1. sve ovo rezirao od zvezdaa terzica kancera spskog fudala----
    (mile, 3. avgust 2020 21:45)

    # Link komentara

  2. Krenula je sinhronizovana akcija Zvezde, Vojvodine, Napretka a uskoro ce se ykljuciti i ostale filijale Zvezde, Radnicki iz Nisa, Novi Pazar, Zlatibor, Indjija ( nakon sto je na sily za trenera doveden Bratislav Zivkovic koji je na platnom spisku Zvezde). Zna Zvezda vrlo dobro da je u Krusevcu bio cist penal ali ovde je zelja da se sudije zastrase i samim im se ukaze da vode racuna kako sude protiv Partizana. U ovome ycestvuje i FSS na celu sa Kokezom jer koja je logika da Danilo Grujic ne sudi u drgom kolu a svoj zadatak je u Krusevcu obavio u skladu sa propisima. Zelja je ili da se disciplinuje ili da kao i mazic koji nijebpristao na ucene sa iz Srbije ode u Aziju. Sramotno ponasanje ali ne Zvezde jer se od nje nista casno ne moze ocekivati vec od FSS koji je sluga jednog kluba i jednog coveka.
    (Cinik, 03. avgust 2020 21:06)

    Vrhunski komentar, potpisujem svaku rec.
     (Will Mosley, 3. avgust 2020 21:41)

    # Link komentara

  3. Zasto niko ne trazi izuzece Zokija Sirokog, Srdjana Obradovica i onog sto je sudio mec sa Marakane?
     (Will Mosley, 3. avgust 2020 21:39)

    # Link komentara

  4. Krenula je sinhronizovana akcija Zvezde, Vojvodine, Napretka a uskoro ce se ykljuciti i ostale filijale Zvezde, Radnicki iz Nisa, Novi Pazar, Zlatibor, Indjija ( nakon sto je na sily za trenera doveden Bratislav Zivkovic koji je na platnom spisku Zvezde). Zna Zvezda vrlo dobro da je u Krusevcu bio cist penal ali ovde je zelja da se sudije zastrase i samim im se ukaze da vode racuna kako sude protiv Partizana. U ovome ycestvuje i FSS na celu sa Kokezom jer koja je logika da Danilo Grujic ne sudi u drgom kolu a svoj zadatak je u Krusevcu obavio u skladu sa propisima. Zelja je ili da se disciplinuje ili da kao i mazic koji nijebpristao na ucene sa iz Srbije ode u Aziju. Sramotno ponasanje ali ne Zvezde jer se od nje nista casno ne moze ocekivati vec od FSS koji je sluga jednog kluba i jednog coveka.
    (Cinik, 3. avgust 2020 21:06)

    # Link komentara

  5. Krenula je sinhronizovana akcija Zvezde, Vojvodine, Napretka a uskoro ce se ykljuciti i ostale filijale Zvezde, Radnicki iz Nisa, Novi Pazar, Zlatibor, Indjija ( nakon sto je na sily za trenera doveden Bratislav Zivkovic koji je na platnom spisku Zvezde). Zna Zvezda vrlo dobro da je u Krusevcu bio cist penal ali ovde je zelja da se sudije zastrase i samim im se ukaze da vode racuna kako sude protiv Partizana. U ovome ycestvuje i FSS na celu sa Kokezom jer koja je logika da Danilo Grujic ne sudi u drgom kolu a svoj zadatak je u Krusevcu obavio u skladu sa propisima. Zelja je ili da se disciplinuje ili da kao i mazic koji nijebpristao na ucene sa iz Srbije ode u Aziju. Sramotno ponasanje ali ne Zvezde jer se od nje nista casno ne moze ocekivati vec od FSS koji je sluga jednog kluba i jednog coveka.
    (Cinik, 3. avgust 2020 21:05)

