1. beeeeee
    (Milojko, 29. februar 2020 23:02)

    # Link komentara

  2. 1+1=2
    2+2=4

    може свака будала да каже да је 1+1=3, али ће то увек да буде глупост.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (мики, 27. februar 2020 15:29) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Evo jednog pametnog Mikija za rqzliku od onoga "cacanskog Majkla Felpsa" iz zezanja..... 😂
    (Nihad, 29. februar 2020 11:01)

    # Link komentara

  3. Tvoje sramotno podcjenjivanje Nadalovih kvaliteta demantira statistika pobjeda i poraza.

    [link]

    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 27. februar 2020 17:38)
    (, 28. februar 2020 15:18)

    # Link komentara

  4. Isti taj Vilander je pre par nedelja izjavio da će ove godine Federerov rekord od 20 GS biti izjednačen. Takođe je dodao da se ne bi iznenadio da to uradi Novak Đoković. Ovog puta su ga novinari pitali za Rafine šanse da to uradi i on je rekao da Rafa ima velike šanse da pobedi na RG i da i zvanično ("na papiru") postane novi GOAT. Što se mene tiče, nemam ništa protiv da i Rafa stigne i prestigne Rodžera. Naravno, ako to i zasluži na terenu, a ne vidim zašto se to i ne bi desilo, jer će on i Novak verovatno igrati još 3 do 5 godina...
    (Milan_PT, 28. februar 2020 10:27)

    # Link komentara

  5. Eurosport se srozao od globalne sportske institucije do trećerazrednog igrača u svetu sportskih medija. Arena i Sport klub su ga prevazišli kao Huavej Nokiu. Razlog je i taj elitizam koji je uvek bio prisutan, a kreirali su ga pogrešno izabrani komentatori među kojima je i ovaj švedski fašista. Uvek na strani Serene, Federera, Nadala, nikad na strani sjajnih sportista iz malih siromašnih zemalja. Anti eurosport.
    (Kole, 28. februar 2020 09:28)

    # Link komentara

  6. Prvo Rođa, sada Nadal, a mislim da treba čitati između redova:)
    (vukce, 28. februar 2020 07:28)

    # Link komentara

  7. U čemu to?
     (6ar, 27. februar 2020 20:53)

    # Link komentara

  8. Ono realno još tri GS su u igri ove godine i svako ima pravo da se nada da može bar do jednog samo sve planove i nade ruši jedan Čovek. Najbolji kad je najpotrebnije Novak Đoković.
    (Nenad, 27. februar 2020 18:54)

    # Link komentara

  9. Ono realno još tri GS su u igri ove godine i svako ima pravo da se nada da može bar do jednog samo sve planove i nade ruši jedan Čovek. Najbolji kad je najpotrebnije Novak Đoković. Kovak je uzeo svoj Australien open, Rafa će probati takođe svoj RG, a Rodzer i verovatno poslednji put Wbdon.
    (Nenad, 27. februar 2020 18:54)

    # Link komentara

  10. Надал је тенисер који има највише пораза од неког играча у историји тениса. Нико нема 29 пораза од неког играча осим Надала а ускоро ће имати и 30 пораза од Ђоковића. То му је рекорд који не иде у прилог. Поред тога није никада освојио завршни турнир. Од свих рекорда држи да амо онај у мастерсима а и то ће му Новак ускоро стушити.
    (Витез, 27. februar 2020 18:46)

    # Link komentara

  11. Neznam zbog cega toliko posvecujemo paznju ovoj naznalici,ocito da smo mi Srbi tj.nasi mediji optereceni sa njim,lik nikada nista nije pogodio kada je nesto prognozirao!.tako da je nebitan uopste, a to sto je komentator na panevropskom sportskom kanalu govori o tome da ljudi koji vode taj kanal su jos vece neznalice od njega samog!.
     (Mikloš Salamander, 27. februar 2020 18:45)

    # Link komentara

  12. Nikad ali nikad zna se koje kralj
     (srbin, 27. februar 2020 18:36)

    # Link komentara

  13. Znači imaćemo dva G.O.A.T.-a; jednog na papiru, a drugog na terenu.
    (49, 27. februar 2020 18:19)

    # Link komentara

  14. Dva minuta tenisa RF vise vrede od celih karijera Rafe i Nola. Covek je veci od samog tenisa.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (IQ, 27. februar 2020 15:42)

    Slab ti je nik,tj.IQ...otprilike srazmeran minutima kojima odredjujes tenis RF.Hteli vi ili ne,na kraju ce se ipak brojati broj osvojenih GS,nedelja provedenih na 1.mestu i medjusobnih meceva i to ce jedini i istiniti parametar da bude na kraju.
    (Istina, 27. februar 2020 17:56)

    # Link komentara

  15. Ne mogu da verujem da je ovaj Mats, toliko bolestan i zavidan. Šteta što nije Novakovo godište, pa bi zlobnik malo dodavao vodu Noletu u predasima. Samo je za to. No, vratiće mu se. I da, šefovi Eurosporta, SMANJITE MU PLATU ZBOG MRŽNJE, loše utiče na rejting.
    (Soles, 27. februar 2020 17:54)

