1. Pitanje je da li će i sledeća sezona početi na vreme, a u ovoj teško da će se bilo šta još igrati. U takvim uslovima može da se poništi sezona i ili da se proglasi pobednik prvi na tabeli. Naravno da oni kojima stanje na tabeli odgovara navijaju za tu opciju.
    (Dragan Miladinovic, 22. mart 2020 14:26)

    # Link komentara

  2. Tipican primer iskrenog i postenog a takodje neostrascenog navijaca.
    Partizan ~ Zvezda 2:1
    Partizan ~ Buducnost 1:1 kos razlika 0
    Partizan ~ Cedevita 2:1
    Partizan ~ Mornar 1:1 kos razlika +

    morate da naucite jednu stvar, dragi moji glodari...

    Ne broje se rezultati kako vama odgovara
    Sad brojite ovako ABA + KUP 2:1 dakle titula vama
    U fudbalu brojite jedna neresena i jedna pobeda, dakle titula treba da ide vama....(pre par godina)
    U kosarci se istorija racuna od 1972 do 2012. pre i posle nije u redu.
    ima takvih racuna mnogo...pravila vas uglavnom ne interesuju...
    Bili ste opozicija do ove godine, aktivna, avangardna, plakali kako Vucic daje Zvezdi sve, a sad kad ste bez razloga dobili 200K eura vise od prvaka i predstavnika Srbije u EL, odjednom ste umukli....
    U EL godinama navijate za sve koji igraju protiv Zvezde...

    Imate li vi neku konstantu u zivotu...
    (Jovica, 22. mart 2020 11:37)

    # Link komentara

  3. A na osnovu čega da se da titula Partizanu? Propisi su da se razigrava posle regularnog dela. Dokle više da se poklanjaju Sajberove titule, pa ratne titule pa virus titule Partizanu? Izađite ,odigrajte i neka pobedi bolji.
    (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart 2020 12:10)

    Zato što je Partizan prvi u svim takmičenjima u kojima je igrao ove sezone. Zato što igra najbolju košarku. A da se tačno držimo propisa, vi i FMP (Radnički Basket) ne bi mogli zajedno ni da igrate ABA ligu, neko bi bio u zatvoru zbog one muljaže s posuđivanjem imena i grba FMP-u, a i bio bi vam oduzet bod zbog nedolaska u Podgoricu.
    (Propozicije, 22. mart 2020 00:36)

    # Link komentara

  4. Niste mi objavili nekoliko komentara!!!!! Molim da mi objavite komentare!!!!
     (Gorki, 21. mart 2020 23:17)

    # Link komentara

  5. Ali, činjenica da je NA TERENU Par bio najbolji, ostaje, za koga god da navijamo.Sve ostalo je "može da bude a ne mora da znači" , ali, Par je na terenu bio bolji od svih.
    (analiza, 21. mart 2020 18:22)

    Анализо...да не дужим, по правилима удружења чији је Партизан члан и у оквиру којих се Партизан такмичи, УЕФА, Суд удруженог рада није могао да донесе било какву одлуку у погледу те титуле. Такмичења имају правила. Правило АБА је плејоф. Ако се клубови договоре да промене правила, нек иде Партизану титула, али та прича "Партизан најбољи" нема везе са правилима, него је као што кажеш "може да буде не мора да значи". Имате најскупљи тим и најскупљег тренера, и први сте на табели, али имали смо и ми пре две године, па је Будућност освојила....дакле, договор клубова кућу гради
    (Алекса, 21. mart 2020 22:13)

    # Link komentara

  6. Gospodine djordjevicu nismo mi statut aba lige izmislili nego rukovostvo klubova. Tamo u tom statutu pise da se preko pleofa osvaja aba liga i tacka tu vise nema rasprave gospodine djordjevicu. Nije bitno koje sad prvi pa daje i zvezda sad mesto partizana isto nemoze da se proglasi prvakom nigde u statutu nepise da koje u ligaskom delu da moze bude proglasen prvakom nego samo preko pleofa i tacka gospodine. Sve drugo dase donese preko statuta nema vise aba lige jeli to jasno ako nije ukucaj sajt aba lige i vidices pravila aba lige za ovu sezonu i tu nema rasprave znaci pleof dase odigra ako nemoze gotovo nisti se prvenstvo i kraj price Tobi ti i napiso i daje zvezda prva da neznam ko da je prvi nemozese da proglasi se sampionom po statutu aba lige.pozdrav
    (zdravkogf, 21. mart 2020 21:03)

    # Link komentara

  7. Gorki,niko normalan ne misli da Par te godine nije mućkao namerno odlažući početak meča. Ali, isto tako, niko normalan ne misli da je CZ pošteno odigrala to zadnje kolo. Jer je sistem bio :CZ da gol, da ga Par-Par da gol, da ga CZ. Dakle, LOPINE i jedni i drugi. Samo je CZ priznala a Par nije to priznao. Šajber je NAGRADIO onog koji je priznao.Pošto su SVI mućkali, zašto nije poništeno prvenstvo i niko da ne ide u Evropu, to bi bilo najpoštenije, pa bi se opametili, malo. Sledeće godine, Par je bio NAJBOLJI na terenu. Dakle, nikom ništa nije ukrao, već su njemu UKRALI 6 boda. Nema šanse da se po tom pitanju složimo. Da navijate za Par, videli bi ste stvari kao što ih ja vidim. Da navijam za CZ video bih kako je vi vidite. Ali, činjenica da je NA TERENU Par bio najbolji, ostaje, za koga god da navijamo.Sve ostalo je "može da bude a ne mora da znači" , ali, Par je na terenu bio bolji od svih.
    (analiza, 21. mart 2020 18:22)

    # Link komentara

  8. Partizan ima 1-1 omer sa CZ, BUD i CEOL i losiju kos razliku.
    (Lukas, 21. mart 2020 15:40)

    Tipican primer iskrenog i postenog a takodje neostrascenog navijaca.
    Partizan ~ Zvezda 2:1
    Partizan ~ Buducnost 1:1 kos razlika 0
    Partizan ~ Cedevita 2:1
    Partizan ~ Mornar 1:1 kos razlika +

    Partizan osvojio ABA Super kup
    … Kup Srbije
    … ubedljivo prvi pred plejoff ABA lige
    … Evrokup rekordni rejting + jedina ekipa sa samo 1 porazom od 16 ekipa.

    I sve je to nista za razliku od onih koji su ispali u prvom koli Superkupa ABA lige cuvajuci se za Evroligu i grcevitu borbu od 14 do 16 mesta. Kup Srbije izgubili od tog istog Partizana i do predzadnjeg kola nisu znali dal ce uspeti da se umuvaju u 4 ekipe ABA lige.
    Takvima Partizan treba jos nesto da dokazuje.
    Sto je jos veci paradoks prozivaju Partizan da treba da pobedi Zvezdu u 3 utakmice vodeci se logikom da ce lako da izbace Buducnost a sa istom imaju 0:2 i kos razlikom vecom od MINUS 20 i kusur.!
    Za navijace KK Crvena Zvezda treba da se otvori posebna ustanova!
    (Mile iz tranzicije, 21. mart 2020 17:51)

    # Link komentara

  9. Gorki, izraz da je Par "preskočio" Vardar po odluci suda je toliko bezobrazan i podmukao, da to jedva mogu da opišem. Par je na TERENU osvojio VIŠE bodova od Vardara.Dakle,da se to gledalo, Par je prvi bez problema. Nikome ništa nije ukrao, njemu su ukrali 6 poena. Pri čemu Par nije ni priznao da je mućkao, jer je odbio da igra ponovljen meč, a CZ i ostali su priznali da su mućkali jer su odigrali zadnji meč. Dakle, onaj koji je priznao krađu je nagrađen, a onaj koji nije priznao krađu, kažnjen je. Ali, u lopovskoj zemlji, ako priznaš da si lopov, bolje ti ide, očigledno.Dakke, Par nije volšebno odlukom suda bilo koga na tabeli preskočio, nego je samo OZVANIČENO istinsko stanje na tabeli.
    (analiza
    Analizo, taj IZRAZ nije ni malo bezobrazan ili podmukao vec ne izraz KOJI OBJASNJAVA kako je partizan UKRAI titulu Vardaru!!!! Dakle, partizanu NISU UKRALI NIKAKVE BODOVE vec je to prvenstvo 12(DVANAEST) klubova pocelo prvenstvo sa -6 !!!! Vardar je na kraju prvenstva LEGITIMNO POSTAO PRVAK , dok nije osovina JNA nasla nacin da preko tog izmisljenog suda PREINACIO LEGITIMNU ODLUKU jednog Fudbalskog saveza (a ne Sajbera kako vi to volite da slazete). Kazes "partizan nije hteo da igra ponovljeno kolo jer "jedini" nije priznao da je muckao"?!?! A partizan je bio JEDINI klub koji je drugo poluvreme NAMERNO poceo sa DESET MINUTA ZAKASNJENJA da bi imao vremena da nasteluje rezultat koji mu je i doneo titulu!!!! Ali znas kako to biva, obicbo je lopov taj koji kaze da "nista nije uradio" !!!!
    Znaci nista nije OZVANICIO vec je UKRAO te dve titule !!!!!
     (Gorki, 21. mart 2020 17:42)

