1. Kakvo uzdizanje odlaska na SP i pobeda protiv Ger koje se svi secate. Da li vam je onda jasno sta je igrati finale?
    (Riva, 8. april 2020 15:16)

    Kakvo uzdizanje slucajnog finala preko najlakseg zreba u istoriji i najsrecnijih slucajnih penala koga se sem vas uskoro niko nece secati.Da li vam je onda jasno sta znaci biti zemlja u kojoj postoji pehar Lige Sampiona i imati klub prvaka Evrope i sveta?
    (Diva, 8. april 2020 23:32)

    # Link komentara

  2. Kakvo uzdizanje odlaska na SP i pobeda protiv Ger koje se svi secate. Da li vam je onda jasno sta je igrati finale?
    (Riva, 8. april 2020 15:16)

    Nije nam jasno. Znamo samo kakav je osecaj osvojiti ga. SP za omladince. Imamo vise zlatnih medalja u fudbalu od hrvata.
    (Ivan, 8. april 2020 17:44)

    # Link komentara

  3. Kakva smo mi kriminalna država najbolje se vidi u fudbalu.
    (Realno, 8. april 2020 15:55)

    # Link komentara

  4. Fantasticno. Ta slabasna Gana je promasila penal u 120tom minutu posle rukom odbranjenog gola od strane Suareza. Nakon toga ispali na penale. Top 4 svetskog prvenstva. Nismo imali srece protiv Australije,isto toliko ,mozda i vise protiv Nemacke. Ko bi napadao nikad jace Nemce na vodjstvo. To je suludo. Anticu svaka cast,bilo je i prica da je nakon odlaska na prvenstvo kuvano Anticu od strane FSSa zbog plate,,cak sabotiran od nekih igraca.Posle je nas fudbal izgubio mnogo vise novca i kredibiliteta zbog jadnih rezultata,al su se namirile neke nefudbalske sujete funkcionera koji su retko kad gurnuli loptu po terenu. Danas imamo iste principe,fudbal nam je u istom blatu. Danas ne postoji preskup igrac i trener ako donosi rezultate. Trebalo je razgrabiti pare od Fife,niko ne voli da deli. Ua fss
    (Baticca, 8. april 2020 15:33)

    # Link komentara

  5. Vidim ja da ljudi kod nas imaju pamcenje kao zlatna ribica.
    O pokojniku sve najbolje, ali me nervira ovoliko licemerstvo u komentarima.
    Sada svi brane Antica, a pljuju Toleta (ne volim ga ni ja) sto je smenio Antica, a posle SP su svi, ali bukvalno svi po komentarima trazili Anticevu smenu. Nadjite vesti na b92 i videcete.
    Taj nastup na SP je sramotan, koji je samo malo prikrila srecna pobeda nad Nemackom, jeste da smo mozda tu srecu i zasluzili jer je prethodnih godina bas i nismo imali.
    Igra od priprema pa do samog kraja ucesca na SP je bila katastrofalna.
    (nano, 8. april 2020 15:32)

    # Link komentara

  6. Tole, zlo koje je trajalo predugo. Posejao je korov koji ce tesko i ko zna kad biti iskorenjen.
    A konkretno za JAR, Stojkovic!
    Bolje da smo igrali nereseno sa Nemcima. Osilio se odbranjenim penalom, a posle prima 2 protiv Kengura iz svlacionice, i to jedan GLAVOM sa 12-13 metra, Kejhil
    (Hrundi Bakshi, 8. april 2020 15:17)

    # Link komentara

  7. Kakvo uzdizanje odlaska na SP i pobeda protiv Ger koje se svi secate. Da li vam je onda jasno sta je igrati finale?
    (Riva, 8. april 2020 15:16)

    # Link komentara

  8. Ilija Petkovic je imao bolje rezultate od Antica u kvalifikacijama, nemojte da preterujete. Na SP su oba doziveli fijasko.
    (Office, 8. april 2020 15:14)

