1. Istina vas najviše boli, vidim... :)
   (Eto, 6. jun 2020 19:11)

  # Link komentara

 2. Polako komšije... Brzo će i sezona posle sledeće, pa ćete i vi birati da li EC ili FIBA. A mi krećemo u dugogodišnje igranje Evrolige...
  (Eto, 06. jun 2020 17

  Vi vec igrate dugu niz godina EL ali u vasim glavama samo...
   (brzo ce sledeca sezona sezone, 6. jun 2020 18:25)

  # Link komentara

 3. Kako je krenulo, vidim da će i EK uskoro preći na format EL. Nekih 16 klubova će uklopiti u ligaški format, osam najboljih u plej-of, samo umesto F4 turnira nastaviti šampionsku trku u polufinalnoj i finalnoj seriji na dve ili tri pobede. Ili Eventualno dve grupe po osam timova, pa po četri u plej of iz svake grupe. Već je dosta timova od prošle sezone napustilo EK, kao što su Galatasaraj, Tofaš, Darušafaka, Ritas, Limož... A moguće da će biti još prelazaka.
   (Del Piero#10, 6. jun 2020 18:09)

  # Link komentara

 4. Polako komšije... Brzo će i sezona posle sledeće, pa ćete i vi birati da li EC ili FIBA. A mi krećemo u dugogodišnje igranje Evrolige...
  (Eto, 06. jun 2020 17:08)

  Mene fascinira vase "skromno" misljenje o vama(Partizanu). Umislili ste da ste Boston Seltiksi evropske kosarke. Od stare slave se ne zivi. Pogledajte Split i Cibonu. Split vas je tukao kad ste imali najbolju generaciju u istoriji. Sta oni treba da misle? Ono jes, vi ste uzeli Evrokup ove sezone...al zamalo. Smanjite dozivljaj, ne zivi se od stare slave. Mozda i odemo u Fiba nekad, a vi u Evroligu, pa budete i vi htjeli posle u Fiba. Vidjecemo koje je jace takmicenje pa cemo odluciti, jer ocigledno da se vise pitamo od vas trenutno u Evropi.
   (kakone, 6. jun 2020 17:46)

  # Link komentara

 5. Polako komšije... Brzo će i sezona posle sledeće, pa ćete i vi birati da li EC ili FIBA. A mi krećemo u dugogodišnje igranje Evrolige...
   (Eto, 6. jun 2020 17:08)

  # Link komentara

 6. Malo je iznenadjenje kako vise timova od ovih 7 nije napustilo. EvroKup ne donosi ni dinara, ako dodjes do finala onda mozes da kazes da si na nuli ! Timovi Evrokupa uglavnom nemaju nikakve sanse da dodju do Evrolige, cak i da dodju do finala morace da ispune zahteve Evrolige ! ipak najveci timovi koji ce traziti Evroligu sledece godine su i dalje tu Lokomotiva, Uniks, Virtus, Unkaha i Partizan. Ovi sto odlaze ionako ne bi imali cemu da se nadaju !
  (primorska, 6. jun 2020 16:45)

  # Link komentara

 7. Svi ovi timovi koji napustaju Eurokup i idu u Fibnu LS su timovi koji znaju da nemaju nikakve sanse da ikada zaigraju u Euroligi pre nekih klubiova iz njihovih zemlaja. Npr. Asvel u Francuskoj, Efes i Fener u Turskoj, Bajer u Nemackoj, PAO i OLY u Grckoj i sl su klubovikoji ce gotovo uvek igrati Euroligu, svi ostali klubovi iz tih zemlaja gotvo 100% nikada nece videti to takmicenje, zato se i opredeljuju za Fibinu LS, jer bolje placa od Eurokupa.

  A klubovi koji imaju sanse da igraju Euroligu, kao Partizan sto je, moraju da igraju Eurokup, jer im je to jedini nacin da dodju do Eurolige.
  (Kibo, 6. jun 2020 16:39)

  # Link komentara

 8. E moj Ostoja...
   (Marko Niš, 6. jun 2020 16:34)

  # Link komentara

 9. Opet će Ostoja da ispadne "pametan"... :)
   (begs, 6. jun 2020 16:19)

  # Link komentara

 10. Jos jedan tim za nasu decu bajo moj.
  (Yamac bende, 6. jun 2020 16:15)

  # Link komentara