    # Link komentara

  10. OJ ZADRE TI MOJ . ZAŠTO NISTE DOBILI IGOKEU , MEGU , KRKU , KOPER , CIBONU .....A SANJATE DA DOBIJETE KK CZ U BEOGRADU . MOŽETE SANJATI I VAN IZ ABBA LIGE . NEMA TIH KUNA , EVRA.... VAN IZ LIGE . TOLIKO LEGENDI SVETSKE KOŠARKE IZ ZADRA A VI IH SVE OTJERALI IZ KLUBA , REPREZENTACIJE.... UŽAS ...OOOOJ ZADRE TI MOOOJ....
    (Predrag Maravić, 21. mart 2020 17:37)

    # Link komentara

  11. Pa isti ti propisi kažu da ekipa koja ne izađe na teren gubi utakmicu 0:20, kažnjava se oduzimanjem jednog boda i dobija zabranu učešća u PO. (Petar, 21. mart 2020 12:20)Pokazi nam vec jednom taj clan pravilnika ili prestani da lazes!
    (Lenka, 21. mart 2020 15:41

    Članak 32. Posebne sankcije za odbijanje pojavljivanja ili nepojavljivanje na utakmici ili napuštanje terena bez opravdanog razloga
    32.1 U slučaju da se momčad neopravdano ne pojavi na utakmici ili neopravdano odbije sudjelovati u utakmici, ta momčad automatski gubi tu utakmicu s rezultatom nula naprema dvadeset (0-20) i, kada je to primjenjivo, ne prolazi u daljnje krugove natjecanja.
    Evo ti član iz Disciplinskog pravilnika ABA lige pa ti sad vidi ko laže sam sebe
    (Petar, 21. mart 2020 17:21)

    # Link komentara

  12. Partizan zasluženo šampion ABA na parketu. Iz lige niko ne treba da ispadne. Neophodno je zbog regularnosti, jedan FMP preseliti u ABA2. Samim tim se oslobađa jedno mesto za pobednika ABA2 lige. Svi srećni i zadovoljni.
    (terza1., 21. mart 2020 16:36)
    Naročito FMP
    (Kontra prosečnog Srbende snuker majstor, 21. mart 2020 17:08)

    # Link komentara

  13. Gorki, izraz da je Par "preskočio" Vardar po odluci suda je toliko bezobrazan i podmukao, da to jedva mogu da opišem. Par je na TERENU osvojio VIŠE bodova od Vardara.Dakle,da se to gledalo, Par je prvi bez problema. Nikome ništa nije ukrao, njemu su ukrali 6 poena. Pri čemu Par nije ni priznao da je mućkao, jer je odbio da igra ponovljen meč, a CZ i ostali su priznali da su mućkali jer su odigrali zadnji meč. Dakle, onaj koji je priznao krađu je nagrađen, a onaj koji nije priznao krađu, kažnjen je. Ali, u lopovskoj zemlji, ako priznaš da si lopov, bolje ti ide, očigledno.Dakke, Par nije volšebno odlukom suda bilo koga na tabeli preskočio, nego je samo OZVANIČENO istinsko stanje na tabeli.
    (analiza, 21. mart 2020 16:52)

    # Link komentara

  14. @goran...
    Za sada, ne znam šta će biti kasnije, niti jedna jedina ozbiljna liga uključujući NBA, EL... nije i neće proglasiti nikakvog prvaka.
    Potrčali ste prvi, pominjete druga prvenstva, realno ako BiH i Belgija treba da budu uzori... ok.

    Koja je razlika između poništenog prvenstva i proglasiti prvaka koji to nije?
    Gde piše 66% ? Čega?
    Pa nije to utakmica pa je prošlo 66% ili 2/3 pa eto može.
    Opasno mešate stvari. Na kraju nije bitno, bitno je nešto drugo da ste mizerija od kluba, predsednika, navijača... ostaće upamćeno da ste jedini na svetu kmečali za titulu u vreme ovog virusa, da ste umesto da oslobađate logoraše angažovali njihove čuvare da igraju...
    JSD zlo kakvog nema nigde.
     (Smogovci, 21. mart 2020 16:50)

    # Link komentara

  15. Zvezda da istupi iz takmičenja ukoliko se na zelenom stolu odluči prvak. Pravila su da se razigrava i ne može se drugačije odrediti šampion. Zamislite vi to Partizan će biti oštećen ako se igra bez publike i to je njihov argument?? A ostali klubovi neće biti oštećeni ako se vama dodeli titule bez borbe?? Šta je manja šteta?? Svako normalan zna šta je poštenije.
     (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart 2020 16:45)

    # Link komentara

  16. Partizan zasluženo šampion ABA na parketu. Iz lige niko ne treba da ispadne. Neophodno je zbog regularnosti, jedan FMP preseliti u ABA2. Samim tim se oslobađa jedno mesto za pobednika ABA2 lige. Svi srećni i zadovoljni.
    (terza1., 21. mart 2020 16:36)

    # Link komentara

  17. A na osnovu čega da se da titula Partizanu? Propisi su da se razigrava posle regularnog dela. Dokle više da se poklanjaju Sajberove titule, pa ratne titule pa virus titule Partizanu? Izađite ,odigrajte i neka pobedi bolji. 
    (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart)

    Što niste izašli u Podgorici da se vidi ko je bolji?
     (ja, 21. mart 2020 16:26)

    # Link komentara

  18. Partizan ima 1-1 omer sa CZ, BUD i CEOL i losiju kos razliku.
    (Lukas, 21. mart 2020 15:40)
    ALI OD SVA TRI TIMA IMA VISE BODOVA.
    OMER SE GLEDA KADA SU IZJEDNACENI.
     (pzkm, 21. mart 2020 16:25)

    # Link komentara

  19. vise komentara za ovo nego za neke mnogo bitnije stvari
    (maconii, 21. mart 2020 16:20)

    # Link komentara

  20. Prvo si pisao kako je Partizan dobio titulu preko suda a sad si okrenuo priču.. NE,Partizan nije dobio titulu preko suda,nego,PARTIZANU JE VRAĆENA TITULA koju nam je hrvat Šajber uzeo i dao vama,to nije isto! E sad,ko je tu namestao a ko nije,to nikada nije dokazano,tako da su te titule posteno na kraju vraćene i pripale crno-belima.. Nisi ti jedini savremenik toga doba,i ja sam,niko nikada nije vise krao od vas,sve sto mozete ste pokrali u Sfrj,od igraca,preko sudija,itd,zato ste i dobili nadimak ci...,a zato je Blažević i rekao da je C.zvezda bila fudbalski savez Jugoslavije u bivsoj Jugoslaviji,jer ste vi sve kontrolisali preko udbe,to jest Krcuna koji vam je dao i stadion.. Nego objasni ti nama ovu titulu iz 1946.kad si toliko pametan..
     (Tako je kako je, 21. mart 2020 16:04)

    # Link komentara

  21. (Gorki, 21. mart 2020 15:13)

    A odakle Šajberu legitimitet da poništi celo kolo? Na osnovu lične procene? Naravno da Partizan nije hteo da ponavlja utakmicu. Titulu ste oteli vi, igrali te godine KEŠ, profitirali u svakom smislu, a to je bila osnova da pokupujete sve žive igrače u narednih 5 godina.
     (Vojvoda Momčilo, 21. mart 2020 16:04)

    # Link komentara

  22. @Gorki
    O tvojoj objektivnosti govori to sto Partizan pises sa malim p, a zvezda pises sa velikim z. Materijalnih dokaza da je nesto bilo namesteno nije bilo, samo kuloarske price, to je Sud i potvrdio. To je istina.
     (Igor Obrenovac, 21. mart 2020 15:42)

    # Link komentara

  23. Pa isti ti propisi kažu da ekipa koja ne izađe na teren gubi utakmicu 0:20, kažnjava se oduzimanjem jednog boda i dobija zabranu učešća u PO.
    (Petar, 21. mart 2020 12:20)

