1. Barkli je mogao bez problema da predje u neki jaci tim i osvoji prsten, da ga je to bas toliko "ubijalo" i nabijalo mu komplekse, kako neki ovde tvrde. Mogao je to npr. i Karl Meloun, drugi strelac u istoriji NBA, mogli su to i Patrik Juing, Dzeri Stokton i mnogi drugi koji su zbog Dzordana ostali bez prstena, a nisu hteli da beze u drim timove, nego resili da se bore sami, pa sta bude. Carls Barkli bio je MVP u eri Majkla Dzordana, a nije osvojio titulu. Nema tu sta da se doda, Barkli je bio i ostao zver od igraca. Grin je parazit koji zivi na racun drugih. Ima titule koje su mu doneli drugi. Podseca na one koji se hvale kako su "uspesni", a sve sto imaju kupili im tata i mama. Barkli je sve postigao sam. Zato i danas svi znaju ko je Barkli, zato i danas on zaradjuje milione, a vec za 10 godina malo ko ce se secati Drejmonda Grina.
    (@, 29. april 2020 08:03)

    Pa i prešao je u Hjuston da bi osvojio titulu i nije uspeo. I Karl Meloun je isto uradio sa Lejkersima. Ali, nije da nije u pravu za Grina
    (nemanja, 3. maj 2020 12:34)

    # Link komentara

  2. Barklija kidaju demoni
    (Saul goodman, 30. april 2020 09:34)

    # Link komentara

  3. Gospodo nemate pojma ko je bio Ser Čarls. U eri Jordana da budeš MVP? Neki su probali pa se ukakili. A što se tiče karijere komentatora tu je još i bolji.Covek je tako duhovit da.je to čudo,pritom je i vrlo iskren.Najgledanija epizoda "Opre" je kada roštilja Jordana,to je genijalno.Pogledajte na YT. Grin iz ovoga može da izadje samo kao popisan.
     (Ceki opinionista del cazzo, 29. april 2020 18:38)

    # Link komentara

  4. @z
    Jeste, ali su izgubili celu seriju zato sto je morao Lebronu da psuje majku...
    To pokazuje da je odlican igrac, ali budala. Takodje, ovo je sad sta bi bilo kad bi bilo, ali da je bio normalniji prema Durantu, mozda bi on ostao i ove sezone, ne bi se preforsirao u finalu sa Torontom, i mozda, ko zna, bi imali jos jednu titulu.
    I na kraju, hajde da kazemo da im i vise znaci nego sto steti, sto najverovatnije jeste slucaj, stvarno se previse gubi za cetvrtog ili cak petog igraca tima.
    Slicno kao Pike, mada je on bar bolji igrac
    (jsx, 29. april 2020 14:38)

    # Link komentara

  5. Ово је рекао пре најмање месец дана у некој радио емисији.
    (torgen, 29. april 2020 11:59)

    # Link komentara

  6. Lepo kaze Carls Barkli "Sto ulazis u frku kad si slabiji"
    (Drax, 29. april 2020 09:43)

    # Link komentara

  7. Sve je dobro dok ga Barkli ne gadja svojim sotorom😂
    (Bela mamba, 29. april 2020 09:21)

    # Link komentara

  8. Barkli je mogao bez problema da predje u neki jaci tim i osvoji prsten, da ga je to bas toliko "ubijalo" i nabijalo mu komplekse, kako neki ovde tvrde. Mogao je to npr. i Karl Meloun, drugi strelac u istoriji NBA, mogli su to i Patrik Juing, Dzeri Stokton i mnogi drugi koji su zbog Dzordana ostali bez prstena, a nisu hteli da beze u drim timove, nego resili da se bore sami, pa sta bude. Carls Barkli bio je MVP u eri Majkla Dzordana, a nije osvojio titulu. Nema tu sta da se doda, Barkli je bio i ostao zver od igraca. Grin je parazit koji zivi na racun drugih. Ima titule koje su mu doneli drugi. Podseca na one koji se hvale kako su "uspesni", a sve sto imaju kupili im tata i mama. Barkli je sve postigao sam. Zato i danas svi znaju ko je Barkli, zato i danas on zaradjuje milione, a vec za 10 godina malo ko ce se secati Drejmonda Grina.
    (@, 29. april 2020 08:03)