    # Link komentara

  9. @Sunce Slobode
    Ja sam podrzao smenu Antica, a danas mi ga je jako zao. I ne mislim da sam licemer, vec mislim da si ti olos. Podrzao sam smenu selektora koji je na SP ispao porazima od Gane i Australije, uz srecnu i nezasluzenu pobedu nad Nemackom. Kada neko sa onakvim timom ispadne od Gane i Australije, zasluzio je otkaz. Narocito kada se u obzir uzmu rezultati i pripremama i remi protiv Slovenije u kvalifikacijama. Mi smo se na SP kvalifikovali pobedama nad nikad slabijim selekcijama Rumunije i Austrije i onda se na SP obrukali. Sta je trebalo, da zauvek ostane Antic, zbog jednih kvalifikacija?
    A zao mi ga je kao coveka, kao sto bi mi sutra bilo zao mnoge cije postupke nisam podrzavao, niti ih podrzavam.
    (hm, 8. april 2020 14:46)

    # Link komentara

  10. @Skywalker
    Ako nije sumnjiva pobeda Srbije protiv Rumunije od 5-0, ili pre toga 3-2 u gostima, onda nije ni preokret u Belfastu.
    (hm, 8. april 2020 14:41)

    # Link komentara

  11. Tole je najveće zlo našeg fudbala. Jedino dobro koje je uradio, bilo je dovodjenje Antića za selektora. O lošim potezima koje je povlačio i koje još uvek povlači, moga bi roman da se napiše. Deset godina je režirao nacionalna prvenstva i sve u korist jednog tima a na štetu našeg fudbala. Saradnici poltroni, uglavnom grobari koji i danas truju naš fudbal.Pre i posle Antića dovodio selektore koji su morali da igraju kako on svira. Potrošio je Pižona, Đukića, napravio glupost sa Krstajićem, doveo Kokezu odmah posle njegove svadje u Zvezdi. Kada je Tumba najuren iz C.Gore, odmah je dobio selektorsko mesto. Tu je i Bjeka koji ne jeda jagode, višnje i trešnje a novi selektor inače ne voli crvenu boju. Radonjić treba još da uči kažr Krstajić, najbolji naš igrač dobija na minute šansu, možda trenutno najbolji golman na svetu, bio mladi, ne brani nego je rezerva gorem od sebe. Zlo pobedilo dobro, Karadžić smenio Antića. Slava Antiću za sve što je uradio za svetski, španski i naš fudbal.
    (miško, 8. april 2020 14:37)

    # Link komentara

  12. Naša najveća greška je što nismo postavili Antića za predsjednika saveza. On bi sa svojim uticajem i vezama u svijetu tu najviše pomogao fudbalu u Srbiji.
    (Sina, 8. april 2020 14:34)

    # Link komentara

  13. Jako se dobro sećam tog Svetskog Prvenstva, jer sam ga po prvi pratio u inostranstvu, i to u Nemačkoj okružen Nemcima. Firma je svima omogućila da gledaju utakmice svoje reprezentacije u radno vreme.

    U slučaju utakmice protiv Srbije, Nemci su bili ubeđeni da će ne samo izjednačiti nego i lako pobediti. Onda se dogodilo ovo:
    [link]

    Taj odbranjeni penal spada među najveselije trenutke koje sam doživeo u Nemačkoj a da sam bio okružen isključivo Nemcima, i to u ogromnoj manjini. To mi međutim ni malo nije omelo u radosti već naprotiv - utoliko je bila veća!

    Uveče tog petka je firma imala letnju žurku gde su mnogi ostali u dresovima, dok je moja radost i nasleđivanje potrajalo do duboko u noć. Uglavnom su me razumeli i takoreći ih je moja radost radovala dok nekima nije bilo ni malo zabavno. Srećom pa su Nemci naučili svoju lekciju tako da nisam snosio nikakve posledice i firmu sam par godina kasnije svojevoljno napustio.

    Hvala tadašnjoj reprezentaciji ne tom danu, a Radomiru Antiću neka je laka zemlja.
    (shox, 8. april 2020 14:19)

    # Link komentara

  14. Mislim da je 10.jun 2010 bio najvreliji dan juna, a mozda i uopste, otkako se mere temperature. Inace, nije pomenuto uobicajeno zvizdanje, a onda jos cuveniji aplauz, Marseljezi 09.09.2009 u 9 uvece. Takodje, Vladimir Petrovic je posle poraza od Estonije pokusao da pobegne novinaru RTS-a, ali nije uspeo! Medjutim, i posle tog neocekivanog poraza od Estonije u Beogradu i onog dogovorenog poraza u Djenovi bez igre, Pizon je dva kola pre kraja uspeo da dovede Srbiju na pola koraka od baraza. U ta dva kola trebalo je dobiti jednu (bilo koju) utakmicu, a niti Italiji, niti Sloveniji te utakmice nisu gotovo nista znacile. Cak bismo otisli i sa onim jednim bodom protiv Italije da se u Belfastu nije desio neverovatni (sumnjivi) preokret.
    (Skywalker, 8. april 2020 14:19)