    Pokazi nam vec jednom taj clan pravilnika ili prestani da lazes!
     (Lenka, 21. mart 2020 15:41)

    # Link komentara

  24. Partizan ima 1-1 omer sa CZ, BUD i CEOL i losiju kos razliku.
     (Lukas, 21. mart 2020 15:40)

    # Link komentara

  25. Ove dve Šajberove titule Partizanu ništa ne znače. Naime, kada je Šajber poništio poslednje kolo i kada je nakon toga Zvezda uzela titulu a sledeće godine Vardar onda su Zvezda i Vradar igrali Kup šampiona iako je Partizan u obe sezone bio bolji i od Zvezde i od Vradara. Zvezda je zahvaljujući svojim strukturama u FSS uzela nezaluženo titulu, igrala Kup Šampiona, uzela i pare. Na kraju Partizan je samo dobio dve jalove titule. Zvezda bi bila oštećena da joj je Partizan uzeo i sve pare od igranja Kupa šampiona u vidu naknade štete. Prema tome navijači " Na dugme" ne lupajte više gluposti.
    (Cinik, 21. mart 2020 15:39)

    # Link komentara

  26. Rade objasni navijačima Žlezdane koliko klubova igra u Slovenačkoj ligi i koliko je utakmica do sada odigrano i zašto je donešena ova odluka.
    (goran djordjevic, 21. mart 2020 15:34)

    # Link komentara

  27. Gorki Kako te bre nije sramota da lažeš ovde! Partizan je te dve titule osvojio na terenu! Nama su oduzete pa vraćene preko suda,nemoj da me teraš da ti pišem ovde sve kako je bilo,ukucaj na netu mrzi me da ti pišem,ali ako opet budeš lagao ovde,napisiću sve,neće mi biti teško..
    (Pojedinci stvarno nemaju blama,
    Ocigledno je da nemas pojma sta se desavalo tada i ne mozes da osporis kradju koja je izvedena za racun partizana, pa te sada kao mrzi da pises.Evo mene ne mrzi pa cu ti objasniti(bez gledanja interneta jer sam bio savremenik tih dogadjaja)!!
    Igralo se zadnje kolo u kojem su titulu jurili partizan i Zvezda koji su imali ISTI broj bodova pa je prvaka osim pobede odlucivala gol razlika koja je bila na strani partizana. Utakmice su pocele U ISTO VREME jer se ocekivalo da ce i jedni i drugi juriti GOL VISE!!!! Ali se pocetak drugo poluvrmena utakmice partizana VOLSEBNI ODUZILO, pa je njihovo poluvreme pocelo sa nekih DESETAK minuta zakasnjenja. Tako se doslo u situaciju da se CELA LIGA ZAVRSILA U ISTO VREME(jer onda nije bilo "extra tajma"), samo je partizan igrao dok nije postigao taj gol koji mu je doneo titulu!!! Slavko Sajber je zbog te NEREGULARNOSTI morao da PONISTI to celo kolo i naredi da se ono ponovo odigra. Svi su pristali samo partizan NIJE IZASAO NA TEREN i utakmicu je IZGUBIO sa 3-0 !!!! Tako je Zvezda postala prvak!!
    Sledece sezone su svi akteri koji su ucestvovali u tome bili kaznjeni oduzimanjem bodova(-6) pa je tako Vardar postao prvak jer ni partizan ni Zvezda nisu mogli da ga stignu.
    E sada dolazimo do toga kako je partizan UKRAO titule Zvezdi i Vardaru. Oformljen je nekakav sud udruzenog rada kojem se posle dve godine partizan zalio na obe presude. Taj sud je PONISTIO odluke FSJa i u prvom slucaju OTEO Zvezdi titulu tako sto je PRIZNAO partizanu rezultat iz zadnjeg kola, a u drugom slucaju je OTEO titulu Vardaru tako sto je PONISTIO odluku FSJa o oduzimanju bodova svima pa i partizanu, pa je tako partizan PRESKOCIO Vardar u broju bodova i "osvojio" titulu!!!!
    TAKO JE BILO !!!! I NIKAKO DRUGACIJE !!!!
     (Gorki, 21. mart 2020 15:13)

    # Link komentara

  28. Ovaj što spominje Tadića kao partizanovca, neka kaže gde je taj odveo Putina (Gasprom-25 miliona evra). Na Stadion Zvezde ili Partizana. Toliko.
    (Istina, 21. mart 2020 15:10)

    # Link komentara

  29. Hrvatska posla, lobiraju na sve nacine sa svojom bracom, ocekuju se Splicani ...
    (Slobodan, 21. mart 2020 15:04)

    # Link komentara

  30. ISTINA, ne znam koliko godina imaš ali sve što pišeš su nebuloze. U tom prvenstvu je Partizan bio prvak a Zvezda druga .A onda je gospodin Šajber bez ikakvog dokaza ,gospodine, bez ikakvog dokaza okrivio 12 klubova za nameštanje utakmice 6 nije .Na osnovu čega. I da je to tačno gospodine svi timovi se kažnjavaju i nema nikakvog igranja novih utakmica.Tvoja Žlezdana je igrala novu utakmicu i direktno priznala da je namestila utakmicu sa Sarajevom .Jedino Partizan nije igrao i time jedino on nije priznao nedokazanu krivicu a samo je on kažnjen.Gospodine ako neko prizna krivicu on mora da bude kažnjen a ne onaj ko to ne priznaje. Vardar je sledeće godine bio prvak na osnovu kazne Partizanu od 6 bodova i zbog toga Partizan 2 godine nije igrao kup šampiona.Samo zbog toga je Partizan preko suda dobio zaslužene titule,i to je prava istina.Sve što ti pišeš i pričaš je posledica nečinjenja po pravdi.Kada pišeš o ovome budi realani nemoj da iznosiš neistinu.
    (goran djordjevic, 21. mart 2020 15:04)

    # Link komentara

  31. @istina
    To sto ti pricas je ono sto tebi odgovara, ali nikako istina. Partizan je uzeo sampionsku titulu, ali je Sajber bez ikakvih dokaza o namestanju ponovio poslednje kolo. Partizan nije hteo da igra ponovljeno kolo i Sajber je titulu dodelio
    Zvezdi. Zvezda je igrala KS umesto Partizana naredne godine, a Partizan je novu sezonu poceo sa -6 bodova. Kada je sud utvrdio da nema dokaza o namestanju ponistio je Sajberove odluke. Tom presudom Partizanu je vracena titula, a vraceni su mu i 6 bodova koji su mu oduzeti, a sa tih 6 vracenih bodova Partizan je bio ispred Vardara u sezoni posle. Ono sto svi izbegavate da kazete je da je Partizan u oba sporna prvenstva bodovno bio ispred rivala i da su price o nekom poklonu za zelenim stolom tesko spinovanje. Isto tako izbegavate da kazete da Partizan zbog te nepravde dve sezone nije igrao KS, a zasluzio je igrama na terenu.
     (Igor Obrenovac, 21. mart 2020 15:04)

    # Link komentara

  32. Pa zna se kome bratski klub namjenjuje titulu i ko ce ga za uzvrat podrzati da ne ispadne...
    (djuro, 21. mart 2020 13:33

    Ma jeste nama su sad svi braća i osnovani smo u Zadru, jesi srećan turski konjaniku, čeka vas Tirana, da odigrate još jednu partiju.
     (Rade, 21. mart 2020 14:50)

    # Link komentara

  33. Nema frke, lopatari! Pobedite Zvezdu na 3 dobijene i eto vam titule!
    (nerešeno, 21. mart 2020 13:30

    A kako si siguran, da ćete proći pakao u Podgorici? Jer ako se takmičenje nastavi, igrat će se paly off a ne f4, koji bi vama najviše odgovarao!
     (Rade, 21. mart 2020 14:48)

