1. Ne dolazi ni Bartel za male pare, imalo je sigurno mnogo boljih igraca bar u Srbiji. Izbor igraca Kokoskova je veoma slab...
    (Sash, 13. jul 2020 20:30)

    # Link komentara

  2. Iskreno mislim da ovo nema veze sa krizom kao sto mnogi pricaju, nego smatram da Kokoskov ima neku taktiku iza ovih eto da kazemo prosjecnih igraca kao sto su barthel, ulanovas i pierre. Zelim da vidim moze li napraviti neko cudo sa ovakvom ekipom Igor.
    (Taske, 13. jul 2020 19:59)

    # Link komentara

  3. Fener pravi sirotinjski tim, svi po Evropi kresu budzete samo u predgrađu nikad vise novca. Da ih bog pogleda da ova Korona potraje biće ozbiljan kandidat za F4.
     (Šopska, 13. jul 2020 19:46)

    # Link komentara

  4. za sada dovedena pojacanja vise govore o budzetu fenera nego bilo cemu drugom. ako se meri po vodjenju slovenije, kokoskov ce odraditi jednog ,mozda 2 igraca, sa slobodom suta dok ce ostatak tima biti u njihovoj sluzbi (za razliku od zeljkovog fenera gde je prosecan broj poena u principu bio fino rasporedjen po celom timu,pa je i tempiranje forme islo mnogo lakse) sto je za turnirski a samim tim i vremenski kraci format takmicenja u redu...kako ce se pokazati tokom sezone videcemo, ono sto ide u prilog ovakvoj gradnji tima je da ce i ostali timovi ( u turskoj) biti pogodjeni redukcijama budzeta

    sportski pozdrav :)
     (anti-reklamozder, 13. jul 2020 19:02)

    # Link komentara

  5. Pokazatelj finasijske krize u sportu.

    Puno ce trebati i srece Kokoskovu da bude konkurentan.

    Ali bolji i boriti se, nego napustati brod koji je krenuo da tone.
    (GM, 13. jul 2020 18:47)

    # Link komentara

  6. nisam bas siguran da je pojacavanje prava rec u ovom trenutku,bar kad je u pitanju fener.Ovo su tri igraca jako limitirana,neki u napadu neki u odbrani.
     (boranija, 13. jul 2020 18:46)

    # Link komentara