1. Kasno.. Vec su.. Sampioni
    (Milos, 3. jul 2020 18:00)

    # Link komentara

  2. (walkman, 2. jul 2020 23:56)

    Pa čekaj bre, gde mogu porazi od 1:3 i 0:4 da imaju istu težinu???? Ne znam koliki si ti bio te 2000/01 ali u ovoj 2019/20 sezoni si na nivou dvogodišnjaka!!! Kada izgubiš sa 1:3 to znači da si postigao jedan gol u tom porazu i da si zbog te činjenice i pokazao neku igru uprkos porazu koji je od dva gola razlike ali kada te neko RAZBIJE sa OGROMNIH i velikih 4:0 to je jednostavno njegova demonstracija sile i tvoje nemoći! Razlika između ta dva poraza je OGROOOOMNA prikane moj dragi! :-)))))
    (Oposum, divna životinjica, 3. jul 2020 00:53)

    prikane, dovoljno sam godina imao da pamtim razliku izmedju ovog Sitija i tadasnjeg, bliskog zoni ispadanja, Totenhema. nisam bas siguran ko je ovde na nivou dvogodisnjaka.
    (walkman, 3. jul 2020 17:43)

    # Link komentara

  3. Ponizenje je pisati gluposti u komentarima, a ne bilo sta vezano za Liverpul i Siti.
    Nije ponizenje primiti koliko god golova od prilicno mocnog tima koji ima mozda i najboljeg igraca sveta u svojim redovima, pogotovo ne kad su vec osvojili ligu. Ne moze biti ponizenje ni ne osvojiti ligu protiv najjaceg tima u Evropi (pomalo nesrecan poraz od Atletika, ali igrali su 2 finala pre toga, jedno dobili), pogotovo ako si tu istu ligu osvojio prosle dve godine za redom sa dva najbolja rezultata u istoriji. Pogotovo ne moze biti ponizenje igrati punom snagom protiv sampiona, pa naravno da nece da ih puste. I na kraju, Sitijevi rezultati nisu spektakularni, ali nisu ni losi- polufinale i 3 cetvrtfinala u poslednje 3 sezone, identicno kao Barselona, slicno kao Juventus, losije samo od Liverpula i Reala, pa ako je ponizenje biti treca najkonstantnija ekipa u Evropi, eto ponizavaju se tamo, ali kod kuce zato vladaju.
    (jsx, 3. jul 2020 15:48)

    # Link komentara

  4. @Beba Kraba
    U Evropi Zvezda ne da ne igra nista narocito, nego za nase standarde spektakularno. Sedam bodova u 2 sezone, pobeda nad sampionom Evrope i izrazito jakim (opet za nase uslove) Salcburgom. Daleko bolje id Partizanovih najboljih sezona, a kamoli ove dve kad ih je unistio Besiktas koji je kasnije bio poslednji u grupi LE.
    (jsx, 3. jul 2020 15:38)

    # Link komentara

  5. Kao nedostatak motivacije šatro i slični izgovori u profesionalnom fudbalu ne postoje,pogotovo ne na ovom nivou. Pa zamislite da je jedan Ferguson nakon formalnog osvajanja titule dozvolio da ga tipa Arsenal presliša sa ovim rezultatom. Nemoguće. Tešite se navijači LiVARpula
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zemun, 2. jul 2020 23:18)

    Ferguson je od Sitija puko 6-1, a nije mu to jedini takav poraz dok je vodio šampionski Junajted. Bolje je da ćutiš nego da se blamiraš neznanjem.
    (Futre, 3. jul 2020 12:09)

    # Link komentara

  6. Di je Vazura da im kaze: Mama, ako ih nije sramota...??!
    (ProkopijeElGrande, 3. jul 2020 12:06)

    # Link komentara

  7. Bravo Građani hehehehehe demonstracija sile! Jednostavno Građani su tim sa najboljom tehnikom na svetu, ova njihova partija večeras je to potvrdila!
    (Oposum, divna životinjica, 3. jul 2020 01:02)

    Demonstracija sile u revijalnim utakmicama pred praznim tribinama, al' zato ih Monako, Klop i Totenhem rutinski izbacuju iz LŠ. Ljudi su sedam kola pre kraja obezbedili titulu i ti pričaš o demonstraciji sile?
    I slepcu je bilo jasno posle desetak minuta da Liverpul igra jači trening bez ozbiljnih duela, presinga i klizećih startova. Moraš da razlikuješ Sony play station od ozbiljnog takmičenja. Ili sad, možda, živimo u vreme kada je to isto?
    (Futre, 3. jul 2020 12:02)

