1. Ne znam koju su utakmicu vaši komentatori gledali, ali ništa nisu vidjeli.
    Modrič je bio jedan od najboljih. Čita igru protivnika i presjeca loptu. Odmah kreće naprijed, dodaje i evo jedinog gola za Real. Da nije njegovog presjecanja lopte ne bi bilo ni gola za Real.
    Drugo je promašaj Zidana koji Krosa drži na klupi i ostavlja Modriča da poveže sve redove. To tako ne ide. Uz to Real uspavan i čeka da se protivnik sam pobjedi. Igra dosta statična jer nitko ne utrčava u šansu pa Modrič nema kome gurati u for. Bejl prekasno ulazi da bi iskoristio brzinu. I ne stavlja ga na krilo gdje je najbolji!? Njemu treba prostora da njegova brzina dođe do izražaja, a Zidan ga stavi u gužvu!?
    Nema veze u drugoj utakmici će Real morati stisnuti od prve minute i onda će to biti prava utakmica.
    City nije pokazao ništa osim trke. Vidjet ćemo hoće li to biti dosta u drugoj utakmici. Realu nedostaje pravi napadač kao npr. Kavani ili Suarez da puni mrežu protivnika. Ovako se previše muče i troše.
    (Ivan ZG, 28. februar 2020 17:29)

    # Link komentara

  2. @ Lol
    Pitaj golmane Dinama, koji su branili tada ..... oni znaju 100 %
    (Najveći Zvezdaš lkad, 27. februar 2020 15:26)

    # Link komentara

  3. de sad bez zajebancije tko su Djajic i Belodedic objasnite mi molim vas ja nikad cuo, jesu sportasi i ako da u kojem sportu su se proslavili, a ako su pjevaci koji hit im je bio popularan?
    (lol, 27. februar 2020 13:26)

    # Link komentara

  4. Dex - ako je to tebi bio penal sta je ono bilo onda na SP u Rusiji kad su se dvojica rvala sa Mitrovicem ??
    (Arcibald Rajs, 27. februar 2020 11:57)

    # Link komentara

  5. I? Gde je var? Kako obe ruke na ledina defanzivca u skoku mogu da ne budu faul? (4k4.Dex, 27. februar 2020 07:58)

    Klasično neiskustvo, nije ispoštovao proceduru. Da bi sudija svirao faul, Serđo je morao da se bacaka, batrga, mlatara i na kraju kotrlja. Podrazumeva se naravno, da pre svega toga vrati pasoš...
    (SrbEUin, 27. februar 2020 11:43)

    # Link komentara

  6. Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?
    (Will Mosley, 26. februar 2020 23:56)

    Uzuvaj! [link]
    .

    Tevez je bio još gori: [link]
    (Adriano_Galliani, 27. februar 2020 11:43)

    # Link komentara

  7. Real je spreman za total remont.
    (Oliver Kosta, 27. februar 2020 10:58)

    # Link komentara

  8. Jos koja rijec za sinoc. Courtois - od odlicnih do ocajnih reakcija, morao obraniti gol, imao loptu na ruci. On skuhao ono sto je mogao biti Ramosov autogol. Carvajala ubile ozlijede, lose odigrao, skrivio penal. Varane u zivotnoj formi, sve lako zaustavljao. Ramos se nije vidio dok za 2 glave nizi Jesus nije preko njega zabio glavom, jos je i skrivio crveni. Tragicar meca uz Carvajala. Mendy - nikad nisam vidio takvo drvo na tom nivou,lopta se odbija od njega 5 metara, nakon driblinga sam sebe izbaci iz balansa, sudara se sa Ramosom u obrani. Casemiro - nije se vidio. Valverde - vise vrijedi Modricev neposjeceni nokat nego cijeli Valverde, isto kao i Mendy nevidjeno drvo za taj nivo, onako se sudario sa Benzemom, isto nikad vidio. Vinicius i Isco - osim gola nista. Vinicius uprskao odlicne prilike ocajnim reakcijama. Modric - najbolji, odlican, jedini koji je mogao iskreirati sinoc, presjekao loptu za 1 gol, dao jos par odlicnih lopti koje su Vinicius i Mendy zeznuli Benzema - nevidljiv. Bale - totalno pao u formi, nije se ni borio, nakon njegovog ulaska su dobili 2 gola. Jovic - City je sa igracem vise zagospodario terenom, tako ni Jovic nije mogao doci do lopte.
    Zidane - ocajan. Umjesto Marcela i Kroosa stavio Mendy-ija i Valverdea,kasno mijenjao.
    Jedina sansa Realu u uzvratu je velika borbenost i da startaju Marcelo i Kroos koji jedini uz Modrica mlgu kreirsti u napadu.
    Real je ekipa koja je u padu.
    (drago, 27. februar 2020 09:26)

    # Link komentara

  9. Big blue@ Komentar ravan 0. Jasno je da smo sportski rivali pa i to da nismo dragi jedni drugima ali bar u sportu mozemo bit realni i iskazat postovanje za odredeni sportski uspjeh. Jasno mi je i da neko napise neki provokatorski komentar i naravno da ces odgovorit u duhu istog ali...Jovic je dobar igrac i to nitko ne moze osporit al je pitanje jel za Real. Cak ovaj Real koji je najslabiji u zadnjih 10ak godina. Ovdje navodis Olica(ciji dres imam iz Dinama, original njegov koji je nosio) i Mandzu. Alooo Olic u Cska, Hsv rasturo da bi dosao u Bayern i doveo ih do finala. Kazem doveo jer je dao Lyonu hat trick, Manchesteru dva i jos bitnih golova. Uz Robena najzasluzniji za to finale. I to je u vecini utakmica ulazio s klupe. Mandzo koji je osvojio Lp s Bayernom, dao gol u tom finalu, dao gol u finalu u mecu Juventus-Real. I to kakav gol. Dao gol u polufinalu i finalu Sp, dao gol na utakmici finala spanjolskog kupa protiv Reala koja je zavrsila 1:0 i najbolji strijelac Ep. Pogledaj samo klubove za koje je nastupao: Wolsburg, Bayern, Atletico, Juventus. I u svakom je bio odlican. Modric u Jovicevim godinama u momcadi kola Ep...Stvarno ne znam sta je tesko priznat i rec da, bolji ste od nas u nogometu. Ja nemam problem reci da ste bolji od nas u kosarci i ne izvlacim titule Splita i Cibone da dokazem suprotno. Sad cu te malo uvrijedit ali to su frustracije i komleksi i nista vise
    (Istina i samo istina, 27. februar 2020 09:20)

    # Link komentara

  10. (Najveći Zvezdaš lkad, 27. februar 2020 07:35)

    Dve velike istine.

    Istorija evropskog (pre svega spanskog) fudbala bi bila potpuno drugacija da je bilo vise ovakvih sudija i VARa.

    Steta sto ih FFP nikad nece dotaci. Inace bi dobili 16 dozivotnih zabrana igranja u LS. Msilim na Real i Barsu.

    Drugo. Ova generacija Reala je potrosena. Treba im kompletna promena. Od direktora i vlasnika.
    Oni sad nasumicno kupuju mlade Brazilce (Reiner, Rodrigo, Vinicius...), pa ce pljunuti koju stotinu na Manea, Skrinjara... ko dvogodisnjak kad igra tetris da. Samo nabacaju kockice...
    (hadžija, 27. februar 2020 09:18)

    # Link komentara

  11. ova "jedna dama" vas unistava ako ste pametni ne kontrirajte joj jer zena vas doslovno razvaljuje logikom i pamecu, Xhodeh i sljedbenici odite na sajt o odbojci jer ovo vise nije za vas.
    (lol, 27. februar 2020 09:18)

    # Link komentara

  12. Cekaj, zar nije spanska liga najjaca?
    Kakvo je oni rutiniziranje bilo sinoc?
    Od Sitija koji se sa Sefildom i Lesterom bori za plasman u LS?

    Ajme...
    (hadžija, 27. februar 2020 09:11)

    # Link komentara

  13. Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..
    (BorisSrb, 27. februar 2020 09:10)

    # Link komentara

  14. E, pa, ne može se tek tako dobiti faul u napadu. Ramos je za to morao da se izbatrga i izbacaka kao Stojke, i još pre toga da vrati pasoš.
    (SrbEUin, 27. februar 2020 08:40)

    # Link komentara

  15. Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.
    (miodrag, 27. februar 2020 07:15)
    Druze, nije da navijam za Real, mogu reci da ih simpatisem zbog Zidana, ali nisi upravu uopste. Prvi gol moze a i ne mora da bude faul, ali nije velika greska sudija i ako je priznao gol. Vise je pogresilo 4 igraca Reala sto je dopustilo KDB centarsut. Penal je cist kao suza, Karvahal nije ni pipnuo loptu. Sledece, Vinicijus ne igra stalno, jer jednu utakmicu odigra kao najbolji igrac sveta, a vec sledecu kao da igra Podrucnoj ligi Vojvodine. Sterling nije igrao cu utakmicu, jer je bio povredjen. U revansu ih ne treba otpisivati, jer je protivnik Siti, a UEFA sumnjam da ce dopustiti da tim koji su izbacili iz takmicenja na dve godine osvoji ligu sampiona, a Siti je svakako na osnovu igre od sinoc jedan od kandidata za osvajanje. Koliko god svi pricali da su vestacki klub, mora im se priznati da igraju odlican fudbal.
    (Nesa, 27. februar 2020 08:25)

    # Link komentara

  16. :)))))
    vrapče bi, pod hitno, trebalo da nabavi kamere, jedna daNa ponovo čuvaru maznuo ključ od sobe s kompjuterom...
    (mladići borovi, devojke jele, 27. februar 2020 08:20)

    # Link komentara

  17. Miodraze, jeste pobedio bolji tim. Gol Reala je plod greske odbrane u periodu potpune dominacije MC. Faul kod gola? 50:50, a penal 100%, kao u crveni za Ramosa.
    Sterling oporavljen od povrede i nije spreman za 90'.
    (hm, 27. februar 2020 08:16)

    # Link komentara

  18. Piše danas da je Orsato prvi sudac koji ikada svirao penal i isključenje protiv najvećeg zla fudbala usred Madrida(Bernabeu).Nitko nije do sada to nije uradio.Ima"Cojones" najveća.Da se svako pita a pogotovo navijači kluba iz Madrida da li je to moguće?I kako vas nije sramota navijati za taj klub...
    (Gigi, 27. februar 2020 08:09)

    # Link komentara

  19. @FofanaPost

    Bravo legendo,kralju,vrhunski poznavaoce fudbala. Sve si lepo rekao,a oni tebi brdo minusa... Da li se sada osecas zadovoljno?
    (SunShine, 27. februar 2020 08:05)

    # Link komentara

  20. I? Gde je var? Kako obe ruke na ledina defanzivca u skoku mogu da ne budu faul?
    (4k4.Dex, 27. februar 2020 07:58)

    # Link komentara

  21. Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
    (Big Blue,

    Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je bio ozlijedjen godinu i pol dana?
    Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
    Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
    Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
    Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
    Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
    Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.
    (Jedna dama, 27. februar 2020 07:56)

    # Link komentara

  22. A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
    Za razliku od Dragana Džajića.
    Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
    Jasno?!

    Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
    Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
    Hahahahaha
    Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
    Da li razumijes, tužni Xnodeše?
    Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
    Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
    Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D
    (Jedna dama, 27. februar 2020 07:55)

    # Link komentara

  23. Tjesio bih ovu tuznu navijacicu reala. :D
    (Pijani zlotvor, 26. februar 2020 22:43)

    jednom i ti, nesto pametno da kazes...
    Becki konjusar

    Od tebe cekamo jbar ednu pametnu riječ, ali ni to...
    (NATO i traktori, 27. februar 2020 07:45)

    # Link komentara

  24. Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
    (Big Blue,

    Xnodeh, zašto usporedjujes Pjacu koji je ozlijedjen godinu i pol dana.
    Drugo, Jovic je imao jednu dobru sezonu u svom zivotu i sada grije klupu Reala evo 8 mjeseci.
    Da li je to karijera? Jedna sezona? :D
    Tocno u Jovicevim godinama doktor Modric bio je u IDEALNOM TIMU EURA, hej!
    Jovic u 23.grije klupu i ulazi kao dzoker koji eventualno pogodi prečku ili zabije mrtvoj Osasuni.
    Pa Modric je osvojio vise Liga prvaka nego kaj je Jovic golova dao ove sezone.
    Ne sramoti se tužni Xnodeše, opet ja kao zena moram da te učim nogometu i zdravoj logici.
    (Jedna dam, 27. februar 2020 07:42)

    # Link komentara

  25. Gospodo, fudbal pratim duže od 40 godina, i reći ću Vam, da su Real i Juventus dva kluba sa najvećim privilegijama i u domaćim savezima i još izraženije od UEFA. Pola evropskih trofeja Real je osvojio uz razne pomoći i favorizovanje od strane sudija i UEFA.
    Na stranu to, Real je sinoć izgubio i bio NADIGRAN, M. City je sinoć bio bolja ekipa u svakom pogledu, i u revanšu treba da se desi ogromno čudo da bi Real prošlo dalje. Marselo, Modrić, Benzema, Ramos, Karvahal, Bejl , i pored nespornog kvaliteta sada izgledaju kao "suvo granje" , i to nisu više igrači koji mogu da osvoje nešto. To se jasno videlo sinoć, igrači M. City - ja su brži, samouvereniji, superiorniji u svakom pogledu.
    Ne govorim ovo navijački, u mom životu postoji samo i jedino Zvezda, i ne razumem ovu ostrašćenost komentatora za ove tuđinske klubove.
    (Najveći Zvezdaš lkad, 27. februar 2020 07:35)

    # Link komentara

  26. A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.
    Za razliku od Dragana Džajića.
    Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.
    Jasno?!

    Evo, ovo je definicija mitomanije koju bi trebalo uvesti kao školski primjer :D
    Tužni Xnodeh uspoređuje nekog Dzajica, za kojeg su culi samo u Srbiji (eventualno Ex Yu) iz neke “Pašnjak lige” sa jednim od najboljih veznih igraca ovog stoljeća i igraca iz IDEALNIH 11 REALOVIH SVIH VREMENA.
    Hahahahaha
    Te tvoje Dzajica, Majice, i “no name” igrace izabrane u Srbiji u “timu svih vremena” ostavi za unuke koje ces jednog dana hraniti mitovima i bajkama. Najboljeg i najveceg igraca ovih prostora, Modrica, kada spomeneš, odmah u hram Svetog Save da se zahvališ sto si zivio u njegovom vremenu.
    Da li razumijes, tužni Xnodeše?
    Tvoj kompleks tzv. “Patuljak vs Div” je za kliničko ispitivanje...
    Ili je jednostavno tesko ocekivati da odbojkaš razumije nogomet.
    Da si Španjolac ili Brazilac, pa da te covjek shvati ozbiljno, ali ovako..:D :D :D
    (Jedna dama, 27. februar 2020 07:34)

    # Link komentara

  27. Nije pobedio bolji tim. Prvi gol MC faul nad Ramosom, drugi gol- penal 50:50, crveni Ramosu zasluzeno. Zidan je izvrsio ocajne zamene jer onaj V Junior je odlican igrac I trebalo bi stalno da igra u Realu a Isco je sinoc igrao odlicno. Gvardiola je izvrsio pravu zamenu sa Sterlingom jer je on pola tima sadasnjeg MC, ne znam sta je razlog da nije igrao od pocetka. Sanse u revansu 60:40 u korist MC.
    (miodrag, 27. februar 2020 07:15)

    # Link komentara

  28. Tjesio bih ovu tuznu navijacicu reala. :D
    (Pijani zlotvor, 26. februar 2020 22:43)

    jednom i ti, nesto pametno da kazes...
    (Becki konjusari, 27. februar 2020 06:59)

    # Link komentara

  29. samo da ne osvoji plastični Siti
    (pratim premijer ligu, 27. februar 2020 06:56)

    # Link komentara

  30. Tako je bre
    (Milos, 27. februar 2020 06:55)

    # Link komentara

  31. "Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi."
    (Big Blue, 27. februar 2020 01:23)

    Ček, ti misliš da će Luka Jović na ovaj Euro ? Pa s kojom reprezentacijom :-) ?
    (Big_black, 27. februar 2020 06:53)

    # Link komentara

  32. U uzvratnoj utakmici će biti 2 1 za Real ...živi bili pa videli...
    (Vaske, 27. februar 2020 06:32)

    # Link komentara

  33. Umesto što mlatite praznu slamu bolje bi bilo da komentarišete predsednikovu najavu da će prosečns plata biti preko 500 evra, ako u to verujete.
    (savetodavac, 27. februar 2020 06:28)

    # Link komentara

  34. LOL. Naravno da u finalu neće igrati dva engleska kluba već Atalanta-RB Leipzig.Lično tipujem na Atalantu. Ajd, pa prijatno vam jutro.
    (marko, 27. februar 2020 06:28)

    # Link komentara

  35. Gubljenje u komentarima je nerealno
    (Koji hit, 27. februar 2020 05:31)

    # Link komentara

  36. Liverpul-city finale...
    (doc, 27. februar 2020 03:16)

    # Link komentara

  37. утакмицу је добио Гвардиола на тривијалан начин. увео је Стерлинга да нападне залуталог Карвахала (класа испод свих осталих фудбалера на терену), и то се моментално исплатило.
    (мики, 27. februar 2020 02:56)

    # Link komentara

  38. Koliko je Engleska liga jača od svih! Ove godine opet englesko finale Liverpul-Siti
    Zašta služi kontinent Englezima? Da igraju finala Lige Šampiona, da se navijači provedu i da Liverpul osvaja titule!
    (Scouser, 27. februar 2020 02:42)

    # Link komentara

  39. Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).
    (Big_black, 26. februar 2020 22:30)

    Sacekaj EP 2020 da prodje,pa onda kazi. To sto je Anri osvojio trofej je do cinjenice da je bio deo najvece francuske generacije u istoriji tada. Znam ja da ti sebe ubedjujes da Jovic nista nece napraviti jer time prikrivas strah od njega, upravo jer znas da je pitanje vremena kada ce proraditi, ali je za tvoje Mindze, Ole, Pjace i Mace sa 22 postigao vise nego svi zajedno oni do 22.Za posle cemo videti tek :)
    (Big Blue, 27. februar 2020 01:23)

    # Link komentara

  40. Liverpool FC je novi-stari šampion Evrope!
    (tata dvoje lepe dece, 27. februar 2020 01:21)

    # Link komentara

  41. a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
    (Sta mu uradi Modricu? :)))), 26. februar 2020 23:59)

    Ajde prošlo je vreme druga starog, koji vam je "demokratski" iscrtao kiflu i utopio vas Briselu. Posle Beča, Budimpešte, Berlina, Beograda... sledeći glavni grad vam je Bukurešt. Pa vi kao nešto znate kad se ustaje i kome se ustaje, kome se baca cveće kad ulazi u Zagreb, a kome ne, i kad se na psotolja penje, a kad silazi... tisućljetni, ti opet po onoj vašoj - vi ćete da zažmurite, da vas mi ne vidimo ko ste i šta ste?

    E, a baš divna koicidencija da se dohvatimo rumuna, aporpo Bukurešta, vašeg sledećeg glavnog grada. Jednog posebno, koji je rumun, taman koliko je Modrić hrvašanin.

    Belodedić.

    Kad spomeneš Belodedića, da uradiš 4 salta unazad, i potom odeš u podrum i zaključaš se tamo na 1 dan bez hleba i bez vode.

    Čovek je uzeo 2 titule LŠ... ali sa Steauom i sa FKCZ! E, to druže vredi više nego bilo ko sa Realom da uzme 50 titula LŠ.

    A drugo i bitnije, i pored boljih fudbalera od Modrića koje ste imali, i dalje nema nikog u timu svih vremena.

    Za razliku od Dragana Džajića.

    Kad njegovo ime čuješ, da uradiš okretanje na razboju, da pravilno uradiš doskok, i da odeš u podrum na 3 dana bez hleba, a tek drugi dan uveče da počneš da piješ vode.

    Jasno?!
    (A za to hvaljenje srbima u svojim redovima, to je lepo od vas..., 27. februar 2020 00:54)

    # Link komentara

  42. Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...
    (laa, 27. februar 2020 00:11)
    Ti ocigledno imas samo Arene hahahahhahahaha.Decko nemoj da si smesan ukucaj malo na Youtube.Hahahahah kakvi likovi.
    (Back in Black, 27. februar 2020 00:49)

    # Link komentara

  43. Jovic i Modric su igracima Reala pokazali splavove i otad su oni mislima daleko od nogometa.
    (Hans, 27. februar 2020 00:37)

    # Link komentara

  44. Bruka
    (Milos, 27. februar 2020 00:33)

    # Link komentara

  45. Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
    (neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)
    Covek dao do sada ko zna koliko intervuja na engleskom jeziku tako da bi ti mogao malo da se informišeš pa da komentarišeš.
    (Back in Black, 27. februar 2020 00:31)

    # Link komentara

  46. Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
    (Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

    A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
    (br, 26. februar 2020 23:18)
    Nema opcije zato sto Bejl nema pojma španski jezik i to svi znaju dok Aguero, i ako ovde neki lupaju kako Aguero ne zna ipak zna Engleski, fala bogu dao je do sada jedno 1000 intervjua na Engleskom jeziku.
    (Back in Black, 27. februar 2020 00:25)

    # Link komentara

  47. Jel igrao Jovic? Jel on i dalje clan Penal Madrida?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 26. februar 2020 23:48)

    Ne batice, nego su clanovi Predrag Spasic i onaj mali Mozlijev sin, sto Tegi na gostovanjima radi intervjue s njim.
    (svako dobro, 27. februar 2020 00:21)

    # Link komentara

  48. Zidan je napravavio gresku jer je umjesto Vinicusa trebao ubaciti Krosa i promjeniti formaciju na 4-3-2-1, sa Iscom i Modricem iza Benzeme i tako zatvoriti utakmicu i ici na kontre i polu kontre.. vifjelovse kad Sterling usao da Real ima problema po desnoj strani u odbrani. Oba gola su dosla preko te steane, centarsit i prodor Sterlinga za penal. Veoma cudno da Zidan to nije vidio i da nije pokusao nesto da promjeni..
    (BorisSrb, 27. februar 2020 00:18)

    # Link komentara

  49. Sledecu Ligu sampiona ce Real osvojiti kada se ukine Var
    (Balouka, 27. februar 2020 00:15)

    # Link komentara

  50. Tjesio bih ovu tuznu navijacicu reala. :D
    (Pijani zlotvor, 26. februar 2020 22:43)

    I ja isto, iako navijam za Barselonu.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:15)

    # Link komentara

  51. Nista draze od crvenog kartona Serhiju Ramosu!
    (s y l a, 26. februar 2020 22:44)

    Nista draze od poraza Penal Madrida.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:14)

    # Link komentara

  52. De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
    (BojanNS, 26. februar 2020 22:44)

    Nije, bolji su Rakitic, Arturo Vidal, Buskets, Havi Martinez, Gonalons, Najngolan, Matuidi, Stambouli, Parolo, Kandreva, i Pjanic. I Vertongen kad igra u veznom redu iako moze da bude i stoper.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:14)

    # Link komentara

  53. Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
    Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
    Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
    Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
    I nabavi Normabele za Euro :D
    (Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

    Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jadranka,

    Xnodeh i dalje ne shvaca da se moze kriti ispod 100 nickova, svi prepoznaju njegove komentare po nebulozama koje pise.
    Da ti bude lakse, gledaj to ovako.
    “Xnodeh” je sinonim za glupost i ljudske komplekse. Dakle, imamo novi izraz.
    “Xnodeh” = Kompleksaš
    Da li je sada jasnije?
    (Jedna dama, 27. februar 2020 00:12)

    # Link komentara

  54. Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
    (Back in Black, 26. februar 2020 22:20)
    Dobio si tolike pluseve, ocigledno da ljudi koji su ti dali pluseve znaju jos manje od tebe, nije sramota istraziti nesto sto ne znas pre nego sto javno napises.. Aguero godinama zivi u Engleskoj ali ne zna engleski za razliku od bejla koji je naucio spanski, zato je i rekao na kom li jeziku pricaju.. Ako mi ne verujes istrazi malo po netu videces da je aguero vodio prevodioca na treninzima dugo godina, dok nije dosao gvardiola sa kojim komunicira na maternjem...
    (laa, 27. februar 2020 00:11)