    # Link komentara

  15. Ko je kakav selektor precizno savrseno definise broj navijaca na domacim utakmicama.

    Antari je stadion bio ili uvek pun ili dobro popunjen. Jedini kome je to poslo za rukom sa reprezentacijom ove zemlje u 21. veku.
    Jasno iza njega Muslin na drugom mestu.

    Mihajlovic na trecem, a ostalih selektora se niko ni ne seca, sem po zlu.
    (One night in May, 8. april 2020 14:13)

    # Link komentara

  16. Gospodin Antić je vaskrsnuo duh reprezentacija, premda izdanje protiv Francuske u Beogradu je bilo sramno. Braniti 1-1, sa igračem više, je odlika siromašnog fudbalskog shvatanja, i samim tim mi već nismo imali nikakve šanse za ozbiljniji rezultat. Kao i u slučaju Santrača 1998., pred samo prvenstvo se dešava totalno rasulo, i naš nastup u JA je posebna bruka. Porazi od reprezentacija srednje klase, plus opet, branjenje protiv Nemačke sa igračem više. Jednostavno, dok god budemo imali sirotinjski pristup koji podrazuvema slavlja remija protiv najvećih, mi iz taloga nećemo dalje. Ipak, da je gospodin i veliki stručnjak bio, tu nema nikakve sumnje. Neka ku je večna slava i hvala!
    (Vojvoda Momčilo, 8. april 2020 14:12)

    # Link komentara

  17. Gospodin.
    (Neca, 8. april 2020 13:44)

    # Link komentara

  18. Da ironija bude veca to prvo poluvreme protiv Australije je najbolje poluvreme odigrano za poslednjih 20 godina.
    Jos jedan pozdrav svima koji su podrzali Karadzica u teranju Antica a danas ga oplakuju, licemeri.
    (Sunce Slobode, 8. april 2020 13:38)

    # Link komentara

  19. Било је лепо...
    (дабар, 8. april 2020 13:33)

    # Link komentara

  20. Ne mogu da se otmem utisku da je SP u J. Africi ipak bio neuspeh.
    Sve u svemu, jedan od najvećih trenera sa ovih prostora.
    Onaj potez dovođenja zaboravljenog Milinka Pantića u Atletiko, je ušao u futbalsku istoriju.
    Počivaj u miru Mister!
    (Volim i ja vas, 8. april 2020 13:26)

    # Link komentara

  21. Nije se ovde ništa neobično dogodilo.Dva bez duse a treći bez glave,je redovna priča u Srba.Postoji uigrana sema ološa da obezvredjuje istinske kreatore uspeha.Antic i njemu slični imaju šansu,ali sako ako su u službi nerazuma.
    Antara je bio i ostao veliki,jer je bio svoj.Da nije otišao iz Srbije,ta ljudina nikad Nebi doživela potvrdu ljudskosti i snage na javnoj sceni.Ovde moraš biri mufljuz i moraju te specijalni fanovi podići.Ti specijalni fanovi su ustvari masa koja je za specijalnu školu,ali pogledajte parove,zadruge i fanove koji ih drže na sceni....Pogledajte mentore i njihov psiho mentalni sklop.
    Ko zmuri na sve ovo,zmurio je i nije prepoznao ni Antaru u Srbiji!
    (Djed Gavrilo, 8. april 2020 13:24)

    # Link komentara

  22. Sjajan selektor,odlicna reprezentacija,dobri igraci,a i atmosfera je tad bila na nivou.Pobediti Nemacku na SP je velika velika stvar i onda dodje ta nesrecna utakmica.Nesrecna u smislu da smo odigrali mozda i najbolju utakmicu na nekom velikom takmicenju i izgubili sa dva blic krik gola.Ne zna se sta mi je teze palo u srpskom sportu,dal precka Mijata ili ta tekma protiv Kengura.Nebitno ko za koga navija,Deki Stankovic je rekao da bi da moze jedino vratio tu utakmicu ponovo da se odigra. 
    PS nisu nam sudjena dva penala na dva SP 2010. i 2018,oba za prolaz,protiv Australije i protiv Svajcarske.Mislite o tome.Mozda i karma za ove u savezu.Ali sta njih briga,njima je uvek lepo.
    (Stara kuka, 08. april 2020 11:46)