    # Link komentara

  8. bla, bla, bla... može jer je najzad obezbedio titulu šampiona Premijer lige posle ogromnih oko 3 decenija i to je tačno, ali jednostavno nema opravdanja za ovu njihovu katastrofu večeras. Ovo je bilo odučivanje od fudbala zaista, Siti je pokazao veliku tehniku, demolirao Redse sa 4:0 a mogao je još toliko golova da postigne i time potvrdio da je, po meni, bolji tim od njih.
    (Ivan Veljković, 2. jul 2020 23:52)

    iskuliraj, niko se nije posebno potresao zbog ovog poraza. neko je ovde izvadio podatak da je njukasl oprao junajted 5:0 krajem 1990ih u sezoni kada su bili prvaci. ni toga se ne secam, ali cu celog zivota jako dobro pamtiti sve fergusonove titule. jedina stvar koja je bitna je ta da je liverpul sampion u sezoni 2019/20, i osim cinjenice da je titulu osvojio u rekordno kratkom periodu, apsolutno nista vise iz ove sezone nece ostati upamceno za par godina!
    sto se mene licno tice, poraz je cak i dobrodosao (mada ne bas tako ubedljiv), jer su u FSG konacno mogli da se uvere da postoji jedno mesto u ovih prvih 11 koje mora da se pojaca, a to je mesto drugog stopera uz van dajka, jer dzo gomez moze najvise da bude dobra zamena i nista vise od toga. ukoliko prevazidju svoje tripove, mozda se ipak isprse u prelaznom roku za nekog vrhunskog stopera. ja bih licno i pored svega sto je bilo, voleo da ponovo vidim kutinja na pozajmici za sledecu sezonu, mada to nije mnogo realno.
    (andreas kisser, 3. jul 2020 11:16)

    # Link komentara

  9. U revijalnoj utakmici svetlo plavi su pobedili crvene, rezultatom koji svakako ni blizu ne pokazuje pravi odnos snaga. Svetlo plavi su večeras bili bolji tim, no objašnjenje za to je lako naći: naime, crveni su ih tokom prethodnog dela prvenstva ostavili toliko iza sebe na tabeli, da se ni sad još uvek ne vide od 20 bodova razlike. Crveni su tokom aktivne sezone poharali Englesku kako
    niko nikad to nije učinio za poslednjih 30 godina, razvaljivali su svetlo plave kad je to bilo važno, pa večeras pustili da se i svetlo plavi malo poigraju lopte. Crveni su, ukratko, mogli da slave, mada su neuporedivo skromniji, a svetlo plavi, iako bolesno bogatiji, morali su da trče da bi ostali i na drugom mestu.Svako se ponašao prema dosadašnjem prinosu, odnosno crvenima se MOGLO. Toliko sa utakmice koja nije imala nikakav takmičarski karakter, uprkos sramotnim izjavama trenera svetlo plavih. Laku noć i prijatno.
    (Redovni profesor, 3. jul 2020 08:44)

    # Link komentara

  10. Siti, seljački klub.
    (psycho, 3. jul 2020 08:34)

    # Link komentara

  11. Po grobarskoj logici City sampion ... kako Rambo kaže “Mirko pazi mozak“
    (Brane, 3. jul 2020 08:28)

    # Link komentara

  12. Ovi komentari "nije im trebalo", to je krenulo nekih 90-tih, a na značaju je dobilo poslednjih 10 god. E, tako je krenuo krah igre zvane fudbal.
    Šta ti nije trebalo? Kao da ja dođem na posao, prodaj robu...a pa dovoljno sam prodao, neću da radim?? Pa to možda i može u mojoj glavi, ali gazda bi me satro'. Tako i ovi, plaćeni milijarde da jure za okruglim kožnim predmetom po travi, ali nije im trebalo da jure pa eto, ni manje ni više prime 5 komada? Sramota odnosa prema svojim obavezama, poslu i radu. I to je "normalno". Nažalost, u takvu planetu smo se pretvorili.
    (Ajmo malo realno, 3. jul 2020 08:18)

    # Link komentara

  13. Ma Lovren je i za ovo kriv
    (Burgos, 3. jul 2020 08:13)

    # Link komentara

  14. Opustili se malo, sta odmah dizete frku!
    (beograd_moskva, 3. jul 2020 08:09)

    # Link komentara

  15. Po profinoj logici,"neka uzmu titulu ako ih nije sramota"...
    (Brzi gonzales, 3. jul 2020 08:02)

    # Link komentara

  16. Gledam ove engleze i njihovo koriscenje Vara,koliko oni nisu normalni,danas ponistavaju gol Totenhemu jer igrac Sefilda napucava igraca Totenhema u lezecem polozaju sa manje od pola metra vise u rame i ledja gde covek niti vidi loptu niti na bilo koji nacin stoji u neprirodnom polozaju i lopta se odbije Kejnu covek da gol i oni gledaju Var i poniste gol i time su direktno uticali na rezultat celog meca! Sitiju za 5:0 isto sviraju nebuloznu ruku gde ga igrac Liverpula obara i on pada na zemlju i lopta mu kaci ruku i niti menja pravac lopti ni nista i umesto u krajnjem slucaju faula za City ili logicno u ovom slucaju pustanje prednosti sudija ponistava gol. E sad setimo se u prvom delu sezone kakve dve ruke za dva penala sudije nisu svirale Liverpulu u direltnom duelu sa Sitijem,pa ovo ako su bile ruke,ono su bile 10x vise i cisti penali kao suze! Jednom reciju englesle sudije su tragicne i smesne blago receno i bulvalno su unistile fudbal ove sezone!
    (Dacha, 3. jul 2020 08:00)