    # Link komentara

  55. Ovaj RTS kad uzme da prenosi nesto, treba kucu staviti na 0-2 gola... 
    (palop, 26. februar 2020 22:07) 

    Bolje da si rekao ode pseca kucica, ode crep od kuce ili tako nesto manje vredno.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:10)

    # Link komentara

  56. Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele
    (Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:)), 27. februar 2020 00:05)

    Znamo da vas ima vise.Puno vise.Znamo i da se organizujete na forumu Indexa da trolujete ovde,to vam je dnevna terapija umesto lekova koje preskacete.Ali nece vam zauvek pomoci,ipak ce tu lekovi morati da se uzimaju!
    (Hrvatima je najveci uspeh kada Srbin izgubi,dakle veoma retko imaju uspeh :)), 27. februar 2020 00:09)

    # Link komentara

  57. Da li je Jovic dotakao loptu?
    (Kuku lele, 26. februar 2020 22:57)

    Za koji klub on nastupa uopste?
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:08)

    # Link komentara

  58. Jos uvijek boli Xnodeh?
    Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
    Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
    (lol, 26. februar 2020 23:59)

    Jos uvek boli lol? Cinjenica da si iz zemlje bez ijednog fudbalskog trofeja bolece te dok si ziv! Spasa ti tu nema! Znamo da ti je Jovic nocna mora jer takvog napadaca u tako mladim godinama nemate ni u bajkama.A ovde kad pises nesto da ustanes! Kao tvoji preci na Beckom dvoru kad su konjusarili gazdama,jes cuo????
    (Bolece te uvek, 27. februar 2020 00:07)

    # Link komentara

  59. Lige..Nadam se da Barsa i Messi mogu neko cudo da naprave.
    (Sinke, 26. februar 2020 23:05)

    Cudo da naprave? Bato moj, ima sa 3 gola da ispratimo Napoli kuci, od njih ce ostati samo napolitanke. Dace golove Mesi x2 i onaj mali Fathy, Feghouli ili kako se vec zove.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:06)

    # Link komentara

  60. Majka Tereza@ Vidis mi smo mislili da je samo jedan ogorcen i isfrustriran covjeculjak na ovom portalu(xnodex) ali ocito vas ima vise, puuuuuuno vise. Euro dolazi. Trk u apoteku po normabele
    (Srbima je najveci uspjeh u nogometu onda kad Hrvat izgubi:)), 27. februar 2020 00:05)

    # Link komentara

  61. Mene zanima kako je Aca informacija izračunao 7% na prolaz Reala :O
    (Kakarot, 26. februar 2020 23:08)

    Tako sto je od 100 oduzeo 93, prosto.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:04)

    # Link komentara

  62. Jovic opet igrao i nije dao gol.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:03)

    # Link komentara

  63. Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom. 
    (Back in Black, 26. februar 2020 22:20) 


    Na engleskom brate mili.
    (Will Mosley, 27. februar 2020 00:00)

    # Link komentara

  64. Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.
    (mrki, 26. februar 2020 23:57)

    On na svom portalu ne moze biti opterecen hrvatskim sportistima. On je svoj na svome. Vi ste ti koji ste optereceni srpskim pa dolazite na srpski sajt da trolujete, da niste drzali bi ste se svojih.
    (krki, 27. februar 2020 00:00)

    # Link komentara

  65. Drazi mi je crveni karton Ramosa nego da je Siti dao jos dva gola. Od srca zelim Realu da im se desetostruko vrate one kradje prethodnih godina i da sledecu titulu prvaka evrope cekaju narednih 40...
    (DYD986, 27. februar 2020 00:00)

    # Link komentara

  66. Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...
    (Djordje NS, 26. februar 2020 23:17)

    Pusti Zidana i Real, nego, daj malo tvog ljubimca prokomentarisi :)
    (Mikii, 26. februar 2020 23:59)

    # Link komentara

  67. Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1 
    za klub iz Mančestera ako ne i više.
    (KAZNA KRU, 26. februar 2020 23:22)

    Fun fact, Mahrez nije napadac vec krilo, kao Zoki Tosic, Marko Jankovic, Visente, Hoakin, Kaljehon, Ben Arfa, Bejl, Feghouli, Toliso, Cenk Tosun...
    (Will Mosley, 26. februar 2020 23:59)

    # Link komentara

  68. Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
    (Xnodeh)

    Jos uvijek boli Xnodeh?
    Prežaliti neces Zlatnu loptu Zlatnog Modrica, veličanstvenog osvajača 4LP i Viceprvaka Svijeta? Moze li se De Bruyne pohvaliti s time, nesretni Xnodese?
    Pitaj ove godine da Perez namjesti jednu Klupa d’or za tvoga Jovica...a Modrica kad spomeneš da ustanes...jasno?
    (Sta mu uradi Modricu? :)))), 26. februar 2020 23:59)

    # Link komentara

  69. Ovo mi je bilo zaista cudno.
    Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
    Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
    Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
    Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
    I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.
    (AcA, 26. februar 2020 23:18

    Ti si jedan od onih intelektualaca koji bi voleli da vide Lion i Salke u finalu lige sampiona, kao neki omaz malim klubovima, i onda kad se tako nesto i desi, shvatis da ni sam to ne zelis da gledas.
    (Mikii, 26. februar 2020 23:57)

    # Link komentara

  70. Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.
    (Majka Tereze, 26. februar 2020 23:47)

    Xnodeh, najveci problem je što si ti opterecen Hrvatskim sportašima, pa si nam sve članke o Hrvatskim sportašima ogadio. Gori si od korona virusa.
    (mrki, 26. februar 2020 23:57)

    # Link komentara

  71. Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
    (neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)

    Cuj Aguero ne zna engleski, buraz, on je tamo u Engleskoj vec 10 godina, za to vreme ja bih naucio i kineski i hebrejski jezik a kamoli engleski (u slucaju da ne znam engleski a znam ), dalje kako se Kun sporazumeva u svakodnevnom zivotu i situacijama (recimo u pekari, banci, prodavnici, marketu, apoteci, bioskopu) ako ne zna engleski?
    (Will Mosley, 26. februar 2020 23:56)

    # Link komentara

  72. Jedina šansa Reala da prođe dalje je da pre revanša smene Zidana i dovedu Poketina. Ekipa se potpuno raspala rezulatat je trebao da bude mnogo ubedljiviji za Siti nijedan, trener na svetu ne može sebi dozvoliti luksus da mu na na ovakvoj utakmici na klupi sede Bejl, Marselo i Kros.
    Da sam na mestu Peresa još večeras bih smenio Zidana.
    (ZOKI, 26. februar 2020 23:55)

    # Link komentara

  73. Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
    (Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

    A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
    (br, 26. februar 2020 23:18)

    Najsmesnije od svega je sto obojica igraju "100 godina" u Engleskoj, odnosno Spaniji, a dve reci jezika zemlje u kojoj zive ne znaju. Zato i jeste komicno, i interesantno je pitanje na kojem jeziku komuniciraju. Verujem da obojica pricaju nesto svoje, i nikoga tu ne razume.
    (Mikii, 26. februar 2020 23:54)

    # Link komentara

  74. dva najodvratnija kluba na svetu su veceras izgubila, puno mi srce!
    (internazionale, 26. februar 2020 23:31)

    Ima i treci, taj je remizirao sa Indjijom.
    (Will Mosley, 26. februar 2020 23:53)

    # Link komentara

  75. Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
    Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
    Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
    Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
    I nabavi Normabele za Euro :D
    (Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

    Ti treba da se lecis. Po ceo dan pricas o Xnodehu kao najveca patnica.Tuzan li ti je zivot ne smem ni da zamislim.
    (Jadranka, 26. februar 2020 23:53)

    # Link komentara

  76. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo. 
    Za tvoju bolest nema lijeka :D :D
    (Jedna dama, 26. februar 2020 23:38)

    Sta znaci cjepivo, moze li jedan translate?
    (Will Mosley, 26. februar 2020 23:52)

    # Link komentara

  77. Man Siti pobedio + Lion pobedio = fudbal pobedio
    Svaka cast sudiji, to je sudija sa stavom i karakterom, odlicno je sudio. Bilo je kontakta izmedju Zezusa i Ramosa ali ne toliko jako da to bude faul. Ramos ionako nije stigao do lopte pa je preuvelicao kontakt kada je video da nece izbaciti loptu.
    Karvahal nije pipnuo loptu nego je srusio Sterlinga koji je malo pre kontakta sa Karvahalom poceo iskusno da pada i iznudio penal.
    (Da dodam, 26. februar 2020 23:51)

    # Link komentara

  78. @ БЕЧКИ КОЊУШАРИ - Баш си ме насикирао, ево сузе ми иду низ леђа. 😂😂😂
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 26. februar 2020 23:51)

    # Link komentara

  79. Nikad igraca od ovog Jovica. Najveci promašaj Reala u istoriji.
    (Nebojsa, 26. februar 2020 23:50)

    # Link komentara

  80. Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred. 
    (Pitanje, 26. februar 2020 23:14) 

    Sam si sebi odgovorio na komentar, to je sintagma. Nema na cemu.
    (Will Mosley, 26. februar 2020 23:49)

    # Link komentara

  81. Milan... a mene... zanima... drzis li... ronaldov.... poster... u sobu...
    (King Roger, 26. februar 2020 23:48)

    # Link komentara

  82. Jel igrao Jovic? Jel on i dalje clan Penal Madrida?
    (Will Mosley, 26. februar 2020 23:48)

    # Link komentara

  83. Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
    (Xnodeh

    Tuzni patuljak Xnodeh opet pokazuje koliki je amater za nogomet i kako nije i nikada nece preboljeti Zlatnu loptu čarobne 2018. :D
    Svaka cast De Bruyneu, ali usporediti igraca u naponu snaga s 28 sa legendom od 35 moze samo neznalica i patnik.
    Dok je Modric s 28 izvodio čarolije na terenu, De Bruyne je jos kopao nos.
    Placi Xnodeše, lijepo te je gledati...
    I nabavi Normabele za Euro :D
    (Jedna dana, 26. februar 2020 23:48)

    # Link komentara

  84. Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :))))) 
    (IvanZG, 26. februar 2020 22:56) 

    Ni u Ronaldovo preduzece ne cveta cvece.
    (Hernan BG, 26. februar 2020 23:48)

    # Link komentara

  85. Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?
    (Tereza, 26. februar 2020 23:15)

    Problem je sto ste optereceni Xnodehom da je to zaista za lecenje.
    (Majka Tereze, 26. februar 2020 23:47)

    # Link komentara

  86. Zidanu hitno dati otkaz. Upropastio je ekipu stalnim eksperimentisanjem, ovakvu utakmicu mora igrati najjači i najiskusni sastav, njemu Bejl i Kros sede na klupi a Viničijus igra. Dobro su još i prošli.
    U toku cele sezone on je jedino protiv Barse igrao sa prvom ekipom sve ostalo je bila neka kombinovana ekipa.
    (Zuba, 26. februar 2020 23:46)

    # Link komentara

  87. P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat
    (Boksic, 26. februar 2020 23:20)

    Nece.Ne vredi im sreca. Kao sto ne vredi ni vama u junu, bicete pregazeni od svih redom.
    (Asics, 26. februar 2020 23:45)

    # Link komentara

  88. Karmaaaaaaaa, sve se vraca Realu
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cocban, 26. februar 2020 22:42) Sta je tacno karma i sta se tacno "vraca" Realu? Bice karma kada ih sudije pokradu i izbace, ovo veceras je sve cisto kao suza.
    (Negativni, 26. februar 2020 23:44)

    # Link komentara

  89. Koliko su pojedini ovdje optereceni i ljubomorni na Jovica i njegovu karijeru to je nevjerovatno, pa ne kaze se dzaba Srbin ti sve moze oprostiti, ali da si uspjesniji od njega nikako. Toliko omalazavajucih, zavidnih i iskompleksiranih komentara, pa strasno... Decko usao 7-8 min prije kraja kad je utakmica koja je skoro rijesena i njegov tim dobio crveni i ocekuju da rijesi utakmicu u kojoj se ni Benezema nije vidio 90 min... I ne znaju sta ce pa kazu ruzno trci... Ne branim ga, al muka citati komentare...
    (darre, 26. februar 2020 23:43)

