1. Bruka...nista drugo nego bruka...
    (Vlado, 8. avgust 2020 20:07)

    # Link komentara

  2. E moji.. Snajperisti.. Ha ha ha ha ha.. Pojma nemate.. Vidi se po.. Index-u.. Ajd.. Zdravo.. Cao
    (Milos, 8. avgust 2020 15:12)

    # Link komentara

  3. Ha ha ha ha ha
    (Milos, 8. avgust 2020 15:04)

    # Link komentara

  4. A izvini, primetio sam da ostavljaš isti komentar nekoliko puta, pa čak i na više različitih vesti, pa se pitam koliko ti je trebalo da ga smisliš obzirom da ga ponavljaš kao papagaj... Biće da je bila muka živa sastaviti ga, a?
    Kultura i mozgovi iz predgrađa, glavom i bradom.
    E da si bar i ti tako solidan u glavi, ali ne...
    (panter pudlica, 08. avgust 2020 13:24)

    Cepter Igokeac.Baš vam lep grb bio.Sećaš se kad ste prodali stari grb pa tri godine nosili cepter igokea.Osnovani u zagrebu,ljubicaste boje.Franjo vas obeležio za ceo život.Železnik ili Mali Kalemegdan,sve je to Srbija,Beograd.Naša jedna jedina.I da,grb nikad nismo menjali.A boje su nam ceveno bele od uvek.Za razliku od vaše ljubicasto roze.Ali ti ne znas,mali si pa se ne secas.Gledaj vase druge dresove iz LS 2003 godine na nekim utakmicama na gostovanju.E to vam je nekad bila prva boja.Laku noć.
     (Solidan, 8. avgust 2020 14:50)

    # Link komentara

  5. A izvini, primetio sam da ostavljaš isti komentar nekoliko puta, pa čak i na više različitih vesti, pa se pitam koliko ti je trebalo da ga smisliš obzirom da ga ponavljaš kao papagaj... Biće da je bila muka živa sastaviti ga, a?
    Kultura i mozgovi iz predgrađa, glavom i bradom.
    E da si bar i ti tako solidan u glavi, ali ne...
    (panter pudlica, 08. avgust 2020 13:24)

    Sjajno zapažanje.Haha šta si zapenio dečko?Jel te toliko nervira ovaj moj brutalno realni komentar ? Nemaš na argument na temu komentara pa si promenio temu na "papagaja".Koliko puta smo čitali o tom +- i kako je samo Bogdan u plusu jel te ? Ubaci 8 poena ali mu je plus minus +15 na primer? A on ulazi sa klupe i čuva i napada rezervu protivničke ekipe a ne prvu opciju.Umesto Lenarda on čuva i napada Grina.Mislim da si opet ostao bez argumenata,napusti internet.Ps.drago mi je da te je moj komentar toliko iznervirao.To je znak da je istina.
     (Solidan, 8. avgust 2020 14:44)

    # Link komentara

  6. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
    (Solidan, 08. avgust 2020 12:15)

    A izvini, primetio sam da ostavljaš isti komentar nekoliko puta, pa čak i na više različitih vesti, pa se pitam koliko ti je trebalo da ga smisliš obzirom da ga ponavljaš kao papagaj... Biće da je bila muka živa sastaviti ga, a?
    Kultura i mozgovi iz predgrađa, glavom i bradom.
    E da si bar i ti tako solidan u glavi, ali ne...
     (panter pudlica, 8. avgust 2020 13:24)

    # Link komentara

  7. Divlja ekipa. Basketasi. Treba im 5 lopti u napadu a odbranu niko ne igra.
    (Zeleni Bil, 8. avgust 2020 13:13)

    # Link komentara

  8. Bogdan treba da beži iz Sakramenta, pored Foxa se neće naigrati. Taj dečko je brz ko munja ali nije plejmejker. Bogdanu bi bilo super da bude rezervni bek u nekoj ekipi koja ima krštenog pleja.
    (Vlada, 8. avgust 2020 12:51)

    # Link komentara

  9. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
     (Solidan, 8. avgust 2020 12:15)

    # Link komentara

  10. Не гледам НБА већ 20 год. Присилих себе да погледам Сакраменто у ових пар утакмица и слошило ми се. Једноставно, овај НБА и онај НБА са Џорданом, Пипеном, Брајантом, О'Нилом, Мелоуном, је неупоредив. Тврдим да би садашњи Сакраменто, заједно са још 4-5 екипа имао грдних проблема у Европи, па чак и у АБА лиги са Партизаном, Будућношћу и Звездом. Да су којим случајем Ивковић, Обрадовић, Пешић или Дуле, били тренери у НБА, изгубили би здравље и завршили у санаторијуму или на кардиологији. Циркус али прави.
    (Куку мајко..., 8. avgust 2020 09:49)


    Našao si sa kime da porediš. U NBA je uvek bilo kanti za napucavanje samo što ih ovde niko nije pratio. Pogledaj Dalas iz sezone 92-93. Ukupno 11 pobeda za celu sezonu, a centar Radisav Ćurčić :) I Sakramento osim u vreme Divca i Peđe spada u tu boraniju.
    (Locutus, 8. avgust 2020 11:39)

    # Link komentara

  11. Sad je odjednom najbitnija ta +/- kolona, koja je nebitna kad je Bogdan tu jedini u plusu, kao što su poeni nebitni kad ih on da najviše. :D Svi starteri su u minusu jer ih je Bruklin napunio 20 razlike, a ko je gledao utakmicu zna koliko ih je dugo Bogdan držao u igri. Umesto da mu se u 4/4 da lopta ili bar kreiraju šanse za šut, Foks i Hild su upropaštavali napade jedan za drugim. Na kraju je Hild pogodio nešto da nagura svojih 17 poena. Igrač bez BBIQ-a, rupa u odbrani i lik koji kad ne ide šut ne doprinosi ekipi ama baš nikako. Taman je za Sakramento, a Bogdanu je mesto u boljem timu.
    (Aleks, 8. avgust 2020 11:37)

    # Link komentara

  12. Volim Bogdana,ali na pitanje zasto Bogdan skoro da i nije igrao u zadnjoj cetvrtini,odgovor treba traziti u njegovom +- indexu koji je bio -20 !! Hild i Fox su bili na -1 i -5.
    (zvonko, 8. avgust 2020 08:40)

