1. Ja neznam sto toliko places kad znaš kako je zvezda isla u evro ligu. Ako neznas jacu te posetiti igokeja nije mogla jer nije imala uslove prosto rečeno ni blizu aerdroma cibona je odustala zbog finasije tako je zvezda spram plasmana otišla u evro ligu. Štose tice korone tu nemozes da kriviš zvezdu aba liga je prekinuta takodje i evro liga je prekinula sto atmaski znaci da svi koji su igrali evro ligu do prekida oni nastavljaju i sledecu sezonu. Znaci sve jasno ko dan ucemu onda tolika kuknjava i plac od vas grobara da nesta nije u redu pa sve uredu zvezda je zvanično šampion aba lige i ona prestavjia kao klub iza aba u evro ligu vi niste osvojili i ne možete da igrate evro ligu jer trenutno nemate taj kapicitetza evro ligu. Zato vi i dajie plačite na Vasom sudbinom od vujoseviceve karme a zvezda ce i dajie da igra evro ligu a vicete gledati preko mali ekrana. Pozdrav
    (zdravkogfl, 7. avgust 2020 23:51)

    # Link komentara

  2. Ovo nema nigde na svetu....
    2 kluba u istim takmicenjima sa istim gazdom.Strasnoooooo.Aj malo da igrate ovamo...aj malo igrate tamo ali momci svw je to isto samo se drugacije zovemo
     (Marrssa, 7. avgust 2020 18:34)

    # Link komentara

  3.  Исто тако је показао у репрезентацији и иностранству какав је тренер. А што се тиче играча, пошто наводно пратиш кошарку, погледај колико играча из Звезде и Фмп чини гро репрезентације која је освајала медаље последњих година. Стоп гробарским лажима!
    (Лаик, 07. avgust 2020 17:33)

    Sto se tice trenera koji se dokazao i ovde i u inostranstvu pade mi na pamet jedan drugi, mada i sve napisano lose o generalu * ni pas sa maslom ne bi pojeo*, trener iz Partizanove skole kome ime necu da pominjem a ti ces kao kroz kviz pitanje pokusati da das odgovor.
    On ima vise trofeja Prvaka Evrope nego što blizanci klubovi imaju titula gde pored prvenstva i kupa racunaj i otvorena prvenstva Beograda .
    Odbrojavanje krece sada u 17.49...
     (Panta SD, 7. avgust 2020 17:52)

    # Link komentara

  4. Dobrooo, ovo su reci, dela cemo videti uskoro. Iz ove perspektive, nekog iskustva koje imam bojim se da ce se ozbiljno razlikovati od reci...sacuvacu ovu izjavu i objasnjenja
    (rdg, 7. avgust 2020 17:43)

    # Link komentara

  5. Sve se nema.
     (Lojd kupio Porse, 7. avgust 2020 17:39)

    # Link komentara

  6. Већинска Србија пита вас гробари, када ћете ви положити рачуне за ваше марифетлуке, преко Земунела и поклоњеног стадиона, до уништавања српског спорта у целини?
    (Лаик, 07. avgust 2020 13:10)

    Laik,
    ne znam da li ti je to nik name ili karakterna osobina ali valjaš gluposti i mračiš za medalju.
    Nisi predsednik drzave, ni on nema glas vecinske Srbije, ali ono sto stoji je da dva vasa kluba blizanca sa svim trenerima i doktorom niste napravili ni igraca za reprezentaciju ni za igranje preko bare za vreme vase dominacije nametnute od drzave i politickih mocnika.
    General Vujosevic je u najmanju ruku imao udela u formiranje igraca bar za dva NBA tima a broj nasih igraca koji su uzimali medalje za drzavu bi mi pojeo sve dopustene karaktere za ovu poruku . Sada ti vidi ko je radio za a ko radi protiv sporta i drzave.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Panta SD, 7. avgust 2020 16:43)

    Тај исти генерал се залагао за уништавање свих спортских ривала, зарад ваше доминације. Исто тако је показао у репрезентацији и иностранству какав је тренер. А што се тиче играча, пошто наводно пратиш кошарку, погледај колико играча из Звезде и Фмп чини гро репрезентације која је освајала медаље последњих година. Стоп гробарским лажима!
    (Лаик, 7. avgust 2020 17:33)

    # Link komentara

  7. Posebno mi je drago za Radanova i Uskokovica. Momci koji podsecaju na staru Yu školu. Lepršavost, kreativnost uz shvatanje modernih trendova ovog sporta biće, nadam se, magnet za publiku. Dajte šansu našim momcima, dosta bacanja para na uvoz igrača! Ako išta valja u ovoj zemlji, to je škola košarke!
     (st, 7. avgust 2020 17:21)

    # Link komentara

  8. @Cinik
    Nema ama baš nikakve potrebe za neistinama(lažima).

