1. Srbi uvek veruju u neke misionarske ideje o spašavanju sveta. Jugoslovesntvo, komunizam, evropjestvo. Samo neka je uvijeno u lep šareni ukrasni papir i sve će prugatati. Šta je unutar papira koga briga.
    Trinkijeri, iako dobar trener i lik, dolazi iz zemlje starih mletačkih trgovca koji su majstori da vam prodaju manje za više, a da vi verujete suprotno.
    Mi očajnički tražimo ljubav i razumevanje svuda oko nas (braća Rusi, Grci, Hrvati, Si Đin Ping) i stalno se nudimo svima, a konstantno nas svi odbijaju, dok smo jedni prema drugima vrlo surovi. Valjda ćemo se setiti da tu ljubav i razumevanje damo jedni drugima.
    (upotreba mozga, 3. jul 2020 01:52)

    # Link komentara

  2. Kao Zvezdaš koji Dapčevićev klub ne miriše,ipak moram da kažem da je dovođenje Trinkijerija bio vrhunski potez. On je osnova svega, igrači su nadogradnja. Mi smo išli suprotnim putem pa se nije pokazalo dobro da trošiš na igrače a štediš na treneru i uzimaš neke dunstere.

    Kvalitet Partizana u prošloj sezoni upravo može da se zahvali tome da je Trinkijeri stvorio sistem i koherentan tim. Na duže staze to je jedini ispravni put. Mi smo to imali sa Radonjom, nadam se da ćemo ponovo i sa Saletom Obradovićem a period u međuvremenu najbolje da zaboravimo.

    Sad odjednom drvlje i kamenje na čoveka. Zaboravite te bajke o igranju za ljubav, sarmice i kikiriki. To možda pali kod pojedinih domaćih igrača/trenera, ali i tu retko. Možda to radi posao kod Pavlovića, koji se nafilovao u USA pa može malo i da iskaže ljubav odnosno da se zeza. Većina profesionalnih trenera i igrača igra/radi za pare i za osećaj uspeha (u tom redosledu, sem kod mladih prospekata).

    U tom smislu je Trinkijeri povukao logičan potez. Umesto da gledate šta vam je uskratio, bolje gledajte šta vam je dao.
    (PUtnik, 1. jul 2020 23:08)

    # Link komentara

  3. Varda radi na zeton, svima jasno. Hoce da se ogrebe za neku funkciju u klubu. Realno, da nije tako smesna pojava, ko bi ga se i secao.
    (cirkusaner, 1. jul 2020 06:48)

    # Link komentara

  4. Dok je s nama, u nebo. Kad ode, u blato.
    (srpski način, 30. jun 2020 23:32)

    # Link komentara

  5. Varda u dresu BiH zakuca u punoj Skenderiji i iz nekoliko hiljada grla se cuje "Ratko, Ratko, Ratko" a Ratko otpozdravi navijace sa tri prsta. Kako ne voleti ovog lika?
    (Leti vreme, 30. jun 2020 22:23)

    # Link komentara

  6. ratko varda kosarkaski buba zagoreli
     (a4 skyhawk, 30. jun 2020 21:09)

    # Link komentara

  7. Значи није прошле године имао где, па дошао у Партизан. Нико га није хтео. По Варди, бофл роба. До јуче га дизали у небеса, данас не ваља ништа. До јуче се за Партизан играло из љубави и стипендију, данас за 450 000€, додуше умањену плату. Колика ли је била неумањена плата када је ова умањена оволика?
    (dd, 30. jun 2020 21:08)

    # Link komentara

  8. @UPPRD je ostavio traga
    (Varda ne kenjaj, 30. jun 2020 19:54)

    Kod tebe je izgleda trag ostavio komsija kad si bio...
    (maleno uplakano grobarče, 30. jun 2020 20:21)

    Ostavila je traga komsinica i evo ostavlja vec 30 godina. Bas nam je prijalo. Garagancica nasa mala.
    (samo Partizan, 30. jun 2020 20:58)

    # Link komentara

  9. Nista se nije slucajno desilo, ni Kori ni Trinki! Sve je to sa predumisljajem... Trinkiju sve najbolje u zivotu i steta, dobro je radio!
    (Metropola, 30. jun 2020 19:31)

    Znaci ipak zavera, aparhejd...? Opet paranoja, a uplakani...?
     (maleno uplakano grobarče, 30. jun 2020 20:22)

    # Link komentara

  10. Trinki je bio na meti FMP ali ih je odbio.Dosao je ,pokazao se i ide dalje.Ko je očekivao da dočeka penziju zajebao se.Na kraju ni Željko nije hteo manju platu i nejasnu sliku tima za sledeću sezonu a i ovu su mu pokratili nevidjeno.UPPRD je ostavio traga
    (Varda ne kenjaj, 30. jun 2020 19:54

    Sto lazes?Kako vi sve izvrnete pa vama Gebels nije ni do koljena. Zvezda nije zeljela da plati toliko za bilo kojeg trenera i zato nije dosao u Zvezdu al vi ste platili i sto vas je to sramota. Fino ste masno platili dva namjestena kupa da vam osvoji a to isto je mogao i Canka koji je osvojio jedan za puno puno manje para.
     (Borky, 30. jun 2020 20:21)

    # Link komentara

  11. UPPRD je ostavio traga
    (Varda ne kenjaj, 30. jun 2020 19:54)

    Kod tebe je izgleda trag ostavio komsija kad si bio...
     (maleno uplakano grobarče, 30. jun 2020 20:21)

    # Link komentara

  12. Joj, ko sve ima pravo da komenrariše... Sećam se tamo krajem 90-ih, tribine traže da uđe Varda u garbidž tajmu... Ulazi Varda, kida, daje sve od sebe... Na tribinama smeh. Tražili su da uđe samo da bi mu se smejali. Čovek je imao samo visinu, totalna nekoordinacija ruku i nogu, smehotres od igrača. U NBA ligu ne zna ni sam kako je otišao. Imao je najbolje mesto u hali i peškir da navija. I on će da komentariše Trinkijerija koji je digao Partizan iz mrtvih..?! Ako bi tražili samo jednu stvar da navedem zašto su društvene mreže loše, onda je to zato što svaka šuša i bitanga (ovo je uopšteno, ne odnosi se baš konkretno na Vardu) može da komentariše nekog ko stvarno vredi.
     (Djoksa, 30. jun 2020 20:08)

    # Link komentara

  13. Koliko partizanovci mrace, a posle mi kompleksasi.
     (hmm, 30. jun 2020 20:03)

    # Link komentara

  14. Trinki je bio na meti FMP ali ih je odbio.Dosao je ,pokazao se i ide dalje.Ko je očekivao da dočeka penziju zajebao se.Na kraju ni Željko nije hteo manju platu i nejasnu sliku tima za sledeću sezonu a i ovu su mu pokratili nevidjeno.UPPRD je ostavio traga
    (Varda ne kenjaj, 30. jun 2020 19:54)

    # Link komentara

  15. Čovek odradio svoj posao privremen ujedno ko pita neko od navijača uopšte bilo koga da li ili nije smeo da uradi to. On je trener koji ne bi došao u Partizan da nije dobio otkaz u Brose uopšte njemu bio uvek primat Evropa i Evroliga dakle u Partizan je znao samo mogao se opari ujedno proda maglu takozvanim navijačima koji veruju u neke časove ljubavi a svako od nečega živi. Da se ne lažemo Čanak radio isto bolji posao ono što je Trinkijeri koji koštao siću naspram Italijana koji odrao ih propisno.
    (Poštovalac igre, 30. jun 2020 19:50)

    # Link komentara

  16. Da mozete da birate Iran ili ACB liga,a treba vam veca lova (koju ACB liga nudi) - otisli bi u Iran jer ima bogatu kulturu?!

