1. Odlicna prica za srpski tenis.

    Na jednom mestu najbolje ekipe su pokazale ko je bolji.
    Kod devojaka TC Novak je isao na sigurno u na prvoj tabli iskoristio Ivanu Jorovic.
    Player Zone prijatno iznenadjenje, novi klub koji je pokazao da uz drugaciji sistem rada moze da se stigne do vrha (finale).

    Kod momaka sve cetiri ekipe iz polufinala su mogle da osvoje.
    TK Djukic se opet kockao i nije poveo svoje najbolje igrace , Zvezda je iskoristila maksimalno svoje veterane (sigurno najstarija ekipa) , TAZ koji je pokusao kao Man. City da kupi igrace (iako ima dobru skolu tenisa) stigao je do finala. Spartak je svakako najbolje iskoristio prednost domaceg terena i znacaj domacih igraca (koji su tu odrasli) uz jednog igraca na prvoj tabli koji im zapravo nije direktno pomogao (jeste pomeranjem tabli). Svakako taktika trenera Spartaka je dosla do izrazaja jer je koristio veci broj igraca od ostalih.

    Sto se tice “namestanja” dobro je sto je ostavljeno za forume, sajtove itd, svi momci su se pogledali u oci, izasli na teren, bolji je pobedio a na kraju su jedni drugima cestitali. Na kraju , to je sustina tenisa i sporta.
    (tenis 011, 8. avgust 2020 14:45)

    # Link komentara

  2. @somi Bez ljutnje, ko je naložio Juhasa da pomete Tepavca? Što treneri TAŽ nisu naložili Krstina da ne odigra kao baba?
    (Deki, 8. avgust 2020 13:29)

    # Link komentara

  3. (Zicco, 08. avgust 2020 12:06)
    Osim što je namešteno zbog Demetera, paljenje ti je skroz na mestu.
     (Šomi, 8. avgust 2020 12:59)

    # Link komentara

  4. Cestitam!
     (Vladimir, 8. avgust 2020 12:13)

    # Link komentara

  5. Odlični mečevi. Ovo prvenstvo je pokazalo da su “legionarske” ekipe favoriti samo na papiru. Ni najveći optimisti nisu očekivali da Spartak odbrani titulu, ključni poen je donelo njegovo dete Kristijan Juhas. S druge strane, ovo prvenstvo je pokazalo da je bolje imati uigran dubl, braća Sabanov u Spartaku, nego rangirane ATP igrače za singl mečeve. Tu su treneri Spartaka preskočili ostale Ekipe i titula je ostala u Dudovoj šumi.
    (Zicco, 8. avgust 2020 12:06)

    # Link komentara