    Igokea jeste bila PRVA ali u regularnom delu a Zvezda DRUGA... vi ČETVRTI jedva.

    Vidiš ne može se lagati... i još važnije KKP, Cedevita i Budućnost su izglasale promenu propozicija jer:

    Kako god suludo zvučalo sezona je počela sa propozicijama da PRVI i DRUGI iz regularnog dela idu direktno u EL a pobednik u kvalifikacije. Ali u martu 5 kola pre kraja menjaju se pravila.
    Jedva ste ušli u playoff zbog bolje koš razlike.
    Polufinale pustio vas taj Dodik jer oni nisu mogli zbog uslova ... inače naduli su vam glavu te sezone sa 25 razlike u Laktašima.
    Godinama bezočno lažete oko te sezone nema potrebe.... sve imaš na netu ko je bio protiv ko je glasao kome je to tada odgovaralo...
    Vidiš Zvezda bi išla direktno u EL bez playoffa a Vi nikako... opet sa promenjenim pravilima je otišla svojom zaslugom jer je prošla u finale...rekoh bez LAŽI molim.
    Epilog KKP I CZ idu direktno a Cedevita u kvalifikacije jer Kragujevac i Laktaši ne ispunjavaju uslove EL.

    Ostale budalaštine No comment jer tek tu ste ograničeni da shvatite.
     (nemi posmatrač, 7. avgust 2020 16:52)

    # Link komentara

  9. Већинска Србија пита вас гробари, када ћете ви положити рачуне за ваше марифетлуке, преко Земунела и поклоњеног стадиона, до уништавања српског спорта у целини?
    (Лаик, 07. avgust 2020 13:10)

    Laik,
    ne znam da li ti je to nik name ili karakterna osobina ali valjaš gluposti i mračiš za medalju.
    Nisi predsednik drzave, ni on nema glas vecinske Srbije, ali ono sto stoji je da dva vasa kluba blizanca sa svim trenerima i doktorom niste napravili ni igraca za reprezentaciju ni za igranje preko bare za vreme vase dominacije nametnute od drzave i politickih mocnika.
    General Vujosevic je u najmanju ruku imao udela u formiranje igraca bar za dva NBA tima a broj nasih igraca koji su uzimali medalje za drzavu bi mi pojeo sve dopustene karaktere za ovu poruku . Sada ti vidi ko je radio za a ko radi protiv sporta i drzave.
     (Panta SD, 7. avgust 2020 16:43)

    # Link komentara

  10. Nadam se dva ova dva mlada momka ne čitaju komentre nezadovoljnih,isfrustriranih i iskompleksiranih ljudi.
    (Aleksandra, 07. avgust 2020 13:45)

    A za treceg pretpostavljas da je nepismen..
     (Panta SD, 7. avgust 2020 16:31)

    # Link komentara

  11. 1999.godine, prekid lige, Buducnost prvak? Zvezda druga, nije se bunila inigrala je Ligu samiona. 2012- 2013 , Igokeja prva, Partizan drugi, Zvezda je izvrsila pritisak na Dodika preko svog mentora i igrala je Evroligu. 2013 - 2014, Zve?da je je preko svog mentora platila Evrolugu i opet igrala Evrolugu. Na kraju 2020.godine Zvezda je ponovo placajuci izdejstvovala da igra Evroligu. Da li neko ko rukovodi Zvezdom ima obraz da nesto kaze Partizanu?
    (Cinik, 7. avgust 2020 16:10)

    # Link komentara

  12. Placite grobari.

    Ostala vam sportska radost druga liga engleske i NBA ekipa koja ne moze ni u plejof.