    Covek je hteo da kaze da u Iran nije otisao da upoznaje kulturu,vec je otisao da odigra za lovu.Nije imao gde,pa je i Iran dobar kao opcija za igranje kosarke (i zaradu).Nigde nije rekao da je Iran zemlja bez kulture.
    (cosmo, 30. jun 2020 19:43)

    # Link komentara

  17. Varda je kralj a trinki ispao jaje teško i to mućak
    (Džon Ravolta, 30. jun 2020 17:16)... kapiram tebi kad smanje platu ti na to pristajes i jos si srecan, ko i penzioneri! Samo za svakoga ko ima izbora, to nije opcija! Nista se nije slucajno desilo, ni Kori ni Trinki! Sve je to sa predumisljajem... Trinkiju sve najbolje u zivotu i steta, dobro je radio!
    (Metropola, 30. jun 2020 19:31)

    # Link komentara

  18. @misko
    Ne bih se bas slozio za postenje i moral da je bezvredno, ali ne vidim zasto se vise novca smatra manje moralnim. Nije otisao u Minhen da diluje drogu, vodi teroristicku celiju, rusi sindikate, smesta toksicni otpad ili neku slicnu aktivnost koja bi mu mozda donela vise novca, a bila manje moralna.
    A covek ide da radi isti posao na drugom mestu, ne vidim na koji bi to nacin bio Partizan trofejniji od Bajerna. Ako je bas konkretno rekao da nije u Partizanu zbog para to jeste za osudu (a to da je veliko ime to je tacno, ne vidim sto ne bi smeo da kaze), ali stvarno ne mogu da zamislim sta se desava u glavi nekog ko je u to stvarno verovao. Makar da je domaci trener, pa da ima trunku smisla
    (jsx, 30. jun 2020 19:04)

    # Link komentara

  19. Definicija jajare. Dok je Trinkijeri bio tu, bio je najbolji, car, genije. Sad kad ih je napustio, onda je đubre i nečovek.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 30. jun 2020 18:45)


    Moze i ovako. Nije imao gde i dosao je u Partizan jer mu je tada bio dobar. Kao trener i igrama Partizana je promovisao sebe, i sada koristi priliku da uzme pare, nesvestan da one nece da mu pobegnu u zivotu , jer nema 7o godina i odlazi u Bajern. Bez obzira kakav je trener on je obican Žabar.
    (123, 30. jun 2020 19:01)

    # Link komentara

  20. Ovi iz predgradja su u komentarima na bilo kakvoj vesti o partizanu...posle mi kompleksasi .....
    (misa87, 30. jun 2020 18:40)

    A šta će tamo, kada su u tim vestima sve komentari Grobara.
    (Beograđanin, 30. jun 2020 18:48)

    # Link komentara

  21. Definicija jajare. Dok je Trinkijeri bio tu, bio je najbolji, car, genije. Sad kad ih je napustio, onda je đubre i nečovek.
     (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 30. jun 2020 18:45)

    # Link komentara

  22. Ne.. Lupetaj
    (Milos, 30. jun 2020 18:43)

    # Link komentara

  23. Ovi iz predgradja su u komentarima na bilo kakvoj vesti o partizanu...posle mi kompleksasi .....
     (misa87, 30. jun 2020 18:40)

    # Link komentara

  24. Nadjite intervju Moke Slavnica o Partizanu i zvezdi i sve ce vam biti jasno. Od ovih botova i internet ratnika necete cuti nista pametno.
    (malo ovo ono, 30. jun 2020 18:36)

    # Link komentara

  25. Samo cu vam reci dve anegdote vezane sa "majstora" "kralja" "legendu" itd Vardu. Cisto sumnjam da covek ista zna o kulturi Irana , Persije . Kada je svojevremeno dosao u Ameriku za dlaku su ga izvukli da ne dobije zatvor posto je u jednom zoovrtu jurio kraljevskog pingvina nekom motkom. Pomislili su prvo da je covek lud. Jos samo jedna anegdota. Kada su mu legle uplate od transfera u USA je kupio Jeep i na njega lepio slicice iz nekog albuma po unutrasnjosti auta. Veoma inteligentan kralj, majstor, legegenda...
    (Milos, 30. jun 2020 18:10)

    Zapravo Varda jeste izjavio po odlasku u Iran da se raduje upoznavanju sa takvom kulturom. Nigde i nikad nije rekao, do sad, da je isao zbog para. U Iranu je pricao drugu pricu, a tek godinama posle menja plocu jer tako odgovara grobarakoj spin masineriji
     (vaxilar, 30. jun 2020 18:32)

    # Link komentara

  26. Crvena Zvezda je ponudila Ugovor Trinkijeriju na XXX.000eur godisnje, ali je trazio vise i nisu imali sredstava da ga dovedu. Nakon toga je pregovarao sa Partizanom i to je cela prica oko dolaska u Srbiju.
    Pregovarao je sa jos par timova iz Evrope, ali KKCZ je bio jedini Evroligaski tim, a video je odskocnu dasku u Partizanu i Crvenoj Zvezdi, kosarkaska nacija, velika popularnost i velika sansa da napravi dobar rezultat kako bi potpisao sledeci jak Ugovor kao sada sa Minhenom.
    (Yesman, 30. jun 2020 18:26)

    # Link komentara

  27. Samo cu vam reci dve anegdote vezane sa "majstora" "kralja" "legendu" itd Vardu. Cisto sumnjam da covek ista zna o kulturi Irana , Persije . Kada je svojevremeno dosao u Ameriku za dlaku su ga izvukli da ne dobije zatvor posto je u jednom zoovrtu jurio kraljevskog pingvina nekom motkom. Pomislili su prvo da je covek lud. Jos samo jedna anegdota. Kada su mu legle uplate od transfera u USA je kupio Jeep i na njega lepio slicice iz nekog albuma po unutrasnjosti auta. Veoma inteligentan kralj, majstor, legegenda...
    (Milos, 30. jun 2020 18:10)

    # Link komentara

  28. Uverio u lmeni da je Trinkijeri neka klasa od trenera a on nije ni uzeo neke titule i trofeje.... tek pokoji kup.... imao sreće koliko je težak da naiđe Korona inače ništa ne bi ni osvojio ....

    I sad ostavio taj klub preko noći .... i još ga neki žale.... najskuplji trener ikada ovde pobeže i okrenu ledja svom timu samo zbog simboličnog smanjenja plate... izmuzo za pare a nula trofeja.....Osim ostojinih fantazija da ste osvojili EC i Aba.... baš je ispao Kulov.

    Varda skroz u pravu.
     (Dante, 30. jun 2020 18:04)

    # Link komentara

  29. (uros, 30. jun 2020 14:13)
    al si realan, to vam je izgleda nepopravljivo.
    pa kakav je budzet i igrace imao grof a koje canak, ne kazem da je canak bolji naravno. Al dajte canku ovakav ti kao sto je ove sez.imao partizan pa pricaj onda. Istina je da je manipulator, istuna je da je part institucija. Znaci istina negde u sredini. Sve naj od zvezdasa.
     (fix, 30. jun 2020 17:59)

    # Link komentara

  30. To više govori o Partizanu nego o treneru.
    (Poslednja destinacija, 30. jun 2020 17:55)

    # Link komentara

  31. Ni ja kao običan radnik ne pristajem na smanjenje plate.Ova provala me je stvarno nasmejala danas.Pa ko može u ovom današnjem kapitalizmu da postavlja uslove,samo ti kažu ako ti se ne sviđa možeš da ideš već njih 100 čeka na kapiji za manju platu nego što je tvoja.I to je apsolutna istina znam iz ličnoga iskustva.A taj koji kaže da običan radnik može da postavlja uslove taj laže.Onaj radnik u Kragujevcu si je prst osekao i niko ga ni pogledao nije.Kamo lepe sreće da radnik ima svoja prava ali danas je radnik manji od makovoga zrna.Oni nepoštuju ljude koji su visoke škole završili kao što su prosvetni radnici,doktori,inženjeri a ne da će običnoga radnika poštovati.
    (Ljubomir, 30. jun 2020 17:48)

