1. Galski petlić...i srpski jastreb...
    (jelena, 3. jul 2020 15:13)

    # Link komentara

  2. Da li imate predstavu koliko ljudi je pogledalo Novakove IG zapise i krenulo da radi na sebi, da primenjuje sa punim poverenjem neke nove zdrave navike za koje inace nemamo vremena i ne zelimo da primetimo da nam fale. Probajte i ne saplicite se na stvari koje su iza vas.
    (Dejana, 3. jul 2020 01:58)

    # Link komentara

  3. Ko bi inače bilo šta o njemu napisao da se nije dotakao Novaka.
     (Zastava101Specijal, 2. jul 2020 09:56)

    # Link komentara

  4. Tako mali Perica zamislja sa funkcionisu sponzorski ugovori, sponzor dodje i kaze e nemam vise da ti placam i jednostrano raskine ugovor. Smesan si.... Novak ce ugovor sa Pezoom i La Coste koristiti do zadnjeg centa makar se naplacivao iz stecajne mase.
    (palanka, 2. jul 2020 01:00

    Uf iz stečajne mase, toliko je gramziv hoćeš da kažeš trolčino?

    Inače Peugeot nije Novakov sponzor već 3 godine, što opet opovrgava tvoje bulažnjenje.
    Od vrhunskih teniskih igrača Djokovic ima brojčano najmanje sponzora 5,Lacoste,Asics, Head, Seiko i UltimateSoftver čiji su ugovori očigledno lukrativni da je na 27 mestu najplaćenijih sportista današnjice.Kvalitet pre kvantiteta.
    (kraja, 2. jul 2020 09:34)

    # Link komentara

  5. Nemojte tako gospodine "ja sam niko i ništa", ali malo birajte reči pri kritikovanju humanitarnih aktivnosti uopšte.
    (Simon, 2. jul 2020 09:21)

    # Link komentara

  6. Što se tiče pežoa, neće jos dugo biti sponzor, ne samo Novaku nego bilo kome. Kao i ostali proizvođači automobila, u vekikim su problemima, prvih 6 meseci ove godine su prodali 90% manje automobila nego u istom periodu 2019. i najavili su otpustanje cak 5000 radnika i zatvaranje jedne fabrike u Francuskoj. Pre neki dan je CEO dao izjavu da će maksimalno smanjiti skupi marketing, jer para nemaju, a ono što dobiju od države moraju ulagati u pokretanje proizvodnje. Nisam pratio kako stoji Lacost, ali verovatno nije u puno boljoj poziciji jer je i tekstilna industrija pred kolapsom.
    (Dare, 01. jul 2020 22:54)

    Tako mali Perica zamislja sa funkcionisu sponzorski ugovori, sponzor dodje i kaze e nemam vise da ti placam i jednostrano raskine ugovor. Smesan si.... Novak ce ugovor sa Pezoom i La Coste koristiti do zadnjeg centa makar se naplacivao iz stecajne mase.
     (palanka, 2. jul 2020 01:00)

    # Link komentara

  7. "Ima slovensku stranu koja je i mistična i sa parolom 'nepobediv sam'"

    E to ih boli,i to im smeta
    (Delija, 2. jul 2020 00:55)

    # Link komentara

  8. @Verovatno je dobio poziv od glavnih Novakovih sponzora Lakost i Pezo u fazonu ako mislis da i dalje budes direktor bilo cega olabavi.