    Na to ste spali.
    (GM, 7. avgust 2020 15:49)

    # Link komentara

  13. "Prvo i osnovno, Crvena zvezda mora da pobeđuje...". Dokle god je ovo prvo i osnovno, košarka u Srbiji će stagnirati i ići silaznom putanjom. Koja je mudrost pokupovati nekoliko polovnih igrača i pričati o uspjesima u nekakvoj ligi nižeg kvaliteta. Mudrost je napraviti ekipu, stvoriti igrača. Crvena zvezda samo upropaštava one koji bi mogli biti izvrsni, kao što je Dobrić.
    (WillyWonka, 07. avgust 2020 14:52)
    Jugoslavija je umrla pre 30 godina.
    U seniorskoj košarci je primaran rezultat
    a u mlađim kategorijama razvoj igrača. Nijedan klub ne pravi igrače za reprezentaciju nego pre svega za sebe, da taj igrač donese kvalitet klubu i/ili da klub zaradi na njegovoj prodaji. U današnjoj košarci klubovi mogu da budu kao Zvezda i Partizan gde će se pre svega dovesti kvalitetni igrači (uglavnom stranci) a ako ima mesta za razvoj 1-2 mlada igrača super a ako ne ništa. Druga varijanta su klubovi bez ikakvih ambicija kao Mega i FMP gde je isključivo cilj razigravanje mladih igrača. Rezultat i mnogo mladih igrača ne ide zajedno i nije ekonomski isplativo.
     (Pauk Pletikosa, 7. avgust 2020 15:28)

    # Link komentara

  14. "Prvo i osnovno, Crvena zvezda mora da pobeđuje...". Dokle god je ovo prvo i osnovno, košarka u Srbiji će stagnirati i ići silaznom putanjom. Koja je mudrost pokupovati nekoliko polovnih igrača i pričati o uspjesima u nekakvoj ligi nižeg kvaliteta. Mudrost je napraviti ekipu, stvoriti igrača. Crvena zvezda samo upropaštava one koji bi mogli biti izvrsni, kao što je Dobrić.
    (WillyWonka, 7. avgust 2020 14:52)

    # Link komentara

  15. Iz fijale se sve moze uzimati, prosto je...dva kluba isti gazda.
     (...., 7. avgust 2020 14:49)

    # Link komentara

  16. veži konja gde ti gazda kaže
    (Sotir zvani djubre, 7. avgust 2020 14:32)

    # Link komentara

  17. a jok, niju filijala zvezde. Pa ovo je sramota da dva kluba tako usko saradjuju a takmiče se u dve iste lige. Iz aba odmah izbaciti fmp
    (general DV, 07. avgust 2020 11:59

    Nemoj da se nerviras, eno Bogdan sinoc utrpao 35 poena.
    (Straight Outta München, 7. avgust 2020 14:27)

    # Link komentara

  18. Prva Čovićeva dobra stvar posle mnogo godina je da je prvo doveo trenera. Druga dobra stvar je što je doveo ne bilo kog trenera, već "našeg" Saleta. Treća dobra stvar (koja će najverovatnije doći) jeste nemešanje u ono što Sale želi da postigne (nemam ništa protiv Filipa, naprotiv, ali ako ćeš visoko, onda...). Naravno, ne može da dovede koga hoće, ali trenutne novajlije ulivaju poverenje - u najboljim godinama i željni dokazivanja.
    A Rit uz Kuridžu, Simanića, Noka i jednog teškog centra je savršena rotacija za brzu igru i širenje odbrane.
    Posle dugo vremena JEDVA ČEKAM Zvezdinu košarku...
    (NastyB, 7. avgust 2020 14:22)

    # Link komentara

  19. Doveo ih iz Železnika u Železnik.
     (ozna, 7. avgust 2020 14:18)

    # Link komentara

  20. Kakav Uskoković... šta je vama?
     (ZGEMBO, 7. avgust 2020 13:57)

    # Link komentara

  21. @sir oliver

    U kom rangu su u Srbiji Mladost, Vršac(takođe filijala) i Dinamik čiji vlasnik je vaš član UO?
    Jojić je član UO KKP više od 8,9 godina... 2017. je bio ISTOVREMENO vd predsednik KKP i vlasnik Dinamika. Proveri.
    Kako igrate KLS i Kup Srbije sa njima?
    Molim samo smislen odgovor.

    Jel stvarno mislite da može u ABA Ligi da se morališe a u KLS i Kupu Srbije koga briga?

    Valjda ako nešto nije u redu i NE MOŽE onda to VAŽI za sva takmičenja zar ne?
    Ne samo ona koja Vas žuljaju.