    Antiću su Gana i Australija tutnuli povratnu kartu. Protiv Nemaca je napravio taktiku po kojoj Nemci nisu mogli da pogadjaju gol, već stative i prečke, a i penal su promašili zbog taktike. Za 30 god. promenili smo tri puta ime države i 30 selektora. A selektori su nam alibi da opravdamo neuspeh nespretnih fudbalera.
    (fudbaler grga, 8. april 2020 13:23)

    # Link komentara

  23. naša najveća bruka je što smo se ogrešili o Antiću. Da je ostao i dalje na čelu, sigurno bismo napravili bolje rezultate.Pocivaj u miru i izvini.
    (qwerty, 8. april 2020 13:17)

    # Link komentara

  24. Antic je kao i svaki trener imao svoje uspone i padove, dobre i lose momente, velike uspehe i neuspehe. Sve je to zivot a Radomir Antic ce svakako biti upamcen po karijeri kakvu nasi treneri jos dugo nece videti. Sampion Spanije, Real, Barselona, Atletiko... Dobre igre nase reprezentacije, pobeda nad Nemackom. Svako postovanje za velikog Radomira Antica uz zahvalnost na doprinosu ugledu naseg fudbala.
    (Amici, 8. april 2020 13:14)

    # Link komentara

  25. a, Muslin? Plasman na mundijal, pa "šut karta:...to samo može kod nas. Druga ekipa na čelu FSS, ali isti plitki i zlobni mozgovi. Kredibilitet takve odluke video se u tome da niko kvalitetan nihe prihvatio mesto selektora nakon ponižavajućeg odlaska Muslina, da ne pominjemo naknadnu avanturu sa Krstajićem...naravno, neko se, kao i uvek, dobro okoristio o plasman na mundijal, kao i u vreme Karadžića...
    (?, 8. april 2020 13:12)

    # Link komentara

  26. Sjajan selektor,odlicna reprezentacija,dobri igraci,a i atmosfera je tad bila na nivou.Pobediti Nemacku na SP je velika velika stvar i onda dodje ta nesrecna utakmica.Nesrecna u smislu da smo odigrali mozda i najbolju utakmicu na nekom velikom takmicenju i izgubili sa dva blic krik gola.Ne zna se sta mi je teze palo u srpskom sportu,dal precka Mijata ili ta tekma protiv Kengura.Nebitno ko za koga navija,Deki Stankovic je rekao da bi da moze jedino vratio tu utakmicu ponovo da se odigra. 
    PS nisu nam sudjena dva penala na dva SP 2010. i 2018,oba za prolaz,protiv Australije i protiv Svajcarske.Mislite o tome.Mozda i karma za ove u savezu.Ali sta njih briga,njima je uvek lepo.
    (Stara kuka, 08. april 2020 11:46)

    Toliko hvalospeva bez pokrića, šta beše sa Ganom?
    Protiv Nemačke pogodak Jovanovića zapalio je celu Srbiju. Istina da smo sve vreme meča drhtali, jer su munje sevale sa svih strana Nemci su sa igračem manje kidisali na naš gol, ali na kraju se dobro završilo za "orlove".
    Poslednja prepreka bila je Australija. Pitanje favorita, posebno posle pobede nad Nemačkom se nije dovodilo u pitanje, ipak to je trebalo da se potvrdi na terenu. Ali onda je usledio šok. Prvo je patuljak Kejhil glavom dao gol između naše gorostasne odbrane, dok je sve nade u preokret srušio Holman kada je "bombom" sa 25 metara drugi put zatesao mrežu. Pantelić je golom donekle vratio nadu da možemo do izjednačenja, ali to ne menja sliku da smo i za ovaj brodolom sami krivi. 
    (fudbaler grga, 8. april 2020 13:11)

