1. kome je bitno biti prvak ABA? Partizanu je od početka to takmičenje, u koje je uguran na silu od strane stuba srbstva, bilo bitno samo zbog učešća u evrokupovima (na taj način mu je zaprijećeno). Znači najvažnije je ko će u EL. Najrealnije bi bilo da recimo prvih 8 ekipa EL igra i iduće godine a da se ostalih 8 plasiraju na nekom turniru. Ali tu opet dolaze A licence koje su zlo za evropsku košarku. Odavno su košarkaški savezi trebali da polome kičmu Bartolomeu. Napravili su zlo od sporta. Nekada je čitava Evropa uživala a sada naša djeca navijaju tamo za neku Barselonu ili Bajern. Fuj.
    (nbc, 7. april 2020 23:07)

    # Link komentara

  2. Титулу Евролиге треба доделити Партизану.
     (Слобода, 7. april 2020 16:05)

    # Link komentara

  3. Izvinite, cika Toni, šta je to tačno ZAVRŠENO u EL i LŠ?Ne znam za formulu 1 i mis i Nobela, njih sam naveo kao takmičenja u kojima bi po vašoj filozofiji samo trebalo prepisati prošlogodišnji rezultat i mirna Bačka. Moguće je da im se sezona završila. Ali, LŠ i EL, nisu, ne zna se ko je prvi, svi mogu da budu prvi,tj oni koji ušli u 16 najboljih i dalje.Čak i u našem fudbalskom prvenstvu u TEORIJI postoji šansa da CZ ne bude prva, kao što u košarci niko ne garantuje da bi Par bio prvi na kraju plej ofa. Mogli bi i tenis da ne igraju i da Noletu pripišu titule jer jbg prošle godine je osvajao turnire.Dakle, poništititi ovogodišnje rezultate u korist prošlogodišnjih rezultata, to je teška glupost. Ili turnirsko takmičenje ili prihvatanje stanja na tabeli-u zavisnosti od sistema takmičenja. Sve ostalo je čista nepravda.
    (analiza, 7. april 2020 15:54)

    # Link komentara

  4. Kad bi malo razmislio, shvatio bi da CSKA, Fener, i Barsa, uz mnoštvo timova, imaju A licencu
    (Komentatooor, 07. april 2020 14:13)

    Kad bi i ti bolje razmislio, onda bi shvatio da se i CSKA, Fener, Barsa, Real i nešto pitaju pa će i to uticati na učesnika Evrolige.
    (sve je relativno, 07. april 2020 15:01)

    Tako je, ali njima nije bitno da li će sledeće sezone igrati isti timovi ili ne, jer oni svakako igraju
     (Komentatooor, 7. april 2020 15:46)

    # Link komentara

  5. Poštovani " Gorki" molim te bez gorkih i lažnih izjava. Najpre, nije Partizan tražio da se odmah donese odluka da je pobednik ABA lige već je tražio da se održi sastanak i da se odluči o tome kada i na koji načim će se nastaviti ABA liga a da tek ukoliko se ista ne može nastaviti da se prvenstvo prekine i da se uvaži trenutno stanje na tabeli.

    Ciniče, samo ću do ovde da ti odgovorim jer je to jedino koliko toliko vredno obaranja tvojih laži. Ostalo su gomila gluposti koje nisu vredni ni pominjanja.
    Kao prvo, sa moje strane NIJE BILO nikakvih "lažnih izjava"?!?!(ma šta to trebalo da znači?!) a još manje "gorkih"?!?! Ja kada pišem pišem nedvosmisleno i tačno. Ja nisam rekao da je partizan odmah tražio već da je to počeo da radi odmah i stalno!!!! Što znači da je odmah počeo da vrši pritisak na javnost i ABA ligu!!! Pa sam vaš Ostoja je to javno izjavio ODMAH po prekidu prvenstva!!!! Odmah potim je uključen kompletan vaš lobi, pa tako imamo situaciju gde svako malo neko izadje U JAVNOST sa idejom da je partizan zaslužio titulu jer je eto prvi na tabeli!!! Skoro da ne prodje par dana a da se neko ne javi da to izjavi, što daje konstantnost tome. Ukapirao?
     (Gorki, 7. april 2020 15:40)