    # Link komentara

  90. Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.
    (Pitanje, 26. februar 2020 23:14) U pitanju je osoba sa ozbiljnim psihickim smetnjama koja preko proksija boostuje sebi pluseve i ostavlja dopadljive komentare i to radi 18 sati dnevno. To je jedan fenomen. Drugi fenomen je odredjena grupa ljudi koja je iziritirana tim ponasanjem i onda ga sprdaju potpisivajuci se kao on...to je cela filozofija.
    (Negativni, 26. februar 2020 23:43)

    # Link komentara

  91. Luka Modric je fenomen svetskog fudbala! On ne samo da je prvi dobitnik Zlatne lopte koji sledece godine nije bio ni medju 30 najboljih igraca sveta odnosno nije bio u konkurenciji za Zlatnu loptu,vec je prvi igrac u istoriji koji ni u godini u kojoj je dobio Zlatnu loptu nije bio ni u 30 najboljih igraca sveta! Prevara veka!!
    (Asics, 26. februar 2020 23:42)

    # Link komentara

  92. Siti je bio bolji i to bi čak i navijači reala trebalo da priznaju.
    Što se tiče odluka sudije god golova one su apsolutno na mestu. Nije mi jasan zahtev da se svira faul nad ramosom jer žesus stoji i lopta ide na njega a ramos se kreće prema žesusu. Žesus nije gurao ramosa nego se zaštitito, da nije Ramos bi udario u njega u gol šansi i to bi bio penal za siti. Situacija čista kao suza.
    Penal je već sporan zbog dva detalja.
    Sterling gura loptu koja ide van terena. On očigledno ne bi stigao do nje, koliko znam pravilo je da se svira penal ako je faul dok je lopta još u terenu. Sudija je tu postupio po pravilima ali ja ne bih nikad sudio penal gde igrač baš to želi da dobije.
    Drugi detalj je da Sterling traži kontakt, tj lepo se vidi na snimku da ga lopta ne zanima. Sa druge strane start karvahala je toliko glup, da gluplji ne može biti, prosto i nije sudiji baš ostavio dilemu.
    Voleo bih stvarno čuti od nekog ko je igrao fudbal, šta to povuče igrača na tako idiotski start. Sterling nije zaslužio da dobije penal ali Karvahal nije ostavi ni promil šanse da se ne svira
    (Milan, 26. februar 2020 23:42)

    # Link komentara

  93. Bajern osvaja ligu sampiona ove godine!!!
    (Pomoravac, 26. februar 2020 23:41)

    # Link komentara

  94. Da zaista, dobar naslov ovog posta ste postavili. Zaista ovo večeras na Santjago Bernabeu stadionu u Madridu je bio totalni kolaps slavnog Reala u jednoj utakmici u kojoj je u totalno podređenom položaju bio svo vreme, čak čak i kada je poveo sa 1:0. Sa druge strane Siti odličan, demolirao je igrom Reala i sasvim zasluženo pobedio a ta pobeda je trebala biti i mnogo ubedljivija, jer je Siti zaista bio veoma nadmoćan večeras. Nije ih uzdrmala kazna Uefe, odigrali su fenomenalnu utakmicu i demolirali slavnog rivala. U jednom trenutku kada je Real poveo uz dosta sreće učinilo mi se da će uspeti da na mišiće izguraju do kraja i sačuvaju tu pobedu što bi bio totalno nerealan rezultat ove utakmice, međutim Siti im ipak ipak to nije dozvolio, veoma nadmoćnom igrom je preokrenuo rezultat i zasluženo pobedio. Treba istaći da je ovo jedan od najgorih Reala u poslednju deceniju pa i više, prepun veterana a u nedostatku pravih pojačanja, taj tim više nije dominantan onako kako je doskora bio. Na leto moraće uprava da odreši kesu i totalno renovira tim, i u odbrani i u sredini i u napadu, inače neće skoro videti neku važnu titulu. Svi Realovi veliki igrači tipa Modrić, Kazemiro, Karvahal, prekaljeni kapiten Serhio Ramos i ostali jesu zaista veliki igrači i proverena slavna imena, ali tim vapi za nekoliko snažnih pojačanja koja bi uz pomenute iskusne majstore doneli prevagu. Što pre to urade, to pre će im doći bolji rezultati.
    (Ivan, 26. februar 2020 23:41)

    # Link komentara

  95. Kad sam napisao da je Siti favorit u ovom dvomeču još u decembru prošle godine dobio gomilu minusa, čak i odgovore da posetim psihijatra i slično. Sad se slatko smejem. Siti pokidao večeras. Naravno, još ništa nije gotovo, ali 2 gola u Madridu su velika prednost pred revanš u Engleskoj. Shvatite da se Siti naosvajao Premijer Lige zadnjih 8 godina, Liverpul je odavno obezbedio titulu. Siti baca sve karte na LŠ! Moraju tolike pare iz Etihada da okuse i pehar prvaka Evrope. Jednom bar.
    (FofanaPost, 26. februar 2020 23:39)

    # Link komentara

  96. Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Takodje Subotica,

    Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
    Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
    Za tvoju bolest nema lijeka :D :D
    (Jedna dama, 26. februar 2020 23:38)

    # Link komentara

  97. La papa real madrid :)
    (T89S, 26. februar 2020 23:38)

    # Link komentara

  98. Kompleksaš se prepoznao. Patuljak opet ljubomoran na diva. Zeli opet da naraste koji centimetar, a ne moze.
    Eh, tuzni Xnodese...tvoji kompleksi i zavist se šire brže nego koronavirus. Samo sto ce protiv korinavirusa napraviti cjepivo.
    Za tvoju bolest nema lijeka :D :D
    (Jedna dama, 26. februar 2020 23:37)

    # Link komentara

  99. Jel sada Jovic kriv? Cujem nbenzema se pretrgao od golova. Sram da bude Jovic sto nije dao pet golova za 5 minuta ili najmanje dvbadeset za svih sto minuta koje je do sada odigrao. Madridski licemeri
    (Brane, 26. februar 2020 23:37)

    # Link komentara

  100. @ozren
    Gde si video prestanak igranja na 1:0? Pa nisu igrali ni pre gola, a gol su postigli nakon greške igrača MC!
    (hm, 26. februar 2020 23:37)

    # Link komentara

  101. Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad
    (znalac, 26. februar 2020 22:40)

    Vidi se da se ne razumeš u fudbal, kad se Modric vraca po loptu ne sme da riskira, nego mora da izabere najsigurniju varijantu, jer ako izgubi loptu to ti je 90% gol.
    (pop, 26. februar 2020 23:35)

    # Link komentara

  102. Benzema teraj se da te ne gledamo više ovo je neizdrž. Carvajal amaterski start, Sterling ozbiljni kaskader i padavičar. Da nije bilo guranja Ramosa od strane Jesusa nikad ne bi on dao gol glavom pored njega. Svejedno, City zasluženo pobedio. U Mančesteru je sve moguće. Šanse za prolaz : 70% City i 30% Real. Hala Madrid y nada mas!
    (Madridista, 26. februar 2020 23:34)

    # Link komentara

  103. Kad ja kao Hrvat moram reći da mit Luke Modriča blijedi i da doista od SP u Rusiji ne prikazuje igre dostojne službeno najboljeg nogometaša svijeta.
    (Šimundžan, 26. februar 2020 23:33)

    # Link komentara

  104. dva najodvratnija kluba na svetu su veceras izgubila, puno mi srce!
    (internazionale, 26. februar 2020 23:31)

    # Link komentara

  105. Ovako izgleda Real bez pomoći sudija, lako se osvajaju pehari kad ti poklanjaju, a realno svaki put je trebao da ispadne još u osmini. Ronaldu je bilo jasno da ta pomoć neće trajati večno pa je zbrisao.
    (ma idi, 26. februar 2020 23:31)

    # Link komentara

  106. Siti zasluzuje finale LS ako nastave ovako, vrhunski fudbal
    (Nasa, 26. februar 2020 23:27)

    # Link komentara

  107. Najjači mi ovaj na klipu što lomi na pola ovog za penal u kaznenom i pokazuje prstom da je igrao na loptu hahahaha eeee živote...
    (La Brat Gospodin, 26. februar 2020 23:27)

    # Link komentara

  108. Luka Modric - jedini igrac koji posle Zlatne lopte nije bio ni medju top 30 igraca na svetu sledece sezone, prevara.
    (BlueBlueBlue, 26. februar 2020 23:23)

    # Link komentara

  109. (Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

    Aguero ne zna engleski, zato i jeste fora... treba biti malo informisan pa onda komentarisati
    (neki veliki dr, 26. februar 2020 23:23)

    # Link komentara

  110. Onaj Marez je uništio Siti, stiče se utisak da je na večerašnjoj utakmici namesto njega bio bilo koji drugi napadač da bi rezultat bio najmanje 4:1
    za klub iz Mančestera ako ne i više.
    (KAZNA KRU, 26. februar 2020 23:22)

    # Link komentara

  111. Nema sta, cista i zasluzena pobeda Sitija.
    Mislim da RM nema tamo sta da trazi, oni sa Aguerom i Sterlingom od pocetka, bice jos jaci.

    RM je mogao jedino da pokusa da pocnu sa dva napadaca, sa Jovicem i Benzemom, da igraju Marselinjo i Kros obavezno i naravno Luka Modric, mislim da bi izvukli povoljniji rezultat.
    (2CRAZY, 26. februar 2020 23:20)

    # Link komentara

  112. Modric je ostario, cestitam svima koji su cekali i docekali, pretvarati cemo se da je to uvijek ovako izgledalo, spominjanje njegovih vrsnjaka vezista koji su u penziji 3 godine smiješno..

    De bruyne je dobar al meni to nije po ukusu, pravocrtno, playstation, ne svida mi se..

    P.S. Sretno Norveškoj, nece im sreca ni trebat
    (Boksic, 26. februar 2020 23:20)

    # Link komentara

  113. Da li je Jovic dotakao loptu?
    (Kuku lele, 26. februar 2020 22:57)

    Jeste, kod prekida je dodao igraču Sitija da izvede faul.
    (Todor, 26. februar 2020 23:19)

    # Link komentara

  114. Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
    (Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

    A moze i ovako: Jednom je Spanski maternji (iz Argentine je), a drugi igra u Spaniji godinama. Postoje 2 opcije, to bila poenta, samo sto nisi ukopcao...
    (br, 26. februar 2020 23:18)

    # Link komentara

  115. Uzbudljiva LŠ ove sezone, sve utakmice su otvorene, niko još nije ispao, osim Čelsija verovatno, na ostalim mečevima je sve moguće, nikog ne treba otpisati i radujem se revanšima, i dobrom fudbalu naravno.
    (Sale, 26. februar 2020 23:18)

    # Link komentara

  116. Ovo mi je bilo zaista cudno.
    Sve vreme sam ocekivao sudjenje na stranu Reala,neki penal ili crveni karton za protivnika. Kad ono medjutim :)
    Uhvatis poslednjih 10ak minuta u Lionu.
    Racunam,sad ce neki penal za Ronalda da pokaze klasu kao po obicaju.
    Prosto sam navikao po starom dobrom obicaju da se Real pogura,oni su navikli na to.. Isto Juve u Italiji, potpuno isti kriterijum sudjenja za njih.
    I onda mi bude puno srce kao, nadam se, svima ljubiteljima fudbala,da ce ove dve ekipe ispasti iz takmicenja.
    (AcA, 26. februar 2020 23:18)

    # Link komentara

  117. Nije Jovic kriv sto je Real poslednje 4 Lige sampiona osvojio uz pomoc sudija pa sad ispastaju...
    (Had, 26. februar 2020 23:18)

    # Link komentara

  118. Драго ми је због Реала што је овако завршило. Крали су ових година а и не волим их. Не волим ни Манчестер Сити који ће надам се испасти већ у наредном кругу. Одвратни и једни и други.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 26. februar 2020 23:17)

    # Link komentara

  119. Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde
    (Subotica, 26. februar 2020 23:12)