    O cemu ti pises??? Gde citas te podatke? Fox je imao -11. Hild -9? U tom slucaju trebao je celu utakmicu da igra Jogi Ferel koji je imao +9?? Ili Parker koji je imao + 9 a nije postigao ni jedan poen?? BB je u ovih 5 utakmica postigao 101 poen ili 20,2 poena po utakmici.Fox, 131 ili 26,2 poena po utakmici. Ali budimo realni, lopta je mnogo vise u rukama Foxa nego Bogdana. Bogdan nikada nije vezivao po 3, 4 napada SAM kao sto radi Fox? Osnovni problem su igra Hilda i trener Volton. Hild je u ovih 5 utakmica imao 59 poena ili 11,8 poena u proseku po utakmici??? Hild koji cele sezone ima prosek od 19,3 poena po utakmici??Igrac od 100 miliona dolara je zaboravio da igra? Da je on igrao na svom nivou siguran sam da bi Kingsi imali barem 2 pobede vise do sada. Jer su od Dalasa izgubili sa 4 razlike a Hild je postigao 21 poen? To je lose za takvog sutera. Protiv SA Hild je postigao smesna 6 poena a Kingsi su izgubili 9 razlike? O Voltonu kao treneru necu da pricam. On menja 4 centra, nema pojma koja postava treba da igra. Unistio je Hilda i Holmsa. Nema autoritet i rasulo u u igri u svakoj utakmici je njegov pecat. Sa ovih 5 utakmica, prosek sezone BB je 15 poena, pa sad ti vidi..
    (fortissimo, 8. avgust 2020 10:58)

    # Link komentara

  13. Bogi mora da beži iz rupe zvane Sacramento Kings što pre
     (VB, 8. avgust 2020 10:09)

    # Link komentara

  14. Не гледам НБА већ 20 год. Присилих себе да погледам Сакраменто у ових пар утакмица и слошило ми се. Једноставно, овај НБА и онај НБА са Џорданом, Пипеном, Брајантом, О'Нилом, Мелоуном, је неупоредив. Тврдим да би садашњи Сакраменто, заједно са још 4-5 екипа имао грдних проблема у Европи, па чак и у АБА лиги са Партизаном, Будућношћу и Звездом. Да су којим случајем Ивковић, Обрадовић, Пешић или Дуле, били тренери у НБА, изгубили би здравље и завршили у санаторијуму или на кардиологији. Циркус али прави.
    (Куку мајко..., 8. avgust 2020 09:49)

    # Link komentara

  15. Durant sekundu ni proveo ove sezone na parketu, a dobijo milon dolara.
     (Nebojsa, 8. avgust 2020 09:44)

    # Link komentara

  16. Bogi snajper 1/15 moze da pruzi dobre partije samo kad situacija nije gusta ili kad njegov tim trpi i izgubi. Nemoj da spominjete finale kad je sudio kum Milija, toliko bilo neizvesno da se pola godine zna unapred da KK Partizai mora da uzme titulu da bi narod bio srecan
     (vaxilar, 8. avgust 2020 09:44)

    # Link komentara

  17. Sakramento je ogledni primer 80 odsto timova NBA. Skaci, trci, pucaj i NE RAZMISLJAJ PREVISE. Taktika? Odbrana? Nepozanati pojmovi sve do sredine plej ofa. I najvaznija osobina: nabijanje licne statistike igraca. Priznajem da ja mnogo radje gledam evropsku kosarku. Rezultat 74:72 npr.moze da znaci ODLICNU UTALMICU. Jake odbrane, igracke minijature, zamisli trenera, kreacija igraca. Odbrana moze da bude atraktivna kao i zabijanje kosa..Ali u NBA to je - atletika. Na pocetku i na kraju. Kada vidim rezultate tipa 148:132...Fuj! Sakramento nema glavu, trenera, ne znaa se ko kosi, a ko vodu nosi, plej Foks igra sam protiv pet protivnickih igraca. Ko udje u igru prvo nabija svoju statistiku, u napadu tesko da ostvare vise od 2 dodavanja u proseku. Lice trenera Saakramenta pokazuje da on ne vlada ni igrom ni igracima. Ne kontam kako je jedan vrhuski igrac izrastao na evropksom stilu - Vlade Divac dozvolio sebi da pravi ovakav tim bez glave i repa. U tom timu na centre se ne igra, nema vise igre ledjima prema kaosu, a to je karakteristika "moderne" americke kosarke. Mene to zamara. Ostavlja ravnodusnim. Zakucavanja i serije trojki ne mog da mi zamene uzbudjenje u igri, a njega u NBA - nema. Po Bogdau Bogdanovicu se vidi da nije stasao u Americi i da saigraci njega ne razumeju, a ni on njih. Muka od kosarke.
    (vilsonovo, 8. avgust 2020 09:42)

    # Link komentara

  18. Bogdan bi izgleda trebao da promeni klub.....odličan igrač, to što sam zvezdaš, ne menja stvari.....samo napred Bogi
     (Miloje, 8. avgust 2020 09:39)

    # Link komentara

  19. Niti navijam za crveno niti crno bijele. Mogu shvatiti nekakavo malo peckanje medju normalnim ljudima ali ovaj fanatizam i radikalizam ne mogu. Mrziš dečka, Srbina koji je sam nosio ekipu na evropskom sve do finala. Kakav je to mentalni sklop? Zašto postoje takvi ljudi? I zašto ih je najviše na našim prostorima?
    (Thorvik, 08. avgust 2020 02:30)

    Jel mozes tek da zamislis grobare kojima je Djokovic drzavni neprijatelj br.1?
     (BM, 8. avgust 2020 09:38)

    # Link komentara

  20. @djuks
    Da li si svestan sta pricas. Da ode u Denver da ga obasja sunce!? Tamo jeste Jokic, ali Jokic je samo kosarkas. Vrhunski kosarkas, ali ipak samo kosarkas. Bogdan ne moze da igra u klubu gde nema Srba, bilo trenera, bilo menadzera. U Denveru ih nema, prema tome mission impossible.
     (Frojd, 8. avgust 2020 09:32)

    # Link komentara

  21. Sta Vojin Ćetković ima da kaže na to što Bogdan nosi ime njegove supruge na leđima?
     (STRUČNI KONSULTANT, 8. avgust 2020 09:25)

    # Link komentara

  22. Niti navijam za crveno niti crno bijele. Mogu shvatiti nekakavo malo peckanje medju normalnim ljudima ali ovaj fanatizam i radikalizam ne mogu. Mrziš dečka, Srbina koji je sam nosio ekipu na evropskom sve do finala, koji je bio naš najbolji igrač na prethodnom svjetskom prvenstvu, dečko koji nikada nije bio upitan za reprezentaciju poput nekih većih zvijezda, ali sve i da nije sve navedeno, ti mrziš, mrziš nekoga zato što je ponikao u ... pazi sad ovo - klubu za koji ti ne navijaš??? Kakav je to mentalni sklop? Zašto postoje takvi ljudi? I zašto ih je najviše na našim prostorima?
    (Thorvik, 08. avgust 2020 02:30)

