1. PROFESOR::

    Profesor Nikolic jeuvek isticao da pravilna selekcija je 50% posla.
    svulepotu terecenice mozes videti na Kings-ima...
    Odlicni igraci,koji guse jedni-druge.Ne dostatak raznovrsnosti,timske igre i ponajavise opcija da igras bilo sta drugo,osim to sto se igra..
    Nista tu Bogdanovic ne moze da ucini,svejedno je,pogodio sve ili promasio sve..
    Sta bi Divcuda otpusti Jegera,i zaposli Voltona to samo Divac zna,ali ovaj je pokopao Bogdanovica,pokopao i tim,a do kraja sezone pokopace i Divca..
    (sasa the red baron, 8. avgust 2020 17:10)

    # Link komentara

  2. Tvrdim, da Bogdan na utakmici postigne 40 poena a bice i to, da ce ovde da ga pljuju. To mogu da potpisem. Da ce da pisu kako je samo on sutirao, da gledaju +-, ma nacice neki razlog. Medjutim niko od njih nece da se zapita, sta sam ja uradio ili stacu uraditi u svom zivotu do svoje 27. godine? Dati sebi odgovor na to pitanje, je mnogo teze , nego lupati po tastaturi. Ja se cak nekada divim nekim ljudima, sta sve izmisle i koje razloge pronalaze kada je Bogdan u pitanju? Pa to je neverovatno...Ja nemam nikakve koristi da ga hvalim, nije mi rodjeni brat ali kada igra dobro to je ok. Kada igra lose, recicu da je odigrao lose. Zasto, to valjda on zna i u klubu? Medjutim, Bogdan se uvek vrati, ne igra stalno lose pa da ga neko pljuje, kao neki igraci u Kingsima koji igraju ocajno. Od ovih 5 utakmica , on je jednu odigrao ocajno, 3 poena, jednu ispod proseka 12 poena i tri odlicno. 24, 35 i 27 poena. On nema razloga da pocrveni a drugi neka se zamisle.
    (Yoda, 8. avgust 2020 15:57)

    # Link komentara

  3. Solidan

    25 FGA na SP, mogao si još malo da slažeš 😂
    (Aleks, 8. avgust 2020 15:39)

    # Link komentara

  4. Solidan

    Vasi Miciću je umrla mama, ali neka je Bogdan kriv za njegove loše partije. Za sve je on kriv.
    (Aleks, 8. avgust 2020 15:31)

    # Link komentara

  5. E moji.. Snajperisti
    (Milos, 8. avgust 2020 15:02)

    # Link komentara

  6. Pa on bio najbolji asistent reprezentacije na SP, al ovi vaši il ne pogode bazen ili im ispadaju lopte.
    (glen rajs, 08. avgust 2020 12:38)

    Upravo tako.Jedino je on bio razigran.Drugima nije dozvolio da se razigraju.On i Djordjevic im nisu dozvolili.Vasa Micić kao najbolji plej EL nije pošteno ni primio loptu.Niko u ekipi nije bio razigran.Svako ko bi malo proigrao Djordjevic bi ga slao na klupu.Jedino Bogdan 35 minuta i 25 šuteva po utakmici.Kosarka je timski sport.
     (Solidan, 8. avgust 2020 14:56)

