1. ja kazem da je to mafija srpska vi mi ne verujete...uzmi ili ostavi...
    (adje, 2. april 2020 19:47)

    # Link komentara

  2. Nadjite bre nesto KORISNO da radite za ovo drustvo. Zaboravite profesionlno pikanje loptice i besomucno kladjenje u Mozzartu! Ova kriza je za to prilika. I da se pogledate u ogledalo i da vidite PARAZITA i saradnika grube nemilosrdne ekipe iza koje stoji ; mafija u sprezi sa delom politike. Vidite na sta vam lice navijaci, huligani, divljaci i siledzije. To je delo nogu vasih. I vase zverske gramzivosti.Radi nesto produktivno za ovo jadno drustvo.
    (Arheon888, 2. april 2020 17:24)

    # Link komentara

  3. Hajde kao da iz svog džepa dajete
    Grcace obican narod jos u dugovima da se isplate plate i premije vasim pulenima
     (Bane, 2. april 2020 12:12)

    # Link komentara

  4. O neeee !!!
    Samo ne plate fudbalera. Šta da radimo, poludeću od brige. PreCednik da se oglasi, tražimo odgovore!
    Sramota!
    (Hex, 2. april 2020 11:19)

    # Link komentara

  5. I opet su preplaćeni, ograničeni starletani...
    (Nar, 2. april 2020 10:21)

    # Link komentara

  6. Ko brani gazdi Reala da ponudi Ronaldu 2000 eura mesecnu platu i pri tom da mu drzi predavanje iz morala i etike kako toliko ima i vrhunski hirurg?! Pri tom gazda ce svakako zaraditi milione. Ali, Ronaldo ce onda otici kod drugog ko nudi vise.
    (Tin Rin Tin, 2. april 2020 10:09)

    # Link komentara

  7. Ne razume komunista slobodno trziste i kapitalizam. Kapitalizam i truo zapad nikako ne valjaju kad njemu ne ide u dzep vec drugom. To nije u redu, to je nepravda. Treba im ograniciti plate. Ali, kako komunisti nece da razumeju, NIJEDAN gazda na ovom svetu nece platiti radnika vise nego li on moze da mu donese. Ako gazda kluba zaradjuje na tom klubu godisnje 300 miliona eura, on i da ukupan trosak na igrace mu iznosi 290 miliona, ON JE U PLUSU 10 MILKI. Znaci, kako komunista rezonuje: gazdi i igračima maksimalno dati milion a drzava da uzme 299 miliona od pomenutih 300. Sto je sasvim dobar koncept, ali samo na papiru. U realnosti ce taj javni novac samo da se prelije u dzepove jagnjece brigade umesto lekarima. Kao u komunizmu.
    (Tin Rin Tin, 2. april 2020 10:03)

    # Link komentara

  8. Hvala redakciji što je ovo objavljeno. Nikad ovoliko glupih komentara nisam pročitao.
    (Toni, 2. april 2020 09:40)

    # Link komentara

  9. Jel to pise u ugovoru. Zakon.
    Sve van toga je tiranija.
    (Zoran, 1. april 2020 17:08)

    # Link komentara

  10. "Ocigledno je da ti nisi pravi muskarac,nisi alfa male. Poznajem takve likove koji se ne razumeju u fudbal i svi su seka perse,da ne upotrebim neku tezu rec. Naravno,to je tvoje potpuno pravo,nikog nije briga kako ti vodis svoj zivot i da li gledas fudbal,to me uopste ne zanima. Medjutim,ako tu meni hoces da zabranis fudbal,ako ti hoces da se mesas u moj zivot,e to nece moci prijatelju moj. Dakle,moj prijateljski savet ti je da gledas svoja posla i da se ne mesas u tudje zivote. To ti nije pametno,veruj mi.
    @Oliver"

    Zaboravih, igram fudbal dosta dobro i volim da ga igram i ne spadam u te "seka perse" koje ti poznajes. Ali lozenje na fudbal, fudbalske zvede, transfere, po ceo dan gledanje utakmica i non stop pricanje o fudbalu - je cista budalastina. A po tvojoj pismenosti i nacinu obracanja samo mogu da zakljucim da si od onih koji ako ne pricaju o fudbalu, onda pricaju o automobilskim gumama.
    (Battery, 1. april 2020 16:49)

    # Link komentara

  11. Mrkela i ti sad da platite vaša promašena pojačanja samo od prošle godine Kanjasa, VanLa Paru, Tomanea, Zandera itd.
    A da ne spoimnjem preostala od Kafua, Melega, Embesilija, Jeftovića, Čaušića itd.
    Upropastili ste klub.
     (Delija, 1. april 2020 15:34)

    # Link komentara

  12. Ja savršeno funkcionišem evo već 35 godina, a uopšte ne gledam utakmice niti idem na stadione. Meni nije uopšte jasno kako neko može da potroši dva sata svog dragocenog životnog vremena na tamo neku utakmicu. Pobedi ovaj onaj, tebi sve u životu ostane isto. Kad razmišljam o tome koje su mi najgluplji muški razgovori, dvoumim se između priča o fudbalerskim transferima i misterija automobilskih guma, ono koje "pneumatike" kupiti i slično...
    (Battery,