    Odgovor je prost. Kako neko ovde jednom reče: "Ništa gore od zvezdinih košarkaških navijača".
    Svaki dan potvrde tu činjenicu, definitivno...
    Uporedi samo količinu negativnosti na vesti o Bogdanu i recimo vesti o Guduriću, Bijelici, Bobiju... Razlika je evidentna. Razumem ja frustracije koje su navučene godinama unazad dominacijom Partizana, ali nikada neću razumeti mržnju koja prosto izbija iz tih ljudi. Pa i oni su sada u nekom vremenskom toku dominacije, pa se ovi pomenuti momci gore ne pljuju koliko se pljuje jedan dečko, koji je vukao reprezentaciju na prvenstvima mnogo više nego upravo sva ova trojica zajedno i to samo zato što je eto grobar?!
    Kakvi su to sklopovi ličnosti, da čovek ne poveruje da tako nešto uopšte postoji...
     (društvance iz predgrađa, 8. avgust 2020 09:23)

    # Link komentara

  23. nisam gledao ovu utakmicu pa ne mogu da komentarisem ali gledao sam proslu. Ekipa je previse sebicna. Malte ne jedan prenese loptu i doda drugom. Taj zavrsava kako zna i ume. Sramota za kosarku. Bogdan je sutirao ko u bunar i opet je morao svaku poziziju sam da kreira i forsira jer niko nece da doda loptu " vrucem " igracu . Kad gledas ovak sakramento i onaj sa pocetka 2000tih totalno druga doktrina.
    (Zucko, 8. avgust 2020 09:16)

    # Link komentara

  24. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
    (Solidan, 08. avgust 2020 05:01)

    Znači sad su totalno nebitni i poeni i procenti... Vas iz predgrađa da nema, trebalo bi vas izmisliti.
    Da si tako i ti bar solidan recimo u glavi, bilo bi lepo. Ovako mrka kapa...
     (panter pudlica, 8. avgust 2020 09:06)

    # Link komentara

  25. (Thorvik, 08. avgust 2020 02:30)

    Niko ne mrzi Bogdana. Realno nije normalno da zabijes 27 poena a +/- rejting -20. Znaci da je bilo puno problema dok je on igrao.
    (Straight Outta München, 8. avgust 2020 08:51)

    # Link komentara

  26. Volim Bogdana,ali na pitanje zasto Bogdan skoro da i nije igrao u zadnjoj cetvrtini,odgovor treba traziti u njegovom +- indexu koji je bio -20 !! Hild i Fox su bili na -1 i -5.
    (zvonko, 8. avgust 2020 08:40)

    # Link komentara

  27. Bogdan i Bjelica su jedine svetle tačke u ovom timu. Bogdan zasluzuje daleko vise slobode, vise šuteva jer je za ove druge iz ekipe superstar. Bjelica zaslužuje daleko vecu minutaža jer sa njim u igri deluju koliko toliko kao ekipa. Decko bukvalno dobar u svim aspektima igre.
    Ove ostale ne vredi ni komentarisati jer bi vecina bila prosecna i u aba ligi. Toliko nerezonskih šuteva kad su se vratili na -4 je neshvatljivo.
    Trener stvarno deluje kao neki glumac pored terena, kao da je tu zalutao.
     (MarS, 8. avgust 2020 08:29)

    # Link komentara

  28. bogi i bjelica bolje što bre da beže od ove kingse ovaj fox bi uništio svaku ekipu
     (neko iz mase, 8. avgust 2020 08:24)

    # Link komentara

  29. Jel moze neko da mi objasni sto na ovoj prvoj slici Bogdanovicu na dresu pise sloboda.?
    (Fil, 08. avgust 2020 01:18)

    Zato jel je zaljubljen u Slobodu Micalovic i zeleo bih da muje ona supruga ali ona je odabrala Voina Cvetkovica i sada Bogdan pati i nije mu preostalo nista drugo mego da joj na dresu doda svoje surname i mozda je pokusa nagovoriti da se razvede od Cvetkovica i postane Bogdanovicka. Zato nekad ima los procenat suta jel je izfrustriran zbog ne uzvracene ljubavi. To tije cela istina oko nadpisa.
     (volina, 8. avgust 2020 08:11)

    # Link komentara

  30. Jel moze neko da mi objasni sto na ovoj prvoj slici Bogdanovicu na dresu pise sloboda.?
    (Fil, 08. avgust 2020 01:18)

    To je slika kad je igrao za Slobodu iz Tuzle.
     (oscar, 8. avgust 2020 07:32)

    # Link komentara

  31. posle x godina rebilda, sakramento nema pikove, nema vunderkinda, nema ol star igraca i nema cime da trguje. suma sumarum - kanal! i ne vide se bolji dani. najgori roster u nba, ubedljivo!
    divac ih je ukopao u rupu iz koje ce im trebati 5-10 godina da izadju.
    a imao je i sansu da izabere doncica i sve resi kao carobnim stapicem. sta reci...
     (veverica, 8. avgust 2020 06:58)

    # Link komentara

  32. Kao protiv zvezde,bravo Bogdane.
     (Ramones, 8. avgust 2020 06:26)

    # Link komentara

  33. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
     (Solidan, 8. avgust 2020 05:01)

    # Link komentara

  34. Bogdan ide u LAL.
    (Paulista, 8. avgust 2020 02:57)

    # Link komentara

  35. Nemke je zreo za dobru i dugotrajnu terapiju, šta uradi čoveku Bogdane.
    (nikola, 8. avgust 2020 02:33)

    # Link komentara

  36. Niti navijam za crveno niti crno bijele. Mogu shvatiti nekakavo malo peckanje medju normalnim ljudima ali ovaj fanatizam i radikalizam ne mogu. Mrziš dečka, Srbina koji je sam nosio ekipu na evropskom sve do finala, koji je bio naš najbolji igrač na prethodnom svjetskom prvenstvu, dečko koji nikada nije bio upitan za reprezentaciju poput nekih većih zvijezda, ali sve i da nije sve navedeno, ti mrziš, mrziš nekoga zato što je ponikao u ... pazi sad ovo - klubu za koji ti ne navijaš??? Kakav je to mentalni sklop? Zašto postoje takvi ljudi? I zašto ih je najviše na našim prostorima?
     (Thorvik, 8. avgust 2020 02:30)

    # Link komentara

  37. Nisam znao da je 37 bliže 30 nego 40, ali dobro, nauči čovek svaki dan nešto novo.
    (gol gol, 08. avgust 2020 00:14)

    Ajd da naučiš još nešto.Tačnije 36,7%.Što je najgori procenat u ligi jednog beka šutera sa minimum 25 minuta po meču u proseku.A skoro je Bogdan i bio na 34-35% za tri poena.
    (Nemke, 08. avgust 2020 00:46)

    Znači, Hildovih 38,9 posto je 39, a Bogdanovih 36,9 je 36,7.
    Pa dobro, još jedna čudna matematika, ali šta da se radi.
     (gol gol, 8. avgust 2020 02:27)

    # Link komentara

  38. Ovaj Aleks Len je toliko ograničen, da je čak i jedan Gagić za nega ekstra košarkaš...
    (panter pudlica, 08. avgust 2020 00:36)

    Covece kad je za njega i jedan Plamli, Ajnstajn.
    (Drnch, 8. avgust 2020 02:17)

