1. @cole a gdje ti je Jorgos Printezis, doktor na poziciji 4. Bedaček
    (mučki, 8. jul 2020 18:10)

    # Link komentara

  2. Do sada najvece iznenadjenje kosarkase transfer pijace u Evropi. Valensija upecala definitivno najbolju cetvorku Evrolige, kada dovedete ovakvog igraca tu se ne staje, bice jos barem jedan vrhunski igrac do pocetka u Valensiji.
    (Godric Gryffindor, 08. jul 2020 13:13)

    Vilijams nije ni medju tri najbolje cetvorke EL, mirotic rendolf i sengelija su bolji

    On ima samo ime zbog toga sto je bio drugi pik ali daleko od najbolje cetvorke evrolige
     (cole, 8. jul 2020 14:00)

    # Link komentara

  3. Za sve koji se pitaju u vezi novca kojim raspolaže Valensija. Radi se o klubu koji je pod patronatom jednog od bogatijih ljudi u Španiji - Huan Roig. On je vlasnik velikog malotrgovačkog lanca "Merkadona" i veliki je dobrotvor. Ulaže novac u pomoć preduzimačima (finansira jedan od vodećih startup inkubatora u Mediteranu), u celokupan španski, a naročito sport u Valensiji. Praktično, on je taj koji pokriva manjak KK, tako što izvadi iz džepa i pokrije troškove (prošle godine (ili sezone) je to uradio sa 11 miliona). Takodje, finansijer je celokupne njihove infrastrukture, a kažu da su to najbolje košarkaške instalacije u Evropi (zato je sada tamo i odigran kraj ACB lige). Podržava i španke Olimpijce, a neke moje informacije govore da je i vrlo korektan poslodavac (kada pričamo o tim supermarketima).
    Valensija planira uskoro gradnju nove arene, grad će dati zemlju, a gazda (to je gazda, a ne onaj sa excel tabelama) će fnnsirati izgradnju (spominju se cifre do 200 miliona za celokupan projekat). Zbog toga, verujem da će u narednom preseku, jedna A licenca ići u njegove, tj ruke Valensije.
    Neko je spomenuo i lepotu Valensije i mogućnost da bi igrači tamo trebalo da idu i za manje pare. Grad je zaista fenomenalan, ali verujem da je samo pitanje za gazdu da li ce želeti i da izdvoje najveći novac (ili bar da budu medju 4-5 najvećih budžeta) neke od narednih godina.
    Da završim, verovatno ste videli i da oni ne nose komercijalnog sponzora na dresovima...
    (Kjus, 8. jul 2020 13:19)

    # Link komentara

  4. Odakle Valensiji tolike pare? Ovo je najbolji igrač trenutno u Evropi. Jedino mu konkuriše Will Clayburn iz CSKA ako se dobro oporavi od povrede kolena.
    (City Slicker, 8. jul 2020 12:36)

    On je igrac koji je toliko nezainteresovan i neborben da je to neverovatno. Najveca rupa u odbrani u feneru ove sezone
    (Onokao.., 8. jul 2020 13:15)

    # Link komentara

  5. Do sada najvece iznenadjenje kosarkase transfer pijace u Evropi. Valensija upecala definitivno najbolju cetvorku Evrolige, kada dovedete ovakvog igraca tu se ne staje, bice jos barem jedan vrhunski igrac do pocetka u Valensiji.
     (Godric Gryffindor, 8. jul 2020 13:13)

    # Link komentara

  6. Micko,
    potpuno si u pravu. Bio prošle godine, grad je neopisiv. Video Mestalju - nije baš kao Kamp Nou, ali je šmekerica, pravi fudbalski hram. Uopšte, cela Španija je rajska.
    Pozdrav
    (biće bolje, neko viče, 8. jul 2020 13:06)

    # Link komentara

  7. @City Slicker... A sta je sa onim majstorom iz Efesa...
     (g.m., 8. jul 2020 13:01)

    # Link komentara

  8. Odakle Valensiji tolike pare? Ovo je najbolji igrač trenutno u Evropi. Jedino mu konkuriše Will Clayburn iz CSKA ako se dobro oporavi od povrede kolena.
     (City Slicker, 8. jul 2020 12:36)

    # Link komentara

  9. Au brate. Ova Valensija ozbiljnu pricu pravi, mozda izgubise Lojda, ali nadoknadjuju zesce. Ovaj covek je ubica totalni, tek ce tamo da eksplodira, videcete.
    (Sabre, 8. jul 2020 12:34)

    # Link komentara

  10. Ej da sam kosarkas.. Igrao bih za taj klub u pola cene, koliko je to lep grad, bar na slikama.. Prve pare zaradim i idem da ga vidim.
     (micko, 8. jul 2020 12:34)

    # Link komentara