1. Sve su opcije na stolu da se sezona zavrsi bez publike i uz rizik ucesnika!Normalno da bi se onda ideja o finalnim mecevima Istok/Zapad mogla zavrsiti na neutralnom terenu drzave u kojoj je Corona "pobedjena"(citaj otvorena za bizniz) a takvih je desetak drzava Amerike.Prvo i najbitnije je da se dozvole treninzi NBA ekipama.Bez toga nema nastavka NBA lige!To bi potrajalo jedno dve nedelje uz ubrzano odigravanje preostalih meceva svih timova a zatim verovatno smanjenje PO utakmica na 2 dobijene do finala NBA.Vreme polako istice i za taj plan da se ipak sezona zavrsi potrebno je brzo reagovati.Naravno da ce NBA rukovodstvo uciniti sve da se prvenstvo ako postoji i promil sanse zavrsi do kraja Jula.Njima se zuri,gube ogroman novac,a narodu u Americi polako se smucilo sve.Hrane imaju ali im igre nedostaju.Uostalom otvaranjem Kazina sirom USA ubrzace proces i resavanja dali ce se sezona nastaviti.Moze takodje da se zamrznu tabele jer izuzev na Istoku na Zapadu je vec takoreci sve poznato koje ce ekipe zavrsiti u prvih 8,pritom redosled i nije bitan ukoliko se odluce za jednan ili dva grada kao neutralan teren odigravanja PO utakmica.Tako bi Las Vegas bio za Zapadnu,a Orlando ili Tampa za Istocnu konferenciju.Postoji i ona najnepopularnija ideja - bez publike,ali ona pada u vodu jer su NBA zvezde, pogotovo LJ protive.TV i brendovi bi u tom slucaju morali da odrese kesu vise i "nagovore" ih. Sto rece Kum u istoimenoj sagi:"Poslacu im ponudu koju ne mogu odbiti"! Dzo i to je Amerika!
    (moze ali i ne mora?, 30. april 2020 21:03)

    # Link komentara

  2. Znao sam sta ce da bude top komentar.
    Predvidivi ste.
    (NFS, 30. april 2020 20:41)

    # Link komentara

  3. Rudi Gliber
    (milbal, 30. april 2020 17:10)

    # Link komentara

  4. A da li igraju Šilja, Paja, Raja , Vlaja i Gaja.Normalno i Miki, kapiten?
    (ccc?, 30. april 2020 16:37)

    # Link komentara

  5. Ne igra se NBA samo za Amerikacne vec i za ostatak svijeta. A s obzirom da su male sanse da ce se sezona uopste nastaviti u suprotnom, bolje je bilo kakvo rjesenje nego da se otkaze. Mogu i pokusati prilagodi vrijeme odigravanja bar nekih utakmica.


    (Wilfredo leon, 30. april 2020 14:47) Pa da li si realan? Nadam se da si sarkastican. Pogledaj vremenske zone Amerike i drzava koje si pobrojao. To je jedino neizvodljivo ?
    (Wilfredo leon, 30. april 2020 16:05)

    # Link komentara

  6. Mislim da je jedina realna opcija da se sezona nastavi u nekoj od drzava koje su pobijedile covid (Australija, Koreja), zasto ne i Kina. Mozda je najbolja opcija Australija. U suprotnom mislim da nema dovoljo vremena kada se sve sabere da se zavrsi ova sezona a da se ne bude preklapala sa sljedecom.
    (Wilfredo leon, 30. april 2020 14:47) Pa da li si realan? Nadam se da si sarkastican. Pogledaj vremenske zone Amerike i drzava koje si pobrojao. To je jedino neizvodljivo ?
    (ludovan jovanovic, 30. april 2020 15:22)

    # Link komentara

  7. Mislim da je jedina realna opcija da se sezona nastavi u nekoj od drzava koje su pobijedile covid (Australija, Koreja), zasto ne i Kina. Mozda je najbolja opcija Australija. U suprotnom mislim da nema dovoljo vremena kada se sve sabere da se zavrsi ova sezona a da se ne bude preklapala sa sljedecom.
    (Wilfredo leon, 30. april 2020 14:47)

    # Link komentara

  8. Dobrodosli u decji centar Kabale.
    (John Doe, 30. april 2020 14:45)

    # Link komentara

  9. Disney World je u Orlandu, Fl. Disneyland je u Kaliforniji. Orlando bi bio idealno mesto za ovakav spektakl. Sportski kompleks ESPN Sports je često domaćin nation-wide takmičenja/turnira, uglavnom univerzitetskih. Hotelski kapaciteti u Orlandu su ogromni, uglavnom zbog Disney World i Universal Studios, dva najveća zabavna parka, i trenutno su prazni. Florida odlično kontroliše virus, smrtnost je vrlo mala pre svega zbog mera izolacije starackih domova. Plaže su nedavno ponovo otvorene a sve ostalo će biti otvoreno postepeno u toku Maja medeca. Guverner je, ako je to uopšte bitno, republikanac, što bi se reklo - na liniji.
     (Brane Lala, 30. april 2020 13:58)

    # Link komentara

  10. I onda poslednji korak, povratak kući, cirkus...
    Welcome home...
    (Realno, 30. april 2020 13:18)

    # Link komentara

  11. Tamo joj je i mesto, ako cemo realno.
     (KgK, 30. april 2020 13:03)

    # Link komentara

  12. De ste vi to igrali košarku *****, u Diznilendu?
     (agri, 30. april 2020 13:02)

    # Link komentara