    Places jedino ti od istine. Bolne istine da je Modric smesan igrac naspram nekih koji nikada nece dobiti zvanicno priznanje da su najbolji jer nisu deo Perezove sekte, a jedan od njih je i De Brujne.
    (Takodje Subotica, 26. februar 2020 23:17)

    # Link komentara

  120. Sad je nama Jović kriv što za 8 min nije pipnuo loptu, sram ga bilo zbog njega su izgubili utakmicu!
    (Srpska Crna Gora, 26. februar 2020 23:17)

    # Link komentara

  121. Ovaj Zidan pojma nema, vodi klub samo zato što ima dosta kombinacija na svim pozicijama. Modrić, Karvahal i još bar dvojica odavno zreli za penziju. Rodrigo brz a kao muva bez glave. A kad se sve raspadne, kad prime golove, kad Ramos dobije crveni karton i kad standardno ostane celih 7 minuta do kraja utakmice ajde Joviću ulazi jer ostalo ti je taman toliko vremena da jedna lopta bude upućena ka tebi i ako ne uradiš ništa eto prilike da te sutra španska MARCA razapne kao najvećeg krivca i najpreplaćenijeg igrača koji je još jednu utakmicu "odigrao" a da se nije upisao u srelce. More...
    (Djordje NS, 26. februar 2020 23:17)

    # Link komentara

  122. Браво за Грађане!
    немогу више смислим смрдљиви Реал који се толико протежира
    где је мафија уобличена у оној-Уефа- намерно направила притисак
    на Грађане око оне казне само због ове утакмице.
    Од казне неће бидне ништа.
    (миле, 26. februar 2020 23:16)

    # Link komentara

  123. (ДЕЛИЈА??, 26. februar 2020 22:44)

    Navijac: Zvezde, Srbije i Skenderbega...znas ti dobro, sam si rekao.
    (Becki konjusari, 26. februar 2020 23:16)

    # Link komentara

  124. Ovo će biti nedelja u kojoj Real završava sezonu.. U nedelju će ih Barsa razvaliti po default-u. Jadni nisu ni svesni šta će im se desiti tek u revanšu sa Sitijem...😁👌
    (Dj4pe, 26. februar 2020 23:15)

    # Link komentara

  125. Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))
    (IvanZG, 26. februar 2020 22:56)
    Xnodex, mi kažemo donio a ne doneo. Doneo kažu Srbi a nikako IvanZG. pa toliko vježbamo hrvatski a ti ništa ne napreduješ, u čemu je problem ?
    (Tereza, 26. februar 2020 23:15)

    # Link komentara

  126. Zna li neko i da li je voljan da mi objasni fenomen "Dnevna doza prosecnog Srbende"? Šta je to? Odakle vuče poreklo ta sintagma i ko stoji iza iste? I zašto je na svakoj iole relevantnoj vesti prvi komentar sa tim potpisom? Da li je to grupa organizovanih ili samostalnih ljudi ili jedan čovek? Šta im/mu je cilj? Hvala unapred.
    (Pitanje, 26. februar 2020 23:14)

    # Link komentara

  127. Siti bolji jaci organizovaniji. Ubitacan na sredini terena. I posle 1-0 preokretom do znacajne prednosti pred revans. I onaj gol sto je Siti primio je splet nesretnih okolnosti. Siti odnosno Pep je pogodio sa izmenama nastavio svoju igru koju je krunisao pobedom. Gvardiolina masina melje skockao je ekipu za sam vrh LS.Bice vraski tesko Realu u uzvratu mislim da Siti prolazi da je apsolutni favorit.
    (Beograd, 26. februar 2020 23:13)

    # Link komentara

  128. Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
    (eX,

    Po komentaru se vidi da covek nije gledao utakmicu. I da je ljubomoran na komšije i osvajača Zlatne lopte pa plače ovde. Koliko ovakvih kompleksaša ima ovde
    (Subotica, 26. februar 2020 23:12)

    # Link komentara

  129. Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
    (eX, 26. februar 2020 22:47)

    Nemoj tako, covek ima Balun.
    (Becki konjusari, 26. februar 2020 23:11)

    # Link komentara

  130. Koliko god da cenim Jovica, decko nije za fudbal. Gledao sam tekmu samo zbog njega jer sam bio ubedjen da ce dati gol. A on, likonja umesto da grize i iskoristi sansu, decko kao da je pao sa marsa. Trckara tamo amo kao da ga ne interesuje fudbal. Nije mi jasno koji mu je
    (Misa, 26. februar 2020 23:11)

    # Link komentara

  131. Jovic trči ko traktor bez glave.. užas
    (tdex, 26. februar 2020 23:10)

    # Link komentara

  132. Ovaj Gvardiola bi potpisao da Siti svoje utakmice kao domacin igra na Bernabeu...Covek ih u Madridu zgazi sa svakim timom koji vodi...Sto se Reala i Zidana tice,od kad uvedose VAR,nemaju oni sta da traze u ligi sampiona
    (milos, 26. februar 2020 23:10)

    # Link komentara

  133. De Brujne top 5 fudbalera sveta,Rahim smrad ali majstor. Zasluzena pobeda cityja.
    (NO1E, 26. februar 2020 23:09)

    # Link komentara

  134. Igrač utakmice : Luka Jović!
    (Najveći Zvezdaš lkad, 26. februar 2020 23:08)

    # Link komentara

  135. @Gox
    Tacno sam znao kako ce croasani odmah da kazu, eto, Jovic ponovo igrao i nije dao gol...
    (m1k3, 26. februar 2020 23:08)

    # Link komentara

  136. Mene zanima kako je Aca informacija izračunao 7% na prolaz Reala :O
    (Kakarot, 26. februar 2020 23:08)

    # Link komentara

  137. Luka Jovic udje u igru i minut posle toga Real ostane sa igracem manje, realno raspade se Real a Jovic je najmanje kriv za to. Pep Gvardiola je promenio formaciju kada je ubacio Sterlinga i to mu je donelo pobedu, klasa od trenera.
    (Splinter, 26. februar 2020 23:07)

    # Link komentara

  138. Uživam da gledam kada Real ima napokon tretman sudija kao da je Young Boys ili Rosenborg. Usput, mislim da je ovo kompenzacija za suspenziju Cityja iz LS.
    (Mos Ley, 26. februar 2020 23:07)

    # Link komentara

  139. Mislim da je Siti glavni favorit za osvajanje Lige..Nadam se da Barsa i Messi mogu neko cudo da naprave.
    (Sinke, 26. februar 2020 23:05)

    # Link komentara

  140. Sve sto ima svoj pocetak, ima i svoj kraj. Cini se da su i barca, a i real, dosli do kraja puta. Mogu oni proci u iducu rundu, mozda i u polufinale, ali to vise jednostavno nije to.
    (Pijani zlotvor, 26. februar 2020 23:04)

    # Link komentara

  141. Rralu se vraca za svu onu ludu srecu koju su godinama imali u ls i pomoc sudija...Ronaldo nista tu nebi pomogao..kolo stece se okrece tako je to...
    (Marko, 26. februar 2020 23:04)

    # Link komentara

  142. mira
    koliko je puta pipnuo loptu Benzema za 8minuta
    (zex, 26. februar 2020 23:04)

    # Link komentara

  143. Modric je trebao otici kad i Ronaldo. Ne zna se ko je gori, Real ili Zidane.
    Jedino je dobro sto ce ispasti rano, u 35-oj mu treba sto vise odmora pred Euro.

    PS Ovo sto se tice sofascore i ocijena veze s vezom nema. Covjek je uz Varanea bio debelo najbolji u Realu. Dovoljno je reci da je Ramos bio bolje ocijenjen a za 2 glave nizi Jesus je preko njega zabio glavom. Jos je napravio crveni.
    (drago, 26. februar 2020 23:03)

    # Link komentara

  144. Oko penala je sve smesno. Nasta danas lici fudbal, zato i ga i ne pratim vise. Tuzno...
    (Slobodan, 26. februar 2020 23:02)

    # Link komentara

  145. Obrni okreni nemci najvise pokazali nakon prvih utakmica. Bayern silan, Lajpcig i BVB takodje odlicni. Spanci tanko, englezi jos tanje. Kod talijana razocarali oni koji su bili najveci favoriti. Moguce je dosta iznenadjenja. Juve jalov, dosta toga ne stima, opasan rezultat. Barsa ima srecu da je zabila inace bi imali mnogo problema. Svakako im ne predvidjam dug put. Prevelika ovisnost o Mesiju a takav fudbal je prolazio pre 30 i kusur god. Bayern i City pokazali najvise od favorita i cini mi se da su nabrijaji i jedni i drugi . Moja dva favorita za osvajanje.
    (Dario, 26. februar 2020 23:02)

    # Link komentara

  146. Mogu donekle da razumem prvu postavku bez Jovića, to ajde i nekako ali brale moj ti posle onakvog poluvremena ne menjaš Benzemu i ne uvedeš Jovića, a onda očekuješ da ti Luka vadi kesetnje tri sekunde pre kraja kod već izgubljene utakmice. Daboga izgubio od barse sa 10 nula bre!!! Kao igrac skidam kapu ali ovako nisi ni za trecu ligu !!!
    (Labud, 26. februar 2020 23:01)

    # Link komentara

  147. Kako je ovaj De Bruyne doktor nogometa za Luku, bili bi vrhunski licemjeri ako to ne kazemo. Luka da pjeva sto je imao Pereza i sto je Ronaldo otisao u Juventus jer ce doista ostati upamcen kao najsmjesniji dobitnik Ballon d'ora u blizoj povijesti. U mirovinu sto prije.
    (DamirCRO, 26. februar 2020 23:01)

    # Link komentara

  148. A što se tiče drugog gola,loša gluma Ramosa.Kontakt s leđa a on pada na leđa,hmm...
    (Optimus, 26. februar 2020 23:01)

    # Link komentara

  149. Real raspad od tima... Jovic ima u biografiji da je bio igrac Reala, ali treba da ide dalje. Definitivno nije problem u njemu.
    (Bivsi dizajner tobogana, 26. februar 2020 23:01)

    # Link komentara

  150. Mitrovic u 95 minutu za Fulam!!!
    (Ali..., 26. februar 2020 22:48)

    Decak, ovo je liga sampiona. Sampiona. Ne zanimaju nas druge lige. Solja mleka, krevet. Brzo.
    (Mikii, 26. februar 2020 23:00)

    # Link komentara

  151. De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
    (BojanNS, 26. februar 2020 22:44) To je veliki Radomir Antić odaaaavno rekao!
    (veliki strumf, 26. februar 2020 22:59)

    # Link komentara

  152. Jovicu, ne razumem kako je ovako brzi Real mogao da kupi takvu kornjaču poput tebe?
    Ne da nisi za Real sine nego nisi ni za špansku ni englesku ligu koliko si spor...beži u nemacku ili italiju
    (Zmaj, 26. februar 2020 22:59)

    # Link komentara

  153. Kako bih ovog Mareza iztanburao... Tri čiste kontre je usrao, sebična budala... Taj mi više dres nebi obukao...
    A što se Zidana tiče, kad su istrošili baterije, Pep je tek ubacio u treću... Videlo se već oko 60. minuta da igrači Reala nemaju snage i ne mogu da prate pojačan tempo Sitija! Uz to i Sterling je mnogo gadan i zaheban igrač... a Karvahal navikao da mu ovakve startove u Primeri opraštaju... nije pipnuo loptu, i još pokazuje sudiji gde je lopta otišla... koji glupan! Jović...? Nemojte ljudi! Slamka spasa...?
    (Todor, 26. februar 2020 22:59)

    # Link komentara

  154. Izgube Real i Juventus, pa gde ćeš lepše veče u LŠ! Sterling preokrenuo utakmicu.
    (absolutezero, 26. februar 2020 22:59)

    # Link komentara

  155. Real i Barselona propali. Ali, nacisto. Kompletan remont u oba tabora je neminovan.
    (Mikii, 26. februar 2020 22:58)

    # Link komentara

  156. Zidan je bez Ronalda apsolutna nula.
    (imperator, 26. februar 2020 22:40)

    Zidan ne s Var om apsolutna nula
    (is, 26. februar 2020 22:58)