    Dzeri Stokton definitivno nije mogao.
     (Kukatilo, 29. april 2020 09:13)

    # Link komentara

  9. @
    Haahhahah Barkli u svom stilu al odlicno poredjenje .Barkli je vamzemlajac za Grina uz Postara verovatno najbolja cetvorka u razdoblju od 20 godina .Cak bi se usudio i veci igrac od cuvenog Melouna .Clan Originalnog drim tima .Steta sto nema prsten al gomila legendi ga nema upravo zvog leteceg Majkla
    (Danilo)
    .......
    .......
    Teeebraaa Tim Dankan. Koji Meloun koji Barkli. Timotije je najbolji, nije ni blizu
    (Stefan COYG, 29. april 2020 09:10)

    # Link komentara

  10. Hahahahahah bravo ser Čarls! Stara škola!
    (Svako dobro, 29. april 2020 08:58)

    # Link komentara

  11. Barkli je mogao bez problema da predje u neki jaci tim i osvoji prsten, da ga je to bas toliko "ubijalo" i nabijalo mu komplekse, kako neki ovde tvrde. Mogao je to npr. i Karl Meloun, drugi strelac u istoriji NBA, mogli su to i Patrik Juing, Dzeri Stokton i mnogi drugi koji su zbog Dzordana ostali bez prstena, a nisu hteli da beze u drim timove, nego resili da se bore sami, pa sta bude. Carls Barkli bio je MVP u eri Majkla Dzordana, a nije osvojio titulu. Nema tu sta da se doda, Barkli je bio i ostao zver od igraca. Grin je parazit koji zivi na racun drugih. Ima titule koje su mu doneli drugi. Podseca na one koji se hvale kako su "uspesni", a sve sto imaju kupili im tata i mama. Barkli je sve postigao sam. Zato i danas svi znaju ko je Barkli, zato i danas on zaradjuje milione, a vec za 10 godina malo ko ce se secati Drejmonda Grina.
     (@, 29. april 2020 08:03)

    # Link komentara

  12. Lepo kaze Carl Barkli...
     (Sumadin, 29. april 2020 08:00)

    # Link komentara

  13. Barkli bio prosecan igrac :))) Volim mnogo da udjem u ove komentare, nasmeje se covek od ranog jutra :D
     (zhol, 29. april 2020 07:51)

    # Link komentara

  14. Haahhahah Barkli u svom stilu al odlicno poredjenje .Barkli je vamzemlajac za Grina uz Postara verovatno najbolja cetvorka u razdoblju od 20 godina .Cak bi se usudio i veci igrac od cuvenog Melouna .Clan Originalnog drim tima .Steta sto nema prsten al gomila legendi ga nema upravo zvog leteceg Majkla
    (Danilo, 29. april 2020 01:44)

    # Link komentara

  15. Ove sezone se najbolje videlo koliko može GSW samo sa Grinom a bez ostale trojice tako da sve što je rekao ser Čarls apsolutno stoji.
     (Wllaxy, 29. april 2020 01:36)

    # Link komentara

  16. Barkli kao i citavu karijeru samo nesto prica a uvijek je bio prosjecan igrac
    (cole, 28. april 2020 23:31)

    Pojma ti nemas. Bio je odlican igrac u najjacoj eri NBA lige.
     (HARIS, 29. april 2020 01:12)

    # Link komentara

  17. Barkli kompleksas, ubija ga to sto nema titulu, grin jeste imao srece da igra sa karijem klejom i durentom ali nije on bio neki epizodista koji je ulazio sa klupe, ima on dosta zasluga u tim titulama

    Barkli kao i citavu karijeru samo nesto prica a uvijek je bio prosjecan igrac
     (cole, 28. april 2020 23:31)

    # Link komentara

  18. Bez dlake na jeziku bravo Ser Carls.
    ... a ovaj popularni "triple single" da umukne konacno.
     (Stefan COYG, 28. april 2020 22:16)