    # Link komentara

  17. Šampioni su šampioni i kraj...Da im je trebalo bilo bi ludilo,ovako ostaje žal što crveni nisu odigrali kako znaju i umeju!
    (Žile, 3. jul 2020 07:59)

    # Link komentara

  18. I Engleska premijer pingpong liga...Titula da se dodeli Sitiju jer su pobedom u kupu razoblicili ligu i pokazali da je Liverpulu namestena titula...Ovo pisem za jednog mog druga iz Loznice...
    (Dejan CZ, 3. jul 2020 07:49)

    # Link komentara

  19. Neki Liverpul uzme titulu ako ga nije sramota!
    (spiker, 02. jul 2020 21:51)

    Porediš babe i žabe. Zna se odlično zašto se govori o derbiju u našoj ligi i kupu. Zvezda nema otpor protiv drugih timova. Faktički igra samo evropske utakmice i derbije, a tu slabo šta pokaže. Protiv Partizana ne mogu pošteno na gol da šutnu već par godina.
    Premier Liga je druga priča. Tu se kolju svako kolo, igraju na krv i nož, pa kom obojci kom opanci. Sigurno i tamo po neki meč nameštaju zbog kladionica i sl., ali naša liga je potpuno fiksirana.
    (Beba Krabi, 3. jul 2020 07:37)

    # Link komentara

  20. @Dovidjence
    Pa tamo je i Lester uzeo titulu. Sto ne bi i Liverrpul? Ti ga predstavi kao da su svetsko prvenstvo osvojili.
    (4k4.Dex, 3. jul 2020 07:24)

    # Link komentara

  21. Ovi momci su uradili ono o čemu grad Liverpul sanja već tri decenije,ono što je nekim sjajnim generacijama ili bilo nadomak ruke ili izmicalo u poslednjim momentima na neki uvrnuti način. Uzeli titulu sa 20 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca,igrali se fudbala u svakoj od odigranih utakmica,pa čak i u onom porazu od Votforda i naplatili ceo dug za predhodnih 30 godina.

    Ne pet. Deset da su dobili od Sitija,ništa ne može da umanji podvig koji su oni napravili ove sezone. NIŠTA.
    (Doviđenjce, 3. jul 2020 06:56)

    # Link komentara

  22. kako se igraci grle i ne postuju fizicku distancu posle golova, a niko iz britanije ili drugih zabrinutih strana da to napadne kao djokovica i njegove drugare tenisere. gde je sad briga za sigurnost i zdravlje?
    (sasa, 3. jul 2020 06:46)

    # Link komentara

  23. @ A vidi ovih bednika sto likuju,a Liverpul uzeo lagano titulu. 20 bodova sve isamarao sad igraju kako hoce. Je l vi pratite fudbal od juce,pa sad odjednom sramota da LFC uzme.. Nemate pojma ! YNWA
    (Pljuvac svih stilova, 02. jul 2020 23:10)
    Ako se priča o sramoti, klub renomea jednog Liverpula uzima prvu titulu nakon 30 godina...
    (Red, 3. jul 2020 06:39)

    # Link komentara

  24. Najjaci komentari nije im trebalo pa nisu igrali. Pa sine ako ti nije trebalo sto nisi izgubio samo 1-0 nego popijes 5 komada. Sramota.
    (bla, 3. jul 2020 06:27)

    # Link komentara

  25. Moćni Siti demolirao Liverpul sa velikih 4:0 i potvrdio da je bolji tim, uprkos pregolemoj razlici u bodovima koja je sticaj čudnih okolnosti tipa 4-5 teških kikseva Građana i preko 10 pobeda Liverpula u dubokim sudijskim nadoknadama vremena. Znači razlika u bodovima je nerealno velika a Siti je najbolji tim Engleske i pored gubitka titule ove sezone. Sledeće sezone Siti ide opet preko 100 bodova u inat Liverpulu i svima ostalima hehehehe!
    (Učitelj internet teletabisa, 3. jul 2020 01:00)
    "Samo" 4-5 teskih kikseva Sitija , i to je malo , na ogromnu pobedu od sinoc protiv ekipe kojoj je motiv bio ravan Alisinovog broju na dresu
    (King, 3. jul 2020 06:01)

    # Link komentara

  26. dok nisu dosli Arapi u City ovi naši za taj klib čuli nisu,danas veci navijači od engleza

    da se razumemo, ne volim Liverpul xD
    ali volim Klopa i Dortmund
    poyy preletači $$$
    (zvek, 3. jul 2020 05:46)

    # Link komentara

  27. Kao sto rece Gvardiola, neka uzmu titulu ako ih nije sramota
    (stef, 02. jul 2020 22:03)
    Hahahaha Ovo kao da Partizan kaže Zvezdi posle derbija ...
    (Texas navija za Fulham, 3. jul 2020 04:22)

    # Link komentara

  28. "Ovako neutralno kao navijac Celsija mogu da kazem da nijedne sekunde u poslednje dve godine nisam pomislio da je Liverpool bolji tim od Sitija."