    Ocigledno je da ti nisi pravi muskarac,nisi alfa male. Poznajem takve likove koji se ne razumeju u fudbal i svi su seka perse,da ne upotrebim neku tezu rec. Naravno,to je tvoje potpuno pravo,nikog nije briga kako ti vodis svoj zivot i da li gledas fudbal,to me uopste ne zanima. Medjutim,ako tu meni hoces da zabranis fudbal,ako ti hoces da se mesas u moj zivot,e to nece moci prijatelju moj. Dakle,moj prijateljski savet ti je da gledas svoja posla i da se ne mesas u tudje zivote. To ti nije pametno,veruj mi.
    (Oliver, 1. april 2020 15:12)

    # Link komentara

  13. Zaradili smo milione trilione od LS bla bla bla
     (DD, 1. april 2020 14:16)

    # Link komentara

  14. Jedina oblast ljudskog života gde je dozvoljena trgovina ljudima. Jedan tim prodao fudbalera drugom, jer je treći tim nudio manje. XY tri puta prodat za godinu dana. Jedan fudbaler procenjen na 80 miliona, a drugi na 60 miliona. Više nego Van Gogova slika. Već je to gnusno da ništa drugo ne pominjem.
    (sasha, 1. april 2020 14:14)

    # Link komentara

  15. Pretvori ulaznice u greb greb da mogu da osvoje
    vredne nagrade i bice i vise gledalaca.
    Moras da pronadjes model koji funkcionise a da nije baziran samo na sport.
    (Neko iz mase, 1. april 2020 13:25)to je dobra ideja,da bude tombola na poluvremenu i da ako te izvuku iz bubnja da dobiješ bure piva na primer ili pečeno prase,ili da ima top na atletskoj stazi koji će na svakih pet minuta u publiku da izbaci neku novčanu nagradu da se narod zanima,valjalo bi dovesti uvek na poluvremenu i nekog popularnog pevača,kao na Super Bowl-u,dovučeš binu na brzinu i opa,za
    15 minuta Keba,Ceca,Lukas... ti pevaju.Za najmladje dovesti animatore na tribine pošto su utakmice dosadne a za nas malo starije dovesti malo go-go igračice da igraju uz muziku.A posle utakmice kupljena karta može da ti bude vaučer na benzinskoj pumpi ispod stadiona da popiješ par piva i naspeš benzina i kod Kareta u Užicu da pojedeš deset ćevapa...ne znam što to ne uvedu,to bi sigurno povećalo broj gledalaca,nemaju oni pojma o biznisu
    (Buljko, 1. april 2020 14:12)

    # Link komentara

  16. Smanjuje plate Real, Barsa, i svi klubovi evrope pa što i Zvezda ne bi. Ne rade. Smanjuju zaposlenima u privredi. Ronaldo i Mesi se ne bune
     (znalac, 1. april 2020 13:52)

    # Link komentara

  17. bi fudbalerčićima ograničio ugovore a maks ugovor i plata bi im bila 10 000 eur pa bar ako doktori i naučnici ne primaju ni toliko bar da primaju približno a mnogo su bitniji od sportista
    (Sch.., 01. april 2020 11:49)

    E pa vidiš care. Svako može da bude doktor, naučnik ako zagreje stolicu. Ali fudbaler, košarkaš, teniser ne može da bude svako. Za to je potrebno nešto drugo
     (ny, 1. april 2020 13:50)

    # Link komentara

  18. Korona je odlicno dosla da se vidi koliko je fudbal nebitna stvar i svi koji se njime bave.
    (Marex, 1. april 2020 11:15) # Link komentara
    Grešiš debelo,fudbal nikada od kada je nastao nije bio i neće biti nebitna stvar,i pre i posle korone ostaće ,,najvažnija sporedna stvar na svetu'',fenomen od igre koji je prihvatila cela planeta bez pogovora,stvar koja je zaustavljala
    ratove(pročitaj savršenu priču o božićnoj fudbalskoj utakmici izmedju Nemaca i Engleza u WW1)...i reći da je nebitan je mnogo glupo.I meni smeta novac koji se u njemu vrti,likovi kao Terzić,fudbaleri koji imaju nenormalne ugovore...ali to je nažalost pošast savremenog sveta koji zbog novca sve uništava ali fudbal u svom izvornom obliku je nešto što je verovatno jedna od najlepših i najboljih stvari koje je čovek u svom postojanju izumeo
    (Buljko, 1. april 2020 13:48)

    # Link komentara

  19. Sabre verovatno misli da se mnogo zarađuje od besplatnih karata koje se dele na benzinskim pumpama. Prvenstvo osvajate zahvaljujući osamnaestercima u zaustavnom vremenu. Pitaj igrače Inđije i njihovog golmana koji ne dozvoljava da lopta izađe u gol aut, a potom sruši protivničkog napadača. Za gledanje takvih utakmica se plaća navijačima da dođu na stadion. Na primer besplatno pranje auta i slične akcije marketing službe kluba kojem duh lebdi iznad stadiona.
    (crvena zvezda tirana 1945., 01. april 2020 12:44)

    Lupio si za sve pare. Zvezda ims sezonskih karata oko 5 hillada. I ko ima. Najviše oni sa severa.. Tvoj klub ih deli od košarke do fudbala. Ja ih imam koliko mi treba. Imam prijatečje u vojnom klubu. Samo nemoj ti o nepravdama. Od faula nad mustafom, do poništenog gola Milijašu, do produžetka utakmice za deset minuta. Penala u nadoknadi, isključenja igrača kada je rezultat nepovovaljan. Padanje Tavambe u sesanest čim neko vikne uuu.
     (Dr, 1. april 2020 13:47)

    # Link komentara

  20. I to je mnogo...!
    (Joker, 1. april 2020 13:46)

    # Link komentara

  21. Kako je lako biti bahat kad se nakradeš. Da si pošteno zaradio pare ne bi tako lako ucenjivao
    (SaleMSN, 01. april 2020 12:55)