    # Link komentara

  34. Čitam komentare ostrašćenih Zvezdaša i ne mogu da verujem koliko nebuloza mogu da objave.Tabela pokazuje ko je najbolji trenutno a sve drugo u ovom trenutku je nebitno jer vlada ovo zlo. Bilo kakvo drugo rešenje ,dakle posle mesec ili dva mirovanja igrača dalje igre nisu normalne. Ni bilo kakva odigravanja utakmica bez prisustva navijača ne dolazi u obzir,jer u kućnim uslovima će se posmatrati utakmice a biće prisutno više osoba koje mogu da prenesu virus.Dakle prestanite da pričate bajke i da se prepucavate kako prvenstvo treba da bude poništeno.Vaba liga ,tj.Aba liga u ženskoj konkurenciji je završena onako kako treba a tamo igraju ekipe iz više zemalja a ovi bolidi iz muške konkurencije jedu ...Sve je uskostranačko i nenormalno.O bolidima koji pričaju o Šajberu,gospodo Zvezda je priznala da je namestila utakmicu. Zato je trebala da bude kažnjena a ne nagrađena,a Partizan trebao da bude prvak na terenu a ne dotični tim.Košarkaško prvenstvo u Sloveniji je poništeno zato što je odigrano manje od 50 posto utakmica i to je normalno .Sva prvenstva u kojima je odigrano više od 66 procenata tj.dve trećine treba da se regustruju u tom trenutku.Samo tako i nikako drugačije.
    (goran djordjevic, 21. mart 2020 14:48)

    # Link komentara

  35. Dejan CZ, 21. mart 2020 13:51)

    Šta bre izmišljaš, živim u Sloveniji, liga nije poništena nego prekinuta, Predlog je da se takmičenje završi u takvom stanju na tabeli kako je sada!
     (Rade, 21. mart 2020 14:44)

    # Link komentara

  36. Za vas koji se pitate zašto Partizanu titula. Zato što se sezona više neće igrati jer ovo će da traje od 3 meseca do 6 meseci. Možda neće ni sldeća sezona početi na vreme. A Partizan je prvi ubedljivo i bez ikakve sumnje. Niko ga nije mogao stići u zadnjem kolu. FMP-u nema EL sledeće sezone.
    (Partizan je prvi, 21. mart 2020 12:22)

    Синко, први сте у регуларном делу, плејоф је друга прича.
    (Звездин весник, 21. mart 2020 12:28)

    Pa za vas je i ovo zamrzavanje bolje, da vam ne oduzmu onaj bod koji vam još uvek nisu oduzeli, pa da play off gledate na televiziji.
     (Darko, 21. mart 2020 14:43)

    # Link komentara

  37. Nema frke, lopatari! Pobedite Zvezdu na 3 dobijene i eto vam titule!
    (nerešeno, 21. mart 2020 13:30)
    Ne... pobedićemo Budućnost u tri dobijene pošto vi od njih ispadate u polufinalu. Jasno!?
    (Petar, 21. mart 2020 13:41)
    Polako lopatari...morate i vi da prođete polufinale. Možda bude i final4, pa može da se ponovi neki Nolan koji će vas vratiti na fabrička podešavanja?! Bolje da ćutite i molite Boga da se ne igra!
    (nerešeno, 21. mart 2020 14:42)

    # Link komentara

  38. Ne moze da se ponisti nista, ne spinujte bezveze. Kako ponistiti 90% prvenstva? Nije Partizan kriv za ovo, zadesio se tu gde jeste i to je to. Ono sto moze da se uradi jeste da se sezona zavrsi bez prvaka ali nikako da se ponisti. To nije pravno jednako. Mada mislim da i to nije do kraja posteno. Vidite, u svim resenjima, sem dodeljivanja titule, Partizan ce biti drasticno ostecen i to jedino Partizan. Ispasce kriv sto je bio prvi u regularnom delu sezone, a to tek nije posteno.
    (Bob Sent Kler, 21. mart 2020 14:37)

    # Link komentara

  39. Cemu rasprava oko Aba lige, opcije su samo dve ili proglasiti kraj lige po plasmanu iz regularnog dela ili da se nastavi liga bilo plej of ili F4. Samo ne znam ako se nastavi ko bi igrao i u kakvim sastavima bi bile ekipe jer vecina stranaca imaju ugovore do 1. maja i kraja Aba lige, samim tim ne bi bilo regularno i fer ko god osvojio titulu.
     (Aleksandar, 21. mart 2020 14:31)

    # Link komentara

  40. Превише је провидно колико човјек "навлачи воду на свој млин" и користи тренутно стање се спасио испадања. Ја као навијач Звезде ево кажем и да је Звезда тренутно прва не би било поштено према осталима да се према тренутном стању закључи сезона. То је само моје лично, појединачно мишљење јер волим да се до краја одигра па ко буде најбољи свака му част. 👍
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 21. mart 2020 14:22)

    # Link komentara

  41. Разуман предлог.
    Што се тиче Шајберове титуле довољно сам матор да се сећам да је Партизану одузета титула и додељена Вардару који је следеће године играо Куп шампиона. Партизану је касније враћена титула на основу одлуке суда, јер је освојио највише бодова.
    Иначе, 1999. године Партизан је постао првак јер првенство није могло да се настави због бомбардовања.
    (Васа, 21. mart 2020 13:33)

    Ocigledna amnezija,tipicna za franjevce.Titula,kako je ti zoves,Sajberova,nije oduzeta partizanu i dodeljena Vardaru vec potpuno obrnuto.Oduzeta je Vardaru a dodeljena partizanu,kada je Mirko Marjanovic bio politicar sa ogromnim uticajem a predsednik partizana.On je formirao neki sud,koji nije imao nikakve ingerencije i prava da odlucuje o tome,obavio ono sto mu je naredjeno i zatim ugasen.Te sezone je 12 klubova startovalo sa minus 6 bodova,svi koji su kaznjeni iz prethodne sezone zbog namestanja utakmica u poslednjem kolu a Vardar nije bio medju njima i nakon poslednjeg kola zavrsio na 1.mestu,bez icega spornog i igrao KES.Nakon par godina se setio Mirko,sa svojim sudom da ljudima otme titulu,vrativsi bodove klubovima koji su bili kaznjeni,van svakog zakona,pravila i pameti.To je prava istina,zemljace.
    Ovo sto Zadrani hoce je samo zato jer njima tako odgovara,totalno nelogicno i nebulozno.Pre bi sutra neko pronasao vakcinu protiv Korone,nego sto bi oni pobedili Zvezdu u Bgd.
    (Istina, 21. mart 2020 14:21)

    # Link komentara

  42. Molim boga, da se nastavi takmičenje, pa da vas oderemo za sva vremena panteri jel vam jasno? Nikada niste bili u košarci neko i nešto, paceri jedni. Prodali ste grb onom lopovu, koji je uneo mržnju u Srpsku košarku. E pa došlo je vreme, da vam naplati za sva spinovanja, uvrede, laži i teranjem Duleta iz Partizana.Dobićete porciju!!!
    (Rade, 21. mart 2020 13:32)

    Dečko, smiri se, ko ti ruši Sneška? Može, oderite nas ako ste bolji, i ja ću da vam čestitam. Verujem da biste i vi to voleli, da nas oderete, nego da ovako dobijete titulu. Samo da te podsetim, odraste nas ove sezone skorom 2:1 i ukupnom koš razlikom par poena razlike (da sad ne tražim rezultate sve tri utakmice). Priznajem da ste dobili utakmicu za trofej, ali niste nas odrali. Ni sami ne znate kako ste izvukli živu glavu na -6 i 30s do kraja. Inače dve stvari za kraj. 1. Prodaja grba. Kako beše izgledao grb ekipe Partizan Mobtel tamo neke '97. ili '98? 2. Mržnju je doneo vaš Dule. Ta mržnja je sve veća i veća čak se prenela i na fudbal. 2003. sam iz sveg srca navijao da prođete Njukasl, čak i gledao. Da li sećaš tamo neke 2000 četvrte, pete, šeste kad ste na utakmici EL skandirali "Hej Pjano, .... ga lagano"? I onda čovek jednostavno digne ruke. Pogledaj komentare ostrašćenih poput tebe. Vama nije bitno da pobedite, da uzmete titulu, da budete bolji, vama je bitno da komšiji crkne krava. A ako uz tu kravu crkne i komšija, super. Druže, šta je to ako nije mržnja?
     (Zlatko, 21. mart 2020 14:18)

    # Link komentara

  43. Gospodo iz redakcije, ako zelite da objektivno informisete veliki broj pratilaca vaseg sajta, fer je da objavite ZVANICNI stav kk Zadar koji je upucen ABA ligi gde stoji predlog da se ovogodisnje prvenstvo PONISTI i da sledece pocne u istom sastavu, eventualno sa prosirenjem iz ABA2 lige. OBJEKTIVNOST na prvom mestu.
    (Cika Toni, 21. mart 2020 14:10)

    # Link komentara

  44. Ladno te cak nije ni blam one otvorene kradje? Bili je makar priznao da smo na foru osvojili onu tekmu prosle godine, vi i dalje cutite ko tose. Grobarska posla...