    # Link komentara

  32. Tako je majstore. Bravo
     (DILAN DOG, 30. jun 2020 17:37)

    # Link komentara

  33. Ja ne znam samo ko je pomenuo Zvezdu ili pozvao ove navijače da pišu njihove gluposti?
     (lul, 30. jun 2020 17:25)

    # Link komentara

  34. Hahaha Ratko zna
     (srb, 30. jun 2020 17:18)

    # Link komentara

  35. jedna stvar je ovde bitna, trinkijeri nije pristo na smanjenje plate i tacka! samo kod nas dovedes igraca, trenera...za jednu platu, a onda posle par meseci ili godinu nudis manju, menjas ugovor...da je ostala plata koja je i obecana, on bi bio trener partizana i dalje!!! ni ja kao obican radnik, ne pristajem na ucene i umanjenje dogovorene plate, pa zasto bi onda on!!!
     (Huan Pablo Don Fernando, 30. jun 2020 17:18)

    # Link komentara

  36. Varda je kralj a trinki ispao jaje teško i to mućak
     (Džon Ravolta, 30. jun 2020 17:16)

    # Link komentara

  37. Trebali su da ga plate vise da ga zadrze covek je odlicno odradio posao.
    (drax, 30. jun 2020 17:12)

    # Link komentara

  38. Kao veliki Zvezdaš (ali još veći ljubitelj košarke), moram da kažem da mi je Trinki bio beskrajno simpatičan, a realno je i odličan trener!
    Sad kada je otišao- Zvezdi će biti lakše, ali mislim da nije izabrao pravu ekipu za sebe! Bez obzira što poznaje nemačku mentalitet i organizaciju, on je pravi Mediteranac i sigurno bi bio uspešniji u Grčkoj, Turskoj, Španiji... Prirodno je da mo ra da misli o novcu i da ga zaradi dok može!! I mislim da će lepo pričati o Srbiji i Beogradu- nije to malo! Moram da pohvalim Grobare za 2 vrhunska poteza- to je bilo kada su doveli Lotara i Trinkijerija!
    (blagonakloni, 30. jun 2020 17:11)

    # Link komentara

  39. Mislim da je ovo bezobrazno,sistem kiselo grožđe,Karter istočno samo za male ljude.
     (beli, 30. jun 2020 17:09)

    # Link komentara

  40. Pa dosao je u klub u kome svi glumataju o casovima ljubavi, zasto zamerate Trinkiju kada ste sami zasluzni za to!?
    (Avangarda, 30. jun 2020 17:08)

    # Link komentara

  41. Ma čuo je za sarmice, pa doš'o da proba.
    Nisu mu se svidelo pa je utek' o...
     (Efendija, 30. jun 2020 17:06)

    # Link komentara

  42. Varda je kraljina. Sve kaze kako je. To prosecan mandov ne moze da razume.
    (NR, 30. jun 2020 16:29)

    Ma naravno. Pogotovo da je u Iran otišao da upozna drevnu persijsku kultura a ne zbog para. Ma to ni mali Perica ne bi svario ali prosečan navijač JSDP-a to halapljivo guta.
    (oberin martel, 30. jun 2020 16:51)

    E sad treba svi da ti se smejemo. Eto čovek "NR" je bio u pravu, da ti to kao prosečan m... nećeš razumeti.
     (Melita Sandić, 30. jun 2020 17:02)

    # Link komentara

  43. Ma naravno. Pogotovo da je u Iran otišao da upozna drevnu persijsku kultura a ne zbog para. Ma to ni mali Perica ne bi svario ali prosečan navijač JSDP-a to halapljivo guta.
    (oberin martel, 30. jun 2020 16:51)

    Procitaj jos jednom izjavu pre nego sto pocnes da lupas. Covek je upravo to i rekao da je isao tamo da bi zaradio novac i da mu je to bio primarni cilj a ne da bi upoznavao kulturu.
     (Mad Max, 30. jun 2020 16:56)

    # Link komentara

  44. kad se ljubav ugasi onda o bivsima sve najgore
    (maconii, 30. jun 2020 16:54)

    # Link komentara

  45. @mladici bolidi, vi bi uzeli ABA i bili pred vratima TOP8? Kakav optimista. Kao i uvek oni od necega od cega su daleko milionima svetlosnih godina prave spektakl i najveci uspeh u istoriji kosarke. Tako je to kad si nesretnik celog zivota pa i od TOP 14 i zamalo TOP9 pravis uspeh. Ja bih pre rekao da ste bili blizu poslednja cetiri mesta, ali kao sto FMPu ne moze niko da zabrani kako ce da se zove tako i vama niko ne moze da zabrani da mastate i fantazirate. Slepci!!!
     (stoler, 30. jun 2020 16:53)

    # Link komentara

  46. Varda je kraljina. Sve kaze kako je. To prosecan mandov ne moze da razume.
    (NR, 30. jun 2020 16:29)

    Ma naravno. Pogotovo da je u Iran otišao da upozna drevnu persijsku kultura a ne zbog para. Ma to ni mali Perica ne bi svario ali prosečan navijač JSDP-a to halapljivo guta.
    (oberin martel, 30. jun 2020 16:51)

    # Link komentara

  47. Bravo Varda majstore, šampione! E zbog ljudi poput Varde i ja vatreni zvezdaš mogu da kažem da ima neko iz Partizana kog gotivim i veoma poštujem! To je Ratko Varda naravno! Jasno je rekao crno-belom svetu da gospodin Andrija Trinkijeri doslovce NIKADA ne bi došao u Partizan da je imao GDE drugde da ide i da je eto sada prvom prilikom čim se ukazala mogućnost da ode negde drugde odmah okrenuo leđa Partizanu i otišao! Toliko o ljubavi Trinkijerija i Partizana! Sve je bila farsa! No, ako vam je za utehu partizanovci, mogu vam reći da Trinkijeri neće u Bajernu uzeti ni približno para koliko je uzeo od vas, bez obzira što će tamo eto imati veću platu. Najuriće ga vrlo brzo kada krene da brlja na parketu i beleži katastrofalne rezultate u prvenstvu i evrokupovima! Eto njega nazad kod vas brže nego što je otišao verujte mi! :-)
    (Oposum, divna životinjica, 30. jun 2020 16:41)

    # Link komentara

  48. Čanak sa ovim budžetom i biranjem igrača minimum isti rezultat. Pritom je kulturan momak, domaći, i ne prodaje maglu kao Pera Ždera. Ne znam samo gde će u Minhenu da krka gurmansku...?
     (Otis Thorpe, 30. jun 2020 16:31)

    # Link komentara

  49. Varda je kraljina. Sve kaze kako je. To prosecan mandov ne moze da razume.
    (NR, 30. jun 2020 16:29)

    # Link komentara

  50. Nikakve prepoznatljivosti, nikakve košarkaške ideje, škole, zaslužnih igrača i trenera. Shvatili ste da ste limitirani, samo još jedan od mnoštva evropskih prosečnih klubova. Pitate se šta će biti kada se uslovi izjednače.
    (Parni valjak, 30. jun 2020 15:37

    Нисам разумео? Нису били толико неравноправни услови, партизан јесте имао нешто мало већи буџет, и доста јачу медијску кампању али не знам шта би ту требало да донесе неку већу промену ако би се и Звезди дали исти услови? Нама није недостајало тих 400.000 евра што је партизан добио више, нити нам је требала пропаганда "освојићемо све"....Штавише, контрапродуктивно је било....