    Baš naprotiv.
    Obično se kaže da lako zarađen novac lako i trošiš, a mukom zarađen novac ne trošiš uzaludno!
     (Coa, 1. april 2020 13:41)

    # Link komentara

  22. Da li je tačno da ce nagrade od lige sampiona biti desetostruko manje? Pošto ce prvenstvo biti ponisteno, a vi ste vec isplatili gotovo 70% plata skupo placenim igračima ovo ce vam biti jedna od najtežih s e z o na!
     (sone, 1. april 2020 13:40)

    # Link komentara

  23. (Golovi u finalima KES: Partizan 1, Steaua 0, zvezda 0, 1. april 2020 12:37)
    Ovo je kljuc svih nasih nesreca, amneza srpstva... fascinantno!!! Neko rece, ma klinci... jadni li smo mi kada oni odrastu. Nego, samo da prezivimo ovaj virus sto nam donesose Luka Jovic, gastarbajteri i ostali "srbomrzci"
    Zivela kina, rusija i vrhovni vodja... 3x uraaaaa
    P.S. Decko, kada bi doziveo sa tim tvojim partizanskim projektom, bilo kada i gde u zivotu, fudbalsko unakazivanje kakvo je bilo u Zirihu i Dresdenu, veruj mi, drugim ocima bi pratio fudbal i sigurno bez frustracija.
    (Srle, 1. april 2020 13:30)

    # Link komentara

  24. Ni jedan igrac Zvezde nece imati smanjenje plate a koji je potreban Zvezdi. Ovo je trik da se najure oni koji nisu potrebni. O medijskom triku i poltronst u necu.
    (Cinik, 1. april 2020 13:28)

    # Link komentara

  25. Pretvori ulaznice u greb greb da mogu da osvoje
    vredne nagrade i bice i vise gledalaca.
    Moras da pronadjes model koji funkcionise a da nije baziran samo na sport.
    (Neko iz mase, 1. april 2020 13:25)

    # Link komentara

  26. Kako je lako biti bahat kad se nakradeš. Da si pošteno zaradio pare ne bi tako lako ucenjivao
    (SaleMSN, 1. april 2020 12:55)

    # Link komentara

  27. "Ja savršeno funkcionišem evo već 35 godina, a uopšte ne gledam utakmice niti idem na stadione. Meni nije uopšte jasno kako neko može da potroši dva sata svog dragocenog životnog vremena na tamo neku utakmicu. Pobedi ovaj onaj, tebi sve u životu ostane isto. (Battery, 1. april 2020 11:24)"

    Vreme je da se udaš, nije dobro biti usedelica sa 35 godina...
    ('nako kažem..., 1. april 2020 12:50)

    # Link komentara

  28. Od ljudi koji dolaze na stadion da prate kako osvajamo ubedljivo ligu. Znam, koncept da zaradis od ulaznica tj da ti ljudi zapravo dolaze na stadion je vama prilicno stran u fudbalu, razumem...
    (Sabre, 01. april 2020 10:49)

    sever i jug uglavnom besplatno,
    zapad i istok 2000 ljudi max sa placenim kartama..

    tv prava,sponzori,prodaja dresova,prodaja igraca ,bogati vlasnik,
    od toga zivi prosecni evropski klub.

    od karata se zivelo do 1971 najdalje..
     (belgrado, 1. april 2020 12:49)

    # Link komentara

  29. A od čega je to Zvezda trebalo da prihoduje do kraja godine?
    (Bruno, 1. april 2020 10:10)

    Od ljudi koji dolaze na stadion da prate kako osvajamo ubedljivo ligu. Znam, koncept da zaradis od ulaznica tj da ti ljudi zapravo dolaze na stadion je vama prilicno stran u fudbalu, razumem...
    (Sabre, 1. april 2020 10:49)
    Sabre verovatno misli da se mnogo zarađuje od besplatnih karata koje se dele na benzinskim pumpama. Prvenstvo osvajate zahvaljujući osamnaestercima u zaustavnom vremenu. Pitaj igrače Inđije i njihovog golmana koji ne dozvoljava da lopta izađe u gol aut, a potom sruši protivničkog napadača. Za gledanje takvih utakmica se plaća navijačima da dođu na stadion. Na primer besplatno pranje auta i slične akcije marketing službe kluba kojem duh lebdi iznad stadiona.
    (crvena zvezda tirana 1945., 1. april 2020 12:44)

    # Link komentara

  30. A bez kojih ste to prihoda ostali? Od drzave dobili, od Gazproma dobili, od UEFE dobili, od transfera dobili. Da ne mislis na prihode od TV prava i navijaca koje i inace nemate.
     (Xman, 1. april 2020 12:42)

    # Link komentara

  31. Da ispravim greške u svom komentaru !

    Ovako je ispravno :
    - Tada su "blizmismeni" i mnogo im je lakše da plaćaju našim novcem !
    - Ne vidim zašto oni ne dele, sve, što zarade i kako god hoće !
    (Fer !, 1. april 2020 12:41)

    # Link komentara

  32. @battery
    To sto ti ne pratis fudbal, ne znaci da ne treba da postoji.
    Ja ne slusam muziku, potpuno bi bilo okej da se ukine, turisticke agencije takodje, sve sam organizujem.
    Sminka isto, ne koristim, ja sam za ukidanje.
    Modni dizajneri, sta ce mi to?
    Sta mi to menja u zivotu?
    Fudbal je u top 10 grana privrede na SVETU sa 3 posto svetskog bdp.
    830 miliona ljudi zivi od fudbala.
    Ti bi da ga ukines...
     (Dragoslav, 1. april 2020 12:40)

    # Link komentara

  33. Sto se mene tice moze katanac. Ja sam to rekao jos u Bariju 91. Ušati je na svom mestu sve posle toga jeste bitno i jeste lepo ali pritiska vise nema... Igrica je okrenuta!