    # Link komentara

  7. Nije nego lose.. Sutirate.. 1.. Od.. 15
    (Milos, 8. avgust 2020 14:32)

    # Link komentara

  8. Divac je napravio jako lose ugovore sa Barnsom i Badijem. Njih dvojica zajedno ne vrede 25, 30 miliona a on im je dao 45, fakticki skoro 40% svih plata. Njih dvojica su totalno operisani od timske kosarke. Cak i klinci koji igraju Fantazi znaju koja je prevara od igraca taj Herison. Bjelica polako pada ali moze jos da posluzi jer je timski igrac. NBA je danas atomska kosarka liga bekova koji pucaju ko ludi sa 8,9 metara sa dobrim procentima, a Sakramento ima Foxa koji ima ocajnih 29% za 3. To drugim timovima olaksava pravljenje taktike protiv njih. Puste Foxa 2 metra mu ostave prostora a suze odbranu unutra i po krilima i zato i ne mogu da igraju timski. Sakramento samo pustis Foxa sam da igra i zatvoris ostale i dobijas 100%. Ne moze sa 29% trojkom i 69% bacanja da se pobedjuje. To moze jedino Vestbruku da prolazi jer ima i mnogo drugih kvaliteta osim suta. Fox je kao neka osiromasena verzija Vestbruka. Najlepsu i najbolju kosarku su igrali kad je bio povredjen. Nazalost oni su toliko ubedjeni da im je on velika buducnost. Decko ima losu mehaniku suta i fakticki je bezopasan za 3. U ove 4 utakmice Fox je cak 4,5 puta ceo obruc promasio i veliko je pitanje da li ce ikada biti makar solidan suter za 3. Bogdan ima mentalni problem da bude konstantan. Srecom jos je u najboljim godinama i ako resi to u glavi bice vrhunski bek jos godinama. Bogi ima u sebi laganih 20 koseva po mecu samo mu treba jos godinu- dve iskustva. Bojan je i sa 32 plodio, ima Bogi jos 5 godina u prajmu
    (Dragan Borca, 8. avgust 2020 13:25)

    # Link komentara

  9. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
    (Solidan, 08. avgust 2020 12:16)

    Bolje promeni sport, veruj mi druze.
     (Dule, 8. avgust 2020 13:06)

    # Link komentara

  10. Otici ce jedino ako Danilovic preuzme Lejkerse.
    (Kukatilo, 08. avgust 2020 11:45)

    A šta teba da se desi da ti odeš sa ovog portala i poštediš nas glupih komentara?
     (panter pudlica, 8. avgust 2020 12:49)

    # Link komentara

  11. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Solidan, 8. avgust 2020 12:16)

    Pa on bio najbolji asistent reprezentacije na SP, al ovi vaši il ne pogode bazen ili im ispadaju lopte.
    (glen rajs, 8. avgust 2020 12:38)

    # Link komentara

  12. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Solidan, 8. avgust 2020 12:16)

    Još boli 33 poena predgrađu.
    (sprivel, 8. avgust 2020 12:35)

    # Link komentara

  13. U pravu ste svi...trener je problem..evo baš pre neko veče trener je šutirao 1/15 iz igre kao da je njegov klub lično...Sramota bre.
     (Nemke, 8. avgust 2020 12:18)

    # Link komentara

  14. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
     (Solidan, 8. avgust 2020 12:16)

    # Link komentara

  15. Odlična utakmica Bogdana,47 poena iz sit 10-17 za tri,7skokova ,8 asista.....sa ovom pobjedom Sacramento je obezbijedio četvrto mjesto na zapadu....Bogy je treći strijelac lige sa 28.7 poena.....već sad se može reći da je Bogdan posle Jordana najbolji bek svih vremena.... 2 prstena sa Sacramento,6 puta All Star,tri puta prva petorka lige,dva puta prvi strijelac lige,drugi po broju trica svih vremena iza Alenna,....a sa reprezentacijom tri puta Evropski prvak,dva puta Svjetski prvak,olimpijsko zlato i srebro....tri Evrolige sa Partizanom,Fenerbahleom i CSKA....Najbolji Evropski igrač svih vremena i u top 10 NBA igrača svih vremena.....svako ko misli drugačije je "ustaša"
    (Kalevra, 8. avgust 2020 12:12)

