1. Red Bull ceo vikend kme, kme, kme...
    Red Bull na kraju vikenda 0 bodova...
    Karma...
    Ha, ha, ha, he, he, he, hi, hi, hi...
    (The Wolf, 7. jul 2020 17:25)

    # Link komentara

  2. Naslov teksta je trebao da bude ,, Hamilton bio brutalan za Red Bull". Albon je bio na crvenim gumama a mercedesi na belim. Ali ova mazga Hamilton, jedna egoističaka, pokvarena, podmukla strvina je rešio da upropasti trku jednom junoši i da pokvari slavlje za 69 miliona tajlanđana. Zamislite kakvo bi to slavlje bilo za dvadesetu najnaseljeniju zemlju sveta, kako bi se slavilo u Bangkoku od deset milki stanovnika. Ali potez jednog zla u ljudskom obliku, jedne bitange i hulje je to uništio. Ovaj Hamilton je najveće zlo u sportu ikada, ne u F1 nego uopšte u sportu.
    (Darko, 07. jul 2020 12:32)
    Hamilton je kao prvo veliki šampion,a da li si ti Darko šampion?Svako ima pravo da komentariše,ali nema pravo da vređa.Pratim F1 od osamdesetih godina,bilo je mnogo boljih vozača nego danas,bilo je i velikih rivala,i svakom je bio cilj da bude prvi.Pa jedan veliki Sena se znao direktno zakucati u isto tako velikog Prosta,a bili su u istom timu.Veliki šampioni žele prvo mesto i baš ih briga da li će neko na Tajlandu ,ili bilo gde drugde na svetu neko biti tužan zbog toga.
    (Igor, 7. jul 2020 16:56)

    # Link komentara

  3. Naslov teksta je trebao da bude ,, Hamilton bio brutalan za Red Bull". Albon je bio na crvenim gumama a mercedesi na belim. Ali ova mazga Hamilton, jedna egoističaka, pokvarena, podmukla strvina je rešio da upropasti trku jednom junoši i da pokvari slavlje za 69 miliona tajlanđana. Zamislite kakvo bi to slavlje bilo za dvadesetu najnaseljeniju zemlju sveta, kako bi se slavilo u Bangkoku od deset milki stanovnika. Ali potez jednog zla u ljudskom obliku, jedne bitange i hulje je to uništio. Ovaj Hamilton je najveće zlo u sportu ikada, ne u F1 nego uopšte u sportu.
    (Darko, 7. jul 2020 12:32)

    # Link komentara

  4. Hamiltonovi svedoci brane svog idola i životom ako treba. Teška sekta.
    (Kibe, 7. jul 2020 11:30)

    # Link komentara

  5. Za sve one koji nisu gledali trku, a neki sto pisu o trci takodje su bili odsutni, Albon je Hamiltina vec obisao kada ga je ovaj iz nemoci udario. O Botasu ne bi ni trosio reci.
    (Jovan, 7. jul 2020 11:02)

    # Link komentara

  6. @Anfiled mi nismo gledali istu trku. Kakve ti nebuloze pricas...
    (pustinjak, 7. jul 2020 10:56)

    # Link komentara

  7. Albon bi pobedio na ovoj trci 5 krugova pre kraja isto kao što bi Partizan osvojio Evroligu, Evrokup, ABA ligu i NBA prošle sezone, nego ih zakinuli.
    Hamiltona bi možda i samo možda obišao, Botasu bi mogao da gleda u rep.
    (Anfield, 7. jul 2020 10:40)

    # Link komentara