1. Fener je prosle godine doveo "superstarove" De Kola i Derika Wilijamsa i nista nisu uradili. Ostali su im i De Kolo i Veseli, verovatno i Slukas. Doveli su izuzetno zahvalna 2 igraca Ulanovasa i Bartela. Bartel ce im biti ono sto im je bio i Meli. Odlican potez Kokoskova. Kalina je, po meni, bolji igrac od Ulanovasa i mora da im ostane. Napravice tim za F4, e sad, dal ce otici pitanje je. Efes, Barsa, CSKA su izuzetno jaki, Real I Fener ce da se bore za to 4. mesto po meni.
    (Milos, 10. jul 2020 09:24)

    # Link komentara

  2. Imace interesantniji tim nego prosle godine, veseli, hamilton za atrakciju, spolja slukas, nando ako se vrati staroj formi. Opasna ekipica u najavi.
    (mile, 9. jul 2020 23:00)

    Biće nam veliko zadovoljstvo da deremo takvu ekipicu sa sve selektorom na čelu!
    (Goran, 10. jul 2020 08:30)

    # Link komentara

  3. fener je doveo bartela iz bayerna, ulanovasa iz zalgirisa, pjera iz sasarija i hamiltona iz darusafake, jedan Cska milutinova iz olimpijakosa i sengeliju iz baskonije, cini mi se da se sa ova dva igraca vise pojacao Cska, pa cak iz zveda sa Loydom, Noko, voldem i Holom.
     (miki, 10. jul 2020 08:10)

    # Link komentara

  4. Danilo Bartel igrao odlično u Bajernu dva navrata i Frankfurt Skajlarnesi posebno u Evrokup i Evroligu sa Minhenom klubu.

    Inače ukoliko je tačno da ga Fener angažovao biće odlično pojačanje.
    (Poštovalac igre, 10. jul 2020 00:04)

    # Link komentara

  5. Bartel je strašan igrač. Dobar i na niskom postu i na sutu, licem prema kosu. Nije egoista, ume da igra za tim i uz to je borben i u odbrani i u skoku na oba kraja terena. Da ja biram, igrao bi uvek makar za tim moje ulice :)
    (Trener iz Minhena, 9. jul 2020 23:55)

    # Link komentara

  6. @mile
    Slazem se sa vama, imace raznovrsniji tim. Nisam siguran da Spanulis ostaje, verovatno ce u Real jer Kampaco ide u Nba. Feneru mogu biti problem godine Veselog koji je posle odlaska prvo Judoa pa posle Melija imao dosta problema prosle sezone posle povrede.
     (Demar Derozan, 9. jul 2020 23:19)

    # Link komentara

  7. Imace interesantniji tim nego prosle godine, veseli, hamilton za atrakciju, spolja slukas, nando ako se vrati staroj formi. Opasna ekipica u najavi.
     (mile, 9. jul 2020 23:00)

    # Link komentara

  8. Mnogi ce reci sta ce Igor sa Bartelom,Ulanovasom,Pjerom i pojacanjima ne zvucnih imena,ali budite sigurni da ovaj covek zna sta radi !!!
    Ok,ima manji budzet nego sto je godinama imao Zeljko,covek je verovatno u tome i video najveci izazov !
    Samo napred Igore!
     (Jelen, 9. jul 2020 22:57)

    # Link komentara