    Zasto samo poslednje 2 godine? Od dolaska Klopa na klupu Liverpoola, pogledaj na medjusobne susrete Liverpool-a i City-ja.
    Gvardiola pobedio 2 puta!
    Sve ovo ostalo je gledao Klopu u auspuh.
    Racunajuci i Premijer ligu i Ligu sampiona.
    No, tebe to ne interesuje. Ti ipak tvrdis da je City mnogo bolji tim od Liverpoola.
    A, da, tebe ne interesuju njihovi medjusobni susreti, nego onako ... onda nista.
    Mislio sam da je najbolji pokazatelj medjusobnog odnosa dva protivnika njihov medjusobni susret.
    Ali ko sam ja da mislim pored takvih strucnjaka kao ti i tebi mnostvo slicnih.
    (Rade Kornjaca, 3. jul 2020 03:36)

    # Link komentara

  29. u dve sezone samo tri poraza zabelezili, ovaj treci od Sitija kada je vec titula osvojena, ali znaju strucnjaci Siti je bolji, sa 12 poraza u istom periodu.
    (FK Toponica UTD, 3. jul 2020 02:59)

    # Link komentara

  30. Svaka cast. Ali se samo sampioni pamte. Kao sto niko nece pamtiti Liverpul prosle sezone sa bodom manje, tako nece niko pamtiti ni City sa 4-0.
    (nikobitan, 3. jul 2020 02:42)

    # Link komentara

  31. Jedino sto sam vidio iz ove utakmice je to da je De Brujne trenutno najbolji igrac na svetu.Da je Siti zasluzio titulu uzeo bi je u prethodnih 30 i nesto kola.Dalja rasprava je sasvim suvisna.
    (Xxx, 3. jul 2020 02:23)

    # Link komentara

  32. Siti luzerska paljevina, pobednik nebitnih utakmica i odmah se mrzitelji sramote, brutalna pobeda, koske, koskice za nesrećnike... Liverpulu čestitke na zasluženoj tituli i na najboljem fudbalu koji su prikazali ove sezone.
    (Kikujiro, 3. jul 2020 02:03)

    # Link komentara

  33. Najgori porazi ekipa koje su bile sampioni te sezone u Premijer Ligi (1 poraz sa 4+ gola razlike i 1 poraz sa 3+ gola razlike):
    1996/97: Njukasl 5:0 Mancester Junajted 1996 i Sautempton 6:3 MJ 1996
    1997/98: Liverpul 4:0 Arsenal 1998 i Derbi Kaunti 3:0 A 1997
    1999/2000: Celsi 5:0 Mancester J 1999 i Njukasl 3:0 MJ 2000
    2019/20: Mancester Siti 4:0 Liverpul 2020 i Votford 3:0 L 2020
    (Podsetnik, 3. jul 2020 01:23)

    # Link komentara

  34. Kome je još do fudbala u ovako dramatičnoj situaciji u kojoj se nalazimo?
    (Leba i igara, 3. jul 2020 01:11)

    # Link komentara

  35. Fenomenalna igra Mančester Sitija koji je demolirao Liverpul sa 4:0 i time potvrdio da je bolji tim od njih! Bravo majstori!
    (Ivan, 3. jul 2020 01:04)

    # Link komentara

  36. Bravo Građani hehehehehe demonstracija sile! Jednostavno Građani su tim sa najboljom tehnikom na svetu, ova njihova partija večeras je to potvrdila!
    (Oposum, divna životinjica, 3. jul 2020 01:02)

    # Link komentara

  37. Moćni Siti demolirao Liverpul sa velikih 4:0 i potvrdio da je bolji tim, uprkos pregolemoj razlici u bodovima koja je sticaj čudnih okolnosti tipa 4-5 teških kikseva Građana i preko 10 pobeda Liverpula u dubokim sudijskim nadoknadama vremena. Znači razlika u bodovima je nerealno velika a Siti je najbolji tim Engleske i pored gubitka titule ove sezone. Sledeće sezone Siti ide opet preko 100 bodova u inat Liverpulu i svima ostalima hehehehe!
    (Učitelj internet teletabisa, 3. jul 2020 01:00)

    # Link komentara

  38. Kao nedostatak motivacije šatro i slični izgovori u profesionalnom fudbalu ne postoje,pogotovo ne na ovom nivou. Pa zamislite da je jedan Ferguson nakon formalnog osvajanja titule dozvolio da ga tipa Arsenal presliša sa ovim rezultatom. Nemoguće. Tešite se navijači LiVARpula
    (Zemun, 2. jul 2020 23:18)

    preslisao je Totenhem sa 3-1 Junajted u sezoni 2000/01, isto su ovako rano osvojili titulu, ako si bio mali onda nista.
    (walkman, 2. jul 2020 23:56)