    # Link komentara

  6. I treba da ostanu trenutni klubovi... do kraja trenutne sezone.
    (Realno, 7. april 2020 15:24)

    # Link komentara

  7. Niko nema prava da nekome da titulu ili proglasi TRENUTNO stanje konacnim, sve dok ima teoretske sanse da se to, trenutno stanje, do kraja regularne sezone promeni. Zato i jeste logicno da se prekinuta takmicenja u sledecoj sezoni odvijaju sa timovima iz prekinute sezone.
    (Cika Toni, 07. april 2020 13:16)

    To vazi i za fudbal? Je li tako?
    (Licemeri, 07. april 2020 14:26)

    Takodje, i da se poniste plate igracima, prihodi klubovima i tako ...
     (neko ko zna, 7. april 2020 15:20)

    # Link komentara

  8. jel to znaci da se zalaze i da mu se ponisti celokupna plata za ovu sezonu .... jer, ako sezona nije zavrsena, kako onda misli da za nju bude placen ... nije se igralo, puj pike ne vazi ...
     (neko ko zna, 7. april 2020 15:18)

    # Link komentara

  9. Niko nema prava da nekome da titulu ili proglasi TRENUTNO stanje konacnim, sve dok ima teoretske sanse da se to, trenutno stanje, do kraja regularne sezone promeni. Zato i jeste logicno da se prekinuta takmicenja u sledecoj sezoni odvijaju sa timovima iz prekinute sezone.
    (Cika Toni, 07. april 2020 13:16)

    To vazi i za fudbal? Je li tako?
    (Licemeri, 07. april 2020

    Kosarka i fudbal nemaju nista jedno sa drugim...U fudbalu odluke donosi UEFA u kosarci Bartomeu i organi koji rukovode EL...Sa tim navijaci nemaju nista nego navijaju za svoje opcije tako da ti nik ne pije vodu.Odluke UEFE i EL mogu da budu dijametralno razlicite...Dve krovne organizacije odlucuju za dva razlicita sporta i jedno sa drugim ima veze isto koliko zimske i letnje OI.
     (Dejan CZ, 7. april 2020 15:16)

    # Link komentara

  10. partizanu se desavalo da uzima prvenstvo sa cetvrtog mesta posle regularnog dela... sistem takmicenja im je to omogucavao (ne samo njima, svima naravno, ali oni su to koristili kao najkvalitetniji tim)... npr 2012/2013 ih je jedan poraz delio od toga da budu 6. u regularnom delu, imali su na kraju isti skor kao buducnost 16:10 (bolji medjusobni) i pobedu vise od cedevite. (u evroligi se nisu mnogo istrosili, poslednji u grupi sa 2:8)...
    kada su igrali final four evrolige, bili su drugi na tabeli u jadranskoj posle regularnog dela...
    pravila su takva da je pozeljno kalkulisati (po meni, najpostenije je svako sa svakim, bez plejofa... titula se racuna za takmicarsku godinu, i malo je nefer da je uzme tim koji je najbolji u nekom aprilu/maju... zato sto moze da se desi da ti se bas tada potruje hranom ceo tim i da igubis titulu iako si imao sve pobede prethodnih 8 meseci... nazalost mnogo je para u pitanju i to se nece promeniti)...
    u kosarci su 2 meseca presudna, u fudbalu isto vredi pobeda i u septembru i u maju (bogu hvala da vise ne delimo bodove, iako mislim da je na tome insistirala zvezda dok se raspadala, pa joj se to obilo o glavu kao bumerang kada je bila jaca)...
    i jos jedna stvar, ja bih bio najsrecniji da i partizan i zvezda i budicnost i cedevita imaju A licencu, zato sto je evroliga brutalno zahtevna i svaki tim koji igra to takmicenje je hendikepiran u domacem/regionalnom prvenstvu... ok, vece su pare u evroligi, ali to nije dovoljno, opet se sve svodi na pomoc drzave...
    u fudbalu je druga prica, sa ove dve vezane lige sampiona (te pare ostatak lige zajedno, ne moze da vidi na gomili NIKAD) zvezda bi trebalo da zacementira prvo mesto na tabeli makar dok neki seik ne kupi partizan, ali znajuci ko nas vodi i kako nas vodi, ne bih se kladio na to...
     (lal, 7. april 2020 15:12)

    # Link komentara

  11. Kad bi malo razmislio, shvatio bi da CSKA, Fener, i Barsa, uz mnoštvo timova, imaju A licencu
    (Komentatooor, 07. april 2020 14:13)