    # Link komentara

  27. srpski fudbal je znao za koronu, pre korone.. Antić je platio ceh za naše standardne boljke i želju da se minuli nerad naplati preko noći instant bljeskom od strane Karadžića i ekipe.. tako se radilo pre njega, tako i ovi posle njega.. zato od Novozelanđanja nismo faktički ništa ni dobili!
    Nije nas bilo četiri godine na takmičenjima, pre toga ko zna kad smo imali kontinuitet igranja na istim i sa diskutabilnim uspesima i sad odjednom, očekivalo se da nas Antić odvede do polufinala! i sve sem toga, naravno, neuspeh.. iskren da budem i meni je teško pao kiks u JAR-u, ali realno, plod Antićevog rada se mogao očekivati tek nakon SP 2014, eventualno Euro 2012.. i oni oteraju čoveka, na pravdi Boga.. ako im je bio skup i nema se para za selektora od milion evra to je trebalo da se kaže, javno i transparetno i niko ne bi zamerio, mada Tole šta god da je rekao, to bi svaku težinu izgubilo.. ali, te priče posle loš je trener zbog rezultata na SP i svako bi sa ovim timom ovako igrao i pogrešili smo u proceni ugovora.. cirkus i licemerje.. pa taj čovek je sam sklopio taj tim, nadahnuo im mentalitet i igru.. neuspehu JAR-u se može objasniti lošom pripremom na mentalnom nivou igrača - većina njih je u glavama upisala bodove protiv Gane i Australije, a da meč nije ni počeo, selektor vrlo verovatno nije imao do kraja uticaj na njihove misli zbog njihovih sastančenja sa ekipom iz saveza koja im je punila glave da su najbolji, sve sa ciljem da se isforsira prolazak do polifinala kako bi FSS namaltio desetak miliona više u svojoj kasi! i onda kada je došla utakmica sa Kengurima, znali smo da nam pobeda donosi prvo mesto u grupi, igrači su sagoreli u želji da što pre povedemo, a usledio je hladan tuš.. na kraju smo jurili X samo da prodjemo dalje, a kada je pao i drugi gol, sve se raspalo.. neshvatljivo loše izdanje na tom meču Stojkovića, Vidića, dekoncetrisanog Krasića.. ostalo je isteorija
    (vlade, 8. april 2020 13:06)

    # Link komentara

  28. Secam se te utakmice sa Francuzima tamo, kao da je juce bilo.
    Nas ima ovde, pa uvek kad igra reprezentacija ili Nole neko finale, skupimo se, mesi se domaci hleb i prave cevapi. Utakmicu niko nije hteo da gleda, pa sam ja sam kao pustinjak odgledao kod kuce. Sve ih redom zovem, i pricam kako su igrali, prosto neverovatno. Trce, lete po terenu. Bosko Jankovic bio kec iz rukava. Sledecu smo opet gledali svi zajedno, a onda je nastala euforija. Punila se Marakana kad igra reprezentacija.
    Da je bilo srece i pameti 6 aprila 2020 godine Srbija bi ostala bez selektora zbog vise sile. A predhodne godine bile bi mnogo lepse i veselije. Nazalost nije tako bilo.
    Zao mi ga je kao da mi je bio clan porodice.
    Nas Mister.
    (Don Quijote, 8. april 2020 13:01)

    # Link komentara

  29. Veliki gubitak za sve nas,koji iskreno volimo fudbal i nasu reprezentaciju kakva god da je.Ostace zaista upamcen po tome sto je jedini u poslednjih 20 godina uspeo da ujedini navijace u Srbiji i makar te 2 godine odstrani najgoru fudbalsku bolest medju Srbima,zvanu klubastvo iznad reprezentacije.A uspeo je jer smo svi brzo od trenutka kada je preuzeo tim prepoznali to nesto.Samo 20-ak dana posle zvanicne promocije,videlo se na onom mecu u Francuskoj u Parizu da se onaj dekadentni pristup igri odjednom pod njegovim vodjstvom menja.Izgubili smo taj mec ali nekako bili puni nade da cemo u Afriku otici.I otisli smo.U velikom stilu.Napadackim fudbalom za kojim toliko vapimo,kao zedni za vodom.Prosto je neverovatno da nijedan selektor u Srbiji ne ume da prepozna tu nasu povodljivost.Svaki selektor bi nas osvojio za svega 2-3 meca,samo kad bi videli da gaji napadacki pristup fudbalu i da u punom obliku pokusava da iskoristi pun potencijal koji manje vise uvek imamo.A ne da izmislja nepostojece pozicije igracima,i gleda samo kako da utrpa sto vise zadnjih veznih i sto manje da igra fudbal.Ali verovatno i to ima svoje zato,jer su ti selektori marionete koji previse o fudbalu ni ne razmisljaju,niti im je dozvoljeno.Zao mi je samo sto je Antic ipak na samom SP malo odstupio od toga pa smo Gani pristupili bojazljivo i suzdrzano.Medjutim posle Nemacke,Australiju smo pregazili,ali neverovatno je kako srece nismo imali da vodimo makar 1-0 a da ne kazem i laganih 3.Neka pociva u miru.
    (Buduci predsednik FSS, 8. april 2020 12:55)