    # Link komentara

  39. @Jel moze neko da mi objasni sto na ovoj prvoj slici Bogdanovicu na dresu pise sloboda.?
    (Fil, 08. avgust 2020 01:18)

    NBA je svim igračima pružio mogućnost da na mesto rezerevisano za prezime stave npr motivacionu poruku ili nesto jednako pateticno.
    Bogdan je iskoristio svoj dres da podrzi trans osobe jer su mu bliski oni dovoljno hrabri da promene po ili tribinu. Trans osobe su jednako hrabre kao npr. Janjicari, promena pola ili tribine je cin za postovanje. Biti Janjicar ili trans osoba znaci bili Slobodan!
     (Lars, 8. avgust 2020 02:09)

    # Link komentara

  40. Divac je bio majstor timske igre, cudi me da nije bar malo toga preneo na tim.
    Da se ne lazemo, sanse nisu imali ni pre ove utakmice. Portland, San Antonio i Feniks se muski bore za to PO mesto, a na primer Portland i Kingsi su po kvalitetu nebo i zemlja. Igrati u NBA je veliki uspeh, biti ponekad prvi strelac jos veci. Jedan je Jokic. Nazalost, tesko da ce uspeti da eliminise te lose igre koje se smenjuju sa dobrima, a mora se i dodati (nisam gledao utakmicu), imao je ubedljivo najgori +/- na terenu: -20.
    (Pera, 8. avgust 2020 02:05)

    # Link komentara

  41. Ajmo braco grobari, nas Bogi sastavio dve dobre utakmice!!! Opsa, opsa, opsasaaa, fiju,fiju, fijuju!!!
    (Kako bi bilo divno da Strajnic prenosi NBA, 8. avgust 2020 01:57)

    # Link komentara

  42. Bogdanova karijera je ogledalo nase kosarke u zadnjih 10 godina. Umesto da postane vodja i pobednik, sve se svodi na procenat koji ljudi oko njega uzimaju od njegovog novog ugovora. U Partizanu je izguran u poznatoj finalnoj seriji zarad obestecenja od milion evra koje su nestale, Partizan ih nije video. Posle izguran u Feneru i potpisao najveci ruki ugovor u NBA (opet lepi procenti). Doveden u indijansku ekipu gde ima puno slobode, pa i da odigra lose bez posledica. Evo smesi se novi jak ugovor (jos veci procenti), samo gde je tu nasa kosarka? Imao je celu karijeru i utaban put da postane vodja trofejne generacije. Cekali smo Jokica da potpise MAX, sad cekamo Bogdana itd.. Manite me prica o individualnim statiskama i priznanjima. Cekamo da se istale svi menadzeri i treneri, a nasoj kosarci sta ostane.
    (Dzogura, 8. avgust 2020 01:48)

    # Link komentara

  43. "Jel moze neko da mi objasni sto na ovoj prvoj slici Bogdanovicu na dresu pise sloboda.?"
    Zato sto pokusava da dodje do Slobode Micalovic. Citaj malo tabloide, kad vec knjige ne citas!
    (dr1, 8. avgust 2020 01:47)

    # Link komentara

  44. Ubaciš 27 poena a plus-minus ti bude minus 20!? Nema šta,timski igrač,kida odbranu.Ha,ha.Prvo mu je u glavi da ubaci najviše poena,briga ga da li će mu ekipa biti peta ili šesta na svetskom prvenstvu...Nikad super star,uvek solidan.Zapamtite to.Laku noć.
     (Solidan, 8. avgust 2020 01:45)

    # Link komentara

  45. Odgledao sam poslednje tri utakmice Kingsa i više ne mogu da branim Divca. Stvarno su očajni.
     (DLS, 8. avgust 2020 01:41)

    # Link komentara

  46. Ispravite naslov!
    Kingsi razbijeni od SEDME postave Netsa!
    (italijan u prevari, 8. avgust 2020 01:35)

    # Link komentara

  47. koja pacerska ekipa
     (Skoba, 8. avgust 2020 01:31)

    # Link komentara

  48. Izgubis 20 razlike od najgore ekipe istoka kojoj fale Jordan, Dinwiddie, Irving, Durent, chandler, prince...
     (petarczv, 8. avgust 2020 01:31)

    # Link komentara

  49. Naši veceras odlični i jedina svetla tačka u Sakramentu . Foksa ni Dule Vujošević ne bi smirio , pa sve da ga davi na svakoj utakmici . Voltone, da se ne ljubimo. Sto reče neko u komentarima , čovek je rodjen za glumca , za trenera nije .
    (Diletant, 8. avgust 2020 01:29)

    # Link komentara

  50. Sacramento izgleda kao amaterska ekipa. Trener pored aut linije izgledao kao neko ko je na tv pogledao 3 utakmice u zivotu i tako se ponasa i vodi tim. A Hild kao glavna zvezda tima izgleda kao da igra u 5.ligi a ne nba. Cijeli tim osim Bogdanovica niti ima zelju, niti volju, a ni znanje da nesto odigra u napadu, a odbrana im je totalno amatersk i gore od toga...
    (BorisSrb, 8. avgust 2020 01:29)

    # Link komentara

  51. Kao GROBARRRRRRRRR MUNZE mogu da kažem da je Dule Vujošević napravio ogrmnu grešku što nije dovoljno "davio" Divca. Povraća mi se od Luka Voltona. Pitanje za navijače svih boja da li postoji gori treener u NBA od njega? Kakve je izmene radio u četvrtoj četvrtini? Pa to u životu nisam video. Hokejaške izmene?!?! Ima li on statističara na klupi??? Koliko su puta u četvrtoj četvrtini šutirali Fox i Hild i koliko su promašili a Bogda je do četvte četvtine imao 27 poena i oko 60% za 3 poena i dve trećine vremena četvte četvrtine ili odmara na klupi ili mu u igri ne prave poziciju za šut. Uostalom, šta sluđeni Luk Volton radi - ko mu igra na poziciji centra četvtru četvrtinu? Četiri igrača je promenio na mestu centra za 9 minuta?!?!
    (statističar, 8. avgust 2020 01:26)

    # Link komentara

  52. Kakav prelepi šut ima Dzo Haris za razliku od Bogdana...Bogdan nekako stegnuto baca,skače pravo u vis,kao neki robot.
    (Nemke, 08. avgust 2020 00:39)

    Ahahahahahha sta sve panterima nece zasmetati! Jos se oporavljaju od onih 35p, a ono i večeras sasu Bogdan 30! Samo napred Bogdane!
     (uzice, 8. avgust 2020 01:23)

    # Link komentara

  53. Panterima je izuzetno teško pao rekord karijere BB, vidi se po komentarima da se teško oporavljaju. Pošto BB i ovu utakmicu igra doktoriski, zabrinuo sam se za predgrađe :)
    (ipakja, 8. avgust 2020 00:53)

    Mislis klincima?