    Видиш да глодари пате због одласка овог Италијана као да им је најтрофејнији тренер икад....тако да ако се услови изједначе, само би плакали још више....
    (Glodacid plus, 30. jun 2020 16:25)

    # Link komentara

  51. U centar!
     (brus, 30. jun 2020 16:21)

    # Link komentara

  52. Ne znam zasto ti je zao.. u fudbalu u 4 derbija go niste dali a u basketu smo bili prvi u svim takmicenjima dok ste se vi sramotili kako ovde tako i u evropi.. meni je zao zvezde
    (Sava, 30. jun 2020 14:42)






    :)))))
    šta ti je vjesnikov svedok!

    u poslednjih 6 utakmica u fudbalu, koji vi nazivate nogometom i derbijem, tamo gde, na žalost i našu sramotu, nismo bili u obavezi da vas pustamo kao u kupu(koji, posle prvenstva, jedini u istoriji, iako nameštene, niste uspeli da osvojite) bilans je:

    dve(2) pobede zvezde, jedna(1) nk partizaи(kada je vaš najbolji igrač na terenu zvezdi poništio regularan gol na 0:0 i na 20 minuta do kraja) i tri(3) nerešene(u kojima ne samo da vas nije interesovalo da pređete centar, nego ste se i izležavali na svojoj polovini čuvajući bod)


    u basketu, to vaše u "svim takmičenjima" znači:
    jedno, u kome ste bili prvi u kvalifikacionoj grupi(a gde biste takmičenje završili u osmini finala)
    drugo, gde se ni do plej-ofa nije došlo(a gde biste takmičenje završili u polufinalu)?!


    što se evrope tiče, mi bismo u ovoj gde smo se "sramotili" osvojili aba ligu(kup su osvojili brat ilija i kum milija) i bili pred ulaskom u 8 najboljih u evroligi.


    no, kao filantropu, ni najmanje mi ne smeta da što češće koristite terapiju, ma kako, svima sem vama vjesnikovim svedocima, bilo jasno kako je ona nedelotvorna...
    (mladići borovi, devojke jele, 30. jun 2020 16:19)

    # Link komentara

  53. @Nemke Pa kako te nije sramota, i kako nije sramota ljude da ti daju lajkove? Da nije bilo epidemije Trinkijeri bi imao sasvim REALNU šansu da osvoji ABA ligu i Evrokup (evropski trofej, ej!). I uporediti to sa Čankom?????
    (Ma da, 30. jun 2020 16:08)

    # Link komentara

  54. ma koji mi i vi ,trose se nase pare na gluposti ...narodne pare, podelili nas i sisaj ovce
     (nislija, 30. jun 2020 16:06)

    # Link komentara

  55. a kleo se kleo
     (Nis, 30. jun 2020 16:03)

    # Link komentara

  56. Pa Varda brate, u Iranu itekako ima kulture za upoznavanje. Mozda i najstarija civilizacija na zemlji. Steta sto je nisi upoznao nego samo otisao po lovu koju sad verovatno trosis na gluposti kao i svi.
    (sasa, 30. jun 2020 14:14)

    Pokusacu da ti objasnim Vardinu paralelu, iako sam mislio da je jasna. Varda hoce da kaze da je otisao u Iran da igra za lovu, a da je mogao da prica da je otisao u Iran zbog kulture, bas zato sto je Iran kulturni bogata zemlja (sto jeste opste mesto) i da se na taj nacin pravi da mu novac, ili nesto toliko povrsno kao novac, nije bitan vec nesto drugo, dublje, u Vardinom slucaju kultura, iranska. To bi trebalo da bude paralelno sa Trinkijerijem i njegovim izjvama o ljubavi prema Partizanu, tom autsajderskom romanticnom narativu koji gaje navijaci Partizana (sirotinja sa dusom koja se bori protiv bezdusne prebogate masinerije) i kad god se osvrnes na to, popale sa ti navijaci i onaj koji je dao te izjave odaje utisak da mu nije bitan novac, vec zajednistvo, tradicija, kosarka i ljubav, a u stvari je dosao zbog love sto se sada pokazuje. I nema nista sporno sto je dosao zbog love ali ima necega odvratnog u tom licemerju. Ovom izjavom Varda ukazuje na to licemerje.

    Dakle Varda kaze da zna da Iran ima jaku kulturu, a znajuci njega verujem da ju je i upoznao igrajuci tamo. A svakako da je otisao tamo prvenstveno zbog love
    (zmajognjeni, 30. jun 2020 16:03)

    # Link komentara

  57. Ne znam kakva je finansijska situaciju u Partizanu (niu Zvezdi), ali sve upucuje na to da je losija nego prethodne sezone.

    Verovatno su imlai para da da plate Trinkija, ali nisu imali da pristojan tim, a Trinki je dobar trener i na putu je da postane vrhunski EL trener, koji zeli da trenira takmicarski ambiciozne ekipe, a to u narednoj sezoni ocito nece biti slucaj s Partizanom.

    Nije doduse bio slucaj ni ove nesretne sezone, ali Partizan jeste na parketu izgledao najbolje u celoj ABA ligi do prekida.
    (Dvokorak, 30. jun 2020 16:00)

    # Link komentara

  58. Zašto sada svi odjednom pljuju Trinkija, šta je to tako loše čovek uradio? Otišao je tamo gde su bolji uslovi, uostalom kao i svi drugi, on živi od tog posla. Kada je preuzeo klub u raspadu onda je bio dobar, a sada se svi utrkuju ko će više da ga popljuje. Nema smisla zaista.
    (kum žoržo, 30. jun 2020 14:21)

    Pa naravno. I to jeste tako. Problem su Trinkijerijeve izjave tipa “vi mislite da sam ja u partizanu zbog para?” i slicne - a bilo ih je - koje treba da navedu javnost da pomisli da se on odrice vece zarade negde drugde da bi bio trener u Partizanu. Varda, i ostali, svojim komentatima ukazuju na tu vrstu licemerja her smatraju da su to jeftini populisticki trikovi kako bi stekli simpatije javnosti a ne autenticni izlivi ljubavi.
    (zmajognjeni, 30. jun 2020 15:53)

    # Link komentara

  59. A ljudi sto se odmah uhvate za nesto i predstavljaju to negativno kao da je on rekao da je Iranska kultura losa. Covjek je rekao da bi bilo glupo i cinicno da on prica da je otisao u Iran zbog kulture a ne para.
    (Borky, 30. jun 2020 15:48)

    # Link komentara

  60. Prestanite da cmizdrite i kukumavčite, niko vam nije kriv. Hteli ste ni iz čega, preko noći, upumpavanjem gomile državnog novca, preskačući razrede da uskočite u EL.
    Sad ste se naljutili i razočarali. Otišo vam pesnik za parama. I to vas je uvredilo. U stvari više vas je uvredilo što vas je lagao, pričao vam bajke i stihove da bi vas iskoristio. Upotrebio pa bacio. A voleli ste da ga slušate, i maštate...
    Verovali ste da je osvojio sve, al zamalo. Isto tako su zamalo sve osvojili i Mor i Bud i Col i Zve. Imaginarni šampioni.
    I Zvezda je 2017 morala rasprodati stvarno šampionski tim jer im je država uskratila pomoć. Kad je Radonja odlazio, takođe zbog para, nijedan jedini zvezdaš mu nije zamerio. Zato što ih nikada nije lagao, niti izneverio. I nije zamalo, već zaista osvojio 10 trofeja.
    (SrbEUin, 30. jun 2020 15:45)

    # Link komentara

  61. Pa Varda brate, u Iranu itekako ima kulture za upoznavanje. Mozda i najstarija civilizacija na zemlji. Steta sto je nisi upoznao nego samo otisao po lovu koju sad verovatno trosis na gluposti kao i svi.
    (sasa, 30. jun 2020 14:14)

