1. Иначе подржавам ове сатиричне "дај да им помогнемо" коментаре али ово није такав текст. Ја не знам где сте ви видели да човек позива обичан народ да помогне, он је позвао све који имају везе са тенисом да помогну у решавању проблема. Али не, важно је опљунути па шта буде.
     (Коловрат, 8. april 2020 19:10)

    # Link komentara

  2. Muratoglu daj broj ziro racuna za te nesrecnike.
    (CHE, 8. april 2020 16:40)

    # Link komentara

  3. Muratoglu je u pravu samo kada nahvali Noleta. Tada je izuzetan stručnjak čija reč znači i ima težinu. U svim ostalim situacijama, ko ga šljivi, navijači bolje znaju.
    (Robert, 8. april 2020 14:31)

    # Link komentara

  4. Podržavam inicijativu
    Nisam teniser (niti sam ikad bio).

    Ali biti npr. 200. u svetu u bilo čemu i nemati nikakav vid sigurnih primanja mi nije logično.
    Biti 200 igrač po kvalitetu u fudbalu ili košarci, znači da imaš milionske primanja godišnje

    Ili gledano šire, siguran sam da npr. 200 kuvar na svetu po kvalitetu zarađuje više od 200 tenisera (može se navesti dosta drugih zanimanja kao primer).
    A teniseru je karijera ograničena na 8-15 godina...
    (joca, 8. april 2020 11:32)

    # Link komentara

  5. Šta ces,skup hobi :(
     (cvrko, 8. april 2020 10:22)

    # Link komentara

  6. a ko ce pomogne nama koji radimo za platu, pa sad neplaceno ili 60% ili su jednostavno neki i otkaze dobili... ?
     (darko, 8. april 2020 10:19)

    # Link komentara

  7. Jedini nacin da im pomognete , vece pare da zarade , a da to nije "udjeljivanja sirotinji" , po ko zna kojim kriterijumima i ko zna kakvim razmazenim umisljenicima , jeste da se smanji broj turnira , a poveca trajanje turnira u danima i broj ucesnika/igraca.Da u glavni zreb mastersa ne ide 32 , GS 64 i sl. vec stavite da turnir igra 128 igraca.Da im se dozvoli da budu hodajuci bilbordi i da se na turniru mogu na majicama reklamirati ko god pozeli , taman bile i kladionice u pitanju.Ne moraju svi igrati iste turnire i gomilati konkurenciju da se samo jedan turnir igra i gleda u njegovom trajanju.Samo GS da imaju tu privilegiju , a npr Mastersi mogu i 2 u isto vrijeme , tako se vise tenisera ukljuci u igranje , zaradu , a samim time se produzavanjem trajanja i rasterecivanjem jurnjave da svi jure sa turnira na turnir , omoguci i manje zgusnut raspored tj vise odmora izmedju meceva , pa i samih turnira igracima...Tada mogu Masterse igrati i sa kosturom od 64 , a da se turniri 500 i nizi pocnu igrati koji dan kasnije da na njih stignu oni koji ispadnu u prvoj rundi i oni koji su losije rangirani i nemaju sta traziti na najjacim turnirima.Tu ce malo otpasti interesovanje i ulaganje u iste ali ce vise igraca biti ukljuceno i imati sansu da zahvate dio kolaca.Ako nisi sposoban pobijediti koji mec u tako razvodnjenoj konkurenciji i zaraditi novac , onda nemas sta placati skupe trenere , vec si boranija i tako se i ponasaj tj radi sa onima koje mozes priustiti i na takve turnire idi.
    (Ne znam o čemu se dešava, 8. april 2020 09:50)

    # Link komentara

  8. daj frizerima da pomognemo npr, i oni ostase bez posla.
     (samo pošteno, 8. april 2020 09:47)

    # Link komentara

  9. Koliko je talentovanih klinaca koji nemaju sansu , jer nemaju naovac da treniraju. Kakva pomoc? Pa zna se da je tenis sport bogatih.
    (pfcpanta, 8. april 2020 09:11)

    # Link komentara

  10. а миииицеее :((
    (mng, 8. april 2020 09:04)

    # Link komentara

  11. Bravo. Ajde otvorite broj da mi koji smo bez posla ili imamo 250 evrica platu pomognemo jadnim teniserima... Samo treba pomoci i pevacima turbo folka dok je karantin i nema vasara i svadbi. Niko ne vodi racuna o tim ljudima. Kako da placaju sobarice i kuvarice bez nase pomoci?
     (Krstivoje ne veruje Rujama, 8. april 2020 09:04)

    # Link komentara