    Ima nas normalnih koji volimo Bogdana.
    (Stark, 8. avgust 2020 01:20)

    # Link komentara

  54. Sacramento izgleda kao amaterska ekioa. Trener pored aut linije izgledao kao neko ko je na tv pohledao 3 utakmice u zivotu i tako se ponasa i vodi tim. A Hild kao glavna zvezda tima izgleda kao da igra u 5.ligi a ne nba. Cijeli ti osim.Bogdanovica niti ima zelju, niti volju, a ni znanje da nesto.odigra u napadu, a odbrana im je totalno amatersk i gorw od toga...
    (BorisSrb, 8. avgust 2020 01:20)

    # Link komentara

  55. Jel moze neko da mi objasni sto na ovoj prvoj slici Bogdanovicu na dresu pise sloboda.?
     (Fil, 8. avgust 2020 01:18)

    # Link komentara

  56. Koliku protekciju Bogdan ima od Vlade Divca u Kingsima dokaz je to sto posle katastrofalne utakmice i suta 1/15 iz igre(glavni krivac za poraz od Dalasa)on u prvoj sledecj utakmici onako bahato uzima 22 suteva iz igre ? Toliku protekciju nemaju ni super star igraci u nekim ekipama...Dozivotni mezimac trenera ili bitnog coveka u klubu.Vujosevic,Obradovic,Djordjevic,Divac...Forsiranje bez obzira na posledice.Nikad ne snosi odgovornost.Kao "nema veze,los dan,bice bolje sutra".E zato nikad nece biti ni blizu najboljih.Dao je 6 trojke i odmah se pisu naslovi "snajper"? Sinoc je i Luka dao 6 trojki,ali njemu je to vec standart i nista novo.E to je super star.O broju skokova i asistencija ne treba trositi reci.Dakle beli medved u svakom pogledu.Bitno da se cela reprezentacija podredila njemu i njegovoj statistici na SP,bitno da je on bio najbolji strelac SP...nema veze sto smo bili 5.mesto..
    (Nemke, 07. avgust 2020 23:14)

    ahahahahahahahahha tebe jos boli onih 130 poena koje vam je sasuo u finalu? Bogdane doktore! I veceras 30 poena!
     (djuks, 8. avgust 2020 01:17)

    # Link komentara

  57. DIVAC moze biti Srbin sto puta,zasluzi je jednako toliko otkaza.Smenio Jegera sa najboljim skorom za SAC od Stojakoviceve ere,da bi postavio ovog amatera bez respekta(vodio GSW koje i moja baba moze da vodi,jer im tada i neije trebao trener).Propustio Doncica.Hilda nazvao njihovim Stefom Karijem.Doveo potrosenog Barnsa,kao zbog iskustva... Mrzime me da nabrajam vise..Pa cak im i ovaj novi kometator smor,unisti je i daga kristija
    (satelit, 8. avgust 2020 01:14)

    # Link komentara

  58. Badi Hild, čovek sa ugovorom od 100 miliona. Važno da odgovara fan stranicama koje ga prozivaju za šut i podsmeva se, nema veze što je na terenu duplo golo.
    (Aleks, 8. avgust 2020 01:14)

    # Link komentara

  59. Сакраменту фале још око три Богдана и двије Бјелице да би урадили нешто
     (Metallica7, 8. avgust 2020 01:13)

    # Link komentara

  60. Uzeo da pogledam, odustsjem na 8 min do kraja, ne znam sto mi je ovo trebalo. Hild 4 napada za redom uzima nerezonske suteve, totalno upropastava momentum i mogucnost za povratak. Foksa vratiti na koledz da napad traje 35 sekundi. Za nase momke svaka cast, kako igraju i kako se bore sa ovim kvazi kosarkasima.
    (komadbudale, 8. avgust 2020 01:11)

    # Link komentara

  61. Nisam odavno gledao Sakramento, ali sam uvek citao komentare ovde, kako je Bogdan prosecan igrac, kako ga gura Divac, miljenik svakog trenera itd. Ali ljudi, kada sam pogledao večeras ovu utakmicu, pa decko je ubedljivo najbolji i pre svega najpametniji igrac svog tima! Kakav Foks, Badi Hild, pa oni ne mogu da se povezu, plus su sebicni, Bogdan sam na trojci a oni nece da mu bace pas.. Onaj centar Lemb bas los.. Bjelica u napadu dobar, u odbrani prespor i dosta poena je primljeno preko nega, vidi se da ga napadaju stalno.. Bogdan kad bi presao u Denver npr., obasjalo bi ga sunce, jer sa ovim divljacima se stvarno ne moze. Kad bi se tim njemu podredio, mnogo bi bolje prosli,ovako Sakramento ponovo ostaje bez plej ofa
     (djuks, 8. avgust 2020 01:10)

    # Link komentara

  62. Gledam i ne verujem .. Sakramento pravi seriju 5-0 trener Bruklina traži tajm aut . Bruklin pravi seriju 10-0 i Volton ne traži tajm aut . Nadam se da sledeće sezone neće voditi Sakramento , a za njim bi mogli i Divac , Barns , Aleks Len .
    (Diletant, 8. avgust 2020 01:10)

    # Link komentara

  63. Badi Hild kosarkaski IQ=0, znaci veze nema, ako ga ide sut mozda uradi nesto. Ovako, kao muva bez glave na terenu. Neki igraci u NBA jednostavno imaju neku srecu da budu tamo...
    (Stefan Simonovic, 8. avgust 2020 01:08)

    # Link komentara

  64. Kao i Bogi i Jokić nije loš ove sezone, na 32.3 min. ima 20.2 poena, 10.0 skokova i 7.0 asistencija uz šut iz igre 52.6.

    Interesantno da na primer Jokić igra u Sakramentu šta mislite kakav bi učinak imao?
    (Kikujiro, 8. avgust 2020 01:06)

    # Link komentara

  65. Доказ каква је статистика к***а је Диерон Фокс.Да човек не гледа утакмице помислио би и да је одличан кошаркаш.
     (Lex, 8. avgust 2020 01:04)

    # Link komentara

  66. Vece "rupe" od ovog Hilda u NBA nema.
    Takodje vece"rupe"od Voltona u NBA nema.
    (true fan, 8. avgust 2020 01:02)

    # Link komentara

  67. Bogdan je lud ako ostane u ovom malodusnom raspadu od tima!Koji,kako sam vec rekao,nema buducnost!Nadam se da ce ga ova zavrsnica "prodati" u LA,Milvoki...
    (satelit, 8. avgust 2020 01:01)

    # Link komentara

  68. Badi Hild snajper dok Fox sa iq over 9000. A vi kako te
    (n42, 8. avgust 2020 01:01)

    # Link komentara

  69. Eh Bogi Bogi, sta si docekao da te omalovazavaju sve sami All Stars komentatori ovog portala.

    Ti jednostavno moras svaku utakmicu preko 70 koseva... Nemoj da se smejes, jer znam da citas komentare dok si na klupi, nego koncentrisi se malo...
    (Lee Bruce, 8. avgust 2020 01:00)