    # Link komentara

  16. Nole ima jedan grand slem više od Vilandera,Bekera i Vavrinke.In your face Mats😊
    (Milan, 27. februar 2020 17:52)

    # Link komentara

  17. Mats lupeta kao i obicno...pustite njega,dajte vise Barbaru!
     (Zagor, 27. februar 2020 17:51)

    # Link komentara

  18. Rafi kapa do poda, veliki sampion, najveci borac ikada, ali on nije u prici za goata pa i da osvoji jos 5 Garosa. Ne moze nikako biti goat neko ko:
    - je dve trecine svojih titula osvojio na sljaci (a na sljaci se igra 4 puta manje nego na betonu u sezoni)
    - ko nema ni jedan jedini turnir osmorice najboljih WTF Masters (a redom svi velikani tenisa su ga svi visestruko osvajali, od Lejvera, preko Borga, Mekinroa, Konorsa, Lendla, Bekera, Edberga, Agasija, Samprasa, Federera, do Djokovica - samo Rafa NULA)
    - neko ko nije ni u prvih deset u istoriji po procentu pobeda na travi i betonu.
    - neko ko u celoj karijeri nije uspeo da osvoji turnir u dvorani (gde su idealni uslovi za igru tokom celog meca, nema vetra, temperatura i vlaznost idealni, brzina i odskok loptice uvek isti ceo mec).
    Navijacke strasti po strani, objektivno Rafa je kralj, car sljake, najbolji sljakas ikada, i to je to, tu se sva prica oko Rafe zavrsava. Rafa prosto teniski nije kompletan igrac, i to svaki poznavalc tenisa zna i vidi. Da je kompletan, imao bi titule i u dvorani, i imao bi procentualno broju hard turnira u sezoni i mnogo vise hard titula u karijeri. Znam da ce se sada uspaliti, zapeniti dezurni antinolovcani kvazi navijaci najveceg, spanskog sina, princa od Baleara, kralja rastezanja gaca, namestaca flasica, preskakaca linija, jedinog tenisera koji je na terenu obukao sorc naopako, jedinog koji se davio sa bananom u sred meca, koji je celu karijeru kukao na silne povrede, a da nikada u karijeri nije preskocio turnir na sljaci (???), tenisera koji se boji mraka, brze voznje i duboke vode (a odrastao na moru) itd itd, dakle osoba krajnje diskutabilne mentalne ravnoteze, nemojte samo da mi grakcete sa osvojenim USopenom i Vimbldonom kao nekakvim kontra argumentom, jer je to anomalija kao posledica neprevazidjene borbenosti i mogucnosti da sa 5 metara iza base linea vraca mostruozne spinove, istorijski raritetne (bogom dane za sljaku), pa mu je to uspelo i van sljake nekoliko puta. Tako da idolopoklonici bika, psssst...
    Da neko ne pomisli da sam hejter, pored svega Rafa je dobar covek, iskrena osoba, bez kompleksa, skroman momak, fer plej sportista, za uzor svima, borac bez premca, veliki sampion, jedan od najvecih ikada.
    Pozdrav svima koji su realni.
     (..., 27. februar 2020 17:38)

    # Link komentara

  19. Aha znači sad moraju da imaju isto godina? To se zna da nešto mora da nađu ne bi li Federer ostao najbolji.
     (Majkl Džondar, 27. februar 2020 17:31)

    # Link komentara

  20. Odlicno,nastavi dalje!Uvek kad nesto izjavis desi se obrnuto!Pravi "crni gavran"!Molim te, hvali Rodjera i Rafu,nemoj da posustanes,sve dok onaj najbolji(Novak),ne stigne ih po svim parametrima koji vaze za dodelu GOAT!
    (bradina, 27. februar 2020 17:29)

    # Link komentara

  21. Rafa uzima 1 GS,a Novak 3. Svi će imati po 20. Sledeće godine se odlučuje. Ko šta otrgne od mladih koji dolaze.
    (Džontra Volta, 27. februar 2020 17:19)

    # Link komentara

  22. Što se ljutite na čika Matsa, naravno, na papiru, jer je već jasno ko je GOAT i ko će i na papiru uskoro potvrditi. Čovek sve lepo rekao.
     (Darko, 27. februar 2020 17:08)

    # Link komentara

  23. Po kojoj računici, kada Novak ove godine uzima sva četiri?! Da nije istekao ugovor sa krokodilom? Crtu ćemo povući na kraju, nadajmo se ne tako brzo, za koga god navijali.Nažalost, godine idu,mlađi pristižu.
     (Goran mig, 27. februar 2020 16:54)

    # Link komentara

  24. Zanimljivo. Ja kao navijac Novaka sam pristrasan ali Federer kao najbolji igrac na travi izgubio 3 finala Wimbldona od Novaka . Novak najbolji na betonu u Australiji nije izgubio niti jedno finale. Dobio 13 od 17 finaka nad velikom cetvorkom ako nije igrao u finalu sa njima onda ih dobio u polufinalu. osim RG. Pitanje je koga su oni dvojica dobijali u finalima
     (zoki71, 27. februar 2020 16:49)

    # Link komentara

  25. Slika najjaca!
    (RN, 27. februar 2020 16:47)

    # Link komentara

  26. Jasna i precizna pravila o tome ko je najbolji u tenisu ne postoje. A tajG.O.A.T. svako eksploatiše kako mu odgovara,prema sopstvenom kriterijumu.
    Tako radi i Vilander, izigravajući neku nedostižnu tenisku veličinu i uzdižuči sebe iznad ostalih poznavalaca ovog sporta,koristeći sopstvenu poziciju komentatora tenisa na Eurosportu.
    A on sve radi da javno mišljenje preko tako moćnog medija okrene protiv Novaka. Do skoro to je radio i protiv Rafe, hvaleći Rogera...
    Sad vidio da se Rogeru drma broj osvojenih GS, pa hvali Rafu, samo da ne bi Nole bio...
    Ali Nole ima najviše šansi...više dobijao i Rafu i Rogera nego što je gubio. Poražavao ih do nogu...
    (Lol, 27. februar 2020 16:33)

    # Link komentara

  27. Ovaj levo sa tacnom moze samo da radi kao lift boy i da otvara vrata velikom Rodzeru.
     (antiDebil, 27. februar 2020 16:17)

    # Link komentara

  28. Novak je pobedio Rafu u 4 GS finala. Isto je i Rodzera pobedio u 4 GS finala. Osvojio je 8 GS protiv ove dvojice velikana? Plus 5 finala je osvojio protiv Endija koji je osvajac vise GS turnira i bio je br.1? Protiv koga je u finalima GS turnira igrao Rodzer? Saberite koliko bi sada Rodzer i Rafa imali GS trofeja? Tu je Novak a oni su dobili po 4 tanjira.
    (123, 27. februar 2020 16:14)