    @ Sabre, Prvo bi trebalo da ćutite svi o tim koracima i da se ne hvališete što ste ušli u finale neregularno. Drugo, kada ste postali finalisti, a kasnije i šampioni, taj Bili se bezobrazno, uz tompus šepurio da su bili koraci, a ne bi priznao da mu je to svirano i da je bio drugačiji ishod. A treće, taj prepošteni Bili je umeo posle derbija da proziva suđenje, što bi trebalo da se ne oglašava ako obraza ima. Zna se ko najviše priča o poštenju.

    I sada, zato što se pojavila spekulacija da prvak ABA lige ide u Euroligu, odma se svi biju za prvo mesto. A ako vam to takmičenje nije prioritet, što se lomite da igrate. Svakako nema tamo para i nije isplativo, što reče vaš doktor.
    (Inner Voice, 21. mart 2020 14:09)

    # Link komentara

  45. Ta verovatnoca da vi dobijete Zvezdu u poslednjem kolu je jednaka onoj da KK Partizan uzme titulu na terenu...
    (Antidervis - vase je proslo, 21. mart 2020 14:04)

    # Link komentara

  46. to je ta hrvatsko-hrvatska koalicija.
    @Dusan

    Srpsko-Srpska bi bila smak sveta.
     (Duka, 21. mart 2020 13:57)

    # Link komentara

  47. Oko ABA lige javlja se ovde mnogo problema. Igrači ne treniraju i mnogi stranci su napustili zemlje, a kako su zatvorene granice, ko zna kad će i da li će moći da se vrate.
    Dalje, potrebno je igračima isplatiti sve ugovore iako ne igraju. Većina klubova mora da odigra samo 1 kolo...
    Kada se vrati liga igraće se za titulu. To je meni OK kao navijaču, ali igrači ne mogu posle tolike pauze da igraju jake utakmice, jer je velika verovatnoća za povrede, a samim tim je ugrožena sledeća sezona, ugovori itd.
    NBA je drugo jer se tu vrte velike pare od TV prava i sponzora, zato gledaju na sve načine da završe takmičenje. Ali ni oni neće uspeti zbog Fibe i Olimijskih igara... ABA liga nema nekih bitnih sponzora ni TV prenosa, odigrano je 90% lige ostalo je još par utakmica. Najbolje rešenje za sve (igrače, klubove, menadžere) je da se proglasi kraj.
    (Kole, 21. mart 2020 13:55)

    # Link komentara

  48. Starac, nemoj da lažeš i izvrćeš istinitu!!! partizanu je DRŽAVA(sud udruženog rada) poklonila DVE titule koje je UKRALA Vardaru i Zvezdi. Da ti kratko pojasnim kradju. UEFA i FIFA najstrože zabranjuju mešanje bilo kojih državnih organa u rad fudbalskih saveza!!!! U tom slučaju država je direktno umešala svoje prate u rad FSJa što se nikada nije desilo!!!! Ni pre ni kasnije. Dokaz kradji ide i činjenica da su i Zvezda i Vardar LEGITIMNO igrali K.E.Š jer vam UEFA nikada nije priznala UKRADJENE titule. Zato molim BEZ LAŽI !!!!!!!
    (Gorki, 21. mart 2020 13:16)

    nije vam nadimak za džabe, stvarno nije. Partizan je na terenu osvojio , al je tvoj klub u dosluhu s hrvatom, tadašnjim predsenikom FSJ izmislio ponavljanje i dekretom "osvojiste" titulu. UEFA samo aminuje odluke lokalnih saveza ne ulazeći u to da li je to bila obična lopovska banda ne relaciji tadašnji FSJ - CZV. Nije li Ćiro Blažević govorio: FSJ? zvezdina druga kuća.
    Taj sud udruženog rada imao je pravnu snagu današnjeg arbitražnog suda u Lozani, u domaćim okvirima, naravno.
    Tako će vam proći i ova "titula' sa turnira iz 1946.
    A da smo u SFRJ znali ko voli da krade, znali smo.
    Zato smo vas tako i prozvali, pa vas i dalje tako zovemo
    Tu ne mislim na turske konjanike kako ste se samoprozvali.
     (anti šajber, 21. mart 2020 13:55)

    # Link komentara

  49. Zvezdaš sam ali ovo treba podržati
    (Mito, 21. mart 2020 13:54)

    # Link komentara

  50. Oko ABA lige javlja se ovde mnogo problema. Igrači ne treniraju i mnogi stranci su napustili zemlje, a kako su zatvorene granice, ko zna kad će i da li će moći da se vrate.
    Dalje, potrebno je igračima isplatiti sve ugovore iako ne igraju. Većina klubova mora da odigra samo 1 kolo...
    Kada se vrati liga igraće se za titulu. To je meni OK kao navijaču, ali igrači ne mogu posle tolike pauze da igraju jake utakmice, jer je velika verovatnoća za povrede, a samim tim je ugrožena sledeća sezona, ugovori itd.
    NBA je drugo jer se tu vrte velike pare od TV prava i sponzora, zato gledaju na sve načine da završe takmičenje. Ali ni oni neće uspeti zbog Fibe i Olimijskih igara... ABA liga nema nekih bitnih sponzora ni TV prenosa, odigrano je 90% lige ostalo je još par utakmica. Najbolje rešenje za sve (igrače, klubove, menadžere) je da se proglasi kraj.
    Ps. Nema poništenja, odigrana je velika većina lige
    (Kole, 21. mart 2020 13:54)

    # Link komentara

  51. Svako tera kola na svoju vodenicu...Postoji vise scenarija,eto u Sloveniji nema sampiona ponistena sezona...U Litvaniji i Belgiji po krnjoj tabeli proglasen sampion...U Spaniji cekaju nastavak sezone,EL je izasla sa saopstenjem da ce se takmicenje nastaviti...Krajem maja ili pocetkom juna kao zadnji rok ce se sigurno steci uslovi za igru jer u tom periodu virus moze da bude prisutan samo kod onih koji bi za zelenim stolom nesto da dobiju a kojeg se odricu kako nikad nista nisu imali sa njim.Neki savezi su vec za maj najavili nastavak sportskih dogadjaja...zavisice samo u vremenu,hoce li stici temperature sa 30+...Najrealniji scenario je da ce se sacekati da april prodje a onda sportska takmicenja se vracaju...jedina nepoznanica je u kom formatu ce se okoncati sve...da li kroz plej off ili fajnal for,programi utakmica ce svakako biti ubrzani,ostalo je sve manje vise poznato.
     (Dejan CZ, 21. mart 2020 13:51)

    # Link komentara

  52. Nema od ovog ništa! Nema logike da se Partizan proglasi prvakom a da Zadar ostane u ligi. Jer ako se uzme činjenično stanje, odnosno ako se prvak bude određivao po trenutnom stanju na tabeli, tada će i Zadar ispasti direktno iz lige. Ne može jedno pravilo važiti za vrh a drugo za dno tabele. Ako dođe do toga, isti taj Zadar će ,zajedno sa Zvezdom, FMP-om, Budućnosti, Cedolimpijom, Primorskom i Megom napustili ligu i samim tim je i ugasili, jer bi pomenuti klubovi, koji su btw suvlasnici lige, bil oštećeni.
    (m.m.m., 21. mart 2020 13:50)

    # Link komentara

  53. A znaci moramo da priznamo da smo pokrali da bi nam se priznala titula?
    (qwerty86, 21. mart 2020 13:02)

    Opet nista ne razumes... Da bi drugom delio lekcije, moras biti bolji od njega... Kada ste vi, avangatda u pitanju, mislim da je izlisno o tome i govoriti...
     (Sremac, 21. mart 2020 13:50)

    # Link komentara

  54. Ovi sto bi da poniste sezonu,nek svi vrate pare klubu jer njje sezone ni bilo i pare gledaocima za karte ako se vec pravite pametni...
    (Ada, 21. mart 2020 13:48)

    # Link komentara

  55. Proširiće se Aba liga na 14. klubova,niko ne ispada ove sezone,sledeće sezone tri kluba ispadaju,Partizan ide u Evroligu,Budućnost i Crvena zvezda u Evrokup,sve se već zna,čeka se samo još neko vreme da prodje i da se ozvanici,mislim da je to pošteno,navijam za Vosu i svejedno mi je, ali realno ovako je najpravednije,samo vam kazem kako je vec reseno i kako ce biti,pozdrav svima
     (Tako je kako je, 21. mart 2020 13:48)

    # Link komentara

  56. moje skromno misljenje je da bi tirula trebalo da se dodeli zvezdi i da joj se prisiju dve zvezdice.
    (baltazar, 21. mart 2020 13:46)