    # Link komentara

  30. Precenjen posao, pogotovu u inostranstvu, mi kao narod cujemo da je neko placen desetine miliona i mislimo odmah da je isti “ubica” na lopti i onda se kao razocaramo.
    Sa tim parama bi trebao svako biti individualac koji resava utakmice, a oni su svi u principu neka sredina.
    Sa druge strane mozda i ima van seriskih talenata, ali kad im neko tresne 20-30 miliona u startu pogube se i od fudbala nema nista. Izdvajaju se samo “fanatici” kojima novac nije bitan.
    (Istina, 8. april 2020 12:45)

    # Link komentara

  31. O pokojniku sve najbolje, ali stekao sam utisak da je potpisivanjem novog, unosnijeg ugovora sa FSS pogubio konce, pa reprezentacija na SP nije licila igrom i ponasanjem na onu iz kvalifikacija.
    (Bocko, 8. april 2020 12:43)

    # Link komentara

  32. Sjajan stručnjak je bio, samo što našoj reprezentaciji nedostaje puno toga što druge imaju. Kvaliteta imamo, samo što naši igraci (čast izuzecima) ne pružaju ni blizu onoga što rade u stranim timovima. Ako se tu nešto promeni i počnu igrati sa više motivacije, doći će i rezultati.
    (Djomla, 8. april 2020 12:38)

    # Link komentara

  33. ruku na srce, bila je kriza rezultata nakon kvalifikacija za SP ali i dosta nesreće i sudijskih nepravdi na SP. ali posle njega je bilo još gore. mnogo gore.
    (Dušan, 8. april 2020 12:30)

    # Link komentara

  34. Veliki Radomir,rame uz rame za Krstajom
    (the shining, 8. april 2020 12:29)

    # Link komentara

  35. O pokojnicima sve najlepše. Ne znam da li se neko seća, par godina pre nego što je postao selektor, isto se njegovo ime provlačilo po novinama kao mogućeg kandidata za selektora, i nikad neću zaboraviti njegov odgovor jednom novinaru na konferenciji: “Ne mogu da prihvatim posao gde ne bih imao odredjenu slobodu odlučivanja”. Nije mu trebalo to petljanje sa Karadžićem, iako nas je više puta obradovao, ovako su ga samo povukli sa sobom u mulj ovi iz FSS-a.
    (Pera, 8. april 2020 12:21)

    # Link komentara

  36. 14 godina od osamostaljenja
    12 trenera smo promenili...
    (kikic, 8. april 2020 12:18)

    # Link komentara

  37. Joachim Löw je tada bio trener kada smo ih dobili.
    Bio je trener 2014 kad su nemci osvojili svetsko.
    Bio je trener posle one bruke na proslom svetkom.
    I dalje je trener.