    Bice da su pre okrenuti velikani grashopers i drezden, i nula suteva u finalu za 120 minuta.
    (Golovi u finalima KES: Partizan 1, Steaua 0, zvezda 0, 1. april 2020 12:37)

    # Link komentara

  34. @sch
    ne znam koji problem imate sa platama fudblera, pa i advokati zaradjuju vise od lekara, radnici u kladionici vise od medicinske sestre.
    I oni su to svi znali kad su upisivali fakultet.
    Smanjivati nekom platu zato sto je manje bitan za drustvo je potpuni nonsens, taj fudbaler donosi vise para nego sto donese lekar.
     (lule, 1. april 2020 12:36)

    # Link komentara

  35. ja bi fudbalerčićima ograničio ugovore a maks ugovor i plata bi im bila 10 000 eur pa bar ako doktori i naučnici ne primaju ni toliko bar da primaju približno a mnogo su bitniji od sportista
    (Sch.., 01. april 2020 11:49)

    I sta bi dobio time? Samo bi se vlasnici klubova visestruko vise bogatili. Klubovi bi imali iste prihode, ali bi te pare, umesto da se raspodele igracima zbog kojih su ti prihodi toliki, isle vlasnicima klubova.
     (prasak, 1. april 2020 12:26)

    # Link komentara

  36. Сад се види да су стубови сваког друштва здраство, просвета , наука војска,а не спортисти певачи,глумци, новинари .....
     (nikola, 1. april 2020 12:24)

    # Link komentara

  37. Kako,nista mi nije jasno,gde isparise evrići od prodaje i LŠ?
     (crveno bela ravaku iz fekalnog kolektora, 1. april 2020 12:18)

    # Link komentara

  38. Kako bi, dobro, bilo da se čelnici svih "klubova" ovako ponašaju kod sklapanja Ugovora ?

    Tada se "blizmismeni" i nogo im je lakše jer plaćaju našim novcem !

    Ne vidim zašto oni ne dele, sv,e što zarade i kako god hoće !
    Naravno bez našeg novca.

    Neka zarađuju na tržištu koje će im dati novac kupovinom karata i sponzorskim finansiranjem kako god žele.

    Sve neka troše a naš novac neka ne diraju !

    Njime finansirati amaterski sport u svrhu poboljšanja zdravlja !
    (Fer !, 1. april 2020 12:17)

    # Link komentara

  39. A mediko blok?
    (Dujda, 1. april 2020 11:59)

    # Link komentara

  40. Oces smanjis dzeparac Maši i navijacima?
     (duledudule, 1. april 2020 11:56)

    # Link komentara

  41. ja bi fudbalerčićima ograničio ugovore a maks ugovor i plata bi im bila 10 000 eur pa bar ako doktori i naučnici ne primaju ni toliko bar da primaju približno a mnogo su bitniji od sportista
     (Sch.., 1. april 2020 11:49)

    # Link komentara

  42. Igračima i direktoru 50% ok, ali zašto smanjivati administraciji one iovako bedne plate, koje ne čine ni 1% klupskog budžeta? Terzo, orevarante, razmisli!
    (Hombre, 1. april 2020 11:45)

    # Link komentara

  43. Za fudbalere nije frka, shodno trzisnim zakonima i konkubine ce spustiti cene. Oni su ionako jedan od dokaza koliko je covecanstvo otislo u vrazju mater.

    Nije fer poloviti plate "malim ljudima" u klubu, koji zapravo nesto i rade - a nemaju ni priblizne uslove.
    (the name of the game?, 1. april 2020 11:40)

    # Link komentara

  44. Pa gde isparise toliki milioni sa kojima ste mahali svo ovo vreme?
     (Duka, 1. april 2020 11:36)

    # Link komentara

  45. samo sto ove diktatorske mere tesko da mogu da prodju, zakon o radu je jasan po ovom pitanju i opcija uzmi ili ostavi tesko da moze da prodje, tj. ako nece da prihvate a @doktor@ im da otkaz ipak ce biti duzan da im isplati svaku paru do kraja trajanja ugovora - tako da opcija da zamoli igrace da prihvate ponudu ima smisla a ovako napredno da im preti je potpuno besmislena, mada fudbaleri su u pitanju pa mozda i moze da mu proje ovakva glupost
    (marica, kriv, razumevanje..., 1. april 2020 11:34)

    # Link komentara

  46. koga jos vi interesujete?
     (nik, 1. april 2020 11:34)

    # Link komentara

  47. Javiće vam se Van La Para, Kanjas i Žander preko arbitražne komisije iz Lozane
    (jahači magle, 1. april 2020 11:33)

    # Link komentara

  48. Rekao Rajko da ne smanjuješ platu Tomaneu ni slučajno ... pošto je obaćao da će da da bar jedan gol do kraja ugovora ...
     (vlado, 1. april 2020 11:32)

    # Link komentara

  49. a nacinalni stadion? hoce li se i to smanjiti na polovinu? onoliko para za stadion a sada se vidi u kakvom nam je stanju npr zdravstvo. to se zove lose planiranje
     (sasac, 1. april 2020 11:29)