    Ti mnogo pametuješ a ustvari teška šupeljka. Mnogo ga briga za iransku kulturu ,verovatno mu i naša preko glave.
     (Sch.., 30. jun 2020 15:40)

    # Link komentara

  62. u Iranu si mogao mnogo toga da naucis i vidis. imaju ozbiljnu istoriju. a ti drz se lopte
     (manko, 30. jun 2020 15:39)

    # Link komentara

  63. @"Na trenutke mi vas bude i žao, al onda se setim kako ste nas ponižavali kad smo mi bili na dnu i u fudbalu i u košarci, kako ste gazili po nama sve te godine, koliko je tu mržnje bilo, i jednostavno mi vas više ne bude žao, još mi se javi osećaj zadovoljstva"

    A vidiš, ja mislim da ste vi za sažaljevanje. Sipaju vam se pare koje su već uporedive sa Realom, Barsom ili CSKA, a ne možete da mrdnete iz mesta. Nikakve prepoznatljivosti, nikakve košarkaške ideje, škole, zaslužnih igrača i trenera. Shvatili ste da ste limitirani, samo još jedan od mnoštva evropskih prosečnih klubova. Pitate se šta će biti kada se uslovi izjednače.
    (Parni valjak, 30. jun 2020 15:37)

    # Link komentara

  64. vaš čovek objasnio...kao i DV, koji je skupo naplatio "časove ljubavi"...
     (jel' da?, 30. jun 2020 15:34)

    # Link komentara

  65. Što ne dodješ u klub da volontiraš, da pomogneš? To je ta grobarska ljubav prema klubu. Ah da, parice...
    (epcot, 30. jun 2020 15:33)

    # Link komentara

  66. @ " ovaj Varda u zadnje vrijeme na sve ima odgovor i komentar. Mislim da je vise poznat sada po izjavama nego kao igrac. Najjace mi je kad kuka kada se nekom stranom igracu da srpski pasos. Sve bi to bilo u redu da taj isti Varda nije rodom iz BiH. Kada je dobijao srpski pasos nine se bunio? Sve je to isto, stranac si bio ti iz Nigerije ili BiH. Kako je covjek samo dvolican.
    (Barolo, 30. jun 2020 14:12)"


    E baš je isto kad srbin iz BiH dobije srpsko državljanstvo i kad ga dobije nigerijac?

    Ma kako da ne!

    Vidiš mađari iz Vojvodine, iz Transilvanije, iz Hrvatske i iz Slovačke automatski dobiju državljanstvo Mađarske čim ga zatraže. Hrvati iz BiH, Srbije i Crne Gore isto tako dobijaju državljanstvo Republike Hrvatske. Nemci iz Rumunije, iz Vojvodine, iz Poljske i Slovačke itd. su dobili nemačko državljanstvo. I tako dalje.

    Srbin iz BiH, Hrvatske ili CG je deo srpskog nacionalnog korpusa, pripada istoj kulturi, govori isti jezik srpski i ima generalno gledano iste običaje.

    I kako se sad nigerijac uklapa u tu priču?

    Varda bi državljanstvo Republike Srbije dobio i da nije profesionalni sportista...a nigerijac ne bi. U tome je razlika...i to baš onako povelika.
     (marko_sthlm, 30. jun 2020 15:31)

    # Link komentara

  67. Trinki je odliveni mozak
    (Slobodan Zika Jalovina, 30. jun 2020 15:27)

    # Link komentara

  68. Pametan ovaj čovek zapraticu ga na Instagramu. U odnosu na ostale sportiste suvi genije.
    (Koks i, 30. jun 2020 15:23)

    # Link komentara

  69. Ha, ha, ovo je 100% iskren komentar.
     (Milan, 30. jun 2020 15:23)

    # Link komentara

  70. Doveo strance, a Marinkovic ode....(((
    (partizanovac, 30. jun 2020 15:22)

    # Link komentara

  71. (Sasa, 30. jun 2020 14:19) I ponovo cete opet biti tamo gde vam je uvek i bilo mesto, na dnu.
    (stoler, 30. jun 2020 15:21)

    # Link komentara

  72. Što proziva Iran. Persijska kultura stara je par hiljada godina.
    (filip, 30. jun 2020 15:15)

    # Link komentara

  73. Pa Iran ima istoriju i kulturu, politička situacija je nešto drugo.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 30. jun 2020 14:18)

    Zabranjena i istorija i kultura.
    (adriano_galliani, 30. jun 2020 15:09)

    # Link komentara

  74. To da nije imao gde, nije tačno.
    (Jole, 30. jun 2020 15:07)

    # Link komentara

  75. OK komentar. Za mene su misterija ovi koji su mislili da je Trinkijeri bio došao iz nekih emocija, ljubavi, divljenja, ne znam čega.
    (Srdjan, 30. jun 2020 15:07)

    # Link komentara

  76. Sasa
    Sad si se samo spustio na nivo tih koji su vas "gazili kada ste bili na dnu"
     (esirealan, 30. jun 2020 15:06)

    # Link komentara

  77. Na trenutke mi vas bude i žao, al onda se setim kako ste nas ponižavali kad smo mi bili na dnu i u fudbalu i u košarci, kako ste gazili po nama sve te godine, koliko je tu mržnje bilo, i jednostavno mi vas više ne bude žao, još mi se javi osećaj zadovoljstva.
    (Sasa, 30. jun 2020 14:19)
    Ne znam zasto ti je zao.. u fudbalu u 4 derbija go niste dali a u basketu smo bili prvi u svim takmicenjima dok ste se vi sramotili kako ovde tako i u evropi.. meni je zao zvezde
    (Sava, 30. jun 2020 14:42)

    Od svega je ostalo jedno veliko "gotovo da smo bili prvi" što nije isto sa "bili smo prvi". Ne da ste ponižavali Zvezdu vređanjem i mržnjom već ste došli dotle da vam je celo rukovodstvo kluba dalo otkaz i u fudbalu i u košarci a pre toga vam se raspala tribina na X delova. Partizan mora još da radi i Ratko je sve lepo rekao, nije došao da igra da bi se kezio pred dobrim navijačima, već zbog love a prventsveno jer nije imao gde. A u Evropi, ne da se nije osramotila Zvezda, nego premotaj dečko od 2014. pa do danas i primetićeš da Zvezda bolji skor sa svim klubovima Evrope od vas! I da, pozdrav iz FK Vojvodine 1914!
    (Vuk, 30. jun 2020 15:05)

    # Link komentara

  78. Svaka na mestu, iako mi je Trinki dobar lik
    (Majk, 30. jun 2020 15:04)

    # Link komentara

  79. Na trenutke mi vas bude i žao, al onda se setim kako ste nas ponižavali kad smo mi bili na dnu i u fudbalu i u košarci, kako ste gazili po nama sve te godine, koliko je tu mržnje bilo, i jednostavno mi vas više ne bude žao, još mi se javi osećaj zadovoljstva.
    (Sasa, 30. jun 2020 14:19)
    Ne znam zasto ti je zao.. u fudbalu u 4 derbija go niste dali a u basketu smo bili prvi u svim takmicenjima dok ste se vi sramotili kako ovde tako i u evropi.. meni je zao zvezde
    (Sava, 30. jun 2020 14:42)

    Vremenska odrednica "smo bili" u tvom izlaganju lepo zvuci za usi... Ste bili i vise nikada necete biti, kapis? :)))
     (CZ99, 30. jun 2020 15:03)

    # Link komentara

  80. Alo, poznavaoci iranske kulture, nije covek rekao da Iran nema kulturnu basginu, samo je rekao da nije zbog toga otisao tamo, aman vise moralisti. I vama da neko ponudi da radite za 500,umesto za 200 evra, i vi bi pristali.
    (Ivan kg, 30. jun 2020 15:03)