    Pa čekaj bre, gde mogu porazi od 1:3 i 0:4 da imaju istu težinu???? Ne znam koliki si ti bio te 2000/01 ali u ovoj 2019/20 sezoni si na nivou dvogodišnjaka!!! Kada izgubiš sa 1:3 to znači da si postigao jedan gol u tom porazu i da si zbog te činjenice i pokazao neku igru uprkos porazu koji je od dva gola razlike ali kada te neko RAZBIJE sa OGROMNIH i velikih 4:0 to je jednostavno njegova demonstracija sile i tvoje nemoći! Razlika između ta dva poraza je OGROOOOMNA prikane moj dragi! :-)))))
    (Oposum, divna životinjica, 3. jul 2020 00:53)

    # Link komentara

  39. Nesto mislim da ih ne potresa ovaj poraz mnogo.. na kraju krajeva
    Siti je bio demoliran mnogo puta prethodnih godina kada je bio "dominantan" prvak. Samo prosle godine ih je taj isti Liverpul ponizio , pa opet je Siti bio prvak. Ako je ova titula od 20+ poena bila nezasluzena, sta su onda Sitijeve?
    P.S. I Partizan redovno pobedi zvezdu pa opet ne budu prvaci, ali dobro, to je opet neka druga prica kod nas ;)
    (Licemeri, 3. jul 2020 00:43)

    # Link komentara

  40. Ovako neutralno kao navijac Celsija mogu da kazem da nijedne sekunde u poslednje dve godine nisam pomislio da je Liverpool bolji tim od Sitija. Ljudi imali dve sezone sa preko 100 poena i doslo do zasicenja.
    (RW#0, 2. jul 2020 23:34)

    Gde su strasnom Sitiju rezultati u Evropi i tu su se zasitili?
    (******, 3. jul 2020 00:43)

    # Link komentara

  41. Kakve sve komentare necu procitati. Jedini tko je ponizen je mali shitty, em su glatko popusili u prvoj tekmi sezone, onda kad je bilo bitno, em je liver uzeo najraniju titulu svih vremena.
    Ponizenje je kad ostavis protivnike na 20+ bodova zaostatka, a ne ovo.
    Ovo nije cak ni pirova pobjeda.

    Raduj se sirotinjo.

    I naravno, u lp opet nista nece napraviti, a ovo im je zadnji vlak jer slijedi suspenzija, a nakon toga potop.
    Pep taman kuka da mora opet u shopping, sta dete zna sta je milijarda.
    Ne moze sladje, NE MOZE.
    (Pijani zlotvor, 3. jul 2020 00:43)

    # Link komentara

  42. Ma Liverpul je smešan, ove sezone uz ludačku sreću osvajali bodove čak i slobodno mogu reći da su im neki presudni golovi za 3 boda bili jako sporni i dosta puta VAR nije reagovao, ok, sada su šampioni, ali ovakva sreća neće ih služiti svaki put, čekaće oni opet 30 godina titulu, kao i ovu (1990-2020)...možda uzmu PL ponovo tek 2050. godine. Bili i ostali FK LUZERPUL
    (Makse, 3. jul 2020 00:25)

    # Link komentara

  43. Lako je Gvardioli kad posluša starijeg,iskusnijeg kolegu: Kod engleskih ekipa uvek su dva štopera dva buzdovana koji stoje i tu može da se prođe
    (Cane, 3. jul 2020 00:11)

    # Link komentara

  44. Ne verujem da je neko uradio spalir prvaku i mu dao 5 gola. Bravo!
    (branko, 3. jul 2020 00:00)

    # Link komentara

  45. Kao nedostatak motivacije šatro i slični izgovori u profesionalnom fudbalu ne postoje,pogotovo ne na ovom nivou. Pa zamislite da je jedan Ferguson nakon formalnog osvajanja titule dozvolio da ga tipa Arsenal presliša sa ovim rezultatom. Nemoguće. Tešite se navijači LiVARpula
    (Zemun, 2. jul 2020 23:18)

    preslisao je Totenhem sa 3-1 Junajted u sezoni 2000/01, isto su ovako rano osvojili titulu, ako si bio mali onda nista.
    (walkman, 2. jul 2020 23:56)

    # Link komentara

  46. Auh, koja brutalna demonstracija sile i moćne tehnike Mančerster Sitija zaista. Demolirali su novog šampiona Liverpula sa 4:0 i pokazali da su veoma moćan tim. Jednostavno Mančester Siti je tim sa ubedljivo najboljom tehnikom i u Premijer ligi i u Evropi i svetu, to je i večeras potvrdio. Da nije bilo nekih nepredviđenih i čudnih kikseva a i onih Liverpulovih čudesnih pobeda u zaustavnim vremenima, opet bi Građani bili šampioni i ne bi bilo nezasluženo. Neko će reći ok nije večeras Liverpul igrao onoliko koliko ume i može jer je najzad obezbedio titulu šampiona Premijer lige posle ogromnih oko 3 decenija i to je tačno, ali jednostavno nema opravdanja za ovu njihovu katastrofu večeras. Ovo je bilo odučivanje od fudbala zaista, Siti je pokazao veliku tehniku, demolirao Redse sa 4:0 a mogao je još toliko golova da postigne i time potvrdio da je, po meni, bolji tim od njih.
    (Ivan Veljković, 2. jul 2020 23:52)

