 2-3 godine? Dallas ce i za 2-3 godine biti tamo gde je danas, to je borba za 7. ili 8. poziciju na zapadu.
    (The Unforgiven, 15. avgust 2020 02:59)

    # Link komentara

  184. Sada me interesuje politika vezana za igrace. Sta tu moze da se promeni i ko moze da se dovede u sta sumnjam. Kakvu toplu vodu kada je dovodjenje igraca u pitanju moze da izmisli novi GM? A sto se tice igre sa istim trenerom, meni je sve jasno. Mislite da ce tu nesto da se revolucionarno promeni? Da smo mi zivi i zdravi pa da vidimo...Ja Kingsima uvek zelim sve najj..
    (Stefan, 15. avgust 2020 02:49)

    # Link komentara

  185. Divac, Bogdan, Bjelica. Niko od njih pouzdan. Divac je i u Srbiji loše prošao sa poslovima - ništa nije uradio. U Sakramento ne dovede Dončića kao da nije imao ko da mu kaže da je mali jedan od najboljih evropskih košarkaša. Bogdanović, klasično nestabilan, nema on ni konstituciju za NBA. Bjelica, često "kud plovi ovaj brod".
    (Peja, 15. avgust 2020 02:45)

    # Link komentara

  186. Volim Divca, volim Saleta ali su uradili loše poslove. Za ono što su uradili kao igrači ću im vječno biti zahvalan.
     (szobi, 15. avgust 2020 02:44)

    # Link komentara

  187. Ovo se odavno ocekivalo. Sada mogu nasi sa Pedjom da pakuju kofere. Divac je bio dobar kosarkas ali ovaj posao nije za njega.
     (DRAGAN, 15. avgust 2020 02:39)

    # Link komentara

  188. Dosao, upropastio fransizu za narednih par ili vise godina, napravio gaf decenije ispustivsi Luku Doncica buduceg all stara, udomljavao svoje zemljake u timu...Totalni fijasko i blamiranje.
    (monteverest, 15. avgust 2020 00:50)

    Najvise „volim“ ovu sortu ljudi što se uvek prave generali posle bitke!! Ih što ne uzeše tebe kad si tolika sveznalica, šta zna jedan Divac bre!!
    (Sava, 15. avgust 2020 02:35)

    # Link komentara

  189. Dosao, upropastio fransizu za narednih par ili vise godina, napravio gaf decenije ispustivsi Luku Doncica buduceg all stara, udomljavao svoje zemljake u timu...Totalni fijasko i blamiranje.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (monteverest, 15. avgust 2020 00:50)

    Ali koliko nasi ljudi vise vole sto nije uspeo nego da je napravio neki bum sa Kingsima. Inace kako bi ste sada mogli da se sladite i pravite pametni. Koliko zlonamernosti se vidi u ovom komentaru, pa to je cudo. I papagajsko ponavljanje price o Doncicu kad se ne zna pozadina svega, da li je istina da je Luka rekao da nema nameru da dodje u Kingse ili ne. Bitno da je vama drago sto nas covek nije uspeo u necemu.
    (analiticar_amater, 15. avgust 2020 02:34)

    # Link komentara

  190. Koliko para toliko muzike dok su braća Maloof bili gazde bilo je rezultata a sad ovaj Indian vlasnik totalna škrtica...
    (zeko, 15. avgust 2020 02:24)

    # Link komentara

  191. Svi pričaju eto upropastio je Sakramento, kao da su vezali 5 titula pre njega, a ne da su fenjerašili 10 godina bez ikakve perspektive...
     (Jim Beam, 15. avgust 2020 02:01)

    # Link komentara

  192. ko ce sad da mu da azil
    (maconii, 15. avgust 2020 01:59)

    # Link komentara

  193. Ma on veze nema , al je fransiza spremna da se seli u Sjetl svakako jer su uzasni.
     (BokeeLee, 15. avgust 2020 01:58)

    # Link komentara

  194. Upropastio je Sakramento za vjek i vjekova! Ja više ne gledam NBA od kada je on uništio Sakramento. Ne dao bog da se vrati u Srbiju i dobije neku funkciju opet u sportu.
     (Analitičar, 15. avgust 2020 01:54)