    # Link komentara

  157. Finale City:Paris, pa da gledamo koji sejk je bogatiji
    (sportdetective, 26. februar 2020 22:58)

    # Link komentara

  158. Zna se odavno da Poćetino preuzima Real. Da li ce posle poraza od Barse ili na kraju sezone, to je vec drugo pitanje.
    (Liverpool Man, 26. februar 2020 22:57)

    # Link komentara

  159. Gledajte kakve igrace ima na raspolaganju zidan a kakve gvardiola i opet covek doso i izdominirao...najbolji trener na svetu i tacka.
    (Nenad, 26. februar 2020 22:57)

    # Link komentara

  160. Sve se vraca u fudbalu dragi moji obozavatelji istoga, one kradje realove im se polako ali sigurno obijaju o glavi
    (is, 26. februar 2020 22:57)

    # Link komentara

  161. Svaka čast sudiji Orsatu! Suditi ovako protiv Reala na sred Bernabeua - ma alal vera. Realu se vraća za sve one kradje sudija u njihovu korist i bukvalno poklonjene 3 poslednje titule prvaka Evrope (pritom ne mislim na finale koje je sudio Mazic - te godine je Real mnogo ranije trebao da ispadne). Orsato je sve ključne odluke ispravno doneo. Kontakt sa Ramosom kod prvog gola bio je veoma blag, a on svakako ne bi dosegao loptu. Penal čist, crveni čist (čak se ni ovaj glumac nije bunio). Ovo je ćao Realu i mnogo mi je milo.
    (veliki strumf, 26. februar 2020 22:57)

    # Link komentara

  162. Da li je Jovic dotakao loptu?
    (Kuku lele, 26. februar 2020 22:57)

    # Link komentara

  163. Jović je kriv za sve, nije dao gol! Modrić igrač utakmice, tako kažu komšije...
    (Mihajlo, 26. februar 2020 22:56)

    # Link komentara

  164. Pa gdje je taj Lukita Ballon d'or?! Nogometni znalci kazu Luka je doneo 4 Lige Prvaka Realu, ne Ronaldo. Ma mora da je cista slucajnost sto bas ove dvije sezone kada nema Ronalda a ima samo Modrica Real se raspada i moze samo sanjat Ligu Prvaka! Sigurno slucajno! Jel tako? :D Mitovi moji hrvatski vjeciti gdje ste :)))))
    (IvanZG, 26. februar 2020 22:56)

    # Link komentara

  165. Engleska druga liga je bolja za gledanje od ovih manekena...
    (LOL, 26. februar 2020 22:55)

    # Link komentara

  166. M. City je večeras pobedio u Madridu zasluženo, pobedio je jer je bolji tim od Reala i to je jasno pokazao na terenu.
    U revanšu će pobeda biti još ubedljivija...... M. City ide dalje, i to sa pobedom u Mančesteru.
    (Najveći Zvezdaš lkad, 26. februar 2020 22:55)

    # Link komentara

  167. Gledam Jovica, makar jedan jedini napad, a dovoljno da shvatim da on decko kao s marsa da je pao
    (Gox, 26. februar 2020 22:54)

    # Link komentara

  168. Tek drugi engleski tim koji je pobedio Real kao gost.
    (******, 26. februar 2020 22:54)

    # Link komentara

  169. Za 8 min 1 dodir i izgubljena lopta Jovića. Bravo majstore!
    (MiRa, 26. februar 2020 22:53)

    # Link komentara

  170. Pep Gvardiola konkvistador Madrida:) U 4 god u barsi, 4 x za redom je pobedjivao u ligi na bernabeu sto nikome u istoriji nije uspelo. Od toga je i ona cudesna lekcija iz totalnog fudbala od 6-2, ali i na Nou Campu kad je pobedjivao 3-0 i 5-0, strpao petardu special one!:)) ukupno 13 utakmica odigrao sa Realom u tom periodu i samo 1 izgubio:)). Posle toga je izgubio sa Bayernom ali evo sada sa Cityem opet po starom. Ukljucujuci sva takmicenja i klubove, 5x pobedio na Bernebu od 7 gostovanja:). Hvala ti pep za one nezaboravne 4 god! Neprocenjivo!
    (Roni, 26. februar 2020 22:53)

    # Link komentara

  171. imperator,Zidan je bez sudija apsolutna nula,a ne Ronalda
    (sonic, 26. februar 2020 22:53)

    # Link komentara

  172. Znači,

    Ćelava Prevara.
    (ShoneNI, 26. februar 2020 22:53)

    # Link komentara

  173. Gvardiola pokazao zašto je jedan od najboljih trenera trenutno,objektivno pričamo,Siti je zaslužio noćas pobjedu. Zidan kiksao što je Krosa ostavio na klupu.
    (Ivan, 26. februar 2020 22:52)

    # Link komentara

  174. Celu utakmicu sudija svira i najmanji kontakt, a pogotovo guranje s leđa i sada kada je bilo očigledno guranje on ne svira faul.
    (Farfan, 26. februar 2020 22:52)

    # Link komentara

  175. Keylor najjaci golman,ovu rupu vratiti u celzi za kepu...
    (Zigzag, 26. februar 2020 22:52)

    # Link komentara

  176. Otkad se uveo Var,Real ne moze da se sastavi,a vidim da i Ronaldu ne ide.
    (Sinke, 26. februar 2020 22:52)

    # Link komentara

  177. Siti osvetlao obraz "velike" premijer lige kao jedina ekipa koja je pobedila i uopšte dala gol
    (z, 26. februar 2020 22:52)

    # Link komentara

  178. zao mi one navijacice Reala. bas se iznervirala.
    (sunka sunka, 26. februar 2020 22:51)

    # Link komentara

  179. Kako smo svakog puta i ovog Manchestera odrali.
    (Bayern, 26. februar 2020 22:51)

    # Link komentara

  180. Ako tri puta pipne loptu nek mu se racuna gol,a ako sutne kao het trik.Na kakvog su igraca spali da ih vadi.Tuga.
    (Bane, 26. februar 2020 22:51)

    # Link komentara

  181. Cccccc! Kako nije sramota ovog Jovica da za citavih 7 minuta nije dao 7 golova?! Ladno je mogao!
    (Ironija, 26. februar 2020 22:51)

    # Link komentara

  182. Kakvo samouništenje madridista.
    Tipičan prestanak igranja na 1:0.
    Samo to vise ne prolazi ni protiv selte i levantea a ne protiv Citya
    (ozren, 26. februar 2020 22:50)

    # Link komentara

  183. Koliko su ih sudije gurale godinama zaredom konačno da neko izbaci ove prevarante iz Madrida... Nema šanse ovo da stignu u Mančesteru
    (Petargg, 26. februar 2020 22:49)

    # Link komentara

  184. Zidanov poraz. Glupsonski golovi. Modrić, Benzema i Ramos - penzija. Dešava im se isto što i Milanu, Kostakurta i Maldini igrali do stote pa ih drali Deportivo i slični.
    (Negativni, 26. februar 2020 22:48)

    # Link komentara

  185. Ovaj RTS kad uzme da prenosi nesto, treba kucu staviti na 0-2 gola...
    (palop, 26. februar 2020 22:07)
    Ode kuća
    (rastrzana gladiola, 26. februar 2020 22:48)

    # Link komentara

  186. Mitrovic u 95 minutu za Fulam!!!
    (Ali..., 26. februar 2020 22:48)

    # Link komentara

  187. Koliko je Modric nebitan igrac pa to je smesno! De Bruyne izmislio fudbal bre
    (eX, 26. februar 2020 22:47)

    # Link komentara

  188. Idemo plastikaaaa...!!
    (posmatrac, 26. februar 2020 22:46)

    # Link komentara

  189. Isko, Modrić i Kurtoa su odigrali doktorski, ali ne mogu oni doprineti, koliko Karvahal, Kazemiro i Ramos mogu da upropaste.
    (Nikola, 26. februar 2020 22:46)

    # Link komentara

  190. Siti je jednostavno bolja ekipa.
    (nenad rs, 26. februar 2020 22:46)

    # Link komentara

  191. Trpaj Siti ovo im je za sve otimacine u Ligi sampiona!!!!
    (Vox, 26. februar 2020 22:45)

    # Link komentara

  192. Zasluženo
    Real je krš ekipa Benzema se izduvao nigde ga nema slabo se otvara i trči ,Jović je mogao u drugom poluvremenu da bude mnogo više od koristi .
    (OtacMakarije, 26. februar 2020 22:45)

    # Link komentara

  193. De Bruyne je definitivno najbolji vezni igrac na svetu!
    (BojanNS, 26. februar 2020 22:44)

    # Link komentara

  194. Nista draze od crvenog kartona Serhiju Ramosu!
    (s y l a, 26. februar 2020 22:44)

    # Link komentara

  195. Benzema panj
    (Ivan, 26. februar 2020 22:44)

    # Link komentara

  196. @ БАЊИЦА - То финале Милан-Ливерпул сам одиграо прије почетка утакмице да ће Ливерпул побиједити на пенале. Ни сам после нисам могао вјеровати како сам успио погодити. Дошла квота 11. То је био мој један од најбриљантнијих погодака на кладионици. Као и прије свјетског шампионата 2006 када сам се кладио да Италија осваја. Прво она брука наше репрезентације, е колико сам се нервирао. Данима нисам излазио у град јер би ме многи прозивали зато што сам највећи навијач Србије (као и Звезде наравно) у мом граду. А онда ипак колико толико радост и срећан крај због тог поготка Италије да осваја. Све је то живот један, јединствен, непоновљив. Живот пише романе. Ево уђе и Јовић. Ајде брате дај понеки гол и окрени ово да те коначно почну цијенити и давати већу минутажу.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 26. februar 2020 22:44)

    # Link komentara

  197. Smesan penal, Carvajal kao da igra u Zvezdi prvi put Ls pa uklizva, a lopta izlazi u golaut. Sterling bukvalno pada preko ovoga i ako do kontanta mozda nije ni bilo...
    (ne komrntarisi, 26. februar 2020 22:44)

    # Link komentara

  198. Tjesio bih ovu tuznu navijacicu reala. :D
    (Pijani zlotvor, 26. februar 2020 22:43)

    # Link komentara

  199. Karmaaaaaaaa, sve se vraca Realu
    (Cocban, 26. februar 2020 22:42)

    # Link komentara

  200. U prvom poluvremenu sudija svira faul Vinisijusa nad, cini mi se, Marezom u stopostotnoj sansi iako ga Vinisijus nije pipnuo.
    Sada ocigledno guranje Zezusa sa ledja ne svira faul.
    (klot, 26. februar 2020 22:42)

    # Link komentara

  201. Zidan??? Hahahah prevara
    (ratar, 26. februar 2020 22:42)

    # Link komentara

  202. Sad će da izgube i od Barce i otkaz Zidanu
    (g, 26. februar 2020 22:42)

    # Link komentara

  203. Bez Jovica u prvoj postavi nista, prokletstvo Reala se nastavlja!
    (cocoloco, 26. februar 2020 22:42)

    # Link komentara

  204. Zasluzen preokret Sitija, pokidali su ih!
    (Konan, 26. februar 2020 22:41)

    # Link komentara

  205. Ajmo arapi
    (Amper, 26. februar 2020 22:41)

    # Link komentara

  206. Kakva je svrha u ovoj utakmici Benzeme?!Pipnuo loptu nije ceo meč??!!??Slina neće Luku da ubaci bar na 20 min.pred kraj...Kako mi je milo što ih Siti pegla!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 22:41)

    # Link komentara

  207. Cist penal!
    (cocoloco, 26. februar 2020 22:40)

    # Link komentara

  208. Gledam ovog Modrića. Svaku loptu mora da ocarini. Ako je lopta u levo on je tu ako je desno opet je on, ako je ispred kaznenog prostora opet je on tu. Maše rukama i traži loptu. A većina lopti ide unazad
    (znalac, 26. februar 2020 22:40)

    # Link komentara

  209. Jel gledate De Brujnea? Igracina za Modrica ali nikada nece imati Pereza da mu namesti Zlatnu loptu, kao sto nisu imali ni Roben, Snajder, Iniesta, Cavi, Anri i mnoge druge igracine.
    (Sloba, 26. februar 2020 22:40)