    Kad bi i ti bolje razmislio, onda bi shvatio da se i CSKA, Fener, Barsa, Real i nešto pitaju pa će i to uticati na učesnika Evrolige.
     (sve je relativno, 7. april 2020 15:01)

    # Link komentara

  12. Poštovani " Gorki" molim te bez gorkih i lažnih izjava. Najpre, nije Partizan tražio da se odmah donese odluka da je pobednik ABA lige već je tražio da se održi sastanak i da se odluči o tome kada i na koji načim će se nastaviti ABA liga a da tek ukoliko se ista ne može nastaviti da se prvenstvo prekine i da se uvaži trenutno stanje na tabeli. Šta je Zvezda navela? Ista je navela da ne pristaje na prekranje tabele. Partizan nije ni prekrajao tabelu jer nije predložio da Zvezda koja je treća bude prva. Vi predlažete da se ABA liga nastavi a da ukoliko to ne može da se poništi i da vi opet igrate i sledeće godine Evroligu. Ti sada vidi ko je u pravu. Kada se radi o tome da smo mi tražili da igramo Evroligu a da smo najgori bili u Evrokupu, tu si ti u pravu ali zašto je to tako bilo. Zato što ste vi izdejstvovali da se Partizanu 4 godine daje budžet od 1,5 miliona Eura naspram vaših 6 i više miliona. Za te četri godine vi ništa niste uradili u Evroligi sem jedne godine sa Radonjićem. Sve ostalo bilo je nižerazredno. Niti ste stvorili nekog mladog igrača, nosioca igre već ste samo dovodili strance za velike pare. Ove godine zbog izbora, Partizanu je dato oko 7 miliona Eura i rezulatete si odmah mogao da vidiš. Prvi u ABA ligi, prvi u Eurokupu i da ti ne navodim dalje. Dovedeni su stranci ali sa kvalitetom daleko od vaših stranaca. Zašto je Partizan bolji? Zato jer nije promeio tri trenera, zato što ga navijači nisu bojkotovali kao vi vaš klub zbog Filipa Čovića. jelti sada jasno.
    (Cinik, 7. april 2020 14:59)

    # Link komentara

  13. Niko nema prava da nekome da titulu ili proglasi TRENUTNO stanje konacnim, sve dok ima teoretske sanse da se to, trenutno stanje, do kraja regularne sezone promeni. Zato i jeste logicno da se prekinuta takmicenja u sledecoj sezoni odvijaju sa timovima iz prekinute sezone.
    (Cika Toni, 07. april 2020 13:16)

    To vazi i za fudbal? Je li tako?
     (Licemeri, 7. april 2020 14:26)

    # Link komentara

  14. EL i sledeće godine sa istim timovima (osim ako neko zbog finansijskih problema ne odustane), a ABA šampion po trenutnom plasmanu. To će biti epilog ako se ne nastavi sezona. Partizan dobija tu toliko željenu titulu, ali ta titula neće imati očekivanu težinu jer neće moći u EL bar još sledeće sezone zbog toga što će to takmičenje biti repriza ovosezonskog koje će biti završeno bez pobednika. Nekako je ovo možda i najpoštenije prema svima.
     (Džoni, 7. april 2020 14:16)

    # Link komentara

  15. Zamislite, Himki trazio da ostanu isti ucesnici!Taj isti Himki trazi da VTB liga proglasi pobednika, a da se EL ponisti! :) To je kao da su pitali i zvezdu ili Valensiju. Svakome kome visi EL je za to da ostanu isti ucesnici, vidi cuda! Sto to nije izjavio neko iz CSKA, Fenera, Barse... Boli ih uvo!
    Ajd sad da pitamo Virtus, Uniks ili Partizan, pa tako u krug...
    (Bata, 07. april 2020 13:27)

    Kad bi malo razmislio, shvatio bi da CSKA, Fener, i Barsa, uz mnoštvo timova, imaju A licencu
     (Komentatooor, 7. april 2020 14:13)