    Što se tiče pežoa, neće jos dugo biti sponzor, ne samo Novaku nego bilo kome. Kao i ostali proizvođači automobila, u vekikim su problemima, prvih 6 meseci ove godine su prodali 90% manje automobila nego u istom periodu 2019. i najavili su otpustanje cak 5000 radnika i zatvaranje jedne fabrike u Francuskoj. Pre neki dan je CEO dao izjavu da će maksimalno smanjiti skupi marketing, jer para nemaju, a ono što dobiju od države moraju ulagati u pokretanje proizvodnje. Nisam pratio kako stoji Lacost, ali verovatno nije u puno boljoj poziciji jer je i tekstilna industrija pred kolapsom.
    (Dare, 01. jul 2020 22:54)I ti koji sve to znas,pratis ovakve novine.???
    (Rajko, 1. jul 2020 23:53)

    # Link komentara

  9. Ma sjajno. Prvo daš intervju za L'ekip koji čita cela Francuska i opljuneš ga najstrašnije. Onda nedelju dana kasnije daš telefonsku izjavu nekom levom teniskom sajtu, tipa "e nije baš trebalo tako da kažem, malo sam preterao, baš ispadoh mućak", što će pročitati možda svaki hiljaditi Francuz. I sad kao svemir je u balansu, nirvana postignuta. More...

    Dotična telefonska izjava (na francuskom): [link]
    (panja, 1. jul 2020 23:51)

    # Link komentara

  10. Ви сте Француску душу, биће и своје ЈА изгубили у револуцији. Ви сте празни.
    (СЕНОВИЋ, 1. jul 2020 23:47)

    # Link komentara

  11. Ovo je išlo u stilu mrzim Srbe oni su gradili tu Babilonsku kulu taj čovek nit se izvinjava nit če se ikad izviniti a izgleda,da je jedan od onih možda koji stvarno obožava đavola rekao je nešto a verovatno iz podsvesti,da je Novak svetlosno biče koje je došao na planet sa namerom da pomiri Srbe i Hrvate narod koji priča istim jezikom a posvadili su jih strani faktori kakav je ovaj lik što se ničeg nestidi.Taj Francuz nema šta raditi u tenisu neznam po kojim je to delima poznat dok je novak radio humanitarno i nije mu bio cilj,da zaradi kao što je ovom francuzu koji se ugurao u svet tenisa a ničim to nezaslužuje.
    (slaviša šmigič, 1. jul 2020 23:23)

    # Link komentara

  12. Nije Novak u Federerovoj i Nadalovoj senci, kako kaze @Kralj maca. Novak je u sopstvenoj senci, tj. odlucio je da kao "Veliki prosvetitelj", u kojeg se samoinicijativno prozvao, baci svoju veliku karijeru vanrednog i velikog sportiste u zasenak svim svojim uradcima na IG. Tako je odlucio covek i sportista, "Neka me svet pamti po mojoj duhovnosti, propovedima i prosvetiteljstvu."
    Zato svet o tome pise i govori, sve po Novakovoj zelji i bilo bi pogresno da se to negira. I jos da se njegovi rivali angazuju protiv njegove posvecenosti i zivotnog dela i cilja, imali veceg apsurda!
    (II, 1. jul 2020 22:58)

    # Link komentara

  13. @Verovatno je dobio poziv od glavnih Novakovih sponzora Lakost i Pezo u fazonu ako mislis da i dalje budes direktor bilo cega olabavi.

    Što se tiče pežoa, neće jos dugo biti sponzor, ne samo Novaku nego bilo kome. Kao i ostali proizvođači automobila, u vekikim su problemima, prvih 6 meseci ove godine su prodali 90% manje automobila nego u istom periodu 2019. i najavili su otpustanje cak 5000 radnika i zatvaranje jedne fabrike u Francuskoj. Pre neki dan je CEO dao izjavu da će maksimalno smanjiti skupi marketing, jer para nemaju, a ono što dobiju od države moraju ulagati u pokretanje proizvodnje. Nisam pratio kako stoji Lacost, ali verovatno nije u puno boljoj poziciji jer je i tekstilna industrija pred kolapsom.
    (Dare, 1. jul 2020 22:54)