    Da li Vi shvatate da jedina razlika je što Dinamik mučeni nije na istom takmičarskom nivou kao FMP...
    ...to je problem za Vas i njih doduše, hteli bi Jojić, Tegi i Ostoja da može Dinamik u ABA ali dalje od ABA 2 nije stigao.
    (Smogovci, 7. avgust 2020 13:55)

    # Link komentara

  22. A što niste doveli još nekoga iz Valensije? Oh wait!
     (Petar, 7. avgust 2020 13:52)

    # Link komentara

  23. Nadam se dva ova dva mlada momka ne čitaju komentre nezadovoljnih,isfrustriranih i iskompleksiranih ljudi.
    (Aleksandra, 7. avgust 2020 13:45)

    # Link komentara

  24. Do sutra da objašnjava pa ono bitno nece reci, a svi znamo sta je to, i mi zdravi a i ovi zavedeni instant navijaci.
     (prosigoj, 7. avgust 2020 13:40)

    # Link komentara

  25. Grobari očigledno nisu svesni da jedino od domaćih igrača je Jaramaz kvalitetan.
    (Zvončica, 7. avgust 2020 13:37)

    # Link komentara

  26. @primorska

    Pre će biti da navijački i ostrašćeno Ti gledaš stvari.

    Utakmice EL poneku i polufinala i finala ABA lige skoro sve Davidovac i Dobrić igraju na nivou koji Zagorac, Trifunović ... nisu doživeli još i vrv neće.
    Jedini je Jaramaz, iskreno i bez ikakve zlobe pričam, dostigao i trenutno prestigao taj nivo što mi je jako drago jer ovim putem napraviće dobru karijeru i dobiće reprezentacija.

    To podcenjivanje se Vama i Budućnosti uvek obije o glavu...jer na -11 i povredu Reglanda natrpali su Vas Čović, Davidovac i Dobrić... Simanić je recimo ponizio Klarka kasnije u finalu... sve utakmice.

    Da Davidovac i Dobrić, konkretno, imaju taj br uzetih šuteva kao Rade Zagorac mislim da bi ti bilo jasnije koliko su bolji igrači i inteligentniji pogotovu Davidovac.
    Kuzmić priča za sebe zbog svih događaja... videćemo šta će biti.
    Lazić recimo ima takav status kod Vas ali je Pera Božić ikona jel da? Malo realnosti.
    Radanov i Uskoković videćemo sa ovom šansom da li mogu ili ne u svakom slučaju probaće. Značiće i njima i klubu.

    Smešne su Vam priče pogotovu tebi o budžetu i sam konstatuješ da je "slab" roster, slažem se ali biće korektna borba i neće biti brukanja a ABA ipak i sa ovim rosterom je Zvezda blagi favorit.
    (mohikanac, 7. avgust 2020 13:36)

    # Link komentara

  27. "Jedan od tih načina (za podizanje na viši nivo) je kada neko ima neograničeno pravo na grešku, a drugi, teži, uslovljava veliki klub, traži od igrača da bude maksimalno produktivan u kratkom vremenskom periodu"
    Ovo neka procitaju svi mladi talenti, da dobro razmisle sta zele. Neka onda pogledaju koji igraci su uspeli da dodju do najvece lestvice a koji nisu, gde su igrali i kako. Zvezda i Partizan nikada nece moci da naprave Jokica, Doncica, Dragica, Bojana Bogdanovica i slicne igrace. Suvise su im mladi talenti podredjeni timu. Zvezda je nekada, u onom vecitom rasulu, jos i uspevala da napravi neke jake individualce (npr. Vujanic, Radmanovic) ali Partizan ih sve ukalupi.
    Zvezda sada ima Simanica, sa kojim ne zna sta da radi, a momak je nevidjeni potencijal za danasnju kosarku, strec cetvorka, 2.11 sa rasponom ruku od 2.20 (visina i raspon kao KD), ima dribling i sut. On tavori u Zvezdi, potpuno pogresno ga usmeravaju. U NBA bi od njega za 2g napravili vrhunskog igraca, znali bi kako da mu nabace 10-15kg misica i naprave zver.
    (drvobradi, 7. avgust 2020 13:20)

    # Link komentara

  28. Nebojsa zvani dodole i njegovih 6 miliona budzeta ,to bi mogla biti neka nova bajka
     (misa87, 7. avgust 2020 13:19)

    # Link komentara

  29. jezgro domacih igraca koji mogu da daju kvalitet. Ne ocekujte mnogo od Dobrica, Davidovca, Kuzmica, Lazica, Uskokovica, Radanova ! Zvezda ima samo jaku prvu petorku i na klupi nema nikoga ...
    (primorska, 07. avgust 2020 13:04)

    ti si inače poznat kao realan navijač ,veliki ciganin.
    Il si neko groblje ?
     (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 7. avgust 2020 13:18)