    # Link komentara

  50. Fudbalerima ukinuti plate. Što se mene tiče profesionalni fudbal ne treba uopšte da postoji. Ja savršeno funkcionišem evo već 35 godina, a uopšte ne gledam utakmice niti idem na stadione. Meni nije uopšte jasno kako neko može da potroši dva sata svog dragocenog životnog vremena na tamo neku utakmicu. Pobedi ovaj onaj, tebi sve u životu ostane isto. Kad razmišljam o tome koje su mi najgluplji muški razgovori, dvoumim se između priča o fudbalerskim transferima i misterija automobilskih guma, ono koje "pneumatike" kupiti i slično...
    (Battery, 1. april 2020 11:24)

    # Link komentara

  51. Eo Van la para jedva ceka da se odrekne pola od svog milionceta godisnje... I to mu ugovor jos vazi do 2022...
    (Newcastle, 1. april 2020 11:19)

    # Link komentara

  52. Шта је са запосленима?
    (драган, 1. april 2020 11:18)

    # Link komentara

  53. ,,ponudu koju nemogu odbiti".... he, he, he... kao Vito Korleone u filmu ,,Kum"
     (drug sa fakulteta, 1. april 2020 11:18)

    # Link komentara

  54. Taman ce iskoristiti corona virus da dug skoci na 50.60 milki!
     (sada, 1. april 2020 11:17)

    # Link komentara

  55. Naravno,nikad nece objaviti o kolikim se iznosima radi,pogotovo u rukovodstvu.
    (nebojsa, 1. april 2020 11:17)

    # Link komentara

  56. Korona je odlicno dosla da se vidi koliko je fudbal nebitna stvar i svi koji se njime bave.
    (Marex, 1. april 2020 11:15)

    # Link komentara

  57. normalno treba smanjiti kad se svima smanjuje pa zasto nebi fudbalerima.nisu oni osim drustva.Takodje njima i akose smanji pedeset posto oni opet imaju vise destruko i vise mozda primanja. vidim da neki lupaju zasto se smanjuju plate a jabi vas pito kako klub da prezivi kad nema utakmica firme stale nrma sponzora a klub mora da funkcijise dok traje varrdno stanje. pozdrav
     (zdravko, 1. april 2020 11:14)

    # Link komentara

  58. Aprilililiiii
    (NBGD, 1. april 2020 11:07)

    # Link komentara

  59. sabre da si ti citao video bi da pise fifa a ne uefa zato nemoj drugima da pises komentare tipa da si citao...
     (Liberty, 1. april 2020 11:01)

    # Link komentara

  60. Prvoaprilska šala!
     (radza, 1. april 2020 11:01)

    # Link komentara

  61. Nema veze pokrpice se sa onih 100e sto drzava daje ;)
    (Gogo, 1. april 2020 11:01)

    # Link komentara

  62. haha kako ovo bedno zvuci jos samo da izjavi radicemo kako struka kaze i bice ko original
     (Liberty, 1. april 2020 10:59)

    # Link komentara

  63. kako je lako tudjim parama baratati. to najbolje zna ova postenjacina
     (petar markovic, 1. april 2020 10:59)

    # Link komentara

  64. Kao u onom crtanom filmu, ali ljudi čekajte Terza ima dobar razlog zašto je to uradio - voli lovu!
     (Darko, 1. april 2020 10:57)

    # Link komentara

  65. Zar niste zaradili od LS?
     (Sah mat, 1. april 2020 10:57)

    # Link komentara

  66. G.dine . Terzicu molim Vas napisite mi nesto o mome nekad voljenom klubu OFK- BEOGRADU, nista neznam niti ima negde fa se procita. Sa puno pozdrava Vama od Milana Zakula Rakovica.
     (ZAKULA MILAN., 1. april 2020 10:57)

    # Link komentara

  67. Da su pametni svi da napuste klub. I ovako su presmesni! A onda nek igra Terzic i Ostali..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boze samo, 1. april 2020 10:23)

    S obzirom kako igraju igraci bi trebali da plate klubu i navijacima.
    (Kiza, 1. april 2020 10:51)

    # Link komentara

  68. Meni najvise žao fudbalera, pevača i pevačica sto ne mlate milione i hiljade € nedeljno i mesecno.
    Mislim da to nije fer prema "kremu" našeg društva.
     (maki, 1. april 2020 10:51)

    # Link komentara

  69. A od čega je to Zvezda trebalo da prihoduje do kraja godine?
    (Bruno, 1. april 2020 10:10)

    Od ljudi koji dolaze na stadion da prate kako osvajamo ubedljivo ligu. Znam, koncept da zaradis od ulaznica tj da ti ljudi zapravo dolaze na stadion je vama prilicno stran u fudbalu, razumem...
    (Sabre, 1. april 2020 10:49)

    # Link komentara

  70. Jes, smanjeni prihodi od karata i tv prava. Tu su milione ubijali.
     (boki, 1. april 2020 10:48)

    # Link komentara

  71. a sto?

    izgubili tv prava od 100 mil evra zbog par preostalih utakmica ping pong lige?
    ili niste dobili milione zbog igranja u evropi?

    ok,ne igra se 2 meseca,smanjis 20%,a ovo kao, gledam juve i real ,pa aj' i ja ?!

    isto vazi i za partizan,radnicki,vojvodinu...
     (belgrado, 1. april 2020 10:45)

    # Link komentara

  72. Смањи себи,шта мислиш о томе?!
    (СОС, 01. april 2020 09:41)