    # Link komentara

  70. Svega 25 komentara?? Normalno, BB je zapusio usta onima koji mrze i koji se mrznjom hrane. 27 poena i jedini moze u timu da pogodi. Na kraju trece, likovi kao Dzails i da ih ne nabrajam sutiraju, nemaju nameru da dodaju a iz aviona svaki profi igrac vidi kome ide i ko igra najbolje i promasuju i ovi opet dolaze do 11 posna prednosti? Ako BB trosi lopte i treba jer ce i u ovoj da predje 30 ali Dzails, Jozef i slicni su ubunarili Kingse na kraju trece.
    (ccc?, 8. avgust 2020 00:59)

    # Link komentara

  71. Sacramento zaslužuje da izgubi svaku utakmicu, koliko su samo sebični i koliko srljaju. Bogdanović je divan čovek i sjajan igrač i jednostavno se ne uklapa u ovako siledžijske ekipe. Kada bi promenio sredinu, tek tada bi pokazao svoje igračke kvalitete. Ovde gubi vreme. Jeste da ima dobru platu ali u drugoj ekipi bi imao još bolju jer bi bolje igrao.
     (Ma kako da ne.., 8. avgust 2020 00:58)

    # Link komentara

  72. iskreno..glupo je do bola ovo sa dresovima. koja sloboda covece? pa ameri su posle britanaca najveci ksenofobi. a dele lekcije svima u svetu. sve je nekako izokrenuto,isfolirano
    (AlenBor2, 08. avgust 2020 00:32)

    Pa upravo je to zbog toga. Zele da se to promeni
     (petarczv, 8. avgust 2020 00:57)

    # Link komentara

  73. Ne postoji u ligi autodestruktivniji tim... ne zaslužuju plej of i da se plasiraju... kakva gomila budalastih poteza... dođeš na 4 razlike i praviš glupost za glupošću... Sakramento može da dobije samo na neki splet okolnosti, ne jer imaju plan igre.
     (Srđa Zlopogleđa, 8. avgust 2020 00:56)

    # Link komentara

  74. @Nemke
    pobrkao si kosarku i kamena s'ramena
    drz se ovog drugog u to se razumes
     (deda, 8. avgust 2020 00:55)

    # Link komentara

  75. nadam se da ste igrali minus koseve "eksperti" od juce..
     (laki, 8. avgust 2020 00:53)

    # Link komentara

  76. Panterima je izuzetno teško pao rekord karijere BB, vidi se po komentarima da se teško oporavljaju. Pošto BB i ovu utakmicu igra doktoriski, zabrinuo sam se za predgrađe :)
    (ipakja, 8. avgust 2020 00:53)

    # Link komentara

  77. Fox,BB,Hild su najbolji igraci sacramenta i naravno da ce uzimati najvise suteva.Logicno je ako neko od njih trojice ima hot hand da mu se tim podredi. Juce je BB, sutra ce foxu...i oni imaju pravo da divljaju nekad. Nece sigurno sutirati vise od njih Cory joseph, barns, holmes, pa i bjelica.
    Igrac koji divlja u pravom smislu te reci je Barns, evo na ovoj utakmici mi mozemo na prste da izbrojimo koliko je puta ovaj covek dodao loptu nekome, cim je dobije ili ide u nerezonski prodor ili nekakav sut preko ruke ali sacramento nema boljeg od njega na toj poziciji pa se to mora trpeti. Sto se tice protekcije da ona postoji ne bi Hild dobio ugovor od 100mil, (BB ponudili 51) i tako gotovo popunio salary cap i ostavio BB na izlaznim vratima iz Sacramenta vec bi situacija bila malo drugačija. A svi znamo da Hild nije za 50 miliona bolji od BB ako je uopste bolji od njega. I sacramento nije placao nekakac potencijal Hilda jer ovaj 1992.
     (St11, 8. avgust 2020 00:51)

    # Link komentara

  78. Foks. Plej. Cirkus.
    (Chris Mullin, 8. avgust 2020 00:50)

    # Link komentara

  79. Koji je sebičnjak ovaj Fox... Ništa dok je on tu... Da su uzeli Dončića i prodali Foxa, i da grade ekipu, ovako od starta su pogrešili, nema ekipe oko njega i Hilda, koji može da bude ok igrač ali da nije glavni, već da dobro koristi šut...
     (Rokabili, 8. avgust 2020 00:49)

    # Link komentara

  80. Nisam znao da je 37 bliže 30 nego 40, ali dobro, nauči čovek svaki dan nešto novo.
    (gol gol, 08. avgust 2020 00:14)

    Ajd da naučiš još nešto.Tačnije 36,7%.Što je najgori procenat u ligi jednog beka šutera sa minimum 25 minuta po meču u proseku.A skoro je Bogdan i bio na 34-35% za tri poena.
     (Nemke, 8. avgust 2020 00:46)

    # Link komentara

  81. foksu zabraniti igranje u nba
     (LjutaKrajina, 8. avgust 2020 00:46)

    # Link komentara

  82. Gde ste.. Snajperisti.. Sta.. Ima.. Ha ha ha ha ha
    (Milos, 8. avgust 2020 00:41)

    # Link komentara

  83. Ove sezon na 28.6 minuta Bogi ima 14.8 poena, 3.2 skoka, 3.2 asistencije, šut iz igre 43.2%, ne vidim šta je tu loše, sasvim solidno i zadovoljavajuće, mislim da u budućnosti tek možemo da očekujemo njegove odlične partije.
    (Kikujiro, 8. avgust 2020 00:41)

    # Link komentara

  84. kakva divlja igra sakramenta pa to je strasno. ekipa sebicnih siledzija.
     (CeLaVsAmPaStA#8#24, 8. avgust 2020 00:39)

    # Link komentara

  85. Kakav prelepi šut ima Dzo Haris za razliku od Bogdana...Bogdan nekako stegnuto baca,skače pravo u vis,kao neki robot.
     (Nemke, 8. avgust 2020 00:39)

    # Link komentara

  86. Moze li mi neko navesti nekog neinteligentnijeg NBA igraca od Foxa?...Cekam vas...
    (manuginobili, 8. avgust 2020 00:36)

    # Link komentara

  87. Ovaj Aleks Len je toliko ograničen, da je čak i jedan Gagić za nega ekstra košarkaš...
     (panter pudlica, 8. avgust 2020 00:36)

    # Link komentara

  88. Taman malo uhvate priključak i Foks opet pocinje sa zaletanjima u trojicu-četvoricu igrača . Ima li ko da kaže tom decku da prestane da divlja ?!
    (Diletant, 8. avgust 2020 00:35)