    # Link komentara

  47. Zasto je ponisten cist gol za 5 - 0 ?!
    (Sandzak, 2. jul 2020 23:41)

    # Link komentara

  48. Jel pevaju navijači Sitija sad: Ne treba naaam plaćena titulaaa..😂
    (Fleg, 2. jul 2020 23:40)

    # Link komentara

  49. Jel se zna kad će ovaj komentator sa Sportkluba da prestane da opravdava i brani ovo recikliranje Liverpula
    (Zemun, 2. jul 2020 22:50)

    Pitaj Sportklub.
    (lijanko, 2. jul 2020 23:35)

    # Link komentara

  50. Ovako neutralno kao navijac Celsija mogu da kazem da nijedne sekunde u poslednje dve godine nisam pomislio da je Liverpool bolji tim od Sitija. Ljudi imali dve sezone sa preko 100 poena i doslo do zasicenja.
    (RW#0, 2. jul 2020 23:34)

    # Link komentara

  51. Nebitna utakmica
    (Oliver Kosta, 2. jul 2020 23:34)

    # Link komentara

  52. Ma jok ,cuva se Liverpool za ligu prvaka
    (rajvosa, 2. jul 2020 23:33)

    # Link komentara

  53. Zar sad Siti nije šampion pošto je pobedio Liverpul? Kako bre to... Čitam komentare i zaključujem da je valjda tako. Ne razumem se u fudbal i ne pratim mnogo, ali vidim da se navijači ovog Sitija mnogo raduju... Jel su znači oni sad prvaci?
    (Bolesni skot, 2. jul 2020 23:33)

    # Link komentara

  54. Jel realno da je ovaj Matija za tako glupu izjavu o Alisonu dobio preko 120 pluseva???
    (Jaran, 2. jul 2020 23:30)

    # Link komentara

  55. Како лагано игра Де Брујне, није реално..
    (Божа, 2. jul 2020 23:25)

    # Link komentara

  56. Pa svima je jasno da je city bolja ekipa od liverpula, a zasto je liverpul prvi pa to najbolje pokazuje situacija kod 5 gola za siti sudije im ponistavaju gol Bez ikakve potrebe e tako je var ove godien pogurao liverpul bar na 4 tekme.
    Da ne govorim o povredama i ekipi sitija
    (Igor, 2. jul 2020 23:24)

    # Link komentara

  57. Niko ne dovodi titulu u pitanje, ali je bruka ovako izgubiti. I imam jedno pitanje od kud ovoliko Liverpulovih navijaca odjednom?Ajde sto iz stranke u stranku prelecu, ali zar i klub menjaju ???
    (Petar, 2. jul 2020 23:23)

    # Link komentara

  58. Усиљени првак.
    (hajdi, 2. jul 2020 23:22)

    # Link komentara

  59. Дерби је дерби, ово је дуел богаташа.
    (Вуче, 2. jul 2020 23:22)

    # Link komentara

  60. Brutalna prestava Sitija. Pep i njegovi puleni zasluzuju sve pohvale. Ostaje zal za ovim zadnjim Marezovim golom mogla je puci petarda. Klop okljunio ne zna sta ga je snaslo. Odigrali su sezonu dve dobro i odmah hvalospevi na racun Liverpula onomad u rubrici ovde a nisu bili sampioni 30 godina. Pep ih je spustio na zemlju sem tako ponizio ih. Pa i Atletiko im je pre nekog vremena zabio tri gola za nekih pola sata. Svaka cast za vecerasnju prestavu Sitija.
    (Beograd, 2. jul 2020 23:21)

    # Link komentara

  61. Sa 5 golova ,ne sa 4...
    (promenite naslov, 2. jul 2020 23:21)

    # Link komentara

  62. Kao nedostatak motivacije šatro i slični izgovori u profesionalnom fudbalu ne postoje,pogotovo ne na ovom nivou. Pa zamislite da je jedan Ferguson nakon formalnog osvajanja titule dozvolio da ga tipa Arsenal presliša sa ovim rezultatom. Nemoguće. Tešite se navijači LiVARpula
    (Zemun, 2. jul 2020 23:18)

    # Link komentara

  63. cekajte jel to sad znaci da je siti sampion a da je liverpur osvojio namestenu titulu?
    (gao, 2. jul 2020 23:15)

    # Link komentara

  64. Loš Liverpul. Razumljivo da više nemaju motiva ali je besmisleno da direktnom konkurentu i njihovim navijačima daješ ego trip sa ubedljivih - (i zasluženih) - 5:0.

    Klop je hteo da ih ispoštuje i ne izvede baš klince ali bolje da jeste...