    # Link komentara

  210. Zidan je bez Ronalda apsolutna nula.
    (imperator, 26. februar 2020 22:40)

    # Link komentara

  211. Ocima ne volim da vidim ovog Sterlinga ali da je igracina nema spora. Kako usao,tako krenuli problemi za real.
    (12a, 26. februar 2020 22:39)

    # Link komentara

  212. Cist gol kao suza, nije vam ovo Perez La Liga
    (hawk, 26. februar 2020 22:39)

    # Link komentara

  213. Cist faul nad Ramosom ceo mec svaki kontakt se svira i sada nema faul ovo je smesno.
    (Blue moon 1991, 26. februar 2020 22:38)

    # Link komentara

  214. Smeće folirantsko Ramos bi faul mozda?
    (Denis, 26. februar 2020 22:37)

    # Link komentara

  215. Ramos penzija!
    (markopt, 26. februar 2020 22:37)

    # Link komentara

  216. U Mančesteru će biti produžetaka. Zapamtite.
    (banjica, 26. februar 2020 22:34)

    # Link komentara

  217. bolji Siti,Marez ih ukanalio sebicnoscu,De Brujne opasan igrac,Luka i dalje najbolji u Realu
    (ave, 26. februar 2020 22:31)

    # Link komentara

  218. Rekoh da je Pep uspeo da upropasti Rodrija.
    Za njega je Lukas Leiva doktor fudbala.

    Uzas.
    (hadžija, 26. februar 2020 22:30)

    # Link komentara

  219. "Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega."
    (Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

    Samo što je taj isti Henry u tim godinama na Euru 2000 dao 3 gola i osvojio trofej, dok Luka Jović neće napraviti ništa od navedenog. Ali inače, usporedba sasvim na mjestu :-).
    (Big_black, 26. februar 2020 22:30)

    # Link komentara

  220. Ubedljivo 2 najgora igrača na terenu Luka Modrić i Benzema...Raspadaju se obojica...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 22:26)

    # Link komentara

  221. Benzema kao kasper, duh na terenu! Samo se šetka.
    (filip, 26. februar 2020 22:26)

    # Link komentara

  222. smesan sport ovaj soker
    (tarzan, 26. februar 2020 22:25)

    # Link komentara

  223. Rodri i Otamendi rak rana Sitija
    (Anonimus, 26. februar 2020 22:22)

    # Link komentara

  224. 1:0 pa kako god bilo. isco leg
    (Don, 26. februar 2020 22:20)

    # Link komentara

  225. Au bre Aco nisi sigaran na kom jeziku pricaju Bejl i Aguero.Jedan igra 100 godina u Engleskoj drugi Velšanin pa verovatno pricaju na rumunskom.
    (Back in Black, 26. februar 2020 22:20)

    # Link komentara

  226. Isko daje gol u trenutku dok Aca Informacija govori koje jezike sve priča Bejl...
    (zemo, 26. februar 2020 22:20)

    # Link komentara

  227. ...мислио сам на ову фазу такмичења у коме игра само 5 правих шампиона.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 26. februar 2020 22:18)

    # Link komentara

  228. Siti unistava Real
    (Jo, 26. februar 2020 22:15)

    # Link komentara

  229. Pročitah negde, ako pobedi Real, onda je Gvardiola ćelava prevara koja ne može nikoga da pobedi bez Mesija.
    Ako pobedi Siti, onda je Zidan ćelava prevara koja nikoga ne može da pobedi bez Ronalda.
    Volim ovaj Internet..
    (Calm Like a Bomb, 26. februar 2020 22:07)

    # Link komentara

  230. Ovaj RTS kad uzme da prenosi nesto, treba kucu staviti na 0-2 gola...
    (palop, 26. februar 2020 22:07)

    # Link komentara

  231. Такмичење звано лига шампиона у коме игра само пет (5) правих шампиона који су то изборили у својим лигама (земљама) прошле сезоне. ЛИГА БОГАТИХ то је правилнији назив. Овим називом се омаловажавају сви шампиони у осталим лигама (земљама) Европе колико год оне биле слабе, корумпиране и сиромашне.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 26. februar 2020 22:05)

    # Link komentara

  232. Siti kupila pogrešnog MENDIJA...
    (MKD-4, 26. februar 2020 22:02)

    # Link komentara

  233. Ko je bolji centarfor, Luka Jović ili Aleksandar Mitrović?
    (Mihajlo, 26. februar 2020 22:02)

    # Link komentara

  234. Najpre se vrati u prvi razred osnovne skole i nauci pravopis. Bile oci koliko si nepismen.
    (Darko, 26. februar 2020 21:41)

    Šta rade oči? Gde su bile? Koga?
    (Viktor, 26. februar 2020 22:00)

    # Link komentara

  235. "Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna"


    Pre par godina? Mislis pre 9 godina jer je Varan od 2011. u Realu
    (bimbo, 26. februar 2020 22:00)

    # Link komentara

  236. Србенда je oставио 12 од 58 коментара. Страшно
    (mst, 26. februar 2020 21:35)
    Ima jedan i jos 1000 koji ga hejtuju.Kod tebe ocigledno problem sa IQ kada ne mozes da provalis?!
    (Jovan, 26. februar 2020 21:58)

    # Link komentara

  237. Razvalio ih siti. Real bez vara jednostavno ne moze da krade kao pre
    (ratar, 26. februar 2020 21:53)

    # Link komentara

  238. Mendy iz sitija vezara teška
    (drMM, 26. februar 2020 21:30

    Možda nešto i bude od njega, samo još da savlada prijem i predaju lopte...
    (Todor, 26. februar 2020 21:53)

    # Link komentara

  239. Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
    Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.
    (vaffanculo, 26. februar 2020 21:40

    To ti se samo čini. Zna Gvardiola šta radi. Real ima jako loš napad za ovaj nivo fudbala, ali sredinu i odbranu odličnu. Čak i kod Sitijevih šansi, sve je bilo pokriveno, nigde igrač nije bio sam. Srećom po Siti, Vinisius i Isko su katastrofa a Benzema i Modrić spori.
    (Negativni, 26. februar 2020 21:52)

    # Link komentara

  240. Jel to ta “najjaca” liga čiji klubovi ni gol ne znaju da daju u Ligi Sampiona?Chelsea+Tottenham+Manchester+Liverpool=0 golova. Leipzig=1 gol.
    (Bundesliga, 26. februar 2020 21:51)

    # Link komentara

  241. Daće ga Aguero, samo da ga ubaci.
    (Train in Vain, 26. februar 2020 21:50)

    # Link komentara

  242. Koji smor brate
    (ratar, 26. februar 2020 21:45)

    # Link komentara

  243. Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..
    (Руска Душа, 26. februar 2020 21:39)

    Ne moraš prijatelju, pritisni "mute". Mora se samo...ajde nećemo sad o tome.
    (banjica, 26. februar 2020 21:44)

    # Link komentara

  244. Iako još uvek traje prvo poluvreme, moram da prokomentarišem Varana. Taj čovek je doktor, nepremostiva prepreka u odbrani, kao stena jak, skočan, a još ume i dribling da napravi s vremena na vreme. Sama pomisao da ga je Murinjo doveo skoro za džabe pre par godina mi je neverovatna
    (Nikola, 26. februar 2020 21:44)

    # Link komentara

  245. Bon jovi ladno dobio posao na forumu. Ispunio je svoju želju, da ne radi ništa a zaradjuje iz svoje Loznice. Konačno je našao sreću sa nikom dnevna doza. Nego ga hejtuju mnogo ovde. Čudi me s obzirom da ne ostavi dnevno 2000 komentara I lupa sebi pluseve.
    (Phrm, 26. februar 2020 21:42)

    # Link komentara

  246. Leće - Kaljari iz 2000. je meč stoleća za ovu utakmicu.
    (Neplivač, 26. februar 2020 21:28)

    Finale 2005: Milan - Liverpul. Milan vodio 3:0 na poluvremenu, onda im Liverpul dao tri komada za 6 minuta (54, 56, 60) i na kraju osvojio na penale.
    (banjica, 26. februar 2020 21:41)

    # Link komentara

  247. Najpre se vrati u prvi razred osnovne skole i nauci pravopis. Bile oci koliko si nepismen.
    (Darko, 26. februar 2020 21:41)

    # Link komentara

  248. Dobra je utakmica za sada,puna je naboja,to mi se sviđa.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 21:40)

    # Link komentara

  249. Bezveze utakmica. Gvardiola je lagano sa rezervnom klupom mogao da dobije 0:1 ili 0:2. Sam sebe pobedi sa postavom.
    Ovde će biti remi, eventualno pobeda Reala.
    (vaffanculo, 26. februar 2020 21:40)

    # Link komentara

  250. Kakvo lupetanje komentatora na rts. Kaze Siti igra bez pravog napadaca, sa 'laznom' devetkom, a u postavi klasicna 'devetka' G. Zesus.
    (HARIS, 26. februar 2020 21:40)

    # Link komentara

  251. Ama ne diraj Acu, milina ga je slušati.
    (banjica, 26. februar 2020 21:16)
    Ето ти га, "Ама(н)", нити га дирам, нити га гледам.. Слушам га што морам, али га не чујем..
    (Руска Душа, 26. februar 2020 21:39)

    # Link komentara

  252. Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
     (Dejan, 26. februar 2020 20:14

    Veruj mi da bi bilo još tužnije a slobodno mogu da kažem NEPODNOŠLJIVO, da prenosi Nemanja Matić. To je nešto najgore što se moglo desiti sportskom novinarstvu.
    (Bgd, 26. februar 2020 21:37)

    # Link komentara

  253. Pa hoce Sity da proda Anhelinja Lajpcigu,lik realno kida!
    (s I l a, 26. februar 2020 21:35)

    # Link komentara

  254. Србенда je oставио 12 од 58 коментара. Страшно
    (mst, 26. februar 2020 21:35)

    # Link komentara

  255. Mnogo mi zanimljiviji snooker na eurosportu od lige sampiona,fudbal mi dojadio!
    (Pera kojot, 26. februar 2020 21:32)

    # Link komentara

  256. Jel realno da Siti igra u ovoj postavi i formaciji...šta radi ovaj Pep čoveče pa svake godine sam sebe izbaci ovim eksperimentisanjem.
    (Dušan, 26. februar 2020 21:31)

    # Link komentara

  257. Mendy iz sitija vezara teška
    (drMM, 26. februar 2020 21:30)

    # Link komentara

  258. Leće - Kaljari iz 2000. je meč stoleća za ovu utakmicu.
    (Neplivač, 26. februar 2020 21:28)

    # Link komentara

  259. Ma da Bog da ispale obe ekipe. Neznam za koga bi pre da ne navijam.
    (Griffin, 26. februar 2020 21:27)

    # Link komentara

  260. Ово није вредно мог времена, мењам канал, Црвени Месец
    (Robert, 26. februar 2020 21:26)

    # Link komentara

  261. Ubaci Jovića slino!
    (Mihajlo, 26. februar 2020 21:25)

    # Link komentara

  262. Aca mi pomaze da me zaspim...
    (s I l a, 26. februar 2020 21:24)

    # Link komentara

  263. Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...
    (Fanatik, 26. februar 2020 21:08)

    Zidan je u klubu od 2001. godine, po zavrsetku fudbalske karijere bio je pomocnik Ancelotiju, nakon toga sportski direktor Reala. Koliko imas godina? 11?
    (Darko, 26. februar 2020 21:23)

    # Link komentara

  264. ako Real ne pobedi to ce biti zato sto Jovic ne igra.
    (s I l a, 26. februar 2020 21:23)

    # Link komentara

  265. ne zna se koja je veca krš ekipa barsa real city ili juve
    (is, 26. februar 2020 21:19)

    # Link komentara

  266. (Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

    Браво! Сјајно си описао просечног пљувача одавде,а ја лично једва чекам када им Јовић запуши уста.Толики се нису снашли у Реалу,почев од тренутно Азара који се распада и са формом и са физичком спремом па се повређује до неких примера из блиске прошлости попут Робена који ништа није урадио па је у Бајерну 10 година доминирао или Снајдера који је такође у Реалу био просечан а у Интеру био главни играч у историјском походу на триплету 2010.године.А каква су само искусна и звучна имена и Робен и Снајдер већ били кад су дошли у Реал,неупоредиво са Јовићевом младошћу и неискуством.Али не можеш ти то хејтерима доказати када од троловања не виде даље од себе.Успеће Јовић негде у неком великом клубу,сигуран сам,па њега и оваквог у Реалу па траже велики попут Манчестера и Арсенала.Сваки искрени љубитељ фудбала из Србије му жели да негде успе.
    (Гружа, 26. februar 2020 21:18)