    # Link komentara

  30. Ja bih voleo da pobedi Crvena Zvezda.
     (STRUČNI KONSULTANT, 7. avgust 2020 13:18)

    # Link komentara

  31. Већинска Србија пита вас гробари, када ћете ви положити рачуне за ваше марифетлуке, преко Земунела и поклоњеног стадиона, до уништавања српског спорта у целини?
    (Лаик, 7. avgust 2020 13:10)

    # Link komentara

  32. Molio bih sve zvezdaše da našeg trenera ubuduće oslovljavaju sa Saša a ne Sale jer se taj nadimak vezuje za onog grobara reprezentacije i kvazi trenera u pokušaju. Unapred hvala.
     (Mali Perica, 7. avgust 2020 13:10)

    # Link komentara

  33. Može da priča ko šta hoće ali KK Zvezda je najzdraviji kolektiv u Srbiji i da nema nje reprezentacija bi bila na nivou Kirgistana jer je toliko igrača stvorio partizan u svojoj školi za 20 godina
     (..., 7. avgust 2020 13:08)

    # Link komentara

  34. Pa jel ovo isti klub ili nije?
    (Bob Sent Kler, 7. avgust 2020 13:06)

    # Link komentara

  35. Bojim se da zbog navijacke strasti, mnogi ne vide koliko je ovaj tim Zvezde los. NO, to ce se najbolje videti kada pocne Evroliga. Kvalitet igraca koji dolazi iz Zeleznika u Zvezdu svake godine je sve gori. Nestalo je za Zvezdu i jezgro domacih igraca koji mogu da daju kvalitet. Ne ocekujte mnogo od Dobrica, Davidovca, Kuzmica, Lazica, Uskokovica, Radanova ! Zvezda ima samo jaku prvu petorku i na klupi nema nikoga ...
    (primorska, 7. avgust 2020 13:04)

    # Link komentara

  36. Čovek ima platu od 1.8 miliona za dve godine, a onda dovodi igrače iz Železnika.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Usput, 7. avgust 2020 11:59

    Ovde je rec o Saletu Obradovicu, a ne Tintoretu.
     (BM, 7. avgust 2020 13:02)

    # Link komentara

  37. zato sto ti je tako gazda rekao....jer inace ih nikad u zivotu nisi video ....ujedno je adresa ista i nista se papiroloski ne menja.
     (borivoje surdilovic, 7. avgust 2020 12:56)

    # Link komentara

  38. Jeste, pustam kisu.
    (Najvecezlosrpskekosarke, 7. avgust 2020 12:50)

    # Link komentara

  39. Zato sto vise nije zvezda sad je FMP!
    (Analiticar, 7. avgust 2020 12:49)

    # Link komentara

  40. @DejanCZ, Mladost se ne takmici u istom rangu! Vrlo jednostavno!
     (sir oliver, 7. avgust 2020 12:48)

    # Link komentara

  41. Grobari kako ide prodaja Land Rovera?
    (Aleka, 7. avgust 2020 12:47)

    # Link komentara

  42. Koliko je obeštećenje plaćeno za ove igrače i kako može jedan vlasnik sam sa sobom da napravi ugovor? To je isto kao da čovjek napravi sam sa sobom ugovor da sebi kupi odnosno proda jednu te istu kuću?
    (mg, 07. avgust 2020 11:52)

    Strpite se još koju godinu, samo da vratimo onih 13 godina krađe. Posle može pošteno...
     (Ujka Žitko, 7. avgust 2020 12:47)

    # Link komentara

  43. Koliko si platio i čijim parama?
    (Texas navija za Fulham, 07. avgust 2020 11:51)

    Pa, našim, kao i Partizan. Sve dok su Zvezda i Partizan državni klubovi, ne vidim poentu postavljanja ovakvog pitanja. Ako želite nešto da uradite zalažite se da se klubovi privatizuju, a sve dok su državni - davaće država, verovao ili ne.
     (Ujka Žitko, 7. avgust 2020 12:46)

    # Link komentara

  44. Joooj, grobari ala vas boli! Tek ce da boli!!! Rekao sam vam: za onih 13 vasih, slede sada nasih 13 godina - to sam vam rekao jos pre 6 godina. Nismo ni na pola puta, tek cete da kmecite. I bas nista pametnije niko od vas ne moze da smisli nego da kao papagaj ponavlja koliko smo platili?! To su vasi intelektualni limiti, da jedni od drugih nedeljama prepisujete to pitanje? Kad nam saopstite visinu transfera JEDNOG IGRACA u zadnjih 20 godina, mozda vam i sapnemo. Do tada psssssssst! Nego, nista se ne prica o narednom vasem pojacanju - jel to krijete da vam ona familija u koju ste se kunuli 2 godine, a mi vam pricali da je prevarant i folirant, ne bi opet oteo pojacanje?
    (veliki strumf, 7. avgust 2020 12:45)