    # Link komentara

  195. Fantastičan igrač, užasan biznismen, loš menadžer... Drugim rečima osim kao igrač za basket, za ostalo duduk
    (Nešoni, 15. avgust 2020 01:54)

    # Link komentara

  196. @(Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56)

    Ne ide to bas tako, ustvari ne ide to nikako tako. Ako te neko draftuje i ti odbijes da potpises ugovor a tim te se ne odrekne ne smes da igras kosarku godinu dana bilo gde profesionalno na svetu da bi mogao opet da dodjes na draft sledece godine. Tako da te price da bi on igrao u Evropi ne piju vodu, jer dok god igra profesionalno bilo gde na svetu Sakramento bi imao prava na njega u nedogled kad god bi hteo u NBA. Drugim recima Sakramento bi mu unistio karijeru jer NBA ne bi video a da ne igra za njih.

    Drugi nacin da pobegnes od tima koji te je draftovao je da presedis dve godine bez igranja kosarke i onda postajes slobodan agent u NBA sa tim da si jos uvek ruki i te dve godine ti se ne racunaju za max ugovor. Takodje si i ovim putem ubio karijeru.

    Naravucenije da je Sakramento uzeo Doncica taj bi i te kako igrao za njih da se sve przi. Naravno postoji mogucnost dzentlemenskog sporazuma izmedju Sakramenta i Doncicevog agenta da ga ovi ne draftuju ali nema sanse da za uzvrat nesto nisu dobili.
    (Miki, 15. avgust 2020 01:53)

    # Link komentara

  197. Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56

    Šta ima veze, akoo Luka on nije hteo?

    Zion nije hteo u Pelicanse ali je morao, čak i ako bi Luka bio nezadovoljan, i radio sve da ode, imao bi Divac mnogo da dobije u zamenu za Luku!

    Tako nemaju ništa, čak ono što imaju je precenio i davao toliko para,da drugi neće da uzmu u zamenu za nekog drugog igrača!
    (srbendaodffshore, 15. avgust 2020 01:49)

    # Link komentara

  198. Glupaci koji komentarisu i uporno ponavljaju da je propustio Luku neka se pokriju usima i cute...da su ga slucajno draftovali,ne bi uzivali ove 2 sezone u njegovim bravurama vec bi i dalje igrao za Real...
    (milosh-nish, 15. avgust 2020 01:46)

    # Link komentara

  199. Vlade, opusti se i uzivaj... pusti ove pacenike(komentatore) sa B92 nek se nasladjuju, a nisu iz fotelje dupe makli’.....
    (Canadaboy, 15. avgust 2020 01:45)

    # Link komentara

  200. Vidim neki nastavljaju da kritikuju Divca. Takvi zaslužuju da im sudbinu kroje ljudi koji nikada ne bi podneli ostavku, ni kada im je firma ubedljivo najgora od svih.
    Divac je to časno uradio, šta više tražiti od njega?
    (tocka, 15. avgust 2020 01:44)

    # Link komentara

  201. Ali svi ovi Generali-posle-bitke, kao papagaji što nije draftovao Dončića...

    Pa nije. I u tom trenutku je zaista to izgledalo kao logično rešenje. Ne samo zbog popunjenosti na toj poziciji. To e čak i najmanji problem. Mogao bi se u tom slučaju napraviti trejd za igrače kojima pozicija visi. Mnogo je veća bila nepoznanica koliko Luka može u NBA. Ipak je (bio) klinac. I daleko izgradjeniji igrači nisu uspevali, pa je zbog toga Sac išao na manje riizicnu varijantu.