    # Link komentara

  89. Dere ih Bruklin kojem fali skoro cela petorka i to kakvi igraci.Da je tu samo Spencer Dinwiddie dao bi im najmanje 40 poena.
     (Back in Black, 8. avgust 2020 00:34)

    # Link komentara

  90. Len, Fox, Hild. Da ne zaboravimo da su u timu Kingsa bili i Papajanis i Kufos do prosle sezone. Ima jos tu sumnjivih lica, ali ovo je krem. Divac stvarno treba da pakuje kofere, zajedno sa Voltonom.
     (Ludovan Jovanovic, 8. avgust 2020 00:34)

    # Link komentara

  91. iskreno..glupo je do bola ovo sa dresovima. koja sloboda covece? pa ameri su posle britanaca najveci ksenofobi. a dele lekcije svima u svetu. sve je nekako izokrenuto,isfolirano
     (AlenBor2, 8. avgust 2020 00:32)

    # Link komentara

  92. Bruklin je bukvalno osakacen povredama.Tako da njihovu igru je sad tesko komentarisati.U sustini mogu pobediti ako Dzo Heris krene da pogadja trojke u seriji i ako Alen odigra dobro u reketu.Sto se tice Kingsa...Kod njih je jedino interesantno to da vidimo ko ce vise da "izdivlja" na ovoj utakmici.Postoje tri kandidata.Fox,Bogdan i Hild.Sutiraju kao na treningu.Bez obzira da li ce pogadjati ili ne.Sto se tice procenata suta za tri od njih trojice najbolji je Hild sa 39% u sezoni a 41% do sad u karijeri.Fox i Bogdan su blizi 30% nego 40%.Tako da bi nekom logikom najbolje bilo dati Hildu da sutira jer ima najbolji procenat i najvise ubacenih trojki...Ali Hild nije toliko dobar sa generalnim menadzerom kao neko drugi...
    (Nemke, 07. avgust 2020 23:33)
    Evo na poluvremenu Bogdan 6/10 sut iz igre, 15 poena, dobar sa menadžerom pa zato...e sad čekamo drugo, pa ako odigra lose onda nece biti ni za Crnokosu a ako nastavi ovako onda ce biti ma sreca, gura ga menadžer, realno je 1/15 'nate...Hild ima 94 miliona ugovor, sta bi bilo da je malo bolji sa Divcem ne smem ni da zamislim, Harison Barns 100, pa me zanima sta to oni igraju kad zaslužuju toliki novac...inace, Sakramento ekipa bez glave i repa, tu jedino nema nista sporno.
     (Dr Hitch, 8. avgust 2020 00:26)

    # Link komentara

  93. Nemke

    Nije ti ovo Republicki zavod za statistiku. Uzmi lekic, mnogo si se uznemirio.
    (LoL, 8. avgust 2020 00:23)

    # Link komentara

  94. Nemke, 'oladi, trpaj grobare po njihovim vestima a Bogija ostavi na miru, evo sutra će Ferarijevci nadamo se da kukaju pa se raspiši kao onomad. :D
     (Anfield, 8. avgust 2020 00:21)

    # Link komentara

  95. Ocekujem 10, 15 poena uz sut iz igre od 25 do 35% maksimum.
    (Daa, 07. avgust 2020 22:40)

    15 poena za poluvreme uz 60%. Dal ti je bar malo glupo?
     (panter pudlica, 8. avgust 2020 00:20)

    # Link komentara

  96. Hahaha Levert uze Bogdanu loptu kao malom detetu,ovaj siroma trči za njim da se polomi...epilog - dva plus jedan za Karlosa.
    (Nemke, 08. avgust 2020 00:01)

    Ne zove se karlos nego karis (caris)
     (petarczv, 8. avgust 2020 00:19)

    # Link komentara

  97. Bogdan sad po statistici treba da odigra cetri slabo.
    (sasa jokic, 08. avgust 2020 00:11)

    Po statistici, svaki komentar koji je upućen iz predgrađa je kao po nekoj navici glup i maliciozan do bola. E to se zove statistika...
     (panter pudlica, 8. avgust 2020 00:18)

    # Link komentara

  98. Moraju Kingsi da se uozbilje i dobiće ovo, iako gube 10 na poluvremenu. Bogdan dobar, donekle i Fox i Barns. Ostali loši.
     (Randy Marsh, 8. avgust 2020 00:18)

    # Link komentara

  99. Bruklin je bukvalno osakacen povredama.Tako da njihovu igru je sad tesko komentarisati.U sustini mogu pobediti ako Dzo Heris krene da pogadja trojke u seriji i ako Alen odigra dobro u reketu.Sto se tice Kingsa...Kod njih je jedino interesantno to da vidimo ko ce vise da "izdivlja" na ovoj utakmici.Postoje tri kandidata.Fox,Bogdan i Hild.Sutiraju kao na treningu.Bez obzira da li ce pogadjati ili ne.Sto se tice procenata suta za tri od njih trojice najbolji je Hild sa 39% u sezoni a 41% do sad u karijeri.Fox i Bogdan su blizi 30% nego 40%.Tako da bi nekom logikom najbolje bilo dati Hildu da sutira jer ima najbolji procenat i najvise ubacenih trojki...Ali Hild nije toliko dobar sa generalnim menadzerom kao neko drugi...
    (Nemke, 07. avgust 2020 23:33)


    Nisam znao da je 37 bliže 30 nego 40, ali dobro, nauči čovek svaki dan nešto novo.
     (gol gol, 8. avgust 2020 00:14)

    # Link komentara

  100. Kao sto sam reko posle prosle utakmice slucajna pobeda Kingsa, igralo sam laganog keca na netse, koji u oslabljeni su pojam za kingse i vise poena na le verta
     (petarczv, 8. avgust 2020 00:13)

    # Link komentara

  101. Jos jedan mit je srusen!!

    Da je Bogi nekostantan!!

    Vec je dao 15p!!

    Ide opet 30+!!
    (Grobar, 8. avgust 2020 00:13)

    # Link komentara

  102. Nema goreg igrača od Barnsa!!! Taj kad dobije loptu, on samo na koš ide ili na koš šutira! U karijeri taj nije vratio loptu nekom ili ne daj Boze napravio asistencije! Užasan igrač!