    # Link komentara

  29. @bas zato sto te znamo: postoje razlicite liste i metode, svaka od njih je vrlo jasna, ali nijedna nije zvanicna...
    tesko je naci opsti dogovor oko toga da li je isto imati 10 AO titula ili 5x2 od svakog GS... da li 4GS u nizu vrede isto bodova kao jedan random GS... da li treba ubaciti minus poene za igrace koji nemaju nijedan osvojen RG ili WB ili zavrsni masters ili zlato na OI... da li isto vredi masters koji se igrao na 3 dobijena seta kao ovi dobijeni na 2... %pobeda u karijeri i po podlogama...
    djokovic je definitivno najraznovrsniji za sada, iz mog ugla RG, OI i "nebitni" sinsinati bi ga zacementirali na prvo mesto (ok, kalendarski slam, ali to je nerealno ocekivati od bilo koga, pa cak i od noleta)...
     (lal, 27. februar 2020 16:14)

    # Link komentara

  30. RF je majstor tenisa Nolo i Rafa su igraci tenisa.
     (Bivsi selektor Obradovic, 27. februar 2020 16:07)

    # Link komentara

  31. Kakvi sve ljudi prate i komentarišu sport da se čovek zapita jesu to pravi ljubitelji sporta.

    Mislim na jedne i druge što mrze sportiste. Inače Nadal uvek će biti favorit za RG a na US Openu realno da još jednom uzme nego Vimbldon. Da na papiru može postat GOAT al'ima vremena da se to zvanično potvrdi. Ostaje završni turnir koji nije osvojio a to je pitanje jer po pravilu se izduva i nema snage u završnici sezone. Definitivno bitka oko te prve pozicije će biti Novak i Rafaa pa na kraju karijere ćemo znat sve. Do tada uživajmo i manje malicioznosti u komentarima.
    (Posmatrač, 27. februar 2020 16:03)

    # Link komentara

  32. Šta ovaj sportski komentator priča, mislim da ni sam sebe ne razume !? Ako Rafa osvoji još jedan GS, izjednačiće se sa Federerom. Ostaje mu da se izjednači po ukupnom broju titula i po broju nedelja provedenih na 1.mestu ATP liste što je teoretski dostižno. Ima bolji međusobni skor što je za Federera nedostižno itd, itd. A, jedino što postoji još jedan teniser, Novak Đoković koji se može upustiti u trku sa Nadalom. Ima li šta da se doda ovome ? Vilander je teniski komentator i ništa više !
     (Boris Banović, 27. februar 2020 16:00)

    # Link komentara

  33. Postoji jasan i zvaničan način bodovanja za GOAT titulu.Samo taj obračun je važeći a ostalo su frustracije i manipulacije onih kojima je interes na silu da guraju Federera.Ubrzo će ga preteći i Nadal i Djoković.
    (Baš zato što te znamo, 27. februar 2020 14:49)

    Gde ima taj jasan i zvaničan način bodovanja da ga svi vidimo? Takvo nešto NE POSTOJI i ovo je samo tvoja frustracija koju je izazvala jedna sasvim obična Vilanderova izjava.
     (NoName, 27. februar 2020 15:53)

    # Link komentara

  34. Po mom mišljenju ni jedan aktivan igrač ne može da bude G.O.A.T.
    Tek kada završi karijeru dobija poziciju na listi najboljih igrača ikada...
     (zex, 27. februar 2020 15:50)

    # Link komentara

  35. Dva minuta tenisa RF vise vrede od celih karijera Rafe i Nola. Covek je veci od samog tenisa.
     (IQ, 27. februar 2020 15:42)

    # Link komentara

  36. Nole 100 GS
    Nadal 100GS
    Federer 20GS
    Kada pitate ljude ko je GOAT..90% ce reci Federer
    Prihvatite realnost!
    (nazalost, 27. februar 2020 14:36)

    1+1=2
    2+2=4

    може свака будала да каже да је 1+1=3, али ће то увек да буде глупост.
     (мики, 27. februar 2020 15:29)

    # Link komentara

  37. фрка, а? готови су обојица ове године.
     (мики, 27. februar 2020 15:27)

    # Link komentara

  38. Sve je to i za Noleta i Rafu trka s vremenom. Stizu ih godine...
    (Ad.Fines, 27. februar 2020 15:26)

    # Link komentara

  39. Ako bude 20:20 RF i RN ove sezone, nisam siguran koga bi trebalo smatrati trenutnim Goatom. GS jednaki, Matersi na strani Nadala, broj ukupnih titula Fed, zavrsni mastersi 5:0 za Feda, zavrsili kao no1 godine po 5 puta, Nadal dosta bolji skor H2H, Fed najviše nedelja na no1 i dosta vise od Nadala... Ovde je stvarno tesko bilo sta reci. Meni nekako u glavi da je Rodja Nadalova musterija i takva asocijacija ce mi uvek biti za njih dvojicu... Kako ga Rafa dere stalno. Ipak, ako Nadal osvoji 21. titulu i jos koji masters, mislim da ce prevaga biti na njegovoj strani. No, svejedno, obojicu ce Nole prestici po svim najvaznijim parametrima. :-)
     (Keynes, 27. februar 2020 15:22)

    # Link komentara

  40. Opet Šved prezupčio.
    (Voo Doo Instalater, 27. februar 2020 15:14)

    # Link komentara

  41. Надал да буде најбољи по томе што ће бити први тенисер који има 30 пораза од истог играча. То нико нема. Додуше сада има 29 пораза али скоро ће и тај јубиларни тридесети.
    (Витез, 27. februar 2020 15:10)

    # Link komentara

  42. Дуго ће још Федерер да се буди успаничен ноћу: "Ах, ах, то је био само ружан сан! Не може ми Новак више ништа, у пензији сам"!
    (Bosanac Mali, 27. februar 2020 15:03)