    # Link komentara

  16. Ја не могу да схватим да екипа која је 14 на табели у Евролиги, трећа у АБА лиги упорно тражи да опет игра Евролигу.
    Kao prvo, Zvezda ne traži da ponovo igra Evroligu, a još manje da to radi "uporno". Nemoj da lažeš !!!!
    Kao drugo vi to UPORNO radite,tj. uporno tražite da igrate Evroligu non stop napominjući vase prvo mesto u ABA ligi, trazeći da vas proglase za prvaka iako prvenstvo još nije završeno!!!
    Kao treće, vi ste ti koji su čak i unazad par godina bili uporni u tome da dobijete "vaild card" Evrolige, cak i kada ste bili najgore plasirana ekipa u istoriji Evrokupa!!!!
    Zato molim bez LAŽI i spinovanja.
    Pozdrav.
     (Gorki, 7. april 2020 14:11)

    # Link komentara

  17. Ponistavanjem sezone isti klubovi ostaju u EL...i tako sve do marta sledece godine i nove pandemije kada ce opet da se ponisti sve i isti klubovi ponovo da igraju EL...
     (okrece se kolo srece podje napred pa se vrati, 7. april 2020 13:57)

    # Link komentara

  18. Ја не могу да схватим да екипа која је 14 на табели у Евролиги, трећа у АБА лиги упорно тражи да опет игра Евролигу. Који критеријум навијачи Звезде примењују када ово траже. Ако се првенство у фудбалу не настави, да ли то значи да је Звезда сагласна да се првеноство поништи и да се првак не проглашава. Ако се не прогласи ко ће у Лигу Шампиона? Наравно, овде ће Звезда тражити да се прогласи за првака али исти критеријум неће применити и у кошарци. На крају крајева, све ово и не зависи од нас већ од УЕФЕ и Евролиге.
    (Cinik, 07. april 2020 13:04)

    Opusti se...stres izaziva pad imuniteta, a to nije bas dobro u ovoj situaciji.
    A, kad sledece nedelje budes cuo neke vesti, tek ti onda nece biti dobro...
    Pusti Zvezdu...nije ona sve u zivotu
     (isprani mozgovi, 7. april 2020 13:45)

    # Link komentara

  19. Zamislite, Himki trazio da ostanu isti ucesnici!Taj isti Himki trazi da VTB liga proglasi pobednika, a da se EL ponisti! :) To je kao da su pitali i zvezdu ili Valensiju. Svakome kome visi EL je za to da ostanu isti ucesnici, vidi cuda! Sto to nije izjavio neko iz CSKA, Fenera, Barse... Boli ih uvo!
    Ajd sad da pitamo Virtus, Uniks ili Partizan, pa tako u krug...
    (Bata, 7. april 2020 13:27)

    # Link komentara

  20. Sad mi je drago sto im ponistili sezonu a ne priznali za prvaka po trenutnom plasmanu!!
    (Grobar, 7. april 2020 11:58)
    Tako bi trebalo i kod nas. Ali vi placete bre!
     (Uvek mi je govorio da ga je Tuta Bugarin klao u petak, a sad kaze u utorak..., 7. april 2020 13:27)

    # Link komentara

  21. Posto nasa braca grobari isto tako predlazu da se aba liga zavrsi po sadasnjem plasmanu, onda bi isto tako trebalo da se zavrsi euroleague. .
    Slazemo li se braco?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (king, 7. april 2020 12:41)

    Slazemo se!
    Zavrsetak lige po trenutnom plasmanu je zavrsetak i ujedno podrazumeva sve sto to sa sobom nosi pa i ispadanje. Partizan nigde nije rakao da Aba ligu treba da cine isti ucesnici kao i ove godine, niti da niko ne treba da ispade ili udje u ligu!
    (Bata, 7. april 2020 13:21)

    # Link komentara

  22. @ Analiza .... Tesko firmi gde si ti analiticar. Pa covece, sve sto si nabrojao su vec ZAVRSENA takmicenja, u kojima su rezultati (pobednici) poznati. Druga prica je kada takmicenje NIJE zavrseno. Niko nema prava da nekome da titulu ili proglasi TRENUTNO stanje konacnim, sve dok ima teoretske sanse da se to, trenutno stanje, do kraja regularne sezone promeni. Zato i jeste logicno da se prekinuta takmicenja u sledecoj sezoni odvijaju sa timovima iz prekinute sezone.
    (Cika Toni, 7. april 2020 13:16)