    Naravno da je sada svima jasno kakav biser je Luka, ali je činjenica da to nisu očekivali ni Mavsi. Samo su bili malo fleksibiniji u izboru.
    A to sto im se sve poklopilo, palo I'm je kao budali šamar.
     (Vlada, 15. avgust 2020 01:43)

    # Link komentara

  202. @monteverest, koliko je teško da shvatiš da Dončić nije hteo u Sakramento? Ne može niko da natera bilo koga da igra u NBA. Šts bi dobio time što ga draftuje, a Luka ostane u Evropi? Ništa.
    (rebro, 15. avgust 2020 01:36)

    # Link komentara

  203. А Пантић невера.
    (Боки, 15. avgust 2020 01:33)

    # Link komentara

  204. Ne.. Moras.. Prvi.. Samo.. Idi.. Sram te.. Bilo
    (Milos, 15. avgust 2020 01:26)

    # Link komentara

  205. Cao
    (Milos, 15. avgust 2020 01:23)

    # Link komentara

  206. Steta bas.. A smejali ste mu.. Se.. Ha ha ha ha ha.. Tako je bre.. Idemo.. Putuj.. Igumane.. Zbogom
    (Milos, 15. avgust 2020 01:22)

    # Link komentara

  207. Veliki-mali čovek.
     (CHE, 15. avgust 2020 01:20)

    # Link komentara

  208. Bogdane, brate moj, sad konačno u San Antonio.
    (KKP & SAS, 15. avgust 2020 01:19)

    # Link komentara

  209. Bilo je.. Vreme.. Bravo
    (Milos, 15. avgust 2020 01:19)

    # Link komentara

  210. Da se obavezno provere njegovi računi, da se vidi koliko je para dobio od Kjubana da prepusti Dončića na draftu...
    (BobRok, 15. avgust 2020 01:15)

    # Link komentara

  211. Ovo znaci i prakticno završetak NBA karijere Bogdana i Bjelice, nažalost.
    (Delija, 15. avgust 2020 01:13)

    # Link komentara

  212. Ne treba Vladu omalozavat sada jer to je posao nekad ide a nekad ne ide..

    Verovatno da nije islo ali ne zaboravite zahvaljuci njemu Bogije u NBA dosao.
    (To je neko moje misljenje, 15. avgust 2020 01:12)

    # Link komentara

  213. Izaberes beglija prije doncica, otpustis jegera dovedes voltona, hild i barns dobiju duplo vece pare nego sto zasluzuju, ostavka ili otkaz je jedina mogucnost u takvoj situaciji
     (cole, 15. avgust 2020 01:12)

    # Link komentara

  214. @klokot

    Da li zaista ne znaš da je Divac igrao i za Crvenu Zvezdu?
    (Miloš_NS_NBA_Freak, 15. avgust 2020 01:09)

    # Link komentara

  215. Dokle vise prica o Doncicu?!

    Divac nije draftovao Luku jer im je on odmah rekao da ne zeli u Kingse i da ce pre ostati u Realu, a Sakramentu je bilo hitno da im 2. pik odmah igra.
     (Mali od Bg, 15. avgust 2020 01:07)

    # Link komentara

  216. uz svo postovanje lika i dela ovog velikana srpske kosarke, rekoh jutros da je covek prosecan GM u nba okvirima, i da ima mediokritetsku viziju i luzersku ekipu koju je sam stvorio.
    nije ovo dobro, na sta sad lice kingsi.
    Sve najbolje Vlade
     (a, 15. avgust 2020 01:06)

    # Link komentara

  217. А пре два, три дана, Ж. Пантић нас је убеђивао како Дивац има чврст уговор и да ће постати милионер ако се тај уговор раскине. Такође, спомињао је и неке звездаше који желе да отерају Дивца и који потписују некакве петиције.
    (Куп је битан, 15. avgust 2020 01:05)

    # Link komentara

  218. Колико пута треба да се каже да се причало да ако Сакраменто узме Динчића да он неће доћи! Није хтео у Сакраменто, можда због малог тржишта, ко зна због чега. Да не причамо и што нико није могао да зна какав ће Дончић бити у НБА, ипак је све изненадио. Бјелица и Боби су били МВП у Европи па шта раде у НБА? Одлично је што је отпустио Казинса. Остало не бих да коментаришем јер нисам гледао НБА у последње време па не знам какав је овај тренер итд. Не кажем да је Дивац добар менаџер, само да му највише пребацују заправо потпуно логичне потезе.
     (Паркет, 15. avgust 2020 01:03)