    # Link komentara

  81. VARDA 100% UPRAVU!!!!
    (AMD, 30. jun 2020 15:00)

    # Link komentara

  82. Svaka čast,Ratko Varda!!!Pozdravljam svaku rec ovog čoveka,jer je apsolutno u pravu.Ljudi zaboravljaju da je Trinkieri na KZS,na novinarsko pitanje vezano za njegova primanja,doslovce rekao:"Zar ti misliš da sam ovde dodao zbog para?" Pa ne,došao je jer je navijač Partizana od kako zna za sebe,jel tako?!?Sta mu je to trebalo?Zasto je to rekao?Pa naravno,da bi "Kupio" lakoverne.Tako to danas funkcioniše. Konačno jedno razumno,na istini zasnovano tumačenje jednog Grobara.Mi smo sezonu pre ove docekali Peru Antica kao Bozanstvo.Sedamdeset posto navijača Zvezde je bilo uvereno da ćemo za male pare dobiti igrača kakav je bio u NBA.I šta smo dobili?Dobili smo coveka totalno van forme.Fizicki zapuštenog i nespremnog.Pola sezone je presedeo,a primanja su mu bila carska!Svako ko misli da nesto danas počiva na ljubavi i odanosti,kada je sport u pitanju,taj blage veze sa realnošću nema.Toliko o tome.Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 30. jun 2020 14:59)

    # Link komentara

  83. To sam upravo juce i napisala. Nije on od Patrizana napravio uspesan klub vec je Partizan od njega napravio uspesnog trenera.
    (Tanja Ilic, 30. jun 2020 14:57)

    # Link komentara

  84. браво варда. и ја кажем да је кошаркашка организација и спортска култура у партизану на нивоу кошарке у ирану. али неки једноставно сами бирају да верују у бајке.
    "да сте најбољи, лагао вас неко..."
    (веверица, 30. jun 2020 14:16)

    Neko četiri puta F4, a neko F14...
    Plus šampioni Evrope, plus...
    (Pametnom dosta, 30. jun 2020 14:56)

    # Link komentara

  85. Ne znam cemu toliko razocarenje? Trinkijeri je kao i svi drugi dosao zbog para, a ne zato sto obozava klub, hemiju, ne znam sta. A i bilo koji domaci trener bi isto dosao zbog para. Pa eto taj Vujosevic koji je pljuvao sve ako bi hteli da napuste Partizan i koji su trazili da im se isplate pare, prvi je uzeo i tuzio klub za pare. E sad, nekad se desi da neki igrac proceni da bi mozda mogao da ostane u klubu, da bi imao vecu minutazu, istakao se i dobio bolju cenu za kasnije.
    (Pedja, 30. jun 2020 14:54)

    # Link komentara

  86. @aircanada Auuu, iranska kultura starija od srpske? Lepenski vir, Vinca nista? Mogao bi malo knjige u sake i da upoznas kulturu svog naroda. Pozdrav.
     (rrrrr, 30. jun 2020 14:52)

    # Link komentara

  87. Pa zašto ovakvi bivši košarkaši imaju potrebu da nešto komentarišu. Kad Bodiroga, Djordjević, Divac itd. daju komentar? Nikad. Koga bre uopšte interesuje šta ti misliš. Idi peri auto.
     (Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka, 30. jun 2020 14:49)

    # Link komentara

  88. Čanak vam osvojio kup zs 5000€ mesečno a Andrea osvojils kup za 80.000€ mesečno.Ništa drugo bolje nije uradio od Čanka.
     (Nemke, 30. jun 2020 14:48)

    # Link komentara

  89. Na trenutke mi vas bude i žao, al onda se setim kako ste nas ponižavali kad smo mi bili na dnu i u fudbalu i u košarci, kako ste gazili po nama sve te godine, koliko je tu mržnje bilo, i jednostavno mi vas više ne bude žao, još mi se javi osećaj zadovoljstva.
    (Sasa, 30. jun 2020 14:19)
    Ne znam zasto ti je zao.. u fudbalu u 4 derbija go niste dali a u basketu smo bili prvi u svim takmicenjima dok ste se vi sramotili kako ovde tako i u evropi.. meni je zao zvezde
    (Sava, 30. jun 2020 14:42)

    # Link komentara

  90. "Barolo"-Samo je tebi isto kada drzavljanin Bosne dobije srpski pasoš i kada npr,Nigerijac dobije.
     (Gagi 013, 30. jun 2020 14:42)

    # Link komentara

  91. Ovaj zaboravio kakav je to moćan kikiriki. Sve pucketa dok drobiš. A u padže, stipendija. Nije k'o neki, za koje se igra za lovu. Neki se i vole.
    (Faruk Hadžibegić, 30. jun 2020 14:41)

    # Link komentara

  92. ko je ovaj lik?? znam da je nekad igrao u Partizanu ali se ne secam da je nesto postigao i pokazao..posto nije mogo da prismrdi reprezentaciji Srbije odabrao je Bosnu..
    (Pop, 30. jun 2020 14:39)

    # Link komentara

  93. Zašto sada svi odjednom pljuju Trinkija, šta je to tako loše čovek uradio? Otišao je tamo gde su bolji uslovi, uostalom kao i svi drugi, on živi od tog posla. Kada je preuzeo klub u raspadu onda je bio dobar, a sada se svi utrkuju ko će više da ga popljuje. Nema smisla zaista.
    (kum žoržo, 30. jun 2020 14:21)

    Nije problem sto je otisao nego nacin na koji je to uradio.Posle svih njegovih izjava o tome sta mu znaci Partizan mislim da je mogao na lepsi nacin da ode.A da je uzeo klub u raspad nikako ne stoji. Da li ste Vi svesni sta bi Vujosevic uradio da je imao takve uslove i toliki budzet.Trinkijeri je uradio dobar posao i za Partizan a posebno za sebe. Hvala mu za sve sto je uradio dobro za Partizan ali ovakav rastanak mu nije trebao.Partizan je igrao kosarku mnogo pre Trinkija
     (Mozda, 30. jun 2020 14:38)

    # Link komentara

  94. Otišao čovek da napreduje.
     (hajdi, 30. jun 2020 14:37)

    # Link komentara

  95. Ti sigurno nisi išao u Iran da upoznaš kulturu, to smo videli iz tvog odnosa prema policajcima- ljudima koji rade 10.000 puta teži posao za 10.000 puta manji novac
    (Sir Oliver, 30. jun 2020 14:21)

    A da pogledas malo u recnik sta znaci sarkazam?
    (John Terry, 30. jun 2020 14:37)

    # Link komentara

  96. Partizanstina. Buahahahhaha
     (zvezdas, 30. jun 2020 14:35)

    # Link komentara

  97. "Onaj faul koji je bio na kraju, jeste bio faul ali suditi faul u dve desetinke do kraja u jednoj utakmici koja donosi trofej", rekao je Varda.