    # Link komentara

  23. Što se mene kao partizanovca tiče, slobodno neka ostanu. Prvi ne bih voleo da dobijemo bilo sta za nekim stolom, vec samo na terenu. Nadam se da ce se nastaviti na bilo koji način, iako ce dosta faliti domaci teren i navijači. Međutim, momci su ove godine pokazali da su najbolji i siguran sam da ce biti šampioni ako se bude igralo opet, a ako i ne, hvala im za sve ove sezone, ostavili su bukvalno sve na terenu i za mene su svakako šampioni, tako da nema potrebe za bilo kakvim poklonima, EL smo uvek obezbeđivali na terenu pa nema potrebe da sada bude drugačije.
     (Dr Hitch, 7. april 2020 13:15)

    # Link komentara

  24. Ala bi bilo plakanja ?
    (Nazgul, 07. april 2020

    Ala bi bilo smejanja...
     (joker, 7. april 2020 13:08)

    # Link komentara

  25. Posto nasa braca grobari isto tako predlazu da se aba liga zavrsi po sadasnjem plasmanu, onda bi isto tako trebalo da se zavrsi euroleague. .Slazemo li se braco?
    (king, 07. april 2020 12:41)
    Naravno brat, i Evrokup. Nama trofej vama pocasno 14. mesto i sve kul.
    (Crnogorski Srbin, 7. april 2020 13:07)

    # Link komentara

  26. Ја не могу да схватим да екипа која је 14 на табели у Евролиги, трећа у АБА лиги упорно тражи да опет игра Евролигу. Који критеријум навијачи Звезде примењују када ово траже. Ако се првенство у фудбалу не настави, да ли то значи да је Звезда сагласна да се првеноство поништи и да се првак не проглашава. Ако се не прогласи ко ће у Лигу Шампиона? Наравно, овде ће Звезда тражити да се прогласи за првака али исти критеријум неће применити и у кошарци. На крају крајева, све ово и не зависи од нас већ од УЕФЕ и Евролиге.
    (Cinik, 7. april 2020 13:04)

    # Link komentara

  27. Naravno da će ostati. Ova sezona nije završena. Tek kada se završi pričače se o učesnicima.
     (Marko Niš, 7. april 2020 12:45)

    # Link komentara

  28. Posto nasa braca grobari isto tako predlazu da se aba liga zavrsi po sadasnjem plasmanu, onda bi isto tako trebalo da se zavrsi euroleague. .
    Slazemo li se braco?
     (king, 7. april 2020 12:41)

    # Link komentara

  29. Tebe će da pitaju. GM osrednjeg tima. Sezona se sigurno nastavlja.
    (Gole, 7. april 2020 12:32)

    # Link komentara

  30. Mislim da bi titula Evrolige trebalo da se dodeli onome ko ju je najvise zasluzio do sada igranjem i zalaganjem predsednika kluba u Narodnoj skupstini.

    To je svakako KK Partizan, vecita opozicija sistemu, pank i avangarda.

    Sportski pozdrav.
    (nista o nicemu, 7. april 2020 12:31)

    # Link komentara

  31. Czv
     (Psy..., 7. april 2020 12:26)

    # Link komentara

  32. Ma,da.U LŠ da ostane ovogodišnje ekipe.U EL da ostane ovogodišnje ekipe.Na OI da se plasiraju SAMO ekipe i igrači koji su se plasirali na prethodnim OI.Na EP ili SP da se plasiraju samo ekipeigrači koji su se plasirali na prethodnim takmičenjima.Na izborima da pobedi partija koja je prethodni put pobedila.Na takmičenju za mis neka pobedi prošlogodišnja lepotica.Nobelovu nagradu nek dobiju prošlogodišnji dobitnici.U Formuli 1 dodeliti titulu prošlogodišnjem pobedniku-sto važi i za šah ,za SVE.Na Evroviziji nek pobedi prošlogodišnja pesma...Bravo za tehniku rešavanja problema.Genijalan predlog,odmah na glasanje i da se sprovede.Kog vraga su se ove godine ljudi mučili i borili-kad sve se ili poništi ili ne važi-ali zato VAŽI ono od PROŠLE GODINE?
    (analiza, 7. april 2020 12:24)

    # Link komentara

  33. Neeeeeeeeee, molim Djordija da zove Ostoju iekipu oko njega. Pa vec je postalo neizdrzivo kukanje i pritisak da oni osvoje sveeeeeee! Dajte im besplatnu pozivnicu na 100 godina.
     (Ja, 7. april 2020 12:21)