    # Link komentara

  57. Ja mislim da je ovde KK Zvezda u najboljem položaju. Naime, ona ima iskustva u teškim situacijama. Dok se svi raspravljaju da li da se ABA liga nastavi, na koji način da se to uradi i kada, Zvezda može jednim pametnim potezom da sve to reši. Jednostavno, podnese predlog Ministarstvu sporta Srbije da joj se dodeli titula prvaka ABA lige, Super lige Srbije, navedeno Ministrstvo po hitnom postupku donese rešenje da je Zvezda prvak, Zvezda odmah prišije još jednu zvezdicu na grb i gotova stvar. Zvezda ima iskustva u ovim stvarima kao što je to uradila u fudbalu i gde je to prošlo za tren. Ko je taj u Srbiji ko bi smeo takvu odluku da poništi?
    (Cinik, 21. mart 2020 12:51)

    Potpisujem!!!
    Zamisli sada igokea-partizanovu poziciju kada ne postoji sud udruzenog rada i kada M. Marjanovic a ni B. Tadic nisu na vlasti... Ko da im izadje u susret?
     (Sremac, 21. mart 2020 13:46)

    # Link komentara

  58. Panteri će lakše preživeti koronu nego Partizanovu eventualnu titulu. Šta ti je zloba.
     (Gulamfer, 21. mart 2020 13:40)

    # Link komentara

  59. Mogli smo da pobedimo zvezdu...

    Prvo, to nije zvezda već FMP. Drugo, jaka stvar...
     (boca, 21. mart 2020 13:38)

    # Link komentara

  60. Gorki Kako te bre nije sramota da lažeš ovde! Partizan je te dve titule osvojio na terenu! Nama su oduzete pa vraćene preko suda,nemoj da me teraš da ti pišem ovde sve kako je bilo,ukucaj na netu mrzi me da ti pišem,ali ako opet budeš lagao ovde,napisiću sve,neće mi biti teško..
     (Pojedinci stvarno nemaju blama, 21. mart 2020 13:37)

    # Link komentara

  61. Kako se hrvati drze zajedno... Ako su prvi na tabeli onda da se postuje tabela i da se dodeli titula... Ako su zadnji na tabeli e onda da se donesu nova pravila i to, naravno, opet povoljna po njih... Ala su uigrani i ovi u Srbiji i ovi u njihovoj lepoj... Krv nije voda... Na osnovu cega jednima titula, a na osnovu cega da im braca ostanu u ligi?
     (Sremac, 21. mart 2020 13:37)

    # Link komentara

  62. Takva je situacija da ce neko svakako biti ostecen..Ali ponistiti 80% sezone bilo bi ipak nepostenija opcija..Licno bih volio da se igra plej of gdje bi Partizan imao domaci teren, a jos zalivije je to sto je Partizan na gubitku i u Uleb kupu gdje je bio u odlicnoj poziciji i formi za dolazak do finala sto znaci evroliga i osvajanja istog..Kako god bilo lepo je bilo gledati crno bele i nadam se da ce nastaviti gdje su stali kad ovo ludilo prodje..
    (Marks, 21. mart 2020 13:35)

    # Link komentara

  63. Molim boga, da se nastavi takmičenje, pa da vas oderemo za sva vremena panteri jel vam jasno? Nikada niste bili u košarci neko i nešto, paceri jedni. Prodali ste grb onom lopovu, koji je uneo mržnju u Srpsku košarku. E pa došlo je vreme, da vam naplati za sva spinovanja, uvrede, laži i teranjem Duleta iz Partizana.Dobićete porciju!!!
     (Rade, 21. mart 2020 13:32)

    # Link komentara

  64. A na osnovu cega da se Partizanu dodeli titula.
    @Bili bili koraci

    Na osnovu tabele, jel dovoljno panteru.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 21. mart 2020 12:29)

    Nema frke, lopatari! Pobedite Zvezdu na 3 dobijene i eto vam titule!
    (nerešeno, 21. mart 2020 13:30)

    # Link komentara

  65. Izjava direktora KK Zadar i opet kuknjava iz Železnika. Ali god da se oglasi od klubova iz Aba bilo kako, ovi odmah prozivaju Partizan i kukaju. Bože sačuvaj, jeste li vi normalni?
     (društvance iz predgrađa, 21. mart 2020 13:23)

    # Link komentara

  66. Ovi iz rupe da shvate jednom da je Šajber oteo dve titule Partizanu i dao njima i Vardaru igranje u KEŠ. Putem Suda, Partizan je dokazao da je sve bilo protiv pravila i samo mu je vraćeno deo onoga što pripada Šampionu države. Dakle, klub iz rupe je muljao s tadašnjim, a i sadašnjim Predsednikom fudbalskog saveza.
    Pravda za Spartak Subotica i on je šampion države 1946.godine!
    (čika Boki,
    Starac, nemoj da lažeš i izvrćeš istinitu!!! partizanu je DRŽAVA(sud udruženog rada) poklonila DVE titule koje je UKRALA Vardaru i Zvezdi. Da ti kratko pojasnim kradju. UEFA i FIFA najstrože zabranjuju mešanje bilo kojih državnih organa u rad fudbalskih saveza!!!! U tom slučaju država je direktno umešala svoje prate u rad FSJa što se nikada nije desilo!!!! Ni pre ni kasnije. Dokaz kradji ide i činjenica da su i Zvezda i Vardar LEGITIMNO igrali K.E.Š jer vam UEFA nikada nije priznala UKRADJENE titule. Zato molim BEZ LAŽI !!!!!!!
     (Gorki, 21. mart 2020 13:16)

    # Link komentara

  67. Ljudi, resenja nema ni na vidiku. Pa ne zna se uopste ni sta ce biti sa euroligom i eurocupom, igraci ce skoro svi otici, ko bi igrao ta takmicenja i da se nekom da prilika. Hocu reci samo jedno, smaramo svi sa ovom pricom “treba biti prvak, ne treba”. Dosadna su vise decija prepucavanja. Ovo stanje mozda potraje 3-4 meseca, hocete toliko dugo raspravljati o tome.
    (Toto-ko-tunjo, 21. mart 2020 13:16)

    # Link komentara

  68. Kakav je ovo naslov?Procitah clanak covek nigde nije spomenuo Partizan.Crvwno bela redakcijo-iskulirajte.
    (miki, 21. mart 2020 13:08)

    # Link komentara

  69. Gospodo,pazljivo sam procitao saopstenje.Ni u naznakama,pomenuti gospodin nije pomenuo KK Partizan.Cemu ovakav naslov teksta?Kakva bre,titula?Devedeset posto "Grobara" pominje Cibonu,Igokeu kao pokrice za svoje bedno moljakanje i zicanje titule.Pa,da rascistimo jednom za svagda sa tim spinovima.Igokea nije mogla u EL radi uslova koje ni dan danas ne ispunjava,kad je EL u pitanju.Svi znamo Koji su to uslovi.Dalje,Cibona je casno i posteno te godine odvojila titulu Prvaka ABA Lige.U EL nije mogla jer je u kasi imala deset i po evra.Grad Zagreb i drzava nisu zeleli pomoci Ciboni koja je vec bila u stravicnim dugovima.Samo zbog toga,Zvezda je umesto Cibone,uz Cedevitu isla u EL.U cemu je poenta cele price?Pa u tome da su obe pomenute sezone zavrsene regularno i cisto!!!Ova sezona NIJE zavrsena regularno i cisto!Ova sezona je prekinuta I pre doigravanja!Koliko bezcastan moras biti,pa da usred pandemije,popout Ostoje Mijailovica,trazis titule u ABA Ligi i povlascenja u EC?!?Sramota!Bruka!Partizanski pokvareni duh!Upamtite jugosloveni.Sezona je prekinuta i nece biti nikakvog poklanjanja bilo kakvih titula.Jedinu titulu ove sezone vam je poklonio Sakota.Na ostale mozete zaboraviti!!!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 21. mart 2020 13:08)

    # Link komentara

  70. to je ta hrvatsko-hrvatska koalicija.
     (Dušan, 21. mart 2020 13:06)

    # Link komentara

  71. Po svim proracunima ovo stanje se nece zavrsiti pre juna meseca. Ona najrealnija situacija bice da se odigra jos to jedno kolo koliko je ostalo do kraja, cisto da se vidi rasplet na dnu tabele i ko ce ispasti. Nece biti ni Play off-a niti F4. Priznace se zvanicna tabela jer je ona i konacna. Svidelo se to nekome ili ne.
    (TIGER, 21. mart 2020 13:04)