    # Link komentara

  14. Novak zna više svetski jezika,engleski za (5) i ubeđen sam da to znanje vredi više od 80% od ovih naših fakultetskih diploma.Milo,Dodik,Toma itd.,pa oni se na čelu država a pojma nemaju,ali znaju lovu da prave,a da, to se ne uči na fakultetu.
     (Dr Neznalic!, 1. jul 2020 22:49)

    # Link komentara

  15. Javilo mu se nešto, u snu verovatno...
     (Dule, 1. jul 2020 22:34)

    # Link komentara

  16. Po meni Federer i Nadal nisu u potpunosti sportski nastrojeni kada je kritikovanje Novaka u pitanju. Toliko novinara je do sada uz kritike upućene Novaku pravilo poređenja sa ovom dvojicom, u smislu da Novak nije kao oni, da nikad neće biti veliki kao njih dvojica, da je u njihovoj senci, a oni se nikad nisu oglasili da kažu da je to nefer prema Novaku, da je to nesportski, da ne doprinosi pozitivnom rivalitetu u tenisu, te da podrže i stanu u odbranu Novaku, uz konstataciju da je on jedan od najvećih šampiona ovog sporta, jer bi Novak to za njih odmah uradio. Smatram da bi naši novinari trebalo da napišu jedan članak o tome i da se potrude da tu vest prenesu svetski mediji. Nadam se da bi tada makar malo promenili ponašanje zapadnih novinara prema Novaku, ali i probudili svest kod Federera i Nadala da i oni reaguju u tim situacijama odlučno i u Novakovu korist. Ako tako bude, videćete - sve prozivke na Novakov konto će da splasnu i ubrzo nestanu. Pitanje je samo da li to žele i njegovi najveći rivali ili im ovakvo nesportsko ophođenje prema Novaku odgovara, pa zato ćute.
     (Kralj mača, 1. jul 2020 22:10)

    # Link komentara

  17. zemljače, voljno si...Novace, samo jako....
     (rake, 1. jul 2020 22:02)

    # Link komentara

  18. Ko si bre ti, prijatelju?
     (shomi, 1. jul 2020 21:45)

    # Link komentara

  19. Svako sebi daje za pravo da nekog komentariše, a Čovek o kome je reč ovih dana to nikad nikome ne čini, dokle i odakle to pravo?! I, naravno, Nole mi te volimo!!!!!
     (m, 1. jul 2020 21:42)

    # Link komentara

  20. Verujem da bi svi vi uradili isto da ste na Novakovom mestu. Novak je zeleo da organizuje turnir u EX republikama koje su nekada ratovale, humanitarni turnir, pomogao bi i teniserima i svima kome je novac otisao kao pomoc, uz sve to i sam je placao iz svog dzepa a drzava vam kaze da MOZE. Turnir MOZE da se organizuje? Ista ta drzava koja tvrdi da derbi nije uticao na povecanje zaraze, finale kupa, ili izbori? A vidimo kakva sve zarista ima danas u zemlji? Isti taj Novak je pomogao toj drzavi sa milion evra a skoro i Novi Pazar sa 5 mil. dinara da bi mu drzava ovako vratila? Sada ga pljuju po svetu, jedva su cekali, cak neki tvrde da ce ga pamtiti po Adrija turu a ne po svemu sto je osvojio u tenisu? Ova zemlja je narusila ugled jednog Novaka Djokovica i omogucila da mu se zlobnici podsmevaju po celom svetu. Novace, bio si naivan..
    (323, 1. jul 2020 21:34)

    # Link komentara

  21. @Nije bilo ni maski ni rastojanja! Molim?...