    Uf, za...e ga za platu. Zar stvarno mislite da on od te plate živi. To je njemu džeparac.
     (only fools and horses, 1. april 2020 10:44)

    # Link komentara

  73. Mogu da razumijem da Real, PSG ili Bajern smanjuju plate ovih nekoliko mjeseci jer ljudi imaju ogromne gubitke zbog pauze. Puni stadioni, marketing, TV prava, sve je to stalo. Ali za koje su to prihode sada uskraćeni Zvezda ili Partizan? To su klubovi koji nesto zarađuju u prelaznim rokovima, od UEFA takmičenja i ono što dobiju od države i od sponzora. Sada, sve do jula samo krckaju ono što su prihodovali jesenas i u januaru. Oni kao imaju neke gubitke sto se ne igra Linglong...S druge strane, svi ti igraci imaju potpisane ugovore sa klubovima a tamo i klauzulu o visini plate. U normalnom poslovnom svijetu ugovor je zakon za stranke ali mi ne spadamo u takve čim drmaju ovakvi kao Terza. E sad, posebna je i priča to sto u ovoj jadnoj zemlji neko zaradjuje milion evra a cak je i ispodprosjecan u svom poslu.
    (Jesenja magla, 1. april 2020 10:39)

    # Link komentara

  74. A da prvo isplatiš sve plate i premije pa posle može i tri meseca bez plate?
     (Da, da, daaaaa, 1. april 2020 10:38)

    # Link komentara

  75. Хоће ли сада бити враћено оних 17 милиона евра Агробанци? Значило би нам у борби са вирусом.
     (Доколенко Багрокарић, 1. april 2020 10:36)

    # Link komentara

  76. Koga sad briga za fudbalere. Vise mi je briga za frizerku i vlasnicu lokalne knjizare u bloku, od cega ce sad da zive? Fudbaleri mogu da ne primaju platu i 2 godine, ne brinem se za njih.
    (Darko, 1. april 2020 10:34)

    # Link komentara

  77. Vreme Katanca sve blize i realnije.
    (moreplovac, 1. april 2020 10:33)

    # Link komentara

  78. A šta na to kaže duh koji lebdi nad Marakanom??
    (Milan, 1. april 2020 10:04)
    Isto sto i onaj, koji je priznao da je vise upumpano para u partizan, nego u Zvezdu. Proveri.
     (Mozzart, 1. april 2020 10:31)

    # Link komentara

  79. Terza pa daj im kao bonus 4000 dinara i 100 eura...i oni su punoletni...i imaju pravo glasa na izborima.
     (Fenomen, 1. april 2020 10:30)

    # Link komentara

  80. Nadam se da ce posle ovog kolapsa sveta, doci do koliko toliko otreznjenja po pitanju onih suludih cifara u transferima i platama. Mislim na Ronalda, Mesija i slicne, Psg , Real.... Mnogo se otislo sa ciframa, nerealno. Ovi nasi u Ling Long su kolaterna steta
     (Srbija Daki, 1. april 2020 10:24)

    # Link komentara

  81. sad se vidi koliko ste nebitni za naše živote, čak ste jako štetni za mentalno zdravlje...

    prvo smanji sebi platu.... bre

    ipak ste SPOREDNA stvar...
     (drug sa fakulteta, 1. april 2020 10:23)

    # Link komentara

  82. A od čega je to Zvezda trebalo da prihoduje do kraja godine?
    (Bruno, 1. april 2020 10:10)
    Preporučen (0)
    Ne preporučen (0)
    Od imena. Znam da ti je tesko da cujes to ime, ali evropski i svetski prvaci imaju prednost nad malim klubovima, tipa partizan, fljamurtari, tikva....itd!
     (Rostilj majstor, 1. april 2020 10:23)

    # Link komentara

  83. Da su pametni svi da napuste klub. I ovako su presmesni! A onda nek igra Terzic i Ostali..
     (boze samo, 1. april 2020 10:23)

    # Link komentara

  84. Ha pao prihod u srpskom fudbalu. Svih 20 navijaca ne mogu da dodju na utakmice zbog policijskog casa?
    (mare, 1. april 2020 10:22)

    # Link komentara

  85. A vama su prihodi zavisili od prolećnog prvenstva? :)
     (Života, 1. april 2020 10:20)

    # Link komentara

  86. Baš se pitam, šta sada rade svi oni koji su po zanimanju istaknuti navijači...
    (Haj haj..., 1. april 2020 10:20)

    # Link komentara

  87. Sve za stub Srbstva.....
     (Beli, 1. april 2020 10:19)

    # Link komentara

  88. Koliko panticevaca u komentarima... Uzas.
    Eno vam vesti o vasoj istorijskoj Zilini.
     (huh, 1. april 2020 10:17)

    # Link komentara

  89. Sto se mene tice moze katanac. Ja sam to rekao jos u Bariju 91. Ušati je na svom mestu sve posle toga jeste bitno i jeste lepo ali pritiska vise nema... Igrica je okrenuta! A Terzic je uvreda za klub koji je bio prvak Evrope i Sveta.
     (Bg, 1. april 2020 10:17)

    # Link komentara

  90. Terza, jedno ti se mora priznati, a to je da čim se pojavi nekakvo saopštenje, neverovatan broj grobarskih ludaka imaš u komentarima
    (Faca, 1. april 2020 10:15)