    # Link komentara

  45. Pošteno od Saše. Očekujem da će biti kako je rekao i da će svim igračima pružiti šansu. To uključuje i zalaganje na treninzima i napredak van utakmica, što mi ne vidimo. Nadam se da će momci ozboljno da shvate ovo i da pokažu šta znaju. Srećno i njima i nama!

    E sad, FMP. Naravno da mi se ne svidja Čović, iako nas je stvarno izvadio iz ponora. Bilo bi i poštenije da FMP ne igra prvu ABA ligu, mada se mora reći i da je taj FMP još odavno igrao i osvajao ovu ligu. Ne mislim da je neka velika razlika, jer i Zvezda i Partizan bi trebalo da su bolji od ovog FMP-a, te je na njima da osvoje te bodove, a ne na FMP da im pokloni. Ali bi ipak bilo MALO poštenije. Sa druge strane, FMP je pokazao da je vrlo dobar za odabir i razvoj igrača - slično Megi. U redu, Maga je izbacila Jokića i par stranaca u NBA, ali FMP je formirao neke od naših najuticajnijih igrača prethodne decenije, a ubo je i Guduru (preko Zvezde) i stranca u NBA (Boldena). Smatram dakle da bi odlazak FMP u ABA bio gubitak za našu košarku, jer drugi timovi (Borac i.t.d.) nisu na istom organizacionom nivou.

    Na kraju, malo i o moralisanju navijača Zvezde i Partizana (a i ostalih). Svi ste veliki foliranti i licimeri. Ono što zamerate protivniku vam se najviše svidja kada vaš tim uradi i to pravdate sa "pa i oni su". Zbog toga smo sada na nož i želimo da komšiji crkne krava, umesto sportske borbe. Niste u pravu, a jedina istina je da vredjanjem pokazujete VELIKE komplekse koji nemaju veze sa Zvezdom i Partizanom.
    (Vuk Samotnjak, 7. avgust 2020 12:39)

    # Link komentara

  46. Lepo deluje ova priča za sad i puna podrška Saletu. Šteta jedino što ćemo, sva je prilika, zbog korone utakmice morati da gledamo samo na TV-u, a čini mi se da bi Zvezda mogla u EL napraviti zapaženiji rezultat.
     (u magnovenju, 7. avgust 2020 12:39)

    # Link komentara

  47. Grobari, moze jedno pitanjce ali da mi budete iskreni? 'el vam se igra El i koliko? I naravno este mi dobri?
    (Sub013, 7. avgust 2020 12:38)

    # Link komentara

  48. Да раздвојимо две ствари. Поздрављам то што Сале доводи српске играче из Железника, а надам се да ће добити шансу, па да репрезентација има користи од тога. Друга ствар је апсолутна камуфлажа тих и предходних уговора, а маводна транспарентност. Дакле, да ли су ови играчи плаћени од ФМПа или Звезде? Колико? Од чега ФМП живи,ако не игра европске утакмице, нема тв права, нема маркетинг, а нема ни публику?
    Безброј играча који свакодневно шетају на релацији ФМП-ЗВЕЗДА, ваљда живе од нечега? Ко их плаћа и са којим буџетом? Еј људи, па Звезда има дупли ростер! Партизан доведе младе играче и пошаље их на "каљење" Дакле, све је јасно. Партизан их плаћа. Ко плаћа играче ФМП, ко доводи странце у ФМП и од којих пара?
    (Докле бре више?!, 7. avgust 2020 12:38)

    # Link komentara

  49. Nema šta da objašnjava.
    Veže konja gde mu gazda kaže.
     (Parni Valjak, 7. avgust 2020 12:37)

    # Link komentara

  50. Super za Radanova i Uskokovica...ali, sta vam je ljudi sa Djordjevicem, ubedljivo najtalentovanijim?
    (Pera Magic Mitic, 7. avgust 2020 11:47)

    Ostaje godinu dana da se kali u FMP-u. Centri kasnije sazrevaju i trebaju mu minuti. Njega ocekujem dogodine.
    (LjubisaLivac, 07. avgust 2020 12:14)

