1. @BLuka ,Federerova greška je mala maca u odnosu na ono što je Novak uradio. Novakovi navijači međutim nemaju hrabrosti da to priznaju,jer je za njih Novak božanstvo kojem se klanjaju do zemlje bez obzira kakve budaleštine napravio ,ili izjavio.
    (jasno k'o dan)
    Новак је урадио нешто што сад изгледа глупо, али у тренутку кад је радио, није било. Тај викенд (Бг Адриа) ја сам играо нашу локалну рекреативну егзибицију. 200-300 људи, пиво, публика, прасећина, два дана. Имам слике из полуфинала грлим се и љубим са гомилом људи. Зашто сам радио тако нешто глупаво кад сам три месеца седео у дворишту и куповао м95 маске за 100 евра? Зато што није било глупаво тог викенда. Недељу дана пре тог догађаја Владе Србије, БиХ, Хрватске, Словеније укинуле су ванредна стања и прогласиле своје државе безбедним. Ја сам јако опрезан, родитељи су ми у осамдесетим, супруга често има бронхитис. Само сам ја излазио из куће и рибали ме четком као на оном јутјуб клипу. И кад је "струка" рекла безбедно је, ја сам отишао на тенис са другарима, пили смо пиво, одиграли завршни турнир, сликали се грлили и срећом остали здрави...

    Нема ту Новакове грешке, Новакову грешку виде само они као ти који Новака сматрају за божанство, па мисле да је он свевидећи и бољезнајући од влада пет земаља. Новак Ђоковић је покушао да направи нешто по њему лепо (по мени сељана за ретарде) у складу са важећим прописима. А то што лупета, па људи лупетају, то је нормално, него ви што мислите да је Бог мислите да не сме да лупета
    (Рекреативац, 14. jul 2020 09:40)

    # Link komentara

  2. @BLuka ,Federerova greška je mala maca u odnosu na ono što je Novak uradio. Novakovi navijači međutim nemaju hrabrosti da to priznaju,jer je za njih Novak božanstvo kojem se klanjaju do zemlje bez obzira kakve budaleštine napravio ,ili izjavio.
    (jasno k'o dan, 12. jul 2020 16:01)
    Ja sam NoleBot, strastveni NoleBot ali nemam problem sa kritikom Novaka međutim kada se uzme činjenica da je Fedex najveći brend u tenosu svih vremena i da će to ostati još dugo te da mnogi njega smatraju najvećim teniserom svih vremena onda morate biti svjesni da svaki njegov potupak ima uticaja na dešavanj i da on samom pojavom profilira mišljenje u ljudi.
    Nepostoji opravdanje ni za jednog ni za drugog jer utiču na ljude,kao vrhunski igrači i vrhunski primjeri rada i uspjeha imaju obavezu da se ponašaju odgovorno.
    (BLuka, 12. jul 2020 21:35)

    # Link komentara

  3. "Čak iako ljudi ne veruju, Kirjos je uvek bio za primer. Oduvek je promovisao zabavan životni stil i ja ga za to ne krivim. Poslednjih nedelja rekao je vrlo skladne stvari i mislim da je u pravu u situaciji sa Zverevom, Timom i drugim pitanjima", rekao je Vilander.
    Zabavan zivot?Vredjanje drugih ljudi,ponizavanje rivala je zabavno?
    Ajde da krenemo od pocetka..
    1.Reko Vavrinki ono za Donu Vekic ne razmisljajuci kako ce ona da se oseca i njena porodica povodom toga
    2.Dobio nervni slom i bacao stolice na mecu
    3.Dobio nervni slom i lomio rekete na putu do svlacionice
    4.Kompleksi
    5.Nekoliko puta se zalio i pisao na primer da je on uradio to sto je Nadal ili Djokovic uradio bio bi kaznjen mnogo vise,opet kompleksi
    6.Vredjanje Djokovica
    7.Gadjanje namerno Nadala na mecu
    8.Na svakom mecu svadja sa sudijom,protivnikom ili navijacem,bezmalo puta i sa svom trojicom
    I ovde nisam dodao na primer ono serviranje,jer je legitimno
    Kirjos uopste nije zabavan.Meni je bio zanimljiv kao klinac kada je dosao i prboijao se,samo je igrao interesantan tenis i bilo je zanimljivo ga gledati.Nesto kao Monfis.Dok nije poceo da lupa gluposti i da se ponasa kao kreten.
    (j, 12. jul 2020 20:05)

    # Link komentara

  4. @A Novak poč'o trenirat'?