    # Link komentara

  91. Ako imaju vazece ugovore i nece dobrovoljno da te poslusaju, dobice oni od Zvezde (tacnije budzeta drzave) mnogooo vise love kada ovo prodje i kada krenu tuzbe.
     (Dzoni, 1. april 2020 10:14)

    # Link komentara

  92. Ne razumem ovo. Po kom osnovu smanjivati plate? Ako je neko potpisao ugovor, on se mora ispoštovati. Nigde se u ugovoru ne navodi ovakva situacija.
    (Fudbaler, 1. april 2020 09:51)

    Sam si sebi odgovorio liche. Ti si kao fudbaler placen da igras, ako zbog vandrednih okolnosti sedis na guzici i ne radis nista, nebitno da li je tvoja krivica, moraju se razmotriti nove opcije. Da si citao, video bi da je ovo UEFA preporucila.. dakle... znas.. kuca fudbala... oni koji odlucuju o takvim stvarima tj daju preporuke, savete i u sustini brinu o celoj toj prici na makro nivou. Ali bitno je da si ti pametan...
    (Sabre, 1. april 2020 10:14)

    # Link komentara

  93. oooooo hahahaha ali ovo "uzmi ili ostavi" kao u kvizu joooooj Klintone , koja bagra vodi ovo drustvo .....
     (ivan, 1. april 2020 10:13)

    # Link komentara

  94. detetu smanji platu 50%,vi biste iz premijer lige,gde ce da izgube novac od prodaje ulaznica i tv prava,smesno i za svaku osudu...neka dodju kod nas....
     (Nislija 1389, 1. april 2020 10:12)

    # Link komentara

  95. Lepo je čovek rekao da će svima biti smanjena plata! I za funkcionere i igrače ali kod nas ima puno nepismenih, malicioznih i glupih pa ne mogu da shvate šta je rečeno.
    (Miki, 1. april 2020 10:11)

    # Link komentara

  96. (Money, 01. april 2020 10:00)

    Alo patetiko, fudbal je nekad igrala teska sirotinja da bi zabavili bogate. Jel bi to voleo da se vrati?
     (neki veliki dr, 1. april 2020 10:10)

    # Link komentara

  97. A od čega je to Zvezda trebalo da prihoduje do kraja godine?
    (Bruno, 1. april 2020 10:10)

    # Link komentara

  98. Ако фудбалери и функционери пронађу вакцину повећати им плату 10000 пута, ако не пронађу скинути их са државних јасала ("Партизан" такође) и паре усмерити у здравство и школство.
    (Србин, 1. april 2020 10:09)

    # Link komentara

  99. A zašto samo smanjenje plata, zašto ne otkaz? Ostali su bez posla, neće igrati do kraja sezone, verovatno i duže. Zašto da se bacaju pare na plate profesionalnim sportistima kada sport još jako dugo neće zaživeti?
    (Boris, 1. april 2020 10:09)

    # Link komentara

  100. Igrači su te pare preko LŠ već zaradili, a do ostatka sezone su sigurno veći rashodi nego prihodi od prodatih ulaznica. Sve ovo ima logike u npr. Engleskoj i Španiji gde su tv prava ogromna, a kod nas je samo opravdanje da se nešto izmulja u svoju korist. Sve ovo će naravno kasnije doći na naplatu preko suda.
     (SveU16, 1. april 2020 10:08)

    # Link komentara

  101. Sa obzirom da su prijavljeni na minimalac od 35000 dinara, kad im drzava vrati 100 E bice na istom.
     (mi los, 1. april 2020 10:08)

    # Link komentara

  102. "....Zvezda kao sistem...." da, manja samo pravi atribut.
     (sin lovca na medvede, 1. april 2020 10:06)

    # Link komentara

  103. Jedino dobro u ovoj nesreći i epidemiji je početak sređivanja stanja u fudbalu, prije svega mislim na plate igrača i visine transfera koje su ludaci doveli do nerealnih granica. Bilo je potrebno da znaš osnovne stvari u fudbalskoj tehnici i već vrijediš 20 do 30 miliona a imaš platu od milion, dva. Mislim da je došao tome kraj, mislim da transfera od 100 miliona neće biti još zadugo, još godinama. Mnogi klubovi će doživjeti bankrot i više neće biti ništa isto u fudbalu kao prije korona virusa.
    (Darko, 1. april 2020 10:05)

    # Link komentara

  104. A šta na to kaže duh koji lebdi nad Marakanom??
    (Milan, 1. april 2020 10:04)

    # Link komentara

  105. šmrc, šmrc...
     (Pera Joe, 1. april 2020 10:04)

    # Link komentara

  106. doktorski, mislim da uefa primenjuje njegove mere i preporučuje dalje klubovima iz top deset, treba smanjiti i pomoćnom osoblju na nulu jer će dobiti sto evra od države što je dovoljno za potrošačku korpu bez sladoleda
    (janone, 1. april 2020 10:03)

    # Link komentara

  107. A sebi?
     (stanke..., 1. april 2020 10:03)

    # Link komentara

  108. Ne razumem zašto. Dobiće od vlade po 3 minimalca za svakog igrača. To je valjda dovoljno...
     (Posmatrac, 1. april 2020 10:02)

    # Link komentara

  109. Hoces i svoju platu skresati za 50%,ili neces jer cerka ti je skupa za odrzavanje..
    (Pljuvac svih stilova, 1. april 2020 10:01)