    Stoji, druze. Ali, on vec igra ABA ligu. S'obzirom na veliki broj utakmica tokom godine, mogao bi da dobije ozbiljnu minutazu igrajuci za Zvezdu domacu ligu, a povremeni minuti u EL bili bi neprocenjivi. Gledao sam ga celu proslu sezonu, nema on problem da se nosi sa bilo kim u ABA. A, treninzi kod Obradovica i sa jakom ekipom svakako bi bili korisni. Po meni, pre bi njega trebali da polako uvode u prvi tim, nego Uskokovica. Cini mi se da bi njemu vise koristila jos jedna sezona u FMP-u, samo sa ozbiljnijom ulogom i minutazom.
     (Pera Magic Mitic, 7. avgust 2020 12:33)

    # Link komentara

  51. @Usput

    Zar nije Trinkijeri napustio Partizan? Nije valjda da mu i dalje plaćate toliku stipendiju? Baš ste uplakani.
     (Smeh, 7. avgust 2020 12:30)

    # Link komentara

  52. (Dejan CZ, 07. avgust 2020 12:11)

    Hteo si da ispadneš pametan i duhovit. Nisi uspeo. Za tako nešto je neophodna inteligencija a ti kuburiš s njom.
     (pažnja, pažnja, 7. avgust 2020 12:29)

    # Link komentara

  53. Ma jok, niju filijala zvezde. Pa ovo je sramota da dva kluba tako usko saradjuju a takmiče se u dve iste lige. Iz aba odmah izbaciti fmp
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (general DV, 7. avgust 2020 11:59)
    A da izbace ovaj drugi klub, šta želite više.
    (Dnevna doza prosečnog Srbende snuker majstor, 7. avgust 2020 12:28)

    # Link komentara

  54. Niko ne može da zabrani kako ce se zvati fmp
     (idea, 7. avgust 2020 12:28)

    # Link komentara

  55. (Usput, 7. avgust 2020 11:59)







    :)))))
    pomešao si sa platom onog vašeg člana familije - zvezda je ozbiljan evroligaški klub, njeni treneri nemaju ispod dva miliona, po sezoni!
    (mladići borovi, devojke jele, 7. avgust 2020 12:27)

    # Link komentara

  56. Komentar od Partizanovca (jer vidim da je to postalo izgleda vazno da se kaze).

    Slusam i citam sta Obradovic govori i cini mi se da je dosao kvalitetan trener koji zahteva disciplinu, ali takodje ima i zdrave rezone i veliku zelju da razvije domace igrace.

    Koliko ce imati prostora za tako nesto, zbog velikih ambicija, to cemo videti, ali svakako ce ih gurati van zone konfora i pokusavati da od njih stvori sto bolje igrace.

    Takav je izmedju ostalog, jer je on iz generacije "vojnika" koji su reprezentaciju smatrali svetinjom i mislim da ce mu licno veca satisfakcija biti da stvori jos par igraca koji ce zaigrati za nacionalni tim.

    Treba ga podrzati i zelim mu veliki uspeh u radu. Naravno, da uvek budu drugi, posle nas :) ali se zaista nadam da ce uspeti da stvori ono sto zeli.

    Posebno bih da naglasim ono sto se mozda i ne primeti, ali njegova prva recenica za ovog mladog momka bila je da je vaspitan. To znaci da pre svega gleda kakav je neko covek, a to je veoma vazno, jer znaci da je i on sam takav.

    Srecno Sasa! Zelim ti da stvoris mnogo kvalitetnih ljudi, a takodje i kosarkasa i kao sto rekoh da budes prvi u svim takmicenjima gde nema Partizana ;)

    P.S. nadam se da se Covic nece mesati u tvoj rad.
    (IS, 7. avgust 2020 12:24)

    # Link komentara

  57. Hahah hahahahahha jes pitao Covica..
     (apostol, 7. avgust 2020 12:23)

    # Link komentara

  58. Čovek ima platu od 1.8 miliona za dve godine, a onda dovodi igrače iz Železnika.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Usput, 7. avgust 2020 11:59)

    Kako vam nije glupo i dosadno da pricate ovakve besmislene price? Ja znam da jos boli oziljak koji je Trinki ostavio, ali kako neko ko ima vise od 12 godina moze da napise ovakav komentar?
    Kad smo mi pricali da Talijano dasa ima 850k vi ste nam govorili da smo ludi, na kraju ispade istina (doduse za 2godine).
    I sad vi pokusavatte da opravdate taj fijasko pricama o milionima za Sasu. Tuzni ste. Pa sama logika nalaze da ako imamo 1.8milki za Sasu, imamo i 2miliona za Sveda ili tako nekoga. A Sveda kupili nismo.
    Tako je i Grba sirio GTR propagandu, kad je rekao da MWill ima 970k dolara, i to javno u emisiji kod Tegija 2x. Nikada se nije izvinio za te klevete.
    (Bogdan, 7. avgust 2020 12:20)

