1. Znamo vrlo dobro ko su “Delije” ali sa delijama svakako nemaju blage veze! Koliko njih je sa dosijeom?
    (Drajfus, 7. jun 2020 14:32)

    # Link komentara

  2. @Kutlovic... Ako misliš da to rade... Ma jok ne rade to, nego pomazu starijim osobama da predaju ulicu.
     (Bg, 7. jun 2020 11:26)

    # Link komentara

  3. Danas na marakani bakljada sutra po krovovima a kad zatreba stave se i maske pa se rusi po gradu, zastrasuju malinari, zastrasuju mucenice pred sudovima koje su zlostavljane od lokalnih mocnika. Posla za Delije a i Grobare nikad vise. Zbog ovoga svima poznatog ja godinama na utakmicu nisam otisao iako sam veliki navijac Zvezde, sramota ko su i sta su postali navijaci.
    (Boki, 07. jun 2020 07:08)

    Па отиђи на исток, запад можеш и на југ кад отворе. Не мораш да будеш на северу са њима, ако мислиш да раде то што наводиш.
     (Кутловић, 7. jun 2020 09:33)

    # Link komentara

  4. Danas na marakani bakljada sutra po krovovima a kad zatreba stave se i maske pa se rusi po gradu, zastrasuju malinari, zastrasuju mucenice pred sudovima koje su zlostavljane od lokalnih mocnika. Posla za Delije a i Grobare nikad vise. Zbog ovoga svima poznatog ja godinama na utakmicu nisam otisao iako sam veliki navijac Zvezde, sramota ko su i sta su postali navijaci.
    (Boki, 7. jun 2020 07:08)

    # Link komentara

  5. sta ces...uzeleli se krovova....
    (Molder, 6. jun 2020 22:11)

    # Link komentara

  6. Kapa dole za navijače zvezde, prave vrhunski atmosferu i najbolju koreografiju, uvek su organizovani i ima ih uvek puno na stadionu, za razliku od nas, gde man je stadion prazan iako imamo deset frakcija. Nisu bez veze zvanično izabrani za jedne od najboljih na svete sa paklenom atmosferon na marakani, i to od najprestižnijeg sportskog časopisa. Dvanesti igrač u bukvalnom, punom značenju te reči.
    (Goran Loznica, 6. jun 2020 21:30)

    Cemu lazno predstavljanje? Lepse ces se osecati ako imas vise pluseva?
    (johnny b, 6. jun 2020 21:43)

    # Link komentara

  7. Ne razumem ljudi, sta je vama draz i radost u ovim bakljama?? Sta je tu to toliko dobro??
     (Mare, 6. jun 2020 21:33)

    # Link komentara

  8. Kapa dole za navijače zvezde, prave vrhunski atmosferu i najbolju koreografiju, uvek su organizovani i ima ih uvek puno na stadionu, za razliku od nas, gde man je stadion prazan iako imamo deset frakcija. Nisu bez veze zvanično izabrani za jedne od najboljih na svete sa paklenom atmosferon na marakani, i to od najprestižnijeg sportskog časopisa. Dvanesti igrač u bukvalnom, punom značenju te reči.
    (Goran Loznica, 6. jun 2020 21:30)

    # Link komentara

  9. I BAKLJE SVETLE CEO SEVER GORI...
     (OPREM DOBRO, 6. jun 2020 21:27)

    # Link komentara