    # Link komentara

  43. Postoji jasan i zvaničan način bodovanja za GOAT titulu.Samo taj obračun je važeći a ostalo su frustracije i manipulacije onih kojima je interes na silu da guraju Federera.Ubrzo će ga preteći i Nadal i Djoković.
    (Baš zato što te znamo, 27. februar 2020 14:49)

    # Link komentara

  44. DaLanik

    drugi parametar su mastersi
     (duzzi, 27. februar 2020 14:49)

    # Link komentara

  45. Ovaj baca na masu!
     (Šonko Neri, 27. februar 2020 14:48)

    # Link komentara

  46. Rafa je super ali Novak je cini mi se taj koji ce da osvoji preko 20 komada GS..
     (C i n i k, 27. februar 2020 14:42)

    # Link komentara

  47. Nece...budi siguran da nece.
    (Objektivno, 27. februar 2020 14:38)

    # Link komentara

  48. Nole 100 GS
    Nadal 100GS
    Federer 20GS
    Kada pitate ljude ko je GOAT..90% ce reci Federer
    Prihvatite realnost!
     (nazalost, 27. februar 2020 14:36)

    # Link komentara

  49. Бројни коментари превиђају једну важну ствар, више број освојених ГС није одлучујући - пресудан фактор за одређивање ко је најбољи тенисер на свету већ број освојених турнира у БАзелу! Запамтите то!!! Све друго се потискује у други план, број недеља на месту бр 1, број освојених мастерса, међусобни однос победа и пораза итд итд....
    (mlekadzija, 27. februar 2020 14:36)

    # Link komentara

  50. igrac koji nije osvojio nijedan zavrsni masters ne moze da bude goat nikad !
     (dzoni, 27. februar 2020 14:35)

    # Link komentara

  51. Hahahaha....koliki nivo gluposti,prosto se utrkuju ko će lupiti jaču.
    (BLuka, 27. februar 2020 14:31)

    # Link komentara

  52. Novak nikada nece biti GOAT,jos manje Rafa!!!!Jedan je GOAT pa makar svi sve uzeli i Jos dubili na glavi.....
     (roger19, 27. februar 2020 14:31)

    # Link komentara

  53. Kako će da bude bolji ako.ima ISTO gs kao rozder?? a mnogo manje nedelja na prvom mestu? ta dva parametra su najvažnija. Nadal nema vremena da stigne noleta i federera po broju nedelja.
    (DaLanik, 27. februar 2020 13:31)

    20 + 310 + 103 = G.O.A.T.
    (banjica, 27. februar 2020 14:20)

    # Link komentara

  54. Pazite dok otvarate frižider, da se kojim slučajem ne pojavi Djoković!
    (Labud, 27. februar 2020 14:16)

    # Link komentara

  55. Ovi što govore da Rafa ne može biti GOAT zato što je dobar samo na šljaci. Pa budale jedne, Rafa je mnogo bolji na brzim podlogama nego što su ona dvojica na šljaci. To je činjenica. Rafa 7 GS na brzim podlogama, Olimpisko zlato (ona dvojica nemaju ni to), 10 mastersa, drao obojicu 7 puta na Australijan Openu, Wimbldonu i US Openu. O tome šta im je radio na šljaci, to je tužno pričati o tome. Ona dvojica kao neki GOAT-i, a vamo ih Rafa ubijao u pojam na RG (13:1 tu za Rafu), to je sramota da se neko naziva GOAT-om a bio toliko inferioran kao što su oni bili sa Rafom na RG. Rafa je na pravom putu da postane GOAT.
     (Mišo, 27. februar 2020 14:16)

    # Link komentara

  56. Dajte ljudi radujmo se, baš je lepa ova slika gde Djoković drži poslužavnik a Rafa pehar.
    (Labud, 27. februar 2020 13:10)

    Labudova pesma.
    (miodrag, 27. februar 2020 14:12)

    # Link komentara

  57. Ako Nadal osvoji 20 grand slem titula nece biti GOAT dok ako Novak osvoji 20 titula hoce. jer Novak za razliku od Rafe ima 5 zavrsnih mastersa, bio je mnogo duze na mestu broj jedan i ima pozitivan bilans sa obojicom. Novak ima i druge rekorde kao sto je daleko najveca dominacija koju je bilo koji teniser ikada imao u Open eri sa najvecim brojem osvojenih ATP poena u istoriji i daleko najvecom prednoscu u ATP poenima u odnosu na drugoplasiranog. Da ne spominjem da je jedini u open eri drzao sve cetiti grand slem titule u jednom trenutku. Licno mislim da Nadal nece osvojiti Rolan Garos jer ove godine igra prilicno kilavo dok Novak igra najbolje od 2011. godine.
    (Goran, 27. februar 2020 14:09)

    # Link komentara

  58. Nadal će teško do titule na RG ako Tim bude u njegovom delu žreba...

    Da razjasnim svoje mišljenje: kome Tim bude u kosturu žreba pre finala Nadalu ili Đokoviću, imaće drastično manje šanse da osvoji isti.
    (Torrente, 27. februar 2020 14:03)

    # Link komentara

  59. Iz ove Vilanderove izjave je najbitnije ono što je njome implicitno rečeno. A - to je činjenica da čak ni Vilander više ne veruje da Federer može da ove godine osvoji Vimbldon (o ostalim GS da se i ne priča).
    (Sofronije, 27. februar 2020 14:02)

    # Link komentara

  60. Hahahha! Kakva slika! Nolo nikad nije pobedio Nadala u finalu Rolan Garosa, pa tako da nikada ne moze biti G.O.A.T!
    (esi mi nola?, 27. februar 2020 12:47)

    Hahahha! Ni Nadal nikad nije pobedio Nola u finalu Australian Opena, pa tako da nikada ne moze biti G.O.A.T! ....m ti logiku!
    (esi mi dobro, si crko od muke?, 27. februar 2020 13:58)