    Pa ako je tako, onda neka se vrati kući u Monte Karlo. Dosta je sedeo u Beogradu.
    (Mile, 12. jul 2020 17:52)

    # Link komentara

  5. Pismo Novaku iz Italije: Vlada produžava vanredne mere do kraja godine, reč je o merama kao što su zabrana okupljanja, korišćenje maske i držanje bezbedne razdaljine među ljudima.

    Vanredno stanje uvedeno 31. januara biće na snazi do 31. jula, a premijer Italije Ðuzepe Konte najavio je mogućnost da bude produženo do kraja godine, o čemu će parlament odlučiti u utorak. Zaključak iz pisma Novaku - ništa od organizovanja teniskih egzibicija do kraja ove godine!
    (A Novak poč'o trenirat'?, 12. jul 2020 17:40)

    # Link komentara

  6. Ma kakav Đoković, kakvi bakrači.
    (Mile, 12. jul 2020 17:29)

    # Link komentara

  7. Baba koja se predomislja, obraz djon.
     (mirko, 12. jul 2020 16:42)

    # Link komentara

  8. Jao brate pa stvarno dosta vise smaranja i o adria turu,Novaku, Kirjosu, Vilanderu,Miri,Persi,Zivani, itd.....Sve smo ovo vec analizirali,prokomentarisali,zakljucili uzduz,popreko i dijagonalno po sto i ko zna koji put. Koga vise briga ko je i sta rekao o adria turu. Vrtite jednu te istu plocu ceo dugi dan.
    (Nemam vise snage, 12. jul 2020 16:23)

    # Link komentara

  9. @BLuka ,Federerova greška je mala maca u odnosu na ono što je Novak uradio. Novakovi navijači međutim nemaju hrabrosti da to priznaju,jer je za njih Novak božanstvo kojem se klanjaju do zemlje bez obzira kakve budaleštine napravio ,ili izjavio.
    (jasno k'o dan, 12. jul 2020 16:07)

    # Link komentara

  10. @BLuka ,Federerova greška je mala maca u odnosu na ono što je Novak uradio. Novakovi navijači međutim nemaju hrabrosti da to priznaju,jer je za njih Novak božanstvo kojem se klanjaju do zemlje bez obzira kakve budaleštine napravio ,ili izjavio.
    (jasno k'o dan, 12. jul 2020 16:01)

    # Link komentara

  11. Prvo, nije promenio mišljenje o Adria Turu niti je eksplicitno napao Đokovića već je samo nastavio po svom dobrom običaju da priča i priča. To mu je posao. Ovoga puta mu je eto Kirjos postao drag, zasviđao mu se Kirjosov primitivizam i način na koji se taj nevaspitani dečko obraća svojim daleko uspešnijim kolegama. Ali to je Vilander ljudi, on ne bi bio on kada ne bi spinovao onako kako mu se ćefne. Jedan dan je u redu ovo, drugi dan ono i sve tako nekako u nedogled. Niko njega više ne uzima za ozbiljno ma šta da priča.
    (Ivan, 12. jul 2020 15:47)

    # Link komentara

  12. Ko više uzima ozbiljno šta priča Vilander?!
    (Srećko, 12. jul 2020 15:06)

    # Link komentara

  13. Vilander nekome da deli savete i lupa pecke?
    Po meni nikad nije ni bio neki teniser vredan nečije pažnje
    Šizofrena, isfrustrirana ličnost..
    (Savo, 12. jul 2020 14:37)