    # Link komentara

  219. Steta, bas mi je krivo :(
    (2CRAZY, 15. avgust 2020 01:01)

    # Link komentara

  220. uvek je bio moralna gromada, to zna svaki stanovnik kursumlije
     (djordje djordjevic, 15. avgust 2020 00:58)

    # Link komentara

  221. Okej, ovo je očekivano da bi ga se rešili kad tad nakon što nije pokupio Dončića na draftu i Badiju Hildu dao onakve pare, a još otputio trenera koji je imao kakvu takvu viziju. Na draftu se uvek bira najbolji igrač, a ne popunjenost pozicija (tako pistonsi umesto Vejda, Entonija pokupiše Darka i pre nekoliko dana Rip Hamilton priča kako bi nebo bila granica timu da su tad pokupili Karmela).
    Šteta, ali stvarno je napravio par očajnih poteza, ali i neke dobre (Kazins). Sad postoji realna šansa da bi franšiza mogla da napusti Sakramento ako ne urade ništa u narednih 5 godina (sledeće proširenje lige i menjanje gradova ne bi bilo moguće pre 2025 zbog TV prava i marketinga).Srećno u daljoj karijeri Vlade 😃
    (Al Harezmi, 15. avgust 2020 00:57)

    # Link komentara

  222. Divac je kriv za mnoge stvari, ali za Doncica nije. Doncic nije hteo u Sakramento, nije hteo da ode ni na jedan trening niti da dostavi zdravstveni karton, obavi testiranje... Bio je spreman da ostane u Evropi samo da ne ode u Sakramento. Zeleo je u atraktivniju fransizu i to je to. Nije prvi slucaj da to neki igrac uradi. Zamislite da toliko rizikujete sa druge pozicije da draftujete igraca koji nece da dodje na lekaraki?
    (Straight Outta München, 15. avgust 2020 00:56)

    # Link komentara

  223. A smejali ste se Divcu
     (KoleCZ, 15. avgust 2020 00:55)

    # Link komentara

  224. Bogi i Beli pakujte kofere
     (Serž Genzburg, 15. avgust 2020 00:54)

    # Link komentara

  225. Dosao, upropastio fransizu za narednih par ili vise godina, napravio gaf decenije ispustivsi Luku Doncica buduceg all stara, udomljavao svoje zemljake u timu...Totalni fijasko i blamiranje.
     (monteverest, 15. avgust 2020 00:50)

    # Link komentara

  226. To je najmanje sto je mogao da uradi nakon ovakve tragedije koju je doneo Sakramentu. Bogdanovica za ruku i mars u Evropu.
     (Mikii, 15. avgust 2020 00:48)

    # Link komentara

  227. Šteta što ovo moram da napišem, ali trebalo je odeš još pre 3 godine...
    Svaka čast na košarkaškoj karijeri, ali u ovoj ulozi se nisi proslavio.
    Kingsi su očaj živi.
    Nadam se da će naši momci naći nove klubove sa boljim ulogama.
    (Brane, 15. avgust 2020 00:48)

    # Link komentara

  228. Hahaha koji luzer, rekli mu podnesi je sam da te mi ne najurimo. Kako ih je uništio to je za udžbenike, unazadio ih 5 godina. Sa lukom bi sad bili tacno gde je sad dalas a to je borba za titulu za 2-3 godine
     (petarczv, 15. avgust 2020 00:48)

    # Link komentara

  229. A smejali ste se Divcu !!
     (Reinkarnacija Birda, 15. avgust 2020 00:48)

    # Link komentara

  230. Kao žena koja vara muža, onda ga još javno bruka i odbaci..

    Kingsi kao uvek patetika...
    (srbendaodffshore, 15. avgust 2020 00:47)

    # Link komentara

  231. Grobari presrecni
    (klokot, 15. avgust 2020 00:46)

    # Link komentara

  232. Логично.
     (Кајзер Созе, 15. avgust 2020 00:44)

    # Link komentara