    # Link komentara

  61. Matse, iz tvojih usta u božje uši! Ništa do sad nisi pogodio, uvek sve bude suprotno.
     (ccc, 27. februar 2020 13:42)

    # Link komentara

  62. Novak je goat jer ima najbolji smeč na svetu, a možda i na planeti. Novak je opijum za srbske mase jer ima najduže razmene na planeti, idu do 29 i šire.
    (Može li prebacivač loptica da bude goatilo?, 27. februar 2020 13:34)

    # Link komentara

  63. Gluposti...ne broje se samo gs... Nadal nema ni jedan zavrsni turnir,to je neprihvatljivo za nekoga ko bi trebao biti gost, ipak je to kruna sezone sa 8 najboljih. Na goat listi je on i sada iza Djokovica...najbolji igrac na sljaci u istoriji- nesporno, ali goat ne.
     (DROGBA11, 27. februar 2020 13:34)

    # Link komentara

  64. Citam komentare, pitam se da li ove bljuvotine na racun Novaka pisu po zadatku botovi, posto je najpopularniji Srbin upravo Novak...ili... ljubomorni Srbi cije devojke i zene obozavaju Novaka...ili...jednostavno bolesni idioti.
     (Vladan, 27. februar 2020 13:33)

    # Link komentara

  65. Kako će da bude bolji ako.ima ISTO gs kao rozder?? a mnogo manje nedelja na prvom mestu? ta dva parametra su najvažnija. Nadal nema vremena da stigne noleta i federera po broju nedelja.
     (DaLanik, 27. februar 2020 13:31)

    # Link komentara

  66. Rafa ove godine može da osvoji dva Gren Slema samo ako mu nameste žreb na US Openu kao prošle godine. Tada su Novaku u osmini "izvukli" Vavrinku, u četvrtini Medvedeva, u polufinalu Federera, kako se ne bi domogao finala sa Nadalom. Broju 1 su izvukli najteži mogući žreb u odnosu na sve ostale tenisere!? Zato je i predao meč Vavrinki zbog navodnog problema sa levim ramenom u osmini finala i neka je, jer su hteli da ga iscrpe, da izgubi pre finalnog meča, da se eventualno povredi i da mu ona dvojica odmaknu još više sa GS titulama ove godine. Nole ih je prozreo, nadmudrio, otkačio, nije hteo nepotrebno da se troši, pa su svi onda počeli da besne kako je njegov potez bio nesportski. A njihov nije bio, sa nameštenim žrebom? Od ove godine to neće moći da rade, jer je Nole "odradio" pauzu nakon "povrede" na svakom bitnom turniru po dva puta zaključno sa krajem prošle godine, tako da će Feđa i Rafa moći samo da mu duvaju u leđa ubuduće. Zapamtite šta sam rekao!
     (Kralj mača, 27. februar 2020 13:28)

    # Link komentara

  67. evo kreću izgovori... "na papiru". a ako osvoji 21? jel i onda na papiru?
     (DaLanik, 27. februar 2020 13:21)

    # Link komentara

  68. Pogledajte onoga na slici kako se pokunjio hahahahaaa…aa
    (banjica, 27. februar 2020 12:24)

    A tebi zivot dobio smisao?
     (kakone, 27. februar 2020 13:16)

    # Link komentara

  69. OK
     (vanzemaljac, 27. februar 2020 13:15)

    # Link komentara

  70. Оно како игра Надал, то је невероватно. Шта медицина ради не знам, али он је непревазиђен. Наравно да навијам за Ђоковића.
    (СЕНОВИЋ, 27. februar 2020 13:11)

    # Link komentara

  71. Dajte ljudi radujmo se, baš je lepa ova slika gde Djoković drži poslužavnik a Rafa pehar.
    (Labud, 27. februar 2020 13:10)

    # Link komentara

  72. Obozavam vas, vi sa b92! Samo ovako nastavite, vi ste lek za dusu! Dao Bog da se obistine Macove reci! Koji, je li tako, nema pojma o tenisu? Hahahahaha...
     (Jumko, 27. februar 2020 13:09)

    # Link komentara

  73. НАДАЛ : ЂОКОВИЋ 20:19
    (СЕНОВИЋ, 27. februar 2020 13:09)

    # Link komentara

  74. Kao što bi rekao Piroćanac sinu kada mu je kupio žvaku
    a mali napravio balon i rasprsnuo ga:
    E - sj..a ga!
    (može i jedan predlog za izbor GOAT-a - ko preživi MaCov
    "kiss of death" taj je "chosen one")
    (Wee Mad Artur, 27. februar 2020 13:07)

    # Link komentara

  75. Neće, ako osvoji RG, izjednačiće se na papiru i to je nesporno. Ali, van papira je Đoković najbolji, a za par godina će to biti i na papiru, zvanično.
     (Cxevu, 27. februar 2020 13:07)

    # Link komentara

  76. Nista nije rekao nelogicno. Rafi treba 1 GS i stize Rodzera i to se bazira na tome jer je Rafa favorit uvek na RG. Ali da li ce tako biti?? Logicno je da Novak osvoji jos 3 do kraja sezone i izjednaci se i sa Rafom i sa Rodzerom..I to je logicno . Zasto u finalu RG nebi pobedio Rafu? On se Rafi uvukao pod kozu. U tom slucaju Novak bi imao 4 GS u jednoj sezoni a to niko nije ostvario od Lejvera. Pa da vidimo.
    (ccc?, 27. februar 2020 13:05)

    # Link komentara

  77. Hahahahaha, kad su Nadal ili Federer poslednji put pobedili Novaka u finalu GS, on je još nosio Uniclo ? Možda sa Federerom još uvek Sergio Tachini ?
     (incognito, 27. februar 2020 13:02)

    # Link komentara

  78. Nadal ne može biti najbolji svih vremena jer nikad nije osvojio završni masters. GOAT lista sada izgleda ovako: Federer 931, Đoković 830, Nadal 804. Znači Novak je trenutno drugi najbolji teniser u istoriji bez obzira što ima manji broj GS, jer tenis se igra i na drugim turnirima. Znamo svi ko ima najviše osvojenih velikih turnira, to je možda i najbolji pokazatelj.
    (Nemanja, 27. februar 2020 13:02)

    # Link komentara

  79. Nadalu ne treba ni taj jedan GS da bi bio najbolji do sada, ali će mu trebati da bi ostao i ubuduće.
    Federer je imao neponovljive uslove da se kao najbolji makar povuče iz tenisa, pa ni takvu priliku nije iskoristio.