    # Link komentara

  72. Najbolji su mi ovi koji porede NBA i ABA ligu, ali stvarno... :))
    (Legionar, 21. mart 2020 13:03)

    # Link komentara

  73. Svako ima svoj ugao gledanja, Zadru svaka cast za pobede protiv ekipa iz gornjeg dela tabele ali.....Moguca su sva resenja ali s obzirom da je liga vlasnistvo klubova a da su sve ekipe iz gornjeg dela tabele protiv proglasenja trenutnog stanja za konacno, eventualno bi Igokea i mozda Mega podrzali Partizan, ne znam na osnovu cega partizanovci gaje neku nadu. Jos se ne zna ni ko ispada ni ko ide u plej of .Partizan jeste trenutno prvi ali ima losiji skor i od Zvezde i od Buducnosti i od CedOli .Ovde ce da rade lobiranja, cak je moguce da se ponisti cela liga i sledece igra kao i sada, Zvezda EL, ostali EK
     (deki 27, 21. mart 2020 13:02)

    # Link komentara

  74. Trenutno najbolji je Partizan, osvojen kup, najbolji skor u eurokupu, prvo mesto u ABA ligi ubedljivo, ne znam šta ti nije jasno?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jovan, 21. mart 2020 12:22)

    Ladno te cak nije ni blam one otvorene kradje? Bili je makar priznao da smo na foru osvojili onu tekmu prosle godine, vi i dalje cutite ko tose. Grobarska posla...
    (Sabre, 21. mart 2020 12:37)

    A znaci moramo da priznamo da smo pokrali da bi nam se priznala titula?
     (qwerty86, 21. mart 2020 13:02)

    # Link komentara

  75. Za vas koji se pitate zašto Partizanu titula. Zato što se sezona više neće igrati jer ovo će da traje od 3 meseca do 6 meseci. Možda neće ni sldeća sezona početi na vreme. A Partizan je prvi ubedljivo i bez ikakve sumnje. Niko ga nije mogao stići u zadnjem kolu. FMP-u nema EL sledeće sezone.
    (Partizan je prvi, 21. mart 2020 12:22)

    Evo ja da ti kažem. Ovo je regionalno takmičenje gde učestvuju timovi četiri države. Nije prvenstvo Srbije. Predvidjen i plej of. Da li misliš da će da se slože crnogorci a možda i cro/slo. Igraće se kad tad poslednje kolo i najverovatnije turnir četvorice kao što se igra F4 EL
     (johny, 21. mart 2020 13:00)

    # Link komentara

  76. Не разумем наслов. Човек није споменуо Партизан.
    (Иван, 21. mart 2020 12:58)

    # Link komentara

  77. @billy billy....
    Da te pitam kome nedavno dodelise izmisljenu titulu iz 1946?
    A nik ti je u skladu sa tvojim moralom,cega se pametan stidi,budala se ponosi.
     (vlado, 21. mart 2020 12:56)

    # Link komentara

  78. More izbacuj iz lige. Daleko je Zadar. Nema avio linije Beg-Zadar. A nema ni titule bez borbe
     (NY, 21. mart 2020 12:56)

    # Link komentara

  79. TREBA PARTIZANU DATI TITULU...

    ....jer je drugcije ne mogu osvojiti...nego na poklon...
    (sasa the red baron, 21. mart 2020 12:56)

    # Link komentara

  80. A na osnovu čega da se da titula Partizanu? Propisi su da se razigrava posle regularnog dela. Dokle više da se poklanjaju Sajberove titule, pa ratne titule pa virus titule Partizanu? Izađite ,odigrajte i neka pobedi bolji.
    (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart

    Kako volim ove Pantere, Šajber nije dao nikakvu titulu Partizanu,već ju je oduzeo tj kaznio Partizan zato što nije hteo da ponovo igra meč. Partizan kad je osvojio titulu 99-te imao je 15 bodova više od zvezde. Ne vidim poentu takvog pisanja kad sve postoji na googlu,jedino ako je Čović osmislio neku novu istoriju
    (mikac678, 21. mart 2020 12:56)

    # Link komentara

  81. Ova sezona nista ne znaci za sledecu.Bas nema veze ko ce biti prvi a ko ce ispasti. Niko pojma nema dali ce sledece sezone uopste biti i kakav format ce se igrati. Jedno je sigurno, novca nece biti, stranci ce na trzistu biti mnogo jeftiniji ali para biti nece. Dolazi zestoka ekonomska kriza. Mozda ce biti pravo resenje igrati republicke lige bez stranaca. Pa kad se stvore uslovi ispocetka, a to nece biti skoro.
    (optimista, 21. mart 2020 12:51)

    # Link komentara

  82. Ja mislim da je ovde KK Zvezda u najboljem položaju. Naime, ona ima iskustva u teškim situacijama. Dok se svi raspravljaju da li da se ABA liga nastavi, na koji način da se to uradi i kada, Zvezda može jednim pametnim potezom da sve to reši. Jednostavno, podnese predlog Ministarstvu sporta Srbije da joj se dodeli titula prvaka ABA lige, Super lige Srbije, navedeno Ministrstvo po hitnom postupku donese rešenje da je Zvezda prvak, Zvezda odmah prišije još jednu zvezdicu na grb i gotova stvar. Zvezda ima iskustva u ovim stvarima kao što je to uradila u fudbalu i gde je to prošlo za tren. Ko je taj u Srbiji ko bi smeo takvu odluku da poništi?
    (Cinik, 21. mart 2020 12:51)

    # Link komentara

  83. Ovi iz rupe da shvate jednom da je Šajber oteo dve titule Partizanu i dao njima i Vardaru igranje u KEŠ. Putem Suda, Partizan je dokazao da je sve bilo protiv pravila i samo mu je vraćeno deo onoga što pripada Šampionu države. Dakle, klub iz rupe je muljao s tadašnjim, a i sadašnjim Predsednikom fudbalskog saveza.
    Pravda za Spartak Subotica i on je šampion države 1946.godine!
     (čika Boki, 21. mart 2020 12:51)

    # Link komentara

  84. Trenutno najbolji je Partizan, osvojen kup, najbolji skor u eurokupu, prvo mesto u ABA ligi ubedljivo, ne znam šta ti nije jasno?
     (Jovan, 21. mart 2020 12:22)

    Sa Zvezdom u Aba ligi ima 1:1, liga ciji se prvak dobija nakon plej ofa, a ne posle regularnog dela. Eurokup I domaći kup teško da imaju veze sa Aba ligom, al kad trebaju kakvi takvi argumenti onda piši šta god ti padne napamet.
    (Sunce slobode, 21. mart 2020 12:48)

    # Link komentara

  85. PARTIZAN ŠAMPION. NANANA NANANA PARTIZAN ŠAMPION!
    (Kazem i bice, 21. mart 2020 12:45)

    # Link komentara

  86. Vi da pobedite C zvezdu? 😂🤣🤮
    Zadnji ste u ligi i naravno da trebate ispasti u Aba 2 gdje vam je i mjesto!Nemislite valjda da će Borac zbog vas opet godinu dana biti drugoligaš??? To nema šansi,jer su se ljudi na parketu izborili za Aba 1.
    (KK CZ. Velikan, 21. mart 2020 12:44)

    # Link komentara

  87. Pa isti ti propisi kažu da ekipa koja ne izađe na teren gubi utakmicu 0:20, kažnjava se oduzimanjem jednog boda i dobija zabranu učešća u PO. Prema tome samo vi nemojte da se pozivate na propise, vi na to imate najmanje prava.
    (Petar, 21. mart 2020 12:20)

    Isprao ti Tegeltija mozak , žalim
     (Chox, 21. mart 2020 12:43)

    # Link komentara

  88. Trenutno najbolji je Partizan, osvojen kup, najbolji skor u eurokupu, prvo mesto u ABA ligi ubedljivo, ne znam šta ti nije jasno?
    (Jovan, 21. mart 2020 12:22)

    Najbolje mu dati da bude prvak i NBA
     (Chox, 21. mart 2020 12:42)

    # Link komentara

  89. Pa i Zvezda je imala 20 pobjeda u ABA Ligi pa izgubila od Buducnost zbog Lesora? Dok se ne dokaze na parketu ko je prvak sve ostalo ne vazi, prazne tribine prazne boze moj.Ali dovrsite po pravilima, sto se Buducnost ne bi bunila???
    (Djura, 21. mart 2020 12:41)