    # Link komentara

  34. Od pocetka ove situacije i ove posasti koja je zadesila sve nas imao sam osecaj da ce trajati mnogo duze nego sto su predvidjali sto strucnjaci sto politicari sto ljudi koji vode nacinalna i medjunarodna sportska takmicenja.Bilo je do sada raznih predloga,mnogi od njih nisu vredni pomena jer su ih iznosili sebicni ljudi koji su u celoj situaciji gledali licni(klupski)interes.Mnogi su ishitreno proglasili sampione na osnovu trenutnog stanja na tabeli sto je nevidjena glupost.Treba ponistiti sezonu kao da je nije ni bilo.
     (Zdravstveni radnik koji jos uvek nije otisao, 7. april 2020 12:19)

    # Link komentara

  35. Ostanu isti klubovi i prosire za jos dva mesta iz evrokupa , dva najbolje plasirana po trenutnom plasmanu.Tako da dobro i nama i grobarima
     (duledudule, 7. april 2020 12:16)

    # Link komentara

  36. Логично.
    (Наука, 7. april 2020 12:14)

    # Link komentara

  37. A Partizan ?! Nece mu dodeliti titulu ? Nije fer . .
    (Djole, 7. april 2020 12:13)

    # Link komentara

  38. A po cemu bi to bilo posteno, a ne da se teenutni lideri proglase sampionima? Koliko je trenutno stanje sa EL ucesnicima, toliko je i sa liderima u ostalim takmicenjima cije pozicije garantuju EL sledece sezone.

    Naravno, svako navlaci na svoju vodenicu, sto je i ljudski. Nista ruzno u tome. Samo ce neko ostati ostecen.
    (Alex, 7. april 2020 12:11)

    # Link komentara

  39. Sto znaci da ce partiizan opet biti u zadnjem sesiru cipiripi kupa...
     (ej sudbino teska li si, 7. april 2020 12:10)

    # Link komentara

  40. Po stoti put, nije sampionu ABA obezbjedjena EL vec EL nudi jedno mjesto timu iz ABA koje oni odaberu. ABA ima tu jednu prioritetnu WC,npr ako bi se EC odigrao i Partizan osvoji,ABA ligi nece ponuditi wc.
    Poenta, Evroliga ce izabrati jedan klub iz ABA.
     (Momir, 7. april 2020 12:09)

    # Link komentara

  41. Hoce, kao sto ste i vi postali sampioni (Himki)
     (Neso, 7. april 2020 12:09)

    # Link komentara

  42. Svako kroji kapu koja njemu paše... a gospodin Barolomeu će odlučiti koji timovi mu donose najviše para i popularnosti...
     (Bard Živa, 7. april 2020 12:07)

    # Link komentara

  43. "Narikače u crno belom" već hvataju vazduh :)
     (RedStarForever, 7. april 2020 12:05)

    # Link komentara

  44. Partizanovci bi da u ABA bude sta bude ali da igraju EL, znaci moze da se ponisti Aba moze po trenutnom plasmamu samo da igraju EL. A sta ako resi EL da ucesnici ostanu isti i sledece godine, da je na ligama da se dogovore da li ce ponistiti ili proglasiti prvaka po trenutnom stanju
     (daki dak, 7. april 2020 12:01)

    # Link komentara

  45. Logicno...
     (Dejan CZ, 7. april 2020 12:01)

    # Link komentara

  46. Ostaje sve kao prosle godine, to se znalo odmah... Tako je i najpostenije
    (cocoloco, 7. april 2020 12:00)

    # Link komentara

  47. Auu, posle sut(wlid) karte i Zenita, ovo bi neke, koji nikad nisu igrali EL, ubiti. Po, meni treba ih umesto Cz, pustiti u EL, smilovati se, inace ce biti mnogo...
     (Sut, wild, card, 7. april 2020 12:00)

    # Link komentara

  48. Sad mi je drago sto im ponistili sezonu a ne priznali za prvaka po trenutnom plasmanu!!
    (Grobar, 7. april 2020 11:58)

    # Link komentara

  49. Grobari na aparatima ?
     (marko, 7. april 2020 11:55)

    # Link komentara

  50. Nekima nije dosta sramote..
     (elizabeta, 7. april 2020 11:55)

    # Link komentara

  51. Ala bi bilo plakanja ?
     (Nazgul, 7. april 2020 11:52)

    # Link komentara