    Idemo dalje.
    (LFC šampioni 2019/2020, 2. jul 2020 23:15)

    # Link komentara

  65. Salahova stativa ide od gola, Sterlingova u gol. Tako mala razlika, a ispostavi se mnogo velika na kraju.
    (nebo, 2. jul 2020 23:13)

    # Link komentara

  66. A vidi ovih bednika sto likuju,a Liverpul uzeo lagano titulu. 20 bodova sve isamarao sad igraju kako hoce. Je l vi pratite fudbal od juce,pa sad odjednom sramota da LFC uzme.. Nemate pojma ! YNWA
    (Pljuvac svih stilova, 2. jul 2020 23:10)

    # Link komentara

  67. jes sad ce bas da se lome oni osvojili titulu i nece da se lome cuvaju snagu a siti leci komplekse.
    (s4, 2. jul 2020 23:10)

    # Link komentara

  68. Hahahahahaha
    (Spale, 2. jul 2020 23:05)

    # Link komentara

  69. Шта је с Ливерпулом? Славили данима, без амбиције ушли у меч што је и за очекивати.
    (Трооки Гавран, 2. jul 2020 22:53)

    # Link komentara

  70. @Anonimus

    Ma da. Sve ostalo je baš isto, budžet klubova, plate igrača, itd. I jedina je razlika što igraju bolji fudbal. Kao da si rekao Ferari je brži od Golfa. Koliko para toliko muzike.
    (Smeh, 2. jul 2020 22:51)

    # Link komentara

  71. Ovo je realno stanje snaga
    (Uross, 2. jul 2020 22:51)

    # Link komentara

  72. Jel se zna kad će ovaj komentator sa Sportkluba da prestane da opravdava i brani ovo recikliranje Liverpula
    (Zemun, 2. jul 2020 22:50)

    # Link komentara

  73. I posle me ljudi psuju kad kazem da je liverpul cista prevara...
    (boske, 2. jul 2020 22:49)

    # Link komentara

  74. Kako ovaj Liverpul nije sramota da uzme titulu sa 20 bodova viska...
    (os, 2. jul 2020 22:49)

    # Link komentara

  75. sve sto su sutnuli je uslo u gol.
    (kad oce oce, 2. jul 2020 22:46)

    # Link komentara

  76. Dobro je ovde nema botova :)
    (sta je sa mozgom, 2. jul 2020 22:46)

    # Link komentara

  77. Liverpool uzeo namestenu titulu.
    (tuzni grobar, 2. jul 2020 22:34)

    # Link komentara

  78. Znao sam Poklon kvota
    (dr.outker, 2. jul 2020 22:33)

    # Link komentara

  79. Liverpool neka uzme titulu ako ih nije sramota.
    (sta reci, 2. jul 2020 22:29)

    # Link komentara

  80. U engleskoj Liverpul nema 12 filijala s kojima ne igra sklanjalice.
    (RGW, 2. jul 2020 22:28)

    # Link komentara

  81. Otprilike je u ovom poluvremenu pokazano kakav je golman Alisson kada njegova odbrana nije na nivou. Da ispred njega igraju panjevi kakvi su u odbranama Čelsija, Arsenala, donekle Junajteda i Totenhema, video bih kako bi se nosio..

    P. S. Rezultat očekivan, Liverpul nema nikakve ambicije večeras..
    (Matija, 2. jul 2020 22:04)

    da ne nabrajam ovde jedno 20 meceva gde je spasao Liverpul, pogledaj revans sa Barsom na Enfildu, sta je Alison skinuo Mesiju, Suarezu i Albi, bez tih odbrana ne bi bilo ni Trentovog kornera, ne bi bilo nicega jer bi Barsa vec posle 10 minuta imala gol prednosti. jeste, jeste, nije Barsa uopste lose odigrala, ali je Alison doneo prevagu, a o tome se skoro nije ni pricalo jer svi gledaju u one sto postizu golove.
    (hansen, 2. jul 2020 22:25)

    # Link komentara

  82. @spiker
    ahahahahaha, da jako je sramota da imaš 20 poena više od drugoplasiranog i uzmeš titulu SEDAM mečeva pre kraja (najranije osvojena titula ikad).
    Liverpul je dobijao Siti kada je Siti uzimao titulu, pa šta onda?
    A i svakako je bilo 3 1 za Liverpul u prvom meču ove sezone, pa neka bude sad i 5 0 za Siti, Liverpul je ZASLUŽENO ŠAMPION, nema potreba ni za kakvom raspravom o tome.
    (spacejam, 2. jul 2020 22:21)

    # Link komentara

  83. Nije Liverpool mamuran, nego je ovo realna slika Liverpool-a.
    (nidza, 2. jul 2020 22:20)

    # Link komentara

  84. Da je Salah imao malo više sreće utakmica bi krenula u suprotnom pravcu. Lagano, titula je uzeta, ne ložite se.
    (Petarlfc, 2. jul 2020 22:20)