    O najboljem ikad odlučuju samo Nadal i Novak. Ni Mats, pa čak ni Barbara. Ni ja uostalom. Najbolji će biti onaj kako oni odluče ili se dogovore.
    (Cane, 27. februar 2020 12:54)

    # Link komentara

  80. Hahahha! Kakva slika! Nolo nikad nije pobedio Nadala u finalu Rolan Garosa, pa tako da nikada ne moze biti G.O.A.T!
     (esi mi nola?, 27. februar 2020 12:47)

    # Link komentara

  81. Al za to se pita i Novak! Pa videcemo..
     (gibboni, 27. februar 2020 12:47)

    # Link komentara

  82. Postace i na terenu.
     (Will Mosley, 27. februar 2020 12:46)

    # Link komentara

  83. Ovo je očigledna zavera protiv Nola i Monaka!
     (esi mi nola?, 27. februar 2020 12:42)

    # Link komentara

  84. Samo u jednom je u pravu a to je da ce Pokusati. Pa zar to ne rade svi hahaha
     (ironicar, 27. februar 2020 12:40)

    # Link komentara

  85. Rafa ima jednu manjkavost u celoj priči: nikada nije osvojio završni turnir. sve ostalo je sjajno... dok ne sretne Novaka van šljake.
     (matori, 27. februar 2020 12:35)

    # Link komentara

  86. Nole ove godine Golden slam, salje ostale u zasluzene penzije i od godine igra za svoju dusu.
    (Aleks, 27. februar 2020 12:34)

    # Link komentara

  87. Komentari da Rafa igra samo na sljaci su krajnje nebulozni, pa taj isti Rafa ima 2 Wimbledona, 4 us opena, zlato olimpijsko tj dva (jedno u dublu) na betonu dok Novak i Rodzer to nemaju, jedino sto nema zavrsni masters, ima 5 Rogers cupa i 4 Iw, tako da manite se toga vise da je dobar samo na sljaci, uzivajmo u tenisu trojice velikana
     (tennisman, 27. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  88. A ako kojim slučajem Nadal ne osvoji RG već Novak, šta onda reći, moj Vilanderu? Mislim da Tim ima takođe jako dobre šanse, pokazao je to.
    (Igor, 27. februar 2020 12:33)

    # Link komentara

  89. Da da da.. Kako da ne.. Malo sutra
    (Milos, 27. februar 2020 12:31)

    # Link komentara

  90. Moze biti GOAT na papiru nije iskljuceno .al moze i Novak .
     (no name, 27. februar 2020 12:31)

    # Link komentara

  91. Sad ce polako i kod nas poceti kampanja osporavanja Rafe kao GOAT-a. Do sada je Federer bio u prvi plan, a Nadal "uvek iskren i gospodin".
     (Robert, 27. februar 2020 12:29)

    # Link komentara

  92. Bolje komentarišu i predviđaju seljaci dok piju pivo ispred prodavnice.
    (džegodin siti, 27. februar 2020 12:28)

    # Link komentara

  93. Da, jer će uzeti Rolan Garos. Ali, dobro je rekao, samo na papiru. Već sledeće godine i zauvek nakon toga će to biti Novak!
     (Kralj mača, 27. februar 2020 12:27)

    # Link komentara

  94. Čovek radi ko meterolog, nikada ništa nije pogodio na period duži od 3 dana.
     (Dunster, 27. februar 2020 12:25)

    # Link komentara

  95. Pogledajte onoga na slici kako se pokunjio hahahahaaa…aa
    (banjica, 27. februar 2020 12:24)

    # Link komentara

  96. Sve si ti to Matse lepo 'isplanirao', ali da nisi slučajno zaboravio jedan veoma bitan faktor, a on se zove Novak Đoković. Šta sad Novak će kao da sedi i gleda kako se rafica i RF nadmeću po broju osvojenih GS??? Novakova igra je toliko dobra da on može da osvoji 3 od 4 GS u godini. Na betonu mu nema ravnog, na travi možda neko iskoči, a na šljaci neka se vodi borba između rafice i nadolazećeg Tima. Uglavnom, ako bi tako bilo za par godina Novak bi bio prvi i po broju nedelja na prvom mestu, kao i po broju GS trofeja. Jednom rečju - GOAT. A priznaćete da ovakav scenario nije nimalo nemoguć...
     (Magic, 27. februar 2020 12:21)

    # Link komentara

  97. Izgleda da Vilanderu niko nije rekao da je Nolo Goat.Haahhahahah
     (King Roger., 27. februar 2020 12:15)

    # Link komentara

  98. Kako dobra slika Nolo izgleda super.hahahah
     (King Roger., 27. februar 2020 12:15)

    # Link komentara

  99. Recenica "Nadal ce ove godine postati najbolji teniser svih vremena" ne prolazi ni najosnovniju logicku verifikaciju. Drugim recima, ne znaci nista.
    (Analiticar, 27. februar 2020 12:12)

    # Link komentara

  100. Ovaj se dodvprava prvo jednom, pa drugom, pa trećem... Više ne može ni sam sa sobom da se dogovori o tome ko je najbolji. Te Federe, te Novak, te Rafa... Prolupao čovek načisto.
     (panter pudlica, 27. februar 2020 12:07)

