1. Zlatane, legendo naša!
    (adriano_galliani, 8. jul 2020 11:38)

    # Link komentara

  2. Ibra ubedljivo najpodcenjeniji igrac u istoriji sveta. Covek je bog, bukvalno sve fudbalsko ima sem igranja odbrane, sto i nije posao jednog centarfora. Pritom pozitivno je lud i utice na moral saigraca i zna da ih 'digne' ko niko. Covek je bukvalno jedan od najboljih all round napadaca svih vremena a i dalje ga ljudi podcenjuju jer kao, sta, nije dao ni priblizno golova ko Mesi ili Ronaldo? Bla. Imati takvu tehniku na tolikog grmalja od coveka + biti tolike godine u kontinuitetu vrhunski igrac.. sta reci?
    (Sabre, 8. jul 2020 11:08)

    # Link komentara

  3. Najlakse je sedeti kuci i kritikovati drugog. Zlatan je unikat u svakom pogledu. Respect
    (Saša Stevanović, 8. jul 2020 09:33)

    # Link komentara

  4. LIČNOST.
    A veliki fudbaler, sigurno...
    Po nekim potezima u karijeri - jedan od najvećih !
    (Chana, 8. jul 2020 09:03)

    # Link komentara

  5. Све изјаве су му надобудне и препотентне, да људи са запада падају у транс, а лично мислим да је тотално охлађен у приватном животу.
    (Милош, 8. jul 2020 08:59)

    # Link komentara

  6. Zlatan Ibrahimović je, po meni, najbolji igrač na svetu. Neko bi rekao da preterujem, ali ću pokušati da opravdam svoju tvrdnju. Svi dosadašnji, zabeleženi u istoriji svetskog fudbala, najbolji igrači sveta i Evrope, počev od Pelea pa do Mesija, su bili niski, brzi, spretni sa loptom i bez nje.
    E sad, uzmite sve ove odlike i dodajte u Ibru koji je visok oko 192cm. Pored takve konstitucije, da vas samo podsetim kada je bio u najboljoj formi i pružao najbolje partije, on je bio izuzetno spretan, okretan, brz, snažan, sa jakim i preciznim šutom, remplovanje sa njim bi bilo kao da se zalećete u betonski zid, da ne pričam o skok igri, pregledu same igre. Šta ga je sputavalo? Karakter i ništa drugo. Ali je i pored toga on i dalje, u ovim godinama, među prvih deset. Unosi sigurnost svom timu i diže moral. To se desilo bezbroj puta, kao i sinoć protiv Juventusa. Kada sam spomenuo njegov karakter, mislio sam, pre svega, na to da se često sukobljavao sa trenerima i saigračima, ali kada izađe na teren njegov karakter dolazi do izražaja i dovodi ga među legende svetskog fudbala.
    (Bg Dex 1970, 8. jul 2020 08:58)

    # Link komentara

  7. Ma sest Skudeta bi uzeli hehe
    (gremlin, 8. jul 2020 08:12)

    # Link komentara