    # Link komentara

  85. Bas me zanima sad, kada je vidno da su ovi nalozeni do bola a Liverpul totalno odradjuje, da li ce posle ove, u najavi 10000x ubedljivije i upecatljivije pobede Sitija da neko iz Sitijevog tabora pokrene price kao Groblje ili ce samo da kazu evo pokazali smo da kidamo al eto jbg, male utakmice, sta ces.
    (Sabre, 2. jul 2020 22:16)

    # Link komentara

  86. Evo sad se vidi ko je najbolji klub u zemlji. I da drzava gura Liverpul, i sudije, i da drugi klubovi igraju 200% protiv Sitija a sklanjalice protiv Liverpula. I ako ih nije sramota da uzmu titulu nek uzmu. Ne znam samo ko ce da telefonira mami sa ograde da javi.
    (Zixxx, 2. jul 2020 22:14)

    # Link komentara

  87. Ovako to izgleda bez sudijske pomoci za Flopa
    (Goran Loznica, 2. jul 2020 22:09)

    # Link komentara

  88. Liverpul nije iskoristio svoje prilike. Uz stativu i jedan na jedan Salaha, bilo je nekoliko losih zavrsnih dodavanja. Loko je moglo biti i obrnut rezultat.
    Sa druge strane jedna zaista losa odluka sudije koja je i okrenula tok meca.
    Cestitke City-u od sampiona.
    Uz narovno napomenu da je komentator Sport Kluba smarac kakvog nema.
    (Vanja LFC, 2. jul 2020 22:09)

    # Link komentara

  89. umesto 2-0 za Liverpul posle 20 minuta, Siti vodi 3-0.
    (panta, 2. jul 2020 22:09)

    # Link komentara

  90. Ovog Salaha pod hitno prodati... Kakav SEBIČNJAK majko mila...Pa nece da doda Maneu pa to ti je...
    (Ronaldinjo, 2. jul 2020 22:09)

    # Link komentara

  91. Gomez rupa
    (fidelio, 2. jul 2020 22:07)

    # Link komentara

  92. Liverpul osvaja titulu sad i ko zna kad,preslišavanje.
    Van Dajk, niko nije znao da postoji do pre 4 godine, preglupo ga je stavljati u istu ravan sa Vidićem, Ferdinandom,Nestom itd..
    (M., 2. jul 2020 22:06)

    # Link komentara

  93. Gledas ovu utakmicu i uporedis sa nekom utakmicom ove nase lige, kao da gledas dva razlicita sporta
    (Anonimus, 2. jul 2020 22:06)

    # Link komentara

  94. Otprilike je u ovom poluvremenu pokazano kakav je golman Alisson kada njegova odbrana nije na nivou. Da ispred njega igraju panjevi kakvi su u odbranama Čelsija, Arsenala, donekle Junajteda i Totenhema, video bih kako bi se nosio..

    P. S. Rezultat očekivan, Liverpul nema nikakve ambicije večeras..
    (Matija, 2. jul 2020 22:04)

    # Link komentara

  95. Kao sto rece Gvardiola, neka uzmu titulu ako ih nije sramota
    (stef, 2. jul 2020 22:03)

    # Link komentara

  96. Pošto je derbi kao Partizan i CZ hoće li se igrati pred bar 20 hiljada navijača?Pitam za druga?
    (Goran Loznica, 02. jul 2020 21:07) Prestani da obmanujes ljude sa plusicima prevarantu
    (Goran Loznica, 2. jul 2020 22:01)

    # Link komentara

  97. Liverpulovi navijaci krecu sa komentarima kako je prvenstvo odavno gotovo za 3 , 2 , 1 ...
    (kingslayer, 2. jul 2020 22:01)

    # Link komentara

  98. No Lovren no party
    (Sibir Novosibirsk, 2. jul 2020 21:58)

    # Link komentara

  99. GM
    Tom logikom bi ceo svet stao kad igraju Rendzers i Seltik,a to vise niko i ne prati.
    (magnet, 2. jul 2020 21:57)

    # Link komentara

  100. Cist penal za Sity.Dobra tekma
    (SILA, 2. jul 2020 21:54)

    # Link komentara

  101. Neki Liverpul uzme titulu ako ga nije sramota!
    (spiker, 2. jul 2020 21:51)

    # Link komentara

  102. Koga briga? :D prvenstvo je gotovo, :D
    (Pijani zlotvor, 2. jul 2020 21:48)

    # Link komentara

  103. kakav penal ahhaha pa Salahu i spansku kragnu stave pa ne dobije penal.
    (engelzi, 2. jul 2020 21:46)

    # Link komentara

  104. Nije derbi, nikada nije ni bio.

    Derbi je derbi, a ne utakmica 2 ekipe koje imaju dobre rezultate.
    (GM, 2. jul 2020 21:29)

    # Link komentara

  105. Pošto je derbi kao Partizan i CZ hoće li se igrati pred bar 20 hiljada navijača?Pitam za druga?
    (Goran Loznica, 2. jul 2020 21:07)

    # Link komentara