    # Link komentara

  90. Za vas koji se pitate zašto Partizanu titula. Zato što se sezona više neće igrati jer ovo će da traje od 3 meseca do 6 meseci. Možda neće ni sldeća sezona početi na vreme. A Partizan je prvi ubedljivo i bez ikakve sumnje. Niko ga nije mogao stići u zadnjem kolu. FMP-u nema EL sledeće sezone.
    (Partizan je prvi, 21. mart 2020 12:22)

    Da li moze u poslednjem kolu da dodje do incidenta, neka tuca, nesto strasno. Da se klubovi kazne oduzimanjem bodova ili ispadanjem iz lige. I sta onda. Zasto niko u NBA ne prica o tome da Milvoki bude sampion. Klipersi su kalkulisali cele sezone. Zvezda moze navesti isto. Sto ne znaci da u play-ofu ne bi igrala punom snagom. I ne, nisam frustriran tvojim predlogom. ;-)
     (drmr, 21. mart 2020 12:40)

    # Link komentara

  91. Zadar se oglasio zvanicno! I traze ponistenje sezone. Sram da Vas bude, lazovi!
    (Dd, 21. mart 2020 12:39)

    # Link komentara

  92. Partizan je pobjedio najvise utakmica u regularnom dijelu stoga bi trebao biti prvak s obzirom na okolnosti
    (Zigzaga, 21. mart 2020 12:39)

    # Link komentara

  93. Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart 2020 12:10)

    reci iskreno, da su se u ABA ligi pridrzavali pravila da li bi vi uopste i mogli da igrate plejof?
     (zagrljeni sa splicanima na centru placu, 21. mart 2020 12:37)

    # Link komentara

  94. Trenutno najbolji je Partizan, osvojen kup, najbolji skor u eurokupu, prvo mesto u ABA ligi ubedljivo, ne znam šta ti nije jasno?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jovan, 21. mart 2020 12:22)

    Ladno te cak nije ni blam one otvorene kradje? Bili je makar priznao da smo na foru osvojili onu tekmu prosle godine, vi i dalje cutite ko tose. Grobarska posla...
    (Sabre, 21. mart 2020 12:37)

    # Link komentara

  95. Svako daje izjave kako njemu odgovara? Ovaj kaže zaključiti ABA po trenutnom stanju, ali da oni ne ispadnu jer su eto možda mogli pobediti Zvezdu u poslednjem kolu i izbeći zadnje mesto, isto tako ovi iz Zvezde, Budućnosti i Mornara(CedOli) mogu da kažu da se njima dodeli titula jer su možda mogli pobediti Partizan u plej ofu i uzeti titulu?
     (Džoni, 21. mart 2020 12:36)

    # Link komentara

  96. Naravno da ste mogli pobediti Dzvezdu. Njih je i Krka dobila. Ljudi su u pravu.
    (Toto-ko-tunjo, 21. mart 2020 12:35)

    # Link komentara

  97. Синко, први сте у регуларном делу, плејоф је друга прича.
    (Звездин весник, 21. mart 2020 12:28)
    Sto to tatko tebe brine, kad i da padne atomska bomba, ili da ne padne, vi pravo da igrate play off nemate. Mogu da te podsetim zbog cega, mada znas. Tako da bolje navijaj da srpski klub bude sampion, nego da titulu daju npr. mornaru ( nzm sto njima) posto je nisu zaslusili jer nisu neosporno prvi, kao sto partizan jeste.
     (majka priroda, 21. mart 2020 12:35)

    # Link komentara

  98. Trenutno najbolji je Partizan, osvojen kup, najbolji skor u eurokupu, prvo mesto u ABA ligi ubedljivo, ne znam šta ti nije jasno?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 21. mart 2020 12:22)

    Osvojio kup pa da mu damo aba ligu, dajte mu i Nba prsten.
    (Dd, 21. mart 2020 12:33)

    # Link komentara

  99. na osnovu čega da se da titula Partizanu? Propisi su da se razigrava posle regularnog dela. Dokle više da se poklanjaju Sajberove titule, pa ratne titule pa virus titule Partizanu? Izađite ,odigrajte i neka pobedi bolji.
    (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart 2020 12

    Šajberovu titulu vam je taj hrvat dekretom dodelio a ne Partizanu koji ju je osvojio na terenu. Zato je i zovemo Šajberovom. Koliko ti uopšte imaš godina?

    Što se splićana tiče, najveće prijateljstvo bilo je na relaciji CZV-Hajduk.
    Zna se ko je plakao za drugom Titom, zagrljen, s braćom iz Splita
     (anti šajber, 21. mart 2020 12:32)

    # Link komentara

  100. Odgovor svima što: zato što imamo najviše pobeda, prosto :D
     (Igor, 21. mart 2020 12:32)

    # Link komentara

  101. Sampioni !
     (PFC, 21. mart 2020 12:31)

    # Link komentara

  102. A na osnovu čega da se da titula Partizanu? Propisi su da se razigrava posle regularnog dela. Dokle više da se poklanjaju Sajberove titule, pa ratne titule pa virus titule Partizanu? Izađite ,odigrajte i neka pobedi bolji.
    (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart 2020 12:10)

    Zato sto je prvi na tabeli.Nije vam smetalo da idete u EL po tom kriterijumu a sada vam smeta.
    (as, 21. mart 2020 12:29)

    # Link komentara

  103. A na osnovu cega da se Partizanu dodeli titula.
    @Bili bili koraci

    Na osnovu tabele, jel dovoljno panteru.
     (Duka, 21. mart 2020 12:29)

    # Link komentara

  104. Za vas koji se pitate zašto Partizanu titula. Zato što se sezona više neće igrati jer ovo će da traje od 3 meseca do 6 meseci. Možda neće ni sldeća sezona početi na vreme. A Partizan je prvi ubedljivo i bez ikakve sumnje. Niko ga nije mogao stići u zadnjem kolu. FMP-u nema EL sledeće sezone.
    (Partizan je prvi, 21. mart 2020 12:22)

    Синко, први сте у регуларном делу, плејоф је друга прича.
     (Звездин весник, 21. mart 2020 12:28)

    # Link komentara

  105. Covek nije ni spomenuo Partizan. Cak je bas malo puta i uopste upotrebio slovo P
     (ll, 21. mart 2020 12:23)

    # Link komentara

  106. Za vas koji se pitate zašto Partizanu titula. Zato što se sezona više neće igrati jer ovo će da traje od 3 meseca do 6 meseci. Možda neće ni sldeća sezona početi na vreme. A Partizan je prvi ubedljivo i bez ikakve sumnje. Niko ga nije mogao stići u zadnjem kolu. FMP-u nema EL sledeće sezone.
    (Partizan je prvi, 21. mart 2020 12:22)

    # Link komentara

  107. A na osnovu čega da se da titula Partizanu? Propisi su da se razigrava posle regularnog dela. Dokle više da se poklanjaju Sajberove titule, pa ratne titule pa virus titule Partizanu? Izađite ,odigrajte i neka pobedi bolji.
    (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart 2020 12:10)

    Trenutno najbolji je Partizan, osvojen kup, najbolji skor u eurokupu, prvo mesto u ABA ligi ubedljivo, ne znam šta ti nije jasno?
     (Jovan, 21. mart 2020 12:22)

    # Link komentara

  108. Svoji pomazu svoje. Nista cudno u ovome :)
    (Pedja, 21. mart 2020 12:21)

    # Link komentara

  109. Ma dajte im i titulu evrolige i nba lige, pa sta se cudite prvi su u aba
     (to ne to, 21. mart 2020 12:20)

    # Link komentara

  110. Koliko su mi smesna ova pojedinacna obracanja raznih klubova ! Kada sve ovo hvala bogu prodje, sve ostalo ce zavisiti iskljucivo od EVROLIGE ! Ako se ona ne nastavi i ne odigra do kraja , sve se restartuje, ako se odigra, onda cemo i mi odigrati verovatno play off pred praznim tribinama i kraj price , to su jedina dva resenja !!!
    (Cigani ludaci, 21. mart 2020 12:15)

    # Link komentara

  111. Ee,Čkalja hahaha!
     (drćl, 21. mart 2020 12:14)

    # Link komentara

  112. A na osnovu čega da se da titula Partizanu? Propisi su da se razigrava posle regularnog dela. Dokle više da se poklanjaju Sajberove titule, pa ratne titule pa virus titule Partizanu? Izađite ,odigrajte i neka pobedi bolji.
     (Billy Billy koraci a na jugu splićani, 21. mart 2020 12:10)

    # Link komentara

  113. hahahahahahaha
     (cole, 21. mart 2020 12:09)

    # Link komentara