Novak Đoković
  1. Jirgen Melcer, nemoj da se ravnaš sa profesorima. Nisi rang.
     (466453, 2. jul 2020 21:38)

    # Link komentara

  2. Trazen je i nadjen povod! To je jedino bitno. Iskoristite sansu, vec koliko sutra povod moze biti neki od predstojecih turnira i glavni akter ode u drugi plan!
    ("Drajfus", 2. jul 2020 21:33)

    # Link komentara

  3. German! Sta drugo reci???
    (okanitesevisebalkanaigledajtesvojaposla, 2. jul 2020 18:38)

    # Link komentara

  4. E moj Melcere zaista ne morate biti profesor pa reći da onaj ko NIŠTA ne čini niti pokušava da čini za dobrobit i ekspanziju svoje profesije sa kojom se i sam bavi, a pritom kritikuje svoje miljama uspešnije kolege koji čine SVE da iz najboljih namera pokrenu sport sa kojim se bave, je BESKORISTAN i sportu kojim se bavi i celom društvu. Umesto što kritikuješ Noleta bolje uzmi pa daj bar neku kintu za te Kovid pacijente za koje se navodno brineš, moj Melcere dragi. Ugledaj se na tog Noleta kog sramno prozivaš a koji je koliko juče dao pola milke evrića pomoći za najugroženije od Kovida u Novom Pazaru. Ali tebe o tome nisu obavestili, vama serviraju samo Adria Tur, Adria Tur i samo ot ome mislite, samo vam je to tema.
    (Ivan Veljković, 2. jul 2020 15:14)

    # Link komentara

  5. uradio je za ceo teniski svet ono sto niko nije..a to je da je tenis ziveo i funkcionisao,i to ovde,u regionu i vise nigde. i zato ga pljuju jer nisu imali ideju.
    najbolju stvar uradio je za sebe,ima antitela,ne mora na vakcinaciju,ukoliko ona bude obavezna pred nastavak sezone. a vakcinu nije zagovarao,sad ih je rešio!
     (novak je čovek, 2. jul 2020 14:58)

    # Link komentara

  6. ..Da, da, bla..bla..bla.. A da te pozvao igrao bi i singl i parove!
    (nerise, 2. jul 2020 14:22)

    # Link komentara