    # Link komentara

  101. Ovome u svakoj novoj izjavi i novi GOAT?
     (Džoni, 27. februar 2020 12:05)

    # Link komentara

  102. Slažem se da će ove godine Nadal prestići Federera u borbi za naslov tzv. GOAT-a a onda će Rafu krajem godine i početkom iduće isto tako prestići Novak.
     (dakiliz, 27. februar 2020 12:03)

    # Link komentara

  103. Osvojit će dva slama, završnicu u Londonu, i završiti godinu na jedinici? Ajd da vidimo i taj film
    (CroFed, 27. februar 2020 12:03)

    # Link komentara

  104. Mislim da Novak postaje GoAt vec iduce sezone, po broju nedelja na prvom mestu vec ove sezone . I pita se samo Nole ,da ga posluzi zdravlje i to je to. To je moja prognoza . A ovaj labud moze da place samo
    (Dzon, 27. februar 2020 12:03)

    # Link komentara

  105. Mislim da Novak postaje GoAt vec iduce sezone, po broju nedelja na prvom mestu vec ove sezone . I pita se samo Nole ,da ga posluzi zdravlje i to je to. To je moja prognoza . A ovaj labud moze da place samo
    (Dzon, 27. februar 2020 12:02)

    # Link komentara

  106. smatrao sam ga ozbiljnim igracem I novinarom ...previse je pausalnih procena davao , kao da odgovornost za izrecene konstatcije ne zna sta je.
     (dusan, 27. februar 2020 12:01)

    # Link komentara

  107. Pa sve je realno rekao čovek, Rafi treba 1 GS da prestigne Federera na goat listi...
    (Zii, 27. februar 2020 12:00)

    # Link komentara

  108. Kad Nole postane GOAT Mats ce izjaviti,pa uvek sam to govorio.Da je politicar bio bi najveci pteletac.
     (xxxl, 27. februar 2020 11:58)

    # Link komentara

  109. E Mace Mace...ne znaš više đe udaraš
    (Igor, 27. februar 2020 11:57)

    # Link komentara

  110. hahahahahahhhhhhhaaahah pa on nikako ne može biti GOAT, uopšte nije kompletan igrac.
    (Andrej, 27. februar 2020 11:37)

    Kompletniji je od Federera i tu su brojevi neumoljivi! Mrtva trka s Đokovićem, mada dozvoljavam mogućnost da kao Đokovićev navijač nisam sasvim objektivan.
     (Ali kad Federer pojede komplet lepinju..., 27. februar 2020 11:56)

    # Link komentara

  111. Psihičko stanje ovog nazovi teniskog eksperta je krajnje diskutabilno.
     (Šušumiga, 27. februar 2020 11:56)

    # Link komentara

  112. Ti i dalje verujes da si Labud
    (specijalista, 27. februar 2020 11:41)
    Veruje da mu je intelekt kao reproduktivni organi njegovog potpisa. Zato se ovde leče frustracije!
    (biti ili .., 27. februar 2020 11:55)

    # Link komentara

  113. Koji konfuzni komentar "eksperta' - ne mozes ga uhvatiti ni za glavu ni za rep. Mislim da nikome nije jasno sta je u stvari pisac hteo da kaze??? Uostalom to je njegov "ekspertski" stil: malo cik, malo cak - a u stvari nista precizno i ne kaze.
    (O RUCK, 27. februar 2020 11:54)

    # Link komentara

  114. Прогнозира горе од мене на клаџи...
     (Bob Rock, 27. februar 2020 11:53)

    # Link komentara

  115. Nece..
     (klaas-jan huntelaar, 27. februar 2020 11:52)

    # Link komentara

  116. On je genije realno ne voli Novaka ali mu sa ovim samo pomaže.Ovo če da bude samo motivacija noletu da ih prestigne obojice što realno moze ako želi.Definitivno je ovo pomoć jer je kod njih želje presudna u ovim godinama kad su sve već osvojili.Inat će pobediti
     (max, 27. februar 2020 11:51)

    # Link komentara

  117. @Ko je ovaj konobar sa tacnom, skroz levo na slici?

    15-11 u tacnama za Nadala.
    13-6 u tacnama za Federera.

    Ipak je Nole napravio od "Fedala" dva dobra konobara.
    (Milan, 27. februar 2020 11:51)

    # Link komentara

  118. Nije važan broj GS turnira vazno je koliko se ko puta vozio liftom ili ko je najbolje namestao sijalicu u hodniku. A Nolo to radi najduze i najbolje.
     (IQ, 27. februar 2020 11:50)

    # Link komentara

  119. Ovaj Vilander puko skroz. Sta bre prica kada nema veze sa osnovnim stvarima. Jel on upoznat sa novim sistemom vrednosti da je dvadeset manje od sedamnaest! Neverovatno da on komentari se na Euro sportu a ne neki noLo matematicar on Srkijevih botova.
     (Mile, 27. februar 2020 11:46)

    # Link komentara

  120. Zaboravio je da kaže ko će osvojiti ostale GS titule.
    Ali, dobro, nije mu lako, više mrzi nego što nekoga voli...
     (+MAKSIM, 27. februar 2020 11:46)

    # Link komentara

  121. Stanislave, preterano se...
     (oliver nedeljković, 27. februar 2020 11:46)

    # Link komentara

  122. He he, noletovi botovi na aparatima.
     (salerno, 27. februar 2020 11:45)

    # Link komentara

  123. @Sivi soko... Tako je, neka dokazu da 17 nije vece od 20!
     (Žare, 27. februar 2020 11:43)

    # Link komentara

  124. Nolomani na aparatima ahahaaaaahahahaaa! Oni i dalje veruju da neko sa najmanje GS može da bude goat!!!
    (Labud, 27. februar 2020

    Ti i dalje verujes da si Labud
     (specijalista, 27. februar 2020 11:41)