    Srbija od 2010:

    Radomir Antić (2008–2010)
    Vladimir Petrovic (2010–2011)
    Radovan Curcic (2011–2012)
    Sinisa Mihajlovic (2012–2013)
    Ljubinko Drulović (2014)
    Dick Advocaat (2014)
    Radovan Curcic (2014–2016)
    Slavoljub Muslin (2016–2017)
    Mladen Krstajic (2017–2019)
    Ljubisa Tumbakovic (od 2019)

    Razmislite o tome...
    (Svetozar Zk, 8. april 2020 12:16)

    # Link komentara

  38. Meni samo cudno da ga niko nije angazovao 20 godina,i jefini uspeh mu odlazak na svetsko.Ali o pokojniku sve najbolje
    (Preterivanje, 8. april 2020 12:06)

    # Link komentara

  39. Svest i disciplina nasih igrača na nivou je Jovića Luke, gotovo u svim generacijama. Ako su majstori, igrači će bez problema izneti makar kvalifikacije, medjutim naši nit su majstori nit su ozbiljni i disciplinovani, a selektori su mahom zrtvena jagnjad, FSS, menadzera, i samih igraca. Jedan Antic u pripremama pred SP gubi od Novog Zelanda, dovoljno o disciplini nasih reprezentativaca, Australiji kojoj nista nije znacilo dozvolimo da nas razbije 3:0,opustili se posle kvalifikacija i umislili da su superzvezde. Jedina superzvezda je bio selektor Antic, bez ambicija da to i pokazuje kao Murinjo recimo, već sa željom da ih uči fudbalu i kulturi uopste, ponasanju i ophodjenju.Mi kod nas nemamo bre jednog a kamoli dvojicu krštenog veznog igraca, o čemu onda pričamo. Žao mi je Antića, što je prolazio kroz pakao našeg mentaliteta i prizemnih insinuacija čelnika FSS.
    (legolas, 8. april 2020 12:04)

    # Link komentara

  40. Putuj
    (Milos, 8. april 2020 12:01)

    # Link komentara

  41. Što se reprezentacije tiče,treba biti realan i reći da je neuspeh što nismo prošli grupu na svetskom prvenstvu i videlo se nakon toga da nešto ne štima pa verovatno se ne bismo kvalifikovali i da je Antić ostao, svaka čast na svemu prethodnom ali trebala je promena, kao što se priča o njegovim uspesima, takodje treba reći da je bilo i neuspeha, osim već navedenog, nije ga bilo ni u Selti, Ovijedu u drugom mandatu, kao i Kini, trener koji je bio autoritativan ali je i teško priznavao greške... Sve u svemu, jedini od starije garde pored Bore Milutinovića da je uspeo da se probije i postane priznat i cenjen.
    (Marko, 8. april 2020 12:01)

    # Link komentara

  42. Od raspada SFRJ, dakle, u proteklih 30 godina, imali smo samo dvojicu selektora: Slavoljuba Muslina i Radomira Antića. Svi ostali su bili marionete i dokaz da je naš Fudbalski savez odmetnuta banda amatera, a mi preslabo društvo da bismo uticali na bilo šta.
    (Dobronamernik, 8. april 2020 12:00)

    # Link komentara

  43. Imalo smo najbolju odbranu na svetu u tom trenutku i prosli kao bosi po trnju. Pored Gane i Australije (ej, njima je to mozda peti sport po popularnosti) nismo uspeli da se plasiramo. Bez mistifikacije, molicu.
    (XXX, 8. april 2020 11:58)

    # Link komentara

  44. Tole Karadžić je zavio srpski fudbal u crno... nisu se ni ranije mnogo njih proslavili ali On je taj koji je zakucao ekser.

    Spisak uništavanja ,bez opširnog detaljisanja, izgleda ovako:
    -stvaranje raznih banditskih filijala po Vojvodini sa ciljem stalnih glasova
    -promovisanje istih u najviši rang takmičenja čime se obesmislilo sve
    -stvaranje jednog učesnika Evro takmičenja koji ne zna za pobedu i služio je deceniju kao ukras u Evropi
    -stvaranje prvenstva sa čak 8 filijala jednog tima
    -uništavanje trenera, igrača... uopšte tradicionalnih fudbalskih sredina u Srbiji koje su davale reprezentativce i odlične igrače više od 50 god
    -uništavanje CZ a samim tim i FKP što je uz lagane žrebove imao lažnu sliku sebe.
    -uništavanje FSS i A reprezentacije.