    # Link komentara

  14. "Prema Vilanderu, izgleda da je došlo vreme da Kirjos deli lekcije o ponašanju...", poruka gospodinu novinaru: poštovani, svaki čovek na svetu, naravno i Kira, ima prava da kaže Novaku - nemaš prava da širiš zarazu na druge, tvoje je pravo da se zaraziš sam, ali onda nema turnira, nema publike, nema bahatog treniranja na Dorćolu posle 14 dana, budi u svom karantinu (vili u Monaku), jer je zaraza veća nego što je bila u aprilu.
    (Petar, 12. jul 2020 14:35)

    # Link komentara

  15. Kada osvojis koliko i Zil Simon, tvoja rec ce imati tezinu! Je li jasno?
    (Jumko, 12. jul 2020 14:00) ahahahahahha, kralju!
    (Goran Loznica, 12. jul 2020 14:32)

    # Link komentara

  16. @Miloš_NS
    Dakle zlobno je reci istinu a super je padati na uberpatetiku i braniti lika koji ugrozi moje i tvoje zdravlje svojom neozbiljnoscu samo zato sto je bogat i popularan,ma sjajno
    (jatabare, 12. jul 2020 14:31)

    # Link komentara

  17. On nikad nije upravu ni oko cega, to makar ti treba da znas.
    (Andrej, 12. jul 2020 12:27)

    Znam, a znam i zašto: zato što nije Srbin i pravoslavac.
    (Potomak cara Dušana, 12. jul 2020 14:29)

    # Link komentara

  18. ...i ne zaboraviti da je Adrija organizovana po svim dopuštenim pravilima.
    (BLuka, 12. jul 2020 13:22)

    Ko je "dopustio pravila"? Vlada Srbije, tačnije predsednik svega i svačega, Krizni štab je bio samo maskota, u vreme pandemije Novaku je "dopušteno" da pravi turnir, i da se igra fudbal, sve zbog izbora. Kako možeš da braniš nešto što je nakazno? Ti i dalje ne vidiš da je Srbija u teškom stanju, posebno Beograd, da se bolesni šalju u druge gradove jer u Beogradu ne postoji nijedno slobodno mesto u bolnicama? Pustite Novaka da sam kaže nešto, a ne da ćuti (šuti), a nolobotovi da kokodaću. Kad i gde je pala ideja da se ovaj turnir igra? Upravo u vreme dok je Novak bio u karantinu u Marbelji. Voleo bih da saznamo ko je Novaka u sve ovo upetljao.
    (Tata, mama i predsednik, 12. jul 2020 14:25)

    # Link komentara

  19. Ovaj čovek definitivno nije čist u glavi. Jedan dan priča jedno, drugi dan drugo.
     (panter pudlica, 12. jul 2020 14:17)

    # Link komentara

  20. Dr Srđan iz Kriznog štaba o vanrednim merama: On je kazao da u ovom trenutku ni to nije isključeno, jer se radi o borbi za opstanak.On je kazao da u ovom trenutku ni to nije isključeno, jer se radi o borbi za opstanak. Ja bih dodao: Oni što podržavaju masovna okupljanja (derbi, teniski turnir, glasanje), neka shvate da nije vreme da se slavi najveći Srbin svih vremena (Tesla je iza njega) nego da je počela borba za opstanak. Nabavite maske, rukavice, alkohol, ako budemo pametni virus će nestati. Javiće se, nažalost, u jesen, ali nećemo ići na Novakove egzibicije. Neka ide sam.