    # Link komentara

  59. Sto ovaj tekst nema oznaku PR?
     (Sreten Zujkic, 7. avgust 2020 12:18)

    # Link komentara

  60. Mi barem imamo Uskokovića i Radanova,a vi grobari Vučićevog budućeg rođaka Zagorca.
    (Aleksandra, 7. avgust 2020 12:18)

    # Link komentara

  61. Da li je to normalno, da dva kluba iz iste lige menjaju igrače dva puta dnevno?
     (Tatko, 7. avgust 2020 12:17)

    # Link komentara

  62. Koliko je plaćeno klubu iz predgrađa za transfere?
     (Vlado, 7. avgust 2020 12:16)

    # Link komentara

  63. zato što je gazda tako zapovedio?
    (čuvaj dah, 7. avgust 2020 12:15)

    # Link komentara

  64. Super za Radanova i Uskokovica...ali, sta vam je ljudi sa Djordjevicem, ubedljivo najtalentovanijim?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pera Magic Mitic, 7. avgust 2020 11:47)

    Ostaje godinu dana da se kali u FMP-u. Centri kasnije sazrevaju i trebaju mu minuti. Njega ocekujem dogodine.
    (LjubisaLivac, 7. avgust 2020 12:14)

    # Link komentara

  65. Usput: gledao si u pasulj, ili kafu? A možda ti se ukazalo?!
     (SAŠA FRANKFURT, 7. avgust 2020 12:12)

    # Link komentara

  66. Ja ocekujem mnogo od Rita. Samo da se sto pre navikne na EL i nauci da kontrolise faulove. Sale je bio odlican plej, pa ce valjda uspeti da nauci Velju kako da potvrdi svoj talenat. A za Radanova sam pomalo skeptik, ali daj boze da gresim.
     (Bocko, 7. avgust 2020 12:11)

    # Link komentara

  67. Navijaci Mladosti opsedaju portal...Samo napred Sale,vizija je odlicna...realizacija ne sumnjamo da ce biti ista kao i prethodnih godina,EL Mali Kalemegdan i konkurenciju opet ispratiti u cremissimo kup...Akvizicije iz FMPa odlicne.Veliki klub na sve misli pa i na razvoj igraca koji ce nositi jednog dana nacionalni dres.Ipak smo mi klub evropske elite i na nama je da budemo osnovni oslonac nacionalnog sporta kakva je kosarka...
     (Dejan CZ, 7. avgust 2020 12:11)

    # Link komentara

  68. Ma jok, niju filijala zvezde. Pa ovo je sramota da dva kluba tako usko saradjuju a takmiče se u dve iste lige. Iz aba odmah izbaciti fmp
     (general DV, 7. avgust 2020 11:59)

    # Link komentara

  69. Čovek ima platu od 1.8 miliona za dve godine, a onda dovodi igrače iz Železnika.
     (Usput, 7. avgust 2020 11:59)

    # Link komentara

  70. Radanova i Uskokovica kao da je isti cale pravio...
     (Underground, 7. avgust 2020 11:58)

    # Link komentara

  71. Svi cemo profitirati, ukljucujuci i reprezentaciju Srbije...tu verovatno misli na Duopa Rita
     (pARTizan, 7. avgust 2020 11:54)

    # Link komentara

  72. Koliko je obeštećenje plaćeno za ove igrače i kako može jedan vlasnik sam sa sobom da napravi ugovor? To je isto kao da čovjek napravi sam sa sobom ugovor da sebi kupi odnosno proda jednu te istu kuću?
    (mg, 7. avgust 2020 11:52)

    # Link komentara

  73. Koliko si platio i čijim parama?
    (Texas navija za Fulham, 7. avgust 2020 11:51)

    # Link komentara

  74. Super za Radanova i Uskokovica...ali, sta vam je ljudi sa Djordjevicem, ubedljivo najtalentovanijim?
     (Pera Magic Mitic, 7. avgust 2020 11:47)

    # Link komentara

  75. Mozda zato sto su jedna kuca.
    (Matija Micic Bucic, 7. avgust 2020 11:46)

    # Link komentara