    # Link komentara

  110. Kako bi bilo lepo da profesionalni fudbal dozivi potpuni kolaps i nikada se vise ne oporavi. To je igra koja pripada deci na poljanama i mladicima u skolskim dvoristima. Kriminal je tu divnu igru potpuno upropastio i oteo je od ljudi. Napravili su od njega sredstvo za sirenje mrznje i sveli ga na bankomat. Iskreno se nadam da vise nikada nece biti profesionalnog fudbala okupiranog od strane kriminalaca na tribinama i u klubovima.
     (Money, 1. april 2020 10:00)

    # Link komentara

  111. Јадна Маша...Таман је кренуло😂
    (Иду дани..., 1. april 2020 10:00)

    # Link komentara

  112. Ser Zvezdan Terzic
     (Jon Bon Jovi, 1. april 2020 10:00)

    # Link komentara

  113. Ovaj daje ponudu koju fudbaleri ne mogu da odbiju.
     (Tek onako usput..., 1. april 2020 09:59)

    # Link komentara

  114. ostavljamo
    (., 1. april 2020 09:59)

    # Link komentara

  115. Terza mađija!
     (X, 1. april 2020 09:59)

    # Link komentara

  116. Jel smanjujes i tebi?Ili uzimas koliko zelis?A dugove ne vracas i pored tolike zarade od LS i prodaje igraca
    (Mile, 1. april 2020 09:58)

    # Link komentara

  117. Gde je ta preporuka?
    (Bob Sent Kler, 1. april 2020 09:57)

    # Link komentara

  118. Ne cveta cveće ni u vaše preduzeće.
     (Nisam čiko ja!, 1. april 2020 09:56)

    # Link komentara

  119. Ja pristajem da mi date 10 posto od vaših plata!
     (Maksim, 1. april 2020 09:56)

    # Link komentara

  120. Ako i treba,pogkedajte medicinare,uporedite sada njih sa ovim manekenima.
    Pametnom dosta.
     (Air Mosley, 1. april 2020 09:56)

    # Link komentara

  121. maaagijaa...
     (king, 1. april 2020 09:55)

    # Link komentara

  122. bravo, tako bi trebalo i oboriti cene stanova i neketnina u bg.
     (eliot, 1. april 2020 09:55)

    # Link komentara

  123. A koliko ce dobiti menadzment kluba? Za njih bi bilo pametno da ne primaju nista sledeca tri meseca. Sigurno na racunima imaju toliko da premoste.
    (Nele, 1. april 2020 09:54)

    # Link komentara

  124. Aj ti majstore nazad u Lovcenac.
     (Тајни детектив Ђидо Мова, 1. april 2020 09:54)

    # Link komentara

  125. ne bi oni nego je to FIFA preporuka
     (vucko, 1. april 2020 09:54)

    # Link komentara

  126. A pare od Ls iscezle... Terzic majstor, terza ekspert
     (fakti, 1. april 2020 09:54)

    # Link komentara

  127. Pa normalno,mora i Terza od neceg da zivi!
    (Kakvi stubovi takvo i srpstvo, 1. april 2020 09:54)

    # Link komentara

  128. Smanj prvo sebi platu i procente!
    (Igrac, 1. april 2020 09:54)

    # Link komentara

  129. Dobro je pa klub zivi bas od karata silnih, jer svake nedelje 50.000 ljudi bude na stadionu, pa moraju svima da se srezu plate.

    Hoce i Terzi manja plata?
    (iv13, 1. april 2020 09:53)

    # Link komentara

  130. A sebi će da poveća za 20%, kad je skupo sedeti kući.
    (pera, 1. april 2020 09:53)

    # Link komentara

  131. Privatizacija pa se razbacujte parama...

    Dosta je bilo državnog finansiranja. Isto važi za Partizan.
     (JeRemija, 1. april 2020 09:52)

    # Link komentara

  132. Mali klub, male plate.
     (Xnodeh, 1. april 2020 09:51)

    # Link komentara

  133. Ne razumem ovo. Po kom osnovu smanjivati plate? Ako je neko potpisao ugovor, on se mora ispoštovati. Nigde se u ugovoru ne navodi ovakva situacija.
    (Fudbaler, 1. april 2020 09:51)

    # Link komentara

  134. Kad budes placao iz svog dzepa mozes tako da se ponasas. Iako se slazem da fudbaleri u Srbiji ne zasluzuju ni 10% ugovora. Ali te ugovore si potpisivao ti.
     (Boro, 1. april 2020 09:49)

    # Link komentara

  135. Da li će napokon da privatizuju klubove, pa da vidimo napokon koliko vredi ovo što se u Srbiji naziva profesionalnim fudbalom?
     (Reziel, 1. april 2020 09:48)

    # Link komentara

  136. Kakav indijanac posle ce da pregovara o isplati duga u rate...kad se CAS ukljuci
     (mirkica kokos, 1. april 2020 09:48)

    # Link komentara

  137. Naravno da fudbaleri ne treba toliko da budu plaćeni,nego intersuje me je li to isto važi i za fudbalske funkcionere?!
    (the shining, 1. april 2020 09:44)

    # Link komentara

  138. Dr. Mr. hahaha. Da li će i tebi plata biti smanjena isto toliko pitanje je sad? A što se tiče ling long lige, ne mora ni da de nastavlja uopšte.
     (BEKAM, 1. april 2020 09:43)

    # Link komentara

  139. A uprava? :)
     (zainteresovani posmatrač, 1. april 2020 09:41)

    # Link komentara

  140. Bravo Treza, samo napred i napred Zvezda !!!
    (rale, 1. april 2020 09:41)

    # Link komentara

  141. Смањи себи,шта мислиш о томе?!
    (СОС, 1. april 2020 09:41)

    # Link komentara