    Kaže da niko nije očekivao ovakvo razbuktavanje epidemije koronavirusa.
    (Radovan, 12. jul 2020 14:13)

    # Link komentara

  21. Još ima Srba koji brane Njoku? Neverovatno!
     (ekme, 12. jul 2020 14:10)

    # Link komentara

  22. Bravo Vilander, bravo Kirgios! Uvek u centar njih dvojica.
     (lule, 12. jul 2020 14:07)

    # Link komentara

  23. Kada osvojis koliko i Zil Simon, tvoja rec ce imati tezinu! Je li jasno?
     (Jumko, 12. jul 2020 14:00)

    # Link komentara

  24. Ma ovaj prevrtljivko je gori od Kiriosa!!! Zasto? Pa zato sto kirijos ima dosledan stav o svemu - pa valjalo to ili ne. Ovaj scamusljivko se okrece kako vetar duva od + do - ...…..
    (O RUCK, 12. jul 2020 13:44)

    # Link komentara

  25. Pa normalno da je Kirgios u pravu.
    (Muamer, 12. jul 2020 13:40)

    # Link komentara

  26. Ma sta zna Mats? Da zna nesto on bi otisao u nocni klub, skinuo se do pola i mahao majocom. A mi bi ga ovde branili od svetske zavere. Ovako ga vredjamo i omalovazavamo zato sto brani Nika koji govori istinu.
     (Kiza, 12. jul 2020 13:34)

    # Link komentara

  27. Naravno da je u oravu kada kritikuje nedisciplinu i suvišan kontakt međutim nije u pravu jer je to podigao na izuzetno nekulturan nivo, podigao je na nivo ličnog animuziteta prema Novaku.
    Zašto se ne javlja zbog Fedeksove nediscipline, zašto ne kritikuje druge turnire...i ne zaboraviti da je Adrija organizovana po svim dopuštenim pravilima.
    (BLuka, 12. jul 2020 13:22)

    # Link komentara

  28. Mile kontraš...
    (Realni, 12. jul 2020 13:12)

    # Link komentara

  29. Vilander igrao profi tenis 15 godina i sve to sto je osvojio, Novak je osvojio za godinu i po dana do dve.
    Mislim na trofeje, ne na novac, koji je u Vilanderovo vreme bio mnogo manji.
    (got, 12. jul 2020 13:11)

    # Link komentara

  30. Mats dobio poziv...
    (H2H, 12. jul 2020 13:07)

    # Link komentara

  31. @Mile

    A koja je poenta vašeg neshvatljivo zlobnog komentara?
    (Miloš_NS, 12. jul 2020 13:06)

    # Link komentara

  32. Trpajte nadri lekara i nadri naucnika Nola viteza od Monaka, čuvenog kliconošu!
     (Šone, 12. jul 2020 12:56)

    # Link komentara

  33. Gospodine Vilander ne dirajte tatinog i maminog junaka. Ako vam ispričaju tužnu pricu o palacinkarnici na Kopu gotovi ste i vi i Kirjos.
     (Mile, 12. jul 2020 12:53)

    # Link komentara

  34. Bravo Mats, legendo tenisa!
     (Jumko, 12. jul 2020 12:39)

    # Link komentara

  35. Ziva istina.Hajde sto je u pravu i ne pokusava da se dopadne svima nego i lupa Nola gde stigne
    (Goran Loznica, 12. jul 2020 12:31)

    # Link komentara

  36. Bravo Mats! Kirjos je sve objasnio kliconošama.
     (Romanist, 12. jul 2020 12:31)

    # Link komentara

  37. Svedjani imaju komentar na sve.Izgleda da se uzeleli Rusa opet.Komentrise sve od polike do sporta.Umesto da se ugledaju na Fince i cute,oni cackaju mecku.Posle ce djavo da im bude kriv.
    (PAOK, 12. jul 2020 12:30)

    # Link komentara

  38. Znaci svaki teniser koji sedi kod kuce je u pravu?!

    Vrlo zanimljivo. Kako moze da bude odgovoran neko ko nista ne radi za nesto.

    Valjda se gleda kada radi nesto da li je odgovoran ili ne... a vokabular i ponasanje ovog sarlatana dok je na terenu je lekcija za decu kako ne treba.
    (GM, 12. jul 2020 12:28)

    # Link komentara

  39. On nikad nije upravu ni oko cega, to makar ti treba da znas.
     (Andrej, 12. jul 2020 12:27)

    # Link komentara