    # Link komentara

  16. Uradio sam statistiku za poziciju Bogdana, shooting guard, ali samo za Zapadnu konferenciju. Dakle, na Zapadu je Bogdan: po procentu za 3 peona 14, po procentu šuta iz polja 11. (deveti je Džejms Harden a deseti Pol Džordž), po broju datih poena je 14, po broju asistencija je 10, po broju skokova je 18, po broju ukradenih lopti je 13, po PER statistici je 13. A PO BROJU MINUTA PO UTAKMICIJI JE 16, TAKO DA PRIČA O NEKOM FORSIRANJU BOGDANOVIĆA NEMA REALNE OSNOVE!!! Set Keri ima ubedljivo najbolji procenat šuta za 3 poena pa mu u Dalasu retko daju loptu za razliku od Dončića koji je među najlošijim šuterima za 3 poena Zapada ali po utakmici daje preko dva puta više koševa od Karija. Klasično forsiranje. Bolje da ne radim statistiku za Luku!!!
    (statističar, 8. avgust 2020 12:11)

    # Link komentara

  17. Najgori trener u cijeloj NBA je Volton, zasluge pripadaju i Divcu. Bogdanović odličan, ali ipak ovo nije kao play off, to je nešto drugo. Ali siguran sam da će on vidjeti u karijeri i play off. Ne u ovom timu.
    (WillyWonka, 8. avgust 2020 12:03)

    # Link komentara

  18. @UŠATI i uplakani

    Da si čitao dalje od naslova ne bi se to pitao
     (vs, 8. avgust 2020 11:59)

    # Link komentara

  19. Volton je problem. Los trener. Nema reakciju na liniji ili klupi. Paradira kao na filmu, bez autoriteta, ne zna ko mu igra centra, 4 je nocas promenio? Mogu da pisem do sutra. Hild je podbacio u ovih 5 utakmica , o cemu se radi, ne znam, mozda jer je bio zarazen koronom..ne znam. Odnos sa Voltonom, ali jako lose od najplacenijeg igraca. Odbarana, katastrofa..Pa gde je tu uloga trenera, sta rade , o cemu pricaju? Koje su uloge igraca? Kada tim smanji razliku na 5,6 poena zaostatka, igraci moraju da organizuju napad i poentiraju. Sta oni rade? I prime neku trojku i poveca se prednost protivnika umesto da se smanji? Neozbiljan pristup i razmisljanje? Smesni su oni koji pisu da BB nebi igrao da mu nije Divac ili da lose igra pod pritiskom? Pa ovih 5 utakmica ako nisu pritisak..Pa bore se za plej of? BB i Fox su jedini igrali i mucili se za tim koji je sve upropastio i TRENER, koji nema pojma kako da iskoristi Belog, drzi ga na klupi i ne zna kada da ga vrati u igru? Meloun napravi od Plamlija, koji je drvo, igraca, ovaj nije sposoban da iskoristi Holmsa ili Lena, Dzajlsa? Kingsi imaju 4 centra a Denver pored Jokica samo Plamlija? Oni najvise igraju..I od 4 centra, trener nije sposoban da napravi jednog sa kojim tim zna sta radi? O odbrani necu ni da pricam..
    (ccc?, 8. avgust 2020 11:55)

    # Link komentara

  20. Ovaj umislio da on nije problem u ovoj ekipi, ekipe prave razliku upravo kad je on na terenu.
    Tipicna crnogorska sujeta!
    (NesaDelija, 8. avgust 2020 11:46)

    # Link komentara

  21. Neće ni Bogdan još dugo u Sakramentu, videli su šta može i promena je neminovna.
    Otimaće se jaki timovi za njega.
    (Anfield, 08. avgust 2020 11:23)

    Otici ce jedino ako Danilovic preuzme Lejkerse.
     (Kukatilo, 8. avgust 2020 11:45)

    # Link komentara

  22. Neće ni Bogdan još dugo u Sakramentu, videli su šta može i promena je neminovna.
    Otimaće se jaki timovi za njega.
     (Anfield, 8. avgust 2020 11:23)

    # Link komentara

  23. Odakle njemu iskustvo plej-of NBA?
     (UŠATI i uplakani, 8. avgust 2020 11:21)

    # Link komentara

  24. Ono je grupa građana iz Sakramenta. Bogdane tebi svaka čast kako trpiš onu neorganizaciju i nezainteresovanost. Vidi se da si klasu iznad toga, ali ne možeš sam.
     (Realan, 8. avgust 2020 10:54)

    # Link komentara