    Osim foxa, nema ovde igrača sa kim Bogi može da igra!!
    (SakaZulu, 8. avgust 2020 00:12)

    # Link komentara

  103. Bogdan sad po statistici treba da odigra cetri slabo.
    (sasa jokic, 8. avgust 2020 00:11)

    # Link komentara

  104. Али овај последњи шут Фокса...Боги утрчава сам у рекету, паметни Фокс уместо да му дода на зицер он подиже тројку.Па дечко стварно има озбиљне проблеме...
     (Lex, 8. avgust 2020 00:11)

    # Link komentara

  105. @Немке
    Шта ти је? Узми нешто за смирење, та тастатура ће ти пући колико је млатиш
     (Lex, 8. avgust 2020 00:06)

    # Link komentara

  106. Hahaha Levert uze Bogdanu loptu kao malom detetu,ovaj siroma trči za njim da se polomi...epilog - dva plus jedan za Karlosa.
     (Nemke, 8. avgust 2020 00:01)

    # Link komentara

  107. Na kom šalteru mogu da preuzmem odgovornost?
     (Savo, 8. avgust 2020 00:00)

    # Link komentara

  108. Nagradno pitanje.Ko je veci "divljak" u Kingsima ? Fox,Bogdan ili Hild?Da vidimo sta kazu brojke(samo ova sezona)
    Fox - Sut iz igre 47,9%. Sut za tri - 29,7%
    Bogdan - Sut iz igre 43,2%. Sut za tri - 36,9%
    Hild - Sut iz igre 42,4%. Sut za tri - 38,9%

    Badi Hild uzima 9,6 suteva za tri po mecu a Bogdan "samo" 7,2% suteva za tri po utakmici.Najbolji procenat suta za tri ima Bjelica sa 42,5% uz 4,5 pokusaja po mecu.Dakle da li je Fox najveci divljak ? Ili su to Bogdan i Hild? Ali opet sta reci Hildu koji je do sad u sezoni ubacio preko 250 trojki uz skoro 40% uspesnosti ? Pedjin rekord je bio 236 trojke i 41% uspesnosti.No dobro ,drugacija je sad kosarka.Danas bi Pedja sutirao 12-15 puta za tri po mecu,davao bi po 350-400 trojki po sezoni.No to je druga tema.Dakle ko je najveci "divljak" u Kingsima ? Sta vi mislite ? I da,uzmite u obzir broj skokova i asistencija malog Foxa...Imao bi i vise asistencija da ima bolje igrace,pogotovo u reketu.
    (Nemke, 7. avgust 2020 23:54)

    # Link komentara

  109. Kakav bi glumac bio ovaj Luk Volton! Glas, pogled, sve za Oskara! :))
     (Masariko, 7. avgust 2020 23:47)

    # Link komentara

  110. Bruklin je bukvalno osakacen povredama.Tako da njihovu igru je sad tesko komentarisati.U sustini mogu pobediti ako Dzo Heris krene da pogadja trojke u seriji i ako Alen odigra dobro u reketu.Sto se tice Kingsa...Kod njih je jedino interesantno to da vidimo ko ce vise da "izdivlja" na ovoj utakmici.Postoje tri kandidata.Fox,Bogdan i Hild.Sutiraju kao na treningu.Bez obzira da li ce pogadjati ili ne.Sto se tice procenata suta za tri od njih trojice najbolji je Hild sa 39% u sezoni a 41% do sad u karijeri.Fox i Bogdan su blizi 30% nego 40%.Tako da bi nekom logikom najbolje bilo dati Hildu da sutira jer ima najbolji procenat i najvise ubacenih trojki...Ali Hild nije toliko dobar sa generalnim menadzerom kao neko drugi...
    (Nemke, 7. avgust 2020 23:33)

    # Link komentara

  111. Ovaj NBA je stvoren za Bjelicu.Poceo je da igra kao sa nama u 70-om dok smo se mi stariji pravili pametni pa ga kao nesto ucili.Potpuno opusteno,bez stresa,nema imperativ pobede,nema Zeljka da se dere,jednostavno savrseno.U Evropi bi mu bilo mnogo teze.E kod Bogdana je poprilicno drugacije.Njemu treba neizvesnost,zar pobede,uloga lidera,trener kome je sve bitno,ne lezi mu ovo,nikako.On je Evropski igrac.Za ozbiljnu karijeru mu treba isto sto I Drazenu.Da nabaci misice,izgubi brzinu I sut,pa onda sve to povrati sa dodatnim misicima,e onda ce biti nezgodan.
    (ValterNBG, 7. avgust 2020 23:27)

    # Link komentara

  112. Pocetak, 4 min. igre, BB nije primio loptu. Primio je i sutirao za 3 ali je Fox napravio faul u napadu pre suta. To je to.
    (ccc, 7. avgust 2020 23:19)

    # Link komentara

  113. Koliku protekciju Bogdan ima od Vlade Divca u Kingsima dokaz je to sto posle katastrofalne utakmice i suta 1/15 iz igre(glavni krivac za poraz od Dalasa)on u prvoj sledecj utakmici onako bahato uzima 22 suteva iz igre ? Toliku protekciju nemaju ni super star igraci u nekim ekipama...Dozivotni mezimac trenera ili bitnog coveka u klubu.Vujosevic,Obradovic,Djordjevic,Divac...Forsiranje bez obzira na posledice.Nikad ne snosi odgovornost.Kao "nema veze,los dan,bice bolje sutra".E zato nikad nece biti ni blizu najboljih.Dao je 6 trojke i odmah se pisu naslovi "snajper"? Sinoc je i Luka dao 6 trojki,ali njemu je to vec standart i nista novo.E to je super star.O broju skokova i asistencija ne treba trositi reci.Dakle beli medved u svakom pogledu.Bitno da se cela reprezentacija podredila njemu i njegovoj statistici na SP,bitno da je on bio najbolji strelac SP...nema veze sto smo bili 5.mesto..
    (Nemke, 7. avgust 2020 23:14)

    # Link komentara

  114. Kingsi ovo moraju da dobiju, kao i vjerovatno sve utakmice do kraja. Ocekujem dobru i prije svega efikasnu utakmicu. Nadam se da ce Bogdan nastaviti tamo gdje je protiv NO-a stao.
     (Stefan, 7. avgust 2020 23:13)

    # Link komentara

  115. Sinoc sam roknuo na Bogdana asistencije,pa Hardena vise koseva.Pa sada opet na Bogdana asistencije.3 asistencije 1,55 kvota.
     (Back in Black, 7. avgust 2020 23:05)

    # Link komentara

  116. Uzalud, pobedio Portland, San Antonio, Finix, a i Memfis ima šanse...Kingsi sve da dobiju do kraja ne vredi im nista. A realno nisu ni zaslužili.
     (Milan_PT, 7. avgust 2020 22:51)

    # Link komentara

  117. Brzo ce izgledati rastrojeno kad upadne u svoj mod 7%
    (zvezdale, 07. avgust 2020 22:32)

    Dal si brže bolje skočio da ostaviš neopisivo glupav komentar.
    Kakav lik...
     (panter pudlica, 7. avgust 2020 22:42)

    # Link komentara

  118. Ocekujem 10, 15 poena uz sut iz igre od 25 do 35% maksimum.
     (Daa, 7. avgust 2020 22:40)

    # Link komentara

  119. Najbolji bek lige ima da napuni i Netse!!
    (Grobar, 7. avgust 2020 22:34)

    # Link komentara

  120. Brzo ce izgledati rastrojeno kad upadne u svoj mod 7%
    (zvezdale, 7. avgust 2020 22:32)

    # Link komentara