    E pa nismo svi isti kao sto vidis. Ovaj francuz je poltron i ne zna sta hoce a Novak je za sve te gubitnike sto pljuju po njemu ljudina i velicina, nedostizna gromada. I nismo svi isti, razlikujemo se prema delima i recima koje zborimo, pa neki kao ti spominju boga a ni sami ne znaju zasto!? Prema tome ta prica svi smo isti pred bogom ne pije vodu jer bog ne postoji i ne moze da bude ovaj franciz isto sto i nas Nole. Nesto u tvojoj teoriji ne stima.
    (Milos, 1. jul 2020 21:29)

    # Link komentara

  22. Kožol se nešto pokajao, ne zbog griže savjesti, nego zbog toga što mu je neko rekao...
    Ali "što prođe preko devet zuba, prođe preko devet brda".
    Uvrijedio si ne samo Novaka, nego sve one koji cijene njega, njegove rezultate, ima nas dosta, više nego što zamisliti možeš.
    Šta će biti ko zna, ali bi ti trebao znati da nije Nole repa bez korijena.
    Nijesi trebao vrijedjati. Nije lijepo
    (milutin, 1. jul 2020 21:28)

    # Link komentara

  23. Sto bi tekao Paton - “ polazak u rat, bez francuza, je kao odlazak u lov bez harmonikasa “!
    (bulidza, 1. jul 2020 20:53)

    # Link komentara

  24. Drago mi je da primecujete Slovensku dusu i da je se plasite.
     (Slobodan Cacak, 1. jul 2020 20:53)

    # Link komentara

  25. "Postoji utisak da je Đoković misli za sebe da je iznad određenih zakona prirode. Ima slovensku stranu koja je i mistična i sa parolom 'nepobediv sam'"

    Ovaj citat je dokaz da nije problem ni udaranje sakom u grudi niti tati Srkiju koji je iritantan posteno receno. Problem je u Novakovom poreklu. Nikad muski teniseri iz istocnog dela Evrope (i nas smatraju za istok iako smo vise jug) nisu bili popularni na zapadu. Novak im je jos veci problem zato sto niko u proslosti nije bio dominantan kao on.
    (Bojan, 1. jul 2020 20:23)

    # Link komentara

  26. Da nije dao ovu poslednju izjavu, ostao bi samo "niko" i "ništa". Ovako je postao i poltron.
    (Dux, 1. jul 2020 20:19)

    # Link komentara

  27. Ja mislim da ga je samo namerno jos vise upropastio. I u pravu je covek. Novak je odlican teniser...sve ostalo je wannabe
    (Asda, 1. jul 2020 20:14)

    # Link komentara

  28. Moze da racuna da Novak nece igrati vise y Marseju.
    S druge strane,pokajao se samo zato jer je javno izgovorio rasisticke stvari o Novaku vodjennekom dwmonskom silom da sto vise napljuje coveka koji je br.1 ma ATPi samozato jer je napravio nekiturniru tenisu...i samo zato jer je po nekoj utopijskoj teoriji Novak "Sloven".
    Slovenska plemena jesu postojala ali poodavno ih nema.
    Klasifikacije citavih naroda na sinonime tipa "Slovenski", "Germanski" i sl jeste nacisticka teorija i prrdstavlja kaznjivustvar iprema zakonima u FR,cini mi se da je ova budala upozorena da bi mogao da dobije tuzbu i da se zato brze/bolje "pokajao"..
    Sve u svemu nmz se popraviti demantijem to sto je rekao,nadam se da Novaki nj tim pazljivo to citaju i da ce znati sta ce preduzeti.
     (C i n i k, 1. jul 2020 20:02)

    # Link komentara

  29. Ma da, izgleda da je ovaj Gal samo odjednom "doživio prosvjetljenje" i odlučio da se, kobajagi, "pokaje"...
    Ne vjeruj odvratnim i licemjernim zapadnjacima, čak ni kad ti poklone donose.
    (Joey Tribbiani, svojim primitivizmom brukam Banja Luku, 1. jul 2020 19:50)