    Posle ove izjave, ko tebe jos slusa..
     (Issa, 30. jun 2020 14:34)

    # Link komentara

  98. Ti sigurno nisi išao u Iran da upoznaš kulturu, to smo videli iz tvog odnosa prema policajcima- ljudima koji rade 10.000 puta teži posao za 10.000 puta manji novac
    (Sir Oliver, 30. jun 2020 14:21)

    Оливере чу ли некад за сарказам?
    Човек вам отвара очи али не вреди, имате свој свет који постоји само у вашим главама, измишљен, умишљен и параноичан!
     (Радио "Моравски плићак", 30. jun 2020 14:32)

    # Link komentara

  99. Žao mi je da naši igrači i treneri dolaze u naše lige iz evropskih samo onda kada nemaju bolju ponudu, pa daj šta daš da ne propadne sezona. Ali, šta je - tu je, neće se to skoro promeniti.
     (realno, 30. jun 2020 14:32)

    # Link komentara

  100. Pa Varda brate, u Iranu itekako ima kulture za upoznavanje. Mozda i najstarija civilizacija na zemlji. Steta sto je nisi upoznao nego samo otisao po lovu koju sad verovatno trosis na gluposti kao i svi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 30. jun 2020 14:14)

    A ti kao svake godine ides za Iran?
    (deki, 30. jun 2020 14:31)

    # Link komentara

  101. Pa kada je dolazio, klupu mu je nudio i Čović...nemamo pojma ko sve u Evropi. Nije to bezimeni trener, pa mu KKP bio jedina opcija. Bio je super u Partizanu i to treba pamtiti, čovek sigurno odlazi u daleko bolje uslove. Što reče Jović, u Bajernu su vodili brigu i o njegovom psu.
    (Dragan Lo, 30. jun 2020 14:30)

    # Link komentara

  102. Ti sigurno nisi išao u Iran da upoznaš kulturu, to smo videli iz tvog odnosa prema policajcima- ljudima koji rade 10.000 puta teži posao za 10.000 puta manji novac
    (Sir Oliver, 30. jun 2020 14:21)

    Друже, иронично је рекао, не пали се
     (ШУМАДИНАЦ, 30. jun 2020 14:29)

    # Link komentara

  103. Ma ne bre,nije Trinki rekao da je dosao da upozna kulturu,nego je cuo da imamo najbolje pljeskavice u lepinji sa sve prilozima,eee zbog toga je dosao,kakva kultura,kakve pare...
    (Dejan, 30. jun 2020 14:29)

    # Link komentara

  104. Ne verujem šta čovek priča. Trinkijeri je uradio fantastičan posao. Ide trbuhom za kruhom.Srećno care!
     (Bato, 30. jun 2020 14:27)

    # Link komentara

  105. Не воли мој клуб, и то поштујем, али је барем искрен према свом а и то поштујем. "И ја сам ишао у Иран да упознам културу"...набаци ми Варда осмех скоро сваки пут! Coodos за Ратка!

    Мада ипак мислим да је Тринкијери бољи од Чанка, а мислим и да паре нису биле мале. Е сад, да ли их је заслужио, да ли би Чанак са буџетом ккп направио исто што и он...не знам и није моје да знам. Знам да Томић са скоро истим парама и чини ми се бољим играчима није направио ништа или бар много мање него Тринки. Знам да ми се много више допада Тринкикирикијев осмех и енергија него Томићево полудепресивно понашање, и чини ми се да су и тимови тако реаговали на своје тренере....
    Тако да....реално једино што би се Талијану дало замерити је та прича, паре нису битне. Сви радимо за паре, само неки имају среће да раде оно што воле у фирмама које воле, као Тринкивинки....
    (Алекса, 30. jun 2020 14:26)

    # Link komentara

  106. Varda totalno nebitan lik.
     (Grr, 30. jun 2020 14:25)

    # Link komentara

  107. Covek je uradio odlican posao u Partizanu i hvala mu na tome. Opravdao je i ocekivanja i platu.
    (Pera, 30. jun 2020 14:24)

    # Link komentara

  108. Neka ide gde mu je bolje. Samo nemoj nam te price kako voli Partizan, Srbiju... ovo ono kao da smo debili. Kao da ne znamo da je i ovde dosao zbog para.
    (Nemanja, 30. jun 2020 14:15)

    Nalozio je grobare na tu pricu o ljubavi i tradiciji najstrasnije. Ako cemo realno skoro svi su se primili do besvesti.
     (orm, 30. jun 2020 14:23)

    # Link komentara

  109. Na žalost, u pravu si.TrinkiEVRI veliko razočaranje!
     (Mordor, 30. jun 2020 14:23)

    # Link komentara

  110. Да није све у новцу прича лик који је прихватио да игра за Босну.
    Због чега? Због новца...
     (Ринсвинд, 30. jun 2020 14:22)

    # Link komentara

  111. Kupio frajer DESET stranaca( cijena sitnica)!!! I onda kao, uspesan itd...najlepsa kosarka(???)...prvi u svim ligama( da, ali u martu)...demagogia milanese!!!
    (eto, 30. jun 2020 14:22)

    # Link komentara

  112. Ti sigurno nisi išao u Iran da upoznaš kulturu, to smo videli iz tvog odnosa prema policajcima- ljudima koji rade 10.000 puta teži posao za 10.000 puta manji novac
    (Sir Oliver, 30. jun 2020 14:21)

    # Link komentara

  113. Zašto sada svi odjednom pljuju Trinkija, šta je to tako loše čovek uradio? Otišao je tamo gde su bolji uslovi, uostalom kao i svi drugi, on živi od tog posla. Kada je preuzeo klub u raspadu onda je bio dobar, a sada se svi utrkuju ko će više da ga popljuje. Nema smisla zaista.
     (kum žoržo, 30. jun 2020 14:21)

    # Link komentara

  114. Verovatno je Varda u pravu.Što se Trinkijera tiče ja kao zvezdaš mogu da izrazim žaljenje što nije postao trener Zvezde nakon napuštanja Bamberga.
    Kako sam čuo bilo je nekih pregovora ali je cifra bila da "uši otpadaju".
    Stvarno sam očekivao da tada preuzme neku ozbiljniju EL ekipu nrp. Barsu koja je tada baš kuburila sa trenerima.Predpostavljam da se nečemu sličnom nadao i sam Trinkijeri koji je držao visoku cenu.Kako se precenio tako je i prošao jer čini mi se od Bamberga do Partizana nije bio ničiji trener.Tad je bilo daj šta daš mislim na klub a bogme ni cifra verovatno nije bila loša /kažu 550.000eur ?/.E sad dobrim vođenjem ekipe Partizan mu je poslužio kao odskočna daska za neki masniji ugovor tako da mu priča da nisu važne samo pare baš i ne pije vodu.U svakom slučaju dobar trener i zanimljiv lik.I dalje ostaje za mene jedini strani trener koga bih podržao da dođe u Zvezdu .
    (Tex Willer, 30. jun 2020 14:19)

    # Link komentara

  115. Malo ljak*e komentar, uzevši u obzir da je iranksa, odnosno persijska kultura daleko starija od ove sa ovih prostora i realno, svakom normalnom bi upoznavanje iste svakako bio bonus, a ne polu-sprdnja za isticanje poente kako su samo pare bile bitne.
    (Aircanada, 30. jun 2020 14:19)

    # Link komentara

  116. Na trenutke mi vas bude i žao, al onda se setim kako ste nas ponižavali kad smo mi bili na dnu i u fudbalu i u košarci, kako ste gazili po nama sve te godine, koliko je tu mržnje bilo, i jednostavno mi vas više ne bude žao, još mi se javi osećaj zadovoljstva.
    (Sasa, 30. jun 2020 14:19)

    # Link komentara

  117. Kidaj Zvezdo sad
    i ujedaj
    Dominiraj narednih sto godina !!!
     (Mita, 30. jun 2020 14:18)

    # Link komentara

  118. Pa Iran ima istoriju i kulturu, politička situacija je nešto drugo.
     (Darko, 30. jun 2020 14:18)

    # Link komentara

  119. Partizan zadnja opcija,ha,ha,ha,.....
    (Peja, 30. jun 2020 14:17)

    # Link komentara

  120. Evo ovako nešto argumentovano bez nekog klinačkog prepucavanja....
    Trinki je prošle sezone radio odličan posao, koji nikad nećemo saznati kako bi završio, ali je činjenica da je imao dobre rezultate i fantastičnu atmosferu u ekipi, što su navijači prepoznali posle dugo vremena...
    Da je ostao, realno posle očajne zvezde od prošle godine (jedina profitirala u koroni) koja se sada resetuje i ne verujem da će ponoviti očajnu sezonu, smanjenog budžeta i pitanje da li će publika smeti dolaziti (što utiče na Partizanov budžet i atmosferu)... Teško može prošla sezona da se ponovi... Mislim da je realno i racionalno postupio u ovom trenutku.... Na našu žalost...
     (nešto onako, 30. jun 2020 14:17)