    # Link komentara

  267. Damjan Dostanić, centarfor Ajaksa!
    (Mihajlo, 26. februar 2020 21:18)

    # Link komentara

  268. To je za mene.
    (Radmila M, 26. februar 2020 21:17)

    # Link komentara

  269. Aca je upravo rekao ova dva tima su odigrali 5 meceva 2 pobede Reala i 2 remija haha....
    (lala, 26. februar 2020 21:01)
    Ima Aca informacija svojih bisera ali nije lepo lagati.Rekao je ova dva tima igraju 5 meč,2 pobede Reala i 2 remija...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 21:17)

    # Link komentara

  270. @Руска Душа

    Ama ne diraj Acu, milina ga je slušati.
    (banjica, 26. februar 2020 21:16)

    # Link komentara

  271. Pazi Pep parkirao autobus.
    (dnevna doza prosečnog Srbijanca, 26. februar 2020 21:15)

    # Link komentara

  272. Šta li priča Aca Stojanović da je Iska tražio Zidan da dođe.. A Zidan u klubu od 2014e (od 2016e kao glavni trener) a Isko došo u klub 2013e...
    (Fanatik, 26. februar 2020 21:08)

    # Link komentara

  273. hahahaaaaaa rekoh ja jutros da će Perica da greje klupu Benzemi. Nema...neće Zidan da rizikuje na ovako važnoj utakmici. A vi što ćete spominjati Acu Stojanoviča, milina je slušati ga kada nabraja fudbalere!
    (banjica, 26. februar 2020 21:07)

    # Link komentara

  274. Recite Aci informaciji da su Mendi i Vinisijus dva razlicita igraca.
    (Darko, 26. februar 2020 21:06)

    # Link komentara

  275. Наше право да не видимо увод у утакмицу, поставе, представљање.. Знам да је досадно жалити се стално, али ја кад не видим тај део као да ништа нисам ни гледао.. Још док Стојановић изгугла ко суди.. Ех, како се некад гледала утакмица...
    (Руска Душа, 26. februar 2020 21:04)

    # Link komentara

  276. Prelepa karikatura.
    [link]
    (Bayern, 26. februar 2020 21:02)

    # Link komentara

  277. Jel igraju braća Ilić za Siti?
    (Mihajlo, 26. februar 2020 21:01)

    # Link komentara

  278. Aca je upravo rekao ova dva tima su odigrali 5 meceva 2 pobede Reala i 2 remija haha....
    (lala, 26. februar 2020 21:01)

    # Link komentara

  279. Gazi Pep!
    (Skaj, 26. februar 2020 21:00)

    # Link komentara

  280. Ja da sam Benzema, ja bih see povredio da uđe Jović.
    (STRUČNI KONSULTANT, 26. februar 2020 20:59)

    # Link komentara

  281. Pijani zlotvor, 26. februar 2020 20:50

    Plus za tebe zato što si čitao knjige.
    (Calm Like a Bomb, 26. februar 2020 20:58)

    # Link komentara

  282. Hala Madrid!
    (Mihajlo, 26. februar 2020 20:58)

    # Link komentara

  283. Meni su potpuno nejasni ovi navijački "pola-pola" šalovi..
    Jesi li ti turista u obilasku objekta ili si došao na stadion da bodriš svoj klub?
    Ne znam šta ljudi misle o ovome, ali ja bih to uredno izbacio iz "ponude"..
    (ShoneNI, 26. februar 2020 20:57)

    # Link komentara

  284. Ladno u 21 vjeku ne mogu gledati ovaj spektakl.
    (Mišo, 26. februar 2020 20:55)

    # Link komentara

  285. ...i mogu ja sad pricati da je real klub frankista, falangista i fasista, dok je za Republiku ratovalo nekih 1000 hrvata koje je u spanjolsku preko pariza slao izvjesni zagorac imena josip, od kojih je jedan zavrsio u kultnom hemingwayovom 'kome zvono zvoni', i da je recimo rundek obradio 'ay carmela', ali jednostavno ne mogu biti za city. :D
    (Pijani zlotvor, 26. februar 2020 20:50)

    # Link komentara

  286. Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
    Smesna legendica hahahahahhaha
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:29)
    Xaxaxaxxaxaxxaxaxa kakva fora
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:49)

    # Link komentara

  287. Jedva cekam oko 23h kada krene salva pljuvacine iskompleksiranih kroasana i njihove tople autosovinisticke brace iz Srbije kako je Luka Jovic za 5 minuta pred kraj koje ce verovatno da dobije glavni krivac ako Real ne ostvari zeljeni rezultat veceras,jer Boze moj kako to ne moze za 5 minuta da postigne 2 gola?! E onda posle toga jedva cekam objasnjenja "strucnjaka" kako je odigrao cuvenih 700,800 minuta u sezoni i dao samo dva gola,a to sto je nije isto kada odigrate 7 utakmica u kontinuitetu po 90 minuta ili kada dobijete 3 utakmice po 15 minuta pa onda na 3 ne dobijete ni minut nema veze.Vazno je "strucno" pljunuti Jovica,uz obavezno "propao kao zeton" (nemojte pljuvaci slucajno to da zaboravite) i onda epohalni zakljucak u vidu "on je na izlaznim vratima nema sta da trazi tu".E kada ispunite svoju svetu misiju botovskog pljuvanja momka koji je sa 22 godine u fudbalu ostvario koliko 90% igraca na svetu ne ostvari (jer fudbal igraju milioni a samo na stotine njih stigne do dresa najveceg kluba na svetu) onda mozete mirno na spavanje. Medjutim,da vam san ne bude bas idealan pobrinicu se i ovoga puta ja jednim prostim podsednikom da se na primer veliki Tijeri Anri sa 22 godine raspadao u Juventusu,pa u Arsenalu posle postao ikona i najbolji napadac sveta,sto svakako ne znaci da ce Jovic to dostici,ali ce svakako u nekom velikom klubu uspeti ako to ne bude Real jer vreme radi za njega.Cisto da vam tokom zaspeca proradi strah da postoji mogucnost da i Jovic to mozda postane.
    (Dinastija Nemanjica, 26. februar 2020 20:48)

    # Link komentara

  288. Idemo kraljevi.
    (sarajevo.ba, 26. februar 2020 20:46)

    # Link komentara

  289. Ne ložite se, Atalanta osvaja ligu šampiona.
    (marko, 26. februar 2020 20:45)

    # Link komentara

  290. Lajk ko gleda snuker umesto lige šampiona :)
    (Aleksandar, 26. februar 2020 20:39)

    # Link komentara

  291. Siti kao i Watford vise golova u drugom poluvremenu
    (pratim premijer ligu, 26. februar 2020 20:39)

    # Link komentara

  292. Svaki normalan covek koji je rodjen u Srbiji navija samo i iskljucivo za dobar ucinak Luke Jovica, ovi ostali koji pre svega zele da gledaju dobar fudbal nakon ling long lige itd treba da se zapitaju...
    (cocoloco, 26. februar 2020 20:37)

    # Link komentara

  293. Mislim da je ovo komotna pobeda sitija
    (jer smo tako u mogucnosti, 26. februar 2020 20:36)

    # Link komentara

  294. Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
    (Dejan, 26. februar 2020 20:14)

    Ili možda bilo bolje da prenosi "sportski pozdrav"?
    (Lelemood, 26. februar 2020 20:34)

    # Link komentara

  295. (Kristijan, 26. februar 2020 20:16)ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?
    (jedan je Don Karlo, 26. februar 2020 20:28)
    Zbog ostavljanja komenatara na politickim vestima i na fejsu.
    (Kristijan, 26. februar 2020 20:34)

    # Link komentara

  296. Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.
    (Miodrag, 26. februar 2020 20:33)

    # Link komentara

  297. Jovicu svi broje utakmice kao da svaku igra po 90 minuta i dao dva gola. Dečko nije sve zajedno odigrao 5 utakmica. Tu i jeste njegova greska sto je otisao bas u Real. Veceras utakmicu gledam tek kad on udje u teren (ako udje) jer mene interesuje uspeh svakog naseg sportiste. Ne razumem likove koji ljubomorno gledaju na nase ljude koji su uspesni.
    (Miodrag, 26. februar 2020 20:32)

    # Link komentara

  298. Kladinice favorizuju britance..? Ne razumem....
    (Vlada Canada, 26. februar 2020 20:31)

    # Link komentara

  299. Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)
    Smesna legendica hahahahahhaha
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:29)

    # Link komentara

  300. (Kristijan, 26. februar 2020 20:16)

    ocigledno je da vise njih koristi njegov nick, ali zasto bi njega neko hejtovao i jos iz politickih razloga?
    (jedan je Don Karlo, 26. februar 2020 20:28)

    # Link komentara

  301. Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu
    (Kristijan, 26. februar 2020 20:16) Kako su Maja i Ivan?
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:27)

    # Link komentara

  302. Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:08) Ti koji visis 18 sati na forumu znas sta je kome san ko je uzeo loptu? hahahahhaah
    (Negativni, 26. februar 2020 20:25)

    # Link komentara

  303. Ulazi Luka u garbage time.
    (fenomen, 26. februar 2020 20:23)

    # Link komentara

  304. Jesus ima već 17 golova i 9 asistencija u sezoni...igra uglavnom kao rezerva.
    (Kole, 26. februar 2020 20:18)

    # Link komentara

  305. Real nikad nista vise nece osvojiti dok god se koristi Var
    (Skaj, 26. februar 2020 20:18)

    # Link komentara

  306. Auuhh, kakvi igrači sede na klupi u Mančester Sitiju..
    (ShoneNI, 26. februar 2020 20:17)

    # Link komentara

  307. Mislim da Siti ima velike sanse, najbolji su ove godine!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:12)
    Koliko su samo bolesni ovi politicki botovi sto hejtuju dnevnu dozu
    (Kristijan, 26. februar 2020 20:16)

    # Link komentara

  308. Tuzno je sto ce dosadni Stojanovic prenositi ovakvu utakmicu.
    (Dejan, 26. februar 2020 20:14)

    # Link komentara

  309. Dobija Real 2:0
    (Cantona, 26. februar 2020 20:14)

    # Link komentara

  310. Mislim da Siti ima velike sanse, najbolji su ove godine!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:12)

    # Link komentara

  311. Jovic poznatiji kao levo smetalo.
    (ratar, 26. februar 2020 19:59)

    A sta bi ti sve dao da budes levo smetalo u Realu?
    (palop, 26. februar 2020 20:10)

    # Link komentara

  312. Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59) hhahahahahahahah kakva fora
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:09)

    # Link komentara

  313. Steta sto Jovic ne igra, nije dobio pravu sansu..
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:08)

    # Link komentara

  314. Jovara klupara
    (jovo, 26. februar 2020 20:00)
    Jović u 16 Real Madrida.Svako ko je šutnuo loptu u životu je sanjao to...On ispunio svoj san.A ti?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:08)

    # Link komentara

  315. A sad malo da gledamo fudbala!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 20:07)

    # Link komentara

  316. Zinedin ziheraski , kako navijaci kazu :-)
    (cocoloco, 26. februar 2020 20:01)

    # Link komentara

  317. Jovara klupara
    (jovo, 26. februar 2020 20:00)

    # Link komentara

  318. Ja mislim da je malo veci sok sto je na klupi Aguero. Al dobro, to samo ja mislim
    (Uross, 26. februar 2020 19:59)

    # Link komentara

  319. Jovic poznatiji kao levo smetalo.
    (ratar, 26. februar 2020 19:59)

    # Link komentara

  320. Au,brate treba se sad privići posle skoro 4 sata linglong fudbala na dosta brži,fizički jači i atraktivniji fudbal.Kao da sa drame pređeš da gledaš akciju sa Džeki Čenom :)
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 19:59)

    # Link komentara