1. Najbolje da se oslobode Irvinga a uzmu Bredli Bila ako su ovi iz wasingtona blesavi i Bil ode na dvojku a Dinvidi koji je extra igrao bude prvi plej umesto Irvinga. Ako se oporavi Durant i zaigra bar 90% kao pre povrede isli bi bar do finala istoka.
    (Milisav Vokri, 1. april 2020 01:19)

    # Link komentara

  2. U Bruklinu nešto opasno ne štima. Nakon onog katastrofalnog trejda koji ih je zakopao pre jedno 6-7god, napokon su u prethodne 2 sezone uspeli da sklope sasvim pristojnu ekipu. A onda su doveli Durenta, Irvinga i Džordana. Ajde, za Durenta je jasno, worldclass igrač, iako povređen takva prilika se ne propušta. Ali, zašto Irving, pogotovo nakon epizode u Bostonu? Zašto je u nekoliko utakmica pre epidemije počeo da startuje raspali Džordan umesto sasvim dobrog Alena? I zašto je na kraju Keni Etkinson dobio otkaz, čovek koji je jedan od najzaslužnijih za preporod Bruklina? I kad/ako trejduju za precenjenog Holideja i "carinika" Bila taj eksperiment će se završiti kao i onomad sa Pirsom i Garnetom. A onda ponovo raspad sistema na xy godina...
    (Kole, 31. mart 2020 22:43)

    # Link komentara

  3. Pa Bil i Dinvidi su isto godište.
     (Ibrahim Ba, 31. mart 2020 17:40)

    # Link komentara

  4. Koliko ja znam,trejdovi za ovu sezonu su zavrseni.Jedino ako se nesto ne promeni,zbog ove situacije.Ova informacija,verovatno se odnosi na sledecu sezonu.
    (Miroslav, 31. mart 2020 16:00)

    # Link komentara

  5. Dzru nekako deluje kao bolja opcija, bolji je u odbrani a i Pelikansi su vec hteli da ga trejduju, tako da bi "cena" verovatno bila manja nego za Bila. Bil bi morao da preuzme "deo kolaca" koji bi u napadu imali Durent i Irving, a sa tim ne znas nikad kako ce neciji ego reagovati i da li ce proraditi.
     (oroz, 31. mart 2020 15:28)

    # Link komentara

  6. Po meni je bolje da daju Irvinga za Bila nego Dinvidija i Laverta.... Imaju vodju ekipe u vidu Durenta plus Dinvidi, Lavert, Heris, Prins, Templ, Alen i Dzorda. Ako na to dodaju Bila ili Jrua umesto Irvinga to bi bila preozbiljna ekipa...
     (Ivan87, 31. mart 2020 13:55)

    # Link komentara

  7. Ne mogu da naprave trejd kad se sezona nastavi, jer je trade deadline prošao.
    (makoni, 31. mart 2020 13:39)

    # Link komentara

  8. Kao sto je neko prokonentarisao vec, idu ka raspadu. Imaju dvije primadone za glavne igrace, jedan vec u godinama i povrijedjen ozbiljno, i hoce da trejduju za veoma precijenjenog beka kojeg bije stara slava, inace nema ko ga ne puni i procenti su mu veoma losi. Da sto valja, kao lider NOP-a onaj tim bi bio makar 8. na zapadu.
    A za Bredli Bila nemaju materijala.
     (Srba, 31. mart 2020 12:40)

    # Link komentara

  9. Neće Jrue nigde
     (Sheriff, 31. mart 2020 12:38)

    # Link komentara

  10. Bez potrebe daju tri solidna igraca. Jos kad im se pridruze ova dvojica to ce da puca. Sa ovim rosterom sledece sezone ce biti jednaki sa Milvokijem
     (Scepan, 31. mart 2020 12:30)

    # Link komentara

  11. Prošle sezone su mi bili gotivna ekipa. Delovalo je kao da su konačno izgradili jako finu, mladu ekipu i delovalo je da bi mogli biti jako zanimljivi u budućnosti. A sve su to postigli skupljajući tuđe "otpatke" (Rasel, Dinvidi, Džo Heris) i birajući dobro sa nižih pozicija na draftu. I onda trejduju vođu ekipe za povređenog Durenta, dovedu Irvinga sa kojim je Boston bio lošiji nego godinu dana pre kada su im glavni u timu zbog povreda bili klinaci Tejtum, Braun i večito drugi plej Rozir. Ne sumnjam da će biti konkurentni ako im prođe trejd za Bila ali meni kao "običnom ljubitelju NBA" je mnogo zanimljivije da gledam kako franšiza raste i postaje konkurentna nego stvaranje tih instant supertimova (Lejkersi, Klipersi sad i Bruklin). Koliko god Voriorsi bili omraženi oni su pre dovođenja Durenta imali celo jezgro tima Kari, Klej, Grin napravljeno sa drafta i razvijano godinama pre nego što su oborili rekord Bulsa.
     (kxk, 31. mart 2020 12:25)

    # Link komentara

  12. Deja vu.. Tako su i prosli put pravili "sampionsku ekipu" pa svi znamp kako se to zavrsilo.. 7 godina nisu mogli da se oporave..
     (Boxer, 31. mart 2020 11:44)

    # Link komentara

  13. Bice los, jako los potez ako to urade.... Dinvidi i Levert fenomenalni ove sezone i centar Allen nije los...
     (Nancy Pelosi, 31. mart 2020 11:27)

    # Link komentara