"Iznenadio me je komentar Federera"

Tomas Johanson, nekadašnji sedmi teniser sveta, kaže da ga je iznenadio predlog Rodžera Federea da se ATP i WTA spoje u jedno telo.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @Aleksandar
    Politički si nekorektan. Vrlo. Valjda si ispravno hteo reći da će u svetloj budućnosti biti dozvoljena samo košarka gde su od 5 igrača bar 2 žene i bar jedna LGBT ličnost? I odbojka gde ako već igra muškarac mora da nosi tegove od 8 kila a pri svakom smeču dinamička mreža se diže na mušku visinu ako smečuje on, a spušta na žensku ako smečuje ona.
    Nemoj više da ti se ovo desi. Da širiš negativan uticaj. Kojim ugrožavaš druge. Naročito vulnerable populacije. Automatski AI Cenzor neprekidne pravednosti te je štiteći kvalitet javnog govora već banovao. Ja sam te i to samo ovaj put pustio da bi drugi naučili na tvojoj grešci.
    Kada se WTA i ATP ujedine prvih 25 godina najveće zarade imaće naravno mix dublovi - zbog promocije rodne ravnopravnosti. I tu zbog ravnopravnosti u igri muški igrači će dok je pauza između gemova morati da urade svaki put 10 sklekova. Tjuneri svakog TV će vršiti kontrolu protoka i svako će moći da gleda onoliko muškog singl tenisa koliko bude gledao ženskog. I za sve sportove uopšte! Neće se ponoviti ovaj fijasko kada su stanice nekoliko godina prenosile ženski fudbal i gurale, ga, gurale... a primitivna masa neće da ga gleda pa neće. Ima da gledaju!
    Što nisi lepo ko ljigavi Johanson? Iznenadio se... al se odmah "politički korektno" ispravio : on je ZA. Misliš da će ti proći ta ironiija? Znaš i sam kako je prošao dripac što je napisao na tarabi
    POLITIČKI KOREKTNI TRAŽILA VAS MAJKA KUKOM PO RECI
    Mene su pustili, samo sam čuvao stražu.
    (znanje-imanje, 23. maj 2020 08:11)

    # Link komentara

  2. TTA - trandžeTenisAsosijejšn
    (Made in Serbia, 23. maj 2020 05:53)

    # Link komentara

  3. Које даме?
     (Стрелац, 23. maj 2020 01:45)

    # Link komentara

  4. Ako se to ikad bude desilo, ne sumnjam da će bit organizovano tako da će imati određen minimalan broj žena na trunriru. Tako da neki muški igrači koji bi bili mnogo bolji od ženskih koleginica, neće moći na turnir jer mora da se ispoštuje kriterijum.
     (Majkl Džondar, 22. maj 2020 22:31)

    # Link komentara

  5. Ne bi me iznenadilo da se u budonosti zbog političke korektnosti i polne ravnopravnosti ukine razlika između ženskih i muških kolektivnih sportova.
    Pa će svaki klub biti u obavezi da ravnopravno rasporedi mesta us ekipi.prema polovima. Montipajtonovski scenario, ali nije daleko od istine...
     (Aleksandar, 22. maj 2020 21:10)

    # Link komentara

  6. Ljudi, dva sata od kako je postavljen tekst, a ni jedan komentar. Greota do Boga. Gde su ta dva Rodžerova navijača da nešto napišu!? Gde su nestala obojica?
    (Djido, 22. maj 2020 21:04)

    # Link komentara