    A Misteru RIP, degutantno je stavljati ga u ovom trenutku sa Toletom u isti tekst.
    (Smogovci, 8. april 2020 11:50)

    # Link komentara

  45. Sjajan selektor,odlicna reprezentacija,dobri igraci,a i atmosfera je tad bila na nivou.Pobediti Nemacku na SP je velika velika stvar i onda dodje ta nesrecna utakmica.Nesrecna u smislu da smo odigrali mozda i najbolju utakmicu na nekom velikom takmicenju i izgubili sa dva blic krik gola.Ne zna se sta mi je teze palo u srpskom sportu,dal precka Mijata ili ta tekma protiv Kengura.Nebitno ko za koga navija,Deki Stankovic je rekao da bi da moze jedino vratio tu utakmicu ponovo da se odigra.
    PS nisu nam sudjena dva penala na dva SP 2010. i 2018,oba za prolaz,protiv Australije i protiv Svajcarske.Mislite o tome.Mozda i karma za ove u savezu.Ali sta njih briga,njima je uvek lepo.
    (Stara kuka, 8. april 2020 11:46)

    # Link komentara

  46. "Sa ovim selektorom ne možemo da pobedimo ni Estoniju", rekao je Karadžić

    Dobro, pa je drugi selektor razvalio Estoniju 3:1 u Beogradu i u Talinu po teškom vremenu pobedio 2:1 i izborio baraž za EP. A da...
    (JJ, 8. april 2020 11:45)

    # Link komentara

  47. Legenda, sa njim smo tada mogli da postanwmo ipak jednom neko u evropskom fudbalu ali bio je suvise dobar za ondasnje i sadasnje “strucnjake” srpskog fudbala i ko zna jos koga da bi opstao. Slava mu i hvala. Pocivaj u miru Bozjem
    (Politex, 8. april 2020 11:44)

    # Link komentara

  48. Cika Radomire hvala Vam na svemu što ste uradili za našu Srbiju! I ja kao i velika većina ljudi u Srbiji se nekako potajno nadala da ćete možda još jednom preuzeti kormilo našeg državnog tima. Nažalost to se nije desilo, ali s obzirom kakvi se ljudski otpadi provlače kroz savez možda je tako i bolje. Jedino ostaje pitanje šta mi kao narod radimo dok se računi u svim sferama svode preko dostajonastvenih casnih ljudi kao sto ste bili i Vi, pravi patriota rodoljub...
    Neka Vam je večna slava i hvala, počivajte u miru gospodine Anticu.


    Vladimir
    (Kengur, 8. april 2020 11:41)

    # Link komentara

  49. Šteta ali baš šteta što su takvog stručnjaka srušili čelnici FSS i igrači koji su na Mundijalu u Africi igrali više rukama nego nogama.
    (DEX, 8. april 2020 11:41)

    # Link komentara

  50. Bio sam na marakani 6 Juna 2009 protiv Austrije, iako smo loše igrali nikad neću zaboraviti tu utakmicu. Prvi put u Srbiji posle 11 godina i konačno smo dočekali da tim diše kao jedan. Teško će se tako nešto ponoviti više :(
    (stevan, 8. april 2020 11:33)

    # Link komentara

  51. Od ovog trenutka prestao sam da pratim i postujem reprezentaciju.
    Nadam se da ce se smanjiti lova u fudbalu, da ova mafija ode konacno.
    (Joker, 8. april 2020 11:32)

    # Link komentara

  52. "Srpski fudbal je bolestan", recenica koja i dan danas govori sve.
    (ej bre, 8. april 2020 11:32)

    # Link komentara

  53. Bas je bolestan! Prava rec za nas fudbal. Nemci daju jednom treneru da eksperimentise 10-15 godina, a nasi ne mogu da zadrze jednog ni za dva kvalifikaciona ciklusa... nikad nece biti bolje!
    (Otac Makarije, 8. april 2020 11:31)

    # Link komentara

  54. Tek će još vreme pokazati kakav je on bio strucnjak. A najneverovatnije mi je to da je on bio cenjen u Realu, Barseloni, Atletiku, a da naši čuveni stručnjaci nisu verovali i postovali Antića i da su ga smenili. Prosto mi je ta čimjenica neverovatna!
    (Bojan F, 8. april 2020 11:25)

    # Link komentara

  55. Umetnost je od manekena i splavara napraviti tim.Zato sam se od uvek divio poslednjem našem selektoru fudbalske reprezentacije Srbije pokojnom Antiću...Na prste jedne ruke mogu se nabrojati treneri u istoriji fudbala kojim bi to pošlo za rukom.Neka mu je večna slava.
    (the shining, 8. april 2020 11:22)

    # Link komentara