    # Link komentara

  19. Barkli ne samo da ima taj svoj izvrsni 'macho' humor već je u ovom slučaju u pravu ! Po čemu je to Grin karakterističan i prepoznatljiv igrač ?
    Ja tu ne vidim da bi on u bilo kom prosečnom timu ostavio bilo kakvog traga . Ne kažem da nema nikakvu ulogu u Ratnicima ,ali nije ni izdaleka takav kvalitet da proziva Barklija za bilo šta . Jednostavno nije mu ni do kolena (pri tome nije on loš igrač) .....Samo Ser Barkli je bio zaista nešto posebno i karakteristično .....to što nije osvojio prsten ne može biti jedino merilo.....Pri tome je Grin je tako arogantan i odvojenog ponašanja. Sa tim ogromnim sarkastični osmehom .....Barkli bar ima stila !
    (MPP, 28. april 2020 22:14)

    # Link komentara

  20. U kom univerzumu Barkli i Green stoje u istom razredu. Barkli bio klasni igrac, Green je role player. I da, Iguadala je bolji od njega “all around”, tako da je izjava na mestu...
    inace, gacice slucajno i njega pogode, prevrnuo sam se ?
    (realno, 28. april 2020 22:03)

    # Link komentara

  21. Barkli je bio bas dobar igrac, steta sto je resio da postane estradna zvezda pa samo lupa nesto po televizijama, to je problem kad si ono centar sveta godinama mediji se lome oko tebe i onda odes u zasluzenu penziju i umesto da uzivas na nekom privatnom ostrvu ti pokazujes da si zavisnik od paznje javnosti i ulazis u medijski ring u necemu gde nisi tako dobar.
     (ANALiticar, 28. april 2020 21:27)

    # Link komentara

  22. E, ovo je dokaz da je istina relevantna stvar. Zavisi iz kog se ugla gleda. Green je po statistici 4ti igrac tima, Carls je za Grina rekao da je najlosiji clan benda, i to je malo pa istina 5ti igrac je jos losiji. Jeste losiji od Curry-ja, Thompsona i Duranta, ali on ima sto ova trojica nemaju. Oni bi bili mnogo losiji tim bez njega. I tesko da bi nasli igraca u ligi koji zvezdama GSW omogucava da dolaze do sampionskih naslova. Mozda nekom drugom filozofijom GSW bi sa nekim drugim igracem dolazili do titula, ali sa ovom filozofijom sumnjam. Cist primer je da kada je Green bio suspendovan u finalu, GSW su izgubili , iako su sa njim vodili u pobedama. Grin-a da stavite u neku prosecnu ekipu, skoro pa nemoguce da bi osvojio prsten, ali bi mu se statistika verovatno poboljsala u zavisnosti od uloge u timu. U kosarci je jako bitno kome idu lopte, u drugom timu bi verovatno imao i vise slobode da zavrsava akcije....
    (NRC, 28. april 2020 21:10)

    # Link komentara

  23. Bravo Barkli Srbine!
     (bot na2, 28. april 2020 21:05)

    # Link komentara

  24. Jako bitna karika u lancu. Štimara mahač peškirima pa ima ulogu. Nije vodja ali šraf u mašineriji svakako jeste. I to neizostavan! Trči, trudi se , skače..... Čak ima i partije za istoriju!
    (L, 28. april 2020 20:45)

    # Link komentara

  25. It's Trrribl.
    (gog, 28. april 2020 20:24)

    # Link komentara

  26. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, svaka čast na izjavi. Rešio ga!!
    (sportsman, 28. april 2020 20:13)

    # Link komentara

  27. Čak je bio MVP!
     (agent mahoun, 28. april 2020 20:13)

    # Link komentara

  28. U pravu je
    (Uros, 28. april 2020 19:51)

    # Link komentara

  29. Kada je Grin dobio suspenziju 2016. Golden state je izgubio 2 tekme za redom pa je u finalu pogodio čini mi se 6 trojki, pritom igra sjajnu odbranu i daje onu prgavost ekipi. Definitivno igrač za pobedničke ekipe
     (z, 28. april 2020 19:51)

    # Link komentara

  30. Tako je, kralju !
    (Goks, 28. april 2020 19:50)

    # Link komentara

  31. Grin je najbolji defanzivac svih vremena.Jedino mozda Jokara moze da mu parira
    (Goran Loznica, 28. april 2020 19:49)

    # Link komentara

  32. Nemoj da ulazis u frku ako si slabiji, by Čarls Barkli ;)
    (ArthurDent, 28. april 2020 19:34)

    # Link komentara

  33. Bravo Care
     (Sheriff, 28. april 2020 19:30)

    # Link komentara