    # Link komentara

  125. Komentatori, dosadni ste više sa napadanjem svakoga, za koga Nole nije br.1, svih vremena. Ja svim srcem navijam za našeg tenisera, ali dozvoljavam da svako, a naročito Vilander, ima pravo na svoje mišljenje. Ja bih voleo da on greši i da Nole vrlo brzo postane najveći svih vremena, ali prihvatite da neko misli drugačije od nas.
    (urmas, 27. februar 2020 11:40)

    # Link komentara

  126. Nezna vise sta prica.
    (Boki, 27. februar 2020 11:39)

    # Link komentara

  127. Od 2015. i pobede Novaka nad Nadalom na RG cekam da se susretnu u finalu RG, da su i jedan i drugi spremni i da odmere snage. Mislim da je to ova godina i mislim da ce Novak osvojiti ako do toga dodje
    (BojanNS, 27. februar 2020 11:39)

    # Link komentara

  128. Teniski ekspert???
     (somaboba, 27. februar 2020 11:37)

    # Link komentara

  129. hahahahahahhhhhhhaaahah pa on nikako ne može biti GOAT, uopšte nije kompletan igrac.
     (Andrej, 27. februar 2020 11:37)

    # Link komentara

  130. Rafa goat!! 20!!!!
    (ratar, 27. februar 2020 11:37)

    # Link komentara

  131. Sta je sporno rekao ako osvoji RG a verovatno hoce samo da bude zdrav stigao je Rodzera i zvanicno sta je covek sporno rekao?
     (Milos, 27. februar 2020 11:36)

    # Link komentara

  132. Ove godine Rafa ostaje bez GS.
    (miodrag, 27. februar 2020 11:36)

    # Link komentara

  133. Jel ovaj IKAD imao neku tacnu prognozu :))))))????
     (Dachazvezda, 27. februar 2020 11:35)

    # Link komentara

  134. Nolova faca na ovoj slici fenomenalno!
    (Jim Jarmusch, 27. februar 2020 11:31)

    # Link komentara

  135. Nolomani na aparatima ahahaaaaahahahaaa! Oni i dalje veruju da neko sa najmanje GS može da bude goat!!!
    (Labud, 27. februar 2020 11:31)

    # Link komentara

  136. Pa šta je loše rekao Vilander? Ako se izjednači na RG sa Federerom po broju GS titula, logično da će biti GOAT na papiru, jer ima i zlato sa Olimpijskih igara i više mastersa, a o međusobnom skoru da ne pričam.
    (facts, 27. februar 2020 11:29)

    # Link komentara

  137. Mislim da uopšte ne treba da zapinjemo da dokažemo i argumentujemo da je Novak GOAT. Pustimo njih nek dokažu da nije, nek izvole ako mogu..
    (Sivi soko, 27. februar 2020 11:29)

    # Link komentara

  138. Ko je ovaj konobar sa tacnom, skroz levo na slici?
    (menađer, 27. februar 2020 11:13) # Link komentara

    Tvoj undertaker, zar ne vidiš?
    (vukce, 27. februar 2020 11:28)

    # Link komentara

  139. Ovaj isti ko Federer,,neka bude Nadal ili bilo ko drugi samo ne Djokovic. Zar je toliko tesko prihvatiti da je neko najbolji,u ovom slucaju Djokovic?
     (1X, 27. februar 2020 11:23)

    # Link komentara

  140. Mukica :(
    (Sub013, 27. februar 2020 11:22)

    # Link komentara

  141. Rafa je tek 6. na listi po broju nedelja kao broj 1, od 82 osvojena turnira 59 je osvojio na šljaci što je preko 70% tako da svakako je kralj šljake ali tenis se ne igra samo na šljaci...
    (čini mi se da me gitara ne sluša, 27. februar 2020 11:20)

    # Link komentara

  142. По овом ће и Тим постати гоат, само да није Ноле.
     (Мирослав, 27. februar 2020 11:19)

    # Link komentara

  143. Kako menja plocu jadnik, sad kad se Federer polako gasi on prelazi na Nadala.
     (Simi, 27. februar 2020 11:19)

    # Link komentara

  144. Vilander je pronašao izlaz - postoji goat i to ocenjuje teniski svet, i postoji goat na papiru, to mogu da budu Nadal i Novak. Novak igra protiv Džazirija, mlasti gas razmenom koja ide i do 29, a m tribinama promaja. U Dubaiju gradu nema siromašnih.
    (Novak je Srbin i goat, 27. februar 2020 11:16)

    # Link komentara

  145. Zar ne bese Federer GOAT do nedavno,sad presao na Nadala,sta im radi ovaj nas :)))
     (Nislija, 27. februar 2020 11:15)

    # Link komentara

  146. nadal nema šanse da postane goat, čak i ako osvoji 100 rg-a.
    (dalje, 27. februar 2020 11:15)

    # Link komentara

  147. Dnevna doza prosecnog Vilandera
    (Marko, 27. februar 2020 11:15)

    # Link komentara

  148. Izlapeo covek skroz
     (Hesus, 27. februar 2020 11:14)

    # Link komentara

  149. Ko je ovaj konobar sa tacnom, skroz levo na slici?
    (menađer, 27. februar 2020 11:13)

    # Link komentara

  150. Hm,hm,hm...Mats,Mats ..ko te nezna..poverovao bi...
     (Duh sa sekirom..Čiko.., 27. februar 2020 11:13)

    # Link komentara

  151. Bogami dragi Vilanderu,s obzirom da je Novak ukljucio Goat mod od pocetka ove sezone,sve mi se cini da ce mu ovo biti najbolja sezina.Ima da obori sve moguce rekrode,tako dacne znam sta ce Nadalu ostati.
     (Sinke, 27. februar 2020 11:13)

    # Link komentara

  152. Neces taj film da gledas licemeru !!!
     (Nene, 27. februar 2020 11:11)

    # Link komentara

  153. hahhahahahaahhahahahahahahahahaha
     (Zagor, 27. februar 2020 11:11)

    # Link komentara