    # Link komentara

  30. Laž kad prođe kao istina ništa je više ne pere.
     (sladoledsmesom, 1. jul 2020 19:44)

    # Link komentara

  31. Nije se Vrancuz "izvineo", kako jedan nepismeni ovde piše, nego je sročio jednu vrlo sarkastičnu priču u kojoj poručuje Novaku "ko smo mi da jednog geniju kritikujemo". Novak je dobrotvor, a ja sam pemzioner koji ništa ne radi, ništa ne vredi, mada sam za dva meseca pročitao osam velikih romana, što on neće do kraja života. Genija nije završio ni osnovnu školu, otišao je u Minken (age 12 koma pet), dakle iz sedmog razreda, i zato se tako i ponaša: bahato i neodgovorno, nevaspitano i necivilizovano.
    (Član 81 KZS, 1. jul 2020 19:40)

    # Link komentara

  32. Zvao se jednostavno-Žan Fransoa Preletačević...
    (King of Snake, 1. jul 2020 19:33)

    # Link komentara

  33. Ovaj ne zna šta priča, na svetu ne postoji čovek "koji je niko i ništa", svi su ljudi pred bogom jednaki, a to važi prema civilizacijskim zakonima. Organizovanje turnira u Beogradu zaslužuje kritiku a možda i istragu: ko zna koliko je ljudi zaraženo, jer organizator nije poštovao propise.
    (Nije bilo ni maski ni rastojanja! Molim?, 1. jul 2020 19:31)

    # Link komentara

  34. Ko je ovaj Kožul?
    (a, 1. jul 2020 19:30)

    # Link komentara

  35. Nešto imam osećaj da će No1o igrati u Marseju!
     (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 1. jul 2020 19:28)

    # Link komentara

  36. Kozol bitan si kao desni enter
     (Dragi Kenta sa Kosancicevog venca, 1. jul 2020 19:22)

    # Link komentara

  37. Krokodil progovorio!
     (Serdjo, 1. jul 2020 19:04)

    # Link komentara

  38. Njegovo prosvetljenje tek dolazi. A tada ga Srbi saslušajte šta ima da kaže.
    (Sreda, 1. jul 2020 19:01)

    # Link komentara

  39. Cenim ljude koji umeju javno da izjave da su pogresili. "Ko sam ja da kritikujem Djokovica?" To nisu isprazni likovi.
    (Mica, 1. jul 2020 18:51)

    # Link komentara

  40. Kod nas Srba se to zove, pljujes pa to onda lizes! Dno...
    (Srpsko hvala i slava, 1. jul 2020 18:48)

    # Link komentara

  41. Ne znam kada je Kozol ovo izjavio.Ali posle jucerasnjeg izjasnjavanja bivse ministarke zdravlja pred anketnom komisijom francuskog parlamenta,mislim da Francuska i Francuzi,imaju preca posla.A to sto su Noletovi kriticari,pisali o Noletu,je sala mala u odnosu na kritike(na socijalnim mrezama)upucene bivsoj ministarki.
    (Francuska Zlobarica, 1. jul 2020 18:41)

    # Link komentara

  42. I ovaj je prosvetljen, možda Pepe Imaz i slična literatura :-)
     (Dragoslav, 1. jul 2020 18:36)

    # Link komentara

  43. Aha, sta sada?
    (Detektiv, 1. jul 2020 18:36)

    # Link komentara

  44. Tako se to radi ...pljujes i kritikujes nepravedno pa to svi mediji stampaju i sire vest onda se izvines a o tome ti isti mediji (zapadni) ne pisu ...sta ostaje ?
    (Jaokara, 1. jul 2020 18:35)

    # Link komentara

  45. Verovatno je dobio poziv od glavnih Novakovih sponzora Lakost i Pezo u fazonu ako mislis da i dalje budes direktor bilo cega olabavi.
    (Ivan, 1. jul 2020 18:34)

    # Link komentara

  46. Nekada dobro dodje i naknadna pamet.
     (Margo, 1. jul 2020 18:33)

    # Link komentara

  47. Sada je samo sarkastican
     (Mile, 1. jul 2020 18:25)

    # Link komentara