1. Djokovic nikada, ali nikada, nece osvojiti 20 GS titula! Bolna, razarajuca cinjenica, ali istinita! Nikada! Prijatan dan, puno pozdrava.
    (Jumko, 2. jun 2020 08:49)

    jedino što je bolno , razarajuće i istinito za tebe je da te Djoković urnisa. 24/7 komentarišeš negativno o Novaku. Samo jadnik bez života može tako nešto. Ubi te Novak već 15 godina, bališ po portalima i plačeš. A ima najmanje još 3 godine da se jedeš iznutra, a najdraže će svima nama biti kada Novak obori sve Federerove bitne rekorde. Tada ćemo svi mi urinirati po Jumku 24/7. Jedino tačno što si rekao da nole neće osvojiti 20 titula nego 25. Prijatan dan, puno pozdrava gnjido noliferska.
     (ber, 2. jun 2020 15:25)

    # Link komentara

  2. Djokovic nikada, ali nikada, nece osvojiti 20 GS titula! Bolna, razarajuca cinjenica, ali istinita! Nikada! Prijatan dan, puno pozdrava.
    (Jumko, 2. jun 2020 08:49)

    To nije činjenica, već prognoza. Ne može da bude činjenica nešto što može da se desi, ali i ne mora, u budućnosti. Tvrdnja da Federer više neće uzeti nijedan GS nije činjenica, iako je vrlo blizu činjenice. Tek kad prestane da igra, onda će ova prognoza postati činjenica.
    A da li je realno da Novak osvoji 20 GSova? Pre 2 godine kad je Federer imao 20, a Novak 12, i bio na ivici da batali tenis, retki su verovali u tu mogućnost. Sama činjenica da se danas o tome vode rasprave, govori da šansa postoji. Treba sačekati da se Novak povuče iz tenisa i da se vidi šta je sve osvojio. Praktično, ne postoji nijedan stručnjak za tenis, koji nekog od Velike trojke izostavlja sa spiska 5 najboljih tenisera svih vremena. A to je već ogroman uspeh za svakog od njih.
    Novak i Rafa imaju još 3-4-5 sezona pred sobom, ako Bog da. Šanse da stignu ili prestignu Federera uopšte nisu male. Samo treba sačekati. I obavezno uživati. Teško da će se opet desiti da se čak tri ovakva igrača pojave praktično u isto vreme. Da nije bilo njih trojice, danas bi Endi imao bar 15 GSova i bio neprikosnoveni GOAT...
    (Milan_PT, 2. jun 2020 10:11)

    # Link komentara

  3. Milan_PT
    Od tebe ocekujem ipak mnogo vise, od jednog prosecnog komentara, kao sto je ovaj. Zasto padas toliko nisko? Ako je Novak u mogucnosti da osvaja GS ne moze ga korona spreciti, moze ga samo privremeno zaustaviti. 3 od 4 GS, ipak ce se izgleda odrzati, pa svejedno ima priliku. Osim toga, tu je sledeca godina, moze da nastavi gde je stao ili Beker nije toliko vidovit, moze da vidi samo tekucu godinu i to kada nisu ekstremni uslovi. Znaci, posto se pojavila korona, a on to nije predvideo, sada ne zna kakav ce biti ishod? Nije u stanju da vidi da li ce 2 ostala GS biti otkazana?
    (Hahahaha, 2. jun 2020 10:04)

    # Link komentara

  4. Britanac, šta drugo reći. Uvek zavidni i ljubomorni, tako da smo već navikli da njihove izjave ne uzimamo za ozbiljno. :)
    (Robert, 2. jun 2020 09:52)

    # Link komentara

  5. Šta bi bilo kada bi bilo, a šta ako... Do tada je 20>19>17 a sada Nolo botovi nastavite da gledate u pasulj ili talog od kafe i prstom bodite želju... Živeo Rokenrol!
     (Sima strahota, 2. jun 2020 09:45)

    # Link komentara

  6. Ne možete u isti koš stavljati Rafu GOAT-a i Novaka, Rafa će na kraju karijere imati najviše GS-a, aBd-a.
    (muamer, 2. jun 2020 09:36)

    # Link komentara

  7. Federer ce biti treci po broju GS titula kada se povuku Nadal i Djokovic. To je svima jasno. Tada ce se zavrsiti zlatnih 20 godina tenisa. Ti rekordi ce ostati neoborivi u narednih 100 godina. Kao recimo 11 NBA titula koje je osvojio Rasel. Takve stvari se dogadjaju jednom u 100 godina. Tipujem da ce Novak zavrsiti sa 25 GS titula, Nadal 23...Mada kako Novak vodi racuna o telu, nije iskluceno da dominira do 2025.
    (Straight Outta München, 2. jun 2020 09:26)

    # Link komentara

  8. Ništa novo. To je postalo jasno još prošlog septembra kad je Nadal uzeo 19. titulu, jer je vrlo realno očekivati da će on uzeti još neki GS, prvenstveno Rolan Garos. S druge strane, početkom godine je bilo jasno da je Novak u dobroj formi i da je u naletu. Beker je čak izjavio da je moguće da Novak uzme sva 4 GS ove godine. Intervju je završio konstatacijom da će krajem ove godine bar još jedan teniser, pored Federera, imati 20 GSova, a da je moguće i da ga neko prestigne.
    Onda je došla korona, koja će čitavu priču odložiti za otprilike pola godine. Recimo, dok se ne završi Vimbldon 2021...
    (Milan_PT, 2. jun 2020 08:54)

    # Link komentara

  9. Djokovic nikada, ali nikada, nece osvojiti 20 GS titula! Bolna, razarajuca cinjenica, ali istinita! Nikada! Prijatan dan, puno pozdrava.
     (Jumko, 2. jun 2020 08:49)

    # Link komentara

  10. Njega cekamo vec danima. Da li je bio bolestan kada se do sada nije javljao? Zabrinuo me. Ono sto kazu Filip i Janko, manje je bitno od toga sta kazu ostali. Tim je odjednom postao divan decko, odmeren i kulturan, a bio je... Ma to nije ni vazno. Mi smo narod koji uvek zeli da ih stranci hvale. Kada to uradi nas covek, to se podrazumeva da tako misli ili ga pljuju kako nije uspesan. Samo uporediti komentare na vest o tome sta je rekao Filip i sta je rekao Tim. Sve postaje jasno. Medjutim, Rusedski, kao i Pilic, su jedini verni jednom jedinom coveku, a to je Novak. Ostali gotive i Federera, a i Rafu.
    (Hmmm, 2. jun 2020 08:48)

    # Link komentara

  11. Apsolutno tacno. Dzemperko ce za dvije tri godine biti na trecoj poziciji po osvojenim GS. Nema sumnje da ce ga Nadal i Djokovic prestici a svakako su bolji i u medjusobnom skoru od njega. Samo malo strpljenja ovo je neminovnost koja ce se dogoditi pre ili kasnije.Bice velikih frustracija zapadnih medija i njegovih navijaca ali morace da se pomire sa tom cinjenicom da ce biti treci po broju osvojenih trofeja.
     (Beograd, 2. jun 2020 08:39)

    # Link komentara

  12. Vidis ti moj Rusetski i da su ovaj virus ubacili samo da Federera niko ne prestigne.
     (LjutaKrajina, 2. jun 2020 08:30)

    # Link komentara