    # Link komentara

  121. Nije sporno, strancima je ovo posao kao i svaki drugi i tu su zbog novca (i ponekad ambicija). Ali problem je Ostoja i njemu slicni, prije toga Vujosevic, uporno pricaju kako stranci igraju za stipendiju... Prihvatite realnost, tim bolje po vas...
     (milanovac, 30. jun 2020 14:17)

    # Link komentara

  122. što nisi ti igrao bez para kad su pare nebitne. ne brini ti nikad nećeš biti trener zbog ograničenja u glavi.
     (dragi, 30. jun 2020 14:17)

    # Link komentara

  123. браво варда. и ја кажем да је кошаркашка организација и спортска култура у партизану на нивоу кошарке у ирану. али неки једноставно сами бирају да верују у бајке.
    "да сте најбољи, лагао вас неко..."
    (веверица, 30. jun 2020 14:16)

    # Link komentara

  124. Ништа вам Андреица није дужан.
    (Мијалко, 30. jun 2020 14:15)

    # Link komentara

  125. E ovo nam je dokaz po ko zna koji put - samo domaci treneri!
     (Luiz, 30. jun 2020 14:15)

    # Link komentara

  126. Lepo čovek rekao sve. Tako funkcioniše sve, to su normalne stvari.

    Ako ti se ukaže dobra prilika, naravno da ćeš je prihvatiti.
     (Heisenberg, 30. jun 2020 14:15)

    # Link komentara

  127. Neka ide gde mu je bolje. Samo nemoj nam te price kako voli Partizan, Srbiju... ovo ono kao da smo debili. Kao da ne znamo da je i ovde dosao zbog para.
    (Nemanja, 30. jun 2020 14:15)

    # Link komentara

  128. Ostoja je taj koji je glavni krivac,njega treba pljuvati,on je ubacen da nas drzi dovoljno daleko od el i zvezde al da smo opet jaci nego u vreme pekovica...
    (ada, 30. jun 2020 14:15)

    # Link komentara

  129. @Misko

    Pa ne treba svet da se vrti oko para. Mnogo para samo donose zlo a mnogi toga nisu ni svesni. Postanu svesni kada ostanu bez para, svi se razbeze od njih jer su se zbog para i vrteli, i onda im se urusi citav zivot.
     (Smuki, 30. jun 2020 14:15)

    # Link komentara

  130. Nemoj tako Varda pa poznato je jos od vremena Danilovica i Vujosevica da u Partizanu dolaze igraci koji igraju samo iz ljubavi i za klikere i pasulj.Jedino u Zvezdi igraju zbog novca a Partizan jadan nema para,nikada ih nije imao sreca pa ta ljubav i tako nekako opstaju.
     (Back in Black, 30. jun 2020 14:15)

    # Link komentara

  131. Pa Varda brate, u Iranu itekako ima kulture za upoznavanje. Mozda i najstarija civilizacija na zemlji. Steta sto je nisi upoznao nego samo otisao po lovu koju sad verovatno trosis na gluposti kao i svi.
     (sasa, 30. jun 2020 14:14)

    # Link komentara

  132. Takođe sam mišljenja da ne bi došao u Partizan da je imao drugu opciju, ali ovaj "gospodin" ima mišljenje o svemu i svakome, konstantno pametnije, baš je degutantno.
    (Ja, 30. jun 2020 14:14)

    # Link komentara

  133. Ratko je kul lik, samo nekad ume pretera.

    Trinkijeri je vrhunski trener 1/1 i to samo baš ostrašćeni neće da priznaju. Ne stoji da mu je Partizan spasio život, imao je taj gde. Ali stoji i da je planski bacao demagogiju partizanovcima. Kupujući ih jeftinim forama o familiji, mirisima košarke, planovima o EL itd i tako izbaronisao masu da pomisle da on nije profi nego eto naš brat grobar iz tuđine. Jedan od nas. Malo morgen.

    Da je samo ćutao i radio, niko živ ne bi zamerio na odlasku. Strani trener, profesionalnac, teraj dalje. Ovako ostavlja utisak barona, zabavljača i manipulatora. Nije mu to trebalo, baca truo utisak kao zaista odličnom treneru i top poznavaocu košarke.
     (detektiv kokni kol, 30. jun 2020 14:13)

    # Link komentara

  134. Partizan je sa Čankom gubio kući od Zadra, koji je u tom trenutku bio zakucan za dno tabele. Dakle nije valjalo.

    Trinkijeri je po znanju svakako trener za klub iz Evrolige. Ono što on zahteva su budžet i redovna plaćanja po ugovoru.

    Smešno je porediti da li Partizan više voli Nenad ili Andrea, ali i ja volim Partizan svim srcem, pa nisam ni trener, niti sam u upravnom odboru.
     (uros, 30. jun 2020 14:13)

    # Link komentara

  135. Da se ne lazemo dosta je uradio za Partuzan,igrao je najlepsu kosarku u regionu,srecno mu bilo u nastavku karijere i jedno veliko hvalaa za sve
     (Rale nis, 30. jun 2020 14:13)

    # Link komentara

  136. I ovaj Varda u zadnje vrijeme na sve ima odgovor i komentar. Mislim da je vise poznat sada po izjavama nego kao igrac. Najjace mi je kad kuka kada se nekom stranom igracu da srpski pasos. Sve bi to bilo u redu da taj isti Varda nije rodom iz BiH. Kada je dobijao srpski pasos nine se bunio? Sve je to isto, stranac si bio ti iz Nigerije ili BiH. Kako je covjek samo dvolican.
     (Barolo, 30. jun 2020 14:12)

    # Link komentara

  137. Zašto bi bilo koga zanimalo šta je na tviteru ili gde već napisao Ratko Varda?? Danas svako misli da je nesto posebno bitan. Unistice svet ove društvene mreže, ako već nisu. Ljudi izgubili smo kompas totalno, nikakve kulture nema.
     (vibervajber, 30. jun 2020 14:10)

    # Link komentara

  138. To se samo partizanovci pale nekim "časovima ljubavi". To je njihiva subjektivna slika, a realnost je mnogo drugačija. Ozbiljna takmičenja, treneri i igrači ne gledaju to. Pa koliko bivših ozbiljnih klubova u raznim sportovima igra neke niže lige, a imali su ozbiljne rezultate.
    (Realan, 30. jun 2020 14:10)

    # Link komentara

  139. Pa nije Tintoreto otisao u Bajern zbog para, covek je jednostavno odusevljen hemijom u ekipi i odnosima izmedju ekipe i navijaca ...
    Ta ljubav nema cenu, kazu da je ponio jednu palmu iz Bg ...
    Nego sta bi sa onom kucom sto je prodavao ???
    (Slobodan, 30. jun 2020 14:10)

    # Link komentara

  140. “И ја сам ишао у Иран да упознам културу”......
    Хаха какав краљ и све је тачно можда не то да није имао где али чим му је понуђен овде добар новац дошао је тако и у Бајерн сад...
    (алал вера, 30. jun 2020 14:09)

    # Link komentara

  141. Bravo Varda!
    (Srbin, 30. jun 2020 14:09)

    # Link komentara

  142. lepo rekao čovek i upravu je.
     (mikac357, 30. jun 2020 14:08)

    # Link komentara

  143. Varda otkrio toplu vodu.Zasto ikoga napadati sto odlazi za vise para.Ceo svet se vrti oko para pa sada prodavati postenje moral je potpuno besmisleno.
    (Misko, 30. jun 2020 14:05)

    # Link komentara