    # Link komentara

  6. Zvezda treba da delegira sudije. Samo to je posteno.
     (roarrr, 3. avgust 2020 19:25)

    # Link komentara

  7. Naš najbolji sudija... I zvezdana je tražila izuzeće Mažića..
     (TnT, 3. avgust 2020 17:50)

    # Link komentara

  8. Neka, i treba!Gospoda šampiona univerzuma u broju dosuđenih penala se našli da viču "drž te lopova" i ovo je sad lančana reakcija i neka je i treba svi da se bune!
    (Tim Sistem Bolonja, 3. avgust 2020 17:48)

    # Link komentara

  9. Ajde bre, pa Elvis je bas posten sudija. Nesto kao i onaj iz frakcije grobari Cokot.
    (Gossa placa Zeljko, 3. avgust 2020 17:41)

    # Link komentara

  10. Eto zasto nikada nece niko osvojiti titulu poted Zvezde i Partizana. Dok njih guraju sudije, drugima odmazu. Znao sam da ce nam se svetiti posle osvojenog kupa, ali ako hoce da naprave ozbiljnu ligu u kojoj ce doci i publika da gleda, prvo morate da reformisete sudijsku organizaciju. Ovde ni Real ne bi uzeo titulu koliko je liga korumpirana.
    Mi smo jedna od retkih liga, gde samo 2 kluba postoje.
    Hocemo privatizaciju i VAR sto pre!!! I da drzava ne trosi pare na ta 2 kluba.
    (Cirkus liga, 03. avgust 2020 16:59)

    Niko nikoga n gura već sudje misle da liga postoji zbog njih. Kada bi sidijski odbor kažnjava sa 4-5 utakmica ne sudjenja a posle druge ili treće ponovljene kazne leteli sa liste druga priča bi bila. UEFA greške ne prašta
     (beogradjanin, 3. avgust 2020 17:38)

    # Link komentara

  11. ja vas molim da objavite komentar; pre 10 -tak godina ili malo više ubijeno je u Srbiji 16 predsednika klubova fudbalskih i gen. sekretar za nekim je bila raspisana poternica a neki su nosili pare zemunskom klanu .Fudbal u Srbiji treba ukinuti zakonom na 5. godina , privatizovati klubove bez pomoći države doneti zakon protiv huligana i primenjivati ga kao u englesko odrediti broj klubova i krenuti nekim novim putem jer ovaj ne valja
     (sibin, 3. avgust 2020 17:28)

    # Link komentara

  12. Secam se kada je Howard Web upropastio Chelsea na mecu sa Man Utd u direktnom okrsaju za titulu svirajuci nekoliko nepostojecih penala, ali se nije diglo ovoliko buke...
     (chupavi, 3. avgust 2020 17:11)

    # Link komentara

  13. Mislim da slika jasno pokazuje čije izuzeće treba da traži uprava Vojvodine.
     (Doom, 3. avgust 2020 17:06)

    # Link komentara

  14. Eto zasto nikada nece niko osvojiti titulu poted Zvezde i Partizana. Dok njih guraju sudije, drugima odmazu. Znao sam da ce nam se svetiti posle osvojenog kupa, ali ako hoce da naprave ozbiljnu ligu u kojoj ce doci i publika da gleda, prvo morate da reformisete sudijsku organizaciju. Ovde ni Real ne bi uzeo titulu koliko je liga korumpirana.
    Mi smo jedna od retkih liga, gde samo 2 kluba postoje.
    Hocemo privatizaciju i VAR sto pre!!! I da drzava ne trosi pare na ta 2 kluba.
    (Cirkus liga, 3. avgust 2020 16:59)

    # Link komentara

  15. Bolje bi bilo da se pozabave radnjama u omladinskoj školi...
     (sigurno da..., 3. avgust 2020 16:28)

    # Link komentara

  16. Jeste čovek uticao na rezultat,ali je ovo cirkus. FSS je izgubio svu kontrolu kad ovo dozvoljava klubovima!
     (NSslaninar, 3. avgust 2020 16:21)

    # Link komentara

  17. A zbog.. Cega.. Ne.. Razumem.. Nije bilo.. Produzetaka.. Pa posle i.. Penala.. Jel zbog.. Toga
    (Milos, 3. avgust 2020 16:20)

    # Link komentara